Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 75,897 εγγεγραμμένα μέλη και 2,555,791 μηνύματα σε 66,854 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 1415 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki.

Εγγραφή Βοήθεια

Βιβλία που μου άλλαξαν την ζωή

Μελί

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Μελί
H Μελί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών . Έχει γράψει 4 μηνύματα.

H Μελί Γεύσου την κάθε στιγμή της ζωής έγραψε στις 21:08, 08-09-10:

Δεν μου άλλαξε τη ζωή. Αυτή είναι πολύ μεγάλη κουβέντα για να την πει κανείς. Νομίζω ότι όλα τα βιβλία βάζουν ένα μικρό λιθαράκι για να γίνουμε καλύτεροι ή απλώς να προβληματιστούμε. Αυτό που διαβάζω τώρα είναι το '' και με το φως του λύκου επανέρχονται '' της Ζιράνα Ζατέλη και είναι τόσο παράξενο όσο ο τίτλος του. Είναι σαν ένα ασυνήθιστο παραμύθι. Η συγκεκριμένη έχει ωραία γραφή και χρησιμοποιεί πολύ όμορφα την ελληνική γλώσσα. ΄Η που θα σας αρέσει, ή που θα το σιχαθείται. Εμένα με περιμένει κάθε βράδυ σ' αυτό μιά παράξενη παρέα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

borat (Γιάννης.-)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη borat
Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών , επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ερμιόνη (Αργολίδα). Έχει γράψει 4,419 μηνύματα.

O borat ΖΟΡΤ έγραψε στις 21:13, 08-09-10:

Βιβλία που μου άλλαξαν την ζωή
Τσελεμεντές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

6 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

*natalia5555* (Ναταλία)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη *natalia5555*
H Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 192 μηνύματα.

H *natalia5555* sagapw........... έγραψε στις 00:21, 20-10-10:

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen
"Τα τέκνα του Πλοιάρχου Γκράντ" Ιούλιος Βερν (το πρωτο βιβλίο που διάβασα και το πρώτο βιβλίο που με έκανε να λατρέψω τη λογοτεχνία), "Με οικογένεια" του Έκτορ Μαλό (το συγκεκριμένο βιβλίο το έχω διαβάσει άπειρες φορές και ακόμα και σήμερα με κάνει να κλαίω) "Όταν ο Ήλιος" της Ζωρς Σαρρή (μετά από αυτό, διάβασα όλα τα βιβλία της Σαρρή).
Ειδικά το πρώτο ειναι παγματικά τέλειο βιβλίο.Η μαμά μου είναι φιλόλογος,οπότε απο μικρή απέκτησα την αγάπη για τα βιβλία και συνήθως μου πρότεινε τέτοια είδους.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

m(A).niC (Μαρία)

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη m(A).niC
H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.

H m(A).niC π=3.141592653589793238462643383279502884 έγραψε στις 12:05, 21-10-10:

ο 'Αλχημιστής' του Paulo Coehlo!!

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

grotesque_mask (Side Effect)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη grotesque_mask
H Side Effect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,020 μηνύματα.

H grotesque_mask έγραψε στις 23:36, 08-11-10:

δεν ξέρω αν μ'άλλαξε τη ζωή μα μ'έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα,ειδικά εκείνη την περίοδο που το διάβαζα συνέβαιναν τόσα πολλά που με οδηγούσαν στην απελπισία.
"Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει" - Paulo Coehlo

Παράθεση

Trolletarian

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Trolletarian
Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 20 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 989 μηνύματα.

O Trolletarian απάνθρωποι θεσμοί μας γίνανε συνήθεια έγραψε στις 00:15, 09-11-10:

Αρχική Δημοσίευση από living_doll
δεν ξέρω αν μ'άλλαξε τη ζωή μα μ'έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα,ειδικά εκείνη την περίοδο που το διάβαζα συνέβαιναν τόσα πολλά που με οδηγούσαν στην απελπισία.
"Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει" - Paulo Coehlo
καλό μου ακούγεται.
αν το διαβάσω θα ζήσω ή θα με κλαίτε?
τι λες?

Παράθεση

Rainbow Blues

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Rainbow Blues
H Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Έμπορος . Έχει γράψει 237 μηνύματα.

H Rainbow Blues ... έγραψε στις 09:31, 09-11-10:

Τελικά λίγο πολύ όλοι έχουν να πούνε κάτι για τον Coehlo. Τα βιβλία του σε βάζουν σε σκέψεις, σε παιδεύουν... Εμένα πάντως μου αρέσει περισότερο το "Το ημερολόγιο ενός μάγου"

Τώρα τα βιβλία που μου άλαξαν τη ζωή... Χμ.."Ο γλάρος Ιονάθαν Λίβινγκστον" του Richard Bach. Το συγκεκριμένο μας το έκανε δώρο η φιλόλογός μας όταν αποφοιτήσαμε από το γυμνάσιο. Πολύ όμορφο βιβλίο. Δυστυχώς μόνο στα αγγλικά link:http://en.wikipedia.org/wiki/Jonatha...ngston_Seagull

Και το "Πάουλα" της Ισαμπέλ Αλιέντε. Αναθεώρησα τις απόψεις μου περί θανάτου μ αυτό το βιβλίο. Πολύ μελαγχολικό... Και ένα link γ' αυτό:http://en.wikipedia.org/wiki/Paula_%28novel%29

Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Iconoclast Producer

Το avatar του χρήστη Dark_kronos
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,585 μηνύματα.

O Dark_kronos Όλα είναι ψεύτικα έγραψε στις 12:00, 09-11-10:

Τα Ταξιδια Του Σωκρατη του Dan Millman! Στην φαση που το διαβασα με βοηθισε να μην παρατισω καπια πραγματα, αλλα να τα βρω με τον ευατο μου και να αντιμετωπισω τις δυσκολιες! Δεν ητανε κατι τεραστιο, αλλα ισως να εχει επιρεασει την ζωη μου απο εδω και περα... Θα φανει σε καπια χρονια... Πιστευω πως ειναι ενα βιβλιο που μοιραζει μαθηματα ζωης, και ειναι το μονο βιβλιο που διαβασα και ενιωσα κατι ουσιαστικο!

Παράθεση

aegloswen

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη aegloswen
H aegloswen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,613 μηνύματα.

H aegloswen έγραψε στις 12:39, 09-11-10:

Από τη μοναξιά στη μοναχικότητα του Οsho.

Δεν ξέρω αν μου άλλαξε τη ζωή ή όχι.
Πάντως με έκανε να αναρωτηθώ πολλά πράγματα διαβάζοντας αυτή την τόσο ξεχωριστή προσέγγιση που έκανε ο Osho στο θέμα αυτό.

Παράθεση

grotesque_mask (Side Effect)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη grotesque_mask
H Side Effect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,020 μηνύματα.

H grotesque_mask έγραψε στις 14:06, 09-11-10:

Αρχική Δημοσίευση από Rainbow Blues
Τελικά λίγο πολύ όλοι έχουν να πούνε κάτι για τον Coehlo. Τα βιβλία του σε βάζουν σε σκέψεις, σε παιδεύουν... Εμένα πάντως μου αρέσει περισότερο το "Το ημερολόγιο ενός μάγου"

Τώρα τα βιβλία που μου άλαξαν τη ζωή... Χμ.."Ο γλάρος Ιονάθαν Λίβινγκστον" του Richard Bach. Το συγκεκριμένο μας το έκανε δώρο η φιλόλογός μας όταν αποφοιτήσαμε από το γυμνάσιο. Πολύ όμορφο βιβλίο. Δυστυχώς μόνο στα αγγλικά link:http://en.wikipedia.org/wiki/Jonatha...ngston_Seagull

Και το "Πάουλα" της Ισαμπέλ Αλιέντε. Αναθεώρησα τις απόψεις μου περί θανάτου μ αυτό το βιβλίο. Πολύ μελαγχολικό... Και ένα link γ' αυτό:http://en.wikipedia.org/wiki/Paula_%28novel%29
ο γλάρος ιωνάθαν λιβινγκστον είναι υπέροχο βιβλίο. το διάβασα πριν ενάμιση χρόνο περίπου.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.

• (View-All Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    leuki kataigida

Βρείτε παρόμοια

• Παρόμοια Θέματα
    • Philip Pullman (Φίλιπ Πούλμαν) - Από haroula1924
      Το θέμα έχει λάβει 14 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Λογοτεχνία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 25-12-12 στις 11:28.
    • Βιβλία σχετικά με την φιλοσοφία - Από The Stand
      Το θέμα έχει λάβει 23 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φιλοσοφία και Ιστορία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-11-12 στις 21:46.
    • Βιβλία αστρονομίας για αρχάριους - Από ]ifrit[
      Το θέμα έχει λάβει 19 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Θετικές Επιστήμες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 05-11-07 στις 17:32.
    • Βιβλία - Από indica
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Λογοτεχνία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-07-07 στις 22:56.
    • Σκανάρετε βιβλία ευκόλα - Από iJohnnyCash
      Το θέμα έχει λάβει 18 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Hardware.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-08-05 στις 00:44.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους