Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος;Αρχική Δημοσίευση από *Serena*
Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία...
Προτίμησε μια μικρότερη σχολή όχι πολύ busy , χωρίς γραμματείς και λοιπούς υπαλλήλους. Ζήτα να σου γράψει αναλυτικά το κόστος του καθε τι, ακόμα και πιθανής επανεξέτασης ώστε αν στα αλλάξει αργότερα να μπορείς να του το πεις με αποδείξεις. Μην κρίνεις μόνο από το έχει πολλούς πελάτες άρα είναι καλά γιατί δε θα φταίνε αυτοί που θα σου ακυρώσουν 10 μαθήματα για εξετάσεις άλλων αν πνίγονται. Και να μην το βιάζεσαι πες ότι το θες μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να μην είναι γιολο . Μάθε τι παίζει με το μηχανολογικό γιατί ας πούμε εδώ που είμαι εγώ για να ξαναδώσω μέσα στον Απρίλιο παίζει να μην προλαβαίνω να έχω ημερομηνία και αύριο αν το ζητήσω γιατί είναι αργοκίνητοι εκεί πέρα. Θα πεις τι πειράζει ε ναι πειράζει γιατί όταν έδωσα πρωτη φορά κάπως έτσι έκανα 7 επιπλέον μαθήματα όσο περιμέναμε για "συντήρηση" τα οποία θα μπορούσα να έχω αποφύγει.Αν δεν έχεις πρόσβαση σε αυτοκίνητο στην πόλη που μένεις καλό είναι να το έχεις μέχρι το καλοκαίρι αν είναι να γυρίσεις στο πατρικό σου για να μπορείς να οδηγήσεις αν έχετε αμάξι. Αυτά από προσωπική πείρα και καλή αρχή!Αρχική Δημοσίευση από AngelinaCurious
Καλησπέρα!Σπουδάζω σε επαρχιακή πόλη και μιας και είναι η προτελευταία μου χρονια εδώ σκεφτομαι να δώσω για δίπλωμα οδήγησης...Μονο και μόνο επειδή συμφέρει από οικονομικής άποψης και επειδή είναι κατι που αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να το κάνω!Το θέμα είναι ότι με τρομάζει η ιδεα...Αγχώνομαι μηπως δεν τα καταφέρω! Θα μου πείτε στις μερες μας όλοι έχουν δίπλωμα αλλα φοβάμαι και αγχώνομαι αρκετά γιατί δεν εχω ιδεα από οδήγηση!![]()
Ανάλογα κάθε πότε θα κάνεις μαθήματα. Αν κάνεις κάθε μέρα θα τελειώσεις γρήγορα αν κάνεις αραιά μέσα στην εβδομάδα θα σου πάρει αρκετό καιρό...Αρχική Δημοσίευση από AngelinaCurious
Παιδιά, να ρωτήσω και κάτι ακόμα...Πόσο καιρό θέλει μέχρι να τελειώσει η όλη διαδικασία; Εννοώ μαζί τα μαθήματα και οι εξετάσεις. Κανένα 2μηνο περίπου;![]()
Πήγα και ρώτησα στην σχολή...Μου είπαν περίπου 2 μήνες αλλά λέει εξαρτάται και από μένα σε μεγάλο βαθμό, οπότε μάλλον είναι αυτό που λες!Αρχική Δημοσίευση από Johnny15
Ανάλογα κάθε πότε θα κάνεις μαθήματα. Αν κάνεις κάθε μέρα θα τελειώσεις γρήγορα αν κάνεις αραιά μέσα στην εβδομάδα θα σου πάρει αρκετό καιρό...
Γενικά είναι εύκολη η οδήγηση. Το θέμα είναι η συνήθεια. Να συνηθίσεις τις κινήσεις δηλαδή να κοιτάς δρόμο, χέρι στις ταχύτητες όταν θες να αλλάξεις, πόδι στον συμπλέκτη κλπ, πότε να πατήσεις φρένο, πότε όχι. Το ότι θα κάνεις σε επαρχιακή πόλη το διευκολύνει πολύ γιατί και εγώ σε επαρχιακή έκανα και ήταν πολύ εύκολο. Μετά θα έχεις λίγο ζόρι αν μπεις στο κέντρο κάποιας μεγάλης πόλης πρώτη φορά αλλά όλα μέσα στην εμπειρία είναι.
Δε θυμάμαι πόσα είχα δώσει εγώ πριν 4μιση χρόνια. Πιστεύεις στην πόλη σου θα βρεις πιο φτηνά;Αρχική Δημοσίευση από AngelinaCurious
Πήγα και ρώτησα στην σχολή...Μου είπαν περίπου 2 μήνες αλλά λέει εξαρτάται και από μένα σε μεγάλο βαθμό, οπότε μάλλον είναι αυτό που λες!
Πίστεψέ με, στο συγκεκριμένο μέρος οδηγάνε σαν τρελοί, οπότε νομίζω ότι θα μάθω στα δύσκολα εξ αρχής!
Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι μου φάνηκαν πολλά τα χρήματα που μου είπαν, για επαρχιακή πόλη. Μου είπαν 670 ευρώ όλα μαζί, αλλά στη συγκεκριμένη σχολή ξέρω ότι πηγαίνουν όλοι οι φοιτητές γιατί είναι η πιο καλή και οικονομική. Δύσκολα να βρω πιο φτηνά σε άλλη σχολή.
Ειμαι από Θεσσαλονίκη και με φιλους και γνωστούς που εχω μιλήσει κι αυτοί γύρω στα 600 έδωσαν...Ασε που αν το κάνω εκεί θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά καλοκαίρι!Αρχική Δημοσίευση από Johnny15
Δε θυμάμαι πόσα είχα δώσει εγώ πριν 4μιση χρόνια. Πιστεύεις στην πόλη σου θα βρεις πιο φτηνά;
Μη το κανεις καλοκαιρι. Μακραν η χειροτερη επιλογη και ο δασκαλος παιζει να τσιγκουνευεται το A/C. Και τι καλυτερο να εχει 40β, να εισαι μποτιλιαρισμενος στο κεντρο της Θεσσαλονικης και να μην εχεις Aircon. Επισης θα μαθεις να οδηγεις σε θεωρητικα ιδανικες συνθηκες το οποιο ειναι αρνητικο.Αρχική Δημοσίευση από AngelinaCurious
Ειμαι από Θεσσαλονίκη και με φιλους και γνωστούς που εχω μιλήσει κι αυτοί γύρω στα 600 έδωσαν...Ασε που αν το κάνω εκεί θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά καλοκαίρι!
...με πολλούς φίλους