Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,083 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,842 μηνύματα σε 74,634 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Internet, χρήστες, εταιρίες και δικαστήρια

tsitsilegas

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη tsitsilegas
Ο tsitsilegas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 185 μηνύματα.

O tsitsilegas έγραψε στις 18:34, 26-10-06:

#1
Πρωτοτυπούμε παγκόσμια και πάλι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Προσφάτως, δημόσιο πρόσωπο μήνυσε το Blogme.gr για δυσφήμιση και άσεμνο σατυρικό περιεχόμενο.
Το πρόσωπο αυτό σατιρίζονταν μέσα από τις σελίδες κάποιου άλλου blog, το οποίο ήταν καταχωρημένο στο directory του Blogme και στις υπηρεσίες ροής RSS.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ακολούθησαν: διαδικασία του αυτοφώρου, κατάσχεση του σκληρού δίσκου, παραμονή στο κρατητήριο και προσαγωγή στην εισαγγελία.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ / ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ:

Δίχως καμιά προηγούμενη ειδοποίηση από τον μηνυτή ( για λόγους διευθέτησης της υπόθεσης , εξηγήσεων τεχνικών η μή,) έλαβε στην έδρα μου, αιφνιδιαστική επίσκεψη από αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εν παρουσία εισαγγελέα.
(Όντας υπεύθυνος διαχείρισης του Blogme, και μη έχοντας κάτι να φοβηθώ, ή να αποκρύψω, υπήρχαν δημοσιευμένα τα πλήρη στοιχεία μου- όπως και θα υπάρχουν μετά την επανέναρξη του site).
Αφού έγινε σχετική έρευνα, προανάκριση και κατάσχεση του σκληρού δίσκου, ακολούθησε σύλληψη.
Υπό τη συνοδεία των αστυνομικών οργάνων, οδηγήθηκα τέλος, στην Γενική Ασφάλεια Αθηνών ΓΑΔΑ.
Ακολουθώντας τις διαδικασίες του αυτοφώρου (αποτυπώματα , σχετική απολογία, κλπ ),
όπου η αστυνομία φυσικά ήταν υποχρεωμένη να πράξει εφόσον είχε προηγηθεί μήνυση προωθήθηκα για την διανυκτέρευση στα κρατητήρια.
Την επόμενη ημέρα, και έπειτα από την διαδικασία της φωτογράφησης, φορώντας χειροπέδες, όπως προβλέπει η διαδικασία, οδηγήθηκα στην εισαγγελία (Ευελπιδων), οπού διατάχτηκε περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά του internet οπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα site συλογής πληροφοριών το οποίο τεχνικά δεν είναι δυνατόν να σχετίζεται με το περιεχόμενο των κατοχυρωμένων ιστοσελίδων.
Έως σήμερα, σε καμία δημοκρατική χώρα δεν έχει υπάρξει παρόμοια δίωξη από θιγόμενο πρόσωπο, παρά μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα.
Αναφορικά, ως πιο πρόσφατα παραδείγματα έχουμε την Σιγκαπούρη και την Κίνα.
Οι περιπτώσεις των μηνύσεων ωστόσο, αφορούσαν τον ίδιο τον διωκόμενο που ήταν και ο ίδιος ο διαχειριστής του blog, και όχι το μέσο συγκέντρωσης των blogs και συλλογής πληροφοριών, καθώς είναι το Blogme.
Σημειωτέων, ότι ενώ κάποιοι χρήστες των blogs εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες του Google ώστε με λέξεις κλειδιά να εμφανιστούν αποτελέσματα με σκοπό να σατιρίσουν η να "δυσφημήσουν" διεθνή πρόσωπα όπως ο G. Bush, Ελληνικά κόμματα και υπουργούς, κανείς εξ αυτών δεν στράφηκε εναντίων του Google και των υπηρεσιών του, διότι το σκεπτικό είναι αφελές.
Σε αντίθεση με την περίπτωση του Blogme όπου υπάρχει ένα πρωτοφανές γεγονός νομικής αντιπαράθεσης.

Ο οποιοσδήποτε μέσος χρήστης του ιντερνετ , γνωρίζει τον αυτονόητο τρόπο λειτουργίας ενός οποιουδήποτε website συλλογής πληροφοριών όπως είναι το Blogme .
Γνωρίζει ποιο είναι το αντικείμενο του, καθώς γνωρίζει ότι σκοπός του είναι να συλλέγει πληροφορίες. Επίσης, ξέρει πως είναι αδιανόητο να ευθύνεται κάποιο ανάλογο website για περιεχόμενο που δεν υπάρχει μέσα στο ίδιο website, αλλά σε άλλες απομακρυσμένες ιστοσελίδες ή blogs, όπου δεν έχει την ευθύνη της διαχείριση και δεν συνυπογράφει.

Οποιοσδήποτε επίσης μέσος χρήστης γνωρίζει ότι η περίπτωση ενός blog (προσωπικού ηλεκτρονικού ημερολογίου),αποτελεί αυτό που λέει η ίδια η λέξη: προσωπικό ημερολόγιο, έκφρασης και ιδεών και που διεθνώς, διακατέχεται από τους ίδιους ιδιαίτερους "κανόνες" προσωπικής ευθύνης των περιεχομένων και της ιδιωτικής έκφρασης, που το διαφοροποιούν από την απλή ιστοσελίδα.
Πιστεύουμε ότι το οποιοδήποτε θιγόμενο πρόσωπο, εάν δεν γνωρίζει, οφείλει να διερευνήσει και να ενημερωθεί, προτού προβεί στην οποιαδήποτε ενέργεια.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να αναπαράγω αυτή τη στιγμή τους διαδικτυακούς "κανόνες" που διακρίνουν ένα blog, και την σχέση του η όχι, με ένα site συλογής πληροφοριών όπως είναι το Blogme.

Για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, μια επίσκεψη στους όρους χρήσης ενός blog , ή της εταιρίας που το φιλοξενεί, ή του παρέχει τη δωρεάν εφαρμογή , μπορεί να του δώσει μια γρήγορη απάντηση.
Το αποτέλεσμα της επιλεκτικής αυτής ποινικής δίωξης, είναι το Blogme να γίνει το μοναδικό website συλλογής πληροφοριών, που σηκώνει το βάρος αυτής της ενέργειας, ανάμεσα στα εκατοντάδες που υπάρχουν στο Ελληνικό και παγκόσμιο ιντερνερτ.
Πολλά, εκ των οποίων, εμφανίζουν με διαφόρους τρόπους, αποτελέσματα του επίμαχου blog και με υπηρεσίες αποθήκευσης. Τη στιγμή που το επίμαχο blog υφίσταται στα μεγαλύτερα ελληνικά sites συλλογής πληροφοριών, και ενώ το blogme είναι το μόνο το οποίο μηνύθηκε, ωστόσο δεν υποστηρίζω και την ποινική δίωξη και αυτών.

Το blogme ακολουθώντας την διεθνή δεοντολογία που διακρίνει τα sites συλλογής πληροφοριών, δεν φέρει καμία γνώμη τόσο για το συγκεκριμένο blog, όσο και για κανένα άλλο blog, καθώς και περιεχόμενο άλλης ιστοσελίδας που δεν συνυπογράφει.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η μήνυση η οποία μου ασκήθηκε θεωρώ ότι θίγει το κύρος και την αξιοπρέπεια μου, τόσο σε προσωπικό και οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η κατάσχεση του σκληρού δίσκου,
με εργασίες μου και backup αρχεία πελατών μου,οδήγησε στην επαγγελματική μου κατάρρευση (μιας προσωπικής επιχείρησης επιδοτούμενης από πρόγραμμα ανεργίας του ΟΑEΔ)με ανεπανόρθωτες επαγγελματικές και οικονομικές συνέπειες.
Η αξιοπιστία μου κλονίστηκε έναντι των πελατών μου,
καθώς και επιδεινώθηκε και κάποιο προσωπικό μου πρόβλημα, που δεν μπορώ να αναφέρω, και μόνο στις δικαστικές αρχές θα κοινοποιήσω.

Πιστεύοντας ότι η μήνυση εξαπολύθηκε εναντίον του blogme λόγω άγνοιας και λάθους συσχετισμού του με το επίμαχο blog, καθώς και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα που παρέχει ο νόμος στον οποιονδήποτε θιγόμενο πολίτη να στραφεί νομικά προς υπεράσπιση του , το Blogme δεν θα προβεί σε καμία νομική κίνηση εντυπωσιασμού η αμυντικού χαρακτήρα, (όπως πχ η ψευδή καταμήνυση), πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, παρά μόνο μετά το πέρας αυτής.

Δεδομένου όλων των παραπάνω γεγονότων, που αντικατοπτρίζουν την παρούσα κατάσταση, το Blogme , δεσμεύεται να δημοσιοποιήσει πολύ σύντομα τις λεπτομέρειες και τα πρόσωπα της υπόθεσης στον παγκόσμιο ιστό και στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προανακριτικών διαδικασιών, καιεπιφυλάσσεται να ανταπαντήσει με κάθε νόμιμη ενέργεια, μετά το πέρας της εκδίκασης, δια την αποκατάσταση του, επιθυμώντας την λύση να δώσουν τα αρμόδια δικαστήρια .

Αντώνης Τσιπρόπουλος
Υπεύθυνος διαχείρισης του Blogme
contact@blogme.gr
Aντιγραφή από εδώ: http://www.blogme.gr/blog/post/index/21/BLOGME

Νομίζω ότι το θέμα προσφέρεται, αν όχι για βαθύτατο προβληματισμό, τουλάχιστον για σχολιασμό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

faithplus1

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη faithplus1
Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 678 μηνύματα.

O faithplus1 έγραψε στις 19:00, 26-10-06:

#2
Είναι τόσο παράλογο που δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει λογική συζήτηση πάνω στο θέμα .
Μπορώ να το αποδώσω μόνο στην πλήρη ασχετοσύνη κάποιων αρμόδιων οργάνων που δεν έχουν συνειδητοποιήσει καν τί έκαναν.
Δεν ξέρω αν και ο ίδιος ο μηνυτής είχε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό που έγινε, γιατί άλλον μήνυσε και κάποιος που δεν έχει καμία σχέση συνελήφθη.
Αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή...Απορώ ποιο στέλεχος των διωκτικών αρχών διέταξε αυτή τη σύλληψη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

misslittledevil

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη misslittledevil
H misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 1,677 μηνύματα.

H misslittledevil έγραψε στις 19:16, 26-10-06:

#3
Μα τι να σχολιασεις κιολας?!

Παντως θα συμφωνησω με αυτο..
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1
Μπορώ να το αποδώσω μόνο στην πλήρη ασχετοσύνη κάποιων αρμόδιων οργάνων που δεν έχουν συνειδητοποιήσει καν τί έκαναν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 20:58, 26-10-06:

#4
εμένα πάντως με εντυπωσιάζει.....

υπάρχουν στο ίντερνετ σελίδες που χωρίς καμία αιδώ στρέφονται κατά της ίδιας της δημοκρατίας ... αυτής που τους δίνει το δίκαιωμα απλώχερα να την κατηγορούν....
κι αυτούς... τους αφήνουν ανενόχλητους....
τελικά είναι εκνευριστικό το πόσο λάθος μπορεί να είναι ένα νομικό σύστημα που στηρίζεται σε νόμους που εκετλούνται από αδαη και ημιμαθή άτομα!
Στην ελλάδα της ΕΕ, της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ!
ΕΛΕΟΣ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:11, 26-10-06:

#5
Και πέρα απο αυτό, φαντάζεσαι να σου καταστρέφουν έτσι την επιχείρηση σου (όπως ανέφερε ο μηνυθείς), επειδή είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 22:24, 26-10-06:

#6
http://www.blogme.gr/blog/post/index/21/BLOGMEΠωπω όσο βρίσκω πληροφορίες για το θέμα τόσο περισσότερο αγανακτώ με την ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα μας.

ΥΓ: Απ'οτι βλέπω φήμες λένε οτι αυτός που έκανε τη μήνυση και σατιριζόταν είναι ο ...Λιακόπουλος
Έλεος εις τον κύβο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Valder (Λυκούργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Valder
Ο Λυκούργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3,291 μηνύματα.

O Valder απορροφημένος στο επίχρυσο τουλάτε του έγραψε στις 22:40, 26-10-06:

#7
Αρχική Δημοσίευση από Michelle

ΥΓ: Απ'οτι βλέπω φήμες λένε οτι αυτός που έκανε τη μήνυση και σατιριζόταν είναι ο ...Λιακόπουλος
Έλεος εις τον κύβο!
Έϊ για κάτσε... ο Λιακόπουλος δεν ήταν που έλεγε ότι όσο και να τον πολεμούν εκείνος θα αγωνίζεται δυνατά κι ελληνικά; Ξαφνικά τι έγινε και τον πείραξε;

ΕΛΕΟC έπρεπε να πείς...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 22:43, 26-10-06:

#8
Οι bloggers πάντως πιστευουν οτι το θέμα έγινε για να μάθει ο Λιακό την ταυτότητα αυτού που τον σατιρίζει (φημολογείται οτι είναι το blog http://funel.blogspot.com/) και μετά να τον "συνετίσει" αλλιώς...

Πάντως έχει βουίξει η ελληνική μπλογκόσφαιρα απ'ότι φαίνεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

faithplus1

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη faithplus1
Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 678 μηνύματα.

O faithplus1 έγραψε στις 22:47, 26-10-06:

#9
Και ο Λιάκουρας όπως τον λέει ο funel, έκανε μήνυση στο blogme?
Σε λίγο θα έκανε μήνυση στο ίντερνετ γενικά και τα αρμόδια όργανα, με τις γνώσεις που διαθέτουν, θα ξεκινούσαν να συλλάβουν το ίντερεντ.
Δεν πάει καλά ο κόσμος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 22:49, 26-10-06:

#10
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1
Και ο Λιάκουρας όπως τον λέει ο funel, έκανε μήνυση στο blogme?
Σε λίγο θα έκανε μήνυση στο ίντερνετ γενικά και τα αρμόδια όργανα, με τις γνώσεις που διαθέτουν, θα ξεκινούσαν να συλλάβουν το ίντερεντ.
Δεν πάει καλά ο κόσμος
ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!
Ναι, έκανε μήνυση στο blogme επειδή λέει το είχε στο directory του και στο RSS feed!! Βλέπεις μάλλον κατάλαβε οτι δεν μπορεί να κάνει στο google

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 23:08, 26-10-06:

#11
μου κάνει εντύπωση όμως....

δεν έκλεισαν το blogspot αλλά το blogme


ε είναι να μην προβληματίζεσαι μετά? είναι να μην κάνεις θεωρίες συνομοσίας? είναι να αναρωτιέσαι γιατι ρε γμτ δεν έχεις και συ τέτοια θέση να έχεις καλές μίζες? ουπς... σκέφτηκα δυνατά ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 23:14, 26-10-06:

#12
Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ παραπάνω κουε (το blogspot είναι της google για όποιον δεν το γνωρίζει.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 23:16, 26-10-06:

#13
καταρχας tks για το διακριτικό τιπ


καταδεύτερον....
δεν υπάρχει δεύτερον... παραπλάνηση ήταν για να μειωσω την αξία του καταρχάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

The Djinn (Mario)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη The Djinn
Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,168 μηνύματα.

O The Djinn έγραψε στις 00:18, 27-10-06:

#14
ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙς ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΩς ΑΝΑΒΕΙ ΕΝΑ PC;;;;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!


Ελλαδισταν...εκει που οι αλλοι σταματανε,εμεις απλως ξεκιναμε!!!


"Τελος διαφημιστικου μηνυματος"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Djinn : 27-10-06 στις 01:10.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 00:25, 27-10-06:

#15
Ρε αναρχοαυτόνομε, πόσα έχεις πάρει για να τα πεις αυτά και να μας το κλείσουν το μαγαζί?? ααα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MonaXoS (Δημήτρης Αγοραστός)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη MonaXoS
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,527 μηνύματα.

O MonaXoS έγραψε στις 00:42, 27-10-06:

#16
Πω πω παίδες! Σήμερα έλειπα όλη μέρα κ δεν μπόρεσα να μπω στο φόρουμ. Ασχολήθηκα λίγο με το θέμα και χαίρομαι που κάποιος άλλος το ανέφερε εδώ πριν από εμένα γιατί πραγματικά πρόκειται για μία υπόθεση που νομίζω πως δεν αφορά μόνο όσους από εμάς είμαστε και bloggers, αλλά γενικότερα την κοινότητα του internet!!!

Σήμερα αυτός, αύριο εμείς!!!

Υ.Γ. Σκεφτήκατε κάποιου να του τη βαρέσει και να κάνει μήνυση π.χ. το e-steki (και το κάθε e-steki, έτσι; ) γιατί κάπως σε κάποια σελίδα αναφέρθηκε ένας αρνητικός χαρακτηρισμός για το πρόσωπό του; Δλδ έλεος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

The Djinn (Mario)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη The Djinn
Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,168 μηνύματα.

O The Djinn έγραψε στις 01:08, 27-10-06:

#17
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ
Ρε αναρχοαυτόνομε, πόσα έχεις πάρει για να τα πεις αυτά και να μας το κλείσουν το μαγαζί?? ααα???
ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!(κατσε να παω τωρα και σε κατι αλλα fora γιατι μεχρι αυριο πρεπει να σας τα εχω κλεισει τα ρημαδια...Ειμαι σαπιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς!!!!ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
Ρουφιανα rulezzzzzz !!!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,011 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 02:01, 27-10-06:

#18
UPDATE

Προειδοποιήθηκα ότι το κείμενο που υπήρχε εδώ και στην πρώτη σελίδα του blogme και που περιγράφω την κατάσταση της μήνυσης/σύλληψης , θα θεωρηθεί "υβριστικό"? για την αστυνομία και την εισαγγελία, εαν δε το κατεβάσω μέχρι αύριο το πρωί, όπου και θα παρέμβει εισαγγελέας.

Αν και δεν ανάφερα ποτέ ονόματα, αν και αναγνώρισα το δικαίώμα του οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη (όπως της αντίθετης πλευράς) να κινηθεί νομικά, αν και δεν έθιξα ποτέ τις αρχές,( ισα-ισα υποστήριξα ότι ήταν υποχρεωμένες να ακολουθήσουν την διαδικασία που είναι η ίδια για όλους, ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα, αν και δεν έθεσα ποτέ κανένα ζήτημα παρατυπίας) αναγκάζομαι να κατεβάσω το κείμενο μέχρι νεωτέρας.

Με αυτό το σκεπτικό αυτό συμπεραίνω, ότι όποιος από εσάς αναδημοσιεύσει η σχολιάσει στο blog του το αρχικό κείμενο ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο.
!!! ΕΛΛΑΔΑ 2006 !!!

Παρακάτω είναι μερικά από τα blogs που δήλωσαν συμπαράσταση .

(απο την ιδια σελιδα, κατι ωρες αργοτερα υποθετω..)Αμολυστε τον μπογια να τους μαζεψει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 02:30, 27-10-06:

#19
Ποιος θα μου φέρνει τσιγάρα στην φυλακή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

The Djinn (Mario)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη The Djinn
Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,168 μηνύματα.

O The Djinn έγραψε στις 02:48, 27-10-06:

#20
Πλακα στην πλακα...ειμαστε για κλαματα σαν χωρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 02:52, 27-10-06:

#21
Sorry αλλα ενα τετοιο γεγονος δεν μπορω να το σχολιασω στα σοβαρα ... πάντως μου θυμιζει πολυ το σαλο που ειχε γινε για την σελιδα που πουλουσε οnline "μεσο"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

The Djinn (Mario)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη The Djinn
Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,168 μηνύματα.

O The Djinn έγραψε στις 03:08, 27-10-06:

#22
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone
Sorry αλλα ενα τετοιο γεγονος δεν μπορω να το σχολιασω στα σοβαρα ... πάντως μου θυμιζει πολυ το σαλο που ειχε γινε για την σελιδα που πουλουσε οnline "μεσο"
Bρε συ λογικο ειναι...κι εγω ασοβαρα-ειρωνικα το σχολιασα, αλλα αυτον τον ανθρωπο τα τσακαλια μας μια χαρα σοβαρα τον τραβολογαγανε (οπως ελεγε και η γιαγια μου) και μια χαρα σοβαρα συνεχιζουν τις ηλιθιοτητες τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

misslittledevil

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη misslittledevil
H misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 1,677 μηνύματα.

H misslittledevil έγραψε στις 08:48, 27-10-06:

#23
Αρχική Δημοσίευση από katerina
UPDATE

Προειδοποιήθηκα ότι το κείμενο που υπήρχε εδώ και στην πρώτη σελίδα του blogme και που περιγράφω την κατάσταση της μήνυσης/σύλληψης , θα θεωρηθεί "υβριστικό"? για την αστυνομία και την εισαγγελία, εαν δε το κατεβάσω μέχρι αύριο το πρωί, όπου και θα παρέμβει εισαγγελέας.

Αν και δεν ανάφερα ποτέ ονόματα, αν και αναγνώρισα το δικαίώμα του οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη (όπως της αντίθετης πλευράς) να κινηθεί νομικά, αν και δεν έθιξα ποτέ τις αρχές,( ισα-ισα υποστήριξα ότι ήταν υποχρεωμένες να ακολουθήσουν την διαδικασία που είναι η ίδια για όλους, ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα, αν και δεν έθεσα ποτέ κανένα ζήτημα παρατυπίας) αναγκάζομαι να κατεβάσω το κείμενο μέχρι νεωτέρας.

Με αυτό το σκεπτικό αυτό συμπεραίνω, ότι όποιος από εσάς αναδημοσιεύσει η σχολιάσει στο blog του το αρχικό κείμενο ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο.
!!! ΕΛΛΑΔΑ 2006 !!!

Ελλας το μεγαλείο σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Valder (Λυκούργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Valder
Ο Λυκούργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3,291 μηνύματα.

O Valder απορροφημένος στο επίχρυσο τουλάτε του έγραψε στις 09:49, 27-10-06:

#24
Αν ο τύπος αυτός, λέει αλήθεια (ξαναλέω...αν), τότε κάπου έχει ξεπεραστεί ένα όριο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 11:02, 27-10-06:

#25
Λες valder; Δεν νομιζω ... απο την αλλη το blogme εγινε αρκετα γνωστο τωρα ....

Valder που το στειριζεις την υποψία σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Valder (Λυκούργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Valder
Ο Λυκούργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3,291 μηνύματα.

O Valder απορροφημένος στο επίχρυσο τουλάτε του έγραψε στις 11:42, 27-10-06:

#26
Έλα ρε Πανούλη, μη συγχύζεσαι. Έχει ξεπεραστεί ένα όριο, εννοώντας φυσικά όχι από τη δική του μεριά του ανθρώπου!

Τώρα γιατί τονίζω το αν. Κοίταξε να δείς. Έχω δει πολλά ευτράπελα στη ζωή μου από επαγγελματίες κάθε είδους άρα και από δημόσιους υπαλλήλους, αλλά υπάρχει περίπτωση να τον κηνύγησαν όντως για τη σελίδα του και αυτός τώρα επειδή σπάστηκε να τα παραφουσκώνει.

Σα να σε σταματήσουν δηλαδή για παράβαση ΚΟΚ και να γυρίσεις να γκρινιάξεις ότι επειδή σε κούνησαν 10 μέτρα να πας να δώσεις τα στοιχεία σου, αυξήθηκε το ποσοστό αναπηρίας σου κατά 1821%. Πάσχουμε δηλαδή κι από μια μηνυσιομανία να το πω; Κυνηγομανία; Καταπιεσομανία;

ΑΝ παρόλαυτα λέει όλη την αλήθεια ο άνθρωπος, τότε πρέπει να καταδικαστεί το σκηνικό, πολύ δε περισσότερο, αυτός που έδωσε τις εντολές. Η αστυνομία δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γιουχαιστεί. Τον χτύπησαν; Τον έκαναν ντα; Όχι! Απλά ακολούθησαν οι άνθρωποι τη διαδικασία που υπαγορεύεται από το νόμο. Το ζουμί είναι στο ποιός/ποιοί έδωσαν άδεια να ξεκινήσει η διαδικασία και όχι ποιοί την έφεραν εις πέρας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 12:05, 27-10-06:

#27
Πάντως θα απογοητευτώ πολύ αν είναι παραμύθι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Demelene

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Demelene
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 39 ετών , επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,851 μηνύματα.

O Demelene έγραψε στις 13:24, 27-10-06:

#28
Ο Valder έχει δίκιο. Το Internet είναι τρομερό εργαλείο για καλό και για κακό, καθώς η παραπληροφόρηση πάει σύνεφο. Δεν ξέρω για το θέμα απλά σε ορισμένα θέματα να κρατάτε και μια πισινή.

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone
Πάντως θα απογοητευτώ πολύ αν είναι παραμύθι
Δεν σε καταλαβαίνω. Δεν θα χαρείς που δεν είμαστε τόσο τριτοκοσμική? Δεν λέω ότι είμαστε ΟΚ αλλά το ότι θα απογοητευτείς αν κάτι που θα μας έκανε ρόμπες δεν είναι αλήθεια, λογικά δεν μου στέκεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

The Djinn (Mario)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη The Djinn
Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,168 μηνύματα.

O The Djinn έγραψε στις 13:28, 27-10-06:

#29
Γιατι θα στεναχωρηθεις βρε συ Πανο;
Εγω θα χαρω απιστευτα αν ειναι απλως μια παρα- φουσκωμενη ιστορια ολη αυτη!
1000 φορες να ειναι υπερβολες ολα αυτα παρα αληθειες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

faithplus1

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη faithplus1
Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 36 ετών . Έχει γράψει 678 μηνύματα.

O faithplus1 έγραψε στις 15:13, 27-10-06:

#30
Συμφωνώ με τους 2 αποπάνου.
Καλύτερα να είναι κακόγουστο αστείο και υπερβολή ενός ατόμου, παρά ένδειξη του πόσο πάσχουν οι θεσμοί.
Πάντως, όλη η συζήτηση που έχει ανοίξει, καταλήγει προς το παρόν ότι μάλλον δεν είναι ο γνωστός τηλεβιβλιοπώλης ο μηνυτής αλλά κάποιος άλλος.
Όπως και να'χει, έχω απόλυτα ικανή τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να κάνει κάτι τέτοιο. Πολύ σοφό αυτό που είπε ο Μάριος, ότι δε χρειάζεται καν να ξέρεις να ανοίγεις υπολογιστή, ολυτε ακόμα και να έχεις δει υπολογιστή εξωτερικά, για να είσαι στη δίωξη ηλ. εγκλήματος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 19:11, 27-10-06:

#31
Αρχική Δημοσίευση από Mario
Γιατι θα στεναχωρηθεις βρε συ Πανο;
Εγω θα χαρω απιστευτα αν ειναι απλως μια παρα- φουσκωμενη ιστορια ολη αυτη!
1000 φορες να ειναι υπερβολες ολα αυτα παρα αληθειες!
Γιατί κάποιος δεν θέλει να πληρώσει για διαφήμιση και ψάχνει δωρεάν τρόπους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Valder (Λυκούργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Valder
Ο Λυκούργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3,291 μηνύματα.

O Valder απορροφημένος στο επίχρυσο τουλάτε του έγραψε στις 19:26, 27-10-06:

#32
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone
Γιατί κάποιος δεν θέλει να πληρώσει για διαφήμιση και ψάχνει δωρεάν τρόπους
Μα δεν τα έκανε πλακάκια με το νόμο για να τον διαφημίσουν έτσι τσάμπα. Τον κυνήγησαν και απλά αναρρωτιέμαι αν έκανε την τρίχα, τριχιά. Το αν είναι τριχιά ψάχνουμε. Τρίχα όμως ήδη υπάρχει. Και στο κάτω κάτω λυπάσαι που δεν πλήρωσε κάποιος για διαφήμιση (όχι αυτός, έστω κάποιος άλλος), τη στιγμή που εσύ κι εγώ διαφημίζουμε τόσα και τόσα στις υπογραφές μας τσάμπα; Πχ το στέκι εσύ το έχεις βάλει gifάκι υπογραφή στο adslgr. Εγώ έχω βάλει το blog μου, αύριο θα βάλω κάτι άλλο. Όλοι κάνουμε τσάμπα διαφήμιση. Η κακή τσάμπα διαφήμιση είναι το spamming. Εκείνο ναί, είναι κακό αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 19:32, 27-10-06:

#33
Αρχική Δημοσίευση από Valder
Μα δεν τα έκανε πλακάκια με το νόμο για να τον διαφημίσουν έτσι τσάμπα. Τον κυνήγησαν και απλά αναρρωτιέμαι αν έκανε την τρίχα, τριχιά. Το αν είναι τριχιά ψάχνουμε. Τρίχα όμως ήδη υπάρχει. Και στο κάτω κάτω λυπάσαι που δεν πλήρωσε κάποιος για διαφήμιση (όχι αυτός, έστω κάποιος άλλος), τη στιγμή που εσύ κι εγώ διαφημίζουμε τόσα και τόσα στις υπογραφές μας τσάμπα; Πχ το στέκι εσύ το έχεις βάλει gifάκι υπογραφή στο adslgr. Εγώ έχω βάλει το blog μου, αύριο θα βάλω κάτι άλλο. Όλοι κάνουμε τσάμπα διαφήμιση. Η κακή τσάμπα διαφήμιση είναι το spamming. Εκείνο ναί, είναι κακό αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα μας.
Valder ειπα:
ότι αν όλα τα παραπάνω είναι παραμύθι θα απογοητευτώ περισσότερο από όταν διάβασα για πρώτη φορά την είδηση επειδή κάποιος δημιούργησε εντυπώσεις μόνο και μόνο για να αυξήσει τα στατιστικά του. Δλδ μιλάμε για ένα κακή τσάμπα διαφήμιση φαντάζομαι συμφωνείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Valder (Λυκούργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Valder
Ο Λυκούργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3,291 μηνύματα.

O Valder απορροφημένος στο επίχρυσο τουλάτε του έγραψε στις 20:20, 27-10-06:

#34
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone
Valder ειπα:
ότι αν όλα τα παραπάνω είναι παραμύθι θα απογοητευτώ περισσότερο από όταν διάβασα για πρώτη φορά την είδηση επειδή κάποιος δημιούργησε εντυπώσεις μόνο και μόνο για να αυξήσει τα στατιστικά του. Δλδ μιλάμε για ένα κακή τσάμπα διαφήμιση φαντάζομαι συμφωνείς
Έτσι πες το ρε άνθρωπε. Ανέλυε πιό πολύ τη σκέψη σου!

Περιττό να σου πώ ότι συμφωνώ στο ότι είναι κακή τσάμπα διαφήμιση. Απλά δε θα λυπηθώ. Μονοκονδυλιά και σβού, πάμε παρακάτω. Αν καθόμουν να στενοχωριόμουν για τον κάθε κακόβουλο, θα είχα βγάλει 50 φορές την επιδερμίδα μου και θα χόρευα trance ακούγοντας Χριστοδουλόπουλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

The Djinn (Mario)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη The Djinn
Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,168 μηνύματα.

O The Djinn έγραψε στις 21:07, 27-10-06:

#35
Αλλα και παλι τοσο παρακινδυνευμενη διαφημιση ρε παιδια...;;
Εδω ο τυπος τα χωνει και "καταγγελει" σχεδον χυμα, ολοκληρη αστυνομια και ολοκληρο τον κρατικο μηχανισμο.
Κι εμενα εχουν δει πολλα τα ματια μου οσον αφορα οτι στο net πολλοι κανουν τις τριχες,καραβοσκοινα, αλλα δεν ξερω...Δεν πιστευω να το "διακινδυνευε" τοσο πολυ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MonaXoS (Δημήτρης Αγοραστός)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη MonaXoS
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,527 μηνύματα.

O MonaXoS έγραψε στις 19:05, 28-10-06:

#36
Υπάρχουν εξελίξεις νομίζω... "Κάποιος" (αυτός ο οποίος αργότερα μάλλον θα μπει στο στόχαστρο του "επώνυμου" και θα κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση - αν η google δώσει τα στοιχεία του - για την σάτιρα που έκανε) ισχυρίζεται ότι ξέρει ποιος είναι ο μηνυτής και επιβεβαιώνει το όνομά του.

Από ότι φαίνεται έχει πολύ ζουμί η υπόθεση. Όπως και να έχει είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι η λογοκρισία στην σάτιρα και το ίντερνετ δεν θα περάσει.. http://mavrosgatos.blogspot.com/2006/10/28-2006.html#116204422083221051

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Hetfield (Paris)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Hetfield
Ο Paris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 315 μηνύματα.

O Hetfield Move b**ch έγραψε στις 11:39, 02-11-06:

#37
Εχει βουηξει ο τοπος για το ποιος ειναι ο μηνυτης. Ο μηνυτης ειναι ο Λιακοπουλος και το πολυσυζητημενο blog ειναι αυτο. Εχει πολυ πλακα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 06:07, 14-12-07:

#38
Σήμερα είναι η δίκη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MonaXoS (Δημήτρης Αγοραστός)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη MonaXoS
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,527 μηνύματα.

O MonaXoS έγραψε στις 12:41, 14-12-07:

#39
Ο Λιακόπουλος δεν παρευρίσκεται στο δικαστήριο, αλλά ο δικηγόρος του ζητάει νέα αναβολή... 14.2.2009 μάλλον η νέα ημερομηνία, αν τελικά αναβληθεί η δίκη.

Μα τι φοβάται επιτέλους ο Λ.; Ας γίνει η δίκη να τελειώνουμε! Μπορεί κάποιος να ζητάει αναβολές επ'αόριστον;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

misslittledevil

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη misslittledevil
H misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών . Έχει γράψει 1,677 μηνύματα.

H misslittledevil έγραψε στις 12:58, 14-12-07:

#40
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS
Ο Λιακόπουλος δεν παρευρίσκεται στο δικαστήριο, αλλά ο δικηγόρος του ζητάει νέα αναβολή... 14.2.2009 μάλλον η νέα ημερομηνία, αν τελικά αναβληθεί η δίκη.

Μα τι φοβάται επιτέλους ο Λ.; Ας γίνει η δίκη να τελειώνουμε! Μπορεί κάποιος να ζητάει αναβολές επ'αόριστον;
Οχι δεν μπορει.
Να ρωτησω.. Την νεα ημ/νια πως την γνωριζουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MonaXoS (Δημήτρης Αγοραστός)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη MonaXoS
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,527 μηνύματα.

O MonaXoS έγραψε στις 13:24, 14-12-07:

#41
UPDATE: Ο δικηγόρος του Λιακόπουλου ισχυριστηκε οτι ο πελάτης του δεν ελαβε την κλητευση λογω αλλαγης δ/νσης, οπότε και ζήτησε νέα αναβολή την οποία και πήρε.

Τελικά 18/2/2009 η νέα δίκη!!!

@MissLittleDevil: δεν ξέρω πως μπορούν οι νομικοί να υπολογίσουν στο περίπου πότε θα γίνει η επόμενη δίκη... Ίσως ο δικηγόρος να είχε στο μυαλό του μια νέα πιθανή ημερομηνία και έκανε σχετική πρόταση. Ιδέα δεν έχω... Απλά παρακολουθώ τα νέα που μεταδίδουν οι bloggers και τα μεταφέρω εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

deadhead_pirate

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη deadhead_pirate
Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,796 μηνύματα.

O deadhead_pirate έγραψε στις 13:26, 14-12-07:

#42
Μα καλά, μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου γράφεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

MonaXoS (Δημήτρης Αγοραστός)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη MonaXoS
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και επαγγέλεται Ψυχολόγος . Έχει γράψει 1,527 μηνύματα.

O MonaXoS έγραψε στις 14:13, 14-12-07:

#43
Όχι εγώ... Όπως είπα, απλά παρακολουθώ τα νέα που μεταδίδουν οι bloggers και τα μεταφέρω εδώ. 2-3 bloggers ήταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και μετέφεραν τα νέα μόλις τελείωσε η ολιγόλεπτη σημερινή "δίκη"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

deadhead_pirate

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη deadhead_pirate
Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,796 μηνύματα.

O deadhead_pirate έγραψε στις 14:16, 14-12-07:

#44
Με τέτοια περιγραφή, ήταν σαν κανονική αναμετάδοση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

The Djinn (Mario)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη The Djinn
Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3,168 μηνύματα.

O The Djinn έγραψε στις 15:08, 14-12-07:

#45

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Lorien

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Lorien
Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 4,294 μηνύματα.

O Lorien έγραψε στις 18:01, 14-12-07:

#46
Καραγκιοζιλικια. Και δε νομιζω να καταφερει τιποτα ο Λιακοπουλος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 20:45, 14-12-07:

#47
Χμ. καλά 2 χρόνια χρειάζεται ο κ. Λιακόπουλος να ετοιμαστεί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Κακή Επιρροή
H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,729 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε στις 20:48, 14-12-07:

#48
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone
Χμ. καλά 2 χρόνια χρειάζεται ο κ. Λιακόπουλος να ετοιμαστεί;

όχι αλλά ελπίζει ότι μέχρι τότε θα έχουν εμφανιστεί οι ΕΛ και θα έχουν κάνει μια χαψιά τον αντίπαλο του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Το avatar του χρήστη iJohnnyCash
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 16,004 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε στις 18:35, 11-06-08:

#49
Δικαστήριο των ΗΠΑ υποχρεώνει δύο εφήβους (16 ετών) να εκφράσουν την δημόσια απολογία τους χρησιμοποιώντας το Youtube.

Οι δύο έφηβοι επιτέθηκαν σε μια υπάλληλο που δούλευε εκείνη την ώρα στο "drive-through" της Taco Bell. Συγκεκριμένα της πέταξαν μια κούπα σόδα και παγωτό, την επίθεση την κατέγραψαν και την ανέβασαν στο youtube.

Η υπάλληλος κατάφερε να εντοπίσει τα profile των εφήβων που είχαν σε σελίδες όπως youtube και myspace με στόχο να πιάσει φιλίες έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι ήταν αυτοί. Έπειτα επικοινώνησε με τους γονείς τους και το θέμα έφτασε στις δικαστικές αρχές.

Ο δικαστής εφάρμοσε αυτή την ποινή σε συνδυασμό με 100 ώρες κοινωνικής εργασίας και 30$, το κόστος του καθαρισμού του fast foοd. Ο δικαστής θεωρεί ότι μια τέτοια ποινή ίσως αποτελέσει αιτία μείωσης των φαινόμενων όπου νέοι καταγράφουν φάρσες ή βίαια "κατορθώματα" και έπειτα δημοσιοποιούν.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Εδάδ

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Εδάδ
H Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,127 μηνύματα.

H Εδάδ www.youtube.com/watch?v=-WhQ5TiBHVk έγραψε στις 18:40, 11-06-08:

#50
Με το ίδιο νόμισμα, πολύ καλή φάση…

Αν και θα προτιμούσα παγωτό και πούπουλα αντί για δημόσια συγγνώμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iJohnnyCash : 11-06-08 στις 18:46. Αιτία: split
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους