Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,080 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,733 μηνύματα σε 74,628 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Βοήθεια σε Γλώσσα Προγραμματισμού (Delphi)

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 19:51, 08-04-09:

#1
Χαιρετώ...

Προγραμματιστικοί μπελάδες part1 (ή αλλιώς πώς πνίγηκα σε 5 γραμμές κώδικα.)

Λοιπόν. Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής. Να φτιάξω μία wordlist με όλους τους πιθανούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Δηλαδή από:

6930000000 - 6959999999 και από 6970000000 μέχρι 6999999999


Πανεύκολο σκέφτηκα.

Για την ακρίβεια

6930000000 -6939999999 - Wind
6940000000 -6949999999 - Vodafone
6950000000 -6959999999 - Vodafone
696 --Κενό οπότε το παραλείπουμε
6970000000 - 6979999999 - Cosmote
6980000000 - 6989999999 - Cosmote
6990000000 - 6999999999 - Q

Οπότε συγκεντρωτικά βγαίνει το
6930000000 - 6959999999 και από 6970000000 μέχρι 6999999999


Όσοι με ξέρετε θα σας έχω πρήξει με το πόσο καλά μου έκατσε ως γλώσσα προγραμματισμού η Delphi. Η δημιουργία του GUI είναι υπόθεση λίγων δευτερολέπτων...

Τέλος πάντων, ανοίγω το RAD Studio, φτιάχνω μια vlc form, φτιάχνω και ένα Tbutton και μετά πάω να γράψω τι να κάνει όταν πατάω αυτό το Tbutton.

Υπέροχα...

AssignFile (myfile, 'wordlist.txt'); ReWrite (myfile); For i:=6930000000 to 6959999999 do WriteLn (myfile, i); For i:=6970000000 to 6999999999 do WriteLn (myfile, i); CloseFile (myFile); με τις οποίες εντολές φτιάχνω ένα txt αρχείο με όνομα wordlist, και πάω και στην αρχή του προγράμματος και δηλώνω και ως μεταβλητή το ,myfile το οποίο είναι TextFile και το i ως integer

var myfile: TextFile; i: integer; Βάζουμε F9 compile and run ..

Μια χαρά έγινε compile (0 errors και 0 warnings, ουάου!), και πατάω το περίφημο Tbutton για δημιουργία της wordlist. Περιμένω λίγη ωρίτσα και προκύπτει ένα αρχείο txt των 700 περίπου ΜΒ. Μία χαρά σκέφτομαι, (έχω ήδη και μεγαλύτερες wordlists), αλλά προφανώς δεν μπορούσα να το ανοίξω για να το ελένξω γιατί κανένα πρόγραμμα που είχα εγκατεστημένο δεν μπορούσε να ανοίξει τόσο μεγάλο txt αρχείο.

(Ακολουθεί τμήμα κειμένου το οποίο μπορεί να παραλειφθεί) (Αφορά σπάσιμο WPA2)

Bootarw backtrack, βάζω την wlan0 σε monitor mode, spoofarw και την mac μου για παν ενδεχόμενο, αρχίζω να μαζεύω πακέτα, κάποια στιγμή συνδέεται ένας client, τον κάνω deauthenticate, κάνει auth και εγώ κλεβω το handshake και πάμε για την dictonary attack με την wordlist που έχω φτιάξει.
(Τέλος κειμένου που μπορεί να παραλειφθεί)

Τρέχω airκρακ-ng και βλέπω ότι δοκιμάζει άσχετους (αρνητικούς κι όλας) αριθμούς. (

Κατεβάζω κατι για να ανοίξω το txt των 700 mb (την wordlist που είχα φτιάξει), το ανοίγω και όντως είχε ασχετους αριθμούς μέσα.

Ανοίγω τον κώδικα του προγράμματος, κοιτάω τις επαναληπτικές, σωστές. Δοκιμάζω for i:=1 το 10 writeln (myfile, i) και μου το βγάζει σωστά (τους αριθμούς απ το 1 μέχρι το 10). Βάζω from 6930000000 to 6959999999 και μου βγάζει το ίδιο αρχείο με τους αρνητικούς που μ έβγαζε και πριν.

Σκέφτομαι λίγο.. Λες το i που έχω δηλώσει ως integer να μην μπορεί να πάρει τόσο μεγάλους αριθμούς? Πθανότατα, σκέφτομαι.. Googlarw γρήγορα και βλέπω ότι παραδόξως είχα δίκιο. Το i ως integer παίρνει τιμές από :
-2,147,483,648 μέχρι 2,147,483,647, ενώ εγώ του ζητούσα να παίρνει μεγαλύτερες τιμές (αρχίζοντας από την 6.930.000.000.)


Πάω πάνω στην δήλωση μεταβλητών και δηλώνω το i ως Ιnt64 (i:=Ιnt64).

Σημείωση: Το i ως int64 μπορεί να πάρει τιμές από -9,223,372,036,854,775,808 μέχρι 9,223,372,036,854,775,807.

Χαρούμενος βάζω compile.. Πατάω το Tbutton... Δεν άργησε καθόλου να δημιουργήσει το text file πράγμα που με παραξένεψε. Πάω να ανοίξω την wordlist μου.. Μέγεθος 0 bytes.

Σκατά λέω.. Κοιτάω τον κώδικα πάλι, δηλώνω το i ως integer πάλι, και βάζω άλλες επαναλληπτικές στις οποίες το i παίρνει μικρότερες (ΔΕΚΤΕΣ) τιμές, κάνω compile, και η wordlist είναι σωστή (με τα νέα δεδομένα)

Αλλάζω το i ως int64 .. Σκατά.. Μέγεθος 0 byte. Το αφήνω ως int64 και μικραίνω στις επαναλληπτικές το μέγεθος του i. Πάλι Μέγεθος 0 byte.


(Τμήμα κειμένου που επίσης μπορεί να παραληφθεί)

Τέσπα, επειδή είχα αρχίσει να ψιλονευριάζω βάζω το i integer και γράφω

For i:=30000000 to 59999999 do WriteLn (myfile, i+6900000000); For i:=70000000 to 99999999 do WriteLn (myfile, i+6900000000);
Αφού το i δεν μπορεί να πάρει τιμές μεγαλύτερες από περίπου 2.000.000.000 να του βάλω να παίρνει μικρότερες τιμές, και στο τέλος όταν γράφει την γραμμή στο txt να προσθέτει και 6900000000. Δείτε κ ένα παράδειγμα:

Το i αρχικά παίρνει την τιμή 30000000. Όταν πάει να γραφτεί στο txt θα προστεθούν σε αυτό και 6900000000 και άρα θα γίνει 6930000000, δηλαδή αριθμός κινητού που θέλουμε.

Μετά το i θα γίνει 30000001 και αν του προστεθούν και 6900000000 όντως θα γίνει 6930000001.. Hell yeah baby! Τα καταφέραμε.. Compile με συνοπτικές διαδικασίες. Ελένχουμε μετά την λίστα και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.

(Τέλος τμήματος κειμένου που επίσης μπορεί να παραληφθεί)



Aπό εκεί και πέρα γιατί όταν έβαζα το i ως int64 δεν έβγαζε τιμές στο txt? Έχω μείνει με την απορία..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

thewatcher

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη thewatcher
Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 243 μηνύματα.

O thewatcher έγραψε στις 21:37, 08-04-09:

#2
Ηθικό δίδαγμα: μην ασχολείστε με πασκαλοειδείς γλώσσες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

West_Emperor (Φιλιππος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη West_Emperor
Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 110 μηνύματα.

O West_Emperor έγραψε στις 23:13, 08-04-09:

#3
Επισης καπου διαβασα οτι η γλωσσα προγραμματισμου PASCAL αρχιζει και παρακμαζει σιγα-σιγα....ειναι αληθεια??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 23:42, 08-04-09:

#4
Για να την βγάζουν από το πρόγραμμα σπουδών της σχολής μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Φιλιον_Τερας

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Φιλιον_Τερας
Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,981 μηνύματα.

O Φιλιον_Τερας έγραψε στις 23:49, 08-04-09:

#5
εμεις εχουμε το Ζαχο
καμμενο πασκαλιτζη της σχολης μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

piou* (Μαρίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη piou*
H Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Πιλότος . Έχει γράψει 319 μηνύματα.

H piou* bliax έγραψε στις 00:08, 09-04-09:

#6
Πολλοι αριθμοι, λιγα δευτερολεπτα, ο εγκεφαλος μου καηκε.
Δεν καταλαβαινω πως αντεχεις ν ασχολεισαι. Χαρα στο κουραγιο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 13:22, 09-04-09:

#7
Αρχική Δημοσίευση από djohn
Για την ακρίβεια

6930000000 -6939999999 - Wind
6940000000 -6949999999 - Vodafone
6950000000 -6959999999 - Vodafone
696 --Κενό οπότε το παραλείπουμε
6970000000 - 6979999999 - Cosmote
6980000000 - 6989999999 - Cosmote
6990000000 - 6999999999 - Q
Ο καθένας με τον πόνο του, η δική μου παρατήρηση είναι οτι με την φορητότητα δεν ισχύει πλέον αυτή η αντιστοιχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

michael92 (Μιχάλης)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη michael92
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,082 μηνύματα.

O michael92 έγραψε στις 14:11, 09-04-09:

#8
Με javascript είναι πανεύκολο να το κάνεις πάντως :p
Μόνο JS ξέρω τι να κάνουμε :p

Απλά κάνεις το loop του στυλ :

<script>
for (i=0; i < 10000000; i++) {
document.write("694" + i + "<br>")
}
</script>

αποθηκεύεις ως html και πατάς run :p
Ξέρω θα μου πεις έτσι θα βγάλει και 69412 για αριθμό για παράδειγμα, συνεπώς πρέπει να θέσεις .length attribute, αλλά αυτό είναι πρόβλημα σου. Αυτά είναι όσα ξέρω :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 14:27, 09-04-09:

#9
1) Μην κατηγορείτε την DELPHI μου, εγώ την έχω καταβρεί μαζί της

Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Ο καθένας με τον πόνο του, η δική μου παρατήρηση είναι οτι με την φορητότητα δεν ισχύει πλέον αυτή η αντιστοιχία
To "ο καθένας με τον πόνο του" που αναφερόταν? στις απαντήσεις στο thread?, στο κόλλημα μου με την Delphi?, ή στο γεγονός ότι φτιάχνω worldlists?

(δεν φταίω εγώ, που μου βάζουν wpa2 και για κωδικό τον αριθμό του κινητού του!)

Αρχική Δημοσίευση από piou*
Πολλοι αριθμοι, λιγα δευτερολεπτα, ο εγκεφαλος μου καηκε.
Δεν καταλαβαινω πως αντεχεις ν ασχολεισαι. Χαρα στο κουραγιο σου.
Βίτσια είναι αυτά! Kαι το χειρότερο είναι οτι την βρίσκω κι όλας με κάτι τέτοια!

Αρχική Δημοσίευση από michael92
Με javascript είναι πανεύκολο να το κάνεις πάντως :p
Μόνο JS ξέρω τι να κάνουμε :p

Απλά κάνεις το loop του στυλ :

<script>
for (i=0; i < 10000000; i++) {
document.write("694" + i + "<br>")
}
</script>


αποθηκεύεις ως html και πατάς run :p
Ξέρω θα μου πεις έτσι θα βγάλει και 69412 για αριθμό για παράδειγμα, συνεπώς πρέπει να θέσεις .length attribute, αλλά αυτό είναι πρόβλημα σου. Αυτά είναι όσα ξέρω :p
Ρε, ξέρω να το κάνω σε 20 γλώσσες, το θέμα μου είναι γιατί με το i ως Int64 δεν έγραφε στο txt.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 14:34, 09-04-09:

#10
Αναφερόταν στο οτι όλα τα σχόλια είναι άκυρα, όπως και το δικό μου που θα ακολουθούσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 18:41, 09-04-09:

#11
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Ο καθένας με τον πόνο του, η δική μου παρατήρηση είναι οτι με την φορητότητα δεν ισχύει πλέον αυτή η αντιστοιχία
E, ναι, νταξ, αλλά προφανώς ο στόχος δεν είναι η αντιστοιχεία αλλά το να έχει η wordlist όλες τους αριθμούς κινητών... .. Πάντως ναι έχεις δίκιο ότι δεν ισχύει η αντιστοιχεία, λάθος μου, πάω να αυτομαστιγωθώ..

Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Αναφερόταν στο οτι όλα τα σχόλια είναι άκυρα, όπως και το δικό μου που θα ακολουθούσε
Ε, κλασσικά, αυτό είναι το συνηθισμένο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Krou

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Krou
H Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,293 μηνύματα.

H Krou έγραψε στις 23:57, 09-04-09:

#12
κ εγω για τη φορητοτητα ηθελα να γραψω αλλα ειπα αστο καλυτερα μη με βρισει που λεω ασχετα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 00:18, 10-04-09:

#13
Αρχική Δημοσίευση από Krou
κ εγω για τη φορητοτητα ηθελα να γραψω αλλα ειπα αστο καλυτερα μη με βρισει που λεω ασχετα
Μου αρέσει που όλοι κολλήσατε στην φορητότητα . Γαμάτοι είμαστε. Μπράβο μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 02:31, 10-04-09:

#14
Δεν βλέπω κάποιο λογικό λάθος πάντως, κάποια ιδιαιτερότητα της delphi θα είναι αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ οπότε σκάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 11:25, 10-04-09:

#15
Γιατί να κάνεις κάτι σε γλώσσα προγραμματισμού που μπορείς να το κάνεις με ένα απλό bash script;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις cast την int64 σε string.

Πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις τόσο μεγάλο εύρος;

Πρώτον, δοκίμασε long unsigned int και δεύτερον σπάσε το loop στα 690xx 691xx 692xx
ωστε να γλιτώσεις περιπτώσεις στο μέγεθος, που είναι standard.

Επίσης, το πιο βολικό για αυτά τα πράγματα είναι το bash
#!/bin/bash for i in `seq 6930000000 6959999999` do echo "" >> wordlist.txt done for i in `seq 6970000000 6999999999` do echo "" >> wordlist.txt done Γκρ, δεν μου εμφανίζει το $i μέσα στα ""
Τώρα που το βλέπω, καν script δεν χρειάζεσαι.
$ seq 6930000000 6959999999 >> words.txt $ seq 6970000000 6999999999 >> words.txt Και καθάρισες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 11:42, 10-04-09:

#16
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo
Γιατί να κάνεις κάτι σε γλώσσα προγραμματισμού που μπορείς να το κάνεις με ένα απλό bash script;
Εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτά ΤΑ linux.. Αυτά είναι πράγματα του Σατανα..

Πέρα απ την πλάκα , προτίμησα γλώσσα προγραμματισμού, και να φτιάξω και πλήρες GUI γιατί σκοπός δεν ήταν η δημιουργία μόνο μιας wordlist αλλά ενός προγράμματος που να κάνει merge 2 ή περισσότερες wordlists και να διαγράφει τις διπλοεγγραφές, να κάνει κεφαλαίο το πρώτα γράμμα από μία wordlist, να τα κάνει όλα κεφαλαία, να έχει leet filters δηλαδή να παίρνει μία wordlist με ονόματα :

password
root
admin

και να την κάνει

p@$$w0rd
r00t
@dmin

και πολλά άλλα ωραία, απλά σ εσάς έγραψα μόνο το τμήμα που με προβλημάτισε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 12:48, 10-04-09:

#17
Αρχική Δημοσίευση από djohn
Εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτά ΤΑ linux.. Αυτά είναι πράγματα του Σατανα..
Μα δεν χρειάζεται να χεις linux, υπάρχει και το cygwin.

Πέρα απ την πλάκα , προτίμησα γλώσσα προγραμματισμού, και να φτιάξω και πλήρες GUI γιατί σκοπός δεν ήταν η δημιουργία μόνο μιας wordlist αλλά ενός προγράμματος που να κάνει merge 2 ή περισσότερες wordlists και να διαγράφει τις διπλοεγγραφές, να κάνει κεφαλαίο το πρώτα γράμμα από μία wordlist, να τα κάνει όλα κεφαλαία, να έχει leet filters δηλαδή να παίρνει μία wordlist με ονόματα :

password
root
admin

και να την κάνει

p@$
r00t
@dmin

και πολλά άλλα ωραία, απλά σ εσάς έγραψα μόνο το τμήμα που με προβλημάτισε..
Δοκίμασε τότε την python και τα dictionaries της.
Ή αν θες κάτι πιο extreme, δοκίμασε perl.

Η pascal παραείναι γερασμένη για κάτι τέτοια.

Edit:

Σε python (τρέχει και σε windows):
#!/usr/bin/python def main(): string=""; f = open("wordlist.txt","w"); for i in range(6930000000,6959999999): string = string + str(i) + "n"; for i in range(6970000000,6999999999): string = string + str(i) + "n"; f.write(string); f.close(); if __name__=="__main__": main(); Αν έχεις πολλή μνήμη βέβαια για να είναι και πιο γρήγορο.
Αλλιώς όπου string=string +... το αλλάζεις με f.write(...)

Edit: μου φαγε το \ στο \n ...


#!/usr/bin/python def main(): f=open("wordlist.txt","w"); for i in range(6930000000,6959999999): f.write(str(i) + "\n"); for i in range(6970000000,6999999999): f.write(str(i) + "\n"); f.close(); if __name__=="__main__": main();

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους