Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,094 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,077 μηνύματα σε 74,651 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Απορίες στη Java

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 08:46, 15-04-08:

#1
package hello; import java.applet.Applet; import java.util.*; import java.io.*; class Hello { public static void main(String[] args ) { System.out.print("Hello!"); } } Εχω το λογισμικο NetBeans 6.0.1 και κανω compile και δεν μου εμφανιζει κανενα error οταν ομως προσπαθω να κανω Run μου εμφανιζει αυτο που εχω σε συννημενο αρχειο

Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: doc Java_Aporia.doc (99,0 KB, 111 αναγνώσεις)
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 15-04-08 στις 23:17. Αιτία: προσθήκη code tag
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Bill
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε στις 09:15, 15-04-08:

#2
Αρχική Δημοσίευση από teo
Εχω το λογισμικο NetBeans 6.0.1 και κανω compile και δεν μου εμφανιζει κανενα error οταν ομως προσπαθω να κανω Run μου εμφανιζει αυτο που εχω σε συννημενο αρχειο

Γιατι δεν μου εμφανιζει στην εξοδο το "hello!"?
Αν προσέξεις τα κόκκινα γράμματα κατά τη διάρκεια του build θα δεις οτι υπαρχει error.Το error δεν προκύπτει μονο κατα το compile.

Kαι επιπλέον προσπαθεις να το κανεις σε applet ή σε application;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 22:40, 15-04-08:

#3
Δεν θελω να κανω applet application θελω μπορεις να μου πεις γιατι μου εμφανιζει αυτο το λαθος κατα την εκτελεση του προγραμματος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Bill
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε στις 23:16, 15-04-08:

#4
Αυτό που προκύπτει από το run σου λέει οτι δεν βρέθηκε καποιο class definition.(δεν είναι error αφού κανει build το προγραμμα)

Γενικά:
Aφού κανεις application το import java.applet.Applet; δεν χρειάζεται.
Καλό είναι να δηλώνεις constructor σε κάθε κλάση σου κι ας μην κανει τίποτα.Επομένως προσθέτεις τη γραμμή Hello() {}

Τώρα γιατί δεν τρέχει ρίξε μια ματιά εδώ.Eίναι βήμα προς βήμα η διαδικασία για το netBeans μήπως δεν έχεις κανει σωστά κάτι ,όπως στα ονόματα των αρχείων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

teo (Θοδωρής)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη teo
Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 426 μηνύματα.

O teo έγραψε στις 00:10, 16-04-08:

#5
ok Θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ ρε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dimitris0mg

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Dimitris0mg
Ο Dimitris0mg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O Dimitris0mg έγραψε στις 02:37, 26-12-09:

#6
καλησπερα παιδια... μπορει καποιοσ να μου πει αν ξερει πωσ δηλωνουμε το κενο στην java?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 10:40, 26-12-09:

#7
Τι;

Ποιό κενό; Τι εννοείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη miv
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,078 μηνύματα.

O miv έγραψε στις 19:52, 29-12-09:

#8
Ανοίγεις ένα string και πατάς οσα διαστήματα θέλεις, στη συμβολοσειρά αναγνωρίζονται ένα προς ένα όσα κι αν πατήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός Java - Από maria....
      Το θέμα έχει λάβει 68 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 06-06-17 στις 11:35.
    • Βοήθεια/Απορίες στη γλώσσα προγραμματισμού Java - Από xaxaaria
      Το θέμα έχει λάβει 17 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-07-15 στις 09:10.
    • Βιβλίο για Java ή C++ - Από thanos523
      Το θέμα έχει λάβει 5 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-01-10 στις 10:42.
    • ΑΕΠΠ Βοήθεια σε άσκηση Java - Από natasa mastellou
      Το θέμα έχει λάβει 7 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-04-09 στις 17:14.
    • Αρχάριος στην Java - Από billthevampire
      Το θέμα έχει λάβει 11 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-10-05 στις 02:41.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους