Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 299)
  • Κριός

    Ψήφοι: 21 7.0%
  • Ταύρος

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Δίδυμοι

    Ψήφοι: 30 10.0%
  • Καρκίνος

    Ψήφοι: 28 9.4%
  • Λέων

    Ψήφοι: 25 8.4%
  • Παρθένος

    Ψήφοι: 22 7.4%
  • Ζυγός

    Ψήφοι: 29 9.7%
  • Σκορπιός

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Τοξότης

    Ψήφοι: 16 5.4%
  • Αιγοκερως

    Ψήφοι: 27 9.0%
  • Υδροχόος

    Ψήφοι: 33 11.0%
  • Ιχθεις

    Ψήφοι: 20 6.7%

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.


Ειναι η λεγομενη καρμικη σχεση για αυτα τα ζωδια αφου βρισκονται απεναντι και υποτιθεται πως αλληλοσυμπληρωνονται βασει της απολυτης διαφορετικοτητας τους.

Aφού λέμε για καρμικά..


Κριός: Τα ένα από τα καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι η Παρθένος. Καμία σχέση η Παρθένος με τον Κριό. Ο Κριός τραβάει μπροστά, δεν καταλαβαίνει τίποτα, βάζει μπροστά το κεφάλι και μετά πηγαίνει και η σκέψη και η λογική. Η Παρθένος από την άλλη πλευρά, υπεραναλυτική, τα ψάχνει όλα, τις λεπτομέρειες…τίποτα κοινό. Όμως, ο ένας δίνει στον άλλον, αυτό που του λείπει, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και στα δυο αυτά ζώδια λείπουν πράγματα, και σ΄ αυτά τα πράγματα που λείπουν στον καθένα, έρχεται ο άλλος και «κουμπώνει». Έτσι, η Παρθένος θα βάλει σε τάξη τον Κριό και ο Κριός θα δώσει αισιοδοξία στην Παρθένο. Το δεύτερο καρμικό ταίρι για τον Κριό, με το οποίο κάνει σχέση και μπορεί να φτάσει και στο γάμο, είναι ο Σκορπιός. Ο Κριός μένει πιο πολύ στην επιφάνεια των πραγμάτων, θα σκεφτεί πιο λογικά κάποια πράγματα. Ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά αντιδρά με το συναίσθημά του και μόνο. Όμως, αυτό το συναίσθημα λείπει στον Κριό, του ζωντανεύει τη ζωή, κι από την άλλη πλευρά, κι αυτή η λίγο πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων λείπει στο Σκορπιό. Άρα «κουμπώνουνε» πάρα πολύ ωραία.

Ταύρος: Για τους Ταύρους το πρώτο καρμικό τους ταίρι είναι ο Τοξότης. Ο ένας τρέχει (ο Τοξότης συνήθως), ο Ταύρος σταθερός, γήινος αλλά αυτό είναι που κρατάει ουσιαστικά και τη σχέση, γιατί ο ένας θα βάλει τη σταθερότητά του, τη γήινη προσέγγιση των πραγμάτων και ο άλλος θα βάλει μέσα σε μία σχέση που θα μπορούσε να είναι πλήξη και ρουτίνα, όλον αυτό τον ενθουσιασμό και το μπρίο. Κι ας κυνηγάει λίγο ο Ταύρος. Το άλλο καρμικό ταίρι για τον Ταύρο είναι ο Ζυγός. Μοιράζονται και τα δύο τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη, έχουνε κοινό και οι δύο την αγάπη για την καλή ζωή, όμως ο ένας είναι πολύ θεωρητικός (ο Ζυγός), και ο άλλος (ο Ταύρος) εστιάζει στις απολαύσεις των αισθήσεων και γενικώς σε ό,τι έχει να κάνει με πιο απτά πράγματα.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι αποτελούν καρμικό ζευγάρι με τον Αιγόκερω, που είναι πιο σοβαρός, πιο οργανωτικός σε κάποια πράγματα σε αντίθεση με το Δίδυμο που είναι αέρα και αέρα-πατέρα γενικότερα στη ζωή τους. Άρα έχουμε μια σχέση πάρα πολύ ταιριαστή γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Και με το Σκορπιό όμως οι Δίδυμοι μπορούνε να κάνουν μία σχέση που να κρατήσει μία ζωή. Μπορεί στην αρχή να μη βρίσκουνε κοινά, στην πορεία όμως τα βρίσκουν.

Καρκίνος: Το ένα καρμικό ταίρι του Καρκίνου είναι ο Υδροχόος. Ο Καρκίνος πιο πολύ της οικογένειας και του συναισθήματος, ενώ ο Υδροχόος λίγο πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά, πιο ανεξάρτητος και ναι μεν μπορεί να κυνηγάει λίγο περισσότερο ο Καρκίνος, όμως τελικά καταφέρνουνε και οι δύο αυτό που λέμε μία μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή. Το δεύτερο καρμικό ταίρι είναι για τους Καρκίνους οι Τοξότες. Επίσης και εδώ οι Καρκίνοι κυνηγούν αλλά μπορούν να συγχωρούν τους Τοξότες για την διαδικασία αυτή στην οποία τους βάζουν.

Λέων: Το ένα καρμικό ζώδιο για τους Λέοντες είναι οι Αιγόκεροι, που είναι πιο οργανωτικοί, πιο μεθοδικοί και πιο ψύχραιμοι σε κάποια πράγματα, με τους Λέοντες από την άλλη να έρχονται με τη χαρά και το γέλιο τους δίνοντας αισιοδοξία στους Αιγόκερους. Το δεύτερο καρμικό τους ταίρι είναι οι Ιχθείς. Το ένα κολυμπά στον κόσμο του συναισθήματος πιο πολύ, αλλά κι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο για ένα Λιοντάρι. Τους δείχνουνε τρυφερότητα και πράγματα που ίσως να μην τα βιώνουν πάρα πολύ έντονα.

Παρθένος: Ο Κριός είναι το ένα καρμικό του ταίρι. Καμία σχέση η Παρθένος με τον Κριό. Ο Κριός τραβάει μπροστά, δεν καταλαβαίνει τίποτα, βάζει μπροστά το κεφάλι και μετά πηγαίνει και η σκέψη και η λογική. Η Παρθένος από την άλλη πλευρά, υπεραναλυτική, τα ψάχνει όλα, τις λεπτομέρειες…τίποτα κοινό. Όμως, ο ένας δίνει στον άλλον, αυτό που του λείπει, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και στα δυο αυτά ζώδια λείπουν πράγματα, και σ΄ αυτά τα πράγματα που λείπουν στον καθένα, έρχεται ο άλλος και «κουμπώνει». Έτσι, η Παρθένος θα βάλει σε τάξη τον Κριό και ο Κριός θα δώσει αισιοδοξία στην Παρθένο. Το δεύτερο καρμικό ταίρι είναι ο Υδροχόος. Μολονότι φαίνονται αταίριαστα, τελικά καταφέρνουν να ταιριάζουν, τουλάχιστον σε εγκεφαλικό επίπεδο οι Υδροχόοι με τους Παρθένους.

Ζυγός: Το ένα καρμικό του ταίρι είναι ο Ταύρος με τον οποίο έχει την ίδια προσέγγιση αγάπης για την καλή ζωή, λόγω ίδιου κυβερνήτη (Αφροδίτης), αγάπη για τις τέχνες και πλούσια κοινωνική ζωή και οι δύο. Όμως ο ένας είναι πολύ θεωρητικός (ο Ζυγός), και ο άλλος (ο Ταύρος) εστιάζει στις απολαύσεις των αισθήσεων και γενικώς σε ό,τι έχει να κάνει με πιο απτά πράγματα. Το άλλο καρμικό ταίρι των Ζυγών είναι οι Ιχθείς, που βέβαια εδώ μιλάμε για μια πιο ζόρικη σχέση, γιατί οι Ιχθείς είναι νερό άρα έχουνε πιο πολλές απαιτήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως υπάρχει μια καλή ισορροπία και μία καλή χημεία τελικά μεταξύ τους. Βάζει ο ένας το μυαλό και ο άλλος βάζει την καρδιά.

Σκορπιός: Το ένα καρμικό ζώδιο για τον Σκορπιό, με το οποίο κάνει σχέση και μπορεί να φτάσει και στο γάμο, είναι ο Κριός. Ο Κριός μένει πιο πολύ στην επιφάνεια των πραγμάτων, θα σκεφτεί πιο λογικά κάποια πράγματα. Ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά αντιδρά με το συναίσθημά του και μόνο. Όμως, αυτό το συναίσθημα λείπει στον Κριό, του ζωντανεύει τη ζωή, κι από την άλλη πλευρά, κι αυτή η λίγο πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων λείπει στο Σκορπιό. Άρα «κουμπώνουνε» πάρα πολύ ωραία. Και με τους Διδύμους μπορούνε να κάνουνε μία σχέση που να κρατήσει μία ζωή ή/και να οδηγήσει στο γάμο, παρά τις διαφορές τους. Είναι συχνός συνδυασμός αυτός. Μπορεί στην αρχή να μη βρίσκουνε κοινά, στην πορεία όμως τα βρίσκουν.

Τοξότης: Για τους Τοξότες το ένα καρμικό ζώδιο είναι ο Ταύρος. Ο ένας τρέχει (ο Τοξότης συνήθως), ο Ταύρος σταθερός, γήινος αλλά αυτό είναι που κρατάει ουσιαστικά και τη σχέση, γιατί ο ένας θα βάλει τη σταθερότητά του, τη γήινη προσέγγιση των πραγμάτων και ο άλλος θα βάλει μέσα σε μία σχέση που θα μπορούσε να είναι πλήξη και ρουτίνα, όλον αυτό τον ενθουσιασμό και το μπρίο. Κι ας κυνηγάει λίγο ο Ταύρος. Το δεύτερο καρμικό ταίρι για τους Τοξότες είναι ο Καρκίνος. Οι Καρκίνοι κυνηγούν τους Τοξότες αλλά τελικά τους συγχωρούν.

Αιγόκερως: Για τους Αιγόκερους το ένα καρμικό τους ζευγάρι είναι οι Δίδυμοι. Ο Αιγόκερως πιο σοβαρός, πιο οργανωτικός σε κάποια πράγματα σε αντίθεση με το Δίδυμο που είναι αέρα και αέρα-πατέρα γενικότερα στη ζωή τους. Άρα έχουμε μια σχέση πάρα πολύ ταιριαστή γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Το δεύτερο καρμικό ζευγάρι για τους Αιγόκερους είναι οι Λέοντες. Οι Αιγόκεροι είναι πιο οργανωτικοί, πιο μεθοδικοί και πιο ψύχραιμοι σε κάποια πράγματα, με τους Λέοντες από την άλλη να έρχονται με τη χαρά και το γέλιο τους δίνοντας αισιοδοξία στους Αιγόκερους.

Υδροχόος: Το ένα καρμικό του ταίρι είναι η Παρθένος. Μολονότι φαίνονται αταίριαστα, τελικά καταφέρνουν να ταιριάζουν, τουλάχιστον σε εγκεφαλικό επίπεδο οι Υδροχόοι με τους Παρθένους και γι΄αυτό παρατηρείται συχνά αυτός ο συνδυασμός σε παντρεμένα ζευγάρια. Το άλλο καρμικό ζευγάρι του Υδροχόου είναι ο Καρκίνος, πιο πολύ της οικογένειας και του συναισθήματος, ενώ ο Υδροχόος λίγο πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά, πιο ανεξάρτητος και ναι μεν μπορεί να κυνηγάει λίγο περισσότερο ο Καρκίνος, όμως τελικά καταφέρνουνε και οι δύο αυτό που λέμε μία μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή.

Ιχθείς: Το ένα καρμικό ταίρι των Ιχθύων είναι οι Ζυγοί, που βέβαια εδώ μιλάμε για μια πιο ζόρικη σχέση, γιατί οι Ιχθείς από τη μία είναι νερό άρα έχουνε πιο πολλές απαιτήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως υπάρχει μια καλή ισορροπία και μία καλή χημεία τελικά μεταξύ τους. Βάζει ο ένας το μυαλό και ο άλλος βάζει την καρδιά και επιτυγχάνεται μια ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την επικοινωνία (που είναι πιο ψυχρό πράγμα). Το δεύτερο καρμικό τους ταίρι είναι οι Λέοντες. Οι Ιχθείς κολυμπάνε στον κόσμο του συναισθήματος πιο πολύ, αλλά κι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο για τα Λιοντάρια. Τους δείχνουνε τρυφερότητα και πράγματα που ίσως να μην τα βιώνουν πάρα πολύ έντονα.





Είμαι Ιχθύς και όλες μου οι σχέσεις ήταν με ζυγούς.. και όχι τίποτα άλλο, αλλά γενικά γράφουν ότι δεν ταιριάζουμε. Οπότε είπα να το ψάξω καρμικά :hehe:
Είναι της μοίρας μου γραφτό απ΄ό,τι φαίνεται! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Juliette!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 133 μηνύματα.
ειχα ακουσει απο μια φιλη οτι παιζει σημαντικο ρολο ο "ερως" και η "ψυχη"

και οτι ειναι πολυ καλο σημαδι αν βρισκονται στους ιδιους πλανητες με του συντροφου σου... το εχεις ακουστα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
απο τα ζωδια της φωτιας σε γυναικες,βασικα
τις κανουν σαν ενας ανδρας μεσα σε μια γυναικα,,ενας διχασμος..

το χουνε ναι οι λιονταρινες αυτο και πολυ εντονα μαλιστα. αλλα μην ξεχναμε οτι μια λιονταρινα ή μια κριαρινα μπορει να βγαλει πιο εντονη και πιο αληθινη θηλυκοτητα οταν βρει τις καταλληλες συνθηκες απο καποια αλλη που ειναι πιο γουτσου γουτσου επιφανιακα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Νεράιδα έχεις γράψει πουθενά εδώ παλιότερα, όλους τους συνδυασμούς 'Ηλιου Ωροσκόπου ; 'Οπως αυτό που μου είπες χθες, Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστιάννα ^^

Διάσημο μέλος

Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,571 μηνύματα.
Παρθένο δεν νομίζω πως ξέρω κάποιον, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Αλλά εγώ ως Κριός με τους Σκορπιούς δένω απόλυτα. Θα μου πείς μπορεί να φταίει που είναι και οι 2 γονείς μου, και η κολλητή μου. :D Αλλά και φέτος, η μοναδική κοπέλα που ταίριαξα φέτος στο φροντ. για παρέα σκορπιός είναι. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Kαι σε ρωτω για αλλη μια φορα και φροντισε να απαντησεις ευθεως, ε! Διοτι μεχρι τωρα το πας απ΄εξω - απ΄εξω!
δεν παω γυρω γυρω...

οι ιδιες το καταλαβαινετε ,οπως ειπε η moonlight απο πανω..


απλα ξερω οτι οτι συγκεκριμενο πω θα το αντικρουσεις..οσα επιχειρηματα και στοιχεια να σου φερω..

τη στιγμη που οι ιδιες τετοιες γυναικες περηφανευονται οτι ειναι "αντρακια" ,,
Οι ιδιες το λενε,,οτι ειμαστε ισχυρες σαν ανδρες,,γιαυτο και δεν τους χρειαζομαι..

(εγω τι αλλο να πω?,,σε ολα αυτα τα στοιχεια που ειπα παραπανω δεν απαντησες ή αντεκρουσες,γιατι υποπτευομαι οτι τα βρηκες μεσα σου.)

ο ψυχιατρος Γιωσαφατ-και οχι μονο - το λεει αυτο "φθονο του πεους"(και ελεγε οτι ολες οι μεγαλοκαριεριστριες το εχουν σχεδον)

ζηλευεις τον ανδρα και θα ηθελες ενδομυχα να ησουν σαν και αυτον,,αλλα αυτο συγκρουεται με τη θηλυκη φυση..

τετοια ατομα-γυναικες,,μπορει να πανε καλα στη δουλεια τους καριερα,,αλλα μπορει να εχουν προβλημα στην ψυχολογικη ισορροπια προσωπικης και εργασιακης ζωης και επιτυχιας -ευτυχιας..



για τα ζωδια τωρα,,καπου ειχα διαβασει, στο νετ,οτι οι πιο ανωριμοι κριοι ελκονται απο τις σεξυ κριαρινες,,ενω οσο ωριμαζουν προτιμουν τις συμπληρωματικες τους πιο μαλακες και αργα σκεπτομενες ζυγους κλπ..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
τη στιγμη που οι ιδιες τετοιες γυναικες περηφανευονται οτι ειναι "αντρακια" ,,
Οι ιδιες το λενε,,οτι ειμαστε ισχυρες σαν ανδρες,,γιαυτο και δεν τους χρειαζομαι..

ας αναπτύξουμε τότε κι εμείς κάποιες από τις γυναικείες αρετές ώστε να έχουμε μέσα μας αυτάρκεια και ισορροπία για να μην τις χρειαζόμαστε :P

ο ψυχιατρος Γιωσαφατ-και οχι μονο - το λεει αυτο "φθονο του πεους"(και ελεγε οτι ολες οι μεγαλοκαριεριστριες το εχουν σχεδον)

ζηλευεις τον ανδρα και θα ηθελες ενδομυχα να ησουν σαν και αυτον,,αλλα αυτο συγκρουεται με τη θυληκη φυση..

Φρουδικές ανοησίες. Θέση του Φρόυντ είναι αυτή. 'Ο,τι του φανεί του τρελλοστεφανή. Κι εγώ ζηλεύω το αιδείο, γιατί ξυρίζεται ευκολότερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ας αναπτύξουμε τότε κι εμείς κάποιες από τις γυναικείες αρετές ώστε να έχουμε μέσα μας αυτάρκεια και ισορροπία για να μην τις χρειαζόμαστε :P
ναι,,και να καταργησουμε τα φυλα και να αναπαραγομαστε κοβομενοι στα δυο:worry: αρσενικα και θηλυκα ειναι διαφορετικα για καποιο λογο..και οταν δεν τον καταλαβαινουμε μτ ο καλο,,
θα τον καταλαβουμε με το ασχημο..

Φρουδικές ανοησίες. Θέση του Φρόυντ είναι αυτή. 'Ο,τι του φανεί του τρελλοστεφανή. Κι εγώ ζηλεύω το αιδείο, γιατί ξυρίζεται ευκολότερα.
οτι δεν μας βολευει ειναι ανοησιες..

δεν τα πιστευω απολυτα,,αλλα εχουν μια πραγματικη βαση..
(στη σημερινη κοινωνια οι γυναικες προσπαθησαν να γινουν ανδρες(ακομα και τεστοστερονη ως ντοπα επαιρναν στην αγγλια πχ),με πολυ ασχημα αποτελεσματα,,


η αποδοχη του φυλου μας δεν ειναι ευκολο πραγμα,,ιδιαιτερα στην σημερινη unisex "ολοι ιδιοι ειμαστε "κοινωνια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Erida

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα.
τη στιγμη που οι ιδιες τετοιες γυναικες περηφανευονται οτι ειναι "αντρακια" ,,
Οι ιδιες το λενε,,οτι ειμαστε ισχυρες σαν ανδρες,,γιαυτο και δεν τους χρειαζομαι..
Αυτο δεν νομιζω να ειναι το συνδρομο του πεους, τεσπα οπως το λες, απλα γυναικες που εχουν μπουχτισει απ'την χρονια υποβιβαση τους στον επαγγελματικο τομεα οπου μονο οι αντρες αναγνωριζονταν ως ικανοι εργασιας επειδη υποτιθεται οτι ηταν πιο σοβαροι, δουλευαν πιο σκληρα κτλ. Τα τελευταια χρονια αυτες οι αντιληψεις εχουν χασει εδαφος και αναγνωριστηκε η αξια της γυναικας που ειναι πλεον περηφανη και σιγουρη για τον εαυτο της.

Αλλα και προσωπικα, κακοχαρακτηριζονταν απ' τους ανδρες, προσβολες σε ολους τους τομεις που εθιγαν την αξιοπρεπεια τους κτλ. και αυτη η αντιληψη εχει περασει και στις τελευταιες γενιες αφου τετοια μεταχειρηση, σε μικροτερη κλιμακα, υφισταται ακομα το γυναικειο φυλο.

Οποτε, ειναι λογικο να υπαρχει αυτο το συναισθημα πιστευω αφου στη γυναικα εχει 'εξυψωθει' πλεον μεσα της η ιδεα της αυταρκειας επαγγελματικα αλλα και προσωπικα στις περιπτωσεις που εχει απογοητευθει απο σχεσεις της:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Τα τελευταια χρονια αυτες οι αντιληψεις εχουν χασει εδαφος και αναγνωριστηκε η αξια της γυναικας που ειναι πλεον περηφανη και σιγουρη για τον εαυτο της.
δικαιο εχεις...

τωρα πλεον παει να αλλαξει αυτο..

συμφωνω βασικα με αυτα που λες..:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Juliette!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 133 μηνύματα.
ο ψυχιατρος Γιωσαφατ-και οχι μονο - το λεει αυτο "φθονο του πεους"(και ελεγε οτι ολες οι μεγαλοκαριεριστριες το εχουν σχεδον)

ζηλευεις τον ανδρα και θα ηθελες ενδομυχα να ησουν σαν και αυτον,,αλλα αυτο συγκρουεται με τη θηλυκη φυση..

οχι υποσυνειδητα.. εγω συνειδητα θαυμαζω το πεος και το εχω φθονησει παραλληλα.. και επισης αυτα τα τα δυο τα νοστιμουλια που το συνοδευουν απο κατω ..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
και επισης αυτα τα τα δυο τα νοστιμουλια που το συνοδευουν απο κατω ..

καταλαβα,,σ' άρέσει η αγγουροντοματα..:worry:
φυσικο ειναι ,,μεσογειακη διατροφη..:)


το εχω φθονησει παραλληλα
τι?θα ηθελες να το εχεις εσυ?
δεν το καταλαβαινω..:hmm::confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
τη στιγμη που οι ιδιες τετοιες γυναικες περηφανευονται οτι ειναι "αντρακια" ,,
Οι ιδιες το λενε,,οτι ειμαστε ισχυρες σαν ανδρες,,γιαυτο και δεν τους χρειαζομαι..
βρε αγγελε νομιζεις οτι μας αρεσει που αναγκαζομαστε να ειμαστε ετσι? απλα ας πουμε χαρην συζητησεως τωρα οτι λογω ζωδιου μιας και μιλαμε για ζωδια το χουμε και μπορουμε να συμπεριφερθουμε πιο δυναμικα σε καποιες περιπτωσεις. αντι να καθομαστε και να κανουμε τις χαζογκομενες και να κλαιγομαστε απλα κανουμε κατι επι του θεματος. αυτο αν θες κατα την γνωμη μου δεν εχει να κανει με το ζωδιο αλλα με τα βιωματα και τον ανθρωπο.
και δεν ειναι οτι δεν χρειαζομαστε τους αντρες, απλα δεν χρειαζομαστε μπιμπελο αντρες, αντρες που ψαχνουν μια μαμα σε μας, μια που να τα κανει ολα αυτη και απλα στον κοσμο να λενε οτι ειναι αυτοι οι αντρες του σπιτιου. ξερεις ποσο κουραστικο και ψυχοφθορο ειναι αυτο για την οποιαδηποτε γυναικα, ποσο μαλλον για μια δυναμικη γυναικα?
επισης ειναι και γουστα αυτα. ξερω λιονταρινα που θελει τον αντρα υποχειριο της. να ειναι σαν το σκυλακι και να κανει αυτη οτι θελει, οποτε βρηκε εναν τετοιον και τον παντρευτηκε.

τωρα οσον αφορα για το θεμα οτι και μεις θα θελαμε να ειμαστε αντρες, γιατι και γω το χω πει πολλες φορες, ειναι γιατι ετσι η κοινωνια μας αναγκασε να το πουμε. οταν μπαινω εγω σε αντιπροσωπια αυτοκινητων και ο πωλητης μου συμπεριφερεται λες και ειμαι το πιο ηλιθιο και αναξιο πλασμα στον πλανητη τι θες να ευχομουνα εκεινη την ωρα? οταν σε σχεδον ολους τους τομεις εμεις οι γυναικες αντιμετωπιζουμε Τον ρατσισμο τι θες να ευχομασταν? οταν μια γυναικα την κτυπα ο αντρας της και αυτη δεν εχει δυναμη να του δωσει μια να τον ριξει κατω τι θες να ευχοταν εκεινη την ωρα?

οποτε καταληγουμε οτι παιζουν ρολο και ο ωροσκοπος και ολα τα λοιπα που ασχολειται η αστρολογια για την συνθεση του χαρακτηρα οποτε δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι. (επαναλβανω μιας και μιλαμε για ζωδια και χαρην συζητησεως)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Juliette!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 133 μηνύματα.
ναι ρε παιδι μου

εχω φθονησει την δυναμη που του δινει να ειναι αυτος που θα "διεισδυσει", θα "διαπερασει", θα "υποταξει" και στο τελος θα νικησει

με συγχωρειτε εχω βγει εκτος θεματος. τελος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Erida

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα.
καταλαβα,,σ' άρέσει η αγγουροντοματα..:worry:
φυσικο ειναι ,,μεσογειακη διατροφη..:)



τι?θα ηθελες να το εχεις εσυ?
δεν το καταλαβαινω..:hmm::confused:

LOL Αγγελε γραφεις:hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
τωρα οσον αφορα για το θεμα οτι και μεις θα θελαμε να ειμαστε αντρες, γιατι και γω το χω πει πολλες φορες, ειναι γιατι ετσι η κοινωνια μας αναγκασε να το πουμε. οταν μπαινω εγω σε αντιπροσωπια αυτοκινητων και ο πωλητης μου συμπεριφερεται λες και ειμαι το πιο ηλιθιο και αναξιο πλασμα στον πλανητη τι θες να ευχομουνα εκεινη την ωρα? οταν σε σχεδον ολους τους τομεις εμεις οι γυναικες αντιμετωπιζουμε Τον ρατσισμο τι θες να ευχομασταν? οταν μια γυναικα την κτυπα ο αντρας της και αυτη δεν εχει δυναμη να του δωσει μια να τον ριξει κατω τι θες να ευχοταν εκεινη την ωρα?

να ηταν ισχυροτερη γυναικα...
να αλλαζε τα μυαλα κσι συμπεριφορα των ανδρων με τη γυναικεια δυναμη της πειθους,,

ισχυροτερη γυναικα ειναι αυτη που εχει αναπτυξει στο μεγιστο τα γυναικεια χαρακτηριτστικα..
οχι αυτη που εχει παρει ανδρικα..
αλλιως πιστευει μεσα της πως το ισχυροτερο φυλο ειναι το ανδρικο,,και μονο αν γινει ετσι θα γινει ισχυροτερη..
(αυτο κανει οσο πιο ωριμη ειναι μια γυναικα,δεν βρισκει τη δυναμη στο αλλο φυλο,αλλα στο δικο της)

χρησιμοποιηστε μας εντελει βρε γυναικες!γιαυτο υπαρχουμε,,δεν χρειαζεται να γινεται εσεις ανδρες,, ,,;)
ώριμη πραγματικα γυναικα ειναι αυτη που δεν φθονει τις δυναμεις του ανδρα..
αλλα ειναι περηφανη για τις δικες της..

οσο αφελής και αν ακουγομαι,,

ελπιζω να με καταλαβαινετε καπως..(καταλαβαινω φυσικα και τις καθημερινες δυσκολιες -αλλα και ευκολιες ομως- μιας γυναικας στον κοσμο,,απα λεω μια αλλη αποψη..)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
γιαυτο υπαρχουμε,,δεν χρειαζεται να γινεται εσεις ανδρες

μην το λες, μην το λες και καμια φορα χρειαζεται:P αγγελακο μου δεν ακουγεσαι αφελης εχεις ενα ποιντ μη σου πω και παραπανω.. καμια φορα ομως η πραγματικοτητα ειναι λιγο διαφορετικη. συμφωνω οτι η γυναικα θα πρεπει να χρησιμοποιει τις δικες της δυναμεις αλλα ετσι οπως τα καναμε βρε αγγελε μου ολοι μας αστα να πανε. αντε να βρεις ακρη.

ερωτησης:
οι διδυμοι εκτος απο διμουτσουνοι που ειναι γνωστο:P τι αλλα κουσουρια κουβαλανε? με τα λιονταρια ποσο μπορουν να συνυπαρξουν αρμονικα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Aφού λέμε για καρμικά..


Κριός: Τα ένα από τα καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι η Παρθένος. Καμία σχέση η Παρθένος με τον Κριό. Ο Κριός τραβάει μπροστά, δεν καταλαβαίνει τίποτα, βάζει μπροστά το κεφάλι και μετά πηγαίνει και η σκέψη και η λογική. Η Παρθένος από την άλλη πλευρά, υπεραναλυτική, τα ψάχνει όλα, τις λεπτομέρειες…τίποτα κοινό. Όμως, ο ένας δίνει στον άλλον, αυτό που του λείπει, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και στα δυο αυτά ζώδια λείπουν πράγματα, και σ΄ αυτά τα πράγματα που λείπουν στον καθένα, έρχεται ο άλλος και «κουμπώνει». Έτσι, η Παρθένος θα βάλει σε τάξη τον Κριό και ο Κριός θα δώσει αισιοδοξία στην Παρθένο. Το δεύτερο καρμικό ταίρι για τον Κριό, με το οποίο κάνει σχέση και μπορεί να φτάσει και στο γάμο, είναι ο Σκορπιός. Ο Κριός μένει πιο πολύ στην επιφάνεια των πραγμάτων, θα σκεφτεί πιο λογικά κάποια πράγματα. Ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά αντιδρά με το συναίσθημά του και μόνο. Όμως, αυτό το συναίσθημα λείπει στον Κριό, του ζωντανεύει τη ζωή, κι από την άλλη πλευρά, κι αυτή η λίγο πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων λείπει στο Σκορπιό. Άρα «κουμπώνουνε» πάρα πολύ ωραία.

Ταύρος: Για τους Ταύρους το πρώτο καρμικό τους ταίρι είναι ο Τοξότης. Ο ένας τρέχει (ο Τοξότης συνήθως), ο Ταύρος σταθερός, γήινος αλλά αυτό είναι που κρατάει ουσιαστικά και τη σχέση, γιατί ο ένας θα βάλει τη σταθερότητά του, τη γήινη προσέγγιση των πραγμάτων και ο άλλος θα βάλει μέσα σε μία σχέση που θα μπορούσε να είναι πλήξη και ρουτίνα, όλον αυτό τον ενθουσιασμό και το μπρίο. Κι ας κυνηγάει λίγο ο Ταύρος. Το άλλο καρμικό ταίρι για τον Ταύρο είναι ο Ζυγός. Μοιράζονται και τα δύο τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη, έχουνε κοινό και οι δύο την αγάπη για την καλή ζωή, όμως ο ένας είναι πολύ θεωρητικός (ο Ζυγός), και ο άλλος (ο Ταύρος) εστιάζει στις απολαύσεις των αισθήσεων και γενικώς σε ό,τι έχει να κάνει με πιο απτά πράγματα.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι αποτελούν καρμικό ζευγάρι με τον Αιγόκερω, που είναι πιο σοβαρός, πιο οργανωτικός σε κάποια πράγματα σε αντίθεση με το Δίδυμο που είναι αέρα και αέρα-πατέρα γενικότερα στη ζωή τους. Άρα έχουμε μια σχέση πάρα πολύ ταιριαστή γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Και με το Σκορπιό όμως οι Δίδυμοι μπορούνε να κάνουν μία σχέση που να κρατήσει μία ζωή. Μπορεί στην αρχή να μη βρίσκουνε κοινά, στην πορεία όμως τα βρίσκουν.

Καρκίνος: Το ένα καρμικό ταίρι του Καρκίνου είναι ο Υδροχόος. Ο Καρκίνος πιο πολύ της οικογένειας και του συναισθήματος, ενώ ο Υδροχόος λίγο πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά, πιο ανεξάρτητος και ναι μεν μπορεί να κυνηγάει λίγο περισσότερο ο Καρκίνος, όμως τελικά καταφέρνουνε και οι δύο αυτό που λέμε μία μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή. Το δεύτερο καρμικό ταίρι είναι για τους Καρκίνους οι Τοξότες. Επίσης και εδώ οι Καρκίνοι κυνηγούν αλλά μπορούν να συγχωρούν τους Τοξότες για την διαδικασία αυτή στην οποία τους βάζουν.

Λέων: Το ένα καρμικό ζώδιο για τους Λέοντες είναι οι Αιγόκεροι, που είναι πιο οργανωτικοί, πιο μεθοδικοί και πιο ψύχραιμοι σε κάποια πράγματα, με τους Λέοντες από την άλλη να έρχονται με τη χαρά και το γέλιο τους δίνοντας αισιοδοξία στους Αιγόκερους. Το δεύτερο καρμικό τους ταίρι είναι οι Ιχθείς. Το ένα κολυμπά στον κόσμο του συναισθήματος πιο πολύ, αλλά κι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο για ένα Λιοντάρι. Τους δείχνουνε τρυφερότητα και πράγματα που ίσως να μην τα βιώνουν πάρα πολύ έντονα.

Παρθένος: Ο Κριός είναι το ένα καρμικό του ταίρι. Καμία σχέση η Παρθένος με τον Κριό. Ο Κριός τραβάει μπροστά, δεν καταλαβαίνει τίποτα, βάζει μπροστά το κεφάλι και μετά πηγαίνει και η σκέψη και η λογική. Η Παρθένος από την άλλη πλευρά, υπεραναλυτική, τα ψάχνει όλα, τις λεπτομέρειες…τίποτα κοινό. Όμως, ο ένας δίνει στον άλλον, αυτό που του λείπει, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και στα δυο αυτά ζώδια λείπουν πράγματα, και σ΄ αυτά τα πράγματα που λείπουν στον καθένα, έρχεται ο άλλος και «κουμπώνει». Έτσι, η Παρθένος θα βάλει σε τάξη τον Κριό και ο Κριός θα δώσει αισιοδοξία στην Παρθένο. Το δεύτερο καρμικό ταίρι είναι ο Υδροχόος. Μολονότι φαίνονται αταίριαστα, τελικά καταφέρνουν να ταιριάζουν, τουλάχιστον σε εγκεφαλικό επίπεδο οι Υδροχόοι με τους Παρθένους.

Ζυγός: Το ένα καρμικό του ταίρι είναι ο Ταύρος με τον οποίο έχει την ίδια προσέγγιση αγάπης για την καλή ζωή, λόγω ίδιου κυβερνήτη (Αφροδίτης), αγάπη για τις τέχνες και πλούσια κοινωνική ζωή και οι δύο. Όμως ο ένας είναι πολύ θεωρητικός (ο Ζυγός), και ο άλλος (ο Ταύρος) εστιάζει στις απολαύσεις των αισθήσεων και γενικώς σε ό,τι έχει να κάνει με πιο απτά πράγματα. Το άλλο καρμικό ταίρι των Ζυγών είναι οι Ιχθείς, που βέβαια εδώ μιλάμε για μια πιο ζόρικη σχέση, γιατί οι Ιχθείς είναι νερό άρα έχουνε πιο πολλές απαιτήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως υπάρχει μια καλή ισορροπία και μία καλή χημεία τελικά μεταξύ τους. Βάζει ο ένας το μυαλό και ο άλλος βάζει την καρδιά.

Σκορπιός: Το ένα καρμικό ζώδιο για τον Σκορπιό, με το οποίο κάνει σχέση και μπορεί να φτάσει και στο γάμο, είναι ο Κριός. Ο Κριός μένει πιο πολύ στην επιφάνεια των πραγμάτων, θα σκεφτεί πιο λογικά κάποια πράγματα. Ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά αντιδρά με το συναίσθημά του και μόνο. Όμως, αυτό το συναίσθημα λείπει στον Κριό, του ζωντανεύει τη ζωή, κι από την άλλη πλευρά, κι αυτή η λίγο πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων λείπει στο Σκορπιό. Άρα «κουμπώνουνε» πάρα πολύ ωραία. Και με τους Διδύμους μπορούνε να κάνουνε μία σχέση που να κρατήσει μία ζωή ή/και να οδηγήσει στο γάμο, παρά τις διαφορές τους. Είναι συχνός συνδυασμός αυτός. Μπορεί στην αρχή να μη βρίσκουνε κοινά, στην πορεία όμως τα βρίσκουν.

Τοξότης: Για τους Τοξότες το ένα καρμικό ζώδιο είναι ο Ταύρος. Ο ένας τρέχει (ο Τοξότης συνήθως), ο Ταύρος σταθερός, γήινος αλλά αυτό είναι που κρατάει ουσιαστικά και τη σχέση, γιατί ο ένας θα βάλει τη σταθερότητά του, τη γήινη προσέγγιση των πραγμάτων και ο άλλος θα βάλει μέσα σε μία σχέση που θα μπορούσε να είναι πλήξη και ρουτίνα, όλον αυτό τον ενθουσιασμό και το μπρίο. Κι ας κυνηγάει λίγο ο Ταύρος. Το δεύτερο καρμικό ταίρι για τους Τοξότες είναι ο Καρκίνος. Οι Καρκίνοι κυνηγούν τους Τοξότες αλλά τελικά τους συγχωρούν.

Αιγόκερως: Για τους Αιγόκερους το ένα καρμικό τους ζευγάρι είναι οι Δίδυμοι. Ο Αιγόκερως πιο σοβαρός, πιο οργανωτικός σε κάποια πράγματα σε αντίθεση με το Δίδυμο που είναι αέρα και αέρα-πατέρα γενικότερα στη ζωή τους. Άρα έχουμε μια σχέση πάρα πολύ ταιριαστή γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Το δεύτερο καρμικό ζευγάρι για τους Αιγόκερους είναι οι Λέοντες. Οι Αιγόκεροι είναι πιο οργανωτικοί, πιο μεθοδικοί και πιο ψύχραιμοι σε κάποια πράγματα, με τους Λέοντες από την άλλη να έρχονται με τη χαρά και το γέλιο τους δίνοντας αισιοδοξία στους Αιγόκερους.

Υδροχόος: Το ένα καρμικό του ταίρι είναι η Παρθένος. Μολονότι φαίνονται αταίριαστα, τελικά καταφέρνουν να ταιριάζουν, τουλάχιστον σε εγκεφαλικό επίπεδο οι Υδροχόοι με τους Παρθένους και γι΄αυτό παρατηρείται συχνά αυτός ο συνδυασμός σε παντρεμένα ζευγάρια. Το άλλο καρμικό ζευγάρι του Υδροχόου είναι ο Καρκίνος, πιο πολύ της οικογένειας και του συναισθήματος, ενώ ο Υδροχόος λίγο πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά, πιο ανεξάρτητος και ναι μεν μπορεί να κυνηγάει λίγο περισσότερο ο Καρκίνος, όμως τελικά καταφέρνουνε και οι δύο αυτό που λέμε μία μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή.

Ιχθείς: Το ένα καρμικό ταίρι των Ιχθύων είναι οι Ζυγοί, που βέβαια εδώ μιλάμε για μια πιο ζόρικη σχέση, γιατί οι Ιχθείς από τη μία είναι νερό άρα έχουνε πιο πολλές απαιτήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως υπάρχει μια καλή ισορροπία και μία καλή χημεία τελικά μεταξύ τους. Βάζει ο ένας το μυαλό και ο άλλος βάζει την καρδιά και επιτυγχάνεται μια ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την επικοινωνία (που είναι πιο ψυχρό πράγμα). Το δεύτερο καρμικό τους ταίρι είναι οι Λέοντες. Οι Ιχθείς κολυμπάνε στον κόσμο του συναισθήματος πιο πολύ, αλλά κι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο για τα Λιοντάρια. Τους δείχνουνε τρυφερότητα και πράγματα που ίσως να μην τα βιώνουν πάρα πολύ έντονα.





Είμαι Ιχθύς και όλες μου οι σχέσεις ήταν με ζυγούς.. και όχι τίποτα άλλο, αλλά γενικά γράφουν ότι δεν ταιριάζουμε. Οπότε είπα να το ψάξω καρμικά :hehe:
Είναι της μοίρας μου γραφτό απ΄ό,τι φαίνεται! :P

Tα εχω κι αυτα :P :P

Νεράιδα έχεις γράψει πουθενά εδώ παλιότερα, όλους τους συνδυασμούς 'Ηλιου Ωροσκόπου ; 'Οπως αυτό που μου είπες χθες, Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο ;

Ισως ναι...
Δεν μπορω να ειμαι σιγουρη, διοτι εχω παραθεσει αρκετα...

ερωτησης:
οι διδυμοι εκτος απο διμουτσουνοι που ειναι γνωστο:P τι αλλα κουσουρια κουβαλανε? με τα λιονταρια ποσο μπορουν να συνυπαρξουν αρμονικα?

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του και του χαρίζει γενναιοδωρία, περηφάνια και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Από τη μία έχει το χάρισμα να φτάνει ψηλά παρόλο που συχνά δοκιμάζει την τύχη του και από την άλλη έχει την τάση να δίνει διαταγές καθώς πιστεύει ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τους άλλους.

Ο αντιπρόσωπος του βασιλιά του ζωδιακού θα σας δείξει γενναιοδωρία, εγκαρδιότητα και η περήφανη του καρδιά του θα σας αγκαλιάσει για να σας δείξει το πάθος και τη φλόγα του έρωτα.

Βέβαια, πρωτίστως έχει υποκινηθεί διακριτικά από την κινητικά και λεκτικά δεξιοτεχνία σας και έχει γοητευθεί από την εγκεφαλικότητα και τη φτερωτή σας προσωπικότητα. Τέλος, το γεγονός ότι δεν μπορεί να σας υποτάξει θα αποτελεί πάντα το πραγματικό θέλγητρο σας.

:)


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Οι Λεοντες παραδεχονται λαθη?;):hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
βεβαιως παραδεχομαστε και ειμαστε και ιδιαιτερα αυστηροι με τον εαυτο μας. αν και προσπαθουμε να τα αποφευγουμε τα λαθη γιατι η τελειομανια μας κυνηγαει δυστυχως και ο εγωισμος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top