Αναζήτηση στο e-steki!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Ε θα επαιρνε +30% περιπουΑρχική Δημοσίευση από Johnny15
9 ευρώ για 10 χιλιόμετρα είναι σχετικά καλή τιμή. Θα μπορούσε να είναι πιο φτηνά φυσικά. Ένα ταξί πόσο θα έπαιρνε για αυτή τη διαδρομή;
Η γιαγια που δεν θα μπορει να παρει το μετρο, δεν θα παρει ουτε uber. Θα παρει κλασικο κιτρινιαρη.Αρχική Δημοσίευση από juste un instant
Δεν νομιζω οτι μπορεί να εγγυηθεί κανεις οτι θα παραμείνει φθηνό. Για μια γιαγιά ή παππου που αναγκαστικά παίρνει ταξί... και τα μισά να πληρώνει είναι λύτρωση. ΑΣΕ που δεν θα τους εξυπηρετεί ουτε το μέτρο. Αλλωστε δεν είναι τα μόνα ατομα που έχουν κινητικά προβλήματα...
Διακτινιζεσαι μαζι με τα δεδομενα;Αρχική Δημοσίευση από hack3r
Εγώ τις μετακινήσεις μου τις κάνω συνήθως μέσω ftp...
Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA
Μιας και δεν οδηγώ, κινούμαι με μετρό τραμ, λεωφορείο, αλλά περπατάω και πολύ. Σκέφτομαι βέβαια να ναυλώσω μια γαϊδούρα για τις μετακινήσεις μου. Οικολογικότατο μέσο! Πώς σας φαίνεται;![]()
Και απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχεις αρκετές φίλες που έχουν τα προσόντα γι'αυτό το ρόλο.Αρχική Δημοσίευση από BLUE SEA
Μιας και δεν οδηγώ, κινούμαι με μετρό τραμ, λεωφορείο, αλλά περπατάω και πολύ. Σκέφτομαι βέβαια να ναυλώσω μια γαϊδούρα για τις μετακινήσεις μου. Οικολογικότατο μέσο! Πώς σας φαίνεται;![]()
Βρε αγόρια, γιατί μιλάτε όλο με γρίφους σήμερα;Αρχική Δημοσίευση από hack3r
Και απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχεις αρκετές φίλες που έχουν τα προσόντα γι'αυτό το ρόλο.![]()
Κουραστηκα και μονο που το διαβασαΑρχική Δημοσίευση από Katerina_kl
Γιατί στην Αθήνα είναι καλύτερα τα πράγματα βρε παιδιά; Εγώ χρησιμοποιώ τα μέσα μεταφοράς και ειλικρινά έχω απελπιστεί από την αργοπορία, την απλησιά μερικών ανθρώπων και την άπειρη κίνηση ειδικά τα πρωινά. Θα μου πεις, κουκλίτσα μου εσύ μένεις και στην άκρη του θεού και πρέπει να αλλάξεις 4 συγκοινωνίες για να πας στην σχολή ή την δουλειά συγκριτικά με τους τυχερούς που μένουν κοντά στο κέντρο ή σε μετρό/τρένο. Αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή.
Που να δεις εγώ πόσο κουράζομαι που το κάνω κάθε μέρα αυτόΑρχική Δημοσίευση από panagiotis econ
Κουραστηκα και μονο που το διαβασα
Τα μμμ είναι πιο φτηνά μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιείς μειωμένα εισητήρια και σετην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Στην επαρχεία το λεωφορείο δε συμφέρει.Αρχική Δημοσίευση από panagiotis econ
Κουραστηκα και μονο που το διαβασα
@Fockos ρε φιλε οντως θεωρεις το αυτοκινητο πιο οικονομικο?
Δεν ξέρω πού μένεις αλλά όταν μείνεις σε μικρή πόλη της Βόρειας Ελλάδας θα καταλάβεις ότι το ποδήλατο είναι πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ κακή επιλογήΑρχική Δημοσίευση από fockos
Για τις μεγάλες πόλεις το καλύτερο και πιο οικονομικό μέσο είναι το μηχανάκι. Για τις μικρές είναι το ποδήλατο. Το καλύτερο μέσο όμως και πιο οικονομικό για όλες τις συνθήκες χωρίς υποχωρήσεις είναι το αυτοκινητο.
Σε νοιωθω ειδικα κατι λεωφορεια η τρολλευ οπως το 224 και το 15 πραγματικα ειναι για χριστοπαναγιες.Θυμαμαι οταν γυρνουσα απτο σχολειο (2:15) εντελως τυχαια εκεινη την βαρδια ο οδηγος εκανε σταση για καφε,οποτε επρεπε να περιμενω το επομενο δρομολογιοΑρχική Δημοσίευση από Katerina_kl
Γιατί στην Αθήνα είναι καλύτερα τα πράγματα βρε παιδιά; Εγώ χρησιμοποιώ τα μέσα μεταφοράς και ειλικρινά έχω απελπιστεί από την αργοπορία, την απλησιά μερικών ανθρώπων και την άπειρη κίνηση ειδικά τα πρωινά. Θα μου πεις, κουκλίτσα μου εσύ μένεις και στην άκρη του θεού και πρέπει να αλλάξεις 4 συγκοινωνίες για να πας στην σχολή ή την δουλειά συγκριτικά με τους τυχερούς που μένουν κοντά στο κέντρο ή σε μετρό/τρένο. Αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή.
Χαχα κανει μπαμ ετσι;Αρχική Δημοσίευση από Anonyme
Εντοπίστηκε Κυψελιώτης!![]()
...με πολλούς φίλους