O Great Chaos I took a wrong turn in the Freak Parade έγραψε στις 16:15, 25-03-10:
Ναι, το κράτος είναι σπάταλο και διεφθαρμένο, ενώ η εκκλησία αγία και τιμία ωσάν περιστερά. Δεν μας χέ ρε Νταλά, το Βατοπέδι μου μέσα!!!Όποιοι βοηθούν, είτε από το περίσσευμα είτε από το υστέρημα τους, την Εκκλησία στο έργο της, γιατί το θεωρούν αξιόλογο, καλούνται να ενισχύσουν ένα σπάταλο, διεφθαρμένο και αναποτελεσματικό Κράτος, το οποίο τώρα λέει ότι έβαλε μυαλό.

Στην εποχή της Ευρωζώνης οι άνθρωποι νοσταλγούν και απαιτούν για τον εαυτό τους τα προνόμια που τους χάρισαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες πριν δυο χιλιάδες χρόνια. Μιλάμε για πρόοδο δηλαδή, state of the art (of war). Μάλιστα η φορολόγηση θεωρείται ως "διωγμός". Εάν η φορολόγηση ήταν διωγμός αγαπητοί μου, εγώ τώρα θα είχα αγιάσει και θα με λατρεύατε με χρυσοποίκιλτα αναθήματα. (αλήθεια, φανταστείτε τι θα γινόταν μπροστά στην θαυματουργή εικόνα του Άγιου Χάους και τι φράγκα θα μαζεύονταν και πάλι στο παγκάρι. Ο Άγιος Χάος θεραπεύει την αθεράπευτη ανοησίαΚαι η Εκκλησία ανδρώθηκε μεν με τους διωγμούς αλλά σταθεροποιήθηκε με τις φορολογικές απαλλαγές που οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες μας έδωσαν στην Εκκλησία.
Η φορολόγηση της Εκκλησίας αποτελεί αντιστροφή αυτής της πολιτικής των τελευταίων δυο χιλιετιών και αρχή διωγμών για την Εκκλησία.
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...με πολλούς φίλους