'Εχετε πέσει ποτέ θύμα κλοπής;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,797 μηνύματα.
Το καλύτερο θα ήταν να συνέχιζεις το δρόμο σου σα να μην τον ακούς-ή να έτρεχες-.Περαστικά!
Δυστυχώς δεν έχω ακόμα τις δυνάμεις να μετατρέπομαι σε διαπερατό φάντασμα. :/:

Thanks όλους για τα περαστικά! :bigarmhug



-petros
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BadGuy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα.
Ευτυχώς όχι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BrokenHeart

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά όχι. Δυστυχώς όμως, όταν πήγαμε τριήμερη στην Αθήνα με το σχολείο μου, έκλεψαν 100 euro της τότε κοπέλας μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kate-Bender

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
Εμας παλι μια φορα πηγαν να μας κλεψουν το αυτοκινητο και bonus-πακετο 2 παιδια ..το ενα απο αυτα ΕΓΩ!!Ειχε σταματησει ο μπαμπας μου το αυτοκινητο στην πλατεια της πολης μας ,για να παρει μια εφημεριδα απο το περιπτερο και αφησε τα κλειδια στην μηχανη...Ε ξαφνικα μπαινει ενας γρηγορα γρηγορα και μας κανει μια"παιδια παω να φτασω το λεωφορειο για να μην φυγει χωρις εμενα"Εγω και ο αδερφος μου μικρα καθως ειμασταν,εγω νομιζω τριτη δημοτικου...και αυτος δυο χρονια μεγαλυτερος και κοιταχτηκαμε απλα σαν μαλακες και δεν ειπαμε τιποτα..:|Μολις ειχε βαλει μπρος το αυτοκινητο εκεινος και ειχε αρχισει ηδη να κινειται γυριζω το κεφαλι δεξια και βλεπω τον μπαμπα μας να τρεχει με την εφημεριδα στο χερι και να φωναζει" ΣΤΟΠ ΣΤΟΠΠΠ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣΣ???" τον προλαβε μετα απο αριστερα ειχε κινηση κιολας δεν μπορουσε ο αλλος να πατησει γκαζι και τον εβγαλε απο το αμαξι..μετα δεν θυμαμαι να τον πηγε πουθενα..:PΠαντως υποσχεθηκα στον εαυτο μου την επομενη φορα που θα συνεβενε κατι τετοιο θα τον χτυπουσα :worry:
Μια αλλη φορα παλι πηγε να μπει καποιος στο σπιτι μας απο το μπαλκονι.Ειχε καταφερει μολις να ανοιξει το παραθυρο που εβγαζε στο δωματιο μου αλλα η μαμα μου τον πηρα χαμπαρι και αρχισε να μουρμουρζει δυνατα!Χεστηκε στον φοβο του ο αλλος..Την επομενη μερα ειδαν στο μπαλκονι και τισ πατημασιες και αποφασισαμε να το κλεισουμε ωστε να μην μπει ποτε ξανα κανεις..Γιατι ηταν ακριβως απο διπλα ενα παλιο σπιτι και δεν η8ελε πολυ ταλεντο για να καταφερει καποιος με ενα μεγαλο βημα να βρεθει στο μπαλκονι μας...
Μια αλλη φορα πηγαν να κλεψουν την γειτονισσα και πως σηκωθηκε η μανα μου βραδιατικα και βγηκε στο μπαλκονι ,τους βλεπει να σκαρφαλωνυν το τοιχακι για να μπουν στο σπιτι της...και αρχιζει λοιπον και βαραει δυνατα τα καγκελα και να τσιριζει κατι στα γερμανικαα...χαχα ετσι πως ηταν ο ενας πανω στον αλλον επεσαν μαζι και πατησαν ενα τρεξιμο...
Μια αλλη φορα παλι (περσυ)στην νεα μου γειτονια πηγαν να κλεψουν το μαναβικο απο κατω κατα της 1 τα μεσανυχτα...Εγω βασικα μια φορα ξυπνισα οταν ακουσα δυνατα μουγκρητα καποιων ..ταραχτηκα νομιζα πως ηταν μεσα στην πολυκατοικια μας..Και βασικα ηταν 2 ναρκωμανεις και παλευαν με εναν αστυνομικο κατω μπροστα απο το σπιτι μας..Κανεις δεν τολουσε να βγει ολοι το ειχαν καταλαβει απο τις φωνες αλλα αγναντευαν απο τα μπαλκονια..Μονο ο μπαμπας μου καταιβηκε κατω για να βοηθησει εστω προσφεροντας βοηθεια με την κοντινη του παρουσια..Τελικα ο αστυνομικος ακινιτοποιησε τον εναν ενω ο αλλος ετρεχε να κρυφτει, και με το αλλο χερι επερνε τηλ αλλον εναν αστυνομικο να ερθει για βοηθεια...Υστερα απο λιγο ηρθε και ο αλλος,οχι με στολη,μαλλον μολις ειχε ξυπνισει..και υστερα απο πολυ παλη και με τον αλλο που τελικα ηρθε να βοηθησει τον ακινητοποιημενο φιλο του καταφεραν να τους βαλουν χειροπεδες και ολα καλα...Ο ενας αστυνομικος πηγε ομως στο νοσοκομειο γιατι ειχε φαει γερο ξυλο..αλλα νταξει μετα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12,249 μηνύματα.
Eγώ πάλι έκανα αρκετά χρόνια να το ξεπεράσω :(.
Τους μισώ τους ληστές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devina

Τιμώμενο Μέλος

Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5,968 μηνύματα.
Δεν μας έχει τύχει κάτι.
Αλλά έχω ακούσει πολλά άσχημα από συγγενείς & φίλους..:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Δυστυχώς έχω πέσει, έλειπαν οι δικοί μου στο εξοχικό, κατακαλόκαιρο και είχα ανοιχτό παράθυρο και μάλιστα στον 1ο όροφο που μένω.
Παρόλο που δεν κάνω βαρύ ύπνο, μπήκε στο δωμάτιό μου, ξεκρέμασε το παντελόνι μου, το βρήκα σε άλλο δωμάτιο με το πορτοφόλι έξω άδειο φυσικά, βρήκε τα χρυσαφικά της μητέρας μου, τα ξεδιάλεξε και άφησε τα ασημικά και άνοιξε άλλο παράθυρο και την κοπάνησε, προφανώς όταν από κάποιο θόρυβο ξύπνησα 4.00 το πρωί.
Πήρα την αστυνομία, ήρθαν, πήραν αποτυπώματα, ευτυχώς δεν ξύπνησα απ' ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί, γιατί μπορεί να κινδύνευε η ζωή μου.

Άλλη μία φορά, πριν ενάμισι χρόνο, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που συχνάζουν οι αλλοδαποί, μου την έπεσαν 2-3 δεν θυμάμαι, ο ένας χώνει το χέρι στην κωλότσεπη να μου πάρει το πορτοφόλι, και το άλλο χέρι κατευθείαν στο κινητό, αντέδρασα βέβαια, τα έπιασα σφιχτά και την κοπάνισα και δεν τα κατάφεραν.

Από τότε δεν παίρνω πορτοφόλι όταν πηγαίνω στο Κέντρο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Roben twn Xazwn

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα.
μου είχανε κλέψει πέρισυ το πορτοφόλι και στεναχωρήθηκα πολύ γιατί είχα πράγματα συναισθηματικής αξίας μέσα :/. μετά από 2 βδομάδες μου την έπεσαν δυο τοξικομανείς με σουγιάδες στο δρόμο για να μου πάρουν το κινητό. αφού απομακρύνθηκαν καμμια 20αριά μέτρα με ξαναφώναξαν για να μου το επιστρεψουν επειδή δεν ήταν έγχρωμο (το siemens S35 ειχα)! μου ζήτησαν και συγγνώμη :rofl:...
πριν δυό χρόνια μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μας από τη μια μπαλκονόπορτα στο σαλόνι, τη μοναδική μέρα που την ξεχάσαμε ξεκλείδωτη, που σημαίνει ότι μάλλον μας επισκέπτονταν κάθε μέρα για να τσεκάρουν... έβλεπα και τηλεόραση μέχρι αργά εκείνο το βράδυ :'(. βούτηξαν τον χαρτοφύλακα του μπαμπά μου, ο οποίος είχε πράγματα σημαντικά για τη δουλειά του και ελάχιστα χρήματα. τον βρήκαμε το άλλο πρωί στο άλσος! είναι τρελοί αυτοί οι κλέφτες :hehe:.

weak and powerless , θέλω να κλέψω λίγο από το κέφι σου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
πριν 2 χρόνια ανέβαινα στη σχολή και μέσα σε ένα υπερπηγμένο λεοφωρείο μέσα από την ΚΛΕΙΣΤη θηκη της κλειστής τσαντας μου πήραν το πορτοφόλι!!! Μέσα 2 πιστωτικές, 3 καρτες ανάληψης αλλα ευτυχώς γα μένα χωρίς καθόλου λεφτά. Και να σκεφτεί κανείς ότι είχα νεύρα γιατί γυρνούσα από τη δουλειά και δεν με είχαν πληρώσει όπως περίμενα!!! :(

Το πιο σπαστικό ήταν η όλη διαδικασία ακύρωσης καρτών ....α, και βέβαια ότι επειδή ακολουθούσε σαβ/κο και ήμουν άφραγκη αναγκάστηκα να δανειστώ από όλον τον κόσμο για να περάσουν οι μέρες και μετά, μέχρι να έρθουν οι κάρτες έπρεπε να στήνομαι σε ουρές για να βγάλω λεφτά!!!
Πριν από 5 χρόνια μου κλέψαν το πορτοφόλι...
Πριν από 2 χρόνια μου άνοιξαν το σπίτι. Laptop του κουτιού (1 εβδομάδας), και χρυσαφικά (λίγα καλά για να τα πουλήσουν, κανά 2 όμως τεράστιας συναισθηματικής αξίας για μένα). Λεφτά δεν βρήκαν (και πάλι :P).

Μου πήρε πάνω από 10 μέρες να ηρεμήσω. Κυρίως από την αίσθηση ότι κάποιος άγγιξε τα πράγματά μου χωρίς την άδειά μου, κάποιος μπήκε σπίτι μου "με το έτσι θέλω" ... (καλά και τα 800 Ε του λάπτοπ που τα (ξανα) έσκασα για να το (ξανα)αγοράσω αλλά αυτό σε ...2ο χρόνο). Ευτυχώς που δεν ήμουν η ίδια εκεί. Μέρα μεσημέρι στο μεταξύ το σκηνικό... Εκείνη την αποφράδα παρασκευή έφυγα 12 το μεσημέρι από το σπίτι μου και επέστρεψα στις 7 περίπου...
Δεν ξέρω τι άλλο έχει μεινει... αμάξι? Να με ληστέψουνε στη μέση του δρόμου???

Το έχω πάρει απόφαση πάντως ότι όσο ζω στην Αθήνα είναι απλώς ... θέμα χρόνου πότε θα συμβεί... :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cacofonix

Δραστήριο μέλος

Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 682 μηνύματα.
Πριν αρκετά χρόνια, πρέπει να ημουν γύρω στα 18, μου την έπεσαν για να μου κλέψουν το κινητό. Μετά από μάχες σώμα με σώμα κατάφεραν να μου το πάρουν.
Πριν 5 χρόνια μας έκλεψαν το σπίτι. Εγώ υπηρετούσα στο στρατό εκείνη την περίοδο. Ζήτησα λοιπόν να στείλω ένα fax στην τράπεζα για να μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί μου και δεν μου το επέτρεψαν οι καραβανάδες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Juliette!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 133 μηνύματα.
2 φορες εχω πεσει θυμα κλοπης...

και τις 2 ειχε αισιο τελος η ιστορια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Πιθανώς να με έχουν κλέψει κάποιες φορές γιατί έχω χάσει κάποια αντικείμενα με περίεργο τρόπο (δεν το έχω διασταυρώσει όμως για να μιλήσω με σιγουριά).

Εκεί όμως που πραγματικά οργίσθηκα είναι όταν μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και πήραν το ραδιόφωνο... Η οργή δεν ήταν τόσο για την κλοπή αυτή καθ' εαυτή όσο για την εικόνα που αντίκρυσα... Σπασμένο το τζάμι και τα καλώδια με τα οποία ήταν συνδεδεμένο το ραδιόφωνο ήταν ξερριζωμένα...

Νομίζω ότι όταν κάποιος μπαίνει μες στο σπίτι σου ή ανοίγει το αυτοκίνητό σου, ο θυμός που αισθάνεσαι δεν είναι τόσο λόγω της κλοπής όσο λόγω της αίσθησης ότι παραβίασαν τον προσωπικό σου ή οικογενειακό σου χώρο, ότι «μαγάρισαν» τα αντικείμενα με τα οποία λίγο ή πολύ έχει ταυτισθεί η ζωή σου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
3 φορες:

1 κινητο
1 χρηματα ναρκομανεις σε φαση στερησης με μαχαιρι στο δρομο μεσημερι, Παλερμο. Αν φωναζα βοηθεια μαλλον θα χα φαει μαχαιριά.
1 καρδια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
3 φορες:

1 κινητο
1 χρηματα ναρκομανεις σε φαση στερησης με μαχαιρι στο δρομο μεσημερι, Παλερμο. Αν φωναζα βοηθεια μαλλον θα χα φαει μαχαιριά.
1 καρδια


χαχ

στο χα πει να μην τριγυρνάς στις πλατείες όπου συχνάζουν τα πάσης φύσεως πρεζόνια :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
3 φορες:

1 κινητο
1 χρηματα ναρκομανεις σε φαση στερησης με μαχαιρι στο δρομο μεσημερι, Παλερμο. Αν φωναζα βοηθεια μαλλον θα χα φαει μαχαιριά.
1 καρδια

οι ληστές σου ζητάνε ή τα χρήματα ή την ζωή σου , οι γυναίκες απαιτούν και τα δύο
-αγνώστου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Μία φορά κάποιος προσπάθησε να μου πάρει το κινητό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

isida!!!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και επαγγέλεται Εισοδηματίας. Έχει γράψει 1,154 μηνύματα.
πωωωωωωωωωωωω ...έχω πέσει και εγώ θύμα κλοπής ...αλλά η κλοπή που μου συνέβη ήταν ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΉ!!!!!
καθόμουν για καφέ με τις φίλες μου και πέρασε δίπλα πό το τραπέζι μας μια κ@λ@γρια η οποία με απίστευτη δεξιοτεχνία άρπάξε το πορτοφολάκι μου από το τραπέζι που είχα αφήσει όχι για να μου κλέψει αλλά για να πληρώσω τη σερβιτόρα που πλησίαζε...και το χειρότερο είναι ότι : σκέφτηκα ότι γριά είναι άρα θα τρέξω και θα την πιάσω ...δεν 8α μπορέσει να ξεφύγει ...κι όμως η απίστευτη γριά έτρεξε ...Σήκωσε τη φούστα της -η οποία ήταν θεόμακρη- και άρχισε να τρέχει με ιλλιγγιώδη ταχύτητα...δεν πίστευα αυτό που έβλεπα...ούτε εγώ ούτε οι φίλες μου ...όσο και αν την ψάχναμε είχε χαθεί μέσα σε μια λαϊκή αγορά ...ήταν άσχημη εμπειρία και να φανταστείτε ότι το πορτοφολάκι το εγκαινίαζα εκείνη την ημέρα -ήταν ολοκαίνουριο :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Erida

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 175 μηνύματα.
Τσαντα.. Ημουν σε μαγαζι της Αθηνας. Ουτε που το καταλαβα πως εγινε κι ας προσεχω παντα:( Μετα στο αστυνομικο τμημα, ο αστυνομικος μαζεψε 3 υποπτους και τους αρχισε στα μπουκετα -αλλα Θεοχαρης- προστα στα ματια μου!:blink: Στο τελος με κοιταει με υφος ''κοιτα τι εκανα, δεν θα παρω δωρακι?'' με ενα γλοιωδες βλεμμα... Πιο πολυ αυτον φοβηθηκα:ermm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rosa azul

Πολύ δραστήριο μέλος

Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,945 μηνύματα.
Νομίζω ότι όταν κάποιος μπαίνει μες στο σπίτι σου ή ανοίγει το αυτοκίνητό σου, ο θυμός που αισθάνεσαι δεν είναι τόσο λόγω της κλοπής όσο λόγω της αίσθησης ότι παραβίασαν τον προσωπικό σου ή οικογενειακό σου χώρο, ότι «μαγάρισαν» τα αντικείμενα με τα οποία λίγο ή πολύ έχει ταυτισθεί η ζωή σου...
Aκριβως αυτο το απαισιο αισθημα βιασμου και παραβιασης της ιδιοτηκοτητας σου αισθανθηκα και εγω,οταν καποτε μου παραβιασαν το σπιτι...Δεν ηταν η αξια αυτων που πηραν ( ..μηδαμινη)ή οι ζημιες που προκαλεσαν(...ελαχχιστες)....αλλα η αισθηση της βρωμας ,του μαγαρισματος των προσωπικων μου αντικειμενων ,της ιδιας μου της ζωης...Εκανα καιρο να συνελθω απο το ψυχολογικο σοκ..:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

marina289

Δραστήριο μέλος

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Δεν έχω πέσει θύμα κλοπής από άγνωστο, όμως φαντάζομαι πόσο έντονο είναι το συναίσθημα ¨βιασμού¨ από την εισβολή και παραβίαση του χώρου σου...Σαν λεηλασία μέσα σου -εκτός του χώρου- το νιώθεις φαντάζομαι... :(
Έχω να παραθέσω μια άλλη παράμετρο που πονάει πολύ, με διαφορετικό τρόπο... Το να σε κλέβει άνθρωπος που θεωρείς ¨δικός σου¨... Διαφορετικό συναίσθημα, επώδυνο με άλλο τρόπο...

Είχα πάει να βγάλω τον μισθό μου, μαζί με φίλο μου... Όχι χρόνια , δοκιμασμένη φιλία, αλλά θεωρούσα ¨φίλος¨ μου...Οκ, πείτε με αφελή, δεν έκρυψα το pin, so what;;; Εκτός του ότι τον εμπιστευόμουν, αν δεν είχε την κάρτα, δεν πα να ήξερε το pin;;

Μην τα πολυγράφω, μετά από 10 μέρες έπρεπε να ξαναπάω στην τράπεζα, ψάχνω την κάρτα από το πορτοφόλι μου, πουθενά η κάρτα... Τες παν, μπήκα μέσα με το βιβλιάριο, και μαθαίνω ότι έλειπαν τα 3.500 ευρώ που είχα στον λογαριασμό.............Όσα είχα μέσα δηλαδή...
Οκ, το παραδέχτηκε όχι εύκολα και αβίαστα...μετά από προσπάθεια αρκετή του το απέσπασα...

Το να σε κλέβει άνθρωπος ¨δικός σου¨ πονάει πολύ.... :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top