Ποιο θεωρείτε κατάλληλο ύψος για τον/τη σύντροφό σας;

Τι ύψος έχετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 322)
  • Μέχρι 1.50

    Ψήφοι: 6 1.9%
  • 1.51-1.65

    Ψήφοι: 60 18.6%
  • 1.66-1.75

    Ψήφοι: 114 35.4%
  • 1.76-1.80

    Ψήφοι: 49 15.2%
  • 1.81-1.85

    Ψήφοι: 46 14.3%
  • 1.86-1.90

    Ψήφοι: 22 6.8%
  • 1.91-1.95

    Ψήφοι: 13 4.0%
  • 1.96+

    Ψήφοι: 12 3.7%
  • Δεν επιθυμώ να απαντήσω.

    Ψήφοι: 0 0.0%

Ιλιαδα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Soledad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 266 μηνύματα.
θελω να ρωτησω τις κοπελες που δηλωσαν πως ειναι ψηλες αν θα εκαναν σχεση με εναν κοντο αντρα (1.60-1.7..)
(Εγω 1,74-75 ειμαι)εμένα όλες μου οι σχεσεις μέχρι τώρα ηταν με πιο κοντούς εκτός από δύο...:hmm γιατί τους θεωρείς αδικημένους?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ciela

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,758 μηνύματα.
δεν τους θεωρω αδικημενους. απλα οσο εβλεπα αυτη τη συζητηση σκεφτομουνα οτι αν καποιος ισως εχει πιο πολυ προβλημα δεν ειναι μια ψηλη γυναικα αλλα ενας κοντος αντρας. 100% ενας πιο ψηλος και σωματωδης θα ειχε πιο πολλες επιτυχίες, ενώ δεν ισχυει το ιδιο και στις γυναικες (απο την αναποδη).


βεβαια δεν υποστηριζω οτι ολες οι γυναικες προτιμουν τους ψηλους και σωματωδεις, δε συμβαινει αλλωστε. παρ ολα αυτα το κυριαρχο πρωτυπο θελει τον αντρα ψηλο και σωματωδη, ενω για τη γυναικα παιζουν και τα δυο. και οι κοντες, λογω παραδοσης, συνηθειας κλπ, αλλα και οι ψηλες ως εντυπωσιακες, μοντελα κλπ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimitris199

Νεοφερμένος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Γυναικα 170 cm-175cm και αντρας 180cm-185cm(ο αντρας εχει την ευκολια να ειναι και ψηλοτερος,λίγες γυναικες ομως εχουν το μεγαλο υψος στα θετικα τους)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

babou2580

Νεοφερμένος

Η babou2580 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Πιστεύω πως οι γυναίκες ιδανικό θα ήταν να είναι γύρω στο 1.65 και 1.70 αυτές τουλάχιστον μπορούν να βάλουν και γόβες και να μην φαίνονται ''αλόγες'' άντε εως 1.75 αυτές δεν χρειάζονται επιπρόσθετο ύψος.. Όσο για τους άντρες απο 1.75-1.90 παραπάνω δεν είναι πολύ όμορφο κατ'εμε..:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
συμφωνω,,η μεση λυση ειναι η καλυτερη συνηθως..

οι υπερβολικα ψηλοι-ες ή κοντοι-ες χανουν ομορφες αναλογιες..



ωραιες εμπειριες μια 1,52 γυναικας:P-και η αδελφη μου τοση ειναι βεβαια-:D
10 λόγοι γιατί ώρες ώρες το να είσαι (πολύ) κοντός δε συμφέρει.

Αρχικά να σας πω ότι γενήθηκα κοντή. Παίζει να είμαι το μοναδικό παιδί που βγήκε πιο κοντό από τους γονείς του. Και αν σκεφτείτε ότι οι γονείς μου είναι ψιλοτάπες, φαντάζεστε τι είμαι εγώ: ενάμιση μέτρο όλο και όλο (1.52 για την ακρίβεια, αλλά το ενάμιση μου ακούγεται καλύτερα).


Να σας ξεκαθαρίσω επίσης ότι δεν έχω κανένα μα κανένα κόμπλεξ με το ύψος μου. Δε μου στάθηκε ποτέ εμπόδιο σε κάτι (οι γκόμενοι μου όλοι ήταν πανύψηλοι. Ήμουνα στην ομάδα του βόλευ του σχολείου μου. Ήμουνα αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της τάξης μου- τα γέλια περιττεύουν παρακαλώ- και άλλα τέτοια). Το αγαπάω κιόλας. Δηλαδή να σας εξηγήσω. Δε θα ήθελα να ήμουνα 1.60. Ούτε 1.65. Γιατί είναι κοινό. Ενώ πόσες γυναίκες ξέρετε που να είναι ενάμιση ολόκληρο μέτρο; Καταλαβαίνετε το point μου;


Παρ᾽όλ᾽αυτά όμως, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει και τα desavantages (με προφορά παρακαλώ) του. Ακούστε λοιπόν γιατί ώρες ώρες δε συμφέρει να είσαι και πολύ κοντός:


1. Δε φτάνεις τα ντουλάπια (το προφανές). Για να μπορέσω να κατεβάσω την πιατέλα από το επάνω ντουλάπι της κουζίνας πρέπει είτε να φέρω καρέκλα, είτε να σκαρφαλώσω επάνω στον πάγκο (μερικές φορές να σηκωθώ και όρθια!) με αποτέλεσμα μία φορά να έχω φάει τέτοια τούμπα που η μελανιά σε μέγεθος του χάρτη της Αφρικής να φιλοξενηθεί στα οπίσθιά μου για πάνω από ένα μήνα.


2. Συνδυαλέγεσαι με τους πάντες κοιτώντας ψηλά (διότι δεν θέλετε να σας πω τι ακριβώς βλέπεις όταν κοιτάς μπροστά... ειδικά αν ο άλλος είναι ψηλός. Το pto το έχουμε όλοι ακουστά, έτσι;). Απορώ που δεν έχει πάρει μόνιμη κλίση το κεφάλι μου προς τα επάνω!


3. Έχεις πρόβλημα με τις καρέκλες. Παντού! Σε γραφεία, σε εστιατόρια, σε καφετέριες. Διότι οι κατασκευαστές καρεκλών δεν έχουν υπολογίσει ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν και άνθρωποι κάτω του 1.60 βρε αδελφέ (και αν αυτή τη στιγμή με διαβάζει κάποιος επιπλοποιός, ας το διαδώσει παρακαλώ στους συναδέλφους του!). Και αναγκάζεσαι να κάθεσαι μπροστά μπροστά στην καρέκλα για να φτάνουν τα πόδια σου κάτω! Ειδάλλως είσαι σαν τα παιδάκια που κρέμονται τα πόδια τους (εκτός και αν απλώσεις τα πόδια σου στην απέναντι καρέκλα, πράγμα το οποίο κάνω εγώ αυτήν τη στιγμή και ο διπλανός σε κοιτάει λες και είσαι πρώτης τάξεως γύφτισσα!). Δεν το είχατε σκεφτεί αυτό ποτέ, έτσι;


4. Έχεις ένα disadvantage στο γκομένισμα σε clubs. Εγώ όχι πια, διότι το έχω ξεχάσει το άθλημα. Όταν ήμουνα όμως σε εκείνη την ηλικία που κάθε βράδυ αλώνιζα τα ξενυχτάδικα, πρέπει να πω ότι ήταν δύσκολο να φλερτάτω με κάποιον, για έναν πολύ απλό λόγο: δε φαινόμουνα! Που να με δει ο χριστιανός μέσα στα 500 άτομα; Φαινόμουνα νομίζετε; Μόνο αν καθόταν στο διπλανό τραπέζι (για να μη σας πω στη διπλανή καρέκλα!) κάτι γινότανε.


5. Στις συναυλίες δεν παίζει να πάρεις εισητήρια στην αρένα. Σας το λέω εγώ. Και αν το κάνεις, δύο είναι τα τινά για να μπορέσεις να δεις το συγκρότημα που γουστάρεις: Είτε να πας από το πρωί και να στηθείς μπροστά μπροστά, ούτως ώστε όταν ανοίξουν οι πόρτες να τρέξεις σαν τον Γιουσέιν Μπολτ να προλάβεις πρώτη θέση πίστα (που εγώ αυτό κάνω), είτε να πας με κανένα γομάρι φίλο σου, ο οποίος θα σε πάρει στους ώμους του για όλη τη διάρκεια της συναυλίας (και θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να σου προτείνει να πάτε μαζί) .


6. Θέλεις να πας σινεμά; Ξανασκέψου το. Δεν το κατεβάζεις καλύτερα το έργο στον υπολογιστή σου (θα σου βγει και οικονομικότερο); Διότι αποφασίζεις να πας σινεμά. Ντύνεσαι, φτιάχνεσαι και φτάνεις στον κινημαρογράφο. Παίρνεις τα εισητήρια (ξέρετε, τα καλά. Αυτά που είναι λίγο πιο πάνω από το κέντρο), κάθεσαι και περιμένεις να αρχίσει το έργο. Λίγο πριν τελειώσουν λοιπόν οι διαφημίσεις, εμφανίζεται ένα δίμετρο ζευγάρι (γιατί πάντα τότε εμφανίζονται!) και κάθεται μπροστά σου! Και σε όλη τη διάρκεια του έργου πας πέρα δώθε σαν τον κουνιοτράμπαλο και κουνιούνται και οι από πίσω σου στους ίδιους ρυθμούς προσπαθώντας να διαβάσον τους υπότιτλους και καταλήγει όλη η αίθουσα να μοιάζει με διαφήμιση του Bacardi!


7. Καρέκλες αυτοκινήτου. Ε, λοιπόν θα σας το εκμυστηρευτώ: Δε βλέπω το καπό του αυτοκινήτου μου! Διότι αγαπητοί μου, όπως και στο Νο 3, έτσι και στα αυτοκίνητα, οι κατασκευαστές θεωρούν ότι το 1.60 είναι η αφετηρία. Δηλαδή εγώ να ρωτήσω κάτι; Θα τους κοστίσει πολύ παραπάνω αν εκεί που έχουν κανονίσει να ρυθμίσουν να ανεβαίνει το κάθισμα x εκατοστά να το ρυρμίσουν έτσι ώστε να ανεβαίνει x+10; Η μόνη φορά που κατάφερα να δω που τελικά τελειώνει το αυτοκίνητό μου ήταν όταν ήμουνα έγκυος που είχα αγοράσει ένα ειδικό μαξιλαράκι για να μη με σφίγγει η ζώνη. Άλλη αίσθηση! Σκέφτηκα να το καθιερώσω το μαξιλαράκι, αλλά όταν πήγα μία φορά το αυτοκίνητο (μη ούσα έγκυος) σε ένα πάρκινγκ, τα γέλια των παρκαδόρων με έκαναν να το βγάλω και να το πετάξω με το που γύρισα στο σπίτι!


8. Θέλεις να κάνεις ντουζ. Να ξυπνήσεις το πρωί και να απολαύσεις το ντουζάκι σου. Καταπληκτικά! Και θέλεις, σαν άνθρωπος που έχει πληρώσει το ντουζ του, να κρεμάσεις το μπιστολάκι του ντουζ σ᾽αυτό το πράγμα που έχει τοποθετηθεί ειδικά στον τοίχο για να κρεμάς το ντουζ και να μπαίνεις από κάτω, όπως στις διαφημίσεις για τα αφρόλουτρα. Μα που να φτάσεις εκεί επάνω; Δηλαδή πρέπει το εν λόγω εξάρτημα να είναι στα 2 μέτρα; Και προσπαθείς, τεντώνεσαι, κάνεις ακροβατικά, πηδάς σαν το πιθίκι, αλλά μάταια! Δε θα το φτάσεις ποτέ! Οπότε αποφασίζεις να το κρατίσεις στο χέρι το ρημαδιασμένο και να μην ξεχάσεις να πάρεις τηλέφωνο αυτόν που σου εγκατέστησε το ντουζ και να τον αρχίσεις στα βρισίδια μπας και καταλάβει ότι "hello! Ο μέσος Έλληνας δεν είναι 1.90!"


9. Πας να ψωνίσεις. Είσαι φτιαγμένη ψυχολογικά, νιώθεις κουκλάρα και είσαι έτοιμη να κάνεις την επιδρομή σου στα μαγαζιά. Βλέπεις στη βιτρίνα ένα τζινάκι που θα σου κάνει το κωλαράκι να δείχνει μούρλια και ένα φόρεμα που θα κάνει τους πάντες να κοιτάνε μόνο εσένα στον γάμο αυτής της ξινής που πρέπει να πας (απο υποχρέωση και μόνο)! Τέλεια, λες. Με ένα σμπάρο δυό τριγώνια! Μπαίνεις μέσα και ζητάς από την (αγενέστατη συνήθως) πωλήτρια να σου τα φέρει στο νούμερό σου. Δοκιμάζεις το τζινάκι και, όντως, το κωλαράκι σου δείχνει καταπληκτικό. Έλα όμως που το τζινάκι σέρνεται στο πάτωμα, σαν ουρά νυφικού! Και αναγκαστικά πρέπει να μπεις στη διαδικασία να το πας σε μοδίστρα να σου το κοντύνει και μόνο που το σκέφτεσαι βαριέσαι και δεν το αγοράζεις τελικά. Λες "δεν πειράζει, θα πάρω το φόρεμα". Και φυσικά εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Διότι το φόρεμα είναι μεταξωτό και είναι ακόμα δυσκολότερο να κοντύνει (μερικές φορές και αδύνατο). Και εκεί που είχες φύγει από το σπίτι σου με γαμάτη διάθεση, επιστρέφεις σιχτιρίζοντας τους πάντες: σχεδιαστές, μοντέλα, καταστηματάρχες, πωλήτριες, τους γονείς σου που σε γέννησαν μία τάπα κ.ό.κ.


10. Πας στο supermarket. Δε νομίζω ότι πρέπει να σας το αναλύσω, έτσι; Και καλά να μη φτάνεις το βούτυρο. Λες σε έναν χριστιανό εκεί δίπλα να σε βοηθήσει να το κατεβάσεις (και συνήθως το κάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση). Όταν θέλεις την σερβιέτα ή το ταμπόν; Eκεί σε θέλω μάγκα μου. Αρχικά προσπαθείς μόνη σου. Τεντώνεσαι (τα κλάσσικά), αλλά τίποτα. Μετά προσπαθείς να πατήσεις επάνω στο χαμηλότερο ράφι μπας και γίνει η δουλειά. Τίποτα πάλι (φοβάσαι κιόλας μην πέσει το ράφι και ξεφτιλιστείς εντελώς). Τελικά ζητάς από τον ψηλό κύριο δίπλα σου, που ψάχνει να βρει ποιος αφρος ξυρίσματος θα τον κάνει ακατανίκητο, να σου πιάσει το πακέτο με τη σερβιέτα. Και κατεβάζει το λάθος. "Ε, ξέρετε, όχι αυτήν. Την παραδίπλα, με τη διπλή απορροφητικότητα!". Μιλάμε για την επιτομή της ξεφτίλας! Και μετά εξαφανίζεσαι από το supermarket. Για πάντα!




Ο Θεός όμως έχει πλάκα. Γιατί εγώ, η τάπα, έκανα μία κοράκλα πανύψηλη! Λέτε μετά από 20 χρόνια να γράφει στο blog της αντίστοιχα: "10 λόγοι γιατί ώρες ώρες το να είσαι (πολύ) ψηλός δε συμφέρει";

αα,,παντα τα ακρα εχουν αρκετες δυσκολιες..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

vaggelio

Νεοφερμένος

Η vaggelio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Γυναικα 170 cm-175cm και αντρας 180cm-185cm(ο αντρας εχει την ευκολια να ειναι και ψηλοτερος,λίγες γυναικες ομως εχουν το μεγαλο υψος στα θετικα τους)
υπαρχουν κ εξερεσεις.το θεμα ειναι στον χειρισμο.
οσον αναφορα οτι τα υψη πολυ εξω απο τον μεσο ορο εχουν δυσκολιες διαφωνω απο προσωπικη εμπειρια.για τα κατω δεν ξερω αλλα για τα πανω μπορω να πω πως ειμαι περιπου 15 ποντους πανω απο τον μεσο ορο,αυτο το υψος μου δωθηκε,με αυτο προπορευομαι κ προπορευομαι μια χαρα,κ δεν αντιμετοπισα ποτε δυσκολιες-αλλα κ για τους ανδρες ο συντροφος μου ειναι πολυ πανω απο τον μεσο ορο κ ουτε κ αυτος αντιμετωπιζει καμια δυσκολια,το αντιθετο θα ελεγα
ισως ειμαστε εξερεσεις:hmm::hmm::hmm:
αν τα βαψεις μαυρα λογω κομπλεξ κ αρχισεις να καμπουριαζεις μπας κ πλησιασεις τον μεσο ορο για ενα ποντο κ αυτον με το ζορι τοτε αστο
αν παλι δεχεσαι τον εαυτο σου ως εχει,το βαρος αλλαζει,το υψος οχι(ακρεο οπως λετε υψος-εγω διαφωνω με τετοιους χαρακτηρισμους)κ κυριως αμα αθλησε ισως να σου βγει κ σε προτερημα,οχι μονο στους ανδρες αλλα κ στις γυναικες
ιδανικο υψος δεν γραφω γιατι δεν υπαρχει,οτι αρεσει στον καθενα,αλλοι δεν νοιαζονται καν
κ εσεις που γραφεται μην αποκλειεται ποτε τιποτα,ακομα κ οι πιο καθετοι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

g1wrg0s

Επιφανές μέλος

Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,074 μηνύματα.
Έλληνες: Μέσος όρος ύψους ανά ηλικία
(Κατι που βρηκα και το θεωρησα ενδιαφερον)
https://www.3comma14.gr/pi/?survey=4929
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zithos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Γυναίκα 1,70 βάρος 70 - 75 κιλά
Άνδρας 1,80 βάρος 80 - 85 κιλά
Παρέκλιση σε όλα μέχρι 5 μονάδες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Άνδρας 1,80 βάρος 80 - 85 κιλά
Παρέκλιση σε όλα μέχρι 5 μονάδες
καλα και που ειμαι στα 180 και ελαφρυς στα 100 κιλα τι να κανω?:worry::P

ο ανδρας πρεπει να ειναι βαρυς,,και ασηκωτος..8):shifty:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zithos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Είσαι απλά πολύ αδύνατος αλλά και τυχερός γιατί μπορείς να τρώς ελεύθερα ότι θέλεις χωρίς κανέναν φόβο μή γίνεις υπέρβαρος;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

babou2580

Νεοφερμένος

Η babou2580 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Γυναίκα 1,70 βάρος 70 - 75 κιλά
Άνδρας 1,80 βάρος 80 - 85 κιλά
Παρέκλιση σε όλα μέχρι 5 μονάδες
νομίζω οτι πρέπει να είσαι 10 κιλά down από το ύψος που έχεις ..τουλάχιστον αυτό μου έλεγε η mammy..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maouritsio

Νεοφερμένος

Η γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
για ανδρα οπωσδηποτε ποιο ψηλο απο μενα!δε μ αρεσουν οι κοντοι! :ρ εγω ειμαι περιπου 1.70 αυτον τον θελω γυρω στο 1.75-80 οχι παραπανω! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tzenaki_m

Νεοφερμένος

Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα.
ιδανικοτερο υψος 1.70 με 1.75...αλλα και λιγο πιο κοντος δεν πειραζει..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrhstoszzn

Νεοφερμένος

Ο xrhstoszzn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
οι περισσοτερες ψηλες να πουμε την αληθεια δεν βγαζουν κατι γυναικειο και θυληκο μιλαω για την πλειοψηφια ετσι... στο δρομο οταν βλεπω καποια παρα πολυ ψηλη δεν μου αρεσει σαν θεαμα χανει την θηλυκοτητα της... ΑΛΛΑ υπαρχουν και εξαιρεσεις γιατι υπαρχουν πολλες ψηλες κοπελες που μοιαζουν με μοντελα και αυτο αρεσει στους αντρες ...η Charlize Theron πχ ειναι ψηλη αλλα ειναι παρα πολυ ομορφη κουκλαρα!!! και αποπνεει θυληκοτητα και γλυκα!!!παντως αμα νιωθετε καπως με το υψος σας(για τις γυναικες μιλαω) μπορειτε να μετρηθητε το βραδυ γιατι κατα μεσο ορο ειμαστε 2 ποντους κοντυτεροι την νυχτα και με ενα βιβλιαρακι πανω απο το κεφαλι σε εναν τοιχο με πλατη να βρειτε πιο σωστα το υψος σας και θυμηθειτε με θα βγειτε πιο κοντες ;):D:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

renia_1995

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
Πιστευω οτι το ωραιο και φυσιολογικο για μια κοπελα ειναι γυρω στο 1,70.

Ομως στο ζευγαρι δεν παιζει ρολο.. το αγορι μου ειναι 30 ποντους ψηλοτερο μου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MurdereSs

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
οι περισσοτερες ψηλες να πουμε την αληθεια δεν βγαζουν κατι γυναικειο και θυληκο μιλαω για την πλειοψηφια ετσι... στο δρομο οταν βλεπω καποια παρα πολυ ψηλη δεν μου αρεσει σαν θεαμα χανει την θηλυκοτητα της... ΑΛΛΑ υπαρχουν και εξαιρεσεις γιατι υπαρχουν πολλες ψηλες κοπελες που μοιαζουν με μοντελα και αυτο αρεσει στους αντρες ...η Charlize Theron πχ ειναι ψηλη αλλα ειναι παρα πολυ ομορφη κουκλαρα!!! και αποπνεει θυληκοτητα και γλυκα!!!παντως αμα νιωθετε καπως με το υψος σας(για τις γυναικες μιλαω) μπορειτε να μετρηθητε το βραδυ γιατι κατα μεσο ορο ειμαστε 2 ποντους κοντυτεροι την νυχτα και με ενα βιβλιαρακι πανω απο το κεφαλι σε εναν τοιχο με πλατη να βρειτε πιο σωστα το υψος σας και θυμηθειτε με θα βγειτε πιο κοντες ;):D:D

Γιατί να τα κάνει όλα αυτά??? Μόνο αν έχει τρομερό κόμπλεξ με το ύψος της.. Κι αυτό δεν είναι στοιχείο μιας σοβαρής και συνειδητοποιημένης κοπέλας.. Καλώς ή κακώς, έτσι γεννηθήκαμε! Άλλοι κοντοί και άλλοι ψηλοί.. Άλλοι μέτριοι! Και γι'αυτό λογικό είναι να μην αρέσουμε σε όλους.. Σημασία έχει προτίστως, να αρέσεις ΕΣΥ σε εσένα και μετά να βρεις κάποιον που θα του αρέσεις όπως είσαι!! Και προς Θεού.. Δεν είναι λογικό να διαλέγεις κάποιον με κριτήριο το ύψος.. Τώρα θα μου πεις, ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτεραιότητες και γούστα.. Όμως δεν έχει το περιτύλιγμα σημασία.. Αλλά το μέσα... Και στην περίπτωσή μου, είμαι 1.70, ο φίλος μου 1.75 και είμαι απόλυτα ευτυχισμένη μαζί του.. Κι ας μην μου ρίχνει 2 κεφάλια! :))
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vaggelio

Νεοφερμένος

Η vaggelio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
οι περισσοτερες ψηλες να πουμε την αληθεια δεν βγαζουν κατι γυναικειο και θυληκο μιλαω για την πλειοψηφια ετσι... στο δρομο οταν βλεπω καποια παρα πολυ ψηλη δεν μου αρεσει σαν θεαμα χανει την θηλυκοτητα της... ΑΛΛΑ υπαρχουν και εξαιρεσεις γιατι υπαρχουν πολλες ψηλες κοπελες που μοιαζουν με μοντελα και αυτο αρεσει στους αντρες ...η Charlize Theron πχ ειναι ψηλη αλλα ειναι παρα πολυ ομορφη κουκλαρα!!! και αποπνεει θυληκοτητα και γλυκα!!!παντως αμα νιωθετε καπως με το υψος σας(για τις γυναικες μιλαω) μπορειτε να μετρηθητε το βραδυ γιατι κατα μεσο ορο ειμαστε 2 ποντους κοντυτεροι την νυχτα και με ενα βιβλιαρακι πανω απο το κεφαλι σε εναν τοιχο με πλατη να βρειτε πιο σωστα το υψος σας και θυμηθειτε με θα βγειτε πιο κοντες ;):D:D
θα το δοκιμασω,αλλα ελπιζω να πιασει,υποσχεθηκες να βγω πιο κοντη
επεισης ,μπορουμε να κοψουμε τα ποδια μας με πριονι;) απο τα γονατα κ κατω μπας κ γινουμε κοντες.θα πονεσει πολυ κ ισως πεθανουμε απο αιμοραγια αλλα αν ζησουμε αξιζει τον κοπο...
θεε μου,τι διαβαζω σε αυρο το site???:(:(:(:( κ γιατι δινω σημασια???:whatever::whatever::whatever:(γι αυτο)
μακαρι να γραψει καποιος κατι καλο για τις ψηλες καποτε...:(:(:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrhstoszzn

Νεοφερμένος

Ο xrhstoszzn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
θα το δοκιμασω,αλλα ελπιζω να πιασει,υποσχεθηκες να βγω πιο κοντη
επεισης ,μπορουμε να κοψουμε τα ποδια μας με πριονι;) απο τα γονατα κ κατω μπας κ γινουμε κοντες.θα πονεσει πολυ κ ισως πεθανουμε απο αιμοραγια αλλα αν ζησουμε αξιζει τον κοπο...
θεε μου,τι διαβαζω σε αυρο το site???:(:(:(:( κ γιατι δινω σημασια???:whatever::whatever::whatever:(γι αυτο)
μακαρι να γραψει καποιος κατι καλο για τις ψηλες καποτε...:(:(:(

καλα εγω να βοηθησω ηθελα... να νιωσετε λιγο καλυτερα για αυτο που σας απασχολει τεσπα σορρυ που προσεφερα την βοηθεια μου... και κατι αλλο εγω δεν τρελενομαι για ψηλες γιατι δεν ειμαι και πρωτο μποι 172-173 ειμαι:P αλλα adriana lima alessandra ambrosio Doutzen Kroes κτλ τις θεωρω κουκλαρες το να εισαι 175-180 για γυναικα δεν ειναι τοσο προβλημα γιατι τα μοντελα γυναικες ειναι ψηλα οποτε τα προτυπα της κοινωνιας ειναι με το μερος σας και απλα το παιζετε μοντελα ;) οι αντρες ομως που ειναι κοντοι δεν ειναι αδικια για αυτους ?εσυ θα εβγαινες με καποιον που ειναι 164 ??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vaggelio

Νεοφερμένος

Η vaggelio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
καλα εγω να βοηθησω ηθελα... να νιωσετε λιγο καλυτερα για αυτο που σας απασχολει τεσπα σορρυ που προσεφερα την βοηθεια μου... και κατι αλλο εγω δεν τρελενομαι για ψηλες γιατι δεν ειμαι και πρωτο μποι 172-173 ειμαι:P αλλα adriana lima alessandra ambrosio Doutzen Kroes κτλ τις θεωρω κουκλαρες το να εισαι 175-180 για γυναικα δεν ειναι τοσο προβλημα γιατι τα μοντελα γυναικες ειναι ψηλα οποτε τα προτυπα της κοινωνιας ειναι με το μερος σας και απλα το παιζετε μοντελα ;) οι αντρες ομως που ειναι κοντοι δεν ειναι αδικια για αυτους ?εσυ θα εβγαινες με καποιον που ειναι 164 ??
1)μα οι περισσοτερες θελω να ελπιζω οτι νοιθουν καλα,εγω παντως γουσταρω κ δεν εχω αναγκη να νιωσω καλυτερα,μην βλεπεις που γραφω ολο γιαυτο το θεμα,το κανω περισσοτερο για δικαιοσυνη κ επειδη ειμαι ξεροκεφαλη κ λιγο:whatever:
2)εμενα απο μοντελα μου αρεσουν adriana lima-doutzen kroes-zizele,προτιμω περισσοτερο ψηλες σε στυλ liv tyler-ana ivanovic η stacy keibler που ειναι κ λιγο πιο νταρντανες;).εγω πρωσοπικα δεν το παιζω μοντελο ουτε ανωτερη
3)δεν θα ελεγα οτι τα προτυπα της κοινωνιας ειναι με το μερος μας,μαλλον κατα ειναι, τσεκαρε λιγο τα προσβλητικα σχολια που γινονται συνεχεια στο φορουμ για τις ψηλες κοπελες
4)για ρωτα καποιον 1.64 αν θα εβγαινε μαζι μου(ειμαι 1.80),κ αν σου πει ναι(που δεν θα σου πει) τοτε θα σου απαντησω.το πιο πιθανο ειναι να αρχισει να λεει οτι οι ψηλες ειναι αυτο-εκεινο-το αλλο
5)δεν εχω κανενα προβλημα με τους κοντιτερους μου ισα ισα που ειναι τα καλυτερα παιδια.εγω ειμαι 1.80 ο καλος μου 1.95
κ η κολλητη μου 1.57 κ ο καλος της 1.75,ειμαστε απαιχτη παρεα κ περναμε πολυ καλα μαζι χωρις να μας απασχολουν καν οι διαφορες:D:D(αν κ οι φοτο μας δεν παιζονται:P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
το μονο που ξερω ειναι οτι οταν εισαι 1,68 η εξευρεση συντροφου γινεται δυσκολη:redface::P:P:worry::/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top