Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,078 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,666 μηνύματα σε 74,624 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός σε C++

Black_Butterfly (Αλεξάνδρα)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Black_Butterfly
H Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 930 μηνύματα.

H Black_Butterfly έγραψε στις 12:59, 16-06-12:

#101
Αρχική Δημοσίευση από infinity
εγώ είχα παιδευτεί πολύ με guides,video tuts στην αρχή...αλλά κατάλαβα ότι μόνο με βιβλίο μπορείς να μάθεις σωστά...πάντως και αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο http://www.cprogramming.com/

@kiriazispao4ever εννοείται..δώσε βάση στο σχολείο και c++ στον ελεύθερο χρόνο σου
Εμένα το βιβλίο -- και ειδικά του Stroustrup (είναι αυτός που δημιούργησε την C++) με δυσκολεύει ΠΑΡΑ πολύ για την εκμάθηση κάποια γλώσσας προγραμματισμού.

Εγώ θα πρότεινα σημειώσεις πανεπιστημίων. Κάνε ένα search στα πανεπιστήμια που προσφέρουν C++, ξέρω σίγουρα ότι έχει το ΕΚΠΑ. Δυστυχώς εμάς ο καθηγητής τα έχει κρυφά στο φορουμ τα ppt.
Όπως επίσης για τυχών δυσκολίες υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σαιτ, google it!

Αυτό με βοηθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, όσο παρακολουθούσα το μάθημα: http://www.cplusplus.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Πληροφορικάριος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε στις 13:45, 16-06-12:

#102
Του Stroustrup είναι ανώτερου επιπέδου και καλύτερα να το δεί κάποιος σαν δεύτερο βιβλίο.Το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΕΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ C++ είναι πολύ καλό αλλα αρκετά ακριβό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 12:33, 20-06-12:

#103
θα ηθελα να φτιάξω ένα προγραμμα που να ζηταει ακέραιους και στη συνέχεια ο χρήστης θα εισάγει τους αριθμούς και το πρόγραμμα θα βρίσκει τον μέγιστο και ελάχιστο και θα τους εκτυπώνει στην οθόνη...

βρήκα μια λύση..αλλα δεν την πολυκατάλαβα..θα μπορούσε να μου παραθέσει κάποιος μια δική του λύση επεξηγώντας σε καθε βήμα τι κάνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 12:52, 20-06-12:

#104
Χτισε το προγραμμα. Ξεκινα απο μια for για παραδειγμα και φτιαχνε το μεχρι να ερθει στη μορφη που θελεις .

Δεν νομιζω να κατσει καποιος να σου γραψει κωδικα -αν και το προβλημα που θες να επιλυσεις δεν απαιτει τεραστιο ογκο κωδικα- και να στο εξηγησει. Κι αυτο οχι γιατι δεν υπαρχει θεληση αλλα γιατι θα σου προσφερει ελαχιστα σε σχεση με το να το φας στη μαπα (μιλωντας εκλαικευμενα) και να το διορθωνεις - αναπτυσεις βημα βημα.

Αν θες κατι το οποιο το εχεις δει και το εχεις ξαναδει και δεν το καταλαβαινεις, τοτε να στο εξηγησει καποιος ωστε να προχωρησεις αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο αυτο που ζητας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 13:08, 20-06-12:

#105
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
Χτισε το προγραμμα. Ξεκινα απο μια for για παραδειγμα και φτιαχνε το μεχρι να ερθει στη μορφη που θελεις .

Δεν νομιζω να κατσει καποιος να σου γραψει κωδικα -αν και το προβλημα που θες να επιλυσεις δεν απαιτει τεραστιο ογκο κωδικα- και να στο εξηγησει. Κι αυτο οχι γιατι δεν υπαρχει θεληση αλλα γιατι θα σου προσφερει ελαχιστα σε σχεση με το να το φας στη μαπα (μιλωντας εκλαικευμενα) και να το διορθωνεις - αναπτυσεις βημα βημα.

Αν θες κατι το οποιο το εχεις δει και το εχεις ξαναδει και δεν το καταλαβαινεις, τοτε να στο εξηγησει καποιος ωστε να προχωρησεις αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο αυτο που ζητας.

χμμ...μάλιστα...
ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 13:39, 20-06-12:

#106
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
θα ηθελα να φτιάξω ένα προγραμμα που να ζηταει ακέραιους και στη συνέχεια ο χρήστης θα εισάγει τους αριθμούς και το πρόγραμμα θα βρίσκει τον μέγιστο και ελάχιστο και θα τους εκτυπώνει στην οθόνη...

βρήκα μια λύση..αλλα δεν την πολυκατάλαβα..θα μπορούσε να μου παραθέσει κάποιος μια δική του λύση επεξηγώντας σε καθε βήμα τι κάνει?
υπάρχουν δύο τρόποι να το πετύχεις αυτό, μάλλον θα το έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά τέλος πάντων.
Ο ένας τρόπος είναι ο εξαντλητικός, ελέγχεις όλα με όλα, το πρόγραμμά σου θα εκτελέσει Ν^2 επαναλήψεις στην χειρότερη περίπτωση.
Ο άλλος τρόπος είναι λίγο πιο έξυπνος και πολύ πιο αποτελεσματικος, απλά αρχίζεις με αρχική τιμή μεγαλύτερου αριθμού ίση με -οο και σκανάρεις διαδοχικά τον πίνακά σου, αν ένα στοιχείο είναι μεγαλύτερο από τον μέχρι στιγμής μεγαλύτερο αριθμό, τότε γίνεται ο μέχρι στιγμής μεγαλύτερος αριθμός, στο τέλος θα έχεις καταλήξει στον μεγαλύτερο ενώ το πρόγραμμά σου θα έχει εκτελέσει Ν επαναλήψεις.

Άμα και αν φτιάξεις οποιοδήποτε από τα δύο ανέβασε το...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 13:43, 20-06-12:

#107
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
Χτισε το προγραμμα. Ξεκινα απο μια for για παραδειγμα και φτιαχνε το μεχρι να ερθει στη μορφη που θελεις .

Δεν νομιζω να κατσει καποιος να σου γραψει κωδικα -αν και το προβλημα που θες να επιλυσεις δεν απαιτει τεραστιο ογκο κωδικα- και να στο εξηγησει. Κι αυτο οχι γιατι δεν υπαρχει θεληση αλλα γιατι θα σου προσφερει ελαχιστα σε σχεση με το να το φας στη μαπα (μιλωντας εκλαικευμενα) και να το διορθωνεις - αναπτυσεις βημα βημα.

Αν θες κατι το οποιο το εχεις δει και το εχεις ξαναδει και δεν το καταλαβαινεις, τοτε να στο εξηγησει καποιος ωστε να προχωρησεις αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο αυτο που ζητας.

Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι καλό είναι να μάθεις κάποια πράγματα (θεωρητικά κυρίως) πριν αρχίσεις να τα φτιάχνεις στο ντούκου.Δηλαδή,τι προτίνεις? να φάει το κεφάλι του για να φτιάξει κάτι τόσο απλόι?Καλύτερα κάποιος να του δείξει τον δρόμο και ο ίδιος να προσπαθήσει να γράψει τον κώδικα, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο το να πεις "φάε το κεφάλι σου δεν σου λέω τίποτα" απ'το να κάτσεις να γράψεις κάτι που ίσως και να βοηθήσει κάποιον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 15:03, 20-06-12:

#108

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 19:43, 20-06-12:

#109
καλά παιδιά ηρεμήστε
ευχαριστώ που προσπαθείτε να βοηθήσετε πάντως... #include <iostream> using namespace std; int main (void) { int n; cout << "Δώσε αριθμό n\n"; cin >> n; int i; int x; int max=-10; * int min=10; * for (i=1; i<=n; i++){ * cout << "Δώσε αριθμο x\n"; cin >> x; if (x>max){ max=x;} if (x<min){ min=x;} } cout << "Ο μέγιστος ειναι ο " << max << " και ο ελάχιστος ο " << min << endl; return 0;} εδώ ειναι ο κώδικας...(βαζω αστεράκι οτι δεν καταλαβαίνω..)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 20:01, 20-06-12:

#110
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
δεν στην είπα ρε φίλε το έκανα με ελαφρό τόνο επίκρισης, αλλά χωρις να εννοώ τίποτα που θα μπορούσε έμμεσα η άμεσα να σε προσβάλλει.Όπως ξέρεις υπάρχουν διάφοροι τρόποι προσέγγισης ενός προβλήματος, δεν αναφέρομαι σε τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο και πολύπλοκο, αλλά αν διάβαζες αυτό που έγραψα θα καταλάβαινες.. εξαντλητικος -> δυο εμφωλιασμένες λούπες ελέγχουν το κάθε στοιχείο στην θέση i αν είναι μεγαλύτερο από το κάθε στοιχείο στο διάστημα (i+1,N), πολυπλοκότητα σε χρόνο Ο(Ν^2) ,αρκετά υπερβολικό, και σε μνήμη Ο(Ν).υπάρχει και ο γνωστός,βέλτιστος,τρόπος που γίνεται και χωρίς πίνακα όπου ελέγχεις το κάθε στοιχείο στην θέση i αν είναι μεγαλύτερο από το μέχρι στιγμής max.πολυπλοκότητα σε χρόνο Ο(Ν) και σε μνήμη Ο(1) ή Ο(Ν).Δεν αναφέρομαι σε τι data structures θα χρησιμοποιήσει για την αποθήκευση των μεταβλητών,αλλά στην καθαρά θεωρητική υλοποίηση του αλγορίθμου.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλές άγνωστες προσεγγίσεις για ένα τόσο απλό πρόβλημα, να μου έλεγες για αλγορίθμους επιπέδου BFS που μπορείς να κωδικοποιείς το κάθε state με 500 τρόπους οκ, αλλά εδώ τα πράγματα είναι αρκετά απλά.
Γενικότερα πιστεύω ότι καλό είναι να βλέπεις τον δρόμο και απο'κει και πέρα κάνεις ότι γουστάρεις..c'est tout.

ΥΓ: οκ όσον αφορά το πρόγραμμα της google μπορεί να σκαλώσω, αλλά για κάτι ΤΌΣΟ απλό δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 20:06, 20-06-12:

#111
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
καλά παιδιά ηρεμήστε
ευχαριστώ που προσπαθείτε να βοηθήσετε πάντως... #include <iostream> using namespace std; int main (void) { int n; cout << "Δώσε αριθμό n\n"; cin >> n; int i; int x; int max=-10; * int min=10; * for (i=1; i<=n; i++){ * cout << "Δώσε αριθμο x\n"; cin >> x; if (x>max){ max=x;} if (x<min){ min=x;} } cout << "Ο μέγιστος ειναι ο " << max << " και ο ελάχιστος ο " << min << endl; return 0;} εδώ ειναι ο κώδικας...(βαζω αστεράκι οτι δεν καταλαβαίνω..)
κατ'αρχάς είναι κακό να θέτεις το min=10 και το max=-10 γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις το τι θα βάλει ο χρήστης anyway.Για να φτιάξεις το πρόγραμμα αυτό, προυποθέτει for-loops,που θα σκανάρουν αριθμούς Ν φορές.τώρα θέτεις ότι το χειρότερο πιθανό σενάριο είναι το max να είναι ίσο με -άπειρο και το min ίσο με άπειρο και προχωράς ελέγχοντας τους αριθμούς.Αυτή είναι η χρησιμότητα των μεταβλητών min,max..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 20:09, 20-06-12:

#112
Για τη γραμμη που αφορα την επαναληψη. Ξεκινα απο το 1 και καταληγει μεχρι εκει ποου θα εχει ορισει ο χρηστης . Δες οτι την τιμη n την καθοριζει ο χρηστης .Αυτη η μεταβλητη ειναι το πληθος των αριθμων που θα δεχτει το προγραμμα. Με λιγα λογια αναμεσα σε ποσους αριθμους θελεις να βρω τον μεγιστο και τον ελαχιστο.

Ως προς τους αλλους δυο αστερισκους.

ΠΡΕΠΕΙ να ορισει δυο αρχικες τιμες για τα min-max ωστε στην εισοδο του πρωτου αριθμου να εχει κατι με το οποιο να τους συκρινει . Δηλαδη αν εσυ εισαγεις σαν πρωτο αριθμο το χ=1 , για να ελεγξει αν ειναι το μεγιστο λη το ελαχιστο στοιχειο που εχεις εισαγει μεχρι τωρα θα πρεπει να συγκρινει τον αριθμο σου με τα min-max που ισχυαν μεχρι εκεινη τη στιγμη.

Ομως εσυ εισηγαγες τον ΠΡΩΤο αριθμο, δεν εχεις καποιο min ή καποιο max , οποτε ειναι επιτακτικη η αναγκη να υπαρχουν ηδη δυο τιμες για συγκριση. Αυτος επιλεγει τις min=10 και max=-10 αντιστοιχα.

Κατα την δικια μου αποψη το προγραμμα μπαζει σε πολλες περιπτωσεις. Κανε ενα τεστ (αφοτου βεβαιως το καταλαβεις) και ελπιζω να δεις τι παω λαθος στο προγραμμα αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 952 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 20:11, 20-06-12:

#113
Οι αρχικοποιήσεις των max και min γίνονται με αυθαίρετες τιμές. Τις κάνουμε μόνο και μόνο επειδή κάνουμε συγκρίσεις μέσα στη for και οι μεταβλητές πρέπει να έχουν τιμή.

Η for ξεκινάει απ' το 1 κι επαναλαμβάνεται έως ότου η συνθήκη γίνει ψευδής. Μέσα εκεί παίρνουμε το x και γίνονται οι συγκρίσεις με τα max και min -κι ανάλογα την περίπτωση αλλάζουν τα max-min.

edit. Sorryz, με προλάβατε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 20:14, 20-06-12:

#114
Αρχική Δημοσίευση από infinity
δεν στην είπα ρε φίλε το έκανα με ελαφρό τόνο επίκρισης, αλλά χωρις να εννοώ τίποτα που θα μπορούσε έμμεσα η άμεσα να σε προσβάλλει.Όπως ξέρεις υπάρχουν διάφοροι τρόποι προσέγγισης ενός προβλήματος, δεν αναφέρομαι σε τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο και πολύπλοκο, αλλά αν διάβαζες αυτό που έγραψα θα καταλάβαινες.. εξαντλητικος -> δυο εμφωλιασμένες λούπες ελέγχουν το κάθε στοιχείο στην θέση i αν είναι μεγαλύτερο από το κάθε στοιχείο στο διάστημα (i+1,N), πολυπλοκότητα σε χρόνο Ο(Ν^2) ,αρκετά υπερβολικό, και σε μνήμη Ο(Ν).υπάρχει και ο γνωστός,βέλτιστος,τρόπος που γίνεται και χωρίς πίνακα όπου ελέγχεις το κάθε στοιχείο στην θέση i αν είναι μεγαλύτερο από το μέχρι στιγμής max.πολυπλοκότητα σε χρόνο Ο(Ν) και σε μνήμη Ο(1) ή Ο(Ν).Δεν αναφέρομαι σε τι data structures θα χρησιμοποιήσει για την αποθήκευση των μεταβλητών,αλλά στην καθαρά θεωρητική υλοποίηση του αλγορίθμου.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλές άγνωστες προσεγγίσεις για ένα τόσο απλό πρόβλημα, να μου έλεγες για αλγορίθμους επιπέδου BFS που μπορείς να κωδικοποιείς το κάθε state με 500 τρόπους οκ, αλλά εδώ τα πράγματα είναι αρκετά απλά.
Γενικότερα πιστεύω ότι καλό είναι να βλέπεις τον δρόμο και απο'κει και πέρα κάνεις ότι γουστάρεις..c'est tout.

ΥΓ: οκ όσον αφορά το πρόγραμμα της google μπορεί να σκαλώσω, αλλά για κάτι ΤΌΣΟ απλό δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα.
Φιλε μου το ΑΠΛΟ ειναι υποκειμενικο . Το hello world τωρα φαινεται αρκετα γελειο σε καποιους. Οταν δεν ειχα ιδεα ομως το hello world μου φαινοταν ο δισκος της Φαιστου.
Απλα εχουμε διαφορετικες οπτικες στο θεμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 20:21, 20-06-12:

#115
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
Φιλε μου το ΑΠΛΟ ειναι υποκειμενικο . Το hello world τωρα φαινεται αρκετα γελειο σε καποιους. Οταν δεν ειχα ιδεα ομως το hello world μου φαινοταν ο δισκος της Φαιστου.
Απλα εχουμε διαφορετικες οπτικες στο θεμα.
Και γω όταν ήμουν 4 μου φαινόταν δίσκος της Φαιστού η πρόσθεση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι απλή.Όπως και σε έναν τελειόφοιτο μπορεί να φαίνεται γελοίος o dijkstra, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολος.Γενικότερα, υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια για το πόσο απλό ή όχι είναι κάτι.

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, θεωρητικά οι τιμές min/max είναι άπειρο,-άπειρο για να μην πέφτουμε ποτέ έξω.Αυτό στο πρόγραμμα @kiriazis το κάνουμε δίνοντάς τους όσο μεγαλύτερες τιμές μπορούμε πχ κάνεις #define INF 10000..0000 και στο πρόγραμμα max=-INF,min=INF.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 23:00, 20-06-12:

#116
ευχαριστωωω...νόμίζω κατάλαβα...θα το δοκιμάσω αργότερα και θα δω..αν σκαλώσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 23:56, 20-06-12:

#117
Δε χρειάζεται να ορίσει για min και max κάποια ακραία τιμη. Μπορεί να δώσει την πρώτη τιμή που θα διαβάσει. Εκτός κι αν είπατε αυτό και δεν το κατάλαβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 00:08, 21-06-12:

#118
Αγεια σου Βασιλη. Ωστοσο αυτο δεν αρκει και το προγραμμα μπαζει και απο αλλου και με αυτη τη διορθωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 01:11, 21-06-12:

#119
κι επειδή είμαι κλασσικό νουμεράκι και μ αρέσει να κάνω τη ζωή μου δύσκολη
προτείνω όταν χρησιμοποιείς mix και max να χρησιμοποιείς την εξής βιβλιοθήκη: limits.h
και μια print για να δεις το min και το max π.χ. printf("\n%d",INT_MIN)
βέβαια από υπολογιστή σε υπολογιστή αυτό αλλάζει γι' αυτό καλό θα ήταν να το έβαζες στα σχόλια
αν π.χ. έπρεπε να παραδώσεις κάποια εργασία

νταξ, πάω να κοιμηθώ, το παράκανα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 08:25, 21-06-12:

#120
Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ
κι επειδή είμαι κλασσικό νουμεράκι και μ αρέσει να κάνω τη ζωή μου δύσκολη
προτείνω όταν χρησιμοποιείς mix και max να χρησιμοποιείς την εξής βιβλιοθήκη: limits.h
και μια print για να δεις το min και το max π.χ. printf("\n%d",INT_MIN)
βέβαια από υπολογιστή σε υπολογιστή αυτό αλλάζει γι' αυτό καλό θα ήταν να το έβαζες στα σχόλια
αν π.χ. έπρεπε να παραδώσεις κάποια εργασία

νταξ, πάω να κοιμηθώ, το παράκανα

όντως το παράκανες ...
και για μας τους άμαθους..μας κάνεις και φοβόμαστε
όχι καλέ... 17 χρονών παιδάκι..τι εργάσια να έχω?

σε ευχαριστώω πολύ πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 09:27, 21-06-12:

#121
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498
Δε χρειάζεται να ορίσει για min και max κάποια ακραία τιμη. Μπορεί να δώσει την πρώτη τιμή που θα διαβάσει. Εκτός κι αν είπατε αυτό και δεν το κατάλαβα.
καλό και αυτό...απλώς εγώ βάζω το min=INF και το max=-INF και νομίζω ότι είναι σχετικά καλή μέθοδος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 11:16, 21-06-12:

#122
#include <iostream>

using namespace std;


int main()

{
int min =100000000000;
int max =-100000000000;
int x;
int y;

do
{
cout<<"give number 1 :"<<endl;
cin>>x;
cout<<"give number 2 :"<<endl;
cin>>y;
cout<<"biggest is "<<x<<endl;
cout<<"lowest is "<<y<<endl;


}
while(x>10000000000);
while(y>-1000000000);


}

κάνω τίποτα σε σωστό δρόμο ή μπα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 11:29, 21-06-12:

#123
Σου τρεχει;
βαζε τον κωδικα σε Αρχικα , για πες μας τι ακριβως θες να κανει το προγραμμα σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 11:38, 21-06-12:

#124
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
Σου τρεχει;
βαζε τον κωδικα σε Αρχικα , για πες μας τι ακριβως θες να κανει το προγραμμα σου.
θέλω να βρίσκει την μέγιστη και ελάχιστη τιμή...αυτο τρέχει...αλλά λάθος

δες λίγο ένα πρόγραμμα που χα φτιάξει παλιά...γιατι το antivirus το θεωρεί σαν trojan

#include <iostream> #include <stdlib.h> #include <math.h> using namespace std; main() {system("chcp 1253"); int x=1; { double a; double b; double c; double D; double x; cout<<"ΠΟΣΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΘΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ? (ΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 5)"<<endl; cin>>x; cout<<"ΔΩΣΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ Χ^2 :"; cin>> a; cout<<"ΔΩΣΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ Χ:"; cin>> b; cout<<"ΔΩΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΡΟ :"; cin>> c; D = (b*b)-(4*(a*c)); cout << "D= " <<D ; if(D>0) { cout<<"\nΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ\n\n x1= "<< (-b+sqrt(D))/(2*a)<<" \n x2= "<< (-b-sqrt(D))/(2*a); } else if (D<0) { cout<<"\n\nΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ 0,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.\nEINAI AΔΥΝΑΤΗ!\n\n"; } else if (D==0) { cout<<"\n\nΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΛΥΣΗ:\n\nχ= "<<(-b)/(2*a); } x=x+1; } while(x<=5); system ("pause"); return 0; }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 11:59, 21-06-12:

#125


Το loop do{}while πρεπει να εχει ενα και μονο while. Αν θες να βαλεις και το y μεσα στο κολπο του τερματισμου τοτε πρεπει να το βαλεις στο πρωτο while και να χρησιμοποιησεις λογικους τελεστες.

φτιαξε σωστα τη συνθηκη τερματισμου του προγραμματος σου και προχωραμε.

για το δευτερο προγραμμα. Δεν καταλαβαινω την ερωτηση πανω σε αυτο. Ισως πως δεν υπαρχει μια τετοια. Τεσπα αν και δεν ξερω τι κανει το πρωτο system...... δεν βλεπω που ειναι το do στο βρογχο do{}while σου. Επισης αν βαλω χ=2 γιατι θελω να υπολογισω δυο εξισωσεις τοτε αντι για δυο θα κανω 4, απο τη στιγμη που η επαναληψη για χ=2 θα με αναγκασει να κανω τεσσερις δευτεροβαθμια. Προσεξε και εκει την συνθηκη τερματισμου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 12:02, 21-06-12:

#126
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
#include <iostream>

using namespace std;


int main()

{
int min =100000000000;
int max =-100000000000;
int x;
int y;

do
{
cout<<"give number 1 :"<<endl;
cin>>x;
cout<<"give number 2 :"<<endl;
cin>>y;
cout<<"biggest is "<<x<<endl;
cout<<"lowest is "<<y<<endl;


}
while(x>10000000000);
while(y>-1000000000);


}

κάνω τίποτα σε σωστό δρόμο ή μπα?
ζήτα πρώτα από τον χρήστη τον αριθμό των στοιχείων που θα δώσει,από'κει και πέρα, φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει την λογική του πράγματος, δες τον έτοιμο αλγόριθμο μόνος σου μια φορά, έπειτα σκέψου ότι σου έδιναν μια ακολουθία αριθμών,πως θα έβρισκες εσύ τον μεγαλύτερο και τον μικρότερο αριθμό της ακολουθίας?
Αν θελήσεις βοήθεια μπορείς βέβαια να βάλεις εδώ απορίες, αλλά μπορείς να κοιτάξεις και τα προηγούμενα ποστ..
Όταν καταλήξεις σε κάτι στείλτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 12:28, 21-06-12:

#127
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s

1)Το loop do{}while πρεπει να εχει ενα και μονο while. Αν θες να βαλεις και το y μεσα στο κολπο του τερματισμου τοτε πρεπει να το βαλεις στο πρωτο while και να χρησιμοποιησεις λογικους τελεστες.

2)φτιαξε σωστα τη συνθηκη τερματισμου του προγραμματος σου και προχωραμε.

3)για το δευτερο προγραμμα. Δεν καταλαβαινω την ερωτηση πανω σε αυτο. Ισως πως δεν υπαρχει μια τετοια. Τεσπα αν και δεν ξερω τι κανει το πρωτο system...... δεν βλεπω που ειναι το do στο βρογχο do{}while σου. Επισης αν βαλω χ=2 γιατι θελω να υπολογισω δυο εξισωσεις τοτε αντι για δυο θα κανω 4, απο τη στιγμη που η επαναληψη για χ=2 θα με αναγκασει να κανω τεσσερις δευτεροβαθμια. Προσεξε και εκει την συνθηκη τερματισμου.
Σου αρίθμησα το μηνυμα,για να συννενοηθούμε
1)δηλαδή πως να το βάλω μεσα στο πρωτο while?
ετσιdo { κωδικας... } while (x<min and y>max); 2) δηλαδή?

3) στο δευτερο πρόγραμμα δεν έχω πρόβλημα με τον κώδικα...λειτουργεί...
απλά το antivirus αναγνωρίζει το εκτελεσιμο αρχειου του φακέλου ως trojan.

Αρχική Δημοσίευση από infinity
ζήτα πρώτα από τον χρήστη τον αριθμό των στοιχείων που θα δώσει,από'κει και πέρα, φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει την λογική του πράγματος, δες τον έτοιμο αλγόριθμο μόνος σου μια φορά, έπειτα σκέψου ότι σου έδιναν μια ακολουθία αριθμών,πως θα έβρισκες εσύ τον μεγαλύτερο και τον μικρότερο αριθμό της ακολουθίας?
Αν θελήσεις βοήθεια μπορείς βέβαια να βάλεις εδώ απορίες, αλλά μπορείς να κοιτάξεις και τα προηγούμενα ποστ..
Όταν καταλήξεις σε κάτι στείλτο
θα το προσπαθήσω...και θα δουμε ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 13:28, 21-06-12:

#128
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
3) στο δευτερο πρόγραμμα δεν έχω πρόβλημα με τον κώδικα...λειτουργεί...
απλά το antivirus αναγνωρίζει το εκτελεσιμο αρχειου του φακέλου ως trojan.
κάτι θα μπερδεύει το antivirus, μην χρησιμοποιείς εντολές του dos καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 13:43, 21-06-12:

#129
Αρχική Δημοσίευση από infinity
κάτι θα μπερδεύει το antivirus, μην χρησιμοποιείς εντολές του dos καλύτερα
απλώς κοιτουσα sto youtube διάφορα προγραμμάτα σε C++ και μου έβγαλα ενα για virus...
εεε και είδα οτι και απο αυτον στο video ο ιος που έφτιαξε το antivirus του έβγαζε ιο
και λεω λες να έκανα και εγω κανα ιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 16:03, 21-06-12:

#130
βασικά...παιδιά ...το έλυσα..
αλλά χωρις loops...

δειτε.

#include <iostream> using namespace std; int main() { int x; int y; cout<< "give a number:"<<endl; cin>> x; cout<<"give a number :"<<endl; cin>>y; if (x>y) {cout<<"biggest is "<<x<<endl; cout<<"lowest is "<<y<<endl; } else cout<<"biggest is "<<y<<"\nlowest is "<<x<<endl; }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 16:14, 21-06-12:

#131
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
βασικά...παιδιά ...το έλυσα..
αλλά χωρις loops...

δειτε.

#include <iostream> using namespace std; int main() { int x; int y; cout<< "give a number:"<<endl; cin>> x; cout<<"give a number :"<<endl; cin>>y; if (x>y) {cout<<"biggest is "<<x<<endl; cout<<"lowest is "<<y<<endl; } else cout<<"biggest is "<<y<<"\nlowest is "<<x<<endl; }

αυτό εννούσες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 16:35, 21-06-12:

#132
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498
αυτό εννούσες;

είσαι κακός

ναι νομίζω αυτο εννοούσα..
αλλα εσείς με κατευθύνατε λάθος -.-


#include <iostream> using namespace std; int main (void) { int n; cout << "Δώσε αριθμό n\n"; cin >> n; int i; int x; int max=-10; * int min=10; * for (i=1; i<=n; i++){ * cout << "Δώσε αριθμο x\n"; cin >> x; if (x>max){ max=x;} if (x<min){ min=x;} } cout << "Ο μέγιστος ειναι ο " << max << " και ο ελάχιστος ο " << min << endl; return 0;} αυτόν τον κώδικα είχα δει...
και με είχε μπερδέψει..
και να φανταστείς κάνουν την ίδια δουλειά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 16:51, 21-06-12:

#133
δεν κάνουν την ίδια δουλειά εκεί είναι το θέμα. Στο ένα δίνεις μόνο 2 αριθμούς ενώ στο άλλο περισσότερους, όσους θέλει ο χρήστης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 23:07, 21-06-12:

#134
εεε ναι
xD
να ρωτήσω κάτι γενικά..εσείς infinity,giwrgos,vassilis498 κλπ .. σε τι επίπεδο βρίσκεστε στον προγραμματισμό?
θέλω να πω,μπορείτε αν ασχοληθείτε να φτιάξατε ενα πρόγραμμα* που κάνει τι?γραφικά τέτοια ξέρετε?
πχ μπορείτε να φτιάξετε ενα προγράμμα (εντελώς τυχαίο το παράδειγμα μου) σαν το utorrent?
ναι ξέρω ότι δεν φτιάχνεται μόνο απο ένα άτομο...απλώς ρωτάω γενικότερα,αν θα ήστασταν σε θέση :p

επιπλέον,πως μάθατε προγραμματισμό? και ποιες γλώσσες γνωρίζετε?ποια θεωρείτε πιο εύκολη, τοσο στην εκμάθηση οσο και στο να γράφεις κώδικα?

**(δεν μιλάω για απλές ασκησούλες,όπως αυτες που παιδεύομαι ...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 00:04, 22-06-12:

#135
ο Βασίλης ετοιμάζεται για Apple, θα αντικαταστήσει τον Steve Jobs ενώ τα άλλα 2 παιδιά Google...

εγώ από την άλλη θα είμαι NASA γιατί με ζήτησαν τα παιδιά εκεί.
Ξέρουμε όλες τις γλώσσες και στον καλύτερο δυνατό βαθμό όπως καταλαβαίνεις...

Οι υπόλοιποι πιο μέτρια, θα είναι όλοι σε λίγα χρόνια καθηγητές του ΜΙΤ, μόλις δηλαδή αποφοιτήσουν
χωρίς μεταπτυχιακά και διδακτορικά.
Ο Γιώργος from Switzerland δυστυχώς είναι στο δικό σου επίπεδο και μαθαίνει ακόμα, οπότε μπορείτε να κάνετε παρέα.

και στα δικά σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 00:10, 22-06-12:

#136
Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ
ο Βασίλης ετοιμάζεται για Apple, θα αντικαταστήσει τον Steve Jobs ενώ τα άλλα 2 παιδιά Google...

εγώ από την άλλη θα είμαι NASA γιατί με ζητήσαν τα παιδιά εκεί.
Ξέρουμε όλες τις γλώσσες και στον καλύτερο δυνατό βαθμό όπως καταλαβαίνεις...

και στα δικά σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 00:36, 22-06-12:

#137
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
εεε ναι
xD
να ρωτήσω κάτι γενικά..εσείς infinity,giwrgos,vassilis498 κλπ .. σε τι επίπεδο βρίσκεστε στον προγραμματισμό?
θέλω να πω,μπορείτε αν ασχοληθείτε να φτιάξατε ενα πρόγραμμα* που κάνει τι?γραφικά τέτοια ξέρετε?
πχ μπορείτε να φτιάξετε ενα προγράμμα (εντελώς τυχαίο το παράδειγμα μου) σαν το utorrent?
ναι ξέρω ότι δεν φτιάχνεται μόνο απο ένα άτομο...απλώς ρωτάω γενικότερα,αν θα ήστασταν σε θέση :p

επιπλέον,πως μάθατε προγραμματισμό? και ποιες γλώσσες γνωρίζετε?ποια θεωρείτε πιο εύκολη, τοσο στην εκμάθηση οσο και στο να γράφεις κώδικα?

**(δεν μιλάω για απλές ασκησούλες,όπως αυτες που παιδεύομαι ...)
γραφικά... μπλιάχ...
Οι ασκησούλες συχνά κρύβουν διαμάντια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 01:58, 22-06-12:

#138
κανείς δεν απάντησε όμως..
απλά ρώτησα για να δω όσοι σπουδάζουν προγραμματισμό..σε τι επίπεδο βρίσκονται τελειώνοντας τις σπουδές...
και μέχρι πόσο μπορεί να προχωρήσει κάποιος μονος του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 02:24, 22-06-12:

#139
Στις περισσότερες σχολές που ασχολούνται σοβαρά με προγραμματισμό αρχίζουν συνήθως με C και προχωρούν με C++/C#/java ανάλογα. Τώρα οι περισσότεροι από όσους έγραψαν εδώ είναι προωτετείς/δευτεροετείς άρα προφανώς δεν ξέρουν και πολλά παραπάνω από ότι εσύ ( εγώ βασικά ακόμα C++ δεν ξέρω απλά οκ αυτά είναι απλά ). Αυτά που λες είναι ολόκληρες εφαρμογές πολλών χιλιάδων γραμμών ( εγώ το μεγαλύτερο που χω υλοποιήσει είναι 750 γραμμές ) που για να τις φτιάξεις θες κάτι παραπάνω από ένα Χ επίπεδο γνώσεων στην κάθε γλώσσα. Επίσης για γραφικά κλπ θες κάποια εργαλεία που μαθαίνεις γενικά πιο μετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Black_Butterfly (Αλεξάνδρα)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Black_Butterfly
H Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 930 μηνύματα.

H Black_Butterfly έγραψε στις 08:04, 22-06-12:

#140
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
εεε ναι
xD
να ρωτήσω κάτι γενικά..εσείς infinity,giwrgos,vassilis498 κλπ .. σε τι επίπεδο βρίσκεστε στον προγραμματισμό?
θέλω να πω,μπορείτε αν ασχοληθείτε να φτιάξατε ενα πρόγραμμα* που κάνει τι?γραφικά τέτοια ξέρετε?
πχ μπορείτε να φτιάξετε ενα προγράμμα (εντελώς τυχαίο το παράδειγμα μου) σαν το utorrent?
ναι ξέρω ότι δεν φτιάχνεται μόνο απο ένα άτομο...απλώς ρωτάω γενικότερα,αν θα ήστασταν σε θέση :p

επιπλέον,πως μάθατε προγραμματισμό? και ποιες γλώσσες γνωρίζετε?ποια θεωρείτε πιο εύκολη, τοσο στην εκμάθηση οσο και στο να γράφεις κώδικα?

**(δεν μιλάω για απλές ασκησούλες,όπως αυτες που παιδεύομαι ...)

Εύκολη γλώσσα δεν υπαρχει , καλα ενταξει εκτός από την βλακεία της τριτης λυκειου.
Αν δεν λιώσεις ψάχνοντας που εχεις κανει το λαθος και δε τρεχεις να προλάβεις το deadline δεν εχει φαση ))

Γιωργο γιώργο πες ποσο γαμάτα είναι τα γραφικά! fltk -.-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 10:55, 22-06-12:

#141
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498
Στις περισσότερες σχολές που ασχολούνται σοβαρά με προγραμματισμό αρχίζουν συνήθως με C και προχωρούν με C++/C#/java ανάλογα. Τώρα οι περισσότεροι από όσους έγραψαν εδώ είναι προωτετείς/δευτεροετείς άρα προφανώς δεν ξέρουν και πολλά παραπάνω από ότι εσύ ( εγώ βασικά ακόμα C++ δεν ξέρω απλά οκ αυτά είναι απλά ). Αυτά που λες είναι ολόκληρες εφαρμογές πολλών χιλιάδων γραμμών ( εγώ το μεγαλύτερο που χω υλοποιήσει είναι 750 γραμμές ) που για να τις φτιάξεις θες κάτι παραπάνω από ένα Χ επίπεδο γνώσεων στην κάθε γλώσσα. Επίσης για γραφικά κλπ θες κάποια εργαλεία που μαθαίνεις γενικά πιο μετά.
να ρώτησω τι ήταν το μεγάλυτερο πρόγραμμα που έκανες ή μπα?

Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly
Εύκολη γλώσσα δεν υπαρχει , καλα ενταξει εκτός από την βλακεία της τριτης λυκειου.
Αν δεν λιώσεις ψάχνοντας που εχεις κανει το λαθος και δε τρεχεις να προλάβεις το deadline δεν εχει φαση ))

Γιωργο γιώργο πες ποσο γαμάτα είναι τα γραφικά! fltk -.-
μάλιστα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 11:13, 22-06-12:

#142
Αρχική Δημοσίευση από Black_Butterfly
Εύκολη γλώσσα δεν υπαρχει , καλα ενταξει εκτός από την βλακεία της τριτης λυκειου.
Αν δεν λιώσεις ψάχνοντας που εχεις κανει το λαθος και δε τρεχεις να προλάβεις το deadline δεν εχει φαση ))

Γιωργο γιώργο πες ποσο γαμάτα είναι τα γραφικά! fltk -.-
φυσικά και υπάρχει, η visual basic είναι πιο εύκολη-γελοία από την asm και η asm πιο εύκολη από την brainfuck (το λέει και το όνομα) και όλες οι παραπάνω είναι πιο εύκολες από το να προγραμματίζεις σε binary.
Βέβαια, προφανώς για κάθε γλώσσα χρειάζεται ενασχόληση και προσπάθεια, δεν μαθαίνεις από την μία μέρα στην άλλη.
@kiriazis αν ενδιαφέρεσαι για τον προγραμματισμό μαθαίνεις από μόνος σου, δεν περιμένεις να πας σε κάποια σχολή να σε μάθει, έτσι πιστεύω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Black_Butterfly (Αλεξάνδρα)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Black_Butterfly
H Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 930 μηνύματα.

H Black_Butterfly έγραψε στις 11:24, 22-06-12:

#143
Αρχική Δημοσίευση από infinity
φυσικά και υπάρχει, η visual basic είναι πιο εύκολη-γελοία από την asm και η asm πιο εύκολη από την brainfuck (το λέει και το όνομα) και όλες οι παραπάνω είναι πιο εύκολες από το να προγραμματίζεις σε binary.
Βέβαια, προφανώς για κάθε γλώσσα χρειάζεται ενασχόληση και προσπάθεια, δεν μαθαίνεις από την μία μέρα στην άλλη.
@kiriazis αν ενδιαφέρεσαι για τον προγραμματισμό μαθαίνεις από μόνος σου, δεν περιμένεις να πας σε κάποια σχολή να σε μάθει, έτσι πιστεύω.
Αυτό εννοώ ότι δεν υπάρχει εύκολη γλώσσα. Αν δεν μπεις στο "νόημα" του προγραμματισμού καμία παντως δεν είναι εύκολη.
Και επίσης, αν βασίζεσαι τυφλά σε ένα βιβλίο και δε ψάχνεσαι συνέχεια στα ιντερνετς για κάτι παραπάνω well, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι παραπάνω στον προγραμματισμο πέρα από πολύ απλά προγραμματάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 12:07, 22-06-12:

#144
μάλιστα...ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 22:15, 30-06-12:

#145
να μαι παλι...
εκανα μπάνιο πριν... και σκεφτηκα ενα προγραμμα και θα ηθελα να μου πειτε ποσο δύσκολο είναι...και κατα πόσο ειναι εφικτό
να υλοποιηθεί.Επίπλεον αν είναι ευκολο...να μου γράψετε ενα δείγμα απο τον κώδικα...

λοιπον το πρόγραμμα ειναι ως εξής:
θα ανοιγει ο χρηστης την ηχογράφηση ωστε να μπορει να πάρει είσοδο φωνης...
επειτα λες chrome.exe(πχ) και σου ανοίγει τον Chrome...
σκέφτηκα στο περίπου πως να το προγραμμάτιζα..αλλα κολλάω σε ορίσμενα σημεία..(βασικά δεν μπορω να ξεκίνησω,καθως οι γνώσεις μου δεν μου το επιτρέπουν ακ΄μα...)

*αντι για είσοδο φωνής,ας εχει και είσοδο πληκτρολογίου(δηλαδη πληκτρολογω "Chrome.exe" και θα ανοιγει τον Chrome,όπως γίνεται και απο cmd...

ευχαριστώ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 12:01, 01-07-12:

#146
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
να μαι παλι...
εκανα μπάνιο πριν... και σκεφτηκα ενα προγραμμα και θα ηθελα να μου πειτε ποσο δύσκολο είναι...και κατα πόσο ειναι εφικτό
να υλοποιηθεί.Επίπλεον αν είναι ευκολο...να μου γράψετε ενα δείγμα απο τον κώδικα...

λοιπον το πρόγραμμα ειναι ως εξής:
θα ανοιγει ο χρηστης την ηχογράφηση ωστε να μπορει να πάρει είσοδο φωνης...
επειτα λες chrome.exe(πχ) και σου ανοίγει τον Chrome...
σκέφτηκα στο περίπου πως να το προγραμμάτιζα..αλλα κολλάω σε ορίσμενα σημεία..(βασικά δεν μπορω να ξεκίνησω,καθως οι γνώσεις μου δεν μου το επιτρέπουν ακ΄μα...)

*αντι για είσοδο φωνής,ας εχει και είσοδο πληκτρολογίου(δηλαδη πληκτρολογω "Chrome.exe" και θα ανοιγει τον Chrome,όπως γίνεται και απο cmd...

ευχαριστώ....
είσοδο φωνής? oh mo god!
το δεύτερο είναι πιο απλό γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συνάρτηση system για να τρέξει οποιαδήποτε εντολή του τερματικού σου.Νομίζω ότι η συνάρτηση αυτή (στην c++ τουλάχιστον) έρχεται με το το iostream,αλλίως με την stdlib.Δοκίμασε να εκτελέσεις διάφορα και θα καταλάβεις,στα windows ας πούμε το να εκτελέσεις ένα πρόγραμμα είναι τόσο απλό, όσο και το να γράψεις το όνομά του .
σύνταξη system: int system(consr char *), δηλαδή παίρνει όρισμα μια συμβολοσειρά.
http://www.cplusplus.com/reference/c...stdlib/system/ (καλά θυμόμουν την stdlib).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 14:23, 01-07-12:

#147
Αρχική Δημοσίευση από infinity
είσοδο φωνής? oh mo god!
το δεύτερο είναι πιο απλό γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συνάρτηση system για να τρέξει οποιαδήποτε εντολή του τερματικού σου.Νομίζω ότι η συνάρτηση αυτή (στην c++ τουλάχιστον) έρχεται με το το iostream,αλλίως με την stdlib.Δοκίμασε να εκτελέσεις διάφορα και θα καταλάβεις,στα windows ας πούμε το να εκτελέσεις ένα πρόγραμμα είναι τόσο απλό, όσο και το να γράψεις το όνομά του .
σύνταξη system: int system(consr char *), δηλαδή παίρνει όρισμα μια συμβολοσειρά.
http://www.cplusplus.com/reference/c...stdlib/system/ (καλά θυμόμουν την stdlib).
δεν είναι τοσο εύκολη η είσοδος φωνής όπως την φανταζόμουν εε?
μπορείς να μου παραθέσεις ενα δείγμα κώδικα?
εε? φανταστικέ Infinity?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 22:26, 01-07-12:

#148
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
δεν είναι τοσο εύκολη η είσοδος φωνής όπως την φανταζόμουν εε?
μπορείς να μου παραθέσεις ενα δείγμα κώδικα?
εε? φανταστικέ Infinity?
δεν έχω δείγμα κώδικα για είσοδο φωνής δεν είμαι ο αρχιτέκτονας του matrix...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 22:33, 01-07-12:

#149
αφου τρώω γράψιμο
απόφάσισα να κάνω άλλη ερώτηση..
μπορει η c++ να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ιστοσελίδας?

αν ναι πως?
πχ για Javascript

<doctype html> <html> <title>1st javascript site!</title> <body> <script type="text/javascript"> document.write("Welcome!"); </script> </body> </html> γίνεται να εισάγω και να φτιάξω την ιστοσελίδα σε C++?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 22:40, 01-07-12:

#150
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
αφου τρώω γράψιμο
απόφάσισα να κάνω άλλη ερώτηση..
μπορει η c++ να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ιστοσελίδας?
</html>[/CODE]γίνεται να εισάγω και να φτιάξω την ιστοσελίδα σε C++?
Δεν τρως γράψιμο,απλώς αυτό που ζητάς είναι ανέφικτο (σχεδόν) και ξεφεύγει πολύ ακόμα και απο γνώσεις επαγγελματία προγραμματιστή...
Η c/c++ νομίζω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη ιστοσελίδων με την χρήση κάποιας πλατφόρμας που δεν θυμάμαι τώρα,πάντως γίνεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός σε Python - Από kiriazispao4ever
      Το θέμα έχει λάβει 90 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Εξωσχολικές Δραστηριότητες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-11-17 στις 22:01.
    • Προγραμματισμός στα πανεπιστήμια - Από παράξενος
      Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 17-09-17 στις 15:43.
    • Προγραμματισμός - Από Γατόπαρδος.
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 24-11-12 στις 11:44.
    • Προγραμματισμος σε C - Από mcy91
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-01-10 στις 22:42.
    • Πλάνο-προγραμματισμός - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διάφορα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 27-04-07 στις 10:03.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους