Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
H ιδέα είναι πως, κάθε "απόδειξη" θα στηρίζεται σε υλικές μεθόδους,άρα δεν μπορεί να περιγράψει το θεό. Αν δε βαριεσαι, μου έχουν βγει καλύτερα στο topic "πιστεύετε στο θεό;"Αρχική Δημοσίευση από Lorien
Eπειδη δεν εχουμε τωρα, συνεπαγεται οτι δε θα χουμε ποτε ; Δε νομιζω. Κι αυτο ενα "πιστευω" ειναι χωρις αποδειξεις![]()
Εμένα να δεις, βγήκαν πολύ έντονες οι αντάγειες.Αυτό δεν το ψιλοκατάλαβα είμαι και λίγο ξανθιά
Είδες που (παρά το ξανθό) κατάλαβες τι λέμε;Συγνώμη αλλά αν τύχαινε να ζούσα σε έναν άθλιο κακάσχημο πλανήτη, ήμουν τυφλή, κωφή και αγράμματη τότε δεν θα υπήρχε σίγουρα Θεός
Κόψε κάτι... :p(πες μου ότι θα ήμουν και άσχημη)
Αρχική Δημοσίευση από Lorien
Eπειδη δεν εχουμε τωρα, συνεπαγεται οτι δε θα χουμε ποτε ; Δε νομιζω. Κι αυτο ενα "πιστευω" ειναι χωρις αποδειξεις![]()
Επειδή μιλάμε φυσικά πολύ θεωρητικά πάντα, ΑΝ υπάρχει Θεός και αποφασίσει ότι θέλει να κάνει την παρουσία του αισθητή στους "θνητούς" μπορεί να δώσει υλικές αποδείξειςΑρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
H ιδέα είναι πως, κάθε "απόδειξη" θα στηρίζεται σε υλικές μεθόδους,άρα δεν μπορεί να περιγράψει το θεό. Αν δε βαριεσαι, μου έχουν βγει καλύτερα στο topic "πιστεύετε στο θεό;"![]()
Sorry, αλλά μπορείς να μου αναφέρεις έναν τρόπο, όσο τρελός ή υποθετικός κι αν ακουστεί; (Στην ανάγκη στείλε πμ. Η παραδοχή της ήττας μου θα γίνει δημόσιαΑρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή
Επειδή μιλάμε φυσικά πολύ θεωρητικά πάντα, ΑΝ υπάρχει Θεός και αποφασίσει ότι θέλει να κάνει την παρουσία του αισθητή στους "θνητούς" μπορεί να δώσει υλικές αποδείξεις![]()
θεωρώ ότι ουσιαστικά έχεις ήδη απαντήσει μόνος σου με το bold στο ερώτημα σουΑρχική Δημοσίευση από ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Sorry, αλλά μπορείς να μου αναφέρεις έναν τρόπο, όσο τρελός ή υποθετικός κι αν ακουστεί; (Στην ανάγκη στείλε πμ. Η παραδοχή της ήττας μου θα γίνει δημόσια).
Τις "υλικές αποδείξεις" θα τις εκλάβουμε (προφανώς) με βάση τις αισθησεις μας. Πώς θα ξέρουμε 100% πως θα είναι από το "αφεντικό" και δεν μας χτύπησε τρέλα ή δεν είναι μια τρελή σύμπτωση ή δεν μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ή δεν είναι όνειρο ή...
Βέβαια αν υπάρχει (άρα έχει κάθε ικανότητα σε μέγιστο βαθμό, αλιώς δεν είναι θεός), μπορεί να σκεφτεί κάτι πραγματικά έξυπνο. Άλλωστε αυτός μάς εδωσε τη νόηση, άρα την έχει σε ασύγκριτα μεγαλύτερο βαθμό.
Anyway, μην παίρνεις και ό,τι λεώ τοις μετρητοίς. Για ρίξε μια ματιά στο θερμόμετρο![]()
Στο (1), θεωρητικά μπορεί να γίνει και τυχαία αυτό το "ξεσκαρτάρισμα".Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή
θεωρώ ότι ουσιαστικά έχεις ήδη απαντήσει μόνος σου με το bold στο ερώτημα σου
επιπλέον... ένας τρόπος όσο υποθετικός τρελός κλπ....
μπορώ να σου αραδιάσω δεκάδες μιας που από φαντασία δεν υστερώ
πχ 1) κάνει καταποντισμούς και πεθαίνουν ΟΛΟΙ όσοι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του (άρα δεν χρειάζεται καμία άλλη απόδειξη... όσοι απέμειναν ζωντανοί πιστεύουν ήδη και δεν χρειάζονται ορατές αποδείξεις)
πχ 2) αποφασίζει να μην υπάρχει στους ανθρώπους το θέμα της επιλογής να πιστεύουν αν υπάρχει θεός ή όχι και απλά φυτεύει σε όλων το μυαλό ότι υπάρχει
πχ 3) σκοτεινιάζει ταυτόχρονα σε όλη τη γη και φαίνεται στον ουρανό η φάτσα του λαμπερή λαμπερή
πχ 4) αποφασίζει να χτυπήσει τα δαχτυλάκια του και να μας μεταφέρει όλους στο φεγγάρι να κοιτάζουμε εξ αποστάσεως τη γη
Νι ξέρω αδικούμε και θα μπορούσα να συναγωνιστώ τον Σπίλμπεργκ αλλά... θεός είναι λέμε ότι θέλει κάνει![]()
Το οποίο θαύμα το δημιουργούμε εμείς..Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Κάποιος μου είπε τις τελευταίες μέρες: "Οι άνθρωποι ζητούν επίμονα να δουν ένα θαύμα και αγνοούν το θαύμα που συμβαίνει καθημερινά: Αυτό της δημιουργίας της νέας ζωής"...
Μία εκδοχή και σεβαστή.
Ποιός απ'όλους όμως;Και είσαι σίγουρος οτι λέγεται θεός και όχι κάπως αλλιώς;
Κάτι που πιστεύω εγώ είναι ότι η ίδια η φύση, και με τον όρο αυτό εννοώ τα πάντα γύρω μας στη Γη και έξω από αυτή, έιναι ό Θεός που λέμε. απλά με το στενό μυαλό μας σαν άνθρωποι πρέπει όλα να τα έχει φτιάξει κάποιος. Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα του Θεού.Αρχική Δημοσίευση από zarathustra
νομιζεις οτι αν υπαρχει... εχει ονομασει τον εαυτο του?εμεις τον ονομασαμε θεο οπως αλλοι Μωαμεθ κ αλλοι Βουδα....αν υπαρχει ενας ειναι...Αρχική Δημοσίευση από zarathustra
Δικαιοσύνη; Για ποιον ακριβώς έχει αποδοθεί δικαιοσύνη βρε Γιώργο; Για τον φτωχό εργάτη που φτωχός μένει σε όλη του τη ζωή; Για τους 300.000 που έμειναν άστεγοι σε πλημμύρες στην Κορέα σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων που παρακολούθησα το μεσημέρι; Για τους Ιρακινούς; Για τις καταπιεσμένες γυναίκες του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο; Μήπως αποδόθηκε δικαιοσύνη και στους αδίστακτους που καίνε τα δάση και πλουτίζουν;Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Εγώ προσωπικά - εκτός από το μικρό θεό που κρύβουμε μέσα μας - πιστεύω στην.... έννοια της δικαιοσύνης. Πείτε το Θεό, Βούδα, Αλλάχ, κάρμα (όχι το δικό μας καλέ!), δεν έχει σημασία. Αυτό που εγώ προσωπικά πιστεύω είναι πως πάντα θα αποδίδεται η δικαιοσύνη στο τέλος.... με οποιονδήποτε μορφή (ευτυχία, έρωτας, επαγγελματική επιτυχία... ό,τι ονειρεύεται ο καθένας μας).
...με πολλούς φίλους