Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,074 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,657 μηνύματα σε 74,624 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Απορίες για html

Alex-k

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Alex-k
Ο Alex-k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 46 ετών . Έχει γράψει 27 μηνύματα.

O Alex-k έγραψε στις 11:52, 01-05-09:

#1
Γίνεται στην html να φτιάξω table μέσα σε table, και να έχει scroll οριζόντιο,
και να έχει και σταθερό μέγεθος?Θά ήθελα κώδικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Scandal (Πέτρος)

Tech Manager

Το avatar του χρήστη Scandal
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

O Scandal έγραψε στις 16:45, 01-05-09:

#2
Αρχική Δημοσίευση από Alex-k
Γίνεται στην html να φτιάξω table μέσα σε table, και να έχει scroll οριζόντιο,
και να έχει και σταθερό μέγεθος?Θά ήθελα κώδικα.
Το παρακάτω είναι ένα κουτάκι ύψους 250pixels και πλάτους 100. Ρύθμισέ το όπως θέλεις (μπορείς να βάλεις και ύψος 100% αν θες αντί για 250px). Στη θέση του CONTEST βάζεις ό,τι θες.
<table> <tr> <td valign="top"> <div style="overflow: auto; width: 100px; height: 250px;"> ---CONTEST--- </div> </td> </tr> </table>
-petros

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Alex-k

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Alex-k
Ο Alex-k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 46 ετών . Έχει γράψει 27 μηνύματα.

O Alex-k έγραψε στις 03:03, 02-05-09:

#3
Ευχαριστώ Πέτρο το χρησιμοποίησα τον πίνακα όπως είναι παρακάτω
<table> <tr> <td valign="top"> <div style="overflow: auto; width: 220px; height: 500px;"> ---Φωτογραφίες με μέγεθος μέχρι 200χ200px--- </div> </td> </tr> </table>


ενώ ήθελα να βάλω διαστάσεις width: 600px; height: 220px;
Aλλά όταν συμπληρωνόταν η διάσταση πλάτος έβαζε τις υπόλοιπες από κάτω και έτσι είχα δύο μπάρες κύλισης και όχι το αποτέλεσμα που ήθελα κάποια ιδέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη miv
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,078 μηνύματα.

O miv έγραψε στις 07:05, 05-01-10:

#4
Γνωρίζει κανείς αν, τοποθετώντας το email μου μέσα σε ένα σύνδεσμο τύπου mailto χρησιμοποιώντας την a href στην HTML σε κάποια σελίδα, κινδυνεύει να βρεθεί η διεύθυνσή μου σε κάποια λίστα με παραλήπτες spamming; Είναι γνωστό ότι αν γράψεις αβέρτα μια διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου μαζί με το παπάκι σε πληρη μορφή στο ιντερνετ κατα 90% θα βρεθεις σε τέτοια λίστα, οπότε το γράφεις αφήνωντας κενά για να μη δημιουργεί link. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση κώδικα συνδέσμου mailto...Να τονίσω οτι το όνομα του hotlink σίγουρα δεν θα ειναι η ίδια η διεύθυνση του mail μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 20:23, 10-01-10:

#5
Αρχική Δημοσίευση από miv
Να τονίσω οτι το όνομα του hotlink σίγουρα δεν θα ειναι η ίδια η διεύθυνση του mail μου....
Πώς θα'ναι γραμμένη δηλαδή?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 03:22, 11-01-10:

#6
Αρχική Δημοσίευση από miv
Γνωρίζει κανείς αν, τοποθετώντας το email μου μέσα σε ένα σύνδεσμο τύπου mailto χρησιμοποιώντας την a href στην HTML σε κάποια σελίδα, κινδυνεύει να βρεθεί η διεύθυνσή μου σε κάποια λίστα με παραλήπτες spamming; Είναι γνωστό ότι αν γράψεις αβέρτα μια διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου μαζί με το παπάκι σε πληρη μορφή στο ιντερνετ κατα 90% θα βρεθεις σε τέτοια λίστα, οπότε το γράφεις αφήνωντας κενά για να μη δημιουργεί link. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση κώδικα συνδέσμου mailto...Να τονίσω οτι το όνομα του hotlink σίγουρα δεν θα ειναι η ίδια η διεύθυνση του mail μου....
Απο τα πρώτα που ψάχνουν τα σπαμποτς είναι διευθύνσεις τύπου mailto, καθώς είναι το πιο εύκολο να μεταφράσουν σε διεύθυνση (πιο εύκολο και απο χύμα διευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κάνουν και ένα στοιχειώδες parsing).

Τρόποι προστασίας υπάρχουν πολοί όμως, όπως πχ το να γράψεις την διεύθυνση σαν εικόνα, να αντικαταστήσεις το παπάκι με εικόνα, αντί για mailto: να έχεις μια φόρμα επικοινωνίας με captcha, να γράφεις τα email της μορφής user__AT__domain.org κτλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη miv
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,078 μηνύματα.

O miv έγραψε στις 10:20, 11-01-10:

#7
Φόρμα δεν θα βάλω γιατί δεν χρειάζεται ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο site, το έκανα τελικά με τον απλό τρόπο user (παπακι) domain.gr
Thanx alot.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 16:33, 30-08-12:

#8
θα ήθελα να φτιάξω ενα comment box για το μπλογκ μου! τον κώδικα για να τον κάνω,τον έχω
απλά οταν ο επισκέπτης θα πατάει "αποστολή" ή να βλέπω το μήνυμα απο κάτω ή να μου έρχεται σε e-mail...
θα ήθελα και τις δυο περιπτώσεις αν είναι εφικτό.
ευχαριστώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Βιβλία για html - Από skoufaras
      Το θέμα έχει λάβει 3 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 10-05-11 στις 15:30.
    • html - Από V@gos
      Το θέμα έχει λάβει 4 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Software.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 19-11-09 στις 08:42.
    • Εισαγωγή γραμματοσειράς σε Html κώδικα - Από Alex-k
      Το θέμα έχει λάβει 7 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-08-09 στις 20:05.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους