Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,088 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,953 μηνύματα σε 74,642 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Απορίες για JavaScript

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 12:01, 10-04-08:

#1
Αυτό που θέλω τώρα να κάνω είναι το εξείς. Έστω οτι θα πρέπει χρήστης να γράφει το χρώμα
του υποβάθρου της επιλογής του σε ένα text box και να το υποβάλλει πατώντας ένα
κουμπί.

Ο κώδικας που εγω εχω γραψει γι'αυτο το πραγμα ειναι ο εξης:
<html> <head> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> function newcolor(color) { alert("You Chose " + color) document.bgColor=color } </SCRIPT> </HEAD> <BODY> <h1>Select a Background Color</h1> <FORM ACTION="#"> <INPUT TYPE="text" NAME="color"> <INPUT TYPE="button" VALUE="Color" OnClick="newcolor('color')"> </FORM> </BODY> </HTML> Στο τμημα <BODY>...</BODY> Τι ορισμα πρεπει να βαλω μεσα στην παρενθεση της function με ονομα newcolor ετσι ωστε ο κωδικας να λειτουργει κανονικα ?


help help

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 10-04-08 στις 18:19. Αιτία: merge
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 14:19, 10-04-08:

#2
Έτσι όπως το έχεις κάνει περνάς το color σαν string, δηλαδή αυτό θα σου βγάζει πάντα You chose color.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό που θες. Το βασικότερο είναι πως θα αναφερθείς στο input που περιέχει την τιμή.
Ο πιο γρήγορος είναι να δώσεις ένα id στο input element (πχ colorInput) και να αναφερθείς στην τιμή του ως document.getElementById("colorInput").value . Έτσι δεν χρειάζεται κανένα όρισμα στη συνάρτηση. Δηλαδή:
<html> <head> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> function newcolor(color) { alert("You Chose " + document.getElementById("colorInput").value); document.bgColor=document.getElementById("colorInput").value; } </SCRIPT> </HEAD> <BODY> <h1>Select a Background Color</h1> <FORM ACTION="#"> <INPUT TYPE="text" NAME="color" id="colorInput"> <INPUT TYPE="button" VALUE="Color" OnClick="newcolor();"> </FORM> </BODY> </HTML>
On a side note, παρατηρώ ότι έχεις διάφορες κακές συνήθειες στον τρόπο που γράφεις html, οι οποίες καλό είναι να κοπούν τώρα που είσαι στην αρχή, γιατί όταν παγιωθούν, θα είναι πιο δύσκολο να τις αποβάλλεις και να γράφεις σωστό markup (δηλαδή XHTML).
Διάβασε περισσότερα εδώ: http://www.w3schools.com/xhtml/xhtml_html.asp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 16:34, 10-04-08:

#3
Γενικος το "αντικειμενο.μεθοδος.τιμη" δηλ. η document.getElementById("Input data").value την χρησιμοποιουμε οταν εισαγουμε καποια δεδομενα σε ενα text box και κραταει την τιμη του?

Ευχαριστω για την βοηθεια σου.

Ισως θα σε ξαναχρειαστω συντομα γιατι εχω να κανω και κατι αλλα πραγματακια .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 16:40, 10-04-08:

#4
Όχι. η document.getElementById("exampleid") επιστρέφει μια αναφορά στο στοιχείο με id "exampleid". Οπότε προσθέτοντας σε αυτό το .value μπορείς να πάρεις την τιμή που έχει η html attribute value του. Αν ήθελες κάποια άλλη ιδιότητα του, πχ την name, θα πρόσθετες .name.
Τι κατάλαβες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 17:06, 10-04-08:

#5
Ok νομιζω οτι τωρα κατι εχω καταλαβει δηλ. μας επιστρεφει τις τιμες των ιδιοτητων του αντικειμενου text box. δηλ. το αντικειμενο text box οπως ολοι ξερουμε εχει την ιδιοτητα color και με την document.getElementById("inputColor") μας επιστρεφει τι τιμη εχει παρει η ιδιοτητα color του αντικειμενου text box. Αμα εχουμε π.χ πλητρολογησει κοκκινο που ειναι και το αγαπημενο μου χρωμα οπως ολοι ξερουμε τοτε η ιδιοτητα color θα εχει την τιμη red αρα η document.getElementById("inputColor")
θα επιστρεψει δηλ. θα εμφανισει στην οθονη οτι εχουμε επιλεξει το χρωμα κοκκινο

οκ?
τα λεω καλα?

Αυτο που ισως δεν πολυ καταλαβα ειναι τι ειναι μια αναφορα! Αυτο ισως με μπερδεψε. Προφανως οτι λες αναφορα σε κατι εννoεις τι τιμη εχει παρει μια συγκεκριμενη ιδιοτητα του αντικειμενου textbox?

και κατι αλλο πριν ειπα "αντικειμενο.μεθοδος.τιμη" δηλ. document.getElementById("inputColor") δηλ. αυτο που ειπα τωρα ειναι θεωρητικα σωστο ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo : 10-04-08 στις 17:16.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 17:11, 10-04-08:

#6
Τα έχεις μπλέξει εντελώς.
Δεν υπάρχει καμία ιδιότητα color στο στοιχείο input.
Η τιμή που πληκτρολογεί ο χρήστης βρίσκεται στην ιδιότητα value.

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις μερικά πράγματα για HTML και Javascript γιατί φαίνεται να έχεις αρκετά κενά, τα οποία είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να καλυφθούν από ένα forum.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 17:17, 10-04-08:

#7
ok thanks!


θα δω τι θα κανω.

Παντος αμα κανω στο αρχειο html δεξι κλικ και μετα κανω κλικ στο edit with visual studio και μετα κανω κλικ στο αντικειμενο text box μου δειχνει τις ιδιοτητες του αντικειμενου text box δηλ. μου δειχνει την ιδιοτητα color.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo : 10-04-08 στις 17:24.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 17:27, 10-04-08:

#8
To Visual Studio δεν έχει φτιαχτεί για html σελίδες απ'όσο ξέρω.
Χρησιμοποίησε Dreamweaver.

Τις ιδιότητες του στοιχείου input μπορείς να τις βρείς εδώ: http://www.w3schools.com/tags/tag_input.asp

Όπως βλέπεις, καμία εξ'αυτών δεν είναι η color.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 18:13, 10-04-08:

#9
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
To Visual Studio δεν έχει φτιαχτεί για html σελίδες απ'όσο ξέρω.
Χρησιμοποίησε Dreamweaver.

Τις ιδιότητες του στοιχείου input μπορείς να τις βρείς εδώ: http://www.w3schools.com/tags/tag_input.asp

Όπως βλέπεις, καμία εξ'αυτών δεν είναι η color.
ok


εστω τωρα οτι εχω τεσσερα radio buttons με χρωματα blue,green,black,white. και θελω να επιλεγο ενα απο αυτα τα τεσσερα χρωμματα και οταν κανω κλικ στο κουμπακι buttons να το εφαρμοζει σαν background.

ο κωδικας μου ο οποιος ειναι σιγουρα λαθος ειναι ο εξης:

<html> <head> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> function newcolor() { if(document.getElementById("colorInput").value) { alert("You Chose " + document.getElementById("colorInput").value); document.bgColor=document.getElementById("colorInput").value; } } </SCRIPT> </HEAD> <BODY> <h1>Select a Background Color</h1> <FORM ACTION="#"> <INPUT TYPE="button" VALUE="Color" OnClick="newcolor();"> <INPUT TYPE="radio" NAME="colorInput" VALUE="blue"> Blue <INPUT TYPE="radio" NAME="colorInput" VALUE="green"> Green <INPUT TYPE="radio" NAME="colorInput" VALUE="black"> Black <INPUT TYPE="radio" NAME="colorInput" VALUE="white"> White </FORM> </BODY> </HTML> Αμα μπορεις ξανα ή καποιος αλλος ας βοηθησει.

Παντος στην εκφωνηση της ασκησης που εχω να κανω λεει να χρησιμοποιησω for και if για να ελενξω το χρωμα που εχω διαλεξει αυτο ομως πως θα το κανω?

συγκεκριμενα λεει :
Αλλάξτε την λύση της άσκησης 1(δηλ. αυτη που εδωσε πριν η michelle) ώστε να χρησιμοποιεί κουμπιού
επιλογής radio. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε for--if για να ελέγξετε
πιο κουμπί έχει επιλέξει ο χρήστης.

Και παλι ευχαριστω εκ των προτερων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo : 10-04-08 στις 18:30. Αιτία: merge
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:00, 10-04-08:

#10
Δεν θα σου δώσω έτοιμη λύση, απλά θα σου επισημάνω τα λάθη:
  • Χρησιμοποιείς document.getElementById(), χωρίς να έχεις ορίσει κάπου το συγκεκριμένο id που βάζεις μέσα. Άλλο id και άλλο name.
  • Δεν υπάρχει τρόπος να αναφερθείς κατευθείαν στο επιλεγμένο στοιχείο μιας ομάδας radio buttons. Πρέπει να κάνεις loop και να τα περνάς όλα ελέγχοντας την ιδιότητα checked του καθενός (όταν είναι true, βρήκες το επιλεγμένο). Εκεί κολλάει και το for.
  • Για να αναφερθείς στον πίνακα των radio buttons, μπορείς να δώσεις ένα id στη φόρμα σου (πχ "formid") , και έπειτα να τα προσπελάσεις ως document.getElementById("formid").colorInput. Αυτό θα είναι πίνακας, δλδ το πρώτο είναι document.getElementById("formid").colorInput[0], το δεύτερο document.getElementById("formid").colorInput[1] κοκ
Επαναλαμβάνω πάντως ότι πιστεύω ότι έχεις μεγάλα κενά επί του θέματος, και αν δεν τα καλύψεις, θα συναντάς πρόβλημα σε κάθε άσκηση που σας βάζει.
Και οκ, βαριέσαι να διαβάσεις τόσα πράγματα μαζεμένα, το καταλαβαίνω. Αλλά όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, ή κάτι δεν σου δουλεύει σωστά, ψάχνε το στο web, σχεδόν πάντα το έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι. Έτσι μαθαίνεις προγραμματισμό, από το ψάξιμο που θα κάνεις κάθε φορά που συναντάς πρόβλημα.
Επίσης, ξέρεις πως να κάνεις debug την Javascript?
Αν είσαι σε Firefox, θα πας Tools -> Error console. Εκεί γράφεται κάθε error της Javascript (από όσες σελίδες επισκέπτεσαι, γιαυτό καλύτερα να κάνεις clear πριν δοκιμάσεις, ώστε να μην σου βγάζει και άσχετα errors που δεν τα προκάλέσες εσύ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 21:39, 10-04-08:

#11
Ευχαριστω για τις συμβουλες σου αν και αυριο πρεπει να παραδωσω την ασκηση αλλα δεν μπειραζει τουλαχιστων αυτα που μου ειπες θα τα παρω υποψην μου και θα τα εφαρμοσω τις επομενες ημερες αμα εχω και τον απαιτουμενο ελευθερω χρονο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 12:42, 11-04-08:

#12
Αρχική Δημοσίευση από teo
Ευχαριστω για τις συμβουλες σου αν και αυριο πρεπει να παραδωσω την ασκηση αλλα δεν μπειραζει τουλαχιστων αυτα που μου ειπες θα τα παρω υποψην μου και θα τα εφαρμοσω τις επομενες ημερες αμα εχω και τον απαιτουμενο ελευθερω χρονο
Το θέμα δηλαδή είναι να σου δώσω έτοιμη τη λύση, ειδικά από τη στιγμή που βλέπω ότι δεν είναι θέμα περιορισμένου χρόνου το πρόβλημα σου αλλά γνωστικών κενών; Ποιό το νόημα; Να πάρεις καλό βαθμό στην άσκηση; Μα μετά δεν θα έχεις μάθει τίποτα.
Γιατί σπουδάζεις; Για να μάθεις κάτι ή για να πάρεις έναν βαθμό;
Η javascript σε συνδυασμό με την html μπορεί να κάνει υπέροχα πράγματα και είναι πραγματικά κρίμα να το αντιμετωπίζεις σαν "μια ακόμα άσκηση".
Όταν ξαναχρειαστείς βοήθεια, ευχαρίστως να σου την προσφέρω. Αλλά έτοιμες λύσεις, όχι. Στην φάση που είσαι, οι έτοιμες λύσεις απλά θα ενισχύσουν τα κενά που έχεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 23:08, 13-04-08:

#13
Thanks να εισαι καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

wagneriandandy (Λευτέρης)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη wagneriandandy
Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 107 μηνύματα.

O wagneriandandy έγραψε στις 05:45, 29-07-08:

#14
Εχω κι εγω ενα προβληματακι με τη javascript... Εφτιαξα ενα δοκιμαστικο κωδικα για κατι αλλο που θελω να κανω αλλα κατι πηγε στραβα...
<html> <head> <script type="text/JavaScript"> function emot() { var k="abc"; var fin=" "; if (k==="abc") { fin ="http://www.emachineshop.com/images/digit1.gif"; } if (k==="cdf") { fin="http://www.pad2pad.com/images/digit2.gif"; } return fin; } </script> </head> <body> <img src="javascript:emot();"> </body> </html> Οπως φαινεται απο το κωδικα θελω απλα να κανει ενα ελεγχο ενος δοσμενου αλφαριθμητικου και να δινει τη διευθυνση της αντιστοιχης εικονας. Το προβλημα ειναι οτι αν και η συναρτηση μου λειτουργει μια χαρα, το img src δν την καλει.
Θενξ εκ των προτερων για οποιαδηποτε συμβουλη, μονο μη με ριξετε στα πολυ βαθια γιατι εχω μονο κατι ωρες που τη δουλευω τη javascript

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 12:52, 29-07-08:

#15
Δεν νομίζω ότι γίνεται να βάλεις τέτοιο src στο img. Μόνο στην ιδιότητα href των links ξέρω να γίνεται, και δεν είναι σωστή πρακτική ούτε εκεί.
H javascript είναι γεγονοστρεφής γλώσσα, αν γινόταν κάτι τέτοιο, σε τι event θα εκτελείτο (στα links ισοδυναμεί με onclick);

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

wagneriandandy (Λευτέρης)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη wagneriandandy
Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 107 μηνύματα.

O wagneriandandy έγραψε στις 15:03, 29-07-08:

#16
Σ' ευχαριστω πολυ Michelle για την απαντηση σου. Με βοηθησε να συνειδητοποιησω τη γεγονοστρεφη φιλοσοφια της γλωσσας. Ετσι τον αλλαξα λιγο τον κωδικα και μου δουλεψε:
<html> <head> <script type="text/JavaScript"> function emot() { var k="abc"; var fin=" "; if (k==="abc") { fin ="http://www.emachineshop.com/images/digit1.gif"; } if (k==="cdf") { fin="http://www.pad2pad.com/images/digit2.gif"; } document.write('<img src="'+fin+'">') } </script> </head> <body onload="emot()"> </body> </html> Χιλια θενξ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 15:20, 29-07-08:

#17
Μπορεί να δουλεύει τώρα, αλλά είναι πολύ λάθος τρόπος.
Ουσιαστικά χρησιμοποιείς μια μέθοδο που δεν ενδείκνυεται για κάτι τέτοιο: η document.write θεωρείται απαρχαιωμένη και πρέπει να χρησιμοποείται μόνο όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αν καλέσεις document.write αφ'ότου έχει φορτώσει η σελίδα, θα την "διαγράψει" (όχι το αρχείο, απλά δεν θα τη βλέπει πλέον ο χρήστης) και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει νέα με αυτό που πέρασες ως όρισμα στην write(). Ο λόγος που δεν το βλέπεις αυτό το πρόβλημα τώρα, είναι ότι ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι άλλο στο <body>. Αν του προσθέσεις υπάρχον περιεχόμενο, θα δεις ότι αυτό αφότου φορτώσει (μιας και καλείς τη συνάρτηση σου στο onload) θα "σβηστεί" και θα εμφανιστεί μόνο η εικόνα.

Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις αυτό που θες: Να εισάγεις δυναμικά το img tag, μέσω DOM Manipulation, είτε να υπάρχει ήδη το img tag και να του αλλάζεις την ιδιότητα src αφότου αναφερθείς σε αυτό (ο συνηθέστερος: δίνοντας του κάποιο ID, με τη μέθοδο document.getElementById).

Διαβάζεις κάποιο βιβλίο για να μάθεις JavaScript ή προσπαθείς με άλλο τρόπο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

wagneriandandy (Λευτέρης)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη wagneriandandy
Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 107 μηνύματα.

O wagneriandandy έγραψε στις 17:42, 29-07-08:

#18
Απο το ιντερνετ διαβασα μερικα πραγματα για τη javascript. Θα ενδιαφερομουν ομως για καποιο βιβλιο. Μπορεις να μου προτεινεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 17:47, 29-07-08:

#19
Αν έπρεπε να σου προτείνω μόνο ένα, θα ήταν το ppk on Javascript (εκδόσεις New Riders, συγγραφέας Peter-Paul Koch)
Ωστόσο θα πρότεινα να διαβάσεις και κάποιο πιο εισαγωγικό αρχικά, όπως το Javascript Phrasebook (εκδόσεις O'Reilly).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

wagneriandandy (Λευτέρης)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη wagneriandandy
Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 107 μηνύματα.

O wagneriandandy έγραψε στις 22:46, 29-07-08:

#20
Θα τα τσεκαρω και τα δυο.Σ ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vendetta (Thor)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη vendetta
Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ξεναγός . Έχει γράψει 342 μηνύματα.

O vendetta έγραψε στις 00:50, 09-12-08:

#21
Λοιπόν...Έχω "κολλήσει" σε ένα σημείο...
Φτιάχνω μία jsp και έχω σε αυτή ένα sql query το οποίο σε μία var που την ονομάζω xartis αποθηκεύει ένα μέρος απο τη βάση δεδομένων που έχω...Θέλω κάποια στοιχεία από τη var αυτή να τα περάσω σε ένα script tag μέσα στο οποίο γράφω σε javascript...Εάν γράψω αυτούσια τη var δεν την αναγνωρίζει...Πιο συγκεκριμένα...

<sql:query var="xartis" dataSource="jdbc/FirstTest"> SELECT Name, Address, Number, Area FROM Cinemas, Halls WHERE Cinemas.Name = Halls.CinName AND Halls.Movie = ? <sql:param value="${param.tainies_drop}"/> AND Cinemas.Area = ? <sql:param value="${param.perioxes_drop}"/> </sql:query> Κανείς που να έχει κάποια λύση;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 01:14, 09-12-08:

#22
Εξήγησε το και για όσους δεν ξέρουν jsp...
Δεν είναι απαραίτητο όσοι ξέρουμε javascript να ξέρουμε και jsp...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vendetta (Thor)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη vendetta
Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ξεναγός . Έχει γράψει 342 μηνύματα.

O vendetta έγραψε στις 01:28, 09-12-08:

#23
Ουσιαστικά χρησιμοποιώ html...Η jsp είναι δυναμική σελίδα...

<%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <%@taglib uri="http://java.sun.com/jsp/jstl/core" prefix="c"%> <%@taglib uri="http://java.sun.com/jsp/jstl/sql" prefix="sql"%> <sql:query var="xartis" dataSource="jdbc/FirstTest"> SELECT Name, Address, Number, Area FROM Cinemas, Halls WHERE Cinemas.Name = Halls.CinName AND Halls.Movie = ? <sql:param value="${param.tainies_drop}"/> AND Cinemas.Area = ? <sql:param value="${param.perioxes_drop}"/> </sql:query> <html> <head> <script type="text/javascript" src="http://www.google.com/jsapi?key=Κλειδί&hl=el"></script> <script type="text/javascript"> google.load("maps", "2",{"other_params":"sensor=true"}); function showAddress(address) { var map = new google.maps.Map2(document.getElementById("map_canvas")) var geocoder = new google.maps.ClientGeocoder(); geocoder.getLatLng( address, function(point) { if (!point) { alert(address + " not found"); } else { map.setCenter(point, 13); var marker = new GMarker(point); map.addOverlay(marker); marker.openInfoWindowHtml(address); } } ); } </script> </head> <body onload> <div id="map_canvas" style="width: 800px; height: 600px"></div> <script> google.setOnLoadCallback(showAddress('Διεύθυνση')); </script> </body> </html> Θέλω, λοιπόν, να περάσω τη μεταβλητή xartis (...βασικά ένα στοιχείο αυτής...το xartis.Address ονομάζεται...) που προκύπτει από το sql query και είναι ένας πίνακας ουσιαστικά απλά ένα τμήμα του πίνακα που είναι στη βάση δεδομένων μέσα στο <script> tag στο οποίο γράφω σε javascript... Eάν πας να περάσεις τη xartis αυτούσια δεν την αναγνωρίζει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 01:31, 09-12-08:

#24
Το ξέρω ότι η jsp είναι server side, απλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς συντάσσεται.
Δηλαδή, για να καταλάβω, η xartis είναι μεταβλητή της server side γλώσσας σου;
Και μάλιστα όχι κάποιου primitive τύπου αλλά αντικείμενο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vendetta (Thor)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη vendetta
Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ξεναγός . Έχει γράψει 342 μηνύματα.

O vendetta έγραψε στις 01:41, 09-12-08:

#25
Ναι είναι μεταβλητή για τη σελίδα αυτή την jsp δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο tag σε απλή javascript...Η xartis είναι το ResultSet όπως αποκαλείται η μεταβλητή που προκύπτει από το sql query και δεν είναι κάποιου γνωστού τύπου...Ο ακριβής τύπος όπως αναφέρεται είναι javax.servlet.jsp.jstl.sql. Result ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 01:50, 09-12-08:

#26
Δεν γίνεται να την περάσεις απευθείας σε js τότε. Πρέπει να την τυπώσεις στη σελίδα μέσα στα script tags σε κάποια μορφή που να μπορείς να τη χειριστείς εύκολα μετά στη js (πχ JSON - ναι, δεν είναι μόνο για την ajax) ή και να τυπώσεις απευθείας με jsp τον js κώδικα που θα δημιουργεί το αντικείμενο στη js.
Εκτός αν η jsp έχει κανένα περίεργο κόλπο που δεν γνωρίζω (αν και δεν το θεωρώ πιθανό, πόσο διαφορετική να είναι πια στα βασικά; ). Σε php πάντως, η παραπάνω είναι η προσέγγιση που ακολουθείται όταν πρόκειται για αντικείμενα.
Γενικά μην τα μπερδεύεις. Η js εκτελείται στον client και "βλέπει" τη σελίδα σου όπως φτάνει στον browser (δηλαδή βλέπει αυτό που θα δεις αν κάνεις view source). Δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο αρχικό αρχείο που εκτελείται στον server, μιας και αυτό δεν φτάνει ποτέ στον client προτού εκτελεστεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fandago (Ә□⌂щяңš)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη fandago
Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,620 μηνύματα.

O fandago μπορεί να φαίνεται αλλά ΔΕΝ έγραψε στις 01:51, 09-12-08:

#27
Δεν έχω κάνει jsp αλλά στην jdbc, για να πάρεις από το ResultSet (πχ rs) κάποιο στοιχείο του πίνακα που σου επέστρεφε το query χρησιμοποιείς ανάλογα με το "είδος" του στοιχείου την ανάλογη εντολή. Πχ για Integer παίρνεις το rs.getInt(όνομα_στήλης), οπότε αν ισχύει το ίδιο θα πρέπει να γράψεις xartis.getString(Address). Φυσικά αυτό θα σου δώσει της πρώτης γραμμής του πίνακα το αποτέλεσμα, για την επόμενη εντολή, θα πρέπει να υπάρχει κάτι του στυλ rs.next().

Αυτά όμως σε JDBC, δεν έχω κάνει jsp αλλά αν δεν σε βιάζει μπορώ να το μάθω αύριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 01:54, 09-12-08:

#28
fandago, απ'όσο κατάλαβα (vendetta διόρθωσε με αν κάνω λάθος), το πρόβλημα του δεν είναι πώς θα διαβάσει τα αποτελέσματα του query, αλλά πώς θα τα περάσει στη javascript...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vendetta (Thor)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη vendetta
Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ξεναγός . Έχει γράψει 342 μηνύματα.

O vendetta έγραψε στις 02:03, 09-12-08:

#29
Αρχική Δημοσίευση από fandago
Δεν έχω κάνει jsp αλλά στην jdbc, για να πάρεις από το ResultSet (πχ rs) κάποιο στοιχείο του πίνακα που σου επέστρεφε το query χρησιμοποιείς ανάλογα με το "είδος" του στοιχείου την ανάλογη εντολή. Πχ για Integer παίρνεις το rs.getInt(όνομα_στήλης), οπότε αν ισχύει το ίδιο θα πρέπει να γράψεις xartis.getString(Address). Φυσικά αυτό θα σου δώσει της πρώτης γραμμής του πίνακα το αποτέλεσμα, για την επόμενη εντολή, θα πρέπει να υπάρχει κάτι του στυλ rs.next().

Αυτά όμως σε JDBC, δεν έχω κάνει jsp αλλά αν δεν σε βιάζει μπορώ να το μάθω αύριο
Ναι αυτό το ξέρω...Απλά δεν μπορώ να περάσω τη xartis στο script tag...Δεν αναγνωρίζεται ως μεταβλητή...
Πάντως μπορώ να περιμένω για τη βοήθεια και αύριο...

Αρχική Δημοσίευση από Michelle
fandago, απ'όσο κατάλαβα (vendetta διόρθωσε με αν κάνω λάθος), το πρόβλημα του δεν είναι πώς θα διαβάσει τα αποτελέσματα του query, αλλά πώς θα τα περάσει στη javascript...
Ακριβώς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 02:06, 09-12-08:

#30
vendetta, σου έχω απαντήσει παραπάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vendetta (Thor)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη vendetta
Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ξεναγός . Έχει γράψει 342 μηνύματα.

O vendetta έγραψε στις 02:11, 09-12-08:

#31
Σ'ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

xanp (Ξανθή)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη xanp
H Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται IT . Έχει γράψει 150 μηνύματα.

H xanp έγραψε στις 09:35, 09-12-08:

#32
Κώστα για δες μήπως έτσι, βασικά αυτό γίνεται με jstl tags σε jsp pages για να πάρεις την τιμή της μεταβλητής

value='${xartis.Address}'

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vendetta (Thor)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη vendetta
Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ξεναγός . Έχει γράψει 342 μηνύματα.

O vendetta έγραψε στις 19:47, 16-02-09:

#33
Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει...

Έχω μία JSP και δύο drop-downs...Οι επιλογές στο ένα έρχονται από τη βάση δεδομένων με τη βοήθεια μίας κλάσης...Με βάση την επιλογή σε αυτό το πρώτο drop-down θέλω να επιλέγονται από τη βάση δεδομένων τα κατάλληλα δεδομένα (μέσω μίας δεύτερης κλάσης) και να εμφανίζονται στο δεύτερο drop-down...Προσπαθώ με το που γίνεται η αλλαγή στο πρώτο drop-down να καλείται μία function (με την onchange) και εκεί να γίνεται όλη η δουλειά που θέλω να γίνει και είπα πιο πάνω...Όμως τη function πρέπει να τη γράψω σε javascript και δεν έχω βρει τρόπο να καλώ μέσα στη javascript τη δεύτερη κλάση που ανέφερα...

Καμιά ιδεά;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 14:46, 17-02-09:

#34
Είτε θα τα φορτώνεις όλα εξαρχής (bad λύση), είτε θα το κάνεις με AJAX (η ορθή λύση). Εναλλακτικά υπάρχει και η λύση του hidden iframe, αν θες να υποστηρίξεις εξαιρετικά αρχαίους browsers ή για κάποιο μυστήριο λόγο δεν θες να μάθεις AJAX.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Απορίες για τα ΤΕΙ - Από Atheridis
      Το θέμα έχει λάβει 106 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 26-01-16 στις 09:26.
    • Πωλείται Πωλούνται βιβλία (HTML/CSS-JavaScript-Κοινωνιολογίας) - Από Scandal
      Το θέμα έχει λάβει 3 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Αγγελίες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 27-08-15 στις 18:00.
    • Απορίες... - Από Invincible
      Το θέμα έχει λάβει 1 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 02-09-11 στις 20:37.
    • Βιβλίο για Javascript - Από Scandal
      Το θέμα έχει λάβει 0 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 15-05-11 στις 19:38.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους