×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,017 μέλη και 2,415,772 μηνύματα σε 75,316 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 656 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προβλημα κατα την αναπαραγωγη βιντεο

Hetfield (Paris)

Δραστήριο Μέλος

Ο Paris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 315 μηνύματα.

O Hetfield Move b**ch έγραψε: στις 16:25, 12-11-06:

#1
Εχω εγκατεστημενο το K-Lite Mega Codec Pack 1.60. Οταν παιζω ενα βιντεακι, αυτο εχει πολυ χαμηλη φωτεινοτητα! Πως γινεται να το αλλαξω;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,944 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 16:35, 12-11-06:

#2
Ισως να γίνεται μέσα από τις ρυθμήσεις του player αλλιώς από τις ρυθμήσεις του coder ...
Αν το πρόβλημα είναι μόνο σε ένα βίντεο, δεν θα σου πρότεινα να αλλάξεις κάτι, γιατί το πιο πιθανόν είναι έχεις υπερ-φωτισμό στα υπόλοιπα.

Αν πάλι το πρόβλημα δεν είναι σε ένα βίντεο, μπορείς να μου πεις ποίον player χρησιμοποιείς και συνήθως τι coder θέλουν τα βίντεο;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Hetfield (Paris)

Δραστήριο Μέλος

Ο Paris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 315 μηνύματα.

O Hetfield Move b**ch έγραψε: στις 17:27, 12-11-06:

#3
Το βρηκα. Τελικα εφταιγαν οι καινουργιοι drivers της nVidia, στους οποιους χαλασαν τα χρωματα. Τα εβαλα ολα default και λυθηκε το ζητημα. Thanks
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια