Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Θέλω κάτι που να αφαιρεί το μακιγιάζ και την λιπαρότητα μεμιάς αλλά να είναι και υποαλλεργικό (έχω ευαίσθητο δέρμα) και να βοηθά για τα σπυράκια γιατί βαριέμαι να χρησιμοποιώ εκατό πράγματα.Αρχική Δημοσίευση από erodia
Να σου πώ για αφαίρεση του μακιγιάζ χρησημοποιώ και εγώ διάφορα, δεν έχω κάτι στάνταρ....όσον αφορά το μετά το ντεμακιγιάζ, πλένω το πρόσωπο μου με υγρό σαπούνι απο τον dior (μέσα σε σωληνάριο σε ροζ χρώμα) και κατά καιρούς (για να μη συνιθήζει το δέρμα, με το σαπούνι της clinic....και τα δύο αφαιρούν την λιπαρότητα από την επιδερμίδα μου, αλλά πιστευω πως μεγαλύτερη βαρύτητα θα πρέπει να δώσεις στην ενυδατική σου (να είναι ελαφριά και να μην σου αφήνει λυπαρότητα μετά από αρκετή ώρα)...Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερογιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα με σπυράκια ή εξανθήματα....
Πάντως αν θυμάμαι καλά, μια φίλη μου είχε πει πως είχε βρεί ένα ντεμακιγιάζ σε μορφή σαπουνιού από φαρμακείο το οποίο ήταν πολύ σούπερ.... αφαιρούσε και λιπαρότητα και μακιγιάζ μαζι....ΑΛΛΑ .... δεν νομίζω κουκλίτσα να υπάρχει κάποιο σκεύασμα που να κάνει τα 2 παραπάνω + το ότι να βοηθά τα σπυράκια στο να εξαφανίζονται ή να τα προλαμβάνει....Αρχική Δημοσίευση από ka-li
Θέλω κάτι που να αφαιρεί το μακιγιάζ και την λιπαρότητα μεμιάς αλλά να είναι και υποαλλεργικό (έχω ευαίσθητο δέρμα) και να βοηθά για τα σπυράκια γιατί βαριέμαι να χρησιμοποιώ εκατό πράγματα.
ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;![]()
![]()
Η ενυδατική που χρησιμοποιώ είναι τόσο ελαφριά που να φανταστείς δεν μπορώ να την πιάσω αιωρείται στο ταβάνι.
@ erodia: Ευχαριστώ πολύ και μην στεναχωριέσαι που δεν είχες ποτέ σπυράκια, καλό είναι!!
Το ξέρω έτσι κι αλλιώς το προηγούμενο πιο πολύ πλάκα ήτανΑρχική Δημοσίευση από erodia
Πάντως αν θυμάμαι καλά, μια φίλη μου είχε πει πως είχε βρεί ένα ντεμακιγιάζ σε μορφή σαπουνιού από φαρμακείο το οποίο ήταν πολύ σούπερ.... αφαιρούσε και λιπαρότητα και μακιγιάζ μαζι....ΑΛΛΑ .... δεν νομίζω κουκλίτσα να υπάρχει κάποιο σκεύασμα που να κάνει τα 2 παραπάνω + το ότι να βοηθά τα σπυράκια στο να εξαφανίζονται ή να τα προλαμβάνει....![]()
Την παίρνω τηλέφωνο αλλά έχει κάποια συνάντηση .... άφησα μνμ να επικοινωνήσει μαζί μου για να μου το πεί... μόλις μάθω θα σου πώ!Αρχική Δημοσίευση από ka-li
Το ξέρω έτσι κι αλλιώς το προηγούμενο πιο πολύ πλάκα ήταν. Δεν έχω και τόσα σπυράκια και αν αφαιρείται καλά η λιπαρότητα και η βρωμιά είμαι εντάξει.
Αυτό της φίλης σου ξέρεις πώς το λένε;![]()
Μισό για να καταλάβω θα τα βάψεις για να τα ενυδατώσεις;Αρχική Δημοσίευση από erodia
Μασκές;;;; Από την Κυριακή δεν κάνω και τίποτα άλλο ολημερίς....τα φυσικά μου κοντέυουν να λιώσουν από την ενυδάτωση και ξασπρισμένα τα ίδια χάλια....
Μάλλόν θα πάω να τα βάψω τελικά αν και θα το κάνω με μιση καρδιά, γιατί μου αρέσουνε πολύ....την εκδοχή του να τα βάψω ξανά μάλλόν θα την αφήσω γιατί φοβάμαι πως σε λίγο καιρό πάλι τα ίδια θα πάθω...
isi να πας κανονικά για βαφή....μύθος είναι αυτά ...!
Μα πότε αγνόησα εγώ το post σου κλεφτρούλα;Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Μισό για να καταλάβω θα τα βάψεις για να τα ενυδατώσεις;
Καταρχήν αγνοείς επιδεικτικά τα ποστ μου(τιμωρία και συ).
Η καλύτερη μάσκα για μαλλιά καμμένα είναι το baby oil.Ξαναδιάβασε με προσεχτικά και να με μάθεις απ΄έξω.Μόνο στα μαλλιά που έχουν πρόβλημα εφαρμογή και όχι στα υγιή.
Εμένα με έχει σώσει μετά απο περμανάτ και μετά απο ντεκαπάζ![]()
Αν πάλι σε ενοχλεί το χρώμα που έχουν πάρει τα μαλλιά σου τώρα ακόμη και αν τα βάψεις δεν θα διαρκέσει πάνω απο 20 μέρες λόγω θάλασσας.
Όσο αφορά τα χρώματα:Απο καστανό σκούρο εως μαύρο γίνεται προσθήκη χρώματος στην τρίχα οπότε με τα λουσίματα και τα μπάνια η τρίχα "φτύνει" το χρώμα.Αν κάποια πχ είναι κοκκινομάλλα θα έχει παρατηρήσει ειδικά στα πρώτα λουσίματα το χρώμα που φεύγει.
Αντιθέτως απο καστανό ανοιχτό εως πλατινέ δεν γίνεται προσθήκη χρώματος αλλά ξανοίγεται το ήδη υπάρχον χρώμα της τρίχας.Σε αυτήν την περίπτωση με τον καιρό το χρώμα ανοίγει παραπάνω.
Για όσες ανήκουν στην πρώτη περίπτωση η λύση είναι το καλοκαίρι επιλογή εως και δύο τόνων πιο κλειστού χρώματος απο ότι τον χειμώνα(μπορεί στην αρχή να φανεί πολύ σκούρο αλλά σταδιακά θα αποχτήσει την χειμωνιάτικη απόχρωση).
erodiouli δεν έχω καταλάβει αν έχεις και πρόβλημα με το χρώμα που έχουν οι ανταύγειες τώρα.
Εξαρτάται απο τα πόσα λουσίματα αντέχεις να κανεις μετάΑρχική Δημοσίευση από erodia
Μα πότε αγνόησα εγώ το post σου κλεφτρούλα;![]()
Παρόλα αυτά δέχομαι την τιμωρία σου...... να είσαι σκληρή μαζί μου....γρρρρ...
![]()
Το χρώμα που έχουν πάρει οι ανταυγειές μου μου αρέσει πάρα πολύ!!!!![]()
Απλά η υφή τους έχει γίνει χάλια και φαίνεται....![]()
Αυτό με το baby oil θα το δοκιμάσω, πόση ώρα να το αφήσω στα μαλλιά μου;
Εγώ χρησιμοποιώ το τζελ της avene(avene cleanance που λέει) γιατί είναι το μόνο που με ξεβάφει κιόλας χωρίς να χρησιμοποιώ άλλο γαλάκτωμα για τα μάτια,άλλο για το πρόσωποκλπ κλπ .Αυτό τα κάνει όλα!Αντε το πολύ πολύ να περάσω καμιά λοσιόν μετά,ενυδατική κρεμουλα και ξεμπερδεύω!Είναι και υποαλλεργικό,αφαιρεί βρωμιά,λιπαρότητα κλπ..Αρχική Δημοσίευση από ka-li
Ξέρεις κανείς ένα καλό καθαριστικό για πρόσωπο (μικτό δέρμα με λίγα σπυράκια) που να αφαιρεί μακιγιάζ και λιπαρότητα; Έχω βαρεθεί να χρησιμοποιώ εκατό διαφορετικά!
Έλα βρε κλεφτρούλα'μ, τί μπορεί να γίνει δηλαδή; Το πολύ πολύ οι τρίχες μου να παραμείνουν ξερές !Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Ελπίζω να είναι θετικά γιατί αλλιώς θα νοιώσω χάλια![]()
Πάντως εμένα με έχει σώσει άπειρες φορές.![]()
κι εγώ αυτό έχω αλλά εμένα δεν με ξεβάφειΑρχική Δημοσίευση από diddle
Εγώ χρησιμοποιώ το τζελ της avene(avene cleanance που λέει) γιατί είναι το μόνο που με ξεβάφει κιόλας χωρίς να χρησιμοποιώ άλλο γαλάκτωμα για τα μάτια,άλλο για το πρόσωποκλπ κλπ .Αυτό τα κάνει όλα!Αντε το πολύ πολύ να περάσω καμιά λοσιόν μετά,ενυδατική κρεμουλα και ξεμπερδεύω!Είναι και υποαλλεργικό,αφαιρεί βρωμιά,λιπαρότητα κλπ..
Είσαι σίγουρη??Μέχρι και την αδιάβροχη μάσκαρα αφαιρεί σε μένα που με άλλα γαλακτώματα ετριβα και ετριβα και εβγαζα τα μάτια μου αλλά η μάσκαρα τίποτα!! χρησιμοποιείς τον αφρό του με χλιαρό νερακι ετσι??και παρόλαυτά τίποτα??περιεργο μου φαίνεται!!!Αρχική Δημοσίευση από ka-li
κι εγώ αυτό έχω αλλά εμένα δεν με ξεβάφει. Και να φανταστείς δεν βάφομαι πολύ...
...με πολλούς φίλους