Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,088 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,953 μηνύματα σε 74,642 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Fro-yo : To σπιτικό

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 01:01, 05-09-12:

#1
Επανήλθα και μετά από εκτενή συζήτηση, ιδού η συνταγή του περίφημου παγωτού γιαούρτι ή κατά κόσμον frozen yogurt.
Η συνταγή πανεύκολη και με λίγα υλικά.
Παγωτομηχανή δεν χρειάζεται.

Υλικά
700 γρ γιαούρτι στραγγιστό πλήρες (όχι light-Δε θα βγει)
180 με 250 γρ άχνη ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε)
2 βανίλιες (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Χτυπάμε με αυγοδάρτη το γιαούρτι με την άχνη + τις βανίλιες για περίπου 5-6 λεπτά.
Τοποθετούμε το σκεύος στην κατάψυξη και ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός κάθε μία-μιση ώρα ανάλογα με το πόσο ισχυρό καταψύκτη έχετε.

Αυτή είναι η βασική συνταγή. Μπορείτε να προσθέσετε όποιο άλλο υλικό θέλετε, όπως βύσσινο σιρόπι ή και γλυκά κουταλιού μέσα, όχι όμως από την αρχή αλλά στην 2η και την 3η φορά που θα το βγάλετε από την κατάψυξη.

Bon appétit
(Η πρώτη φωτογραφία είναι αφού το έβγαλα από την κατάψυξη μετά από 5 ώρες, δεν είναι πολύ αρτιστίκ γιατί ήμουν κουρασμένη. Αρκεί που το έφαγα και ήταν νοστιμότατο μπορώ να πω Δεξιά είναι λίγο πριν το βάλω για 2η φορά στην κατάψυξη)
Εγώ πρόσθεσα βύσσινο και σιρόπι αυτού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCN1821.jpg
Εμφανίσεις:  99
Μέγεθος:  1,35 MB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCN1815.jpg
Εμφανίσεις:  131
Μέγεθος:  1,43 MB  
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δαλιδά : 05-09-12 στις 01:23.
25 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Miss Brightside (Ahri)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Miss Brightside
H Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Επενδυτής . Έχει γράψει 1,279 μηνύματα.

H Miss Brightside έγραψε στις 01:31, 05-09-12:

#2
Ίσως λίγο χαζή απορία: Μπορούμε από την αρχή να χρησιμοποιήσουμε μίξερ χειρός αντί για αυγοδάρτη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 12:04, 05-09-12:

#3
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside
Ίσως λίγο χαζή απορία: Μπορούμε από την αρχή να χρησιμοποιήσουμε μίξερ χειρός αντί για αυγοδάρτη?
Ναι αλλά δεν είναι και τόσο απαραίτητο. Αλλά αφού θα το λερώσεις που θα το λερώσεις το μίξερ, γιατί όχι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 12:09, 05-09-12:

#4
Εγώ που τρώω παγωμένο γιαούρτι σ αυτές τις αλυσίδες καταστημάτων που έχουν ανοίξει σε κάθε γωνία, μου είπαν ότι δεν πρόκειται για παγωτό γιαούριτ, αλλά για παγωμένο γιαούρτι, το οποίο είναι αγελαδινό με 2% λιπαρά, και μάλιστα σε 3 διαφορετικά καταστήματα μου είπαν το ίδιο ότι είχε περίπου 120 θερμίδες το κεσεδάκι των 200 γρ.
Νομίζω αυτό που περιγράφεις είναι παγωτό γιαούρτι, αφού έχει και τη ζάχαρη άχνη, σωστά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 12:22, 05-09-12:

#5
Όχι, η συνταγή είναι για παγωμένο γιαούρτι. Οι αλυσίδες βάζουν ζάχαρη σε διάφορες μορφές (το συχνότερο είναι σιρόπι γλυκόζης).
Δοκίμασε να παγώσεις και σε παγωτομηχανή απλά γιαούρτι (πόσω μάλλον 2%) χωρίς τίποτα μέσα και πες μου αν θα γίνει όπως στα μαγαζιά. Θα γίνει μια πέτρα απλώς.
Η άχνη που χρησιμοποιείται στη συνταγή έχει κυρίως ρόλο να αφρατέψει το μίγμα όσο παγώνει, λόγω του αμύλου που περιέχει. Στις αλυσίδες, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω αφού μια φίλη μου δουλεύει εκεί, χρησιμοποιούν χημικά σκευάσματα για να έχει το ίδιο "αφράτο" αποτέλεσμα .

Αντίθετα, το παγωτό γιαούρτι (με έμφαση στο παγωτό) περιέχει ζαχαρούχο γάλα και φυτική σαντιγί (στο τενεκεδάκι). Αυτή η συνταγή ναι, έχει και πάρα πολλά λιπαρά και θερμίδες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 13:12, 05-09-12:

#6
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou
Όχι, η συνταγή είναι για παγωμένο γιαούρτι. Οι αλυσίδες βάζουν ζάχαρη σε διάφορες μορφές (το συχνότερο είναι σιρόπι γλυκόζης).
Δοκίμασε να παγώσεις και σε παγωτομηχανή απλά γιαούρτι (πόσω μάλλον 2%) χωρίς τίποτα μέσα και πες μου αν θα γίνει όπως στα μαγαζιά. Θα γίνει μια πέτρα απλώς.
Η άχνη που χρησιμοποιείται στη συνταγή έχει κυρίως ρόλο να αφρατέψει το μίγμα όσο παγώνει, λόγω του αμύλου που περιέχει. Στις αλυσίδες, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω αφού μια φίλη μου δουλεύει εκεί, χρησιμοποιούν χημικά σκευάσματα για να έχει το ίδιο "αφράτο" αποτέλεσμα .

Αντίθετα, το παγωτό γιαούρτι (με έμφαση στο παγωτό) περιέχει ζαχαρούχο γάλα και φυτική σαντιγί (στο τενεκεδάκι). Αυτή η συνταγή ναι, έχει και πάρα πολλά λιπαρά και θερμίδες.
Δηλαδή όταν τρώω παγωμένο γιαούρτι από αυτές τις αλυσίδες, τρώω και ζάχαρη άχνη???
Εκνευρίζομαι γιατί κάνω πολύ αυστηρή διατροφή και όταν τους είχα ρωτήσει αν έχει οποιοδήποτε γλυκαντικό, μου είχαν απαντήσει αρνητικά. Φοβόμουν την ασπαρτάμη περισσότερο.
Α να χαθούν!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 14:31, 05-09-12:

#7
Αρχική Δημοσίευση από Gilda
Δηλαδή όταν τρώω παγωμένο γιαούρτι από αυτές τις αλυσίδες, τρώω και ζάχαρη άχνη???
Εκνευρίζομαι γιατί κάνω πολύ αυστηρή διατροφή και όταν τους είχα ρωτήσει αν έχει οποιοδήποτε γλυκαντικό, μου είχαν απαντήσει αρνητικά. Φοβόμουν την ασπαρτάμη περισσότερο.
Α να χαθούν!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Άχνη δεν τρως, δε θα ήταν τόσο κακό. Τροποποιημένο άμυλο ή άμυλο ταπιόκας ή ακακίας πιο πιθανό.
Δεν τα λένε αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 15:09, 05-09-12:

#8
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou
Άχνη δεν τρως, δε θα ήταν τόσο κακό. Τροποποιημένο άμυλο ή άμυλο ταπιόκας ή ακακίας πιο πιθανό.
Δεν τα λένε αυτά.
Κατάλαβα, πάει και το γιαουρτάκι..
Θα δοκιμάσω τη δική σου συνταγή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

rakels (Ράκελ)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη rakels
H Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 561 μηνύματα.

H rakels δεν υπάρχουν κανόνες, μα μόνο εξαιρέσεις έγραψε στις 14:02, 10-09-12:

#9
Το έφτιαξα και είναι τέλειο!
Βέβαια, έβαλα πολύ λιγότερη άχνη ζάχαρη από την προτεινόμενη. (γούστα είναι αυτά!)
Παρ' όλα αυτά, γευστικά είναι υπέεεεροχο και μου πήρε ελάχιστη ώρα να το φτιάξω!

ps: Είμαι και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που ''μαγείρεψα''.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

6 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Backdrop

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Backdrop
H Backdrop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 477 μηνύματα.

H Backdrop έγραψε στις 14:12, 10-09-12:

#10
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou
Τροποποιημένο άμυλο ή άμυλο ταπιόκας ή ακακίας
΄Την αλήθεια μου θα την πω... ποτέ δεν έχω δοκιμάσει το παγωμένο γιαούρτι .. ίσως επειδή γιαουρτι έχω και σπίτι!!
Αλλά επειδή είδα το θέμα τι έιναι αυτά τα συστατικά?? Πρώτη φορά τα βλέπω!! Υοάρχουν και σε άλλα προιοντα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 14:31, 10-09-12:

#11
Στα συστατικά της συνταγής αναφέρεσαι ή σε αυτά που έγραψε η κοπέλα ότι έχει το frozen yogurt?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 15:22, 10-09-12:

#12
Εντάξει καλέ, άμυλο είναι. Σχεδόν παντού υπάρχει άμυλο, μην κάνετε έτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 15:28, 10-09-12:

#13
Αρχική Δημοσίευση από Lizsa
΄Την αλήθεια μου θα την πω... ποτέ δεν έχω δοκιμάσει το παγωμένο γιαούρτι .. ίσως επειδή γιαουρτι έχω και σπίτι!!
Αλλά επειδή είδα το θέμα τι έιναι αυτά τα συστατικά?? Πρώτη φορά τα βλέπω!! Υοάρχουν και σε άλλα προιοντα?
Όχι, παντού υπάρχουν αυτά. Απλά να μην τα πλασάρουν σαν διαίτης προιόντα, εφόσον μέσα υπάρχει το άμυλο. Κακό δεν είναι.
Aλλά όταν το απλό γιαούρτι με 2% λιπαρά έχει μόνο του 150 θερμίδες, είσαι χαζός αν πιστεύεις ότι το παγωμένο γιαούρτι που θα πάρεις από το μαγαζί έχει 100 θερμίδες (ενώ μέσα μπορεί να έχει είτε άμυλο είτε ζάχαρη).
Τα "άμυλα" αυτά κοινώς "δένουν" και κρατούν "αφράτα" τα μίγματα. Υπάρχουν παντού. Τροποποιημένο άμυλο για παράδειγμα έχει και το κέτσαπ για να είναι έτσι πηχτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 15:32, 10-09-12:

#14
Κοίτα, αν 100 ml σκέτο γιαούρτι έχει χ θερμίδες, 100ml παγωμένο αφρατεμένο γιαούρτι θα έχει 3/5χ θερμίδες στο περίπου, οπότε αν βάλεις και την αξία των πρόσθετων, 100ml παγωμένο γιαούρτι μπορεί να έχει τα 2/3 των θερμίδων του σκέτου σε ίδιο όγκο.
Αλλά αμα προσθέσεις τα σιρόπια, τα μπισκοτάκια και τα σκατάκια, εκεί ξεφεύγουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 15:46, 10-09-12:

#15
Αρχική Δημοσίευση από christinelle
Κοίτα, αν 100 ml σκέτο γιαούρτι έχει χ θερμίδες, 100ml παγωμένο αφρατεμένο γιαούρτι θα έχει 3/5χ θερμίδες στο περίπου, οπότε αν βάλεις και την αξία των πρόσθετων, 100ml παγωμένο γιαούρτι μπορεί να έχει τα 2/3 των θερμίδων του σκέτου σε ίδιο όγκο.
Αλλά αμα προσθέσεις τα σιρόπια, τα μπισκοτάκια και τα σκατάκια, εκεί ξεφεύγουμε.
Εγώ έβαζα φρούτα του δάσους. Ούτε σιρόπια, ούτε σκατάκια. Νόστιμο ήταν το άτιμο.
Αλήθεια, τώρα το χειμώνα τί θα κάνουν αυτά τα μαγαζιά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 16:02, 10-09-12:

#16
Μια χαρά πουλάνε τα παγωτά και το χειμώνα, φαντάζομαι θα αρχίσουν να φτιάχνουν και τίποτα κρέπες/βάφλες (όσα δεν κάνουν ήδη) και θα κρατηθούν έτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 16:18, 10-09-12:

#17
Αρχική Δημοσίευση από christinelle
Μια χαρά πουλάνε τα παγωτά και το χειμώνα, φαντάζομαι θα αρχίσουν να φτιάχνουν και τίποτα κρέπες/βάφλες (όσα δεν κάνουν ήδη) και θα κρατηθούν έτσι.
Ναι ένα που χα ρωτήσει στον Πειραιά, μου χε πει ότι θα προσέθετε βάφλες.
Ένα που χουμε στην Κηφισιά, έχει απίστευτη δουλειά, όλο βλέπεις κόσμο να περνάει με κουτάκι απ το μαγαζί τους.
Μεγάλη μόδα το γιαούρτι φέτος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Miss Brightside (Ahri)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Miss Brightside
H Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Επενδυτής . Έχει γράψει 1,279 μηνύματα.

H Miss Brightside έγραψε στις 00:11, 18-09-12:

#18
Επειδή σκοπεύω να το φτιάξω το σαββατοκύριακο, απορία: Πες το φτιάχνεις, ακολουθείς όλα όσα λένε οι οδηγίες, το χτυπάς ανά μισάωρο, το βγάζεις, το τρως και μετά σου μένει και το βάζεις στην κατάψυξη για την επόμενη μέρα. Δε θα παγώσει υπερβολικά? :\
Δε ξέρω αν έγινα κατανοητή σε αυτό που ήθελα να πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 00:39, 18-09-12:

#19
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside
Επειδή σκοπεύω να το φτιάξω το σαββατοκύριακο, απορία: Πες το φτιάχνεις, ακολουθείς όλα όσα λένε οι οδηγίες, το χτυπάς ανά μισάωρο, το βγάζεις, το τρως και μετά σου μένει και το βάζεις στην κατάψυξη για την επόμενη μέρα. Δε θα παγώσει υπερβολικά? :\
Δε ξέρω αν έγινα κατανοητή σε αυτό που ήθελα να πω
Ναι θα παγώσει, απλά βγάζεις ένα κομμάτι και το αφήνεις να ξεπαγώσει λίγο περισσότερο έξω.
Αν και η ποσότητα αυτή είναι σχετικά μικρή. Αν έχεις σκοπό να το φας μόνη κάνε τη μισή δόση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Miss Brightside (Ahri)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Miss Brightside
H Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Επενδυτής . Έχει γράψει 1,279 μηνύματα.

H Miss Brightside έγραψε στις 00:42, 18-09-12:

#20
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou
Ναι θα παγώσει, απλά βγάζεις ένα κομμάτι και το αφήνεις να ξεπαγώσει λίγο περισσότερο έξω.
Αν και η ποσότητα αυτή είναι σχετικά μικρή. Αν έχεις σκοπό να το φας μόνη κάνε τη μισή δόση.

Ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Noisette
H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,647 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε στις 01:13, 18-09-12:

#21
Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο αλλά σχετικό;;;


Πως προέκυψε αυτή η "μόδα"???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Πατρεύς
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε στις 01:15, 18-09-12:

#22
Λογικὰ...




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Noisette
H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,647 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε στις 01:21, 18-09-12:

#23
Ναι...αλλά πως και έγινε τόσο ξαφνικά και μαζικά; Μόνο στην Ελλάδα;

Συνήθως αυτοί, τα κάνουν αργά και υποχθόνια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 01:22, 18-09-12:

#24
Nαι, οι Αμερικάνοι το έχουν από το εβδομηντακάτι. Σε εμάς ήρθε μετά από δεκαετίες, όπως οι περισσότερες εξελίξεις άλλωστε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Πατρεύς
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε στις 01:34, 18-09-12:

#25
Ὅλες αὐτὲς οἱ μόδες ποὺ υἱοθετοῦνται, συνήθως ξεκίνοῦν ἀπὸ κάποιον ποὺ πῆγε στὴν Ἀμερικὴ, τοῦ ἄρεσε τὸ συγκεκριμένο ἔδεσμα, τὸ ἔφερε στὴν Ἑλλάδα καὶ τελικὰ ἔπιασε. Ἄλλωστε, γιὰ νὰ εἴμαστε καὶ ἀκριβεῖς, τὸ συγκεκριμένο ἔδεσμα δὲν εἶναι καὶ τὸσο ξένο πρὸς τὶς διατροφικὲς συνήθειές μας καὶ εἶναι λογικὸ νὰ ἔχῃ ἐπιτυχία ἐφ' ὅσον ἔχει περάσει στὶς γυναῖκες ποὺ προσέχουν τὴ γραμμή τους ὅτι ἔχει λιγότερες θερμίδες ἀπὸ τὸ ἀντίστοιχο παγωτό. Ἐκεῖ πιστεύω ἑδράζεται περισσότερο ἡ ἐπιτυχία τοῦ συγκεκριμένου ἐδέσματος στὴν Ἑλλάδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 11:19, 18-09-12:

#26
Γενικά το γιαούρτι είναι πάρα πολύ αγαπητό στην Ελλάδα. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρή δεν υπήρχε φορά που σε ταβέρνα ή σε τραπέζι να μη σου φέρουν γιαούρτι ντόπιο με μέλι ή γλυκό του κουταλιού. Τουλάχιστον στην επαρχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 19:16, 19-09-12:

#27
To έκανα τώρα με παραλλαγή. Εβαλα εκχύλισμα βανίλιας και μαύρη ζάχαρη (αντί για άχνη). Το χτύπησα με το κανονικό μίξερ γιατί του καφέ δεν έκανε δουλειά και νευρίαζα.

To έφαγα και ήταν καλό, αλλά μάλλον ηθελε πιό πολύ χτύπημα και άμυλο για να γίνει πιό σφιχτό. Θα κάνω πείραμα με άμυλο καλαμποκιού την άλλη φορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christinelle : 19-09-12 στις 23:42.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 19:27, 20-09-12:

#28
Αφού το τίμησα κι εγώ ( δις ) να πω την άποψή μου. Καλό είναι . Βέβαια αν κάποιος σκέφτεται να το αφήσει στην κατάψυξη για να μείνει την άλλη μέρα ( u mad bro ) θέλει καλό χτύπημα πρώτα αλλιώς γίνεται μπετόν αρμε.

αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 20:17, 20-09-12:

#29
Αρχική Δημοσίευση από christinelle
To έκανα τώρα με παραλλαγή. Εβαλα εκχύλισμα βανίλιας και μαύρη ζάχαρη (αντί για άχνη). Το χτύπησα με το κανονικό μίξερ γιατί του καφέ δεν έκανε δουλειά και νευρίαζα.

To έφαγα και ήταν καλό, αλλά μάλλον ηθελε πιό πολύ χτύπημα και άμυλο για να γίνει πιό σφιχτό. Θα κάνω πείραμα με άμυλο καλαμποκιού την άλλη φορά.
Γι αυτό βάζω ζάχαρη άχνη, γιατί άμα βάλεις κορν φλάουερ ίσως μετά το νιώθεις στη γεύση.


Αρχική Δημοσίευση από vassilis498
Αφού το τίμησα κι εγώ ( δις ) να πω την άποψή μου. Καλό είναι . Βέβαια αν κάποιος σκέφτεται να το αφήσει στην κατάψυξη για να μείνει την άλλη μέρα ( u mad bro ) θέλει καλό χτύπημα πρώτα αλλιώς γίνεται μπετόν αρμε.

αυτά
Για την επόμενη μέρα(ες) θέλει να το αφήσετε 10 λεπτάκια έξω από την κατάψυξη πριν το καταναλώσετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 12:39, 26-09-12:

#30
Ε, δεν είχα άχνη ενώ έχω πολλή ποσότητα μαυρης οπότε είπα να την αξιποιήσω έτσι.
Φαντάζομαι η βανίλια θα κυριαρχήσει σαν γεύση και θα καλύψει το άμυλο. Αμα το κανω θα σας πω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους