×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,032 μέλη και 2,416,354 μηνύματα σε 75,349 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 572 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ζαμπονοκασεροπιτάκια

Ζαμπόν Κασέρι

Νεοφερμένος

Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O Ζαμπόν Κασέρι έγραψε: στις 15:45, 15-06-12:

#1
Ως λάτρης της ζαμπονοκασερόπιτας είπα να σας παραθέσω μια εύκολη συνταγή με θαυματουργά αποτελέσματα!

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
10 φέτες γκούντα ψιλοκομμένες ανακατεμένες με ένα αβγό χτυπημένο
λίγα μανιτάρια (προαιρετικά)
2-3 ροδέλες ντομάτας (προαιρετικά)
1 κρόκο με λίγο νερό ανακατεμένα για το άλειμμα
Εκτέλεση:

1. Απλώνετε το φύλλο στον πάγκο και βάζετε μέσα όλα τα υλικά. Το τυλίγετε σε ρολό και το τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Το τρυπάτε από πάνω με το πιρούνι και το αλείφετε με τον κρόκο.

2. Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Εγώ το ρολό το έκοψα σε ροδέλες και τα ζαμπονοκασεροπιτάκια μου, μου βγήκαν κάπως:
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P6150043.jpg
Εμφανίσεις:  107
Μέγεθος:  1,35 MB

* Μην το παρακάνετε με την γέμιση, μην σας πω να βάλετε λιγότερη δοσολογία απο αυτή που περιέχει η συνταγή γιατί εγώ ως γνωστό λιγούρι έβαλα παραπάνω και η γέμιση ήταν υπερβολική.*
Καλή επιτυχία & Καλή σας όρεξη!
11 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,568 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε: στις 15:49, 15-06-12:

#2
Εγώ είχα φτιάξει μια παρόμοια πίτα, μόνο που είχα βάλει κρέμα γάλακτος και τσενταρ τυρί! Γιάμι γιάμι! ^^

Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  n1393802261_30289974_2776439.jpg
Εμφανίσεις:  250
Μέγεθος:  53,9 KB  
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ζαμπόν Κασέρι

Νεοφερμένος

Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O Ζαμπόν Κασέρι έγραψε: στις 16:42, 15-06-12:

#3
Με τσενταρ τυρί είχα δει και εγώ μια συνταγή αλλα πήγα supermarket και δεν είχαν και έτσι αποφάσισα να φτιάξω την παραπάνω.
Νόστιμο φαίνεται! Να κανονίσουμε να μου κάνεις το τραπέζι καμία μέρα..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,825 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε: στις 16:53, 15-06-12:

#4
@Ζαμπόν Κασέρι νομίζω έπρεπε να τα ψήσεις λίίίγο παραπάνω, γιατί μου φαίνονται λίγο άψητα.
Κατα τ' άλλα κάνει και η μαμά μου τέτοια με διαφορετική γέμιση κάθε φορά, μαι φορά τα' χε κάνει μόνο με κέτσαπ και τυρί (νομίζω βάζει και κάποιο αλλαντικό, αλλά δεν είμαι σίγουρη), πολύ καλό κι εύκολο πάντως.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ζαμπόν Κασέρι

Νεοφερμένος

Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O Ζαμπόν Κασέρι έγραψε: στις 12:15, 16-06-12:

#5
Όντως έπρεπε να τα ψήσω λίγο παραπάνω.. Δεν πειράζει όμως! Την επόμενη φορά!
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

chemysterious (Ιάσονας)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 131 μηνύματα.

O chemysterious έγραψε: στις 13:12, 16-06-12:

#6
Την έκανα και εγώ την συνταγή! Οι αδερφες μου ξετρελάθηκαν!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

paul95

Δραστήριο Μέλος

Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 201 μηνύματα.

O paul95 έγραψε: στις 14:32, 16-06-12:

#7
Φαίνεται εξαιρετικό!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ζαμπόν Κασέρι

Νεοφερμένος

Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O Ζαμπόν Κασέρι έγραψε: στις 15:24, 16-06-12:

#8
Chemysterious όντως είναι εξαιρετικό! Να το ξανακάνεις!
Παύλο φτιάξε την συνταγή και θα με θυμηθείς!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος