×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,044 μέλη και 2,411,742 μηνύματα σε 75,392 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 269 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Απορίες για html

Alex-k

Νεοφερμένος

Ο Alex-k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 46 ετών . Έχει γράψει 27 μηνύματα.

O Alex-k έγραψε: στις 11:52, 01-05-09:

#1
Γίνεται στην html να φτιάξω table μέσα σε table, και να έχει scroll οριζόντιο,
και να έχει και σταθερό μέγεθος?Θά ήθελα κώδικα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Scandal (Πέτρος)

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 4,051 μηνύματα.

O Scandal έγραψε: στις 16:45, 01-05-09:

#2
Αρχική Δημοσίευση από Alex-k
Γίνεται στην html να φτιάξω table μέσα σε table, και να έχει scroll οριζόντιο,
και να έχει και σταθερό μέγεθος?Θά ήθελα κώδικα.
Το παρακάτω είναι ένα κουτάκι ύψους 250pixels και πλάτους 100. Ρύθμισέ το όπως θέλεις (μπορείς να βάλεις και ύψος 100% αν θες αντί για 250px). Στη θέση του CONTEST βάζεις ό,τι θες.
<table> <tr> <td valign="top"> <div style="overflow: auto; width: 100px; height: 250px;"> ---CONTEST--- </div> </td> </tr> </table>
-petros
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Alex-k

Νεοφερμένος

Ο Alex-k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 46 ετών . Έχει γράψει 27 μηνύματα.

O Alex-k έγραψε: στις 03:03, 02-05-09:

#3
Ευχαριστώ Πέτρο το χρησιμοποίησα τον πίνακα όπως είναι παρακάτω
<table> <tr> <td valign="top"> <div style="overflow: auto; width: 220px; height: 500px;"> ---Φωτογραφίες με μέγεθος μέχρι 200χ200px--- </div> </td> </tr> </table>


ενώ ήθελα να βάλω διαστάσεις width: 600px; height: 220px;
Aλλά όταν συμπληρωνόταν η διάσταση πλάτος έβαζε τις υπόλοιπες από κάτω και έτσι είχα δύο μπάρες κύλισης και όχι το αποτέλεσμα που ήθελα κάποια ιδέα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,076 μηνύματα.

O miv έγραψε: στις 07:05, 05-01-10:

#4
Γνωρίζει κανείς αν, τοποθετώντας το email μου μέσα σε ένα σύνδεσμο τύπου mailto χρησιμοποιώντας την a href στην HTML σε κάποια σελίδα, κινδυνεύει να βρεθεί η διεύθυνσή μου σε κάποια λίστα με παραλήπτες spamming; Είναι γνωστό ότι αν γράψεις αβέρτα μια διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου μαζί με το παπάκι σε πληρη μορφή στο ιντερνετ κατα 90% θα βρεθεις σε τέτοια λίστα, οπότε το γράφεις αφήνωντας κενά για να μη δημιουργεί link. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση κώδικα συνδέσμου mailto...Να τονίσω οτι το όνομα του hotlink σίγουρα δεν θα ειναι η ίδια η διεύθυνση του mail μου....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε: στις 20:23, 10-01-10:

#5
Αρχική Δημοσίευση από miv
Να τονίσω οτι το όνομα του hotlink σίγουρα δεν θα ειναι η ίδια η διεύθυνση του mail μου....
Πώς θα'ναι γραμμένη δηλαδή?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,476 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε: στις 03:22, 11-01-10:

#6
Αρχική Δημοσίευση από miv
Γνωρίζει κανείς αν, τοποθετώντας το email μου μέσα σε ένα σύνδεσμο τύπου mailto χρησιμοποιώντας την a href στην HTML σε κάποια σελίδα, κινδυνεύει να βρεθεί η διεύθυνσή μου σε κάποια λίστα με παραλήπτες spamming; Είναι γνωστό ότι αν γράψεις αβέρτα μια διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου μαζί με το παπάκι σε πληρη μορφή στο ιντερνετ κατα 90% θα βρεθεις σε τέτοια λίστα, οπότε το γράφεις αφήνωντας κενά για να μη δημιουργεί link. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση κώδικα συνδέσμου mailto...Να τονίσω οτι το όνομα του hotlink σίγουρα δεν θα ειναι η ίδια η διεύθυνση του mail μου....
Απο τα πρώτα που ψάχνουν τα σπαμποτς είναι διευθύνσεις τύπου mailto, καθώς είναι το πιο εύκολο να μεταφράσουν σε διεύθυνση (πιο εύκολο και απο χύμα διευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κάνουν και ένα στοιχειώδες parsing).

Τρόποι προστασίας υπάρχουν πολοί όμως, όπως πχ το να γράψεις την διεύθυνση σαν εικόνα, να αντικαταστήσεις το παπάκι με εικόνα, αντί για mailto: να έχεις μια φόρμα επικοινωνίας με captcha, να γράφεις τα email της μορφής user__AT__domain.org κτλ.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,076 μηνύματα.

O miv έγραψε: στις 10:20, 11-01-10:

#7
Φόρμα δεν θα βάλω γιατί δεν χρειάζεται ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο site, το έκανα τελικά με τον απλό τρόπο user (παπακι) domain.gr
Thanx alot.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε: στις 16:33, 30-08-12:

#8
θα ήθελα να φτιάξω ενα comment box για το μπλογκ μου! τον κώδικα για να τον κάνω,τον έχω
απλά οταν ο επισκέπτης θα πατάει "αποστολή" ή να βλέπω το μήνυμα απο κάτω ή να μου έρχεται σε e-mail...
θα ήθελα και τις δυο περιπτώσεις αν είναι εφικτό.
ευχαριστώ..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Βιβλία για html - Από skoufaras
      Το θέμα έχει λάβει 3 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 10-05-11 στις 15:30.
    • html - Από V@gos
      Το θέμα έχει λάβει 4 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Software.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 19-11-09 στις 08:42.
    • Εισαγωγή γραμματοσειράς σε Html κώδικα - Από Alex-k
      Το θέμα έχει λάβει 7 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-08-09 στις 20:05.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα