Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,074 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,657 μηνύματα σε 74,624 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Το να είσαι σκύλος στην Ελλάδα

01011001 (Elric)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη 01011001
Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 394 μηνύματα.

O 01011001 έγραψε στις 01:18, 29-09-08:

#1εβδομάδα Σήμερα είμαι ηλικίας μιας εβδομάδας. Τι χαρά να είμαι μέρος αυτού του Κόσμου!

1 μηνός Η μαμά μου με φροντίζει πάρα πολύ καλά. Είναι μια εξαιρετική μητέρα.

2 μηνών Σήμερα με χώρισαν από τη μητέρα μας. Ήταν πολύ ανήσυχη και με τα μάτια της με χαιρετούσε.Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά μου να με φροντίζει το ίδιο καλά με τη μαμά μου.

4 μηνών Έχω μεγαλώσει πολύ γρήγορα, τα πάντα τραβάνε την προσοχή μου. Υπάρχουν μερικά παιδιά στο σπίτι που μου είναι σαν «μικρά αδερφάκια». Παίζουμε πολύ, τραβάνε την ουρά μου κι εγώ τους δίνω μικρές ψεύτικες δαγκωνιές για πλάκα.

5 μηνών Σήμερα μου φωνάξανε. Η κυρία μου ήταν πολύ αναστατωμένη επειδή ούρησα μέσα στο σπίτι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ πού έπρεπε να το κάνω αυτό. Επίσης, κοιμάμαι στο χωλ. Στεναχωρήθηκα πολύ γι' αυτό!

8 μηνών Είμαι ένα πολύ χαρούμενο σκυλί! Έχω τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αισθάνομαι τόσο ασφαλής, τόσο προστατευμένος... Νομίζω ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με αγαπάει. Η αυλή είναι όλη δική μου και,συχνά, ξεπερνάω τον εαυτό μου, σκάβοντας στο χώμα σαν τους προγόνους μου, τους λύκους, για να κρύψω το φαγητό. Ποτέ δεν δοκιμάζουν να μου μάθουν τίποτε. Τότε θα πρέπει όλα να πηγαίνουν καλά, όλα αυτά τα πράγματα που κάνω να είναι εντάξει!

12 μηνών Σήμερα έγινα ενός έτους. Είμαι ένας ενήλικος σκύλος. Όμως τα αφεντικά μου λένε ότι μεγάλωσα πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν. Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για μένα!

13 μηνών Σήμερα με έδεσαν. Σχεδόν δεν μπορούσα να κουνηθώ, να βρεθώ σε λίγο ήλιο όταν κρυώνω, ή να βρω λίγη σκιά όταν ο ήλιος ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό. Λένε ότι θα με επιτηρούν και ότι είμαι αχάριστος. Δεν καταλαβαίνω τίποτε απ' όσα μου συμβαίνουν.
15 μηνών Όλα έχουν αλλάξει τώρα. .. Με κρατάνε συνέχεια κλειδωμένο στη βεράντα. Αισθάνομαι πολύ μόνος. Η «ανθρώπινη» οικογένειά μου δεν με θέλει πια. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι διψάω και πεινάω. Όταν βρέχει, δεν έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου.

16 μηνών Σήμερα με έβγαλαν από τη βεράντα. Ήμουνα σίγουρος ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με είχε συγχωρέσει. Ήμουν τόσο χαρούμενος που χοροπήδαγα από ενθουσιασμό. Η ουρά μου κουνιόταν σαν τρελή. Επιπλέον, πίστεψα ότι θα με πήγαιναν βόλτα! Κατευθυνθήκαμε προς τον αυτοκινητόδρομο, και άξαφνα, σταμάτησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα και εγώ βγήκα έξω, χαρούμενος, γιατί σκεπτόμουν ότι θα περνάγαμε τη μέρα μας στην εξοχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν. «Ακούστε, περιμένετε!» - γάβγισα. Με ξέχασαν... Έτρεξα πίσω από το αυτοκίνητο με όλη τη δύναμή μου. Η αγωνία μου μεγάλωνε καθώς άρχισα να καταλαβαίνω, ενώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το λαχάνιασμα και αυτοί δεν σταματούσαν, ότι με είχαν εγκαταλείψει!


17 μηνών Έψαχνα μάταια να βρω το δρόμο για να γυρίσω σπίτι. Είμαι μόνος και αισθάνομαι χαμένος. Στις περιπλανήσεις μου, συναντάω μερικούς ανθρώπους με καλή καρδιά που με κοιτάνε με θλίψη και μου δίνουν λίγο φαγητό. Τους ευχαριστώ με τα μάτια μου, από τα βάθη της ψυχής μου. Εύχομαι να με υιοθετούσαν. Θα ήμουνα τόσο πιστός όσο κανένας άλλος σκύλος! Όμως, αυτοί απλά λένε: «καημένο σκυλάκι, πρέπει να έχει χαθεί».
18 μηνών Πριν από μερικές ημέρες, πέρασα από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδιά μικρά και μεγαλύτερα σαν τα «μικρά μου αδερφάκια». Πλησίασα περισσότερο και μια ομάδα από τα μικρότερα παιδιά, γελώντας, μου πέταξαν πολλές πέτρες, απλά για να δούνε «ποιος σημαδεύει καλύτερα». Μια από αυτές τις πέτρες με χτύπησε στο μάτι και, έκτοτε, δεν μπορώ να δω καθόλου με αυτό το μάτι.
19 μηνών Είναι απίστευτο. Όταν είχα καλύτερη όψη, οι άνθρωποι με λυπόντουσαν. Τώρα είμαι πολύ αδύνατος και αδύναμος και η όψη μου είναι απαίσια. Έχω χάσει το ένα μου μάτι και οι άνθρωποι με διώχνουν με τις σκούπες όταν προσπαθώ να ξεκουραστώ σε κάποια σκιά.
20 μηνών Κινούμαι με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία. Σήμερα, ενώ προσπαθούσα να περάσω το δρόμο, με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Βρισκόμουνα στη ζώνη των πεζών για να περάσω το δρόμο, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσω το γεμάτο ικανοποίηση βλέμμα του οδηγού, που έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του που με πάτησε. Εύχομαι να με είχε σκοτώσει! Όμως, απλά μου προκάλεσε εξάρθρωση στα πίσω μου πόδια! Ο πόνος ήταν ανυπόφορος! Τα πόδια μου δεν με υπακούνε και μόλις με τεράστια δυσκολία μπόρεσα να συρθώ στο γκαζόν στην άκρη του δρόμου. Επί δέκα μέρες έχω μείνει εκτεθειμένος στον ήλιο που καίει, στη δυνατή βροχή, στο κρύο, χωρίς φαγητό. Δεν μπορώ πλέον να κουνηθώ. Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Βρίσκομαι σε ένα πολύ υγρό μέρος, και φαίνεται ότι ακόμη και το τρίχωμά μου μαδάει. Κάποιοι περαστικοί ούτε καν με προσέχουν, άλλοι λένε: «μην πλησιάζεις». Είμαι σχεδόν αναίσθητος, όμως, μια ελάχιστη δύναμη από τα βάθη του σώματός μου με αναγκάζει να ανοίξω τα μάτια μου. Η γλυκύτητα στη φωνή της με έκανε να αντιδράσω. «Καημένο μου σκυλάκι, κοίτα πώς σε έχουν αφήσει», έλεγε. Μαζί με την γυναίκα ήταν ένας άντρας με λευκή ποδιά που με ακούμπησε και είπε: «Λυπάμαι, κυρία μου, αλλά αυτός ο σκύλος δεν θα τα καταφέρει. Είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε να βγει από αυτόν τον πόνο και τη δυστυχία». Η ευγενική κυρία, με δάκρυα να τρέχουν ποτάμι στα μάγουλά της, συμφώνησε. Όσο καλύτερα μπορούσα, κούνησα την ουρά μου και την ευχαρίστησα, με τα μάτια μου, για τη βοήθειά της να αναπαυθώ ειρηνικά και ήρεμα. Ενώ αισθανόμουν το ελαφρύ τσίμπημα της βελόνας, πριν από αυτόν τον μακρύ ύπνο, η τελευταία μου σκέψη ήταν: «γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν με ήθελε κανείς;».Η λύση δεν είναι να εγκαταλείπεις ή να πετάς έναν σκύλο, αλλά να τον εκπαιδεύσεις. Μην κάνεις ένα ακόμη πρόβλημα για την κοινωνία έναν τόσο αξιολάτρευτο, τρυφερό και ευγνώμονα φίλο.

Βοήθησε να κάνεις τον αδαή να καταλάβει την άγνοιά του και έτσι, δώσε τέλος στην κακή μεταχείριση όλων των ζώων, ιδιαίτερα των αδέσποτων.


«Στην πορεία της εξέλιξής του προς τον πολιτισμό ο άνθρωπος απέκτησε μια κυρίαρχη θέση πάνω στα πλάσματα που ζουν γύρω του στο ζωϊκό βασίλειο. Χωρίς να είναι ικανοποιημένος από την κυριαρχία του αυτή, ωστόσο, άρχισε να βάζει ένα κενό μεταξύ της φύσης του και τη φύση των ζώων. Αρνήθηκε την κτήση μιας αιτίας προς αυτά, και στον εαυτό του έθεσε ως σύμβολο μια αθάνατη ψυχή, και αξίωσε μια θεϊκή πτώση η οποία του επέτρεψε να καταστρέψει το δεσμό της κοινωνίας μεταξύ αυτού και του ζωικού βασιλείου» - Sigmund Freud

«Δεν μπορείς να σώσεις κάθε ζώο στον κόσμο όμως, για αυτό το ένα που σώζεις, ΕΙΝΑΙ ο κόσμος».

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε με όποιες δυνάμεις έχουμε στον αγώνα υπέρ των αδέσποτων.

Πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους γύρω μας ότι το πρόβλημα είναι όλων και όχι μερικών.

Πρέπει να μην κλείνουμε τα μάτια μας αλλά να αντιδρούμε με πράξεις (καταγγελία στην αστυνομία, σύσταση σε αυτούς που τα κακοποιούν

* όταν βλέπουμε κάποιους να πετάνε τα ζώα στον δρόμο
* όταν βλέπουμε να τα κακομεταχειρίζονται
* όταν βλέπουμε να δηλητηριάζουν τα αδέσποτα

Όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι και αυτά τα ζώα έχουν ψυχή.

Μπορούμε να κινητοποιηθούμε με πολλούς τρόπους:

* να πάρουμε ένα αδέσποτο και να το πάμε για στείρωση
* να ταΐζουμε ή να δίνουμε νερό στα αδέσποτα της περιοχής μας
* να ενισχύσουμε έστω και με ελάχιστα χρήματα τα φιλοζωικά σωματεία που αγωνίζονται χωρίς σχεδόν καμία βοήθεια για την σωτηρία τους.------


Το άρθρο αυτό το είχα διαβάσει αρκετά παλιά και μ'έκανε να κλάψω. Λέει την αλήθεια για το τι παθαίνουν πολλά σκυλιά που παίρνουν οικογένειες. Το κουταβάκι βγαίνει τελικά μεγάλο, με κάποιο πρόβλημα, ή απλα γαβγίζει δυνάτα οπότε το διώχνουμε. Ηλίθιοι. Αποφάσισα να το βάλω εδώ επειδή χθες βράδυ είδα αυτό το σκυλάκι έξω ενώ έβρεχε. Άλλος ένας ηλίθιος που το άφησε αδέσποτο, ή αν δεν άφησε αυτό θα είχε αφήσει κάποιον απ'τους γονείς του.Πριν πάρετε την μεγάλη απόφαση να δεχτείτε στο σπίτι σας ένα σκυλί, σκεφτείτε εκτός απ'τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που θα σας προσφέρει και τα όποια "προβλήματα" μπορεί να επιφέρει (μαδάει το σκυλί? ας το διώξουμε..)
btw, αν αποφασίσει κανένας να πάρει σκυλί, ας προτιμήσει κάποιο αδέσποτο, ίσως από φιλοζωικό σύλλογο. Αυτοί αξίζουν πραγματικά να λέγονται άνθρωποι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

PIL (Γιάννης)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη PIL
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 802 μηνύματα.

O PIL έγραψε στις 01:33, 29-09-08:

#2


Πωπω φιλε.Αγγιζει αυτη η ιστορια.Πραγματι,οποιος εχει παρατησει το σκυλο ειναι μεγαλος @*#΅^%#^.Αν τοσο πολυ δεν τον θελει,ας μην τον αποκτησει καθολου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

!Βάλια! (seize the day*)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη !Βάλια!
H seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Tatoo artist . Έχει γράψει 1,101 μηνύματα.

H !Βάλια! έγραψε στις 06:13, 29-09-08:

#3
Πολύ ωραία ιστορία..αξίζει
Δυστυχώς μου έκοψαν την όρεξη να αγοράσω σκυλί, αλλά ξέρω πως και αν το έκανα, δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να το αφήσω στον δρόμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

qwertyuiop (Γιώργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη qwertyuiop
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών , επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2,509 μηνύματα.

O qwertyuiop http://brizolaki.blogspot.com/ έγραψε στις 11:57, 29-09-08:

#4
καλά και τα σκέφτηκε και τα έγραψε όλα αυτά? Κρίμα που ψόφησε, ήταν διάνοια :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

01011001 (Elric)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη 01011001
Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 394 μηνύματα.

O 01011001 έγραψε στις 12:01, 29-09-08:

#5
τι να σου πώ βρε ηλίθιε, στα έχει πεί όλα ο dythor.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

qwertyuiop (Γιώργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη qwertyuiop
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών , επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2,509 μηνύματα.

O qwertyuiop http://brizolaki.blogspot.com/ έγραψε στις 12:07, 29-09-08:

#6
εχμ δεν είχα κακό σκοπό, απλά έχουν αρχίσει να με νευριάζουν όλα αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για να συγκινούν τις μάζες...

μισό λεπτο να σου δώσω παρόμοιο λινκ να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ...

ορίστε:
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Q4SirjZv1b0[/ame]
και δεύτερο:

http://www.ischool.gr/showpost.p...4&postcount=35

δεν είπα ότι είμαι υπέρ της κακοποίησης των ζώων, αλλά μου τη σπάνε αυτά τα ψυχοπλακωτικά, να βρουν άλλο τρόπο οι φιλόζωοι να εκφραστούν, αφού λύσουν πρώτα τα προβλήματα των ανθρώπων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 12:13, 29-09-08:

#7
Γιατί τις παραγμαμάνε αυτές τις ιστοριούλες? Εντάξει το νόημα είναι σωστό, αλλά (όπως έχω ξαναπεί) στην προσπάθειά του να γίνει συγκινητικός ο ποιητής το παραγαμάει.

Και στην τελική υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την πείνα (τώρα θα μου πεις ζωή και η μία ζωή και η άλλη), παρ όλα αυτά, θα προτιμούσα να βοηθήσω ένα παιδάκι από κάποια τριτοκοσμικη χώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

qwertyuiop (Γιώργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη qwertyuiop
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών , επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2,509 μηνύματα.

O qwertyuiop http://brizolaki.blogspot.com/ έγραψε στις 12:15, 29-09-08:

#8
Αρχική Δημοσίευση από djohn
Γιατί τις παραγμαμάνε αυτές τις ιστοριούλες? Εντάξει το νόημα είναι σωστό, αλλά (όπως έχω ξαναπεί) στην προσπάθειά του να γίνει συγκινητικός ο ποιητής το παραγαμάει.

Και στην τελική υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την πείνα (τώρα θα μου πεις ζωή και η μία ζωή και η άλλη), παρ όλα αυτά, θα προτιμούσα να βοηθήσω ένα παιδάκι από κάποια τριτοκοσμικη χώρα...
θα το προσέθετα στο ποστ μου αν δεν ήταν δικό σου κοπυράιτ :no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

01011001 (Elric)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη 01011001
Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 394 μηνύματα.

O 01011001 έγραψε στις 12:21, 29-09-08:

#9
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2
να βρουν άλλο τρόπο οι φιλόζωοι να εκφραστούν, αφού λύσουν πρώτα τα προβλήματα των ανθρώπων...
Ποιον? Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων το προκαλούν οι άνθρωποι.

Αρχική Δημοσίευση από djohn
Γιατί τις παραγμαμάνε αυτές τις ιστοριούλες? Εντάξει το νόημα είναι σωστό, αλλά (όπως έχω ξαναπεί) στην προσπάθειά του να γίνει συγκινητικός ο ποιητής το παραγαμάει.

Και στην τελική υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την πείνα (τώρα θα μου πεις ζωή και η μία ζωή και η άλλη), παρ όλα αυτά, θα προτιμούσα να βοηθήσω ένα παιδάκι από κάποια τριτοκοσμικη χώρα...
Πως το παραγαμάει? Είναι η αλήθεια και απλώς την κάνει σαν να τη γράφει το ίδιο το ζώο. Βρες μου ένα σημείο που γίνεται υπερβολικός ή λέει ψέματα.

Βοήθα το, δε σε αποτρέπει κανένας. Γιατί τα συγκρίνεις? Δεν λέει πουθενά βοήθα το σκυλί και όχι τον άνθρωπο. Please.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

~Λένα~

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη ~Λένα~
H ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,166 μηνύματα.

H ~Λένα~ έγραψε στις 12:34, 29-09-08:

#10
συγκινιτικο ηταν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fabulous (Mαρία.)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη fabulous
H Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

H fabulous έγραψε στις 12:37, 29-09-08:

#11
Ήταν πολύ ωραίο και πολύ στενάχωρο όμως
Εγώ πάντως τα προσέχω αυτά στο διαδύκτιο και δεν με νευριάζουν, αντιθέτως με συγκινούν...
Εγώ που είχα βρει ένα σκυλάκι στο δρόμο κάποτε το έφερα σπίτι και το κρατήσαμε, αλλά δυστυχώς πέθανε όποτε βλέπω αδέσποτα, νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι... Εγώ ποτέ δεν θα παρατούσα το σκυλί μου για κανένα λόγο κι έστω αν δεν το ήθελα άλλο, θα έβρισκα ένα τρόπο για να μην καταστρέψω την ζωή του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

John Kort

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη John Kort
Ο John Kort αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 69 μηνύματα.

O John Kort έγραψε στις 13:59, 29-09-08:

#12
Αρχική Δημοσίευση από 01011001
Πως το παραγαμάει? Είναι η αλήθεια και απλώς την κάνει σαν να τη γράφει το ίδιο το ζώο. Βρες μου ένα σημείο που γίνεται υπερβολικός ή λέει ψέματα.

Βοήθα το, δε σε αποτρέπει κανένας. Γιατί τα συγκρίνεις? Δεν λέει πουθενά βοήθα το σκυλί και όχι τον άνθρωπο. Please.
:no1::no1::no1:

Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2
δεν είπα ότι είμαι υπέρ της κακοποίησης των ζώων, αλλά μου τη σπάνε αυτά τα ψυχοπλακωτικά, να βρουν άλλο τρόπο οι φιλόζωοι να εκφραστούν, αφού λύσουν πρώτα τα προβλήματα των ανθρώπων...
Σε σχέση με τον τρόπο που ζουν τα περισσότερα αδέσποτα και παιδιά από τριτοκοσμικές χώρες, εμείς είμαστε βασιλιάδες, οπότε όλα είναι σχετικά.. Δεν τίθεται θέμα βοήθειας, όταν θα μπορούσε να γίνει το στοιχειώδες, δηλαδή να σταματήσει η κακομεταχείρηση των αδέσποτων..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Constantina!

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Constantina!
H Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

H Constantina! έγραψε στις 14:03, 29-09-08:

#13
Το διάβασα όλο και ειλικρινά δάκρυσα... Όχι επειδή είναι στενάχωρο, συγκινητικό ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά επειδή ξέρω πως είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Τέτοια συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και είναι πραγματικά κρίμα, είναι αθλιο να φέρνεις ένα ζώο, μία ψυχή σε τέτοια κατάσταση... Είμαι γενικώς φιλόζωη κι αγαπώ και πονώ όλα τα ζώα, αλλά ομολογώ πως έχω μία αδυναμία στους σκύλους.. Κι επειδή έχω ζήσει μία εμπειρία απίστευτα δυσάρεστη με δικό μου σκυλί, δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να κακομεταχειρίζονται σκυλιά, ούτε καν να μιλούν άσχημα γι'αυτά.
Κιούερτυ πλιζ μη χαλάσεις και αυτό το τόπικ..
Όσο γι'αυτό που είπες, djohn, πίστεψέ με καθόλου υπερβολικό δεν ήταν.. Και ναι, το γνωρίζουμε οτι υπάρχουν παιδάκια που πεινούν και πεθαίνουν ανα πάσα στιγμή σε όλο τον κόσμο και λυπόμαστε και κάνουμε οτι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Αλλα αυτό δε σημαίνει οτι και αυτά τα ζώα δε χρήζουν βοήθειας.. Το αντίθετο.. Ακριβώς η ίδια κατάσταση είναι. Δηλαδή βλακείες του τύπου "έλα μωρε, σιγά και τι έγινε? ένα ζώο είναι..." μου προκαλούν απέχθεια.. (γενικά το λέω αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη miv
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,078 μηνύματα.

O miv έγραψε στις 14:10, 29-09-08:

#14
Το να λέμε, φίλοι μου, "εδώ πεθαίνουν παιδιά, θα μιλάμε για το ζώο" είναι κατ'αρχήν άτοπο. Και θα είχατε το ηθικό δικαίωμα να το λέτε μόνο αν πραγματικά βοηθούσατε τα παιδιά αυτά. Από τη στιγμή που δεν βοηθάτε ούτε τα παιδιά, τι είδους σύγκριση κάνετε; Θέλετε να μου πείτε ότι είστε τόοοοοσο πολιτισμένοι που βοηθάτε τα παιδιά; Απορώ πραγματικά πως ένας άνθρωπος που δεν νοιάζεται τις άλλες μορφές ζωής, μπορεί να νοιαστεί τον άνθρωπο.
Τέλος πάντων. Το γεγονός είναι πως όλα αυτά είναι αλήθεια. Δεν είναι υπερβολές, γενικεύσεις και ανακρίβειες. Κι αν τα παρουσιάζει με τρόπο ώστε να σοκάρει τον ανθρώπινο ψυχισμό, που το πρόβλημα; Από πότε η επίκληση στο συναίσθημα είναι μη αποδεκτός τρόπος πειθούς; Εγώ θα έλεγα ότι είναι ίσως ο αποδοτικότερος και μάλιστα πιάνει σε όλους. Από την αρχαιότητα ήδη, οι ηθικοπλαστικές ιστορίες (μύθοι) και οι δραματοποιημένοι μύθοι (θέατρο) ήταν το βασικότερο μέσο παίδευσης. Δεν καταλαβαίνω που στοχεύει η προσπάθεια κάποιων να υποβαθμίσουν τέτοιου είδους δράσεις. Αν ο άνθρωπος είχε την ικανότητα να παιδεύεται γνωρίζοντας απλά την αλήθεια (ιδανικός άνθρωπος), τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για όλα αυτά. Μήπως αυτό είναι που θα έπρεπε σας προβληματίζει πρωτίστως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

!Βάλια! (seize the day*)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη !Βάλια!
H seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Tatoo artist . Έχει γράψει 1,101 μηνύματα.

H !Βάλια! έγραψε στις 14:28, 29-09-08:

#15
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2
καλά και τα σκέφτηκε και τα έγραψε όλα αυτά? Κρίμα που ψόφησε, ήταν διάνοια
Δεν σε παρεξηγώ είσαι παιδί ακόμη. Κάποια μέρα θα καταλάβεις ότι δεν είναι όλα αστεία, και δεν πρέπει να τα γελοιοποιούμε όλα πια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Constantina!

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Constantina!
H Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

H Constantina! έγραψε στις 14:30, 29-09-08:

#16
Αρχική Δημοσίευση από miv
Το να λέμε, φίλοι μου, "εδώ πεθαίνουν παιδιά, θα μιλάμε για το ζώο" είναι κατ'αρχήν άτοπο. Και θα είχατε το ηθικό δικαίωμα να το λέτε μόνο αν πραγματικά βοηθούσατε τα παιδιά αυτά. Από τη στιγμή που δεν βοηθάτε ούτε τα παιδιά, τι είδους σύγκριση κάνετε; Θέλετε να μου πείτε ότι είστε τόοοοοσο πολιτισμένοι που βοηθάτε τα παιδιά; Απορώ πραγματικά πως ένας άνθρωπος που δεν νοιάζεται τις άλλες μορφές ζωής, μπορεί να νοιαστεί τον άνθρωπο.
Τέλος πάντων. Το γεγονός είναι πως όλα αυτά είναι αλήθεια. Δεν είναι υπερβολές, γενικεύσεις και ανακρίβειες. Κι αν τα παρουσιάζει με τρόπο ώστε να σοκάρει τον ανθρώπινο ψυχισμό, που το πρόβλημα; Από πότε η επίκληση στο συναίσθημα είναι μη αποδεκτός τρόπος πειθούς; Εγώ θα έλεγα ότι είναι ίσως ο αποδοτικότερος και μάλιστα πιάνει σε όλους. Από την αρχαιότητα ήδη, οι ηθικοπλαστικές ιστορίες (μύθοι) και οι δραματοποιημένοι μύθοι (θέατρο) ήταν το βασικότερο μέσο παίδευσης. Δεν καταλαβαίνω που στοχεύει η προσπάθεια κάποιων να υποβαθμίσουν τέτοιου είδους δράσεις. Αν ο άνθρωπος είχε την ικανότητα να παιδεύεται γνωρίζοντας απλά την αλήθεια (ιδανικός άνθρωπος), τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για όλα αυτά. Μήπως αυτό είναι που θα έπρεπε σας προβληματίζει πρωτίστως;
Πες τα ρε μιβ... Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο..:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

PIL (Γιάννης)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη PIL
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 802 μηνύματα.

O PIL έγραψε στις 14:35, 29-09-08:

#17
Πωπω qwerty,αναρωτιεμαι αν εχεις καθολου φιλους κι αν ξερουν πως πραγματικα σκεφτεσαι.Οταν δεν κανεις τιποτα για να βοηθησεις τα παδια του 3ου κοσμου,τοτε μη λες οτι πεθαινουν παιδια τα ζωα θα σκεφτουμε.Σκεφτειτε τα ζωα,μια και ειναι ενα προβλημα που υπαρχει γυρω σας και σας αγγιζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fabulous (Mαρία.)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη fabulous
H Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

H fabulous έγραψε στις 15:59, 29-09-08:

#18
Συγγνώμη λίγο, κι επειδή είναι ζώα τι? Δηλαδή πρέπει να τα παρατάμε, να τα σκοτώνουμε και να μην νοιώθουμε ούτε ένα ίχνος λύπησης μέσα μας?
Αν κάποιου δεν του άρεσε το παραπάνω τόπικ δεν χρειάζεται ούτε να το γελοιοποιεί ούτε και να απαντήσει. Γιατί αυτά όντως συμβάινουν. Κάθε μέρα βρίσκεις αδέσποτα στον δρόμο χωρίς φαγητό, χτυπημένα που κάποτε είχαν οικογένεια... Κι εσύ τι κάνεις? Δεν δίνεις δεκάρα. Δικαίωμα σου είναι, αλλά τουλάχιστον όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βοηθήσουν, μην προσπαθούν να πείσουν και του υπολοιπους ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με ένα ζώο που βασανίζετε καθημερινά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 16:05, 29-09-08:

#19
Λοιπόν

Κατ αρχάς Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα σκυλιά, γατιά, πάντα, κοάλα, γύπες, έντομα, δάση, ++++++++++ (+ότι άλλο ζωντανό υπάρχει στον πλανητη μας και υποφέρει).. Στο τέλος δεν θα έχω εγώ να φάω, και θα χρειάζομαι κάποιον να ασχοληθεί με μένα....

Στέλνω χρήματα (όχι ότι μου περισσεύουν) από το εισόδημα ΜΟΥ (και όχι του μπαμπά ή της μαμάς) για να βοηθάω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε τριτοκοσμικές χώρες...

Τώρα γιατί το παραγάμησε ο συγγραφές? Γιατί σε ψυχοπλακώνει / σου γαμάει την διάθεση/ σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις για κάτι που δεν φταις...

Θα προτιμούσα απλά να προβάλλει μία κατάσταση (και καλά θα εκάνε)...

Με το να με αηδιάζει με τις φωτό αυτές (ή με κάτι άλλες φωτό που κυκλοφορούν όχι μόνο για σκυλιά αλλά και για ανθρώπους/μωρά σε chain letters) τι θα καταφέρει? Να μου χαλάσει την μερα?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ.. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΟΥΤΕ..... ++++

(ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ, εκτός απ το να στέλνω λίγα χρήματα)

djohn

out

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fabulous (Mαρία.)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη fabulous
H Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

H fabulous έγραψε στις 16:31, 29-09-08:

#20
Kαταρχάς συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις. Δεν το συνηθίζουν και πολύ οι άνθρωποι στις μέρες μας... Δεν σου ζήτησε κανείς να βοηθήσεις τις αρκούδες, τις χελώνες και τις γκαμήλες, απλώς ο συγγραφέας έγραψε αυτά που έγραψε για "κάποιους" απο εδω, που πετάνε τα κατοικίδια τους στο δρόμο σαν να ειναι περιτύλιγμα απο σοκολάτα. Είμαι σίγουρη πως δεν θα το έκανες, ο σκοπός του κειμένου δεν είναι να μας χαλάσει την διάθεση, αλλά να ευαισθητοποιήσει και να ανοίξει τα μάτια σ' αυτούς που παρατάνε τα σκυλιά τους και δεν τους ενδιαφέρει το μετά... Οι περισότεροι δεν νοιάζονται και βλέπεις ζωάκια στο δρόμο πληγωμένα, να σε κοιτάνε σαν να ζητάνε βοήθεια. Τότε όμως, σου χαλάει περισσότερο η διάθεση. Ίσως να υπερβάλλει λίγο, αλλά σε αυτούς που πραγματικά το κάνουν αυτό, δλδ να πετάνε τα σκυλιά στο δρόμο, μην νομίζες ότι τους συγκινεί. Για αυτό ο συγγραφέας χρησιμοποίησε αυτές τις εκφράσεις, μπας και τους δείξει τι έγκλημα διαπράττουνε με το να τα αφήνουν μες στην μέση του δρόμου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Constantina!

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Constantina!
H Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

H Constantina! έγραψε στις 16:43, 29-09-08:

#21
Σκοπός του συγγραφέα δεν ήταν σίγουρα το να σου χαλάσει τη διάθεση.. Το έκανε προφανώς για να ευαισθητοποιήσει μερικούς και να κοιτάξουν πέρα απο τον εαυτούλη τους, να κάνει μερικούς άλλους ν'αλλάξουν στάση απέναντι στα αδέσποτα κτλ.. Και πιστέψτε με, δεν υπερβάλλει καθόλου.. Μα καθόλου όμως.. Συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά, όπως και πολλά άλλα..
Ένιγουέι, οκ ρε djohn, σου ζήτησε κανείς να ασχοληθείς με τα αδέσποτα ορ σάμθινγκ ή να δώσεις χρήματα ή δεν ξέρω τι άλλο περιγράφεις.. Απλά σου λέμε οτι ο συγγραφεύς δεν το παραγάμ*σε καθόλου. Την αλήθεια έγραψε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

miv (Babis)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη miv
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 8,078 μηνύματα.

O miv έγραψε στις 17:23, 29-09-08:

#22
Αρχική Δημοσίευση από djohn
Λοιπόν

Κατ αρχάς Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα σκυλιά, γατιά, πάντα, κοάλα, γύπες, έντομα, δάση, ++++++++++ (+ότι άλλο ζωντανό υπάρχει στον πλανητη μας και υποφέρει).. Στο τέλος δεν θα έχω εγώ να φάω, και θα χρειάζομαι κάποιον να ασχοληθεί με μένα....

Στέλνω χρήματα (όχι ότι μου περισσεύουν) από το εισόδημα ΜΟΥ (και όχι του μπαμπά ή της μαμάς) για να βοηθάω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε τριτοκοσμικές χώρες...

Τώρα γιατί το παραγάμησε ο συγγραφές? Γιατί σε ψυχοπλακώνει / σου γαμάει την διάθεση/ σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις για κάτι που δεν φταις...

Θα προτιμούσα απλά να προβάλλει μία κατάσταση (και καλά θα εκάνε)...

Με το να με αηδιάζει με τις φωτό αυτές (ή με κάτι άλλες φωτό που κυκλοφορούν όχι μόνο για σκυλιά αλλά και για ανθρώπους/μωρά σε chain letters) τι θα καταφέρει? Να μου χαλάσει την μερα?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ.. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΟΥΤΕ..... ++++

(ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ, εκτός απ το να στέλνω λίγα χρήματα)

djohn

out

Υπάρχει και η θεάρεστη προπαγάνδα και στα πλαίσια αυτής κινείται η δράση. Αν δεν σου χαλάσει τη μέρα δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσεις τίποτα. Η απλή προβολή μιας κατάστασης τι να λέει; Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πλήρη ανοσία. 20 χρόνια γράφουν πάνω τα πακέτα τσιγάρων ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία. Κανένας, όμως, δεν το μείωσε ή δεν το έκοψε πριν δει πάνω στα πακέτα του τις φωτογραφίες με σάπια, καπνισμένα και κατάμαυρα πνευμόνια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

SCULLY

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη SCULLY
H SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 1,026 μηνύματα.

H SCULLY έγραψε στις 17:34, 29-09-08:

#23
παντως τζον να ξες οτι αν δεν ασχοληθεις με τα δαση,ζωα και οικοσυστηματα γενικα συντομα θα ασχοληθουν αυτα μαζι σου (ή εστω με τα παιδια σου) και τα αποτελεσματα δεν θα σου αρεσουν καθολου,το υπογραφω..

καλα κανεις και θετεις σε πρωτη γραμμη τον ανθρωπο αλλα σε γενικοτερο επιπεδο η σχεση και η εξαρτηση αναμεσα στα ζωα,τα φυτα και τον ανθρωπο ειναι σαφως μεγαλυτερη απο αυτην που βλεπουμε επιφανειακα..βασικες αρχες της οικολογιας και της βιολογιας,you see.

συγκεκριμενα στο θεμα των αδεσποτων (γιατι οσο να ναι εγω ξεφυγα λιγακι) με καλυψαν οι προλαλησαντες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

!Βάλια! (seize the day*)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη !Βάλια!
H seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Tatoo artist . Έχει γράψει 1,101 μηνύματα.

H !Βάλια! έγραψε στις 17:45, 29-09-08:

#24
Λοιπόν djohn, είναι από τις λίγες φορές, που διαφωνώ τελείως μαζί σου. Εντάξει τα chain letters που μου στέλνουν, δεν τα ανοίγω καν, το έχω μάθει το κόλπο. Όμως αυτό το κείμενο, αν και τραβηγμένο, δείχνει μια αλήθεια. Είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Εντάξει κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί και τι έγινε, το επέστρεψε στο περιβάλλον του. Το σκυλί αυτό, αφού το πήραν από την οικογένειά του, το έκαναν ένα σκυλί του σαλονιού, το πέταξαν στο δρόμο. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές. Το ζώο αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει μετά από αυτό επειδή δεν έχει μάθει να είναι ανεξάρτητο. Είναι σαν να σε άφηναν εσένα στην ζούγκλα, και να σου πουν ΖΗΣΕ. Αμφιβάλλω αν θα άντεχε κανείς από εμάς για πάνω από μια βδομάδα (μην πω και μερικές μέρες).
Με τις πράξεις μας αυτές καταστρέφουμε τις ζωές αυτών των πλασμάτων, που δεν είναι άνθρωποι μεν, αλλά έχουν και αυτά το ίδιο δικαίωμα για ζωή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Sed (Στάθης)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Sed
Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα.

O Sed έγραψε στις 16:31, 30-09-08:

#25
Το δικό μου σκυλάκι ψόφησε προχθές… εγώ δεν έκλαψα μεν αλλά οι αδερφές μου ακόμα και τώρα κλαίνε…
Α btw αν αναρωτιέστε για το που πήγαν τα αδέσποτα σκυλιά στο Βαρδάρη(Ένα μέρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) ψάξτε καλύτερα να τα βρείτε σε Κανά κινέζικο εστιατόριο νέα σπεσιαλιτέ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Λουκρητία (Ειρήνη.)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη Λουκρητία
H Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 770 μηνύματα.

H Λουκρητία έγραψε στις 19:48, 30-09-08:

#26
τροεμερο κειμενο και με μεγαλη ουσια..... στο τελευταιο που λες αυμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, δηλαδη αν καποιος θελει να παρει ενα ζωο ας παρει ενα αδεσποτο, ή απο ενα φιλοζωικο ομιλο..... εχω μιλησει με πολλους που λενε οτι θα παρουν ενα σκυλο απο ενα μαγαζι, που θα κανει 500-600 ευρω (και υπαρχουν και ακροβοτερα), και εγω οταν τους ακουω γινομαι καλως ή κακως εξαλλη, και τους εξηγω οτι υπαρχουν τοοοοοοοοοοοοσα αδεσποτα, και εκεινοι θα πανε να χωσουν μια τοσα λεφτα για να αγορασουν ενα!!....και οταν τους ρωταω τελικα γιατι δεν παιρνουν ενα αδεσποτο μου λενε "μα το αδεσποτο δεν ειναι ρατσας!"..... το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορω να πω για αυτους τους "ανθρωπους", ειναι οτι φερονται και σκεφτονται σαν γουρουνια.......και ξαναλεω..... ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπρω να πω........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

qwertyuiop (Γιώργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη qwertyuiop
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών , επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2,509 μηνύματα.

O qwertyuiop http://brizolaki.blogspot.com/ έγραψε στις 21:13, 30-09-08:

#27
έχω ένα βλάκα συμμαθητή κομπλεξικό και τα σχετικά που έδωσε 1000φεύγα για να πάρει λουκανικόσκυλο και περηφανεύεται ότι είναι από τους 20 ιδιοκτήτες λουκανικόσκυλων στην ελλάδα...

η μαλακι@ σε όλο της το μεγαλείο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Λουκρητία (Ειρήνη.)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη Λουκρητία
H Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 770 μηνύματα.

H Λουκρητία έγραψε στις 21:16, 30-09-08:

#28
....σε κατι τετοια αναφερομουν κουερτι......:iagree:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Crookshanks

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Crookshanks
Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,055 μηνύματα.

O Crookshanks έγραψε στις 13:48, 03-10-08:

#29
Ότι ο πολιτισμός του κάθε λαού φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους πιο αδύναμους είναι γεγονός... Τα αδέσποτα δεν έχουν πουθενά να πάνε. Κανέναν να τα ελέγξει.
Είναι δυστυχές το γεγονός ότι πολύ λίγα γίνονται από πλευράς κράτους για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

yozerehs

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη yozerehs
Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,387 μηνύματα.

O yozerehs έγραψε στις 18:33, 13-10-08:

#30
Διαβάστε τι έγινε λίγες μέρες πριν στην γειτονιά μου! Μια γάτα εγλωβίστηκε σε ένα υπόγειο και νιαούριζε. Μετά από δύο ημέρες το είπε ένας, στον ιδιοκτήτη του υπογείου και απαντάει : ''Έχω πάρα πολλά πράγματα μέσα, και είναι δύσκολο να την βγάλω, οπότε θα την αφήσω να ψωφίσει''! Είναι δυνατόν ; Ντροπή.................................................... .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Λουκρητία (Ειρήνη.)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη Λουκρητία
H Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 770 μηνύματα.

H Λουκρητία έγραψε στις 18:44, 13-10-08:

#31
ΕΛΕΟΣ ρε φιλε, Ε Λ Ε Ο Σ....... μου φερνουν αηδια κατι τετοιοι τυποι.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Devina

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Devina
H Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,044 μηνύματα.

H Devina έγραψε στις 20:16, 13-10-08:

#32
Mα, πως μπορούν κάποιοι άνθρωποι να είναι τόσο αδιάφοροι? Δεν μιλάμε για άψυχα αντικείμενα..αλλά για ζωντανά πλάσματα.
Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους γιατί δείχνουν μέσα από αυτά τα γεγονότα την παιδεία μας...και αν είναι αυτή..........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

yozerehs

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη yozerehs
Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,387 μηνύματα.

O yozerehs έγραψε στις 21:42, 13-10-08:

#33
Να ξέρεις ότι μπορείς να σώσεις κάποιο ζώο, από βέβαιο θάνατο, και να είσαι σαν να μην συμαβαίνει τίποτα είναι τραγικό και πάρα πολύ εκνευριστικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fabulous (Mαρία.)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη fabulous
H Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

H fabulous έγραψε στις 15:05, 14-10-08:

#34
Τι να πω.. Απορώ με την αναισθησία οριμένων ανθρώπων.. Δηλαδή, πως μπορούν να το λένε τόσο άνετα, χωρίς καθόλου τύψεις? Εγώ όποτε βλέπω αδέσποτα, άρρωστα ζώα τα λυπάται η ψυχή μου και κάνω τα πάντα για να τα βοηθήσω κι εκείνος βοηθάει στον θάνατο μιας κακόμοιρης γάτας που παγιδεύτηκε? Αφού έτσι κι αλλιώς θα πάει που θα πάει στο υπόγειο, τόσο δύσκολο είναι να την βοηθήσει? Δεν αντέχω!
Το καλοκαίρι, γυρνώντας απο ένα καφε με την παρέα μου, ακούσαμε νιαουρίσματα. Αφού ψάξαμε κάμποση ώρα να δούμε απο που έρχονταν, ανακαλύψαμε ότι ενα γατάκι είχε παγιδευτεί στην μηχανή ενός αυτοκινήτου. Καθόμασταν, σκεφτόμασταν ποιανού ήταν το αμάξι... Περιμέναμε μία ώρα τουλάχιστον μπας κι έρθει, αλλά τίποτα. Προσπαθήσαμε να το βγάλουμε, αλλά πάλι τίποτα. Η παρέα μου έφυγε, όμως εγώ συνέχισα να περιμένω... Είχε βραδιάσει, εγώ όμως είχα μείνει εκεί και είχα υποσχεθεί στο γατάκι πως δεν θα το αφήσω... Μέχρι που ήρθε ένας 16ρης με ρώτησε γιατί έχω κάτσει κουλουρισμένη δίπλα απ' το αμάξι του πατέρα του (!) και όταν του είπα, έβγαλε τα κλειδιά απο την τσέπη, άνοιξε το καπό και το βγάλαμε... Δεν φαντάζεστε την ανακούφιση που ένιωσα όταν είδα μια μικροσκοπική μπάλίτσα να βγαίνει και να με κοιτάει, σαν να μου λέει "ευχαριστώ..." Το πήγαμε με εκείνον σε έναν κήπο λίγο πιο πέρα κι αφού το αφήσαμε, μου συστήθηκε και μου ζήτησε να βγούμε (τέλειο?). Εγώ βέβεια δεν είχα καιρο για τέτοια, αφού το κινητό μου είχε δεχθεί τουλάχιστον 15 αναπάντητες απο όλους, αλλά δεν το σήκωνα γιατί τους είχα θυμώσει που δεν έκατσαν μαζί μου .

(ΥΣ: Το γατάκι ζει και βασιλεύει )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Crookshanks

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Crookshanks
Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,055 μηνύματα.

O Crookshanks έγραψε στις 16:47, 14-10-08:

#35
Μήπως είναι ένα γατάκι για το οποίο υπάρχει αγγελία στη στήλη για τα ζώα του περιοδικού Κ της καθημερινής; Ένα μαύρο με πλούσιο τρίχωμα; Γιατί κι αυτό έλεγε παγιδεύτηκε σε μηχανή αυτοκινήτου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fabulous (Mαρία.)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη fabulous
H Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

H fabulous έγραψε στις 17:12, 14-10-08:

#36
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks
Μήπως είναι ένα γατάκι για το οποίο υπάρχει αγγελία στη στήλη για τα ζώα του περιοδικού Κ της καθημερινής; Ένα μαύρο με πλούσιο τρίχωμα; Γιατί κι αυτό έλεγε παγιδεύτηκε σε μηχανή αυτοκινήτου.
Όχι καλέ, αυτό το περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι...
Γενικώς πολλά γατάκια παγιδεύονται σε μηχανές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Crookshanks

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Crookshanks
Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,055 μηνύματα.

O Crookshanks έγραψε στις 18:41, 15-10-08:

#37
Όχι, δε συνέβη το καλοκαίρι, αυτή την εβδομάδα το είχε το γατάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fabulous (Mαρία.)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη fabulous
H Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

H fabulous έγραψε στις 21:17, 16-10-08:

#38
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks
Όχι, δε συνέβη το καλοκαίρι, αυτή την εβδομάδα το είχε το γατάκι!
Εγώ σου λέω για το περιστατικό που αναφέρω στο πάνω τοπικ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

sofilia (SoFiLia)

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη sofilia
H SoFiLia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα.

H sofilia έγραψε στις 20:06, 22-10-08:

#39
το κλαμα π εριξα δν περιγραφετε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fabulous (Mαρία.)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη fabulous
H Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

H fabulous έγραψε στις 15:48, 23-10-08:

#40
Αρχική Δημοσίευση από sofilia
το κλαμα π εριξα δν περιγραφετε....
Έκλαψες για την ιστορία του τοπικ με το σκυλάκι?
Ω μωρέ, τι ευαισθητούλα που είσαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

alkmini (Αλκμήνη)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη alkmini
H Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα.

H alkmini Enter personal life <here>. έγραψε στις 17:07, 26-10-08:

#41
Το γεγονος είναι ότι τα περισσότερα σκυλιά στην ελλάδα παρατούνται στο δρόμο όπου τελικά πεθαίνουν...Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ ανεύθυνοι, τα ζώα δε φταίνε σε τίποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kambana

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kambana
H kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 479 μηνύματα.

H kambana έγραψε στις 22:38, 26-10-08:

#42
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs
Διαβάστε τι έγινε λίγες μέρες πριν στην γειτονιά μου! Μια γάτα εγλωβίστηκε σε ένα υπόγειο και νιαούριζε. Μετά από δύο ημέρες το είπε ένας, στον ιδιοκτήτη του υπογείου και απαντάει : ''Έχω πάρα πολλά πράγματα μέσα, και είναι δύσκολο να την βγάλω, οπότε θα την αφήσω να ψωφίσει''! Είναι δυνατόν ; Ντροπή.................................................... .
Κυριολεκτικά ντροπή!!!Μα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;Τι να πω...:nono:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

konfou (Κωνσταντίνος)

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη konfou
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών , επαγγέλεται Μαθητής και μας γράφει απο Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 52 μηνύματα.

O konfou έγραψε στις 21:30, 27-10-08:

#43


Πάει το σκυλί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

~kynthia (Κύνθια)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη ~kynthia
H Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών . Έχει γράψει 337 μηνύματα.

H ~kynthia goodbye, Nerya. έγραψε στις 19:26, 28-10-08:

#44
'Αουτς. :<

Αν και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με το να είσαι σκύλος στην Ελλάδα.
Είναι ένα γενικότερο φαινόμενο που αφορά τα κατοικίδια ζώα και την 'άνεση' των ανθρώπων να τα παίρνουν σπίτι τους χωρίς να πολυσκεφτούν ότι έχουν ευθύνη για τη ζωή του ζώου και αφού πάψει να είναι 6 μηνών. -.-
Αν αποφασίσεις για οποιοδήποτε λόγο ότι δεν μπορείς να κρατήσεις πια σπίτι το ζώο που είχες, ας φροντίσεις τουλάχιστον ότι θα είναι καλά μετά - ήδη αποκόπτοντάς το από το φυσικό του περιβάλλον σε μικρή ηλικία το καθιστάς σχεδόν ανίκανο να μπορεί να επιβιώσει μόνο του.

Και να 'ταν μόνο σκύλοι και γάτες βρε παιδιά - με οποιαδήποτε ταινία/σειρά, ξαφνικά υπάρχουν χιλιάδες παιδιά παγκοσμίως που απαιτούν ένα ιγκουάνα (στην Ελλάδα είχε γίνει με το Είσαι το ταίρι μου), ένα φίδι, χάμστερ ή οτιδήποτε άλλο, ζώα που είναι ακόμα πιο δύσκολο να τα κρατήσει κάποιος όταν του περάσει ο ενθουσιασμός που νόμιζε πως είχε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Marizza92 (Τάνια)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Marizza92
H Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 131 μηνύματα.

H Marizza92 έγραψε στις 18:04, 29-10-08:

#45
Πο πο δάκρυσα. Δεν θα το έκανα ποτέ στον σκύλο μου(τον οποιό παράτησαν όταν ήταν 7-8 μηνων) και τον μάζεψα εγώ και τώρα είναι ο πιο ευτυχισμένος σκύλος του κόσμου και γω το ίδιο δεν νιώθω κανένα κενο μέσα μου. Τον μάζεψα τον φρόντισα και τώρα εκτός απο το πιο ευτυχισμενο σκυλι του κόσμου είναι και το πιο όμορφο αλλα και δημοφιλέστερο σκυλι της Λιβαδειάς!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους