Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Ναι..Με ξενερωνει αν μπει στη σχεση εχοντας στο μυαλο της κανονες για το πως πρεπει να συμπεριφερθει στην αρχη μιας σχεσης και κοβει ετσι τον αυθορμητισμο της..Υπάρχουν πράγματα που σας ξενερώνουν απίστευτα στην αρχή και σας απομακρύνουν απο τον άλλον?..
Αυτός που δε θα με αφήσει να είμαι ο εαυτός μου, που θα προτιμούσε να υποκρίνομαι και που στην τελική θα τρομάξει - ξενερώσει κλπ δεν είναι αυτός που θέλω δίπλα μου...Αρχική Δημοσίευση από Speedy
Να σου πω την αλήθεια.. Ο αυθορμητισμός δεν είναι και το καλύτερο πράγμα ειδικά στην αρχή.. δεν μπορείς να τα δώσεις στο πιάτο όλα μπράφ στον άλλον.. τον τρομάζεις έτσι.. σιγα σιγά θέλει να γνωρίζεστε.. Δεν γίνετε να τα δίνεις όλα απο την πρώτη μέρα στον άλλον.. ίσως είναι ιδέα μου πάντως όποτε το έκανα αυτό, γιατί και εγώ είμαι και αυθόρμητος και παρορμητικός και ενθουσιώδης, έτρωγα τα μούτρα μου..
Tι εννοεις να τα δωσεις ολα στο πιατο? Στην αρχη μιας σχεσης συνηθως εισαι ερωτευμενος..Εγω γουσταρω οταν ειμαι ερωτευμενος να το δειχνω στην αλλη..Αν η αλλη τρομαζει,τοτε τι κανει μαζι μου?Υποτιθεται ειναι και αυτη ερωτευμενη μαζι μου..Να σου πω την αλήθεια.. Ο αυθορμητισμός δεν είναι και το καλύτερο πράγμα ειδικά στην αρχή.. δεν μπορείς να τα δώσεις στο πιάτο όλα μπράφ στον άλλον.. τον τρομάζεις έτσι.. σιγα σιγά θέλει να γνωρίζεστε.. Δεν γίνετε να τα δίνεις όλα απο την πρώτη μέρα στον άλλον.. ίσως είναι ιδέα μου πάντως όποτε το έκανα αυτό, γιατί και εγώ είμαι και αυθόρμητος και παρορμητικός και ενθουσιώδης, έτρωγα τα μούτρα μου..
Για μενα λεει το απολυτο τιποτα.Αρχική Δημοσίευση από Speedy
Ένα άτομο που λειτουργεί με τον παραπάνω τρόπο ως έκφραση του αφθορμητισμού του αν δεν προσέχει κάποια πράγματα και είναι μόνιμα ο εαυτός του απο την αρχή δεν θα κρατήσει ΠΟΤΕ σχέση. Και το κείμενο λέει όντως πολλές αλήθειες. Αυτή ήταν και η αιτία που άνοιξα αυτό το θέμα.
Με τα λεγόμενα σου ισοπεδώνεις τελείως τις ερωτικές σχέσεις.. Και το παράδειγμα που ανέφερες αποτελεί εξαίρεση και όχι κανόνα όπως επίσης δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι "η συντριπτική πλειοψηφία" σκέφτεται η δρα με αυτόν τον τρόπο.. Αλλιώς τα συναισθήματα δεν θα είχα κανένα ρόλο στη ζωή μας.. εκτός αν φτάσουμε στο άλλο άκρο να θεωρούμε πως τα συναισθήματα στη "συντριπτικη πλειοψηφία" δεν υπάρχουν.. δν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο...Αρχική Δημοσίευση από Buggs
Εγώ έχω ένα φίλο που δεν εφτιαχνε ποτέ σχέσεις. Κάποια αστιγμή μου είπε ότι βρήκε κάπόια και θα την παντευόταν. Τον ρώτησα πως ειναι τόσο σίγουρος ότι την αγαπάει και μου είπε ότι δεν είχε καμία σχέση, είχε πολύ καλή δουλειά και έβγαζε πολλά λεφτά.
Ο φίλος μου ήταν ενας τεμπέλης απίστευτος, γεννημένο τσιμπούρι. Ήταν θαύμα που έβγαλε και το γυμνάσιο, επανεξεταστέος κάθε χρονιά έμενε. Ομως είχε προκομένο μπαμπά και πήρε ακόμη πιο προκομένη γυναίκα. Το είχε υπολογίσει εξ αρχής πρίν την παντρευτεί και όμως, τελικά αυτή τον παντρεύτηκε. Ουδέποτε ήταν ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Πάντα απορούσα πώς διάολο γίνονταν τέτοια πράγματα. Μέχρι μια μέρα ο φίλος μου μου είπε ότι ήταν γκέυ και ότι η γυναίκα του δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα μ'αυτό. Γιατί κι εκείνης της άρεσαν πολυ οι άντρες. Κάτι που το είχα διαπιστώσει προσωπικά.
Με την διδακτική αυτή ιστορία θέλω να πώ ότι ίσως όλοι, εν γνώσει τους ή υποσυνείδητα, αρχίζουν μια σχέση με κάπόιους στόχους. Αν η ειλικρίνεια είναι ενας από αυτούς, πιστεύω ότι το σέξ πρέπει να προκύψει γρήγορα. Αλλιως πρόκειται για διαπραγμάτευση με πρόσχημα τη σχέση.
Ο Βιλχειμ Ραιχ είχε πεί ότι το σέξ είναι μια κοινωνικοοικονομική διαπραγμάτευση. Το άτομο δηλαδή προσπαθεί μέσα στην σχέση να επιτύχει το ανώτερο κοινωνικοοικονομικό σκοράριασμα που θα επιβεβαιώσει το κοινωνικοοικονομικό του στάτους. Δια μέσου κάπόιου άλλου ατόμου που θα κατακτήσει και θα κάνει "δικό του". Για όσους δεν ισχύει αυτό, και είναι απλά αγαπησιάρηδες, τα πράγματα μάλλον ξεκινάνε γρήγορα, και οι απογοητεύσεις είναι φυσικά συχνές. Αφου η συντριπτική πλειοψηφία μάλλον σχετίζεται κατα τα πρότυπα του φίλτατου κατα τα άλλα κυρίου Ράιχ.
Λεγόμενά "του", όχι δικά μου. Του Βιλχειμ Ραιχ. Όσο για τα ποσοστά των ανθρώπων που είναι συναισθηματικοί και συνδέονται για συναισθηματικούς λόγους δεν είμαι σε θέση να τα ξέρω. Εγώ συνδέομαι συναισθηματικά. Η δική μου προσωπική στατιστική λοιπον τυγχάνει να ειναι αρνητική ως πρός το πόσοι άλλοι είναι επίσης. Συντριπτική πλειοψηφία οι συμφεροντολόγοι. Δεν ξέρω την δική σου. Ομως αξίζει τον κόπο να συνδέεσαι συναισθηματικά. Για μένα μόνο έτσι αξίζει να συνδέεσαι.Αρχική Δημοσίευση από Speedy
Με τα λεγόμενα σου ισοπεδώνεις τελείως τις ερωτικές σχέσεις..
Κάποιοι,ενιοτε αποδεικνύονται εξόχως δυνατοι στο να προωθουν (εντος σχεσης) τον εγωισμό τους,διχως διαθεση για συμβιβασμους και (συγχρόνως ή και μή) αδύναμοι / απρόθυμοι στο να εναρμονιστουν με τον άλλο,να κανουν συμβιβασμους / οπισθοχωρήσεις.Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αδύναμοι (weak). Πολύ αδύναμοι.
Η αδυναμία είναι ο λόγος ύπαρξης των σχέσεων. Θεωρητικά ένας παντοδύναμος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη κανέναν. Οπότε μάλλον η δύναμη που χρειαζόμαστε είναι να παραδεχτούμε τις αδυναμίες μας. Μόλις το κάνουμε βρίσκουμε και σύντροφο.Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Συμφωνώ απόλυτα με όσους έγραψαν ότι δεν έχει νόημα να λειτουργείς με κανόνες και ότι καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου, για τους λόγους που ήδη αναφέρθηκαν.
Ωστόσο, ξεχνάτε μια σημαντική παράμετρο: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αδύναμοι (weak). Πολύ αδύναμοι. Και χρειάζεται μεγάλη ψυχική δύναμη για να αποδεχτείς να χάσεις κάποιον με τον οποίο είσαι ερωτευμένος επειδή δεν ταιριάζετε (ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο εδώ που τα λέμε).
Με το μη υπογραμμισμένο θα συμφωνήσω ή τελοσπάντων δεν θα διαφωνήσω , αλλά σχετικά με το υπογραμμισμένο : είναι τόσο λογικό που καταντάει παράλογο αυτό που λες - ακόμα και την δύναμη κάπου πρέπει να την διοχετεύσεις και γιατί όχι σε κάποιον που αγαπάς ;Αρχική Δημοσίευση από Buggs
Η αδυναμία είναι ο λόγος ύπαρξης των σχέσεων. Θεωρητικά ένας παντοδύναμος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη κανέναν. Οπότε μάλλον η δύναμη που χρειαζόμαστε είναι να παραδεχτούμε τις αδυναμίες μας. Μόλις το κάνουμε βρίσκουμε και σύντροφο.
Αρχική Δημοσίευση από Buggs
Η αδυναμία είναι ο λόγος ύπαρξης των σχέσεων. Θεωρητικά ένας παντοδύναμος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη κανέναν. Οπότε μάλλον η δύναμη που χρειαζόμαστε είναι να παραδεχτούμε τις αδυναμίες μας. Μόλις το κάνουμε βρίσκουμε και σύντροφο.
Ναι, πράγματι, γιατί διαφορετικά, και η αγάπη είναι από "αδυναμία"!Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing
Με το μη υπογραμμισμένο θα συμφωνήσω ή τελοσπάντων δεν θα διαφωνήσω , αλλά σχετικά με το υπογραμμισμένο : είναι τόσο λογικό που καταντάει παράλογο αυτό που λες - ακόμα και την δύναμη κάπου πρέπει να την διοχετεύσεις και γιατί όχι σε κάποιον που αγαπάς ;![]()
...με πολλούς φίλους