Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,092 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,040 μηνύματα σε 74,647 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός σε C++

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 22:54, 01-07-12:

#151
Αρχική Δημοσίευση από infinity
Δεν τρως γράψιμο,απλώς αυτό που ζητάς είναι ανέφικτο (σχεδόν) και ξεφεύγει πολύ ακόμα και απο γνώσεις επαγγελματία προγραμματιστή...
Η c/c++ νομίζω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη ιστοσελίδων με την χρήση κάποιας πλατφόρμας που δεν θυμάμαι τώρα,πάντως γίνεται...
καταρχήν συγγνώμη για το γράψιμο..
έγινε παρεξηγηση...το έγραψα γιατι απο το μεσημέρι δεν είχα παρει απαντηση
και οταν έγραψες την απαντηση σου (τώρα την είδα) είχα ήδη αρχίσει να γράφω το ποστ για την c++ και ιστοσελίδα...

καταδευτερον εννοούσα δείγμα κώδικα με είσοδο πληκτρολογίου ,...όχι φωνής..

κατατρίτον ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις ...θα ψάξω να το βρω...στο ίντερνετ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 10:24, 02-07-12:

#152
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
καταρχήν συγγνώμη για το γράψιμο..
έγινε παρεξηγηση...το έγραψα γιατι απο το μεσημέρι δεν είχα παρει απαντηση
και οταν έγραψες την απαντηση σου (τώρα την είδα) είχα ήδη αρχίσει να γράφω το ποστ για την c++ και ιστοσελίδα...

καταδευτερον εννοούσα δείγμα κώδικα με είσοδο πληκτρολογίου ,...όχι φωνής..

κατατρίτον ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις ...θα ψάξω να το βρω...στο ίντερνετ..
ψάξε την συνάρτηση system,αν θες να φτιάξεις κάτι τέτοιο θα την χρησιμοποιήσεις(πολύ )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 12:53, 02-07-12:

#153
εμαθα δυο πραγματακια για την System...και κατανοήσα την λειτουργία της...
αλλα πως να τρέξω προγραμμα μεσα απο c++ δεν κατάφερα να το κάνω
θα ψάξω πιο πολύ
thanks man..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 22:35, 02-07-12:

#154
Ναι...πέρασε πολύ ώρα και είπα να ξαναχτυπήσω με καινούρια ερώτηση

σκέφτηκα να φτιάξω ενα πρόγραμμα που θα κανει ερωτήσεις (δεκα) και αν ο χρήστης στις τρεις απο αυτές κάνει λάθος...
θα του κάνει επανεκκίνηση στον υπολογιστή...

το θέμα ειναι ότι δεν ξέρω πως θα κάνω στο πρόγραμμα να αναγνωρίζει τα τρια λάθη απο τις δέκα ερώτησεις και μόλις γίνει το τρίτο,να του εμφάνιζει μήνυμα οτι θα κανει στον υπολογιστή επανεκκίνηση..και μετα θα κανει επανεκκίνηση..

*πως θα αναγνωρίζει τα λάθη ξέρω(χρησιμοποιώντας την if statement)
πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ να αναγνωρίζει τα λάθη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 22:48, 02-07-12:

#155
είναι λίγο περίεργα αυτά που ρωτάς, δε θα μάθεις προγραμματισμό με τέτοιες ασκήσεις.. αρκέσου για αρχή σε προγραμματάκια που κάνουν υπολογισμούς και τυπώνουν αποτελέσματα και άσε για πιο μετά τις αναγνωρίσεις φωνής και τις επανεκκινήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 23:09, 02-07-12:

#156
καλα η αναγνώριση φωνής ήταν ομολογουμένως πολυ Fail ερωτηση
αλλα ντάξει...
αυτή που ρώτησα τώρα δεν θεωρώ οτι είναι ανεφικτο...

για την επανεκκίνηση καλεις την <stdlib.h>

και μετα θα πω..Αν ο χρηστης εχει απαντησει σε 3/10 ερωτησεις λάθος τοτε system("shutdown -r");

το θέμα ειναι(που το θεωρώ πολύ σημαντικο για τον προγραμματισμο και αλλων προγραμματων)
να κάνω το προγραμμα απο τις 10 τιμές που θα εισάγει ο χρήστης να ξεχωρίσει τις τρεις.
αυτο

btw τι σοι ασκήσεις προτείνεις?Ο,τι και να κάνω το θεωρώ εξάσκηση...σήμερα εμαθα 2-3 βασικά, για την συνάρτηση system και μου ψιλόαρεσε
και είπα να το δουλέψω λίγο..
that's all ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 23:23, 02-07-12:

#157
Αν μιλάς για για linux ( για windows δεν ξέρω ) η εντολή είναι "shutdown -r now" και θέλει δικαιώματα root. τώρα με system δε ξέρω ακριβώς πώς θα πάει αυτό γιατί μπλέκεις με κωδικούς.

για τις ερωτήσεις ουσιαστικά θες μια int να κρατάει αριθμό λανθασμένων και όταν βρει μια λάθος να αυξάνεται. έχεις ένα εμφολιασμένο if που ελέγχει μετά από κάθε λανθασμένη αν ο αριθμός τους συνολικά έχει φτάσει στο 3, κι αν ναι εκτελείς την εντολή αυτή.

Αυτό που σου πα πριν είναι γενικά να ψάχνεις πράγματα με μια δυσκολία στον αλγόριθμο, να σε βάζει να σκεφτείς πώς θα διαχειριστείς για αρχή τις δομές επιλογής/επανάληψεις ( κι αργότερα κλάσεις κλπ αλλά για αυτά δεν ξέρω να σου πω ). Το να παίζεις με εντολές της system μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό αλλά δεν έχει κάποια τραγική δυσκολία σε αυτά που σου λέω.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καμιά άσκηση επιπέδου ΑΕΠΠ Γ λυκείου νομίζω ότι είναι οκ όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι της C++, τώρα για αντικειμενοστράφεια δεν έχω ιδέα θα σου πει κάποιος άλλος.

επίσης μπορείς να κάνεις ένα register και να προσπαθήσεις μερικά προβληματάκια εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 10:09, 03-07-12:

#158
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498
Αν μιλάς για για linux ( για windows δεν ξέρω ) η εντολή είναι "shutdown -r now" και θέλει δικαιώματα root. τώρα με system δε ξέρω ακριβώς πώς θα πάει αυτό γιατί μπλέκεις με κωδικούς.

για τις ερωτήσεις ουσιαστικά θες μια int να κρατάει αριθμό λανθασμένων και όταν βρει μια λάθος να αυξάνεται. έχεις ένα εμφολιασμένο if που ελέγχει μετά από κάθε λανθασμένη αν ο αριθμός τους συνολικά έχει φτάσει στο 3, κι αν ναι εκτελείς την εντολή αυτή.

Αυτό που σου πα πριν είναι γενικά να ψάχνεις πράγματα με μια δυσκολία στον αλγόριθμο, να σε βάζει να σκεφτείς πώς θα διαχειριστείς για αρχή τις δομές επιλογής/επανάληψεις ( κι αργότερα κλάσεις κλπ αλλά για αυτά δεν ξέρω να σου πω ). Το να παίζεις με εντολές της system μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό αλλά δεν έχει κάποια τραγική δυσκολία σε αυτά που σου λέω.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καμιά άσκηση επιπέδου ΑΕΠΠ Γ λυκείου νομίζω ότι είναι οκ όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι της C++, τώρα για αντικειμενοστράφεια δεν έχω ιδέα θα σου πει κάποιος άλλος.

επίσης μπορείς να κάνεις ένα register και να προσπαθήσεις μερικά προβληματάκια εδώ
+1 φίλε Βασίλη, είχα σκοπό να το προτείνω και 'γω αλλά δεν ήξερα κατά πόσο θα τα καταφέρει.Το project euler είναι θρυλικό...
@kiriazispao4ever γράψου και προσπάθησε να λύσεις τα πρώτα πέντε-δέκα για αρχή,είναι ότι καλύτερο για εξάσκηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 11:21, 03-07-12:

#159
έκανα εγγραφή και περιμένω τώρα να μου έρθει mail για την ενεργοποιηση..Ευχαριστώ πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 12:01, 03-07-12:

#160
ναι, ουσιαστικά αυτό που θέλουν να σου πουν είναι πως από τη στιγμή που τώρα μαθαίνεις προγραμματισμό
και μάλιστα μόνος σου είναι λίγο κάπως να σκέφτεσαι και τις εκφωνήσεις μόνος σου.

Νταξ, προφανώς δε λέω για απλά πράγματα αλλά π.χ. αυτά που ρωτάς είναι κάπως περίεργα.
Επομένως πιστεύω πως ο Μπιλλ σου πρότεινε τη καλύτερη λύση: να λύνεις ασκήσεις που είναι έτοιμες.
Κάπως έτσι ξεκινάμε όλοι, παίρνουμε έτοιμες εκφωνήσεις και λύνουμε...

Με λίγα λόγια, είναι σαν να λέμε σε έναν αρχιτέκτονα να ξεκινάει να σχεδιάζει σπίτια που του έρχονται στο μυαλό,
ενώ πριν λίγο ξεκίνησε να μαθαίνει σχέδιο. Ιμπόσιμπλ. Κατάλαβες τι θέλω να πω;

Καλή συνέχεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 12:34, 03-07-12:

#161
Αρχική Δημοσίευση από εμμα_τριντεντ
ναι, ουσιαστικά αυτό που θέλουν να σου πουν είναι πως από τη στιγμή που τώρα μαθαίνεις προγραμματισμό
και μάλιστα μόνος σου είναι λίγο κάπως να σκέφτεσαι και τις εκφωνήσεις μόνος σου.

Νταξ, προφανώς δε λέω για απλά πράγματα αλλά π.χ. αυτά που ρωτάς είναι κάπως περίεργα.
Επομένως πιστεύω πως ο Μπιλλ σου πρότεινε τη καλύτερη λύση: να λύνεις ασκήσεις που είναι έτοιμες.
Κάπως έτσι ξεκινάμε όλοι, παίρνουμε έτοιμες εκφωνήσεις και λύνουμε...

Με λίγα λόγια, είναι σαν να λέμε σε έναν αρχιτέκτονα να ξεκινάει να σχεδιάζει σπίτια που του έρχονται στο μυαλό,
ενώ πριν λίγο ξεκίνησε να μαθαίνει σχέδιο. Ιμπόσιμπλ. Κατάλαβες τι θέλω να πω;

Καλή συνέχεια
ναι κατάλαβα...αν και ακομα δεν μου έχει ερθει το e-mail ενεργοποιησης,αλλα τεσπα
ευχαριστώ πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 13:26, 03-07-12:

#162
λάθος ποστ.
δεν ξέρω πως να διαγράψω το μηνυμα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kiriazispao4ever : 03-07-12 στις 13:29. Αιτία: Λάθος post.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 00:02, 29-07-12:

#163
Να ρωτήσω...
πχ θέλω να φτιάξω ενα πρόγραμμα που ο χρήστης εισάγει δυο ομάδες και το πρόγραμμα του λεει ποιος θα κερδίσει.
Ως νικητή το πρόγραμμα,θέλω να βγάζει την ομάδα με τους περισσοτέρους χαρακτήρες στο ονομα της.

πχ η έξοδος του προγραμματος ειναι καπως ετσι.

dwse omades: panathinaikos aek

h omada pou tha kerdisei einai h ......

και στις τελίτσες θα πρέπει να γράφει panathinaikos γιατί αυτη η ομάδα έχει περισσότερους χαρακτήρες.
Πως όμως το πρόγραμμα θα ναι σε θέση να μετράει τους χαρακτήρες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Πληροφορικάριος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε στις 14:13, 30-07-12:

#164
Υπαρχουν οι συναρτήσεις length και size στην κλάση string για την μέτρηση των χαρακτήρων.

#include<iostream> #include<string> using namespace std; int main() { string name1,name2; cout<<"dwste omades: "; cin>>name1>>name2; if(name1.length()>name2.length()) cout<<"kerdise h omada: "<<name1<<endl; else if(name1.length()<name2.length()) cout<<"kerdise h omada: "<<name2<<endl; else cout<<"isopalia"<<endl; } Σου προτείνω να διαβάσεις λίγο τα strings και μετά να σκευτείς ασκήσεις για να λύσεις.(αν δεν βγάζεις άκρη απο το διαδίκτυο αγόρασε ένα βιβλίο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 18:08, 30-07-12:

#165
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος
Υπαρχουν οι συναρτήσεις length και size στην κλάση string για την μέτρηση των χαρακτήρων.

#include<iostream> #include<string> using namespace std; int main() { string name1,name2; cout<<"dwste omades: "; cin>>name1>>name2; if(name1.length()>name2.length()) cout<<"kerdise h omada: "<<name1<<endl; else if(name1.length()<name2.length()) cout<<"kerdise h omada: "<<name2<<endl; else cout<<"isopalia"<<endl; } Σου προτείνω να διαβάσεις λίγο τα strings και μετά να σκευτείς ασκήσεις για να λύσεις.(αν δεν βγάζεις άκρη απο το διαδίκτυο αγόρασε ένα βιβλίο)
μες την εβδόμαδα θα αγοράσω βιβλίο,βέβαια δεν έχω ιδέα ποιο,έχεις κανένα να μου προτείνεις?

σε ευχαριστώ για την απάντηση

η length και η size κάνουν την ίδια δουλειά? γιατι εσύ στον κώδικα πρόσθεσες μόνο την length.
Η χρησιμότητα της είναι να μετράει τους χαρακτήρες ,σωστά δεν κατάλαβα?
γιατι μετα την συναρτηση length ανοίγεις και κλείνει παρένθεση?

btw
http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0039336 αυτό το βιβλίο το ξέρεις? θα το πρότεινες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 953 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 18:15, 30-07-12:

#166
Η length φανερώνει τον αριθμό των στοιχείων.

Ανοίγει και κλείνει παρένθεση, γιατί έτσι συντάσσεται η length, είναι συνάρτηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 18:25, 30-07-12:

#167
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe
Η length φανερώνει τον αριθμό των στοιχείων.

Ανοίγει και κλείνει παρένθεση, γιατί έτσι συντάσσεται η length, είναι συνάρτηση.
ααα ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 10:14, 02-08-12:

#168
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος
Υπαρχουν οι συναρτήσεις length και size στην κλάση string για την μέτρηση των χαρακτήρων.

#include<iostream> #include<string> using namespace std; int main() { string name1,name2; cout<<"dwste omades: "; cin>>name1>>name2; if(name1.length()>name2.length()) cout<<"kerdise h omada: "<<name1<<endl; else if(name1.length()<name2.length()) cout<<"kerdise h omada: "<<name2<<endl; else cout<<"isopalia"<<endl; } Σου προτείνω να διαβάσεις λίγο τα strings και μετά να σκευτείς ασκήσεις για να λύσεις.(αν δεν βγάζεις άκρη απο το διαδίκτυο αγόρασε ένα βιβλίο)

να ρωτήσω ..αν αντι για να βγάζει την ομάδα με τα περισσότερα γράμματα νικήτρια..επέλεγε τυχαία την νικήτρια ομάδα...
τότε το πρόγραμμα πώς θα ήταν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 953 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 12:32, 02-08-12:

#169
Ένας απλός τρόπος είναι να παράγεις μία ακολουθία τυχαίων αριθμών. Ας πούμε να έχεις τρεις αριθμούς:

1. που θα αντιπροσωπεύει την πρώτη ομάδα
2. που θα αντιπροσωπεύει την δεύτερη ομάδα
3. ισοπαλία

Ο αριθμός θα παράγεται τυχαία. Θα τον τυπώνεις στην οθόνη (αν θέλεις) και μετά με if θα παίρνεις το αποτέλεσμα και θα το τυπώνεις στην οθόνη.

Την δουλειά αυτή την κάνει η συνάρτηση rand(). Αλλά για να έχεις πραγματικά ψευδο-τυχαίους αριθμούς, θα πρέπει να την υποστηρίξεις με την srand (η οποία καλείται μία φορά στο πρόγραμμα), για να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Οπότε στο πρόγραμμά σου θα καλέσεις πρώτα την srand:

srand(time(NULL));

Η συνάρτηση time(NULL) επιστρέφει την ώρα ρολογιού του υπολογιστή, οπότε η srand κάθε φορά παίρνει μία διαφορετική παράμετρο, κι έτσι παράγει διαφορετικές ακολουθίες τυχαίων αριθμών.

*για να χρησιμοποιηθεί πρέπει να συμπεριληφθεί η ctime.h
**και για την rand() --> cstdlib

Παραδείγματα:

http://www.cplusplus.com/reference/c.../cstdlib/rand/
http://www.daniweb.com/software-deve...andom-numbers#

...και θα βρεις κι άλλες πληροφορίες, χτυπώντας λέξεις-κλειδιά στο google (πχ. τυχαίοι αριθμοί σε C++, rand C++ κοκ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 09:17, 03-08-12:

#170
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe
Ένας απλός τρόπος είναι να παράγεις μία ακολουθία τυχαίων αριθμών. Ας πούμε να έχεις τρεις αριθμούς:

1. που θα αντιπροσωπεύει την πρώτη ομάδα
2. που θα αντιπροσωπεύει την δεύτερη ομάδα
3. ισοπαλία

Ο αριθμός θα παράγεται τυχαία. Θα τον τυπώνεις στην οθόνη (αν θέλεις) και μετά με if θα παίρνεις το αποτέλεσμα και θα το τυπώνεις στην οθόνη.

Την δουλειά αυτή την κάνει η συνάρτηση rand(). Αλλά για να έχεις πραγματικά ψευδο-τυχαίους αριθμούς, θα πρέπει να την υποστηρίξεις με την srand (η οποία καλείται μία φορά στο πρόγραμμα), για να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Οπότε στο πρόγραμμά σου θα καλέσεις πρώτα την srand:

srand(time(NULL));

Η συνάρτηση time(NULL) επιστρέφει την ώρα ρολογιού του υπολογιστή, οπότε η srand κάθε φορά παίρνει μία διαφορετική παράμετρο, κι έτσι παράγει διαφορετικές ακολουθίες τυχαίων αριθμών.

*για να χρησιμοποιηθεί πρέπει να συμπεριληφθεί η ctime.h
**και για την rand() --> cstdlib

Παραδείγματα:

http://www.cplusplus.com/reference/c.../cstdlib/rand/
http://www.daniweb.com/software-deve...andom-numbers#

...και θα βρεις κι άλλες πληροφορίες, χτυπώντας λέξεις-κλειδιά στο google (πχ. τυχαίοι αριθμοί σε C++, rand C++ κοκ).
ναι,η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκατάλαβα,αλλά θα διαβάσω καλύτερα τα παραδείγματα που μου παρέθεσες
μπας και καταλάβω...Σε ευχαριστώ πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 953 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 10:01, 03-08-12:

#171
Διάβασε θεωρία και παραδείγματα και προσπάθησε να το κάνεις μόνος σου.
Αν δεν φας τα μούτρα σου, δεν μαθαίνεις...

Σου έκανα την άσκηση σε C++.
Δεν την έτρεξα. Αν την τρέξεις και βγάλει λάθη, πες μου.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 10:18, 03-08-12:

#172
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe
Διάβασε θεωρία και παραδείγματα και προσπάθησε να το κάνεις μόνος σου.
Αν δεν φας τα μούτρα σου, δεν μαθαίνεις...

Σου έκανα την άσκηση σε C++.
Δεν την έτρεξα. Αν την τρέξεις και βγάλει λάθη, πες μου.


ευχαριστώ για τον κώδικα θα τον μελετήσω μετα το ποστ..απλα ήθελα να σου πω για ενα λαθος που το βρήκα απο πριν που διαβαζα τα αλλα παραδειγματα...

ειναι #include <ctime> ή
#include <time.h>
οχι #include <ctime.h>

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 10:23, 03-08-12:

#173
τον διάβασα τον κώδικα και το μόνο που δεν κατάλαβα ειναι αυτό

r=rand()%3+1;
επισης το

srand(time(NULL)); μπαίνει τυχαία στον κώδικα εννοω σε τυχαιο σημείο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 953 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 10:40, 03-08-12:

#174
Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
απλα ήθελα να σου πω για ενα λαθος που το βρήκα απο πριν που διαβαζα τα αλλα παραδειγματα...

ειναι #include <ctime> ή
#include <time.h>
οχι #include <ctime.h>
Δίκιο έχεις. ctime πρέπει να είναι το σωστό, όπως το cstdlib.

Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever
τον διάβασα τον κώδικα και το μόνο που δεν κατάλαβα ειναι αυτό

r=rand()%3+1;
επισης το

srand(time(NULL)); μπαίνει τυχαία στον κώδικα εννοω σε τυχαιο σημείο;
Το rand()%3+1; παράγει 3 αριθμούς. Βάζεις το +1, για να συμπεριληφθεί και το 3.

Το srand(time(NULL)); μπαίνει πριν απ' την rand(), και καλείται μία φορά στο πρόγραμμα.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 11:03, 03-08-12:

#175
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe
Δίκιο έχεις. ctime πρέπει να είναι το σωστό, όπως το cstdlib.



Το rand()%3+1; παράγει 3 αριθμούς. Βάζεις το +1, για να συμπεριληφθεί και το 3.

Το srand(time(NULL)); μπαίνει πριν απ' την rand(), και καλείται μία φορά στο πρόγραμμα.


δηλαδη το rand()%3+1 ειναι αναλόγως ποσα αποτέλεσματα έχουμε(για το παραδειγμα μας?)
1)νικη πρωτης ομαδας
2)νικη 2ης ομαδας
3) ισοπαλια?

αν μπορουσαμε να είχαμε τέταρτο απότελεσμα θα πηγαινει rand()%4+1?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 953 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 11:09, 03-08-12:

#176
Σωστά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 11:20, 03-08-12:

#177
περιττό να σου πω οτι σε έχω αγαπήσει...

ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 953 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 11:25, 03-08-12:

#178



Να 'σαι καλά!
Ό,τι θες και μπορούμε, εδώ είμαστε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Black_Butterfly (Αλεξάνδρα)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Black_Butterfly
H Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 930 μηνύματα.

H Black_Butterfly έγραψε στις 22:36, 07-08-12:

#179
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe

Το rand()%3+1; παράγει 3 αριθμούς. Βάζεις το +1, για να συμπεριληφθεί και το 3.

Παράγει έναν αριθμό από το 1 εως το 3 έχω την εντύπωση και όχι 3 αριθμούς.

http://www.cplusplus.com/reference/c.../cstdlib/rand/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lysippe

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Lysippe
H Lysippe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 953 μηνύματα.

H Lysippe έγραψε στις 23:01, 07-08-12:

#180
Σωστά, μαύρη πεταλούδα. Εγώ δεν εκφράστηκα σωστά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 14:19, 13-09-12:

#181
Με την αρχή της νέας χρονιάς, ξεκινάει ο 25ος πανελλήνιος διαγωνισμός πληροφορικής.Ο πανελλήνιος διαγωνισμός πληροφορικής (πδπ) πρόκειται για έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε μαθητές απο 12-18 ετών με ιδιαίτερες γνώσεις στον προγραμματισμό και τους αλγόριθμους.Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον διαγωνισμό στo www.pdp.gr .Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να γνωρίζεται προγραμματισμό σε μία απο τις γλώσσες της IOI (c,c++,pascal) και κάποιες αλγοριθμικές τεχνικές, αν θέλετε να τα πάτε καλά.
Αν ασχολείστε ερασιτεχνικά με τον προγραμματισμό (και είστε μαθητές) , πιστεύω θα ήταν καλό να λάβετε μέρος, έστω για την εμπειρία.
Καλή επιτυχία αν έχετε απορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να μου στείλετε pm.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

afanhs

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη afanhs
Ο afanhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 4 μηνύματα.

O afanhs έγραψε στις 02:21, 21-11-12:

#182
Καλησπέρα παιδιά
Ξέρει κανεις σας κάποιο καλο πρόγραμμα που να μπορώ να doulepcw σε γλώσσα προγραμματισμού c++ αλλα να ανταποκρίνεται και στα windows 8??
Έτρεχα για καιρό το δεν c++ στα ΧΡ αλλα τώρα στα 8 δεν τρέχει. Έχετε να προτείνεται τίποτα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kit-kat : 21-11-12 στις 10:29. Αιτία: greeklish
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 02:26, 21-11-12:

#183
Αρχική Δημοσίευση από afanhs
Καλησπέρα παιδιά
Ξέρει κανείς σας κάποιο καλό πρόγραμμα που να μπορώ να δουλέψω σε γλωσσά προγραμματισμού C++ αλλά να ανταποκρίνεται και στα windows 8;;
Έτρεχα για καιρό το dev-C++ στα XP αλλά τώρα στα 8 δεν τρέχει. Έχετε να προτείνεται τίποτα;;;
Τα Windows 8 είναι για τα φορτώσεις σε ένα tablet και να κάνεις μόστρα στους φίλους σου σε φάση "κοίτα, έχω τετραγωνάκια, που τα λέμε tiles και τα μετακινώ δεξιά κι αριστερά σαν χαζοχαρούμενο τρίχρονο". Όχι για σοβαρή δουλειά. Και προπάντως όχι για προγραμματισμό. Αν θες προγραμματισμό, θα βάλεις linux.

But, in any case, ποιος είμαι εγώ για να σε φέρω στον ίσιο δρόμο του Turing, απολωλός πρόβατο.
---> Code::Blocks, Visual Studio, Eclipse, NetBeans... check them out.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος : 21-11-12 στις 02:45.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Devian

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Devian
Ο Devian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 189 μηνύματα.

O Devian How deep is your love? έγραψε στις 02:29, 21-11-12:

#184
Borland c++ , Dev c++ (αυτον χρησιμοποιώ στα 7) αλλα για τα 8 το πιο πιθανο είναι οτι χρειάζεσαι code::blocks , είναι ο πιο καινούριος και πιο συχνά ενημερώμενος Compiler για C++ νομίζω. Κατα τ'άλλα ναι, get linux:Ρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 07:56, 21-11-12:

#185
code::blocks = IDE
no compiler

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 13:55, 21-11-12:

#186
Ε βασικά το Dev νομίζω είναι και λίγο αρχαίο ο μόνος λόγος που χρησιμοποιείται ακόμα είναι λόγω ευκολίας. Όχι κι ότι έτσι όπως το πάμε στα windows η μόνη συμβατή σουίτα δε θα ναι το visual studio αλλά νταξ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

infinity (Παναγιώτης)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη infinity
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 188 μηνύματα.

O infinity έγραψε στις 14:18, 21-11-12:

#187
Αρχική Δημοσίευση από afanhs
Καλησπέρα παιδιά
Ξέρει κανεις σας κάποιο καλο πρόγραμμα που να μπορώ να doulepcw σε γλώσσα προγραμματισμού c++ αλλα να ανταποκρίνεται και στα windows 8??
Έτρεχα για καιρό το δεν c++ στα ΧΡ αλλα τώρα στα 8 δεν τρέχει. Έχετε να προτείνεται τίποτα???
βάλε κανονικά windows και τρέξε όποιον ide θες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rempeskes

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Rempeskes
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Hair stylist . Έχει γράψει 5,593 μηνύματα.

O Rempeskes έγραψε στις 14:25, 21-11-12:

#188
...prompt δεν εχουν τα 8?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Γιώργος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,986 μηνύματα.

O Γιώργος Je veux aller au bout de mes fantasmes έγραψε στις 15:20, 21-11-12:

#189
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes
...prompt δεν εχουν τα 8?
Έχουν, αλλά τι να του πούμε; "Βάλε vim/notepad++, g++ και κάνε τα πάντα από terminal"; Θα φουντάρει απ' το παράθυρο έτσι και τ' ακούσει. Ο average χρήστης άμα ακούσει για terminal βγάζει σπυριά.

Αλλά είναι κι αυτό μια λύση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 15:45, 21-11-12:

#190
μια άλλη λύση είναι cygwin

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rempeskes

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Rempeskes
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Hair stylist . Έχει γράψει 5,593 μηνύματα.

O Rempeskes έγραψε στις 16:06, 21-11-12:

#191
...ή να κάνει τη δουλειά του ονλάην ο άνθρωπος
πχ στο codepad:

http://codepad.org/uUHSIUVi

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 16:48, 21-11-12:

#192
εδώ δε ξέρει να ξεχωρίζει το IDE από το compiler ακόμα, θα μάθει και terminal?

το Νetbeans είναι εξίσου απλό με Dev. Το Eclipse δεν είναι καθόλου καλή ιδεά για αρχάριο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 16:52, 21-11-12:

#193
σιγά την πυρηνική φυσική ρε παιδιά 5 βασικες εντολές του unix θελει να ξέρεις. Δηλαδή τι σκατά προγραμματισμό θα μάθει ο άλλος αν δεν έχει δει από πρώτο χέρι τι θα πει μεταγλώτιση και έχει μάθει σε κάθε πρόγραμμα να πατάει κουμπάκι "compile & run"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 16:57, 21-11-12:

#194
Ρε συ Μπιλλ ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης(?), τι θες τώρα εσύ;

Μπορεί να μην τον ενδιαφέρει καν στη πορεία ο προγραμματισμός και να το παρατήσει... τι να τα κάνει αυτά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

afanhs

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη afanhs
Ο afanhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 4 μηνύματα.

O afanhs έγραψε στις 01:16, 11-12-12:

#195
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, αν και αργησα λιγο να ξαναγραψω. Δοκιμασα ολες τις λυσεις που μου προτεινατε αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με βολεψαν και παρα πολυ οποτε μετα απο ψαξιμο κατεβασα το wxDev C++, το οποιο ειναι καπως καλυτερο απο το προηγουμενο dev που ειχα και τρεχει και στα 8 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
ΥΓ 1. Καποιοι προτεινατε να βαλω linux. Η αληθεια ειναι οτι τα 8 ηταν προ-εγκατεστημενα στο λαπτοπ που αγορασα πριν λιγο καιρο, για το οποιο εδωσα αρκετα και ομολογω πως δεν εχω ορεξη να τσονταρω και αλλα λεφτα σε αυτο (δεν ξερω καν ποσο θα μου κοστισει η αλλαγη αυτη). Οποτε μιας και ειμαι και αρχαριος και εχω μονο ενα μαθημα προγραμματισμου για αρχη θα αρκεστω σε αυτο.
ΥΓ 2. Ως απαντηση στο παραπανω μηνυμα, βρισκω τον προγραμματισμο αρκετα ενδιαφερον και σκεφτομαι στο μελλον να το συνδιασω με το αντικειμενο που σπουδαζω τωρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Dark_kronos
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.

O Dark_kronos Όλα είναι ψεύτικα έγραψε στις 01:51, 11-12-12:

#196
Αρχική Δημοσίευση από afanhs
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, αν και αργησα λιγο να ξαναγραψω. Δοκιμασα ολες τις λυσεις που μου προτεινατε αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με βολεψαν και παρα πολυ οποτε μετα απο ψαξιμο κατεβασα το wxDev C++, το οποιο ειναι καπως καλυτερο απο το προηγουμενο dev που ειχα και τρεχει και στα 8 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
ΥΓ 1. Καποιοι προτεινατε να βαλω linux. Η αληθεια ειναι οτι τα 8 ηταν προ-εγκατεστημενα στο λαπτοπ που αγορασα πριν λιγο καιρο, για το οποιο εδωσα αρκετα και ομολογω πως δεν εχω ορεξη να τσονταρω και αλλα λεφτα σε αυτο (δεν ξερω καν ποσο θα μου κοστισει η αλλαγη αυτη). Οποτε μιας και ειμαι και αρχαριος και εχω μονο ενα μαθημα προγραμματισμου για αρχη θα αρκεστω σε αυτο.
ΥΓ 2. Ως απαντηση στο παραπανω μηνυμα, βρισκω τον προγραμματισμο αρκετα ενδιαφερον και σκεφτομαι στο μελλον να το συνδιασω με το αντικειμενο που σπουδαζω τωρα.

Λοιπον, εχεις windows 8, θεωρεις οτι η μεταβαση σε linux θα σου κοστισει, προφανος δεν εχεις και πολλες γνωσεις και απο οτι εχω καταλαβει ο προγραμματισμος καπος μπηκε σφηνα στις σπουδες σου, δεν ειναι κυριο μερος τους δηλαδη.

Λοιπον, πρωτα απο ολα η μεταβαση στα linux δεν θα σου κοστισει τιποτα, ειναι ελευθερο λογισμικο. Και σαφως δεν θα πας σε καποιον τεχνικο για να στο βαλει αλλα θα πρεπει να το κανεις μονος σου. Αν δεν εισαι ετοιμος ή προθυμος να το κανεις μονος σου, δυσκολο να εχεις μελλον σχετικο με τον προγραμματισμο.
Ως αρχαριος δεν σε επιρεαζει, το ζητημα ειναι ποσο θελεις να ασχολιθεις ο ιδιος. Προγραμματιστης δεν γινεσε παρακολουθοντας μερικα μαθηματα σε πανεπιστιμιακο επιπεδο, προγραμματιστης γινεσαι λιωνοντας με τις ωρες μπροστα σε μια οθονη, επειδη το γουσταρεις.
Δεν σου λεω κατι με κακια, απλα θα πρεπει να εχεις καποια πραγματα υποψην σου και να σκεφτεις αν πραγματικα το θες. Και με ενα μαθημα προγραμματισμου δεν θα καταλαβεις τι πραγματα ειναι προγραμματισμος, ιδικα αν εισαι σε καποιο τμημα που δεν εχει ως αντικειμενο την πληροφορικη. Ψαχτο λιγο καλητερα, πειραματισου, βαλε και linux, βαλε και hackintosh, δες και πια ειναι η πραγματικη χρηση που κανεις και αποφασισε, οχι γιατι κατι ητανε προεγκατεστιμενο, αλλα γιατι ειναι στα μετρα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

afanhs

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη afanhs
Ο afanhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 4 μηνύματα.

O afanhs έγραψε στις 13:05, 11-12-12:

#197
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos
Λοιπον, εχεις windows 8, θεωρεις οτι η μεταβαση σε linux θα σου κοστισει, προφανος δεν εχεις και πολλες γνωσεις και απο οτι εχω καταλαβει ο προγραμματισμος καπος μπηκε σφηνα στις σπουδες σου, δεν ειναι κυριο μερος τους δηλαδη.

Λοιπον, πρωτα απο ολα η μεταβαση στα linux δεν θα σου κοστισει τιποτα, ειναι ελευθερο λογισμικο. Και σαφως δεν θα πας σε καποιον τεχνικο για να στο βαλει αλλα θα πρεπει να το κανεις μονος σου. Αν δεν εισαι ετοιμος ή προθυμος να το κανεις μονος σου, δυσκολο να εχεις μελλον σχετικο με τον προγραμματισμο.
Ως αρχαριος δεν σε επιρεαζει, το ζητημα ειναι ποσο θελεις να ασχολιθεις ο ιδιος. Προγραμματιστης δεν γινεσε παρακολουθοντας μερικα μαθηματα σε πανεπιστιμιακο επιπεδο, προγραμματιστης γινεσαι λιωνοντας με τις ωρες μπροστα σε μια οθονη, επειδη το γουσταρεις.
Δεν σου λεω κατι με κακια, απλα θα πρεπει να εχεις καποια πραγματα υποψην σου και να σκεφτεις αν πραγματικα το θες. Και με ενα μαθημα προγραμματισμου δεν θα καταλαβεις τι πραγματα ειναι προγραμματισμος, ιδικα αν εισαι σε καποιο τμημα που δεν εχει ως αντικειμενο την πληροφορικη. Ψαχτο λιγο καλητερα, πειραματισου, βαλε και linux, βαλε και hackintosh, δες και πια ειναι η πραγματικη χρηση που κανεις και αποφασισε, οχι γιατι κατι ητανε προεγκατεστιμενο, αλλα γιατι ειναι στα μετρα σου!
Φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και συμφωνω με τα οσα αναφερεις. Καταρχας οχι δεν ηξερα οτι το linux ειναι ελευθερο λογισμικο. Παντως παρολο που δεν ειναι το κυριο αντικειμενο των σπουδων μου ο προγραμματισμος, ισως ειναι το μαθημα που εχω αφιερωσει την περισσοτερη ωρα. Τελος παντων, αν ειναι θα σου στειλω ενα μηνυμα να σε ρωτησω καποια πραγματα για τα λειτουργικα, μην την κανουμε εδω την κουβεντα και ειναι λιγο ακυρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

εμμα_τριντεντ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη εμμα_τριντεντ
H εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,120 μηνύματα.

H εμμα_τριντεντ έγραψε στις 13:18, 11-12-12:

#198
Programming rulezZZzz

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Dark_kronos
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.

O Dark_kronos Όλα είναι ψεύτικα έγραψε στις 21:59, 12-12-12:

#199
Αρχική Δημοσίευση από afanhs
Φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και συμφωνω με τα οσα αναφερεις. Καταρχας οχι δεν ηξερα οτι το linux ειναι ελευθερο λογισμικο. Παντως παρολο που δεν ειναι το κυριο αντικειμενο των σπουδων μου ο προγραμματισμος, ισως ειναι το μαθημα που εχω αφιερωσει την περισσοτερη ωρα. Τελος παντων, αν ειναι θα σου στειλω ενα μηνυμα να σε ρωτησω καποια πραγματα για τα λειτουργικα, μην την κανουμε εδω την κουβεντα και ειναι λιγο ακυρη.
Εχει και σχετικα θεματα αν ενδιαφερεσε για τις γνωμες και αλλων. Μπορεις να να μου στειλεις πμ οποτε θες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

kiriazispao4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη kiriazispao4ever
Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 508 μηνύματα.

O kiriazispao4ever έγραψε στις 00:11, 21-12-12:

#200
Οπ...καιρο είχα να ρωτήσω

Χτες στο σχολείο κάναμε προγραμματισμό (ναι την βλακεια το αεππ...(εμενα μ'αρέσει)) και κατι λέγαμε και να μην τα πολυλογώ μου είπε η καθηγητρια οτι μπορουμε στην Logo να προγραμματισουμε ρομποτακια Lego να κουνιουνται...

απο χτες ψάχνω παντού να βρω τι σοι είναι αυτα τα 'ρομποτακια' και που μπορω να προμηθευτώ...
τα μόνα που βρήκα ειναι κατι lego mindstorms που είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
Έχετε καμια ιδέα τι σοι είναι αυτά? η που μπορω να βρω κατι αντιστοιχο φτηνά? (εννοω κατι με αισθητήρες που να συνδεεται με υπολογιστη και παιρνει προγραμμα )

ps* αν ειναι σε C++ ακομα καλύτερα...

ps*(2) συγγνωμη για τον τρόπο γραφής...το έγραψα ιδιαίτερα γρήγορα,μιας που βιάζομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Προγραμματισμός σε Python - Από kiriazispao4ever
      Το θέμα έχει λάβει 90 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Εξωσχολικές Δραστηριότητες.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-11-17 στις 22:01.
    • Προγραμματισμός στα πανεπιστήμια - Από παράξενος
      Το θέμα έχει λάβει 10 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Φοιτητικά θέματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 17-09-17 στις 15:43.
    • Προγραμματισμός - Από Γατόπαρδος.
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 24-11-12 στις 11:44.
    • Προγραμματισμος σε C - Από mcy91
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 04-01-10 στις 22:42.
    • Πλάνο-προγραμματισμός - Από princess
      Το θέμα έχει λάβει 8 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Διάφορα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 27-04-07 στις 10:03.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους