×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,017 μέλη και 2,415,864 μηνύματα σε 75,321 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 590 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ποια πόλη έχει το καλύτερο σουβλάκι στην Ελλάδα;

Ποιά πόλη έχει το καλύτερο σουβλάκι στην Ελλάδα;

Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 125)
Αθήνα (γιατί εκτός από πρωτεύουσα στην Ελλάδα, είμαστε και πρωτεύουσα στο σουβλάκι)
25
20,00%
Θεσσαλονίκη (εμείς εδώ το λέμε σάντουϊτς και άμα σας αρέσει)
34
27,20%
Πάτρα (και μη μου πείτε για το LeCoq...)
11
8,80%
Ηράκλειο (είμαστε και βραβευμένοι...)
12
9,60%
Χανιά (έχουμε σίγουρα καλύτερο σουβλάκι από τους Ηρακλειώτες)
6
4,80%
Λάρισσα (μετά τα κοψίδια θέλεις κάτι πιο ...ελαφρό)
3
2,40%
Ρόδος (πιάσε ένα και μην ξεχάσεις το κύμινο)
1
0,80%
Ιωάννινα (τρώγοντας σουβλάκι με θέα τη λίμνη)
4
3,20%
Βόλος (γιατί δεν έχουμε μόνο τσιπουράδικα...)
2
1,60%
Αλεξανδρούπολη (πού θα πάει να φάει ο φαντάρος στην έξοδο...)
5
4,00%
Σέρρες (εδώ μπορείς να φας σουβλάκι από τις 7 το πρωί)
3
2,40%
Άλλη πόλη (πες ποιά)
22
17,60%
Εκτός Ελλάδος (ανάφερε χώρα και μέρος)
0
0%
Δεν τρώω σουβλάκι
1
0,80%
Είμαι ο κουμπάκιας
14
11,20%

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,711 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 02:22, 16-11-12:

#1
Τὸ σουβλάκι εἶναι τὸ πιὸ γνωστὸ ἔδεσμα τὸ ὁποῖο χαρακτηρίζει πλέον τὴν ἑλληνικὴ κουλτούρα τοῦ γρήγορου φαγητοῦ. Ὁ συνδυασμὸς τῆς πίτας μὲ τὸ σουβλάκι ἔγινε γνωστὸς στὴν Ἑλλάδα ὅταν ἦλθαν οἱ πρόσφυγες ἀπὸ τὴν Μικρὰ Ἀσία καὶ τὴν Κων/πολη τὸ 1922. Ἔκτοτε καθιερώθηκε καὶ ἔχει θρέψει γενεὲς καὶ γενεὲς μέχρι σήμερα. Παιδιά, μεγάλοι, φοιτητές, φαντάροι, πλούσιοι, φτωχοί, λίγοι πιστεύω ὅτι δὲν ἔχουν γευθεῖ ἔστω καὶ μία φορὰ μία πίτα εἴτε μὲ σουβλάκι εἴτε μὲ γύρο εἴτε μὲ κεμπάπ εἴτε μὲ πανσέτα, μὲ κοκορέτσι, μὲ κοντοσοῦβλι ἢ ἀκόμα καὶ νηστήσιμη κλπ. Μπορεῖ σὲ ὅλην τὴν Ἑλλάδα νὰ τὸ τρῶμε, ἀλλὰ ἡ ὀνομασία του μπορεῖ νὰ διαφέρῃ καὶ μάλιστα αὐτὸ ἀρκεῖ γιὰ νὰ προκαλέσῃ καυγᾶ διαρκείας μεταξὺ ἑνὸς Ἀθηναίου καὶ ἑνος Σαλονικιοῦ, ἰδίως στὸ στρατό (τὸ ἔχω ζήσει!). Ἀκόμα, σὲ κάθε περιοχὴ ὑπάρχουν καὶ παραλλαγές του. Στὴν Κρήτη π.χ. ἂν ζητήσῃ κάποιος ἕνα ἀπ' ὅλα καὶ δὲν τὸ διευκρινίσῃ, θὰ ἔχῃ μέσα γιαοῦρτι καὶ ὄχι τσατζίκι ἐνῷ στὴ Ῥόδο μπαίνει καὶ τὸ κύμινο.

Τὸ καυτὸ ἐρώτημα εἶναι τὸ ἑξῆς: Σὲ ποιά πόλη τῆς Ἑλλάδος μπορεῖ νὰ βρῇ κανεὶς τὸ καλύτερο σουβλάκι; Τὸ ἐρώτημα ἐξ ἀρχῆς μοιάζει ἄτοπο καθὼς, γιὰ νὰ κρίνῃ κάποιος ἀντικειμενικά, θὰ πρέπῃ νὰ ἔχῃ ἐπισκεφθεῖ ὅλες τὶς πόλεις τῆς Ἑλλάδος, νὰ ἔχῃ φάῃ ἀπὸ ὅλα τὰ σουβλατζίδικα καὶ μετὰ νὰ ἀποφανθῇ. Προφανῶς αὐτὸ δὲν εἶναι δυνατόν. Ὁπότε τὸ σωστὸ ἐρώτημα εἶναι σὲ ποιά πόλη ἔχουμε φάει τὸ καλύτερο σουβλάκι ἢ καλύτερα ποῦ μᾶς ἄρεσε περισσότερο. Ἔχω κάνει καὶ δημοσκόπηση στὴν ὁποία ἐνδεικτικὰ περιλαμβάνονται κάποιες ἀπὸ τὶς κυριώτερες πόλεις τὶς ὁποῖες μποροῦμε νὰ ψηφίσουμε. Δὲν εἶναι δυνατὸν φυσικὰ νὰ περιλάβω ὅλες τὶς πόλεις καὶ θεωρῶ ὅτι περιλαμβάνω τὶς κυριώτερες πόλεις. Μὴν παρεξηγηθῆτε ὅσοι ἡ πόλη τους δὲν περιλαμβάνεται στὴ δημοσκόπηση. Ἔκανα μία μικρὴ ἐπιλογὴ ἀπὸ δέκα πόλεις.

Πᾶμε στὰ δικά μου ὅμως: Προσωπικά, ἔχω γευθεῖ σουβλάκι στὶς ἑξῆς πόλεις: Πάτρα (λογικὸ εἶναι, ἀφοῦ ἀπὸ ἐκεῖ εἶμαι), Ἀθῆνα, Θεσσαλονίκη, Ἡράκλειο, Χανιά, Ῥέθυμνο καὶ Κάρπαθο (στὴ θητεία μου). Τὸ ἐπίπεδο τῆς Πάτρας εἶναι ἀρκετὰ καλὸ, ἀλλὰ νομίζω ὅτι τὸ καλύτερο τὸ ἔχω γευθεῖ στὴν Ἀθῆνα, σὲ συνοικιακὸ σουβλατζίδικο κάπου στὸ Ψυχικό. Γενικά, πιστεύω ὅτι σὲ αὐτὸ τὸ ἔδεσμα οἱ Ἀθηναῖοι ἔχουν τὰ πρωτεῖα ἔστω κι ἂν ἔχουν καθιερώσει αὐτὴν τὴ λανθασμένη ὀνομασία. Στὴ Θεσσαλονίκη δὲ βρῆκα πάντως κάτι συγκλονιστικὸ ἐνῷ στὴν Κρήτη μόνο στὰ Χανιὰ πιστεύω ὅτι ὑπάρχει πραγματικὰ καλὸ σουβλάκι. Στὸ Ἡράκλειο ἔχουν τὴ συνήθεια νὰ πνίγουν τὴν πίτα στὶς πατάτες ἐνῷ στὸ 'Ρέθυμνο, ἂν καὶ ὑπάρχουν πολλὰ μαγαζιὰ λόγῳ φοιτητῶν, μόνο ἕνα οὐσιαστικὰ ἔχει σουβλάκι τῆς προκοπῆς. Στὴν Κάρπαθο ὅταν βγαίναμε ἔξοδο, ὑπῆρχαν δύο σουβλατζίδικα. Τὸ ἕνα ἦταν κάπως ἀξιόλογο καὶ τὸ ἄλλο ἁπλῶς ἄθλιο.

Ἐλπίζω πάντως αὐτὸ τὸ θέμα νὰ μὴν παρεκτραπῇ σὲ ἀτελέσφορη ἀντιπαράθεση περὶ τῆς ὀνομασίας κάτι σὰν τὸ μακεδονικὸ ἕνα πράγμα...
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Sans-culotte

Δραστήριο Μέλος

Ο Sans-culotte αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός . Έχει γράψει 193 μηνύματα.

O Sans-culotte έγραψε: στις 14:55, 07-12-12:

#2
Έχω φάει σουβλάκι σε πολλές πόλεις. Ωστόσο, από την Θεσσαλονίκη και επάνω η διαφορά στην ποιότητα - γεύση είναι χαοτική σε σχέση με την Αθήνα. Τα σουβλάκια, οι γύροι και γενικά τα κρέατα είναι μια ανατολίτικη τέχνη και η νότια Ελλάδα βρίσκεται "αιώνες" πίσω
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε: στις 16:35, 07-12-12:

#3
Στην Αθήνα έχω φάει το καλυτερο σουβλάκι. Στον Πειραιά συγκεκριμένα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,648 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 16:42, 07-12-12:

#4
εγω εδω μονο πατρα εχω φαει σουβλακι
και ειναι οκ..
στα παραλιακα χωρια κυριως

γιατι στο κεντρο της πολης οι φιρμες το κανουνε ή ανοστο σαν μπριζολα
ή καμμενο..
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Alejandro Papas (Alive in Illusion)

Επιφανές Μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ηθοποιός . Έχει γράψει 2,642 μηνύματα.

O Alejandro Papas Roses in a glass dead and wilted... έγραψε: στις 16:44, 07-12-12:

#5
στην ροδο ωραιο σουβλακι δεν εχει

στην Θεσσαλονικη σε οσα εχω φαει μου φανηκε πολυ στεγνο (αν και ειμαι γνωστος γκαντεμης)

στην Λαρισα ειναι καλο σχετικα

στον Βολο δεν με τρελενει

θα λεγα Αθηνα...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε: στις 16:47, 07-12-12:

#6
Συμφωνώ. Είναι νόστιμο, και όχι επιτηδευμένο.. Το τέλειο φαγητό.
Επειδή μια ζωή προσέχω τη διατροφή μου, όποτε θέλω να φάω, τσακίζω σουβλάκι!
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,711 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 16:55, 07-12-12:

#7
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
εγω εδω μονο πατρα εχω φαει σουβλακι
και ειναι οκ..
στα παραλιακα χωρια κυριως

γιατι στο κεντρο της πολης οι φιρμες το κανουνε ή ανοστο σαν μπριζολα
ή καμμενο..

Οἱ ἀλυσίδες τύπου LeCoq ἢ Γωνιὰ ἔχουν χαλάσει τελείως τὴν ἔννοια «σουβλάκι». Τὸ σουβλάκι ποὺ βάζουν μέσα στὴν πίτα δὲν ἔχει στὸ περίπου γεύση χοιρινοῦ ἢ κοτόπουλου. Σκέπτομαι σοβαρὰ μήπως στὴν πραγματικότητα αὐτὸ ποὺ βάζουν δὲν εἶναι οὔτε χοιρινὸ οὔτε κοτόπουλο καὶ τρῶμε κανένα περίεργο πλάσμα ποὺ ἐκτρέφεται σὲ τίποτα ἐργαστήρια

Πάντως στὶς πιὸ «λαϊκὲς» συνοικίες τῆς Πάτρας καὶ στὰ προάστεια σὲ ἀρκετὰ σουβλατζίδικα τὸ σουβλάκι τὸ τρῶς καὶ τὸ εὐχαριστιέσαι. Ἔχει πραγματικὴ γεύση, ὄχι πλαστική...
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,648 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 16:58, 07-12-12:

#8
Σκέπτομαι σοβαρὰ μήπως στὴν πραγματικότητα αὐτὸ ποὺ βάζουν δὲν εἶναι οὔτε χοιρινὸ οὔτε κοτόπουλο καὶ τρῶμε κανένα περίεργο πλάσμα ποὺ ἐκτρέφεται σὲ τίποτα ἐργαστήρια
στη Γωνια λενε οτι εβαζε το κρεας στη φορμολη

τα καλυτερα σουβλακια δεν τα κανουν τα σουβλατζιδικα νομιζω αλλα οι ψησταριες ταβερνες τα απογευματα ..οταν ξεκινανε να ψηνουνε
και εννοειται στα καρβουνα

πχ στον Ψαθοπυργο σε χασαποταβερνα ειχε εξαιρετικ οσουβλακι..
ειναι θεμα κοστους,,και ποιοτητας
τα μεγαλα μαγαζια αλυσιδες για να βγαλουν κερδος βαζουν σιγουρα πολυ κακης ποιοτητας κρεας και το καλυπτουν ποιος ξερει πώς..

ενω τα μικρα συνοικιακα εχουν λιγη πελατεία και βαζουν καλο κρεας..
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,711 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 17:01, 07-12-12:

#9
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
στη Γωνια λενε οτι εβαζε το κρεας στη φορμολη

τα καλυτερα σουβλακια δεν τα κανουν τα σουβλατζιδικα νομιζω αλλα οι ψησταριες ταβερνες τα απογευματα ..οταν ξεκινανε να ψηνουνε

πχ στον Ψαθοπυργο σε χασαποταβερνα ειχε εξαιρετικ οσουβλακι..
Ὄντως, ἡ συγκεκριμένη ψησταριὰ εἶναι ἀπὸ τὶς καλύτερες στὴν περιοχή. Ἀπὸ τὴν ἄλλη, οἱ ταβέρνες ἔχουν καλὴ πίτα, ἀλλὰ συνήθως τὶς κάνουν πολὺ «ἀποστειρωμένες» καθὼς δὲ βάζουν καθόλου μπαχαρικὰ καὶ τὸ τσατζίκι δὲν καίει σχεδὸν καθόλου. Μὰ μόνο γιὰ γυναῖκες φτιάχνουν τὰ σουβλάκια; Δὲν μπορῶ νὰ καταλάβω...
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dalian (Substrata)

Επιφανές Μέλος

H Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 2,609 μηνύματα.

H Dalian έγραψε: στις 17:03, 07-12-12:

#10
LeCoq ἢ Γωνιὰ
5 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,648 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 17:06, 07-12-12:

#11
καθὼς δὲ βάζουν καθόλου μπαχαρικὰ καὶ τὸ τσατζίκι δὲν καίει σχεδὸν καθόλου
το τζατζικι δεν μαρεσει ρε παιδι μου

δεν μπορω το ωμο σκορδο,,αλλα ψημενο το τρωω πολυ
αλλα τα μπαχαρικα μου αρεσουν,,και ειδικα τα φρεσκα,-πχ ριγανη-,αλλα ποιος σουβλατζης θα βαλει?θελω να τσιμπαει καιει..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε: στις 17:13, 07-12-12:

#12
Εγώ δεν είχα φάει ποτέ τζατζίκι.. Για λόγους θηλυκότητας.
Ως που μια μέρα έφαγα.
Κι από τότε μόνο με τζατζίκι το τρώω.
Ποια θηλυκότητα και κουραφέξαλα.. Παπάρα οι πατάτες στο τζατζίκι, μιαμ!
8 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Alejandro Papas (Alive in Illusion)

Επιφανές Μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ηθοποιός . Έχει γράψει 2,642 μηνύματα.

O Alejandro Papas Roses in a glass dead and wilted... έγραψε: στις 17:13, 07-12-12:

#13
LeCoq ἢ Γωνιὰ
τοσο χαλια ειναι αυτα?? εχω ακουσει και αλλο παιδι απο πατρα να τα βριζει

να ξερω τι θα φαω αν ερθω

@Gilda

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεε
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε: στις 17:15, 07-12-12:

#14
Ναι, ναι και πιπέρι καγιέν από πανω..
Να κολλάει στα δόντια και να τρώω και το λιπ γκλος μαζί!!!
(Σήμερα θα φάω σουβλάκι, τέλος!)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,711 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 17:16, 07-12-12:

#15
Ξενέρωτος κι ἐσύ...

Ἡ ῥίγανη δὲν εἶναι μπαχαρικό, μυρωδικὸ εἶναι. Μπαχαρικὰ εἶναι τὸ πιπέρι, τὸ τσίλι, τὸ κύμινο, τὸ κάρυ κλπ

Ἂν τὸ τσατζίκι δὲ μὲ καίῃ μέχρι μέσα στὸ λαιμό, κατ' ἐμὲ εἶναι μόνο κατ' ὄνομα τσατζίκι...


4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε: στις 17:17, 07-12-12:

#16
Ε όχι και ξενέρωτος ο Άγγελος..
Και μόνο το σχόλιό του περί ψησταριάς, δείχνει ότι ξερει από καλό σουβλακι!
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Alejandro Papas (Alive in Illusion)

Επιφανές Μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ηθοποιός . Έχει γράψει 2,642 μηνύματα.

O Alejandro Papas Roses in a glass dead and wilted... έγραψε: στις 17:17, 07-12-12:

#17
Πατρεα μετα τα κρασια τις ρακες συμφωνουμε και στα σουβλακια

καλα το παμε 8)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,711 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε: στις 17:19, 07-12-12:

#18
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro Papas
Πατρεα μετα τα κρασια τις ρακες συμφωνουμε και στα σουβλακια

καλα το παμε 8)
Στὸ τέλος θὰ συμφωνήσουμε καὶ στὰ πολιτικὰ ἔτσι ὅπως τὸ πᾶμε...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Alejandro Papas (Alive in Illusion)

Επιφανές Μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ηθοποιός . Έχει γράψει 2,642 μηνύματα.

O Alejandro Papas Roses in a glass dead and wilted... έγραψε: στις 17:20, 07-12-12:

#19
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς
Στὸ τέλος θὰ συμφωνήσουμε καὶ στὰ πολιτικὰ ἔτσι ὅπως τὸ πᾶμε...
το κρασι και το πιτογυρο φερνουν τους ανθρωπους κοντα 8)
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alejandro Papas : 07-12-12 στις 17:22. Αιτία: Πατρεα η γραμματικη μ σκιζει :P
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,648 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 17:22, 07-12-12:

#20
εν λεω μονο για τη ριγανη
γενικα βαζω καυτερα στο φαι μου καθε μερα
και μουσταρδα παρα πολυ και πιπερι ασπρο μαυρο πρασινο..και μαλακια και ακυτερη παπρικα..
και βαζω παντου σκορδο,,αλλα ψημενο
και να σουπω,,εχεις φαει φαι ή ψητο με μπολικια φρεσκια ριγανη?
αλλο πραγμα..πολυ δυνατο..

που θα με πεις εμενα ξενερωτο
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος