Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,082 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,764 μηνύματα σε 74,628 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Απορίες και απαντήσεις για έναν απολαυστικό καφέ!

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 17:28, 14-05-06:

#1
Επειδη να πινεις ζεστο καφε τετοια εποχη ειναι μαζοχισμος ... αποφασισα να ξεκινησω να φτιαχνω φραπεδακια για αρχη ... Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φτιαξω με τπτ το αφρο! Το μιγμα στην αρχη δοκιμασα να το χτυπησω και με γαλα και με νερο αλλα τπτ ... Μηπως φταιει οτι το χτυπαω με το ηλεκτρικο χτυπητηρι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

giostau

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη giostau
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 37 ετών . Έχει γράψει 763 μηνύματα.

O giostau έγραψε στις 17:39, 14-05-06:

#2
Δοκίμασε να βάλεις ελάχιστο νερό στην αρχή....
ίσα-ίσα να βραχεί το μίγμα και να έχει μια πολύ μικρή ποσότητα νερού ακόμα...
και εγώ ηλεκτρικό χρησιμοποιώ και γίνεται μια χαρά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill_1992 (Βασίλης)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Bill_1992
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,341 μηνύματα.

O Bill_1992 σκέφτηκε και έγραψε στις 17:41, 14-05-06:

#3
Το ηλεκτρικό δε φταίει.Βάλε περίπου 1-2 δάχτυλα νερό στην αρχή και θα γίνει καλά απ'όσο ξέρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 17:56, 14-05-06:

#4
χμμ ισως φταιει οτι βαζω ειτε λιγο καφε ειτε πολυ νερο (Αναλογως την οπτικη γωνια) ... θα δοκιμασω και θα σας πω ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,049 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 18:15, 14-05-06:

#5
"Η συνταγή:

Σε ένα ποτήρι του φραπέ , βάζετε τον καφέ και τη ζάχαρη.
Μετά βάζετε νερό από τη βρύση (πάντα και μόνο από τη βρύση, ποτέ κρύο ή
παγωμένο) τόσο όσο περίπου είναι ένα γυναικείο δάχτυλο σε πάχος, δηλαδή να
υπερκαλύπτει τον καφέ και τη ζάχαρη.
Βάζετε το μιξεράκι μέσα και χτυπάτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Σταματήστε το χτύπημα όταν ο αφρός γίνει διπλάσιος από το νερό.
Προσθέστε αργά -ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ- και κυκλικά νερό τόσο παγωμένο όσο θέλετε. Το
καλοκαίρι μπούζι.
Ο αφρός πρέπει -βάζοντας αργά το νερό- να αρχίσει να χάνει το καφέ του χρώμα
και να γίνεται σχεδόν λευκός. Αν αφήσετε τον αφρό σε χρώμα καφέ θα
παρακρατήσει και θα χάσετε όλη την καφεΐνη και το άρωμα.
Προσθέτετε όσα παγάκια θέλετε, ανάλογα με την εποχή, την κατάσταση του
λαιμού σας και των αμυγδαλών σας.
Βάζετε το καλαμάκι και κάνετε τόσες περιστροφές ώστε να ομογενοποιηθεί το
χρώμα και να ξεκολλήσει ο αφρός από τα τοιχώματα του ποτηριού. Σε ΚΑΜΙΑ
περίπτωση μην αφήσετε αφρό κολλημένο στα τοιχώματα.
Αρχίστε να απολαμβάνετε τον καλύτερο και πιο δυνατό φραπέ που έχετε πιει
ποτέ.
Για κάθε τέτοιο φραπέ που φτιάχνετε πρέπει να μου στέλνετε 0,0000033333 ευρώ
σαν πνευματικά δικαιώματα της συνταγής.
Επαναλαμβάνω: Ο πολύς αφρός καταστρέφει τον φραπέ. Μένει το άρωμα και η
καφεΐνη στον αφρό και εσείς πίνετε νεροζούμι. Ο αφρός είναι μόνο για να
προστατεύει τον φραπέ, να μη χάνεται το άρωμά του (όπως και στη μπύρα).
Μέχρι να τελειώσετε τον φραπέ, στην τελευταία γουλιά, ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει
ΚΑΘΟΛΟΥ αφρός.
Στις καφετέριες συνήθως χτυπούν τον φραπέ με ένα μηχάνημα που προορίζεται να
χτυπά αυγά και ντεκόττο. Σου σερβίρουν έναν φραπέ κατά τα 2/3 αφρό και στο
τέλος ο αφρός (και η ουσία του φραπέ) έχει μείνει στο ποτήρι.
Αν σας σερβίρουν τέτοιο φραπέ, πίνετε λίγο φραπέ και λίγο αφρό, ανακατέψτε
τα στο στόμα σας και καταπιείτε τα.
Αν τελειώνοντας το φραπέ σας έχει μείνει στον πάτο ή στα τοιχώματα αφρός,
τότε δεν έχετε πιει φραπέ, αλλά νερομπούρμπουλο, εκτός και αν έχετε
χρησιμοποιήσει διπλή και τριπλή ποσότητα καφέ....
Ποτέ στον φραπέ μην βάζετε γάλα. Η συνταγή για φραπόγαλο είναι διαφορετική
και απαιτεί να βάζετε καφέ στο γάλα σας, όχι το αντίθετο.
Το ούζο πίνει ανέρωτο και το φραπέ αγάλακτο...
Αντίθετα πίνει το γάλα καφεδωμένο...
Σας ασπάζομαι
Νότης"


Εφευρέτης του φραπέ, ο Δημήτριος Βακόνδιος είναι σήμερα 87
ετών, κι ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ένα τυχαίο
πείραμα οδήγησε στην ανακάλυψή του:

«Στην έκθεση Θεσσαλονίκης το 1957, δούλευα στο περίπτερο
της Νεστλέ. Λέω, δεν φτιάχνω έναν κρύο νεσκαφέ στο σέικερ
που προορίζεται για το κακάο, να δω τι θα βγει; Μου λέρωσε
το κοστούμι, αλλά έτσι γεννήθηκε ο φραπέ!"

http://students.ceid.upatras.gr/~mit...ml2/frapes.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 18:53, 14-05-06:

#6
φοβερο κειμενο ... σε ευχαριστω Isiliel ... σιγουρα θα με βοηθησει ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kleftra (Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη kleftra
H Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,633 μηνύματα.

H kleftra οι φωνές στο κεφάλι της, της είπαν κι έγραψε στις 23:28, 14-05-06:

#7
Η Isiliel μας κάλυψε όλους
Δεν έχω κάτι να γραψω ως προς την παρασκευή απλά το μικρό σχολιάκι που θα έκανα στο τέλος αν τελικά απαντούσα.
Το καλοκαίρι είναι όντως μαζοχισμός να πίνεις ζεστά ροφήματα(αν κι εγώ το πρωί δεν αποχωρίζομαι τον ελληνικό) αλλα μην συνηθίσεις στο φραπέ, είναι ο χειρότερος(όχι απο άποψη γεύσης) καφές που υπάρχει.Αν δεν έχεις την ευχέρια να βγεις έξω ή να φτιάξεις καποιον άλλο παγωμένο καφέ μόνος σου, προτίμησε χυμους ή παγωμένο τσάι.Όσο λιγότερο φραπέ τόσο καλύτερο και για τα νεύρα και κυρίως για το στομάχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

giostau

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη giostau
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 37 ετών . Έχει γράψει 763 μηνύματα.

O giostau έγραψε στις 23:49, 14-05-06:

#8
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Η Isiliel μας κάλυψε όλους
Δεν έχω κάτι να γραψω ως προς την παρασκευή απλά το μικρό σχολιάκι που θα έκανα στο τέλος αν τελικά απαντούσα.
Το καλοκαίρι είναι όντως μαζοχισμός να πίνεις ζεστά ροφήματα(αν κι εγώ το πρωί δεν αποχωρίζομαι τον ελληνικό) αλλα μην συνηθίσεις στο φραπέ, είναι ο χειρότερος(όχι απο άποψη γεύσης) καφές που υπάρχει.Αν δεν έχεις την ευχέρια να βγεις έξω ή να φτιάξεις καποιον άλλο παγωμένο καφέ μόνος σου, προτίμησε χυμους ή παγωμένο τσάι.Όσο λιγότερο φραπέ τόσο καλύτερο και για τα νεύρα και κυρίως για το στομάχι

Για το θέμα της γεύσης θα διαφωνήσω μαζί σου κλεφτρούλα...
Εμένα μου αρέσει πολύ η γεύση του φραπέ, ενώ κάποιους άλλους παγωμένους καφέδες δεν τους μπορώ με τίποτα!!!
Αλλά θα συμφωνίσω στο θέμα του στομαχιού!
Ο φραπές σου κάνει το στομάχι χάλια!!!



ΥΓ>Πάντως σαν τον ελληνικό δεν είναι κανένας καφές....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kleftra (Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη kleftra
H Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,633 μηνύματα.

H kleftra οι φωνές στο κεφάλι της, της είπαν κι έγραψε στις 23:52, 14-05-06:

#9
Αρχική Δημοσίευση από giostau
Για το θέμα της γεύσης θα διαφωνήσω μαζί σου κλεφτρούλα...
Εμένα μου αρέσει πολύ η γεύση του φραπέ, ενώ κάποιους άλλους παγωμένους καφέδες δεν τους μπορώ με τίποτα!!!
Αλλά θα συμφωνίσω στο θέμα του στομαχιού!
Ο φραπές σου κάνει το στομάχι χάλια!!!



ΥΓ>Πάντως σαν τον ελληνικό δεν είναι κανένας καφές....
Ουπς σε επιασα απροσεχτο
Το τόνισα όχι απο θέμα γεύσης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

giostau

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη giostau
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 37 ετών . Έχει γράψει 763 μηνύματα.

O giostau έγραψε στις 23:55, 14-05-06:

#10
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Ουπς σε επιασα απροσεχτο
Το τόνισα όχι απο θέμα γεύσης
Καλά βρε παιδί μου!Γράψε λάθος!
Είναι περασμένη η ώρα... έχω χτυπήσει και τα κρασάκια μου... δικαιολογείται ένα λαθάκι....
σου υπόσχομαι ότι δε θα ματαγίνει.... εντάτσει τώρα;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kleftra (Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη kleftra
H Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,633 μηνύματα.

H kleftra οι φωνές στο κεφάλι της, της είπαν κι έγραψε στις 00:00, 15-05-06:

#11
Αρχική Δημοσίευση από giostau
Καλά βρε παιδί μου!Γράψε λάθος!
Είναι περασμένη η ώρα... έχω χτυπήσει και τα κρασάκια μου... δικαιολογείται ένα λαθάκι....
σου υπόσχομαι ότι δε θα ματαγίνει.... εντάτσει τώρα;;;;

Ναι
Εδώ εγώ αγνόησα ολόκληρο λινκ σε μια απαντησή σου θα κολλήσουμε στο "όχι" Θα σου πιούμε ένα φραπεδάκι και θα τα βρούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

giostau

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη giostau
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 37 ετών . Έχει γράψει 763 μηνύματα.

O giostau έγραψε στις 00:03, 15-05-06:

#12
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Ναι
Εδώ εγώ αγνόησα ολόκληρο λινκ σε μια απαντησή σου θα κολλήσουμε στο "όχι" Θα σου πιούμε ένα φραπεδάκι και θα τα βρούμε

Πότε έγινε αυτό;

Το φραπεδάκι θα βάλουμε τον Exposed να μας το φιάξει! Έτσι για να μαθαίνει!!




ΥΓ>Δε με λες... το οφφ-τόπικ θα το βγάλεις εσύ ή εγώ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kleftra (Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη kleftra
H Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,633 μηνύματα.

H kleftra οι φωνές στο κεφάλι της, της είπαν κι έγραψε στις 00:04, 15-05-06:

#13
Αρχική Δημοσίευση από giostau
Πότε έγινε αυτό;

Το φραπεδάκι θα βάλουμε τον Exposed να μας το φιάξει! Έτσι για να μαθαίνει!!




ΥΓ>Δε με λες... το οφφ-τόπικ θα το βγάλεις εσύ ή εγώ;
Εσύ
Εγω εδώ δεν μπορώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 09:17, 15-05-06:

#14
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Η Isiliel μας κάλυψε όλους
Δεν έχω κάτι να γραψω ως προς την παρασκευή απλά το μικρό σχολιάκι που θα έκανα στο τέλος αν τελικά απαντούσα.
Το καλοκαίρι είναι όντως μαζοχισμός να πίνεις ζεστά ροφήματα(αν κι εγώ το πρωί δεν αποχωρίζομαι τον ελληνικό) αλλα μην συνηθίσεις στο φραπέ, είναι ο χειρότερος(όχι απο άποψη γεύσης) καφές που υπάρχει.Αν δεν έχεις την ευχέρια να βγεις έξω ή να φτιάξεις καποιον άλλο παγωμένο καφέ μόνος σου, προτίμησε χυμους ή παγωμένο τσάι.Όσο λιγότερο φραπέ τόσο καλύτερο και για τα νεύρα και κυρίως για το στομάχι
μου αρεσει παρα πολυ ο fredo αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται οποτε συμβιβαζομαι με το φραπε ...

παντως ο καφες που εφτιαξα το πρωι πετυχε ... μια απορια ομως ... αν θελω να βαλω γαλα ... το βαζω μετα το χτυπημα ετσι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

lost_in_space

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη lost_in_space
Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 256 μηνύματα.

O lost_in_space έγραψε στις 09:39, 15-05-06:

#15
Ο fredo αν πετύχει είναι μαμάτος αλλά έχει τη βλακεία με το αφρόγαλα, αν θες fredo βάζεις σε ένα φλυτζάνι γάλα και μερικά παγάκια, χτυπάς με το μιξεράκι μέχρι να γίνει αφρός, για τον καφέ βράζεις λίγο νερό, ρίχνεις ένα δάχτυλο σε ένα ποτήρι βάζεις μια δυο μικρές κουταλιές fredo ανακατεύεις λίγο, βαζεις παγάκια ρίχνεις κρύο νερό μετά ρίχνεις και το αφρόγαλο και έτοιμος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 09:40, 15-05-06:

#16
υπαρχει ειδικος καφε για fredo; υπαρχει περιπτωση ο fredo χωρις το αφρογαλα να βγει ωραιος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

lost_in_space

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη lost_in_space
Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 256 μηνύματα.

O lost_in_space έγραψε στις 09:55, 15-05-06:

#17
Άμα είσαι του σκέτου καφέ μια χαρά θα βγει. Ναι υπάρχει ειδικός καφές για fredo nescafe espreso fredo ή capucino fredo δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

crazyhelen (crazyhelen)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη crazyhelen
H crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,257 μηνύματα.

H crazyhelen Ελένη έγραψε στις 10:07, 15-05-06:

#18
Γιατί με πληγώνετε έτσι? Γιατί τόσο καιρό που έπινα αμέτρητους καφέδες δεν άνοιξε κανένας τέτοιο θεματάκι, ενώ τώρα που απαγορεύεται να πιω έστω και μια γουλιά καφέ λόγω στομαχιού, γράφετε αμέτρητες παραλλαγές για υπέροχους καφέδες? Θελώ καφέεεεεεεε...........
Πανούλη, ακόμα και το νερο-μπλουμ που φτιάχνεις και το ονομάζεις φραπέ, στα μάτια μου τώρα θα φάνταζε ως ο πιο υπέροχος καφές του κόσμου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 10:15, 15-05-06:

#19
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen
Πανούλη, ακόμα και το νερο-μπλουμ που φτιάχνεις και το ονομάζεις φραπέ, στα μάτια μου τώρα θα φάνταζε ως ο πιο υπέροχος καφές του κόσμου!
ευχαριστω για το κομπλιμεντο ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 10:46, 15-05-06:

#20
freddo!!!
οκ πέραν της κατασκευής του "έτοιμου" μπορώ να σας πω τη συνταγή για τον μη έτοιμο καθώς και το πως να φτιάξετε επιτυχημένο αφρογαλο

Φτιάχνετε στην ειδική καφετιέρα τον εσπρέσσο σας!
Τον ρίχνετε σε ποτήρι αρχικά με τη ζάχαρη που θέλετε για να λιώσει εύκολα όσο είναι ζεστός και στη συνέχεια με παγο για να παγώσει.
Αφού ο καφές είναι πλέον έτοιμος και παγωμένος στο ποτήρι σας προσθετετ επιπλέον παγάκια (ή και τριμα πάγου για πιο γλαμουρ) και ετοιμάζετε το αφρόγαλα...

Συνταγή για επιτυχημένο αφρόγαλα freddo
Ρίχνετε δυο δαχτυλα παγωμένο εβαπορε γάλα σε ένα πλαστικό ποτήρι (οχι γυαλί, οτιδήποτε πλαστικο). Για να ειστε σίγουροι ότι θα είναι παγωμένο, ρίχνετε μέσα κι ένα παγακι.
Στη συνέχεια το χτυπάτε για κανα δυο λεπτα με το ηλεκτρικό (εστω μπαταριας ) χτυπητηρι του καφέ (λυπαμαι, όχι δεν γίνεται με το κλασικό σέικερ )
Αφού δειτε ότι μετα το πέρασμα των δύο λεπτων το γαλα έχει γινει κρεμώδες, το ρίχνετε σχετικά αργά στο ποτηρι με τον καφε (κοινως όχι μια κι έξω μπλουμ )
Προσθετεις το καλαμάκι και είσαι έτοιμος!
enjoy! (όχι το γάλα )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dooo

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη dooo
H dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,231 μηνύματα.

H dooo έγραψε στις 10:48, 15-05-06:

#21
καλέ καφετζήδες, το χτυπητήρι του φραπέ, δε θα "χτυπήσει" το παγάκι στο αφρόγαλα. Μπας και πρέπει να λιώσει το παγάκι πρώτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 10:51, 15-05-06:

#22
αν το "χτυπήσει" ακόμα καλύτερα!
οχι να μην λιώσει... όπως είναι!
Ακου που σου λεωωωωωωωωωω
στην παρέα όλοι ζηλεύουν τον freddo που κανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 12:45, 15-05-06:

#23
Αλήθεια μιας και το έφερε η κουβέντα, τριμμένο πάγο πως μπορει να κάνει κανείς; Με το χτυπητήρι του φραπέ δεν γίνεται, το έχω δοκιμάσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dooo

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη dooo
H dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,231 μηνύματα.

H dooo έγραψε στις 12:49, 15-05-06:

#24
ή θα πάρεις παγοτρίφτη (έχουν τέτοιο γκάτζετ τα μαγαζιά) ή μίξερ που τρίβει και πάγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kleftra (Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη kleftra
H Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,633 μηνύματα.

H kleftra οι φωνές στο κεφάλι της, της είπαν κι έγραψε στις 12:57, 15-05-06:

#25
Ή κλασσικά αν δεν έχεις τα αξεσουάρ τυλίγεις δυο κομμάτια παγου σε μια πετσέτα και τα χτυπάς αλύπητα στο νεροχύτη(ή με ό,τι άλλο εμπνευστείς).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 13:02, 15-05-06:

#26
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Ή κλασσικά αν δεν έχεις τα αξεσουάρ τυλίγεις δυο κομμάτια παγου σε μια πετσέτα και τα χτυπάς αλύπητα στο νεροχύτη(ή με ό,τι άλλο εμπνευστείς).
Καλή ιδέα αλλά δεν θα λιώσει έτσι;

Παρεπιπτόντως ο τίτλος αλλάζει σε κάτι πιο γενικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kleftra (Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη kleftra
H Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,633 μηνύματα.

H kleftra οι φωνές στο κεφάλι της, της είπαν κι έγραψε στις 13:14, 15-05-06:

#27
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Καλή ιδέα αλλά δεν θα λιώσει έτσι;
Δεν θα τον χτυπάς και κανά μισάωρο
Αν τον χτυπήσεις με δύναμη( φαντασου ότι έχεις κάποιο πολύ αγαπητό σου πρόσωπο τυλιγμένο στην πετσέτα ) στο δεύτερο-τρίτο χτύπημα θα έχει θριμματιστεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 13:23, 15-05-06:

#28
Επίσης, αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε σαν προϊόν, υπάρχει στα σούπερ μάρκετ, σακουλάκι που αντί για παγάκια βγαζει θρυμματισμένο παγο λεει...(νομίζω αν θυμάμαι καλά είναι της σάνιτας)
Το στυλάκι είναι το ίδιο απ ότι ειδα σαν παγάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

DiavolakoS

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη DiavolakoS
Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 454 μηνύματα.

O DiavolakoS έγραψε στις 14:14, 15-05-06:

#29
Χρησιμοποιησε εμφιαλωμενο νερο.(ειναι καλυτερο..οχι απο το ψυγειο) βαζεις πρωτα μια η δυο κουταλιες νεσκαφε κοφτές η γεματές αναλογα πως τον πινεις και απο ενα εως 4κουταλακια ζαχαρης κοφτα γεματα εσυ κανονιζεις(εκτος αν τον κανεις της παρηγοριας ) βαζεις τρια δαχτυλα νερο και το ανακατεβεις λιγο με το κουταλι και μετα με το χτυπητηρι(ηλεκτρικο) το χτυπας καλα βαζεις μεχρι τη μεση νερο και χτυπας με το χτυπητηρι κατω καλα για να μην καθησει καφες και ζαχαρη και μετα προς τα πανω να ανακατεφτει καλα. βαζεις νερο μεχρι τα 3/4 του ποτηριου χτυπας λιγο ακομα. ποτε μη χτυπας συνεχεια πανω πανω γιατι θα γινει σκετος αφρος.χτυπα μονο αν εχει γινει λιγος αφρο και θες παραπανω.μετα βαλε 2με 4 παγακια και ανακατεψε ελαφρα με το καλαμακι. στην υγεια σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Aayla

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Aayla
H Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 140 μηνύματα.

H Aayla έγραψε στις 15:47, 15-05-06:

#30
Αρχική Δημοσίευση από kleftra
Δεν θα τον χτυπάς και κανά μισάωρο
Αν τον χτυπήσεις με δύναμη( φαντασου ότι έχεις κάποιο πολύ αγαπητό σου πρόσωπο τυλιγμένο στην πετσέτα ) στο δεύτερο-τρίτο χτύπημα θα έχει θριμματιστεί
ΛΟΛ, kleftroula! και καλή ιδέα για εκτόνωση...Αντί ν'αρχίσεις να ξεσπάς στα πιάτα, ξέσπα στον πάγο που θα είναι και χρήσιμο το αποτέλεσμα!
Πάντως, παιδιά εγώ τον τιμάω τον ζεστό καφέ και το καλοκαίρι, μια που στο γραφείο, με τα aircondition, δε με χαλάει καθόλου. Ε, τώρα όταν βγω για καφέ έξω, εννοείται ότι θα προτιμήσω κρύο! Αλλά, όπως είπε και η Kleftra κάπου, ο φραπέ και γενικά ο Νες είναι θάνατος για το στομάχι και τα νεύρα! Παρόλο που μ'αρέσει πολύ η γεύση του, αποφεύγω να πιω περισσότερο από έναν τη μέρα (γιατί αν πίνω γαλλικούς, τότε...χρειάζομαι 3-4 για να στανιάρω! ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Aayla : 16-05-06 στις 15:48.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

^^Vampire^^

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη ^^Vampire^^
H ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 133 μηνύματα.

H ^^Vampire^^ έγραψε στις 22:42, 15-05-06:

#31
Εγώ φτιάχνω αφρόγαλα με τριμένο πάγο. Ο πιο απλός τρόπος να γίνει είναι ένα multi mulinex ή κάτι παρόμοιο. Δεν χρειάζεται πολύ ώρα και δεν προλαβαίνει να λιώσει ο πάγος. Όμως αυτά τα μηχανήματα δυστυχώς έχουν πολύ ευαίσθητο μοτέρ και καίγονται εύκολα αν σκαλώσει κάπου η λεπίδα. Γιαυτό όταν το χρησιμοποιούμε καλό είναι να το κρατάμε στα χέρια και να το κουνάμε σαν σέικερ σε περίπτωση που κολλήσει η λεπίδα στο παγάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Farmas

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Farmas
Ο Farmas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 13 μηνύματα.

O Farmas έγραψε στις 08:02, 16-05-06:

#32
Να θεσω και εγω την εμπειρια μου στον τριμενο παγο...Το μουλινεξ που περιγραψατε οντος δουλευει αλλα ακομα με κυνηγαει η μανα μου για να της παρω καινουργιο καθ'οτι το προηγουμενο καηκε(δεν ειχα διαβασει το φορουμ βλεπετε...). Αλλα το κολπο ειναι στο σχημα του παγου, αν ο παγος εχει τρυπα στη μεση (το κλασικο παγακι παγομηχανης) απλα η χαρτοπετσετα και ενα μεταλικο αντικειμενο (π.χ κουταλα) κανει τελεια θρυματισμενο παγο! Αν παλι δεν εχετε παγακι με τρυπα στη μεση σε καμια μα καμια περιπτωση μην δοκιμασετε να το χτυπησετε στο παγκο (θα τον καταστρεψει και θα πληρωνετε 500 ευρω για καθε καφε που κανετε) αφηστε το να λιωσει λιγο...και αφου λιωσει δοκιμαστε παλι την χαρτοπετσετα και την κουταλα. Εντελει αφου το εχετε στο νου σας μετα απο οικονομιες μιας Ζωης (της γειτονισας) μπορειτε να παρετε ενα κουβα και εναν παγοκοφτη! Παντα χρηστικος και πολλες φορες αναγκαιος (βλεπε Βασικο ενστικτο!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Giovanna

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Giovanna
H Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 3,070 μηνύματα.

H Giovanna έγραψε στις 16:58, 18-05-06:

#33
εγω παντως ακομα νες πινω... και φτιαχνω την κρεμα σε ξεχωριστο χτυπητηρι και ποτηρι.. και μου γινεται πιο καλο και απο καφετεριας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Giovanna

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Giovanna
H Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 3,070 μηνύματα.

H Giovanna έγραψε στις 17:01, 18-05-06:

#34
Αρχική Δημοσίευση από Farmas
Εντελει αφου το εχετε στο νου σας μετα απο οικονομιες μιας Ζωης (της γειτονισας) μπορειτε να παρετε ενα κουβα και εναν παγοκοφτη! Παντα χρηστικος και πολλες φορες αναγκαιος (βλεπε Βασικο ενστικτο!)

εγω παγοκοφτη γιοκ!
ασε που στο βασικο ενστικτο δεν ειμαι σιγουρη για το ποιος ηταν ο δολοφονος τελικα... ναι, ξανθια ειμαι.αν εσυ δεν εισαι, πες μου για το δολοφονο! η μαλλον για ΤΗ δολοφονο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dooo

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη dooo
H dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,231 μηνύματα.

H dooo έγραψε στις 17:03, 18-05-06:

#35
χρησιμοποιήστε spoiler. μπορεί να μην έχουν δει τη ταινία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Giovanna

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Giovanna
H Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 3,070 μηνύματα.

H Giovanna έγραψε στις 17:07, 18-05-06:

#36
spoiler??? ι ντοντ νοου σποιλερ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dooo

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη dooo
H dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,231 μηνύματα.

H dooo έγραψε στις 08:59, 19-05-06:

#37


spoiler: όταν θέλουμε να "κρύψουμε" την εξέλιξη ή το τέλος μιας ταινίας, από όσους δε το έχουν δει ακόμα, και δεν θέλουν να χάσουν το σασπένς. Αν μεταφέρεις το ποντίκι, πάνω από το spoiler, μπορείς βέβαια να διαβάσεις τι έγραψε ο άλλος, αλλά είναι δική σου ευθύνη από κει και πέρα

για να κάνω spoiler: γράφω [spoiler]μουμπλεμουμπλεμουμπλε[/ spoiler] (χωρίς το κενό μετά το /)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Giovanna

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Giovanna
H Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 3,070 μηνύματα.

H Giovanna έγραψε στις 09:04, 19-05-06:

#38
ΝΤΟΥ!!!!! ωραααααααιιιιιιο αυτο! το χα δει που το κανουν αλλοι αλλα δεν ηξερα πως γινεται
(Gio συνεχιζει ακαθεκτη με το νες της και σημερα!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Stalitsa (Μιμιλού!!!)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Stalitsa
H Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 336 μηνύματα.

H Stalitsa έγραψε στις 22:27, 23-05-06:

#39
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας!!! Αντι φτιάχνω φραπέ, φτιάχνω νεροζούμι...
Υπάρχουν μυστικά για έναν καλό απολαυστικό φραπέ?? Αν ναί, ποιά είναι αυτά???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

^^Vampire^^

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη ^^Vampire^^
H ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 133 μηνύματα.

H ^^Vampire^^ έγραψε στις 22:37, 23-05-06:

#40
Nα μην χτυπάς λίγη ώρα τον καφέ. Αλλιώς ο αφρός σε λίγη ώρα εξαφανίζεται και μένει ένα νεροζούμι. Να χτυπήσεις τον φραπέ μέχρι το αφρός να είναι πυχτός και όχι νερουλός. (Δεν νομίζω να φαίνεται ότι πίνω πολλούς καφέδες κι έχω μελετήσει το θέμα; )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

faithplus1

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη faithplus1
Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 678 μηνύματα.

O faithplus1 έγραψε στις 22:40, 23-05-06:

#41
Καταρχάς καλωσήρθες Σταλίτσα
Αν δεις και τις προηγούμενες σελίδες του θέματος, θα πάρεις καλές ιδέες.
Αν και ήδη σου απάντησε η ειδική καφελόγος του στεκιού, η Vampire (έχει PhD από το ΜΙΤ πάνω στον φραπέ, ξέρεις )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 17:58, 23-10-06:

#42
Ο νες ειναι ευκολος να γινει στο σπιτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

O'Zorgnax

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη O'Zorgnax
Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 40 ετών . Έχει γράψει 498 μηνύματα.

O O'Zorgnax έγραψε στις 20:35, 23-10-06:

#43
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone
Ο νες ειναι ευκολος να γινει στο σπιτι;
Δε νομίζω ότι υπάρχει ευκολότερος καφές.
1. Ζεσταίνεις νερό στο μπρίκι
2. Βάζεις σε ένα φλιτζάνι την ποσότητα του καφέ και της ζάχαρης που θέλεις

Αν τον θέλεις αχτύπητο, πήγαινε στο βήμα 3, αλλιώς στο βημα 4

3. Ρίξε το ζεστό νερό (όχι βραστό) στο φλιτζάνι με τον καφέ και τη ζάχαρη, ανακάτεψε και έτοιμος.

Πήγαινε στο βήμα 5

4. Ρίξε λίιιγο ζεστό νερό στο φλιτζάνι με τον καφέ και τη ζάχαρη, ανακάτεψε μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή και έπειτα ρίξε το υπόλοιπο νερό και ανακάτεψε πάλι.
5. Έτοιμος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 08:18, 24-10-06:

#44
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax
4. Ρίξε λίιιγο ζεστό νερό στο φλιτζάνι με τον καφέ και τη ζάχαρη, ανακάτεψε μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή και έπειτα ρίξε το υπόλοιπο νερό και ανακάτεψε πάλι.
το ανακάτεμα μπορεί να γίνει αντί για το χτύπημα στο χέρι, με τον ηλεκτρικό αναδευτήρα (ωρε πως το λέω το μίξερ ) ώστε να είναι σίγουρα τα αποτελέσματα του αφρού....
απλά θέλει πολύ λιγο νερο γιατί πιτσιλάει άσχημα και άσε που αν γεμίσεις την κούπα με αφρό μετά δεν πίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 09:54, 24-10-06:

#45
Thanks ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 02:57, 25-10-06:

#46
Παιδιά, στον καφέ φίλτρου πόσο βάζετε για μία κούπα; Κούπα, όχι φλιτζάνι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 08:24, 25-10-06:

#47
για μια μεγάλη κουπα (όχι δλδ τις μικρες του ... τσαγιού) εγώ βάζω μια καλή της σούπας.
Αγοράζω πάντα αρρωματικό... είτε βανίλια είτε σοκολάτα είτε καραμέλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Hakuna Matata (Άτομο)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη Hakuna Matata
H Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών . Έχει γράψει 814 μηνύματα.

H Hakuna Matata έγραψε στις 12:46, 13-12-06:

#48
Γιδι εγω βαζω δυο μεζουρες.

Κανεις δεν εχει πει τροπο για εναν καλο εσπρεσσο φρεντο. Να πω τον δικο μου τροπο; Αν και δεν ειμαι μετρ αλλα εχω ακουσει καλα λογια. Δεν ειναι και τιποτα πολυ συνθετο...
Λοιπον ετοιμαζω τον εσπρεσσο στην μηχανη κανονικα (διπλο εσπρεσσο) τον χτυπαω στο μιξερακι με τη ζαχαρη ωστε να κανει λιγο αφρο και μετα τον αδειαζω σιγα σιγα σ'ενα ποτηρι που εχω γεμισει με παγακια.
Οπως ειπα, ακολουθω απλη διαδικασια στην οποια εχω καταληξει με διαφορες (αποτυχημενες) προσπαθειες αλλα βγαινει καλος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 13:49, 13-12-06:

#49
Κι εγώ έτσι ακριβώς τον κάνω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Hakuna Matata (Άτομο)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη Hakuna Matata
H Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών . Έχει γράψει 814 μηνύματα.

H Hakuna Matata έγραψε στις 14:09, 13-12-06:

#50
High five!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους