O KostasTheGreek έγραψε: στις 17:12, 02-08-09:

Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Το iphone ΔΕΝ ειναι το καλυτερο κινητο/υπολογιστης της αγορας μιας και στα ιδια λεφτα κιολας βρισκεις κινητο με ανωτερα χαρακτηριστικα,wm..κοινως iphone-killers...Αρχική Δημοσίευση από Uniqueness
Εγω που εχω το iphone 3G [8gb] πιστευω πως ειλικρινα ειναι το καλυτερο κινιτο/υπολογιστης [ ας πουμε ] της αγορας. με εχει βολεψει παρα πολυ και εχει απειρες δυνατοτητες. Αλλα δε θα ελεγα οτι ειναι για αυτους που θελουν το κινιτο τους να ειναι ευκολοχριστο και απλο. Τωρα για την τιμη σιγουρα ειναι δικαιολογημενη μη σας πω και εξευτελιστικα μικρη για τις υπερφυσικες δυνατοτητες του iphone!!
Τωρα για το καινουργιο iphone που λεγεται οτι θα κυκλοφορησει συντομα σιγουρα θα ειναι πανομοιοτυπο του καινουργιου ipod touch , δηλαδη φανερα πιο λεπτο εξωτερικα. Τωρα για τις δυνατοτητες του δεν ξερω τι ακριβως θα περιεχει. Αλλα ειναι για ψαγμενους χρηστες που ειναι προθυμοι να πληρωσουν για να το αγορασουν αλλα και να χρεωνουν που και που την πιστωτικη τους για διαφορες application, απο παιχνιδια μεχρι ανιχνευτες δικτυων κ.λ.π...
Aυτό ήμουν έτοιμος να πω!Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek
Το iphone ΔΕΝ ειναι το καλυτερο κινητο/υπολογιστης της αγορας μιας και στα ιδια λεφτα κιολας βρισκεις κινητο με ανωτερα χαρακτηριστικα,wm..κοινως iphone-killers...
Ο καθενας θεωρει την συσκευη που χρησιμοποιει κουρυφαια ειτε επειδη δεν εχει δοκιμασει αλλες συσκευες,ειτε επειδη δοκιμασε και απλα τον βολεψε και του αρεσει αυτη για αυτα που προσφερει...
Αναλογως τις αναγκες του καθενα και τα γουστα...
Η τιμη του ειναι τοση οσο θα επρεπε να ειναι μην πω και λιγο παραπανω..![]()
Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what:Αρχική Δημοσίευση από biousra
εγω εχω το iphone 3g (16 gb) και ειναι καταπληκτικο!!εχω δοκιμασει παρα πολλα κινητα τηλεφωνα κανενα ομως δεν συγκρινεται με το iphone!!
πχ. αυτη την στιγμη γραφω την απαντηση μου απο το iphone mou!!
Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ....Αρχική Δημοσίευση από John The Greek
Όταν λες ότι το iPhone 3G -16Gb- είναι το καλύτερο κινητό που έχεις δοκιμάσει,εννοείς κινητά όπως (Sony Ericsson W910,W595 κλπ) ή πιο εξελιγμένα κινητά (Palm Pre,Blackberry Storm κλπ);;:what:
Το ξέρω,φίλε μου.Απλώς,προσπαθώ να καταλάβω με ποιο κινητό σύγκρινε η φίλη το iPhone 3G και το βρήκε καλύτερο.Δεν είναι ποτέ κανένα smartphone etc αλλά μόνο το κινητό με το οποίο έκανε σύγκριση θέλω να μάθω.Φιλικά.Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek
Το iphone δεν συγκρινετε με τα w910,w595 κλπ κλπ....
Ανοιμοια πραματα δεν συγκρινονται φιλε μου..![]()
Απο 3G σε 3GS δεν αξιζει και τοσο...Αρχική Δημοσίευση από DimitrisMat
Εγώ προσωπικά έχω παραμείνει με το iPhone2G και είμαι πολύ ευχαριστημένος,unlock/jailbreak από την πρώτη μέρα και μόνο τότε καταλαβαίνεις τη μηχάνημα έχεις στα χέρια σου...
Όσο για το 3G[s],δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος που διαθέτει ήδη ένα προγενέστερο
iPhone,μηδενική εξέλιξη...
...με πολλούς φίλους