Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,274 εγγεγραμμένα μέλη και 2,131,038 μηνύματα σε 48,439 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 863 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki.

Εγγραφή Βοήθεια

[Γυναίκες] Γυναικείο Σαλόνι

woochoogirl (Αλεξάνδρα)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη woochoogirl
H Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,754 μηνύματα.

H woochoogirl που βρίσκεται πολύ μακριά... έγραψε στις 14:28, 24-08-10:

Himela, δυο χρονια ειναι λιγος χρονος, κι εγω πριν 2 εκανα κι ακομα ταλαιπωρουμε για να επανελθει το μαλλι μου στα φυσιολογικα του. Κι ο κομμωτης μου με απετρεψε μιας κι εχω λεπτη τριχα κι εγω. Καλυτερα να ακολουθησεις τη συμβουλη της Ηρως. Το πολυ πολυ πετα καμια ανταυγεια να σου φυγει η ιδεα της ανανεωσης.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Himela

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Himela
H Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,011 μηνύματα.

H Himela σ' όποιον αρέσουμε... έγραψε στις 14:47, 24-08-10:

Ευχαριστώ κορίτσια!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

^prinCess^

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη ^prinCess^
H ^prinCess^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών . Έχει γράψει 3,163 μηνύματα.

H ^prinCess^ bO.om. έγραψε στις 15:04, 24-08-10:

Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ
Το χαμομήλι έχω την εντύπωση ότι ανοίγει το φυσικό μαλλί και μην περιμένεις καμιά τεράστια διαφορά.
Στη θέση σου θα περίμενα λίγο ακόμα (αν τα έχεις βάψει πολύ πρόσφατα) και θα έκανα εδώ εκεί λίγες ανταύγιες πλατινέ.
Το ξανθό έχει πάρα πολλές αποχρώσεις κι αν δεν της είπες ακριβώς ποια θες, δεν είναι περίεργο κάποια να πάρει πρωτοβουλία

edit: Τώρα είδα ότι της ζήτησες όντως πλατινέ. Χμμμ μάλλον δεν άνοιξαν τόσο όσο θα περίμενε ή όσο άντεχε η τρίχα σου...
Άλλαξε κομμώτρια και ξαναδοκίμασε. Αυτή είναι η λύση. Να γίνουν άσπρες ενώ είναι μελί, πολύ δύσκολο!
Θενξ για την απάντηση.
Κομμώτρια εννοείται αλλάζω, δε ξαναπατάω εκεί.
Τώρα για τις ανταύγιες, μάλλον θα πάρω το σαμπουάν που έλεγα, γιατί όπως διάβασα αφαιρεί τους πορτοκαλί τόνους από το μαλλί, οπότε λογικά θα φτιάξει, και δε νομίζω να κάνει τόσο κακό, αφού μόνο σε κομμωτήρια το βρίσκεις το συγκεκριμένο.

Τώρα βλέπουμε αποτελεέσματα.
Παράθεση

Φιλιον_Τερας

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Φιλιον_Τερας
Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,042 μηνύματα.

O Φιλιον_Τερας έγραψε στις 15:53, 24-08-10:

αν πληρωσεις τις τεμπερες στα βαφω εγω δωρεαν.
Παράθεση

mindcircus

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη mindcircus
H mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,868 μηνύματα.

H mindcircus Open mind, open heart έγραψε στις 23:46, 24-08-10:

Πανε χρονια οταν μου χαν πει για το silver και το αγορασα. Λιγες μερες πριν το χρησιμοποιησω μια κομμωτρια μου πε να μην το κανω γιατι θα κιτρινισουν τα μαλλια κι ετσι δεν το κανα. Ρωτησε διευκρινησεις, πριν το κανεις σε 2-3 κομμωτηρια. Το σημαντικοτερο κατεληξα ειναι το καλο κομμωτηριο, συμφωνα με τα κριτηρια της καθεμιας.
Πριγκηπισσα, το ξανθο και οι αποχρωσεις του γενικα δυσκολευουν περισσοτερο απο τα αλλα χρωματα, δυστυχως. Ομως αν το αποτελεσμα πετυχει ειναι εντυπωσιακοτατο. Το ξανθο χρωμα ομως και οι αποχρωσεις του θελουν υπομονη. Μη κανεις βιαστικες κινησεις και περιμενε με τον ηλιο να δεις τι χρωμα θα παρει. Στην τελικη χωρις λοξοδρομιες και πειραματισμους, πας και πετας ανταυγειες ντεκαπαρισμενες, φουλ οξυζενε για ξανοιγμα, προς Οκτωβρη. Κατευθειαν στοχο δηλαδη.
Οταν κανουμε ανταυγειες δεν κανουμε πειραματα κι εχουμε υπομονη. Παραλληλα με τις παρατηρησεις σου, βρες καλο κομμωτη και συζητα. Μην απελπιζεσαι αν δε σου αρεσουν τωρα, θα στρωσουν, μαλλια ειναι.
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Hlianna

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Hlianna
H Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2,502 μηνύματα.

H Hlianna έγραψε στις 00:32, 25-08-10:

μιας και το μαλλι μου το βαφω 3 χρονια ξανθο και εχω και μια αναλογη εμπειρια και απο ντεκαπαζ και απο τα σιλβερ σαμπουαν εχω να πω οτι κανει μια χαρα δουλεια το σαμπουανοταν το μαλλι εχει ντεκαπαζ και οχι απλη βαφη τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα..βαφω το μαλλι μου καθε 2.5 μηνες και το σαμπουαν με βοηθαει να κραταω το μαλλι μου στο χρωμα που το εβαψα χωρις να κιτρινιζει..επισης αν ειναι ηδη κιτρινο και το χρησιμοποιειτε συχνα θα φυγει η κιτρινιλα..εγω το χρησιμοποιω καθε φορα που λουζομαι..κανω ενα χερι με το κανονικο σαμπουαν και ενα με το σιλβερ..και τυχαινει πολλες φορες να το αφησω και 5 λεπτα για να δρασει καλυτερα..καλυτερο θεωρω της loreal το οποιο δεν ειναι ουτε πολυ δυνατο ουτε μαπα..επισης το σαμπουαν μεσα δεν εχει ντεκαπαζ..αν ειχε θα ανοιγε και το μαλλι το οποιο δεν ειναι βαμενο κατι που δεν συμβαινει..επισης κανει και για ανταυγειες
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

^prinCess^

Επιφανές Μέλος

H ^prinCess^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών . Έχει γράψει 3,163 μηνύματα.

H ^prinCess^ bO.om. έγραψε στις 00:40, 25-08-10:

Ωραίααααααα! Άρα να το παρω ή όχι;
Θα το παρω, κι αν τα κάνει χειρότερα πάω και το βάφω καστανό όλο.

Πριγκηπισσα, το ξανθο και οι αποχρωσεις του γενικα δυσκολευουν περισσοτερο απο τα αλλα χρωματα, δυστυχως. Ομως αν το αποτελεσμα πετυχει ειναι εντυπωσιακοτατο. Το ξανθο χρωμα ομως και οι αποχρωσεις του θελουν υπομονη. Μη κανεις βιαστικες κινησεις και περιμενε με τον ηλιο να δεις τι χρωμα θα παρει. Στην τελικη χωρις λοξοδρομιες και πειραματισμους, πας και πετας ανταυγειες ντεκαπαρισμενες, φουλ οξυζενε για ξανοιγμα, προς Οκτωβρη. Κατευθειαν στοχο δηλαδη.
Οταν κανουμε ανταυγειες δεν κανουμε πειραματα κι εχουμε υπομονη. Παραλληλα με τις παρατηρησεις σου, βρες καλο κομμωτη και συζητα. Μην απελπιζεσαι αν δε σου αρεσουν τωρα, θα στρωσουν, μαλλια ειναι.
Είναι η τρίτη φορά που κάνω ξανθές ανταύγιες, και είναι μοναδίκη φορά που βγαίνουν έτσι, ίσως γιατί ήταν άκυρη η κομμώτρια και δε το άφησε όσο έπρεπε. Μα και γω πώς την εμπιστεύτηκα στο άκυρο; Ο.ο
Ξέρω ότι με τον καιρό αλλάζει, αλλά δε μ' αρέσει το θέαμα. Θα πάρω το σίλβερ και ό,τι γίνει.

Μαλλιά είναι εξάλλου θα στρώσουν.

Θένκκκ γιού πολύ γκεερλζζ.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Hlianna

Επιφανές Μέλος

H Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2,502 μηνύματα.

H Hlianna έγραψε στις 00:42, 25-08-10:

Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^
Ωραίααααααα! Άρα να το παρω ή όχι;
Θα το παρω, κι αν τα κάνει χειρότερα πάω και το βάφω καστανό όλο.

Είναι η τρίτη φορά που κάνω ξανθές ανταύγιες, και είναι μοναδίκη φορά που βγαίνουν έτσι, ίσως γιατί ήταν άκυρη η κομμώτρια και δε το άφησε όσο έπρεπε. Μα και γω πώς την εμπιστεύτηκα στο άκυρο; Ο.ο
Ξέρω ότι με τον καιρό αλλάζει, αλλά δε μ' αρέσει το θέαμα. Θα πάρω το σίλβερ και ό,τι γίνει.

Μαλλιά είναι εξάλλου θα στρώσουν.

Θένκκκ γιού πολύ γκεερλζζ.
ναι για μενα παρτο(καλυτερα το λορεαλ) και αστο πανω στο μαλλι σου 5-10 λεπτα..και μεχρι να φτασει στο επιπεδο που θες να το χρησιμοποιεις καθε φορα που λουζεσαι..μενεις αθηνα?αν ναι σε ποια περιοχη?
Παράθεση

^prinCess^

Επιφανές Μέλος

H ^prinCess^ bO.om. έγραψε στις 00:46, 25-08-10:

Αρχική Δημοσίευση από Hlianna
ναι για μενα παρτο(καλυτερα το λορεαλ) και αστο πανω στο μαλλι σου 5-10 λεπτα..και μεχρι να φτασει στο επιπεδο που θες να το χρησιμοποιεις καθε φορα που λουζεσαι..μενεις αθηνα?αν ναι σε ποια περιοχη?
Ναι, αυτό μου' χε πει και η κοπέλα που μου το πρότεινε. Εχμμ.. ναι Αθήνα, κέντρο σχέδον.
Έχεις να προτείνεις κομμωτή;
Αυτό υπάρχει μόνο στα κομμωτήρια ή και σε κάνα Hondos ξέρω γω;
Παράθεση

Hlianna

Επιφανές Μέλος

H Hlianna έγραψε στις 00:55, 25-08-10:

Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^
Ναι, αυτό μου' χε πει και η κοπέλα που μου το πρότεινε. Εχμμ.. ναι Αθήνα, κέντρο σχέδον.
Έχεις να προτείνεις κομμωτή;
Αυτό υπάρχει μόνο στα κομμωτήρια ή και σε κάνα Hondos ξέρω γω;
εχω να προτεινω αλλα Ζωγραφου αν σε βολευει..εγω καποτε επειδη ειχα βρει καλο κομμωτηριο εκανα 1 ωρα δρομο για να φτασω και να παω να τα βαψωευτυχως βρηκα αυτο εδω το οποιο ειναι αψογο..και ειμαι και πολυ περιεργη με το τι ξανθο θα βγει στο μαλλι μου..

οχι αυτο το εχουν μονο τα κομμωτηριααπλα σου λεω αυτο γιατι αν παρεις της schwarzkopf πχ που ειναι πολυ δυνατο μπορει να σου βγει και μπλε το μαλλι...ή αν παρεις ριλκεν το οποιο ειναι μαπα δεν θα δεις διαφορα..το λορεαλ ειναι στην μεση καιε ιναι πολυ καλο..
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

Βρείτε παρόμοια

• Παρόμοια Θέματα
    • [Γυναίκες] Σταχτοπούτα - Από Neverland_fairy
      Το θέμα έχει λάβει 52 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Τα δικά σας παιχνίδια.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-03-12 στις 22:44.
    • Ελέγχουν οι γυναίκες τη σχέση; - Από jonx
      Το θέμα έχει λάβει 96 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Ερωτικές Σχέσεις.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 11-01-10 στις 14:32.
    • Γυναίκες, άνδρες και νέα σχέση - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 16 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Ερωτικές Σχέσεις.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 10-06-07 στις 16:11.
    • Γυναίκες και φιλοδοξία - Από Subject to change
      Το θέμα έχει λάβει 44 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Εργασία & Καριέρα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 28-02-07 στις 19:21.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους