• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ρινοπλαστική

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!! Εχω αποφασίσει να κάνω ρινοπλαστικη λόγω του διαφραγματος
Αλλά κ του σχήματος της μυτης μ.Εχω επισκεφτεί μερικούς γιατρούς αλλά για να είμαι
Ειλικρινής πιστεύω πως δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο ..Μπορείτε να με βοηθήσετε προτείνοντας μ μερικούς καλούς γιατρούς;;;Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά ... :))

Ποιους γιατρούς έχεις επισκεφτεί? Αν αναφέρεις ονόματα απλά βάλε τα αρχικά τους γιατί απαγορεύεται να γράφεις ολόκληρο όνομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,382 μηνύματα.
Ποιους γιατρούς έχεις επισκεφτεί? Αν αναφέρεις ονόματα απλά βάλε τα αρχικά τους γιατί απαγορεύεται να γράφεις ολόκληρο όνομα.

για ποιους λόγους απαγορεύεται; Φόρουμ είμαστε, δεν βγήκαμε με μεγάφωνο στους δρομους. Καλό είναι να επαινούμε τους άξιους ωστε να πάμε αν χρειαστεί σ΄ αυτούς, και να κατακρίνουμε-να λέμε οτι δεν κάνουν καλή δουλειά αυτοί που είναι μάπες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
για ποιους λόγους απαγορεύεται; Φόρουμ είμαστε, δεν βγήκαμε με μεγάφωνο στους δρομους. Καλό είναι να επαινούμε τους άξιους ωστε να πάμε αν χρειαστεί σ΄ αυτούς, και να κατακρίνουμε-να λέμε οτι δεν κάνουν καλή δουλειά αυτοί που είναι μάπες.

Κοίταξε δεν ξέρω έτσι είναι οι κανόνες. Είχα γράψει το όνομα ενός γιατρού και πήρα ποινή :P. Γι'αυτό λέω να βάζουμε μόνο αρχικά ή να γράφουμε μισό το όνομα. Αυτό φαντάζομαι επιτρέπεται γιατί έχω δει και άλλους να το κάνουν.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mairoy

Νεοφερμένος

Η Mairoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά!Sorry για το Greekslish αλλα δεν έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο..επειδή αυτό το forum με βοηθησε πολύ πριν πάρω την απόφαση να κάνω ρινοπλαστική είπα να γράψω και εγώ την εμπειρία μου !Καλά Χριστούγεννα πρώτα από όλα! Το Σάββατο μπήκα για την επέμβαση..φοβόμουν παρα πολύ γιατί πρώτη φορα έμπαινα σε νοσοκομείο. Έχω και τεράστιο φόβο με τις βελόνες και γενικότερα δεν έχω καλή σχέση με τον πόνο. Βεβαια είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στον γιατρό γιατί και από εδώ μέσα και από τους γύρω μου είχα ακούσει τα καλύτερα . Πήγα στο νοσοκομείο 7:40, εκει έκανα την εισαγωγή, μετά πήγα για ακτινογραφία του θώρακα. Μετά με πήγαν στο δωμάτιο μου όπου ήρθε μια νοσοκόμα να μου κάνει καρδιογράφημα (τιποτε από αυτά δεν πονάνε). Αυτή η νοσοκόμα μου έφερε και τα ρούχα που θα φορούσα στο χειρουργείο. Ένα φόρεμα μπλούζα που είναι ανοιχτό πίσω..ένα βρακάκι αστείο αλλα άνετο και σακουλάκια τύπου παντοφλιτσες για τα πόδια και ένα καπελίνι ειδικό για το χειρουργείο.

Και έρχεται η ώρα που μπαίνει ο αναισθησιολόγος στο δωμάτιο m να μου μιλήσει και να με ρωτήσει αν έχω αλλεργίες σε κάποιο φάρμακο (Τα τυπικά). Και αρχίζουν τα δάκρυα. Ήταν τόσο ευγενικός όμως πραγματικά που με ηρέμησε. Απλά εκείνη την στιγμή φοβόμουν τόσο πολύ. Αυτός μου είπε ότι δεν του έχει τύχει ποτε κανένας ασθενής να μην φοβάται την νάρκωση αλλα πως θα είναι σαν ένας γλυκός ύπνος. Θα σε πάρει ο υπνος και θα σου φαίνεται πως ξύπνησες μετά από 5 δευτερα! Γενικά ήταν ευγενέστατος και καταλάβαινε (πολύ σημαντικό αυτό). Tεσπα έρχεται η ώρα που με περνουν με το κρεβάτι μου και με πάνε στο χειρουργείο..φοβόμουν παρα πολύ!Πάμε στο -1 (αν δεν κάνω λάθος) και μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο..αρκετά πιο κρύο από τα προηγούμενα-(για να μην υπάρχουν μικρόβια και βακτήρια). Με ξάπλωσαν σε ένα άλλο τύπου κρεβάτι και με σκέπασαν για να μην κρυώνω.

Και έρχεται η στιγμή που πρέπει να μπει η πρώτη βελονίτσα...εκεί πραγματικά νόμιζα πως θα λιποθυμούσα!αλλα παιδιά δεν ήταν τίποτα!με ρωτούσαν για το αγόρι μου..τι θα κάνω τα Χριστούγεννα κτπ Μου έβαλαν κάτι που ένιωθαν σαν 2 βελονίτσες στο αριστερό χέρι και μετά είδα μια βελόνα να μπαίνει στο δεξί χέρι (στον καρπό στα στις δυο περιπτώσεις) Του λέω "Γιατρέ φοβάμαι" μου λέει "Γιατί στα καλύτερα χερια είσαι!". Λοιπόν και εκεί ένα μικρό τσιμπηματάκι ένιωσα πραγματικά τιποτα το σπουδαίο και το λέω εγώ που όταν βλέπω βελόνα λιποθυμάω. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι παιδιά είναι "Τελειώσαμε την επέμβαση έχεις μια τέλεια μύτη". Απλά να επισημάνω πως όταν ξύπνησα ζεσταινόμουν από τις κουβέρτες που μου είχαν βάλει και επίσης μου είχαν βάλει μια μάσκα για 5 λεπτά να μπορώ να εισπνέω καλύτερα. Όντως βοηθησε.

Τώρα τα κακά-άβολα. Όταν ξύπνησα διψούσα τόσο πολύ. Ο λαιμός μου ήταν παρα πολύ ξηρός και ήθελα οπωσδήποτε να πιω νερό!Αλλα δεν με άφηναν λόγο νάρκωσης θα μου προκαλούσε εμετό. Παιδιά πραγματικά έπρεπε να περάσουν 2 ώρες μέχρι να πιω νερό έλεγαν οι γιατροί. Ενώ με γυρνούσαν στο δωματιο δεν κατάλαβα και πολλά απλά δεν πίστευα ποσο γρήγορα μου φάνηκαν όλα. Είχα βελονίτσα στο δεξί χέρι καρπό. Ένα φυσιολογικό ορο και ένα αντιεμετικό κάτι τέτοιο. Μου βάλαν κάτι σαν σακουλάκι με πάγο στα ματια που έπρεπε ανά 20 λεπτά να τα βάζω για περίπου ένα μισαωράκι..δεν πονάει ούτε αυτό απλά είναι που αισθάνεσαι άβολα και αδύναμη από την επέμβαση..δεν βλέπεις και όλας και διψας!Και επίσης τα χείλη ήταν πολύ ξηρά και μου τα έβρεχαν κάθε λίγο και λιγάκι με μια σπάτουλα με βαμβάκι(εκεί λίγο έγγλυφα τα χείλη μπας και πάρω λίγο νερό για τον λαιμουδάκο μου)που ήταν πολύ ανακουφιστικό.Λοιπόν αυτές τις 2 ώρες μια κοιμόμουν μια ξυπνούσα..Μην φαντάζεστε..κοιμάστε ένα 20 λεπτό το πολύ και ξυπνάτε. Γιατί ανασαίνεις μονο από το στόμα και δεν μπορείς να πολύ ευχαριστηθείς τον ύπνο..Λοιπόν κατά τις 3 (3 ώρες μετά η επέμβαση είχε κρατήσει περίπου 3-3.5 ώρες) ήδη είχα αρχίσει να νιώθω καλύτερα, άνοιγα και τα ματια μου, μου είχαν φέρει και το φαγητό μου(πολύ νόστιμο αλλα τζάμπα γιατί δεν νιώθεις γεύση) εμενα με τάιζε το αγόρι μου δεν είχα ενέργεια να φάω μονη μου. Γενικά πρέπει οπωσδήποτε να έχετε βοήθεια γιατί οι νοσοκόμες έχουν πολλούς ασθενείς και μπορεί όταν την χρειάζεσαι οπωσδήποτε να μην μπορεί να έρθει. Αλλα παιδιά μονο το γεγονός ότι μπορούσα να πίνω νερό δεν υπήρχε αυτή η αίσθηση!!

Λοιπόν συνεχίζω..ήταν να μείνω ένα βραδυ μέσα..αλλα κατά τις 10 αποφάσισα πως από την στιγμή που μου έβγαλαν το αντιεμετικό ορο και είχα μονο τον φυσιολογικό που στην ουσία δεν τον χρειάζεσαι (μου το είπε και ο γιατρός) ειπα να πάω σπίτι!Και πολύ καλά έκανα!Η τιμή δεν άλλαζε το ότι δεν έμεινα το βραδυ απλά ήθελα να πάω σπίτι. Παιδιά να ξέρετε πως τα πρώτα 2 βραδια μέχρι να βγούν τα tampon ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ!Θυμάμαι πως με "επαρινε" ο ύπνος και ξυπνούσα μετά από - 10 ώρες - νόμιζα αλλα είχε πέρασε μόλις μια ώρα!!αυτό ήταν ταλαιπωρία!

Τη Δευτερα πήγα να μου αφαιρέσουν τα tampon!Ήθελα τόσο πολύ να βγούν δεν άντεχα άλλο. Είδα και κάτι αλλα παιδιά που είχαν χειρουργηθεί.Εγώ δεν ήμουν σχεδόν καθόλου πρησμένη μονο μια "μελανιτσα" στα ματια σαν χοντρό eyeliner..δεν θα σας πω ψέματα,,η αφαίρεση των tampon πόνεσε..αλλα εγώ γενικά είμαι φοβητσιάρα παρα πολύ..και κρατάει 3 δευτερα το κάθε ρουθούνι οποτε αντέχεται απλά εγώ είχα φοβηθεί και πολύ. Και μετά σου κάνει σαν καθαρισμό/ρούφηγμα στην μύτη που δεν πονάει καθόλου απλά επειδή εγώ τα σιχαίνομαι αυτά νόμιζα ότι πονάω και γενικά είχα ανατρίχιασε full! Μετά σε βάζει να ξαπλώσεις σου βγάζει κάτι σαν 2 βαμβάκια να σου μουδιάσει λίγο την μύτη και μετά από ένα 20λεπτό στα βγάζει..(Δεν πονάει αυτό καθόλου)..

Από χθες που έβγαλα τα tampon πρέπει ανά μια ώρα να κάνω πλύση μύτης με μια σύριγγα (χωρίς βελόνα) και να βάζω το νερό στην μύτη αλλα και μια κρεμούλα ανά 3 ώρες. Εμενα αυτό το κομμάτι δεν με ενοχλεί καθόλου. Το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχω όσφρηση και είχαμε τόσο ωραίο χριστουγεννιάτικο φαγητό σπίτι και δεν ένιωσα καθόλου γεύση!!:( αλλα απότι διάβασα εδώ στο φορουμ αυτό κρατάει περίπου 4-5 μέρες εφόσον βγάζεις τα tampon. Χθες πάντως που κοιμήθηκα χωρίς tampon κοιμήθηκα τέλεια!!!πραγματικά δεν το πίστευα..απλά ξύπνησα πάλι μπουκωμένη (Αλλα όπως από κρύωμα..τίποτα δηλαδή) και ούτε με πονάει το κεφάλι μου όπως με τα tampon..

Πάντως να προσθέσω πως ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά..μερικές εδώ μέσα μετά την επέμβαση ένιωθαν τέλεια..εγώ τις πρώτες 2 μέρες με το ζόρι πήγαινα τουαλέτα γιατί "ζοριζουμουν" και το κεφάλι μου το ένιωθα καζάνι..έβγαινα λίγο έξω από το σπίτι μου με το αγόρι μου να κάνω 10 βήματα για τον καθαρό αέρα και μετά πάλι ξάπλωνα..και κοιμόμουν και ξυπνούσα..αυτά ήταν η ζωή μου για 2 μέρες..αλλα παιδί τα χειρότερα τελειωσαν..τώρα απλά θέλω να που επιστρέψει η γεύση των φαγητών..να μπορώ να μυρίσω και φυσικά να δω την καινούρια μου μυτούλα!Θα σας κρατάω ενήμερους για την συνεχεια! Ότι απορία και ερώτηση έχετε φυσικά ρωτήστε!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Και εγώ τα ίδια πέρασα με τα ταμπόν! Εκεί που νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί 4 ώρες είχε περάσει μία ώρα. Και μάλιστα το κακό ήταν ότι ναι με δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά ήταν και μια ηλικιωμένη κυρία στο ίδιο δωμάτιο με εμένα και όταν έπρεπε να έρθει η νοσοκόμα το βράδυ να τις δώσει τα φάρμακα άνοιγε τα φώτα όλου του δωματίου και πάλι ξυπνούσε εκεί που με έπαιρνε ο ύπνος! :mad:

Πέρα απο τον γύψο το άλλο κακό ήταν η πεταλούδα στο χέρι για να σε δίνουν την αντιβίωση. Να μην μπορώ να λυγίσω το χέρι καθόλου, να αναπνέω μόνο με το στόμα με αποτέλεσμα να έχω ξηρά χείλια και λαιμό και να κοιμάμαι μόνο μπρούμυτα. Δεν ξέρω αλλά μάλλον επειδή κοιμόμουν μπρούμυτα με πονούσαν και τα νεφρά μου. Ένιωθα δηλαδή στα πλευρά μου ενοχλήσεις όχι πόνο ακριβώς. :worry:

Ε, έλεγα στον εαυτό μου υπομονή αν είναι να έχεις μια ωραία μύτη απο δω και πέρα. Αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα με αποτέλεσμα να το έχω μετανιώσει και να θέλω 2η εγχείριση τώρα ακόμα και μετά απο 1,5 χρόνο. Δεν περνάει μέρα που να μην σκέφτομαι τι πέρασα :( . Το μόνο που με κάνει και αισθάνομαι καλύτερα είναι ότι θα μπορούσα να είχα γίνει χειρότερα....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mairoy

Νεοφερμένος

Η Mairoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Και εγώ τα ίδια πέρασα με τα ταμπόν! Εκεί που νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί 4 ώρες είχε περάσει μία ώρα. Και μάλιστα το κακό ήταν ότι ναι με δεν μπορούσα να κοιμηθώ αλλά ήταν και μια ηλικιωμένη κυρία στο ίδιο δωμάτιο με εμένα και όταν έπρεπε να έρθει η νοσοκόμα το βράδυ να τις δώσει τα φάρμακα άνοιγε τα φώτα όλου του δωματίου και πάλι ξυπνούσε εκεί που με έπαιρνε ο ύπνος! :mad:

Πέρα απο τον γύψο το άλλο κακό ήταν η πεταλούδα στο χέρι για να σε δίνουν την αντιβίωση. Να μην μπορώ να λυγίσω το χέρι καθόλου, να αναπνέω μόνο με το στόμα με αποτέλεσμα να έχω ξηρά χείλια και λαιμό και να κοιμάμαι μόνο μπρούμυτα. Δεν ξέρω αλλά μάλλον επειδή κοιμόμουν μπρούμυτα με πονούσαν και τα νεφρά μου. Ένιωθα δηλαδή στα πλευρά μου ενοχλήσεις όχι πόνο ακριβώς. :worry:

Ε, έλεγα στον εαυτό μου υπομονή αν είναι να έχεις μια ωραία μύτη απο δω και πέρα. Αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα με αποτέλεσμα να το έχω μετανιώσει και να θέλω 2η εγχείριση τώρα ακόμα και μετά απο 1,5 χρόνο. Δεν περνάει μέρα που να μην σκέφτομαι τι πέρασα :( . Το μόνο που με κάνει και αισθάνομαι καλύτερα είναι ότι θα μπορούσα να είχα γίνει χειρότερα....

Σε ποιον γιατρό πήγες Είναι πολύ σημαντικό να το ψάχνεις πολύ όταν πας!πάντως σε αυτόν που πήγα εγώ πάει το 99% όταν πηγαίνει για δεύτερη επέμβαση..μην στεναχωριέσαι..στις μέρες μας όλα λύνονται!!!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Στην Θεσσαλονίκη πήγα εγώ σε ένα ΩΡΛ χωρίς να είναι πλαστικός. Δύσκολο να λες ότι όλα λύνονται αλλά τι να κάνουμε πίστη να έχουμε και βλέπουμε. Ότι είναι να γίνει ας γίνει.

Καλά και για τον δικό σου γιατρό έχουμε ακούσει διάφορα αν διαβάσεις απο την αρχή το τόπικ θα καταλάβεις. Μακάρι όλα να έχουν πάει καλά.

Η μύτη σου εσένα τι πρόβλημα είχε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mairoy

Νεοφερμένος

Η Mairoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Στην Θεσσαλονίκη πήγα εγώ σε ένα ΩΡΛ χωρίς να είναι πλαστικός. Δύσκολο να λες ότι όλα λύνονται αλλά τι να κάνουμε πίστη να έχουμε και βλέπουμε. Ότι είναι να γίνει ας γίνει.

Καλά και για τον δικό σου γιατρό έχουμε ακούσει διάφορα αν διαβάσεις απο την αρχή το τόπικ θα καταλάβεις. Μακάρι όλα να έχουν πάει καλά.

Η μύτη σου εσένα τι πρόβλημα είχε?

πιστεύω για όλους τους γιατρούς λένε διαφορα...το θέμα για μένα είναι να είναι Orl και πλαστικός δεν γίνεται να είσαι μονο το ένα. Εγώ είχα σοβαρό αναπνευστικό -λειτουργικό και όχι εμφάνιση αλλα ήθελα να την λεπτύνω λίγο αφού έμπαινα σε αυτή την διαδικασία χωρίς να έχει μεγάλη διαφορα όμως..εμενα έχουν πάει πολλές γνωστες μου στον δικό μου και είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα..αλλα ποτε δεν ξέρεις..για να δούμε!!!καλές γιορτές!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

raniouli!

Νεοφερμένος

Η raniouli! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
Καλημερα στο φορουμ και Χρονια Πολλα!!! Εχω πραγματικα πααααρα πολυ καιρο να γραψω εδωωωω...! Πως ειστε?? Ολοι καλα???:)
Για τους νεοφερμενους, εγω εγχειριστηκα πριν 3 χρονια στο νοσοκ. Γεννηματας.. λειτουργικο προβλημα ειχα οχι εμφανισιακο, απλα με την ευκαιρια κ εγω ηθελα να μου ισιωσει και να μου λεπτυνει λιγακι τη μυτη... σε μενα η λεπτυνση πετυχε μια χαρουλα σουπερ αλλα.. μου εφαγε αρκετα τη ραχη της μυτης χωρις λογο κ αιτια.. μπορει για να πετυχει ενα 'γαλλικο' αποτελεσμα, δε ξερω... το κακο ηταν οτι απο τοτε πεταγε στη ραχη της μυτης μου ενα μικρο κοκκαλακι/καρουμπαλακι και φαινοταν πολυυυ και ανφας και στο πλαι, καλα και στις φωτογραφιες παρα πολυ... οι αλλοι δεν το προσεχαν τοσο αλλα εμενα η μυτη μου μου φαινοταν καπως σαν χτυπημενη η σπασμενη ξερω γω... :/: ημουν κ εγω στη φαση μια μ'αρεσε πολυ (αν εξαιρεσουμε το χαζοκοκκαλο) και μια μου φαινοταν ασχημη...
Τον τελευταιο καιρο, λογω του οτι κοντευει ο γαμος μου και θελω να ειμαι οσο πιο ωραια γινεται, αρχισα να σκεφτομαι να κανω ενεσιμα (μποτοξ) στη μυτη και να γεμισω τη ραχη καλυπτοντας και το κοκκαλακι που φαινοταν.. (και το επιανα κιολας αυτο ηταν το πιο ανατριχιαστικο..) πηγα λοιπον σε εναν αλλον πλαστικο και μου εβαλε υαλουρονικο με ενεσουλες στη μυτη.. το αποτελεσμα υπεροχο αλλα εχουν περασει απλα μερικες μερες και δεν ενθουσιαζομαι τοσο ακομα(μη το ματιασω κιολας) ασε που δυστυχως δεν ειναι μονιμο το αποτελεσμα, κραταει ομως πανω απο χρονο.. παντως ειναι μια διαδικασια 10 λεπτων σχεδον ανωδυνη δλδ απλα μουδιαζεις λιγο και μετα πριζεσαι 1-2 μερες απο τις ενεσεις.. (λιγο πριξιμο ε μη φανταστειτε..) μετα φευγει κ αυτο το λιγο πριξιμο κ ολα καλα..

Mairoy μου γεια σου! Απο την ολη περιγραφη σου καταλαβα οτι η εμπειρια σου (και στο νοσοκομ. και μετεγχειρητικα) μοιαζει παααρα πολυ με τη δικη μου... αληθεια τι εγινε εβγαλες τον γυψο??? Ειδες τη νεα μυτουλα??? (εγω την 1η μερα που την ειδα ειχα τρομαξει ηθελα να πεθανω :P ηταν χαλια λογω πριξιματος και μου φαινομουν παραμορφωμενη..! )

Violet_V γεια σουυ! Σχετικα με το παρακάτω που εγραψες:
<<Με βάση όλα αυτά αναρωτιέμαι τι γίνεται τελικά με τους γιατρούς. Φταίει ότι δεν είναι καλός ο γιατρός ή κάτι έχει ο οργανισμός μας και κάποιες ρινοπλαστικές δεν πετυχαίνουν? Τι γνώσεις πρέπει να έχει ένα γιατρός για να κάνει μια σωστή ρινοπλαστική?>> επειδη ειχα και εγω την ιδια ακριβως απορια, ετυχε να το συζητησω κατα καιρους με ατομα που ειχαν εγχειριστει και με μια φιλη που ειναι βοηθος πλαστικου στα χειρουργεια και ξερει τι γινεται ακριβως, αυτα που αποκομισα λοιπον ειναι οτι απο την αρχη που ξεκιναει να μας σκαλιζει ο γιατρος στο χειρουγειο.. αρχιζουμε να πριζομαστε (αν κανει καποιος +διαφραγμα που γινεται πριν την πλαστικη...τοτε πολυ περισσοτερο!!!) και ουσιαστικα μετα ο γιατρος δουλευει στα 'τυφλα'... δηλαδη δεν μπορει να δει επακριβως το αποτελεσμα αυτου που κανει, κινειται περισσοτερο με βαση την εμπειρια του θα'λεγα.. οποτε μπορει να μας φαει η να μας αφησει λιιιιιιγο παραπανω απ'οσο πρεπει, να του ξεφυγει καποιος χονδρος που απο το πριξιμο να μην τον δει καν (εμενα ετσι μου ειπε η κοπελα σχετικα με το καρουμπαλακι που εχω-δηλαδη οτι δεν θα το καταλαβε καν ο γιατρος την ωρα εκεινη) κλπ... ακουγεται ασχημο αυτο αλλα ετσι ειναι.. εδω σας λεω εγω με 4 ενεσουλες στη ραχη της μυτης και αμεσως πριστηκα λιγο... φανταστειτε ποσο πριζομαστε την ωρα του χειρουργειου... τελος παντων! Violet_V το σκεφτεσαι για 2η πλαστικη?

Κοριτσια αν θελετε να βαλω καμια φωτο πριν-μετα ξερω γω πειτε μου... βαλτε και εσεις αν θελετε.. καμια φορα τα παρα-ψειριζουμε τα πραγματα χωρις να υπαρχει λογος και μας πιανει πανικος.. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.
Φυσικά και θέλουμε να βάλεις φωτογραφία πριν και μετά.. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Καλημερα στο φορουμ και Χρονια Πολλα!!! Εχω πραγματικα πααααρα πολυ καιρο να γραψω εδωωωω...! Πως ειστε?? Ολοι καλα???:)
Για τους νεοφερμενους, εγω εγχειριστηκα πριν 3 χρονια στο νοσοκ. Γεννηματας.. λειτουργικο προβλημα ειχα οχι εμφανισιακο, απλα με την ευκαιρια κ εγω ηθελα να μου ισιωσει και να μου λεπτυνει λιγακι τη μυτη... σε μενα η λεπτυνση πετυχε μια χαρουλα σουπερ αλλα.. μου εφαγε αρκετα τη ραχη της μυτης χωρις λογο κ αιτια.. μπορει για να πετυχει ενα 'γαλλικο' αποτελεσμα, δε ξερω... το κακο ηταν οτι απο τοτε πεταγε στη ραχη της μυτης μου ενα μικρο κοκκαλακι/καρουμπαλακι και φαινοταν πολυυυ και ανφας και στο πλαι, καλα και στις φωτογραφιες παρα πολυ... οι αλλοι δεν το προσεχαν τοσο αλλα εμενα η μυτη μου μου φαινοταν καπως σαν χτυπημενη η σπασμενη ξερω γω... :/: ημουν κ εγω στη φαση μια μ'αρεσε πολυ (αν εξαιρεσουμε το χαζοκοκκαλο) και μια μου φαινοταν ασχημη...
Τον τελευταιο καιρο, λογω του οτι κοντευει ο γαμος μου και θελω να ειμαι οσο πιο ωραια γινεται, αρχισα να σκεφτομαι να κανω ενεσιμα (μποτοξ) στη μυτη και να γεμισω τη ραχη καλυπτοντας και το κοκκαλακι που φαινοταν.. (και το επιανα κιολας αυτο ηταν το πιο ανατριχιαστικο..) πηγα λοιπον σε εναν αλλον πλαστικο και μου εβαλε υαλουρονικο με ενεσουλες στη μυτη.. το αποτελεσμα υπεροχο αλλα εχουν περασει απλα μερικες μερες και δεν ενθουσιαζομαι τοσο ακομα(μη το ματιασω κιολας) ασε που δυστυχως δεν ειναι μονιμο το αποτελεσμα, κραταει ομως πανω απο χρονο.. παντως ειναι μια διαδικασια 10 λεπτων σχεδον ανωδυνη δλδ απλα μουδιαζεις λιγο και μετα πριζεσαι 1-2 μερες απο τις ενεσεις.. (λιγο πριξιμο ε μη φανταστειτε..) μετα φευγει κ αυτο το λιγο πριξιμο κ ολα καλα..

Mairoy μου γεια σου! Απο την ολη περιγραφη σου καταλαβα οτι η εμπειρια σου (και στο νοσοκομ. και μετεγχειρητικα) μοιαζει παααρα πολυ με τη δικη μου... αληθεια τι εγινε εβγαλες τον γυψο??? Ειδες τη νεα μυτουλα??? (εγω την 1η μερα που την ειδα ειχα τρομαξει ηθελα να πεθανω :P ηταν χαλια λογω πριξιματος και μου φαινομουν παραμορφωμενη..! )

Violet_V γεια σουυ! Σχετικα με το παρακάτω που εγραψες:
<<Με βάση όλα αυτά αναρωτιέμαι τι γίνεται τελικά με τους γιατρούς. Φταίει ότι δεν είναι καλός ο γιατρός ή κάτι έχει ο οργανισμός μας και κάποιες ρινοπλαστικές δεν πετυχαίνουν? Τι γνώσεις πρέπει να έχει ένα γιατρός για να κάνει μια σωστή ρινοπλαστική?>> επειδη ειχα και εγω την ιδια ακριβως απορια, ετυχε να το συζητησω κατα καιρους με ατομα που ειχαν εγχειριστει και με μια φιλη που ειναι βοηθος πλαστικου στα χειρουργεια και ξερει τι γινεται ακριβως, αυτα που αποκομισα λοιπον ειναι οτι απο την αρχη που ξεκιναει να μας σκαλιζει ο γιατρος στο χειρουγειο.. αρχιζουμε να πριζομαστε (αν κανει καποιος +διαφραγμα που γινεται πριν την πλαστικη...τοτε πολυ περισσοτερο!!!) και ουσιαστικα μετα ο γιατρος δουλευει στα 'τυφλα'... δηλαδη δεν μπορει να δει επακριβως το αποτελεσμα αυτου που κανει, κινειται περισσοτερο με βαση την εμπειρια του θα'λεγα.. οποτε μπορει να μας φαει η να μας αφησει λιιιιιιγο παραπανω απ'οσο πρεπει, να του ξεφυγει καποιος χονδρος που απο το πριξιμο να μην τον δει καν (εμενα ετσι μου ειπε η κοπελα σχετικα με το καρουμπαλακι που εχω-δηλαδη οτι δεν θα το καταλαβε καν ο γιατρος την ωρα εκεινη) κλπ... ακουγεται ασχημο αυτο αλλα ετσι ειναι.. εδω σας λεω εγω με 4 ενεσουλες στη ραχη της μυτης και αμεσως πριστηκα λιγο... φανταστειτε ποσο πριζομαστε την ωρα του χειρουργειου... τελος παντων! Violet_V το σκεφτεσαι για 2η πλαστικη?

Κοριτσια αν θελετε να βαλω καμια φωτο πριν-μετα ξερω γω πειτε μου... βαλτε και εσεις αν θελετε.. καμια φορα τα παρα-ψειριζουμε τα πραγματα χωρις να υπαρχει λογος και μας πιανει πανικος.. :)

Σε ποιον έκανες εσύ την εγχείριση?

Ναι βάλε φωτό να δούμε :)

Τώρα ναι σκέφτομαι να κάνω 2η ρινοπλαστική αλλά είμαι τόσο μπερδεμένη.... :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

techgirl

Νεοφερμένος

Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
για τι κόστος μιλάμε? υπάρχει τρόπος να το κάνεις τσάμπα μέσω ταμείου αν είναι θέμα διαφράγματος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.
Τί να κάνεις τσάμπα? Το διάφραγμα ή την πλαστική?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
για τι κόστος μιλάμε? υπάρχει τρόπος να το κάνεις τσάμπα μέσω ταμείου αν είναι θέμα διαφράγματος?

Το διάφραγμα το καλύπτουν κάποιες ασφάλειες αλλά την πλαστική όχι. Βέβαια αυτό που κάνουν μερικοί μετά απο συμφωνία και του γιατρού είναι να μην δηλώσουν την πλαστική και έτσι να καλυφτούν τα έξοδα.
Βέβαια οι ασφαλιστικές γίνονται ύποπτες όταν βλέπουν πλαστικός χειρούργος οπότε εκεί υπάρχει θέμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mairoy

Νεοφερμένος

Η Mairoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
γεια σας κορίτσια!!! ακόμα δεν το έβγαλα..με το καλο την Τετάρτη! πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα για καθάρισμα ( Δεν μου αρέσει καθόλου αλλά μετά νιώθω τέλεια). Καθε φορα που πηγαίνω βγαζουν παντα απο 2-3 κοπέλες τον νάρθηκακαι βγαίνουν απο το ιατρείο με ΤΕΛΕΙΕΣ μύτες!!και ζηλεύω! περιμένω πως και πως να βγάλω το δικό μου!!εγω στο ιασω general χειρουργήθηκα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Πως μπορούμε να καταλάβουμε ποια τεχνική ρινοπλαστικής είναι καλύτερη για την μύτη μας? Για παράδειγμα ανοιχτή ή κλειστή?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

new life

Νεοφερμένος

Ο new life αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 95 μηνύματα.
γεια σας κ παλι...ηθελα να ρωτησω το εξης...τους πρωτους δυο μηνες που η μυτη πρηζεται κ ξεπρηζεται, υπαρχει περιπτωση εκτος απο το να μεγαλωνει στο πλατος να βλεπει κανεις διαφορα κ στο μακρος?δηλαδη να υπαρχουν στιγμες που να μοιαζει πιο μεγαλη στο μακρος απο ο,τι θα πρεπε??αυτο μπορει να οφειλεται κ στο πρηξιμο του ακρορινιου,που το κανει ισως να "κατεβαινει" κ να φαινεται πιο μακρια η μυτη?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Violet_V

Νεοφερμένος

Η Violet_V αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Μετά λοιπόν απο την δικιά μου περιπέτεια με την ρινοπλαστική που δεν πέτυχε ήθελα να ψάξω πιο πολύ το θέμα καθώς είχα, έχω και θα έχω πολύ μεγάλη απορία να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται σε μια ρινοπλαστική εγχείριση. Θέλω να καταλάβω αυτός ο χόνδρος που εξέχει απο το ένα κομμάτι της μύτης μου πως ακριβώς βρέθηκε εκεί?! ή όταν πιάνω την κορυφή της μύτης μου γιατί νιώθω αυτό το μούδιασμα. :confused:
Οπότε λοιπόν αποφάσισα να κάνω κάτι που δεν το είχα φανταστεί ποτέ στην ζωή μου. Πριν 1,5 χρόνο περίπου πριν κάνω την πρώτη ρινοπλαστική έλεγα... δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει στο χειρουργείο, δεν θέλω να ξέρω τι θα κάνουν στην μύτη. Πάρτε με, ναρκώστε με και κάνετε ότι θέλετε με την μύτη μου. Είχα μεγάλο φόβο! :'(

Τώρα μετά απο την όλη στεναχώρια που τραβάω τόσο καιρό αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παραπέρα και είπα αν είναι να κάνεις ξανά εγχείριση κάνε το σωστά. Βλέπετε σε εμάς τους ανθρώπους έτσι συμβαίνει. Πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε!

Λοιπόν όποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω για το πως γίνεται μια ανοιχτεί ρινοπλαστική, παραθέτω ένα λινκ στα Αγγλικά με όλα τα στάδια της εγχείρισης! ΠΡΟΣΟΧΗ όμως θέλει γερά στομάχια!!! καθώς δείχνει κανονικά μία ανοιχτή μύτη και άλλα πολλά...:|

https://www.facialsurgery.com/ClkoffTPgt3_2011_01_01mh.html
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

riariaki_1990

Νεοφερμένος

Η riariaki_1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
κ εγω στο γεννηματα ειχα κανει πριν απο εναμισι χρονο και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και πηγα για revision σαφως καλυτερα τα πραγματα :) ποιος σου την ειχε κανει??γραψε τα αρχικα του να δω αν καναμε στον ιδιο!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

raniouli!

Νεοφερμένος

Η raniouli! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
Γεια σας και παλι!!!!! :)

Violet_V και riariaki_1990 την εγχειριση την εκανα στο Γεννηματα και με εγχειρισαν ωρυλα + πλαστικος (το επιθετο του ωρυλα αρχιζει απο [...] (το μικρο δεν το θυμαμαι) και τα αρχικα του πλαστικου [...] :P )

Παιδια εδω σας παραθετω μερικες φωτογραφιες μου με την μυτη μου πριν την εγχειριση, 3 χρονια μετα την εγχειριση, και μετα τα ενεσιμα (μποτοξ) που εκανα προσφατα... δεν βρηκα πουθενα την επιλογη να κανω κατευθειαν upload κ γι'αυτο τις ανεβασα imageshack και ποσταρα τα links εδω.

Εδω βλεπετε την παλιαααα μου μυτη...που δεν ειχε το μαυρο της το χαλι απλα ειχα χτυπησει μικρη και ειχε στραβωωωσει αρκετα... οποτε με την ευκαιρια του διαφραγματος ειπα να την ισιωσω και να τη λεπτυνω λιγο...! (οι φωτογραφιες ειναι λιγες μολις μερες πριν την εγχειριση, Σεπτεμβρης του 2009):
mythprin.jpg
Τους πρωτους μηνες ηταν πολυ ωραια απλα περνοντας ο καιρος διαπιστωσα οτι ο γιατρος μου εφαγε τη ραχη της μυτης παραπανω απ'οσο ηθελε... και πεταγε και αυτο το ηλιθιο καρουμπαλοκοκαλακι μες στη μεση...! Οι φωτογραφιες εδω ειναι φετος το καλοκαιρι δηλαδη 3 χρονια μετα την εγχειριση.:
mythmeta.jpg
Και τελος, τις παρακατω φωτογραφιες τις τραβηξα πριν απο λιγο :P και ειναι 10 μερες μετα τα ενεσιμα με υαλουρονικο που εκανα στη μυτη για να γεμισω τη ραχη και να μην πεταει το χαζοκοκκαλο... η βλακεια ειναι οτι ουσιαστικα ειναι μποτοξ και δεν ειναι μονιμο, αλλα κραταει πανω απο χρονο... (τουλαχιστον ετσι λενε)
mythmetataenesima.jpg
Σε λιγες μερες ειναι ο γαμος μου.. ε και ηθελα η μυτη μου να ειναι καπως καλυτερη.. να μην πετανε καρουμπαλακια :P δε ξερω τωρα μπορει σε καποιους να φανω υπερβολικη!:P:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top