Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Γι' αυτό λοιπόν όταν πλησιάζει εκείνη η ώρα που οι άνδρες τολμάτε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, ΣΚΕΕΕΕΕΕΕΨΟΥ.....ΖΥΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ.....Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
καταλαβαινω τωρα γιατι εμεις οι Κριοι λενε οτι ταιριαζουμε τοσο με τις Ζυγινες..![]()
Η αδερφή μου είναι Ζυγός και τι ανάλυση κάνει για κάθε της κίνηση δεν μπορείς να φανταστείς! Αυτό το έχω δει και σε άλλες γυναίκες Ζυγούς, δεν παίζει να είναι σύμπτωση!Αρχική Δημοσίευση από marina289
Mπα... ο Ζυγός (ούσα και παθούσα γαρ) με το που θα βάλει ένα στόχο,κάνει να ξεκινήσει, αλλά ήδη έχει ξεχάσει ποιος είναι ο στόχος... και άντε αν τον θυμηθεί , ως αναβλητικός και παλάτζας θα τον αναβάλλει...
Δεν έχει την σύνεση, την μεθοδικότητα και την οργανωτικότητα να τα κάνει όλα αυτά , να βολιδοσκοπήσει, να μετρήσει, να μεθοδεύσει... Είναι φτερό στον άνεμο -καθότι και ζώδιο του αέρα-
Όντως σπάμε νεύρα!!!! -και όχι μόνο-
Αφού όταν παίρνω μια απόφαση, θέλω κάποιον δίπλα μου,για να μου υπενθυμίσει μετά από κανα λεπτό τι απόφαση πήρα...(δεν παίζει αλτσχάϊμερ, είναι ζωδιακό καθαρά)
Η ανάλυση της Μαρίνας μου κάνει για Ιχθύ! Η αναβλητικότητα, η αναποφασιστικότητα και η μικρή μνήμη φωνάζουν ψαράκι από μακριά!Αρχική Δημοσίευση από kajira
Εμένα παλι αυτο μου θυμίζει Καρκίνο!..
Οι Καρκινούληδες είναι σιγανά ποταμάκια, χειριστικοί και μαλαγάνες... Το παίζουν αδιάφοροι για τον στόχο ¨σιγά μωρέ, δεν μ'ενδιαφέρει!¨Αρχική Δημοσίευση από kajira
Εμένα παλι αυτο μου θυμίζει Καρκίνο!..
Είναι τα λεγόμενα ¨αντίθετα ζώδια¨, με κοινό χαρακτηριστικό την παρορμητικότητα! Νομίζω πως ό,τι μας έρθει στην κεφάλα το λέμε ή το κάνουμε, αδιαφορώντας για συνέπειες...Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
καταλαβαινω τωρα γιατι εμεις οι Κριοι λενε οτι ταιριαζουμε τοσο με τις Ζυγινες..![]()
Ναι, οι ιχθείς έχουν επίσης μια αλλοπροσαλιά που πολύ μ'αρέσει! Είναι σκόρπιοι και κυκλοθυμικότατοι!Αρχική Δημοσίευση από Phoebe
Η αδερφή μου είναι Ζυγός και τι ανάλυση κάνει για κάθε της κίνηση δεν μπορείς να φανταστείς! Αυτό το έχω δει και σε άλλες γυναίκες Ζυγούς, δεν παίζει να είναι σύμπτωση!
Μήπως έχεις τίποτα στον Ιχθύ;
Η ανάλυση της Μαρίνας μου κάνει για Ιχθύ! Η αναβλητικότητα, η αναποφασιστικότητα και η μικρή μνήμη φωνάζουν ψαράκι από μακριά!Πάνε όπου τους πάει το ρεύμα!
με καύσωνα , παγωτά και πιθανόν εθνικές εκλογέςΑρχική Δημοσίευση από ShatteredIce
για τους Σκορπιούς πως θα είναι το καλοκαίρι;;;;
Εμένα marina μου, εμένα.....Αρχική Δημοσίευση από marina289
ΙL PENSIERO ποιον Ζυγό έχεις στη ζωή σου και σε κεντρίζει το θέμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καθένας πιστεύει σε ότι θέλει...Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas
Θελω να ρωτησω πως ειναι δυνατον να πιστευετε αυτα τα πραγματα??
πολύ συνηθισμένο γαμώτοοοοΑρχική Δημοσίευση από eveRd'noRmalgUy
με καύσωνα , παγωτά και πιθανόν εθνικές εκλογές
αχχαχαχα ναι είμαστε οι άτιμοι πολύ hotΑρχική Δημοσίευση από marina289
Λογικά HOT σαν αυτούς!![]()
Συνονοματε, μη λες τετοια και μου κατσει το τσουρεκακι στο λαιμο!Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
μας έχετε παρεξηγήσει εμάς τις ΣκορπίνεςΑρχική Δημοσίευση από rosa azul
οοοουυυπς κεντρι!!!!!!!!!!!και θηλυκο....δυσκολα τα πραγματα......τυρρανικα....
![]()
![]()
Αρχική Δημοσίευση από marina289
ααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! Παλάτζα και εσύ;;;;;
και εμείς σε αγαπάμε!
Mεχρι να ζυγισει καταστασεις ο Ζυγος Αγγελε, εγω εχω ορμηξει αλλου!Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
τελειο συμπληρωμα..![]()
Ένα ζώδιο παρορμητικό, μόνο ελεύθερα εκφράζεται!Αρχική Δημοσίευση από maria....
Mα και αυτός ο Ζυγός...όλο ζυγίζει...δεν εκφράζεται ελεύθερα!![]()
Αρκει να μην πρεπει να παρετε αποφασεις!Αρχική Δημοσίευση από marina289
Ένα ζώδιο παρορμητικό, μόνο ελεύθερα εκφράζεται!
Παλεύω να βρω τρόπους να μην, αλλά δεν....
Νομίζω προϋποθέτει αυτοπεποίθηση να εκφράζεσαι αυθόρμητα και αρετουσάριστα και να μην επιζητάς ντε και καλά να γίνεσαι συμπαθής...
...με πολλούς φίλους