Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,106 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,265 μηνύματα σε 74,663 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

D Programming Language

emufear

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη emufear
Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,209 μηνύματα.

O emufear έγραψε στις 15:34, 15-06-05:

#1
Διαβάστε τα πάντα για αυτή: http://www.digitalmars.com/d/

Παραθέτω ένα παραδειγματάκι σε σχέση με την απλή C:

Creating an array of variable size
In C, C cannot do this with arrays. It is necessary to create a separate variable for the length, and then explicitly manage the size of the array:
#include <stdlib.h> int array_length; int *array; int *newarray; newarray = (int *) realloc(array, (array_length + 1) * sizeof(int)); if (!newarray) error("out of memory"); array = newarray; array[array_length++] = x; In D, D supports dynamic arrays, which can be easily resized. D supports all the requisite memory management.
int[] array; array.length = array.length + 1; array[array.length - 1] = x;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 16:01, 15-06-05:

#2
Αυτο το array.length μου θυμίζει VB πάντως... Αλλά πολυ ενδιαφέρον το όλο εγχείρημα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

emufear

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη emufear
Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 1,209 μηνύματα.

O emufear έγραψε στις 16:03, 15-06-05:

#3
Ahem, σε σχέση με την απλή C έγραψα... άντε μη σε κάνω ban

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

YoMaNaTiOn

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη YoMaNaTiOn
Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια . Έχει γράψει 401 μηνύματα.

O YoMaNaTiOn έγραψε στις 16:16, 15-06-05:

#4
ΚΟΡΥΦΗ!!!!

Και το επόμενο βιβλίο του di:

Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με την D
Συγγραφέας: Νικόλαος Μισυρλης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

theio_vrefos

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη theio_vrefos
Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών . Έχει γράψει 490 μηνύματα.

O theio_vrefos έγραψε στις 19:49, 23-02-06:

#5
Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn
ΚΟΡΥΦΗ!!!!

Και το επόμενο βιβλίο του di:

Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με την D
Συγγραφέας: Νικόλαος Μισυρλης

XAxaXAXAaxxaAXXAXAxaAXXAxaxaXAAXAXaxXAXAaxXAXAxaxaAXXAxaaxxaAXXAxaxaAXAXxaxaAXXAxaxaXAxaAXxaaxaxAXXAxaxaxaxAxaxaaxXAxaaxxaxaXAxaxaxaxaxaxaxaxaXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaxxaxaXAXAXAxaxaxaXAXAXAxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gademis (Δημήτρης)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη gademis
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 39 ετών , επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 1,238 μηνύματα.

O gademis "ένα προσωπικό μήνυμα" έγραψε στις 09:29, 08-03-06:

#6
Οποιου του αρέσει το στύλ της D παντως (τα πάντα αντικείμενα και πολύ high level) ας δεί και την python που μαθαίνω τώρα, ειναι αρκετά καλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • What about a programming camp? - Από Junior_aromeo
      Το θέμα έχει λάβει 71 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-06-12 στις 23:08.
    • Python Programming Language - Από Aggelos17
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 06-03-12 στις 23:15.
    • Windows XP Language Pack (MUI) - Από Aggelos17
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Microsoft.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 15-11-09 στις 12:39.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους