Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,078 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,666 μηνύματα σε 74,624 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός σε C++

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη gialouris
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε στις 00:40, 31-05-09:

#1
Ξέρετε κανένα καλό compiler για C++; Έχω βρει tutorial και ανυπομονώ να ξεκινήσω αλλά δεν έχω compiler. Κατέβασα το Dev-C++ αλλά μου έβγαζε σφάλμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Mariosxania
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 537 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε στις 01:03, 31-05-09:

#2
Φίλε απο c++ θα ξεκινήσεις?Γνώμη μου ξεκίνα από κάτι πιο απλό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη gialouris
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε στις 01:16, 31-05-09:

#3
Ξέρω τα βασικά από Pascal και συνεχίζω να μαθαίνω!:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Mariosxania
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 537 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε στις 02:15, 31-05-09:

#4
ΓΝώμη μου προχώρα σε επίπεδο pascal και μετά πήγαινε για c.Βέβαια και εγώ από pascal ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με c ακόμα αλλά μου έχουν πεί και έχω δεί δηλαδή ότι είναι άλλο επίπεδο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 02:30, 31-05-09:

#5
Tι σφάλμα? Άμα σου βγάζει σφάλμα στον κώδικα, γιατί να φταίει απαραίτητα το Dev-C?
Ένα σωρό compiler μπορείς να βρεις... Δοκίμασε Netbeans ή Codeblocks, αν δεν σου κάνει το dev-c...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fdLP.

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη fdLP.
Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 130 μηνύματα.

O fdLP. έγραψε στις 09:56, 31-05-09:

#6
Αρχική Δημοσίευση από gialouris
Ξέρετε κανένα καλό compiler για C++; Έχω βρει tutorial και ανυπομονώ να ξεκινήσω αλλά δεν έχω compiler. Κατέβασα το Dev-C++ αλλά μου έβγαζε σφάλμα...
υπαρχει και ο compiler της microsoft , εχει και gui μεσα.
Εγω αυτον χρησιμοποιω σε οτι θελω να κανω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 12:59, 31-05-09:

#7
Τι σφάλμα σου βγάζει;

Μαντεύω οτι θα ναι λάθος στον κώδικα σου, οπότε κάνε τον μια paste εδώ να σου πούμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη gialouris
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε στις 14:18, 01-06-09:

#8
Ορίστε το σφάλμα: There doesn't seem to be GNU Make file in PATH or in Dev-C++'s Bin path. Please make sure that you have GNU Make and adjust Bin setting or system PATH environment variable and that make setting in Compiler Option correct filename, otherwise you will not be able to compile anything.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 15:05, 01-06-09:

#9
Μάλιστα,

Έχεις εγκαταστήσει το full πακέτο του DevC++; Αυτό που περιέχει μέσα το MINGW;
Έχει ένα Minimal πακέτο που μπορείς να κατεβάσεις και ένα με πολλά MB, κατέβασε το μεγαλύτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gialouris (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη gialouris
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 105 μηνύματα.

O gialouris έγραψε στις 00:43, 03-06-09:

#10
Οκ δούλεψε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Daskalenko7 (Δημήτρης)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Daskalenko7
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 590 μηνύματα.

O Daskalenko7 . έγραψε στις 01:32, 03-06-09:

#11
Όλα λύνονται στο ischool .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 10:23, 03-06-09:

#12
Αρχική Δημοσίευση από fdLP.
υπαρχει και ο compiler της microsoft , εχει και gui μεσα.
Εγω αυτον χρησιμοποιω σε οτι θελω να κανω.
Ένα ωραίο που άκουσα πρόσφατα, είναι το οτι να χρησιμοποιείς Visual Studio για τις πρώτες εργασίες σου σε C++ είναι σαν να στέλνεις έναν ICBM στον απέναντι τοίχο για να σκοτώσεις μια μύγα.

Το DevC++ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του για έναν αρχάριο, χωρίς να περιμένει το μισό χρόνο να κάνουν refresh τα widgets. Όχι πως και με το Visual C++ δεν την κάνει, αλλα το να κατεβάσει παράνομα ένα τόσο ακριβό (και δυνατό) πακέτο για να εξασκηθεί στην C++ δεν είναι και ότι καλύτερο (υπάρχει βέβαια και free έκδοση νομίζω, αλλα επιφυλλάσομαι για την άδεια χρήσης)

Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7
Όλα λύνονται στο ischool .
Ε, μπρίκια κολλάμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

PGeorge4

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη PGeorge4
Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 488 μηνύματα.

O PGeorge4 έγραψε στις 13:39, 03-06-09:

#13
Λεω και εγω να αρχισω c++ και βρίκα αυτο το βιβλιο :https://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0111201 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αν και λιγο ακριβο .
Ξερεται αν κυκλοφορει κανενα καλο e-book ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 13:55, 03-06-09:

#14
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4
Λεω και εγω να αρχισω c++ και βρίκα αυτο το βιβλιο :https://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0111201 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αν και λιγο ακριβο .
Ξερεται αν κυκλοφορει κανενα καλο e-book ?
http://www.cplusplus.com/files/tutorial.pdf


Κατέβασε και εσύ το "full" DevC++ απο εδώ:

http://www.bloodshed.net/devcpp.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

PGeorge4

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη PGeorge4
Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 488 μηνύματα.

O PGeorge4 έγραψε στις 14:01, 03-06-09:

#15
:no1::thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

antonela

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη antonela
H antonela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 165 μηνύματα.

H antonela έγραψε στις 00:05, 09-11-09:

#16
Υπομονήηηη στο δεύτερο εξάμηνο θα τα μάθεις όλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 13:52, 09-11-09:

#17
Για κανένα λόγο δεν χρειάζεται visual studio για τις πρώτες εργασίες σου στην c++. Αργότερα όταν θελήσεις ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ GUI τότε ίσως ναι.

Εγώ ξέρω (?) αρκετά καλή c++ (μπορεί άραγε να λεχθεί κάτι τέτοιο ? πότε μπορεί να πει κάποιος ότι ξέρει "καλά" μία γλώσσα προγραμματισμού?) χρησιμοποιώ visual studio (express edition - ναι αυτό είναι το free). Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το 08, τώρα το 2010 beta (το οποίο -άκουσον άκουσον- σ έχει αναγκαστικά τσεκαρισμένο το "send data of usage to ms) xD
Φυσικά μετά εγώ για σπάσιμο του έκοψα την connectivity με το net απ το firewall xD

Επίσης, δεν μπορώ να μην σε κατευθύνω και εδώ: http://www.dotnetzone.gr/cs/blogs/zaxarias/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 14:04, 09-11-09:

#18
Αρχική Δημοσίευση από djohn
Για κανένα λόγο δεν χρειάζεται visual studio για τις πρώτες εργασίες σου στην c++. Αργότερα όταν θελήσεις ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ GUI τότε ίσως ναι.
Ούτε τότε το χρειάζεσαι
μπορεί άραγε να λεχθεί κάτι τέτοιο ? πότε μπορεί να πει κάποιος ότι ξέρει "καλά" μία γλώσσα προγραμματισμού?)
Ναι
Ενημερώνεται συνεχώς για τις διάφορες εκδόσεις, ξέρει καλές προγραμματιστικές τακτικές σε αυτή, ξέρει τι κάνει όταν γράφει το κάθε τι και την χρησιμοποιεί γενικά efficiently. Είναι δύσκολο να πείς οτι ξέρεις κάποια γλώσσα καλά (ειδικά την C++ που είναι ένα χάος) αλλα γίνεται.

χρησιμοποιώ visual studio (express edition - ναι αυτό είναι το free). Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το 08, τώρα το 2010 beta (το οποίο -άκουσον άκουσον- σ έχει αναγκαστικά τσεκαρισμένο το "send data of usage to ms) xD
Έχει να κάνει με συλλογή πληροφοριών σχετικά με την χρήση του ώστε να βελτιώσουν την τελική έκδοση. Πάντως σε αυτές τις beta διάβαζε το disclaimer για την χρήση του, συνήθως
δεν είναι πολύ καλό (όχι οτι θα σε κυνηγήσει κανείς τώρα, αλλα λέμε). Η apple πχ για τα νέα xcode σου λέει οτι απαγορεύεται μέχρι και screenshots να δημοσιεύσεις (γι αυτό και μένω στα stable εγώ)

Το express είναι free για προσωπική χρήση ξέρω. Σου επιτρέπει όμως να δινεις τα προγράμματα σου αλλού; (έστω και τσάμπα).

Επίσης, δεν μπορώ να μην σε κατευθύνω και εδώ: http://www.dotnetzone.gr/cs/blogs/zaxarias/
Πλάκα έχει ο Ζαχαρίας, αλλα νομίζω οτι υπερβάλλει σε κάποια σημεία Δεν ξέρω βέβαια γιατί δεν έχω τύχει να δουλέψω σε ελληνική εταιρεία ακόμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Mariosxania
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 537 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε στις 17:04, 09-11-09:

#19
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4
Λεω και εγω να αρχισω c++ και βρίκα αυτο το βιβλιο :https://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0111201 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο αν και λιγο ακριβο .
Ξερεται αν κυκλοφορει κανενα καλο e-book ?
Είναι πολύ καλό βιβλίο από ότι μου έχει πεί ένας φίλος μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Aggelos17 (Άγγελος)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Aggelos17
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 75 μηνύματα.

O Aggelos17 έγραψε στις 19:50, 09-11-09:

#20
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania
ΓΝώμη μου προχώρα σε επίπεδο pascal και μετά πήγαινε για c.Βέβαια και εγώ από pascal ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με c ακόμα αλλά μου έχουν πεί και έχω δεί δηλαδή ότι είναι άλλο επίπεδο...
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε μια ιστοσελίδα εαν ξέρετε που μπορώ να μάθω την συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Junior_aromeo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Junior_aromeo
Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 20 ετών . Έχει γράψει 32 μηνύματα.

O Junior_aromeo έγραψε στις 11:35, 20-01-10:

#21
Με ιστοσελιδες δεν θα καταφερεις να μαθεις τιποτα αλλο απ'το να γραφεις #include....
Αν θες αγοραζεις καποιο βιβλιο και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.
Ακομα θα χρειαστεις εναν compiler και ο καλυτερος κατ'εμε ειναι ο Dev c++.Οταν παω στον server(στο netbook ειμαι τωρα) θα σου δωσω και ενα link για να δεις πως πρεπει να ειναι η συνταξη σου στην c++.
Have a nice day.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

RebeccaforJimani (Ρεβέκκα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη RebeccaforJimani
H Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 395 μηνύματα.

H RebeccaforJimani C.E.I.D. έγραψε στις 12:48, 20-01-10:

#22
Αρχική Δημοσίευση από Junior_aromeo
Με ιστοσελιδες δεν θα καταφερεις να μαθεις τιποτα αλλο απ'το να γραφεις #include....
Αν θες αγοραζεις καποιο βιβλιο και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.
Ακομα θα χρειαστεις εναν compiler και ο καλυτερος κατ'εμε ειναι ο Dev c++.Οταν παω στον server(στο netbook ειμαι τωρα) θα σου δωσω και ενα link για να δεις πως πρεπει να ειναι η συνταξη σου στην c++.
Have a nice day.
Εσύ ξεκίνησες να γράφεις κώδικα όταν ήσουν 2 μηνών να φανταστώ?
(Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έχεις τέτοιες γνώσεις παρα το νεαρό της ηλικίας σου! μπράβο πάντως!:no1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Junior_aromeo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Junior_aromeo
Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 20 ετών . Έχει γράψει 32 μηνύματα.

O Junior_aromeo έγραψε στις 12:55, 20-01-10:

#23
Και εμενα εντυπωση μου κανει ....αλλα δεν ειναι ακτι ιδιαιτερο να μαθεις μια γλωσσα...αρκει να σου αρεσει.
Πως μαθενεις αγγλικα,γαλλικα και ολα τα αλλα ακομα πιο ευκολα μαθαινεις μια γλωσσα.
Κωδικα ξεκινησα να γραφω στα 9 μου.Οχι ακριβως κωδικα.Λιγο html + php και τωρα στα 12 και κατι ξεκινησα να καιγομαι με c++ πολυ αγρια ομως.Ενδιαφερον γλωσσα και επιτρεπει και προγραμματισμο σε γραφικο περιβαλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 13:05, 20-01-10:

#24
Αρχική Δημοσίευση από Junior_aromeo
Με ιστοσελιδες δεν θα καταφερεις να μαθεις τιποτα αλλο απ'το να γραφεις #include....
Αν θες αγοραζεις καποιο βιβλιο και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.
Ακομα θα χρειαστεις εναν compiler και ο καλυτερος κατ'εμε ειναι ο Dev c++.Οταν παω στον server(στο netbook ειμαι τωρα) θα σου δωσω και ενα link για να δεις πως πρεπει να ειναι η συνταξη σου στην c++.
Have a nice day.
Εδώ θα διαφωνήσω.
Είναι πολύ εύκολο (και πολύ πιο φθηνό) να μάθεις απο το net μια γλώσσα και επίσης έχει το καλό οτι βρίσκεσαι συνέχεια σε θέση να μαθαίνεις την τελευταία της έκδοση, κάτι πάρα πολύ καλό. Βέβαια απαιτεί πολύ καλή χρήση αγγλικών.
-----------------------------------------
Αρχική Δημοσίευση από Junior_aromeo
Κωδικα ξεκινησα να γραφω στα 9 μου.
Αν και εγώ κάπου εκεί είχα αρχίσει (10-11 βασικά)
Οχι ακριβως κωδικα.Λιγο html + php
Και τα δυο κώδικες είναι. Η php μάλιστα είναι και αρκετά βαριά γλώσσα.

και τωρα στα 12 και κατι ξεκινησα να καιγομαι με c++ πολυ αγρια ομως.Ενδιαφερον γλωσσα και επιτρεπει και προγραμματισμο σε γραφικο περιβαλον.
Καλή συνέχεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Junior_aromeo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Junior_aromeo
Ο Junior_aromeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 20 ετών . Έχει γράψει 32 μηνύματα.

O Junior_aromeo έγραψε στις 14:54, 20-01-10:

#25
Βασικα δεν καταφερα ποτε να μαθω c++ προσπαθοντας μεσω internet.Κατεβασα e-book αγγλικα + ελληνικα.Αγορασα μετα το βιβλιο το 2008 προς 2009 και τελικα τωρα καταφερα να ξεκινησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 23:43, 25-04-12:

#26
Γεία σας , έχω γράψει ένα πρόγραμμα σε c στο οποίο κανώ return σε μια συνάρτηση εναν int το 1 όμως όταν κάλω την συνάρτηση και ένω όταν έκανα debugg η συνάρτηση δουλεύει ( έννοω οι τιμές που έχει είναι οι αναμενόμενες ) η συνάρτηση επιστρέφει άσχετο αριθμό. Μπορεί κανείς να δώσει μια ιδέα για το τι συμβαίνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 23:57, 25-04-12:

#27
πόσταρε τον κώδικα ή το κομμάτι στο οποίο έχεις το πρόβλημα γιατί έτσι είναι δύσκολο να μαντέψουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 00:24, 26-04-12:

#28
αυτή είναι η συναρτηση int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product)
{


sum+=Array[--Dim];
product*=Array[Dim];
if(Dim==0)
{
if(sum<product)
return(-1);
else
return(1);
}
else
MaxProductSum(Array,Dim,sum,product);
}

γενικά επιτελεί την λειτουργία αλλά όταν την καλώ δεν επιστρέφει 1 η -1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mercury : 26-04-12 στις 00:31. Αιτία: Συνένωση συνεχόμενων αναρτήσεων
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tsarachaf (Allah 1/3 MEΤΣ)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη tsarachaf
Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,215 μηνύματα.

O tsarachaf Do not :/ έγραψε στις 01:15, 26-04-12:

#29
Βασικά κάνεις αναδρομική κλήση στην συνάρτησή σου χωρίς να αλλάζεις κανένα από τα ορίσματα, οπότε αν δεν μπει στην αρχική κλήση της συνάρτησης Dim=0(όπου ούτε αυτό μπορείς να το βάλεις γιατί θα κρασάρει ψάχνοντας το array[-1]) τότε μπαίνει σε infinite loop και σου επιστρέφει λαθος τιμή, επειδή το κλείνει μόνο του για να μην σ' αφήσει να κάνεις καμιά ζημιά...

Και μήπως σου επιστρέφει πάντα συγκεκριμένο αριθμό;;

Edit: Τώρα μου ρθε το τι θες να κάνεις τόση ώρα, ο κώδικας που θες είναι έτσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 16:56, 26-04-12:

#30
ο κωδίκας που έγραψες κανει ακριβώς το ίδιο που κανει και ο δικός μου αφού αυτή η εντολή
" sum+=Array[--Dim]; "
είναι που μειώνει το Dim κάθε φορά που καλούμε την συνάρτηση αναδρομικά και απο το debugg που έκανα αυτό φαίνεται καθαρά και στο τέλος μπαίνει στο return η 1 return -1.
Kαι ο δίκος σου και ο δικός μου κωδικάς κανουν return τον ίδιο αριθμό κάθε φόρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Πληροφορικάριος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε στις 17:34, 26-04-12:

#31
#include<iostream> using namespace std; int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=12,2η επανάληψη sum=13// product*=Array[Dim];//1η και 2η επανάληψη 20// if(Dim==0)//1η επανάληψη ψευδής,2η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//13<20// return(-1); else return(1); } else MaxProductSum(Array,Dim,sum,product); } int main(void) { float a[]={1,2,3},sum=10,product=10; cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<endl; return 0; } Τι θες να κάνει η συνάρτηση;

Πάντως το παραπάνω σωστα μου επιστρέφει -1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 19:00, 26-04-12:

#32
Συμβουλή: να βάζετε τον κώδικά σας σε [code]...[/code] tags και με κατάλληλη στοίχιση!
(Εναλλακτικά, σε [php]...[/php] tags όπου χρωματίζονται κάποιες λέξεις)

Δηλαδή έτσι:
if ( == 42 ) {
  
I;
  
l;
  
u;

Κι όχι έτσι:
if ( == 42 ) {
I;
l;
u;

Εδώ δεν φαίνεται η διαφορά, αλλά για βάλτε αρκετά if και for το ένα μέσα στο άλλο και εκεί θα κάνει διαφορά.
Ο κώδικας χωρίς στοίχιση απλά ΔΕΝ διαβάζεται. Κι εγώ προσωπικά δεν τον διαβάζω. Απορώ πώς διαβάζετε τους κώδικές σας χωρίς στοίχιση.

Bottom line, παραθέτοντας κώδικα όπως σας έδειξα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να το διαβάσει κάποιος και να πάρετε απάντηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 20:33, 26-04-12:

#33
Κύριε Πληροφοριακέ τι σημαίνουν αυτά " #include<iostream>" '
"using namestream std;" "cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<end1; εμένα ο μεταγλωτιστής τα παίρνει λαθός.
θέλω μέσα απο ένα σύνολο αριθμών να βρίσκει ποιό είναι μεγαλύτερο το άθροισμα ή το γινόμενο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 20:34, 26-04-12:

#34
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Κύριε Πληροφοριακέ τι σημαίνουν αυτά " #include<iostream>" '
"using namestream std;" "cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<end1; εμένα ο μεταγλωτιστής τα παίρνει λαθός.
θέλω μέσα απο ένα σύνολο αριθμών να βρίσκει ποιό είναι μεγαλύτερο το άθροισμα ή το γινόμενο.
Ποιον μεταγλωτιστή χρησιμοποιείς; Μήπως τον gcc (της C) αντί του g++ (της C++) ;
Αν όχι, βάλε τα μηνύματα λάθους εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 20:44, 26-04-12:

#35
Χρησιμοποιώ Dev C++
μηνυμα λάθους : iostream: No such file or directory.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 20:48, 26-04-12:

#36
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Χρησιμοποιώ Dev C++
μηνυμα λάθους : iostream: No such file or directory.
Μήπως έχεις αρχίσει project για C; Το αρχείο κώδικα πρέπει να λήγει σε .cc ή .cpp. Δες και τις ρυθμίσεις του Dev C++ για το μεταγλωττιστή που χρησιμοποιεί.

Το Dev C++ είναι IDE, όχι compiler. Θα χρησιμοποιεί λογικά gcc / g++.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Πληροφορικάριος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε στις 20:58, 26-04-12:

#37
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Κύριε Πληροφοριακέ τι σημαίνουν αυτά " #include<iostream>" '
"using namestream std;" "cout<<MaxProductSum(a,2,sum,product)<<end1; εμένα ο μεταγλωτιστής τα παίρνει λαθός.
θέλω μέσα απο ένα σύνολο αριθμών να βρίσκει ποιό είναι μεγαλύτερο το άθροισμα ή το γινόμενο.
Συγνώμη δεν είδα οτι μιλάς για C επειδή το θέμα είναι για C++..Kοίτα αυτό:
#include<stdio.h> #include<stdlib.h> int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=3,2η επανάληψη sum=5 3η επανάληψη sum=6// product*=Array[Dim];//1η επανάληψη product=3 2η και 3η επανάληψη product=6// if(Dim==0)//1η και 2η επανάληψη ψευδής,3η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//6==6 είναι ίσα και επιστρέφει 1// return(-1); else return(1); } else MaxProductSum(Array,Dim,sum,product); } int main(void) { float a[]={1,2,3}; printf("%d",MaxProductSum(a,3,0,1)); return 0; }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 21:02, 26-04-12:

#38
Έκανα το αρχειο να ληγει σε .cpp. και γύρναει ακριβως τον ίδιο αριθμ που γυρνούσε πρίν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 21:07, 26-04-12:

#39
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος
Συγνώμη δεν είδα οτι μιλάς για C επειδή το θέμα είναι για C++..Kοίτα αυτό:
#include<stdio.h> #include<stdlib.h> int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=3,2η επανάληψη sum=5 3η επανάληψη sum=6// product*=Array[Dim];//1η επανάληψη product=3 2η και 3η επανάληψη product=6// if(Dim==0)//1η και 2η επανάληψη ψευδής,3η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//6==6 είναι ίσα και επιστρέφει 1// return(-1); else return(1); } else MaxProductSum(Array,Dim,sum,product); } int main(void) { float a[]={1,2,3}; printf("%d",MaxProductSum(a,3,0,1)); return 0; }
Αντέγραψα ακρίβως τον κώδικα και βγάζει παλι ασχετο αριθμό .......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Πληροφορικάριος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε στις 21:25, 26-04-12:

#40
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Αντέγραψα ακρίβως τον κώδικα και βγάζει παλι ασχετο αριθμό .......
Ναι ήταν λαθος.Επεστρεφε το 1 μόνο την πρώτη φορα βάλε αυτο:
#include<stdio.h> #include<stdlib.h> int MaxProductSum(float *Array,int Dim,float sum,float product) { sum+=Array[--Dim];//1η επανάληψη sum=3,2η επανάληψη sum=5 3η επανάληψη sum=6// product*=Array[Dim];//1η επανάληψη product=3 2η και 3η επανάληψη product=6// if(Dim==0)//1η και 2η επανάληψη ψευδής,3η επανάληψη αληθής// { if(sum<product)//6==6 είναι ίσα και επιστρέφει 1// return(-1); else return(1); } else if(MaxProductSum(Array,Dim,sum,product)==1) return 1; else return -1; } int main(void) { float a[]={1,2,3}; printf("%d",MaxProductSum(a,3,0,1)); return 0; }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 21:52, 26-04-12:

#41
Τώρα δουλεύει αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς πως λειτουργεί αυτό
else
{
if(MaxProductSum(Array,Dim,sum,product)==1)
return 1
else
return -1
}
μπόρεις να το εξηγήσεις λίγο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Πληροφορικάριος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε στις 22:27, 26-04-12:

#42
Αρχική Δημοσίευση από @nn@
Τώρα δουλεύει αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς πως λειτουργεί αυτό
else
{
if(MaxProductSum(Array,Dim,sum,product)==1)
return 1
else
return -1
}
μπόρεις να το εξηγήσεις λίγο;
Οταν το dim γίνει 0 θα επιστρεψει 1 ή -1 στην προηγούμενη συνάρτηση που το dim ήταν 1.Αν επεστρεψε 1 τότε και αυτή θα επιστρέψει 1 στην συνάρτηση που το dim ήταν 2 αλλιώς -1. . . μέχρι να φτάσει στην πρώτη συνάρτηση και να το επιστρέψει στην main.
Το προηγούμενο ήταν λάθος γιατι δεν επεστρεφε τίποτα στην main το μόνο return γινότανε στην τελευταία συνάρτηση με dim 0.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

@nn@

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη @nn@
H @nn@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H @nn@ έγραψε στις 22:36, 26-04-12:

#43
Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 12:39, 19-05-12:

#44
γειαα χαράα
χτες το βράδυ ξεκίνησα να μαθαίνω c++ και επείδη γνωρίζω τα βασικά απο python

σκέφτηκα να φτιάξω ενα πρόγραμμα που να λύνει β' βαθμου εξίσώσεις..
κολλάω όμως στην διακρινουσα που την βγάζει λάθος..

τι κανω λαθος?

{
int a;
int b;
int c;
int D;


cout<<"dwse suntelesti x st tetragwno :";
cin>> a;

cout<<"dwse sintelesti x :";
cin>> b;

cout<<"dwse stathero oro :";
cin>> c;
D = (b^2)-(4*(a*c));
cout << "D= " <<D ;


}
εδώ ειναι ο κώδικας μου... hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 12:56, 19-05-12:

#45
Γιατί τι σφάλμα σου βγάζει; Λογικά θα έχεις κανά πρόβλημα με βιβλιοθήκες, κάτι θα έχεις παραλείψει. Τι error σου βγαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 12:58, 19-05-12:

#46
Στην αρχη εχεις βαλει #include<iostream> και using namespace std; ;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 13:00, 19-05-12:

#47
Χωρίς να γνωρίζω C++ (ξέρω μόνο C) με μια πρόχειρη ματιά βλέπω λάθος στον αλγόριθμο.
Anyway, δε λύνεται έτσι η 2βάθμια εξίσωση.
Δες wikipedia

Χρειάζεσαι ελέγχους(π.χ. αν α==0 && β!=0 τότε έχεις να λύσεις τη 1βάθμια κλπ.)
Δες το ξανά και αν θες κι άλλη βοήθεια let us know
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη εμμα_τριντεντ : 19-05-12 στις 14:28.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 13:48, 19-05-12:

#48
Εμμα εχεις δικιο..Το παραπανω δεν λυνει ολες τις δευτεροβαθμιες εξισωσεις...Δεν ειναι ομως λογος αυτος να μην δεχεται τα a,b,c και να κανει απλα καποιες πραξεις... Δεν βλεπω καποιο σφαλμα στο παραπανω , εκτος απο τις πιθανες παραληψεις που ενδεχεται να εχει ως προς το header που χρειαζεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 14:10, 19-05-12:

#49
οχι παιδιά...δεν έχει σφάλμα ο κώδικας.Τον δέχεται..απλα την διακρινούσα την βγάζει λάθος...:/

έμμα..το ξέρω οτι χρειάζεται περιπτώσεις κλπ..
Μέχρι στιγμής όμως την διακρινούσα θα έπρεπε να την βγάζει...

αυτό ειναι το θέμα μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 14:21, 19-05-12:

#50
επίσης, υπολογισμός δυνάμεων α^ν στη C δεν υπολογίζεται με το ^
αλλά με άλλο τρόπο που δεν έχει νόημα να σου δείξω αφού είσαι σε C++.
(έχω κάποιον πρόχειρο κώδικα σε C οπότε αν σε βοηθήσει πες μου να τον παραθέσω)

Δε ξέρω, για δείτε το εσείς που ξέρετε C++ μήπως φταίει αυτό.

PS. Βρε μήπως να μάθαινες C? Huhuhu!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός σε Python - Από kiriazispao4ever
      Το θέμα έχει λάβει 90 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Εξωσχολικές Δραστηριότητες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-11-17 στις 22:01.
    • Προγραμματισμός στα πανεπιστήμια - Από παράξενος
      Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 17-09-17 στις 15:43.
    • Προγραμματισμός - Από Γατόπαρδος.
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 24-11-12 στις 11:44.
    • Προγραμματισμος σε C - Από mcy91
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-01-10 στις 22:42.
    • Πλάνο-προγραμματισμός - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διάφορα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 27-04-07 στις 10:03.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους