Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,083 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,770 μηνύματα σε 74,631 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Κοτόπουλο κοκκινιστό στο φούρνο με μακαρόνια

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 19:13, 09-05-12:

#1
Κοτόπουλο κοκκινιστό στο φούρνο με μακαρόνια!
Συνταγή απλή και εύκολη για φοιτητές.

Συστατικά:
  1. Μπούτια κοτόπουλου (εδώ, 5).
  2. Κόκκινη σάλτσα, έτοιμη ή φτιαγμένη στο σπίτι (ψάχτε άλλη συνταγή).
  3. Κοφτό μακαρόνι ή κριθαράκι, ~250g.
  4. Αλάτι.
  5. Να πεινάτε του κερατά.
Εκτέλεση:
  1. Γεμίζουμε το ταψί με νερό και με αλάτι - μία κοφτή κουταλιά σούπας.
  2. Πλένουμε τα μπούτια και τα καθαρίζουμε από παχάκια και συκώτια.
  3. Αλατίζουμε τα μπούτια κι από τις δύο πλευρές.
  4. Βάζουμε την σάλτσα στο ταψί.
  5. Βάζουμε τα μπούτια στο ταψί, με την πέτσα προς τα κάτω.
  6. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  7. Όταν θερμανθεί ο φούρνος, βάζουμε μέσα το ταψί.
  8. Περιμένουμε μία ώρα.
  9. Βγάζουμε το ψαξί.
  10. Αναποδογυριζουμε τα μπούτια - η πέτσα προς τα πάνω, όπως στις φωτογραφίες.
  11. Βάζουμε μακαρόνια (ή κριθαράκι) μέσα στο ταψί, ανάμεσα στα κοτόπουλα.
    Τα ανακατεύουμε τοπικά για να μην κολλήσουν κάτω. Κοιτάμε να είναι όλα μέσα στο νερό.
  12. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο.
  13. Περιμένουμε άλλη μία ώρα.
  14. Βγάζουμε το ταψί, κλείνουμε τον φούρνο. Καλή όρεξη!
Tips:
  • Τον φούρνο μπορούμε να τον κλείσουμε, αφού βάλουμε τα μακαρόνια, και στα 50 λεπτά και να αφήσουμε το ταψί μέσα για 10 λεπτάκια ακόμα.
  • Αφού έχουμε βάλει τα μακαρόνια, ελέγχουμε στο μισάωρο αν έχουν τραβήξει όλο το νερό τα μακαρόνια. Εάν χρειαστεί, προσθέτουμε νερό. Για να μην κόψουμε τη ζέστη, προσθέτουμε νερό που έχουμε βράσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC03501.JPG
Εμφανίσεις:  536
Μέγεθος:  1,35 MB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC03503.JPG
Εμφανίσεις:  250
Μέγεθος:  1,31 MB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC03504.JPG
Εμφανίσεις:  91
Μέγεθος:  1,35 MB  

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC03505.JPG
Εμφανίσεις:  199
Μέγεθος:  1,34 MB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC03506.JPG
Εμφανίσεις:  127
Μέγεθος:  1,34 MB  
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος : 25-10-12 στις 20:58.
24 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,049 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 19:17, 09-05-12:

#2
Μιαααμ! Το αγαπημένο μου φαγητό!!! Να το βάλεις στις συνταγές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Insomnie

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Insomnie
Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.

O Insomnie έγραψε στις 19:20, 09-05-12:

#3
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Μιαααμ! Το αγαπημένο μου φαγητό!!! Να το βάλεις στις συνταγές!
Σαφέστατα καλύτερο με κριθαράκι..!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,049 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 22:27, 09-05-12:

#4
Το καλυτερότερο είναι με κάτι πλατιές χυλοπίτες χωριάτικες, όπως το κάνουν στο Club Agia Anna στην Εύβοια. Αχχχχχχ.....
Έχω μια τρελή ιστορία από εκεί με αυτό το φαγητό.

Κάνουμε διακοπές με την κόρη μου η οποία τότε είναι περίπου 8 ετών. Εκείνη τη χρονιά κάποιο κλιματολογικό ζήτημα που δεν θυμάμαι, είχε ευνοήσει τις σφίγγες και ο τόπος ήταν γεμάτος.
Από την παραλία ακόμη, ονειρευόμαστε με τη μικρή να γυρίσουμε στο camping και να φάμε το αγαπημένο μας super duper καταπληκτικό φαγάκι. Φτάνουμε, παραγγέλνουμε στο self service και πάμε και καθόμαστε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου (δεν είχε εσωτερικό έτσι κι αλλιώς). Και πάνω που σηκώνουμε τα πιρούνια και είμαστε έτοιμες ν' αρχίσουμε να τρώμε, μας περιτριγυρίζει ολόκληρο κοπάδι από αηδιαστικές και σιχαμερές σφίγγες οι οποίες την πέφτουν στο φαγητό και δεν μας αφήνουν να φάμε.
Κλαίει η μικρή, διώχνω όσες μπορώ εγώ, αλλά τίποτα. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Τρέχω, παίρνω δύο πακέτα, ρίχνουμε όπως-όπως μέσα το φαγητό και ξεκινάμε τρέχοντας για τη σκηνή μας! Δεν υπερβάλω λέγοντας πως μας ακολουθούσαν από πίσω στη διαδρομή!!
Φτάσαμε, μπήκαμε μέσα, κλείσαμε το φερμουάρ της σκηνής, ανοίξαμε τα πακέτα μας και ....μμμ απόλαυση! Απ' έξω να ζουζουνίζουν οι σφίγγες κι εμείς μέσα να τρώμε απολαμβάνοντας.
Ίσως το καλύτερο γεύμα της ζωής μου και μια από τις πιο έντονες αναμνήσεις από το camping.

You should try it...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

6 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 02:13, 12-05-12:

#5
Προστέθηκε η συνταγή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

carpe_nochtem

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη carpe_nochtem
Ο carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 675 μηνύματα.

O carpe_nochtem fight the nothingness έγραψε στις 15:21, 13-05-12:

#6
Να ρωτήσω.
Χωρίς μπαχαρικά-μυρωδικά δεν βγήκε λίγο άνοστο;
Προσωπικά,έχω μια μικρούλα αδυναμία στα πικάντικα,οπότε κάθε φορά που μαγειρεύω,βάζω τουλάχιστον δύο είδη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 15:23, 13-05-12:

#7
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem
Να ρωτήσω.
Χωρίς μπαχαρικά δεν βγήκε λίγο άνοστο;
Προσωπικά,έχω μια μικρούλα αδυναμία στα πικάντικα,οπότε κάθε φορά που μαγειρεύω,βάζω τουλάχιστον δύο είδη.
Μια χαρά βγήκε. Την Τετάρτη το 'φτιαξα κι ακόμα έχω να τρώω. Delicious!
Τι θα πρότεινες για να το νοστιμίσει, φερ' ειπείν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MissKit (Bastet 1/3 ΜΕΤΣ)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη MissKit
H Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών , επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,160 μηνύματα.

H MissKit έγραψε στις 15:42, 13-05-12:

#8
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem
Να ρωτήσω.
Χωρίς μπαχαρικά-μυρωδικά δεν βγήκε λίγο άνοστο;
Προσωπικά,έχω μια μικρούλα αδυναμία στα πικάντικα,οπότε κάθε φορά που μαγειρεύω,βάζω τουλάχιστον δύο είδη.
Αν φτιάξεις μια πολύ νόστιμη σάλτσα με τα μπαχαρικά που σου αρέσουν, δε θα λείψει τίποτα. Άντε να προσθέσεις λίγο πιπέρι στο τέλος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

carpe_nochtem

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη carpe_nochtem
Ο carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 675 μηνύματα.

O carpe_nochtem fight the nothingness έγραψε στις 15:52, 13-05-12:

#9
Αναφέρω αυτά που χρησιμοποιώ εγώ για κοτόπουλο.
  • Σκόρδο
  • Κάρι
  • Khmeli suneli Ένα μιξ από πολλά μπαχαρικά-μυρωδικά.
  • Cuminum cyminum Δεν ξέρω πως ονομάζεται οπότε παραθέτω την λατινική ονομασία και φώτο του φυτού. Πάντως μοιάζει με κίμυνο,αν και έχει τελείως διαφορετική μυρωδιά. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ανατολική κουζίνα.
Τα δύο τελευταία δεν νομίζω να χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα. Αμφιβάλλω αν είναι καν γνωστά.
Επίσης ανάλογα την συνταγή μπορείς να προσθέσεις και κάποια άλλα π.χ.μοσχοκάρυδο.

edit: Ναι,ναι και πάπρικα. [Γεια σου ρε Άγγελε ]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,663 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 15:52, 13-05-12:

#10
Τι θα πρότεινες για να το νοστιμίσει, φερ' ειπείν;
παπρικα και ριγανη-φρεσκια το τελειο και πιπερια φρεσκια
επισης κρεμμυδι κομμενα ,καροτο-το κανει γλυκισμα- και για τουρλου κατασταση αρακα καλαμποκι,,μαλιτζανες κολοκυθια..
βασικα οτι λαχανικο υπαρχει..
βασικα ομως γινεται λιγο βραστο ετσι

αν μπει με σαλτσα σκετο και ξεροψηθει θα παρει αλλη γευση τελειως
αλλο πραγμα..

αυτο το ανακατεμα ζυμαρικου ή πατατας με κρεας παντα χαλαει την ποιοτητα του ψησιματος

και αφου σερβιριστει,,τριμμενη φετα απο πανω,,για αψογη νοστιμια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 01:23, 29-05-12:

#11
New: όταν έχουμε ετοιμάσει το ταψί, πριν βάλουμε τα κοτόπουλα, βάζουμε βασιλικό. Αφού βάλουμε τα κοτόπουλα, βάζουμε περίπου 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο πάνω απ' τα κοτόπουλα, για νοστιμιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Darkness

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Darkness
H Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.

H Darkness Για έγραψε στις 18:33, 14-08-12:

#12
Μπράβο Γιώργο.
Μπαχαρικά που θα έδεναν ωραία είναι μαύρο πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, πάπρικα και μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο. Όπου το τελευταίο συνήθως μέσα περιέχει αλάτι, κρεμμύδι, σινάπι, κουρκουμα, δενδρολίβανο (πάντα πηγαίνει με κοτόπουλο/κρέας), κόλιανδρο, μαϊνδανό και όλα αυτά είναι όλα μαζί σε κουτάκι.
πχ υπάρχουν και μείγματα για πατάτες φούρνου, τηγανιτές, σούπες, μοσχαράκια κλπ κλπ ώστε να μην ψάχνεις από εδώ και από εκεί για μπαχαρικά
Η ρίγανη δεν θα πήγαινε γιατί δεν δένει τόσο γευστικά και οπτικά με το μακαρόνι. Αν είχαμε κριθαράκι θα ήταν αλλιώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Darkness

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Darkness
H Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.

H Darkness Για έγραψε στις 18:34, 14-08-12:

#13
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
New: όταν έχουμε ετοιμάσει το ταψί, πριν βάλουμε τα κοτόπουλα, βάζουμε βασιλικό. Αφού βάλουμε τα κοτόπουλα, βάζουμε περίπου 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο πάνω απ' τα κοτόπουλα, για νοστιμιά.
Καλά ελαιόλαδο δεν είχες βάλει την πρώτη φορά;
Πάντα βάζουμε Γιώργο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,663 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 10:25, 15-08-12:

#14
κόκκινο πιπέρι,
μισω το κοκκινο πιπερι



δεν ειναι πιπερι,,αλλα κατι μπαλακια απο σκινο
χαλια γευση,,σαν δηλητηριο ενα πραμα..

επισης το καλυτερο που παει στα κρεατα ειναι το σκορδο και η μουσταρδα,,-για κοκκινιστα ομως οχι η μουσταρδα τοσο..

πχ εβαλα σκορδο στα μπιφτεκια και ειχαν απιστευτη γευση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rainbowarrior

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Rainbowarrior
Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,989 μηνύματα.

O Rainbowarrior έγραψε στις 11:12, 15-08-12:

#15
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
πχ εβαλα σκορδο στα μπιφτεκια και ειχαν απιστευτη γευση..
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,663 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 11:47, 15-08-12:

#16
γιατι?αφου ταιριαξε απιστευτα..
πολυ εντονη γευση,,ταιριαξε.
βασικα με καθε κρεας παει το σκορδο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rainbowarrior

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Rainbowarrior
Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,989 μηνύματα.

O Rainbowarrior έγραψε στις 12:23, 15-08-12:

#17
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
γιατι?αφου ταιριαξε απιστευτα..
πολυ εντονη γευση,,ταιριαξε.
βασικα με καθε κρεας παει το σκορδο..
MA, μας λες ότι το σκόρδο πάει στα μπιφτέκια;
Αυτό είναι αυτονόητο. Δεν υπάρχει συνταγή μπιφτεκιών/κιμά χωρίς σκόρδο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 13:11, 17-08-12:

#18
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική με σπιτίσιες χυλοπίτες
Δε θα έβαζα πολλά μπαχαρικά αφού περιέργως, αν έχετε αλατοπιπερώσει σωστά και το κοτόπουλο και η σάλτσα ντομάτας δεν είναι ξινή, η τελική γεύση είναι απίστευτη λιτή και απέριττη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Darkness

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Darkness
H Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.

H Darkness Για έγραψε στις 13:26, 17-08-12:

#19
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
μισω το κοκκινο πιπερι



δεν ειναι πιπερι,,αλλα κατι μπαλακια απο σκινο
χαλια γευση,,σαν δηλητηριο ενα πραμα..

επισης το καλυτερο που παει στα κρεατα ειναι το σκορδο και η μουσταρδα,,-για κοκκινιστα ομως οχι η μουσταρδα τοσο..

πχ εβαλα σκορδο στα μπιφτεκια και ειχαν απιστευτη γευση..
Με κοκκινιστό η μουστάρδα καθόλου. Όχι πετυχημένος συνδιασμός και το αποτέλεσμά σου ίσως είναι και ενόχληση στην κοιλιά.
Μη πετάτε αυθαίρετα μπαχαρικά. Το φαγητό το βλέπουμε ως σύνολο και όχι μεμονόμενα. Σκόρδο με κοτοπουλο οκ αλλά σδκόρδο με μακαρόνι; Δύσκολη απόπειρα.
Επίσης αυτά τα μπιλάκια που λες μήπως είναι το μπαχάρι; Αυτά μάνα μου όταν σερβίρεις αφαιρούνται και με την καμία δεν τρώγονται.
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
γιατι?αφου ταιριαξε απιστευτα..
πολυ εντονη γευση,,ταιριαξε.
βασικα με καθε κρεας παει το σκορδο..
Αν το κρέας σου είναι σκέτο ίσως αν είναι σε συνδυασμό με κάτι άλλο θέλει προσοχή.
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior
MA, μας λες ότι το σκόρδο πάει στα μπιφτέκια;
Αυτό είναι αυτονόητο. Δεν υπάρχει συνταγή μπιφτεκιών/κιμά χωρίς σκόρδο.
Υπάρχουν άπειρες αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Πχ εμένα το σκόρδο δεν μου αρέσει καθόλου σε μπιφτέκι γιατί χάνω την γεύση από άλλα υπέροχα του μπιφτεκιού πχ του μαϊδανού του ή της κανέλας του

επίσης το γαμάτο παιδάκι στη φώτο σου είναι το παιδάκι απο την ράχη του διαβόλου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,663 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 14:22, 17-08-12:

#20
Επίσης αυτά τα μπιλάκια που λες μήπως είναι το μπαχάρι; Αυτά μάνα μου όταν σερβίρεις αφαιρούνται και με την καμία δεν τρώγονται.
οχι,,αυτο το διαολο απο κατω λεω..
χαλια τελειως,,ειχε ριξει η μανα μου στη φακη και την πεταξαμε,,η γευση κολλαγε στον ουρανισκο σαν δηλητηριο..
ενω ολα τα αλλα πιπερια ειναι οκ,,πρασινο ασπρο μαυρο,,το ιδιο ειναι..
και μπουκοβο παπρικα απο την πιπερια κλπ παλι οκ..


Με κοκκινιστό η μουστάρδα καθόλου. Όχι πετυχημένος συνδιασμός και το αποτέλεσμά σου ίσως είναι και ενόχληση στην κοιλιά.
οντως δεν παει καθολου..
αλλα η μουσταρδα παει απιστευτα με τα λεμονατα φαγητα..τελεια..
μοσχαρισια γλωσσα πχ με μουσταρδα και ριγανη,,απιστευτη..

σδκόρδο με μακαρόνι;
παει φοβερα με τον κιμα για μακαρονια..
σπαει ολη την κρεατιλα και μυριζει τελεια..

βασικα εγω ειμαι βοηθος μαγειρα,,της μανα μου ..
λεω ιδεες και κανω καλα μονο ψητα βασικα..
με μπολικη μουσταρδα εννοειται..
και σκορδο σκισμενο και χωμενο μεσα για να πιασει.

και με τη φρεσκια ριγανη εξω στην αυλη ακομα καλυτερο..



ασχετο,,ενας συνδιασμος που δεν παει καθολου που ανακαλυψα.
εβαλα κακαο μεσα σε στραγγιχτο αγελαιδνο γιαυορτι..και εγινε τοσο πικρο,,με το ζορι τρωγοταν..ουτε μελι το εσωζε..
ειναι μερικες γευσεις που δεν ταιριαζουν με τιποτα,,
μια τελευταια ερωτηση.

εχετε δοκιμασει να βαλετε μελι στο κοτοπουλο ή αλλο κρεας?
εγω ποτε γιατι συχαινομαι τα γλυκα στα φαγητα.
αλλα λετε να αλλαζει γευση με ξυνο μαζι?..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άγγελος : 17-08-12 στις 14:47.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 15:45, 17-08-12:

#21
Άγγελε το κοτόπουλο με μέλι είναι κλασσική συνταγή. Πάτα στο google κοτόπουλο με μέλι και θα σου βγάλει τα άπειρα.
Το συνηθίζουν και στην Ασία αλλά κι εμείς το χουμε εντάξει στη διατροφή μας.
Εγώ λατρεύω τις γλυκές γεύσεις συνδυασμένες με αλμυρές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 16:51, 17-08-12:

#22
Άγγελε,
αυτό που εννοείς είναι το κόκκινο ολόκληρο πιπέρι. Αυτό όταν το χρησιμοποιείς στα φαγητά, το αφαιρείς στο τέλος, όπως πχ τη δάφνη ή το ξυλάκι κανέλας.
Δεν το.. μασάς.

Εγώ το χρησιμοποιώ στο λεμονάτο ή στο ψητό του φούρνου γιατί δίνει υπέροχη γεύση και άρωμα . Μετά όμως το αφαιρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Θάλεια

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Θάλεια
H Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,810 μηνύματα.

H Θάλεια έγραψε στις 16:58, 17-08-12:

#23
Γιώργο, δηλαδή το έψησες ,ουσιαστικά, για 2 ώρες στους 200βαθμούς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 17:06, 17-08-12:

#24
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια
Γιώργο, δηλαδή το έψησες ,ουσιαστικά, για 2 ώρες στους 200βαθμούς;
Ναι Θάλεια. Και 01h 45min αρκεί, αλλά μια χαρά γίνεται και στις 2h.

Μία ώρα "ανάποδα", τα βγάζεις, τα γυρίζεις, βάζεις μακαρόνια ή κριθαράκι (κι αυτό το 'χω κάνει και βγήκε ωραίο) και μετά πάλι μέσα για άλλη μία ώρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Θάλεια

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Θάλεια
H Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,810 μηνύματα.

H Θάλεια έγραψε στις 17:12, 17-08-12:

#25
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Ναι Θάλεια. Και 01h 45min αρκεί, αλλά μια χαρά γίνεται και στις 2h.

Μία ώρα "ανάποδα", τα βγάζεις, τα γυρίζεις, βάζεις μακαρόνια ή κριθαράκι (κι αυτό το 'χω κάνει και βγήκε ωραίο) και μετά πάλι μέσα για άλλη μία ώρα.
Μωρέ, εγώ όταν κάνω μπουτάκια στο φούρνο τα ψήνω για 2ώρες στους 180 και μετά για 5-10 λεπτά τα βάζω στους 200 για να αρπάξουν από πάνω. Δεν τα γυρνάω καθόλου δηλαδή.
Μάλλον ο δικός σου τρόπος θα τα κάνει πιο tasty.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,663 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 19:33, 17-08-12:

#26
Αυτό όταν το χρησιμοποιείς στα φαγητά, το αφαιρείς στο τέλος, όπως πχ τη δάφνη ή το ξυλάκι κανέλας.
Δεν το.. μασάς.

Εγώ το χρησιμοποιώ στο λεμονάτο ή στο ψητό του φούρνου γιατί δίνει υπέροχη γεύση και άρωμα . Μετά όμως το αφαιρώ.
καλα πώς το αφερεις?
μια φλουδα ειναι,διαλυεται στο φαι..

μονο που το αγγιξεις τριβεται σε σκονη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dimitris001 (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη dimitris001
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7,167 μηνύματα.

O dimitris001 έγραψε στις 16:19, 19-08-12:

#27
το έφτιαξα και ήταν μοναδικό.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 01:10, 20-08-12:

#28
Όλα τα έφτιαξες εσύ; Καλά όλη μέρα μέσα στην κουζίνα ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dimitris001 (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη dimitris001
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7,167 μηνύματα.

O dimitris001 έγραψε στις 15:13, 20-08-12:

#29
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou
Όλα τα έφτιαξες εσύ; Καλά όλη μέρα μέσα στην κουζίνα ;
κοιτα η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική ειναι μεγάλη αγάπη μου.....με ξεκουράζει και με ξεαγχωνει
και προχθες έλειπαν οι γονεις μου για να καθαρίσουν το φοιτητικό μου σπίτι οπότε έπρεπε να τους ετοιμάσω φαγητό....να έχουν έτοιμο όταν έρθουν σαν αντάλλαγμα για το καθάρισμα.....αλλιως έπρεπε να καθαρίσω και εγώ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 15:16, 20-08-12:

#30
Αρχική Δημοσίευση από dimitris001
κοιτα η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική ειναι μεγάλη αγάπη μου.....με ξεκουράζει και με ξεαγχωνει
Same here

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

juste un instant (Βασίλης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη juste un instant
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 3,351 μηνύματα.

O juste un instant Examens, histoire, économie FINI - 1 heu έγραψε στις 11:51, 08-01-17:

#31
Λέω να το δοκιμασω με ρύζι. Ελπίζω να μη με αποτρέψει κανείς...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους