Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,074 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,655 μηνύματα σε 74,624 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Μαγειρική για στόκους και γευστικές προτάσεις!

Valder (Λυκούργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Valder
Ο Λυκούργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3,291 μηνύματα.

O Valder απορροφημένος στο επίχρυσο τουλάτε του έγραψε στις 12:54, 28-03-06:

#1
Ναι ναι αφήστε τον έτσι τον τίτλο, να τσούζει λιγάκι όσους δεν ξέρουμε να φτιάχνουμε ούτε ενα βραστό αυγό. Υποθέτετε οτι έχετε εναν φίλο (καλή ώρα εμένα) που ενω είναι και γ@μώ τα παιδιά και υπέροχος και καταπληκτικός και...και... ...είναι τελείως ΣΤΟΚΟΣ στην μαγειρική! Καθότι φοιτητής, η κουζίνα του, δε διαθέτει όοολα αυτά τα υπέροχα κουζινικά μπιχλιμπίδια που έχει η Βέφα στην εκπομπή της, ή η μαμά σας/του στο σπίτι σας/του, παρά μόνο τα βασικά και απολύτως απαραίτητα.

Φτιάχνω αυτό το θέμα για να μας πείτε ποιές πηγές μαγειρικής γνώσης γνωρίζετε που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τον γλυκό και πανέμορφο στόκο μας, σε εναν αρκούντως ικανοποιητικό σέφ....στην κουζίνα του (οχι δεν έχει βλέψεις για παραπέρα. Να τρώει θέλει, που και που να σκλαβώνει και κανα μωρό με το ταλέντο του στις ομελέτες αλα Αρχοντούλης ). Προσωπικές συνταγές σαφώς και γίνονται αποδεκτές. Θα χαιρόμουν αν αυτό το θέμα μεταμορφωνόταν και σε ενα μικρό "συνταγολόγιο" του στεκιού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 16:00, 28-03-06:

#2
Η κυριως πηγη μου ειναι "ο φοιτητης στην κουζινα" (το βιβλιο που πηρα στο πρωτο ετος:p).. Κατα τ'αλλα υπαρχουν ενα καρο sites τυπου nistikoarkoudi.gr, gourmet.gr κτλ κτλ..
Λατρεμενη ευκολη συνταγη οταν "τραπεζωνω".. Τορτελινια με διαφορα.
Παιρνουμε 2 πακετα τορτελινι με τυρια, για ενα μικρο πυρεξ..Βραζεις τα τορτελινια κανενα 10λεπτο μεχρι να ειναι ******, και τα βαζεις στο πυρεξακι. Εχεις ηδη ψιλοκοψει γαλοπουλες, ζαμπον κι ο,τι αλλαντικο θες. Ριχνεις τα αλλαντικα, βαζεις μανιταρια αν θες (εγω κανω το μισο πυρεξ με μανιταρια και το αλλο μισο χωρις γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος τρωει), και τα περιλουζεις με κρεμα γαλακτος. Απο πανω βαζεις μια "στρωση" τριμμενο τυρι, γκουντα η κατι τετοιο, και βαζεις το πυρεξ στον φουρνο στους 180.. Οταν ροδοκοκκινισει το τυρι ειναι ετοιμο, ΓΙΑΜ !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 16:02, 28-03-06:

#3
τα βρασμενα τορτελινια τα θελουμε μ@λ@κά, αλλα δεν ξερω τι εχετε εναντιον τους και αστερικοποιηθηκαν :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

diddle

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη diddle
H diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών . Έχει γράψει 226 μηνύματα.

H diddle έγραψε στις 19:47, 28-03-06:

#4
Αρχική Δημοσίευση από katerina
Τορτελινια με διαφορα.
Παιρνουμε 2 πακετα τορτελινι με τυρια, για ενα μικρο πυρεξ..Βραζεις τα τορτελινια κανενα 10λεπτο μεχρι να ειναι ******, και τα βαζεις στο πυρεξακι. Εχεις ηδη ψιλοκοψει γαλοπουλες, ζαμπον κι ο,τι αλλαντικο θες. Ριχνεις τα αλλαντικα, βαζεις μανιταρια αν θες (εγω κανω το μισο πυρεξ με μανιταρια και το αλλο μισο χωρις γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος τρωει), και τα περιλουζεις με κρεμα γαλακτος. Απο πανω βαζεις μια "στρωση" τριμμενο τυρι, γκουντα η κατι τετοιο, και βαζεις το πυρεξ στον φουρνο στους 180.. Οταν ροδοκοκκινισει το τυρι ειναι ετοιμο, ΓΙΑΜ !
Αυτό το φτιάχνω κ εγώ με ορισμένες διαφορές όμως!Από αλλαντικά τηγανίζω μερικές φετούλες μπέικον,τις ψιλοκόβω και τις ρίχνω στο πυρέξ.Από τριμμένα τυριά βάζω 3 κουταλιές ρεγκάτο,3κουταλιές κεφαλογραβιέρα και 3 κουταλιές έμμενταλ και τα ανακατεύω μαζί με τα τορτελινια και την κρέμα γάλακτος! και καλύπτω την επιφάνεια του ταψιού με φέτες κασέρι του τόστ (πρόσφατα έβαλα φέτες dirollo και ήταν το κάτι άλλο)!!ώστε με την κρεμα γάλακτος να γίνει ακόμα πιο νόστιμη η κρούστα!Πολύ νόστιμο πράγματι...!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diddle : 28-03-06 στις 19:52.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

crazyhelen (crazyhelen)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη crazyhelen
H crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,257 μηνύματα.

H crazyhelen Ελένη έγραψε στις 11:09, 26-04-06:

#5
Έχω την καλύτερη συνταγή ever :
Ονομάζεται "Ότι τραβάει η όρεξή σου"

Σκεύη : ένα τηλέφωνο (κατά προτίμηση ασύρματο)

Υλικά : Μενού/Καταλόγους/Τηλέφωνα από τα πλησιέστερα delivery της περιοχής

Εκτέλεση : Πατάμε το ON στη συσκευή του τηλεφώνου και πληκτρολογούμε τον αριθμό τηλεφώνου του delivery που επιλέξαμε. Μιλάμε στην συμπαθεστάτη κοπέλα (συνήθως) που θα απαντήσει και της λέμε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι ακριβώς θα θέλαμε να μας φέρει το delivery-boy σπίτι μας. Δίνουμε τα στοιχεία μας (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) με καθαρή φωνή (μην γίνει κανένα λάθος και μείνουμε νηστικοί), κλείνουμε το τηλέφωνο πατώντας το OFF και περιμένουμε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού μας.
Σερβίρεται σε γυάλινα πιάτα, για να μην σας περάσουν για άσχετο!

Καλή σας όρεξη!

Υ.Γ. Βαλντερούλη, πάω στοίχημα ότι αυτή τη συνταγή την ήξερες, αλλά δυστυχώς, εκτός από αυτή και τα βραστά αβγά, δεν έχω κάτι άλλο εύκολο να σου προτείνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

FvR

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη FvR
H FvR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών . Έχει γράψει 40 μηνύματα.

H FvR έγραψε στις 13:59, 26-04-06:

#6
Λοιπόν τώρα υλικά ακριβώς δεν ξέρω..η μαμά μου το φτιάχνει οποιος θέλει να μου πει να ρωτήσω να σας πώ..δύσκολο όμως δεν είναι..
Φτιάχνουμε κοκκινιστό μοσχαράκι..(ποντίκι συνήθως είναι πιό μαλακό το κρέας του).Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμυδάκι το τσιγαρίζουμε έπειτα το κρέας το τσιγαρίζουμε κ αυτό λίγο και εν συνεχεία ρίχνουμε ντοματούλα ψιλοκομμένη(υπάρχουν κ αυτά τα pummaro με την κομμένη ντοματούλα) προσθέτουμε κ επιπλέον pummaro αν δεν μας φτάνει η ντοματούλα και ρίχνουμε και μπόλικο νερακι..να το σκεπάσει σχεδόν το κρέας μας.Το ελέγχουμε συχνά για να έχει νεράκι.Μόλις βράσει το κρέας μας το βγάζουμε κ στο ζουμί του ρίχνουμε αρακα με καροτάκι κ τα αφήνουμε κ αυτά να βράσουν.Μόλις γίνουν..(να μην είναι κ πολυ νιανια..) τα βάζουμε σε ένα πυρεξάκι όλα..το κρέας με τον αρατά κ τη σαλτσα τους μαζι....απο πάνω σκεπάζουμε με τυράκι κίτρινο..είτε φέτες είτε τριμμένο κ το βάζουμε στο φούρνο εώς ότου να πάρει χρώμα το τυράκι μας..και μετά το τρώμε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιάννης (Παπαφλέσσας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιάννης
Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 42 ετών . Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.

O Γιάννης Πέρασα μια βόλτα! Τι θα φάμε? έγραψε στις 14:59, 20-07-06:

#7
Κουέ και michelle αν συνεχίσετε να μιλάτε με τέτοια ένταση η μία στην άλλη θα αμολίσω.... το μπαν-όπαιδο!

Πέτραν ετοίμασε τα warning!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dooo

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη dooo
H dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,231 μηνύματα.

H dooo έγραψε στις 15:01, 20-07-06:

#8
για μια μακαρονάδα παλεύουν τα παιδιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Demelene

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Demelene
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 39 ετών , επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.

O Demelene έγραψε στις 10:26, 21-07-06:

#9
Κάποτε υπήρχε και το www.axortagoi.gr αλλά πέθανε? Δεν βγαίνει ποια?
Πάντως θα προσπεράσω τις προσβολές για τα μακαρονία με κόκκινη σάλτσα κιμά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 13:04, 16-08-06:

#10
ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣ!



Αρχική Δημοσίευση από Vkey
Και όμως επιτρέπεται και σε αυτούς που κάνουν δίαιτα!

Λοιπόν είναι με μπισκότα παπαδοπούλου και κρέμα στιγμής κακάο και βανίλια...
Ας γράψω την συνταγη χιχιχιχι!
Στρώνεις τα μπισκότα κάτω...Ρίχνεις την κρέμμα σοκολάτα και τα βάζεις στο ψυγείο να κρυώσουν....Μετά βάζεις από πάνω μία ακόμα στρώση μπρισκότα και από πάνω ρίχνεις την κρέμμα βανίλια....Και από πάνω σαν διακόσμηση μπορείς να βάλλεις κεράσι, μυρμηγκάκια (είναι μικρά σοκολατένια κομματάκια δεν ξέρω πως λέγεται, εγώ έτσι τα λέω) φρούτα...Βασικά ότι σου αρέσει περισσότερο! Το βάζεις κλασσικά να παγώσει στο ψυγείο και έτοιμο! Είναι δροσιστικό, πεντανόστιμο...Χωρίς ζάχαρι....Και η διαιτολόγος μου μου το έχει βάλει ως γλυκό στην δίαιτα μιας και λατρεύω τα γλυκά

Σημείωση ευγενική παροχή.... τα μυρμηγκάκια που αναφέρει, είναι η γνωστή σε όλους μας (Εκτός της Βικούλας ) Τρούφα
Μη βγείτε όξω και αρχίσετε να μαζεύετε μυρμηγκάκια απ το πεζοδρόμιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Vkey (Κοινό Μυστικό!!!)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Vkey
H Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός . Έχει γράψει 2,419 μηνύματα.

H Vkey ,αφού σκέφτηκε λίγο, έγραψε στις 13:26, 16-08-06:

#11
Mε έκανες και έλιωσα στα γέλιααααα

Είσαι κακιάαααααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

bunny217 (Ποιός Ξέρει???)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη bunny217
H Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 1,606 μηνύματα.

H bunny217 Περίεργα συναισθήματα έγραψε στις 14:16, 18-08-06:

#12
γεια σου ρε Βίκυ μυρμηγκοφάγε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

evouli

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη evouli
H evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 761 μηνύματα.

H evouli έγραψε στις 09:58, 28-08-06:

#13
Αρχική Δημοσίευση από Demelene
10Μέρες σερί με μακαρόνια
10 μερες μακαρόνια?????????????? δε στουμπωσες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

weak and powerless

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη weak and powerless
Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. . Έχει γράψει 1,432 μηνύματα.

O weak and powerless έγραψε στις 14:46, 09-09-06:

#14
μυρμηγκάκια (είναι μικρά σοκολατένια κομματάκια δεν ξέρω πως λέγεται, εγώ έτσι τα λέω
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τώρα το δα αυτό AXAAXAXAXAX

Μαγειρική για στόκους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 14:51, 09-09-06:

#15
Χεχε, νι, τα μυρμηγκάκια είναι πολύυ αστεία...!!!
Εγώ σαν τρουφίτσα τα ξέρω, εσείς;

Για το στιγμιαίο κους-κους σας είπα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

weak and powerless

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη weak and powerless
Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. . Έχει γράψει 1,432 μηνύματα.

O weak and powerless έγραψε στις 14:54, 09-09-06:

#16
για πε, ψοφάω για κουτσομπολιό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 18:03, 09-09-06:

#17
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι
Χεχε, νι, τα μυρμηγκάκια είναι πολύυ αστεία...!!!
Εγώ σαν τρουφίτσα τα ξέρω, εσείς;

Για το στιγμιαίο κους-κους σας είπα;
Η τρούφα είναι βρε καλό μου και σύ
Για πες μας για το κους κους!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 18:30, 09-09-06:

#18
Λοιπόν, δεν είναι τίποτα το φοβερό.. .Το θέμα είναι να βρείτε κους κους αμαγείρευτο!

(σόρι βρε παιδιά όντως για μαγειρική μιλάω, δεν έχω κανένα κοτσομμμπολιό...!)

Έχει και οδηγίες, αλλά γενικά, όσο κους κους άλλο τόσο νερό που έχει ήδη βράσει. Δηλαδή 1φλιτζάνι. μπαλάκια (κουςκους) στο κατσαρολάκι, σε άλλο κατσαρολάκι βράζεις 1φλ. νερό (μισό πάω να το τεκάρω... ναι καλά τα λέω). Βράζει το νερό, το βγάζεις, λούζεις τα μπαλάκια και προσθέτεις ένα κουτάλι (αν κάνεις για δύο άτομα, δηλαδή τις δόσεις που αναφέρω παραπάνω) λάδι. Ανακατεύεις και τα αφήνεις να φουσκώσουν για κανα 5-7λεπτο (όοοολο θα το πιουν τα άτιμα!) και μετά... μετά στο κουτί λέει να βάλεις άλλη μία κουταλιά βούτυρο και να τα χωρίσεις λίγο με το πηρούνι, αλλά εγώ το κάνω αλλιώς.

Με τη δεύτερη δόση βουτύρου (ή ελαιόλαδου, καλύτερα) έχω κάνει στο τηγάνι ή κατσαρόλι (δεν τηγανίζω κανονικά)... ό,τι θέλω! ντομάτα συνήθως, με λίγο σωταρισμένο σκόρδο, να γίνει νιανιά... Και κάρρυ κολλάει, τις προάλλες έβαλα πάπρικά... Και με τόνο τα έχω κάνει. Εξαρτάται πάντα πώς τα θες, ζεστά ή κρύα!

Τρελό κους κους ε;
Καλή απόλαυση...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γίδι : 09-09-06 στις 18:32.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 19:49, 09-09-06:

#19
Ολοι υπολοιποι καταλαβαινουν τι ειναι αυτα τα μπαλακια (κουςκους)? (ακρυλικος, οχι αστεια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 20:58, 09-09-06:

#20
Έχεις φάει ποτέ σαλάτα ταμπουλέ;




α, γεια σου...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γίδι : 16-09-06 στις 21:50.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

evouli

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη evouli
H evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 761 μηνύματα.

H evouli έγραψε στις 12:38, 13-09-06:

#21
πω πω τι μου θυμισες τωρα... αυτοι που μας κανουν κετερινγκ στη δουλεια βαζουν μαρουλι-ντοματα-κους κους και μπαλσάμικο.. σούπερ σαλατιτσα.. νιαμ, νιαμ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dimidola

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη dimidola
H dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

H dimidola έγραψε στις 15:01, 30-09-06:

#22
Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο:
Βάζετε το κοτόπουλο και τις πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε ένα ταψί. Προσθέτετε λάδι(μισό ποτήρι), λεμόνι(μισό) στιμμένο, αλάτι(1-2 κουταλιές), πιπέρι(1 κουταλιά), ρίγανη(2-3 κουταλιές) και νερό(να φτάσει μέχρι τη μέση του κοτόπουλου). Το βάζετε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς. Όταν ψηθεί η πάνω μεριά του κοτόπουλου το γυρνάτε. Όταν αρχίσουν να αρπάζουν οι πατάτες(να καίγονται εννοώ) είναι έτοιμο! Δοκιμάστε το καλού κακού...

Αν είστε όπως εγώ, θα φάτε όλες τις πατάτες και 1-2 μπούτια από το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα θα μείνουν.. Μην τα πετάξετε!

Σάλτσα για μακαρόνια με κοτόπουλο και φέτα:
Ξεψαχνίζετε το υπόλοιπο κοτόπουλο και το βάζετε σε μία κατσαρόλα με μία κουταλιά από το λάδι του. Το βάζετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ψηθεί καλά. Μόλις αρχίσει να "ακούγεται" το λάδι, ρίχνετε μισή φέτα φέτα την οποία θριμματίζετε με τα χέρια ή με ένα πηρούνι. Μόλις αρχίσει να λιώνει χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε ένα κουτί έτοιμη σάλτσα ντομάτας(όχι κέτσαπ!!!). Αν θέλετε προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά και όταν αρχίσει να κοχλάζει τη σερβίρετε πάνω σε μακαρόνια με λίγο τυρί τριμμένο από πάνω... Έτσι δεν πετάτε το χτεσινό κοτόπουλο...
Συμβουλή γεύσης: Πριν ρίξετε τη σάλτσα ντομάτας μπορείτε να λιώσετε με τα δάχτυλα μεσα στην κατσαρόλα 4-5 ντοματάκια. Θα κάνουν τη σάλτσα πιο ελαφριά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Palladin

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Palladin
H Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,368 μηνύματα.

H Palladin έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει, έγραψε στις 18:39, 30-09-06:

#23
Αρχική Δημοσίευση από dimidola
αλάτι(1-2 κουταλιές), πιπέρι(1 κουταλιά)
Αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Μην βάζετε τόσο αλάτι στα φαγητά σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dimidola

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη dimidola
H dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

H dimidola έγραψε στις 19:05, 30-09-06:

#24
Αρχική Δημοσίευση από Palladin
Αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Μην βάζετε τόσο αλάτι στα φαγητά σας
Καλέ για ταψί μιλάμε... Όχι για πιάτο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

torry (Χριστίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη torry
H Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών . Έχει γράψει 362 μηνύματα.

H torry έγραψε στις 20:02, 30-09-06:

#25
Ενα φαγητό πολύ νόστημο και απλό είναι το εξής:
Θέλουμε:
-1 σακούλα ψησίματος(έχει βγάλει η sanitas είναι φοβερά βολικές)
-μισό κιλό(για 2 άτομα)ή 1 κιλό(για 3 ή 4 άτομα) χειρινό σε μικρές μερίδες
-1 πιπερία πράσινη(ή αν προτιμάτε χρωματιστές)
-περίπου 200-300γρ τυρί σε κύβους (τρικαλινό ή κάποιο άλλο κασέρι)
αλατοπίπερο(αν έχετε και λευκό πιπέρι δίνει άκόμα πιο οραία γεύση)

Τα βάζετε στην σακουλίτσα την κλείνετε με το ειδικό λουράκι και κάνετε 2 τρυπίτσες στο πάνω μέρος με ένα πιρούνι ή ένα ψαλιδάκι (όσο το δυνατόν πιο μικρές) και το βάζετε σε ένα ταψάκι σε φούρνο προθερμασμένο στους 180. Το αφήνετε να ψηθεί περίπου 1,5 ώρα αναλόγως την ποσότητα (όσο περισσότερο ψηθεί τόσο πιο τρυφερο θα γίνει το κρέας)Δεν χρειάζεται λάδια ούτε υγρά γιατί στη σακούλα αυτή χηνεται στο ζουμί του!
Συνοδεύεται με ρυζάκι(βρασμένο με 1κύβο κνορ κατα προτίμηση)
ή τηγανιτές πατατούλες!
Καλή όρεξη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Stalitsa (Μιμιλού!!!)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Stalitsa
H Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 336 μηνύματα.

H Stalitsa έγραψε στις 20:03, 04-10-06:

#26
Τί είναι η σαλάτα ταμπουλέ???? Πρώτη φορά την ακούω...
Να σας προτείνω κάτι που κάνω όταν βαριέμαι πολύ πολύ να μαγειρέψω... Φτιάχνω μακαρόνια (συνήθως αχιβαδούλες ή πένες) και ρίχνω από πάνω από τα καυτά μακαρόνια μπόλικο τριμένο τυρί και φρεσκοτριμένο μιξ πιπεριών (πράσινο, κόκκινο, άσπρο και μαύρο πιπέρι), υπάρχει ένας μύλος με τα 4 πιπέρια μέσα, θα βρείτε στο σουπερ μαρκετ!!Αν δεν σας αρέσει το πιπέρι μπορείτε να ρίξετε δυόσμο, βασιλικό ή οτι σας αρέσει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 20:55, 06-10-06:

#27
Ερωτηση κρισεως, για αμεση(ΑΜΕΣΗ) βοηθεια..
Το οτι εχουν περασει 45 λεπτα που ψηνω μια καρυδοπιτα και δεν εχει παρει το γνωστο καφετι χρωμα..σημαινει οτι ο φουρνος μου ειναι αργος, η οτι κατι δεν πηγε καλα..?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 21:03, 06-10-06:

#28
μάλλον ότι ο φούρνος σου είναι αργός..... στους πόσους βαθμούς το ψήνεις?
εχεις ανάψει και τις δύο αντιστάσεις του φουρνου? και πάνω και κάτω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 21:04, 06-10-06:

#29
Ουφ! Στους 180.. Πανω? Κατω? Αντιστασεις? Δεν ξερω, για στοκους ειδα και ποσταρα εδω! :p
Και κατι αλλο τωρα που σε βρηκα, το σιροπι (νερο+ζαχαρη με λεμονι σε χαμηλη φωτια..σε ποση ωρα σιροπιαζει επιτελους? Σαν νερο ειναι ακομη! το σιγοβραζω βεβαια..)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 21:10, 06-10-06:

#30
λολ σωστα... 180....
απλά δες στην κουζινα σου αν εχεις βάλει τον φούρνο να ψήνει και από πάνω και από κατω....
πιθανά να έχει σαν συμβολο δύο παύλες σαν ίσον και να ειναι πιο εντονες απ ότι άλλες....
οχι τις κατσαρες γραμμες... αυτό ειναι το γκριλ

επίσης, μην περιμένεις να το δεις σκουρο πολύ.....σκουραίνει μετά με το σιρόπι!
Περίμενε το χρωμα να ειναι κάπως σαν του κεικ....
άνοιξε ντε και τον φουρνο και δες
Τρυπα το και με ένα πηρουνι... δεν εγινε τπτ βγαλε μια γωνίτσα, δοκιμασε... δεν χαθηκε κι ο κοσμος αν χαλασεις τη γωνιτσα!
(ετσι μαθαίνεις! )

Σιρόπι....
Ποσο νερο έβαλες και πόση ζάχαρη?
Θέλει 5 ποτήρια νερό και 3 ζάχαρη (+ 1 ξυλακι κανέλας + γαρούφαλα μαγειρικής κι όχι αυτα που πεταμε στις μεγαλες πιστες)
10 λεπτα κανονικα σε μετρια φωτια.

Αφηνουμε το σιροπι να κρυωσει πριν το απλωσουμε και καταστρεψουμε το γλυκο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 21:13, 06-10-06:

#31
Ωχ τωρα συγχιση αποψεων! Η συσκευασια του σιμιγδαλιου ελεγε 1,5 νερο, 1 ζαχαρη (ποτηρια) και λιγο λεμονι. Κανελα και γαρυφαλλο σε τριμμα εβαλα μεσα στο μειγμα! Και επισης ελεγε οτι ριχνουμε το ζεστο ΣΟΟΟΟΟροπι πανω στην κρυωμενη καρυδοπιτα! Την εκοψα τελικα, μεσα μια χαρα ηταν, κι απο γευση γιαμι, τωρα περιμενω το σιροπι που σε λιγο κλεινει μισαωρο.. Δυσκολο πραγμα η μαγειρικη, μπουχου:S
(A, και τελικα ηταν αυτο με τις δυο παυλες :p)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 21:17, 06-10-06:

#32
ελπίζω να σου φτάσει το σοροπι γιατί σαν λιγο το ακουω

τες πα....
νταξ καλα το πας ....

άλλο να το ρίξεις ζεστό άλλο κρύο κι άλλο καφτό
Αν το ρίξεις καυτό πανω στην καρυδοπιτα θα σου ανοιξει τρουπες το γλυκο...
θα το τσουρουφλίσεις! ουτε χόρτα να ζεμάτιζες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 21:23, 06-10-06:

#33
Οχι, εκανα μικρο ταψακι απλως, μη βουβαλιασουμε εντελως!
Το βγαλα, καλουλι φαινεται αν και εχω τσουρουφλιστει λιγακι με το να τσεκαρω αν ειναι ετοιμο και περιμενω να κρυωωωσει λιγο..
Θενξ θενξ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 00:25, 11-10-06:

#34
Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς να φτιάχνει σούσι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 00:29, 11-10-06:

#35
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς να φτιάχνει σούσι;
Μόλις έκανε μία φίλη μου και βγήκε τέεελειο!!! Θα τη ρωτήσω και θα σου πω. Το έκανε με μαγειρεμένο ψάρι (καπνιστό σολωμό και καβούρι) αλλά βγήκε τέεελειο!! Ειδικά αυτά με το μπρικ από πάνω. Μόνο πρέπει να αγοράσεις αυτήν την επιφάνεια από μπαμπού, για να το τυλίγεις πιο εύκολα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 00:30, 11-10-06:

#36
Αμέ ρώτα την!!! Θα με σώσεις!! Ξέρεις πόσα μου φεύγουν κάθε βδομάδα για δαύτο; (ειμαι εθισμένη, το παραδέχομαι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

travel_lover

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη travel_lover
H travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 528 μηνύματα.

H travel_lover έγραψε στις 00:51, 11-10-06:

#37
γιδάκι όσα ανατολίτικα θες...
α΄θριο όμως τώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι τα μετρημένα βήματα μέχρι το κρεβάτι.

αύριο υπόσχομαι:
σαλάτα φατούς
χαμους (αν δεν έχεις φάει)
μαντι!!!! (το αγαπημένο μου)
κ ότι άλλο μου έρθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,049 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 00:53, 11-10-06:

#38
Αλήθεια τώρα τόσο νόστιμο είναι αυτό το σούσι?
Εμένα που δε μου πολυαρέσει το ψάρι, λέτε θα μου άρεσε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 01:15, 11-10-06:

#39
Να 'σαι καλά, άντε ξεκουράσου και θα χαρώ να γράψεις κάποια στιγμή κι άλλα!! Μπας και κάνουμε αραβική βραδιά με τον καλό μου!!

Εμένα το sushi μ'αρέσει, αλλά δεν το έχω και για μπούκωμα... Έντονη γεύση.
Αλλά όχι ψαρίλα, δε θα το έλεγα...!
Εξαρτάται και ποιο είδος τρως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Demelene

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Demelene
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 39 ετών , επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.

O Demelene έγραψε στις 08:46, 11-10-06:

#40
travel_lover νομίζω το λεματζούν και το μαντί (καλά δεν γράφεται το άτιμο λέιπει γράμμα στην ελληνική) δεν είναι αραβικά. Δεν κόβω και φλέβες βέβαια.
Απλά όλοι αυτή η κουζίνα προέρχεται από το ευρύ μέρος της ανατολικής Μεσογείου και τιμάται φυσικά ιδιαίτερα από τους Αρμεναίους, τους Τούρκους και γενικά όλους τους συνορευόμενους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Careca

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Careca
Ο Careca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 13 μηνύματα.

O Careca έγραψε στις 14:14, 11-10-06:

#41
Κοτόπουλο αλα κρεμ με πορτοκάλι και μανιτάρια
Αρχική Δημοσίευση από katerina
Το εκανα κι ηταν αψογοοοο
Χαίρομαι που σου άρεσε!

Κάτι άκομα εύκολο και γρήγορο είναι το Συκώτι:
Πέρνουμε όσο συκώτι θέλουμε και το πρώτο πράμα που πρέπει να κάνουμε είναι να το πλύνουμε πολύ καλά (καλό θα είναι να το αφήσουμε μέσα σε νερό για λίγο). Στη συνέχεια βάζουμε τα συκωτάκια σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε νερό (να μη καλυφθούν τελείως τα συκωτάκια) και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις σωθεί το νεράκι, οχι τελείως, χαμηλώνουμε λίγο την φωτία και ρίχνουμε λάδι. Το αφήνουμε να κάψει λίγο και προσθέτουμε χυμό λεμόνι (συνήθως απο 1 λεμόνι) και μετά αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Το αφήνουμε λίγο ακόμα στην φωτία και είναι έτοιμο!
Καλή σας όρεξη.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Demelene

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Demelene
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 39 ετών , επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.

O Demelene έγραψε στις 15:06, 12-10-06:

#42
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Πρόσφατα απέκτησα μια τοστιέρα που έχει αποσπόμενες πλάκες 3ών διαφορετικών σετ. Ούτε review να ήμουν. Λοιπόν μία από τις πλάκες είναι για wafles αλλά δεν έχω ιδέα με το τι παίζει.

Στο μεταξύ οι οδηγίες μέσα λένε πως να φτοιάξεις τοστ. Κυριολεκτικά.

Και πες ότι έφτοιαξα κάπως την ζύμη που κάποιοι μου είπαν ότι πουλιέται και σε σκόνη που εγώ δεν βρήκα. Την χύνω μέσα στις πλάκες και γίνεται?

Επίσης άντε και την έφτοιξα. όλοι μου λένε είναι για παγωτό φάση αλλά εγώ δεν θέλω έτσι. Καμιά άλλη ιδέα υπάρχει που να περιλαμβάνει όπωσδήποτε σοκολάτα κατά βάση ζεστή για από εδώ και πέρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 15:11, 12-10-06:

#43
Νιαμ, βάφλες...!!!
Κοίτα, δες το και λίγο σα γλυκιά κρέπα!
Δηλαδή στο Βέλγιο τις τρώω πάντα με ζεστή σοκολάτα από πάνω, είτε απλά κουβερτούρα λιωμένη, ή και κάτι άλλο μέσα! Μετά, ρίξε σαντιγί... Κανα φρούτο...
http://www.gourmet.gr/greek/greek-re...id=17&arid=889
http://www.gourmet.gr/greek/greek-re...d=17&arid=8783
http://www.sintagespareas.gr/compone...,33/Itemid,30/


Οωοω, ζηλεύωωω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Demelene

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Demelene
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 39 ετών , επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.

O Demelene έγραψε στις 10:27, 13-10-06:

#44
400γρ αλεύρι
150γρ ζάχαρη
150γρ μαργαρίνη
6dl γάλα
2 αβγά
1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1.1/2 κ.γ. βανίλια
Τι είναι τα
dl
κ.γ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 10:30, 13-10-06:

#45
dl είναι το δέκατο του λίτρου, δηλαδή 100 mL... καλά δεν τα λέω;

κ.γ. είναι σίγουρα η κουταλιά γλυκού!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Demelene

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Demelene
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 39 ετών , επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.

O Demelene έγραψε στις 11:24, 13-10-06:

#46
Η κουταλιά γλυκού είναι το μεγάλο κουτάλι? Δλδ αυτό που μας βάζαν το σιρόπι (μπλιαχ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Palladin

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Palladin
H Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,368 μηνύματα.

H Palladin έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει, έγραψε στις 13:05, 13-10-06:

#47
Αρχική Δημοσίευση από Demelene
Η κουταλιά γλυκού είναι το μεγάλο κουτάλι? Δλδ αυτό που μας βάζαν το σιρόπι (μπλιαχ).
Όχι καλέ, αυτό είναι κουταλιά της σούπας.
Του γλυκού είναι το άλλο, το μικρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Palladin

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Palladin
H Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,368 μηνύματα.

H Palladin έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει, έγραψε στις 21:15, 25-10-06:

#48
Καλησπέρα
Λοιπόν, δεν είμαι σίγουρη ότι το ερώτημά μου ταιριάζει εδώ, αλλά δεν πειράζει.
Το πρόβλημά μου είναι το εξής: ενώ μέχρι τώρα περνούσα πολύ χρόνο στο σπίτι και μαγείρευα κάθε μέρα χαλαρά, τώρα ξεκίνησα δουλειά παράλληλα με μεταπτυχιακό, οπότε φεύγω από το σπίτι κάθε μέρα στις 7:00 και γυρίζω άλλοτε στις 8 το βράδυ και άλλοτε στις 10 (πίκρα).
Σκέφτηκα για να γλυτώσω χρόνο από το καθημερινό μαγείρεμα, να ζυμώνω τις Κυριακές π.χ. κιμά, να πλάθω μπιφτέκια και να τα βάζω στην κατάψυξη, και μεσοβδόμαδα απλά να τα ξεπαγώνω και να τα ψήνω. Έχετε καμιά ιδέα για άλλα φαγητά έτσι ώστε να γλυτώνω χρόνο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 22:23, 25-10-06:

#49
μπορείς να μαγειρέψεις οποιοδήποτε φαγητό γουστάρεις και να το βάλεις στην κατάψυξη μαγειρεμένο έτοιμο και χωρισμένο σε μερίδες...
εγώ έχω βάλει από φακές μέχρι μουσακά!
τα βγάζεις το πρωί απ την κατάψυξη, τα βάζεις στη συντήρηση και το βράδυ είναι έτοιμα! αν δεν είναι, αντε να θέλουν 5 λεπτά στα μικροκύμματα!

επίσης.... απ τις πολύ εύκολες λύσεις είναι να πάρεις τα κατεψυγμένα έτοιμα του μπαρμπαστάθη....
το σπανακόρυζο ας πουμε αν σου αρέσει, είναι αρκετά καλό! νταξ δεν είναι και σαν το φρέσκο αλλά απ το να τρως συνεχως σουβλάκια και πίτσες είναι πολύ καλύτερη επιλογή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

zanin

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη zanin
H zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 936 μηνύματα.

H zanin έγραψε στις 12:12, 26-10-06:

#50
ενα φαι γρηγορο και ευκολο αν σας εχει περισεψει ρυζι βραστο.
ΥΛΙΚΑ
ρυζι
αβγα
πιπερια η πιπεριες(οσες και οτι χρωμα θελετε)
τυρι που λιωνει
λιγο λαδι

σε ενα τηγανι ζεσταινεις λιγο λαδι και μολις ζεσταθει ριχνεις μι
ι πιπερια κομμενη σε λωριδες.τα αφηνεις να τσιγαριστουν και αμεσως μετα ριχνεις ενα χτυπημενο αβγο. ενα λεπτο αργοτερα περιπου ριχνεις το ρυζακι που σου εχει περισεψει με τυρι που λιωνει .
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ! ειναι γρηγορο και ευκολο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους