Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,274 εγγεγραμμένα μέλη και 2,131,033 μηνύματα σε 48,439 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 839 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki.

Εγγραφή Βοήθεια

Παίζει ρόλο η εμφάνιση τελικά;

phyllis (αθηνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη phyllis
H αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 405 μηνύματα.

H phyllis έγραψε στις 17:48, 07-01-07:

γεια σας!! να σας ρωτησω κατι? παιζει ρολο τελικα η εμφανιση στον αλλον? να σας πω γιατι.... προχτες βγηκα με φιλικο μου ζευγαρι και ενα φιλο τους που ηθελαν να μου γνωρισουν. λοιπον πολυ αστειος, πολυ οκ τυπος, αλλα εχω μια ενσταση. εχει ξυρισμενο το κεφαλι του. απο στυλ οχι επειδη δεν εχει μαλλια. εμενα μου φανηκε γλυκος και συμπαθητικος σα συνολο. και μου ζητησε τηλ οταν με γυριζε σπιτι και μου εστειλε μηνυμα το βραδακι οτι θελει να με ξαναδει. του απαντησα βεβαια και του ειπα οτι ναι γιατι οχι? το μονο που με ξενιζει ειναι οτι δεν εχει τριχα στο κεφαλι του... ειμαι υπερβολικη? δεν τον λες ωραιο αλλα με εκανε και γελαγα και ενιωθα ανετα. τα φωτα σας! τελικα η εμφανιση δεν παιζει ρολο ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Kakerlak

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Kakerlak
H Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 1,576 μηνύματα.

H Kakerlak μας γράφει με ένα αμαρετάκι δίπλα της έγραψε στις 17:52, 07-01-07:

εγω προσωπικα τρελενομαι για αντρες με ξυρισμενο κεφαλι
αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο...
θα προτιμουσεσ καποιον που ειχε τριχες στο κεφαλι οπως ειπες κ εσυ...
κ καθοταν στην καρεκλα αμηχανα κ δεν μιλουσε?
το γελιο ειναι ζωη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dark_kronos (Rognan)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Dark_kronos
Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μελισσοκόμος . Έχει γράψει 5,508 μηνύματα.

O Dark_kronos Mir ist kalt έγραψε στις 17:54, 07-01-07:

Τι παει να πει οτι ειχε ξυρισμενο κεφαλι; Δλδ αν ειχε καρφακια, μοικανα, καπελακι η οτιδηποτε αλλο θα αλλαζε κατι; ο ιδιος ανθρωπος ειναι, και τα μαλια αν κανετε καπια σοβαρη σχεση μπορεις να του πεις να τα αφησει. Και στο κατω-κατω αφου κολας τοσο πολυ στο κεφαλι του μαλλον καλητερα να μην κανεις τπτ γιατι δεν το κοβω για τπτ σοβαρο...

Παράθεση

phyllis (αθηνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη phyllis
H αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 405 μηνύματα.

H phyllis έγραψε στις 17:59, 07-01-07:

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos
Τι παει να πει οτι ειχε ξυρισμενο κεφαλι; Δλδ αν ειχε καρφακια, μοικανα, καπελακι η οτιδηποτε αλλο θα αλλαζε κατι; ο ιδιος ανθρωπος ειναι, και τα μαλια αν κανετε καπια σοβαρη σχεση μπορεις να του πεις να τα αφησει. Και στο κατω-κατω αφου κολας τοσο πολυ στο κεφαλι του μαλλον καλητερα να μην κανεις τπτ γιατι δεν το κοβω για τπτ σοβαρο...
οχι βρε απλα ρωτησα, ξερω οτι ακουγομαι καπως απλα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.... απλα δεν τον εχω συνηθισει μαλλον, ξερω οτι δεν παιζει ρολο αν ο αλλος εχει η δεν εχει μαλλια. ευχαριστω παντως! ειναι πολυ οκ τυπακος, με το αστειο του και πολυ ευγενικος επισης. δεν το περιμενα παντως να αντιδρασει τοσο αμεσα και να μου στειλει και μηνυμα. φιλια σε ολους!

Παράθεση

Corpse Bride

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Corpse Bride
H Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,067 μηνύματα.

H Corpse Bride έγραψε στις 19:16, 07-01-07:

Αμα σου αρεσει, δεν καταλαβαινω την ερωτηση..

Παράθεση

Giovanna

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Giovanna
H Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών . Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.

H Giovanna έγραψε στις 19:56, 07-01-07:

Κοιτα λιγο χαρακτηρα, και πως περνας μαζι του, τι νιωθεις.. γενικα δωσε μια ευκαιρια να δεις μηπως και το θεμα "τραβαει".
που ξερεις?
γενικα ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να καθοριζω τη σταση μου με βαση την εμφανιση του αλλου.. και προσπαθω να το τηρω. και, σκεψου και το αλλο...
σκεψου ενα μακρυμαλλη χωρις καθολου χιουμορ! η, ενα με ωραιο μαλλι, με παλιοχαρακτηρα..

γιαυτο σου λεω, αν ειναι να τον απορριψεις, απορριψε τον οχι λογω μαλλιου!

Παράθεση

Valder (Λυκούργος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Valder
Ο Λυκούργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3,396 μηνύματα.

O Valder Από το lux διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη έγραψε στις 19:58, 07-01-07:

Βέβαια παίζει ρόλο η εμφάνιση. Και ο χαρακτήρας. Και όλα! Έναν άνθρωπο λοιπόν, τον κρίνεις απ' όλα και στο τέλος βγάζεις το πόρισμα και λες "Ναι μου αρέσει" ή "Όχι δεν μου αρέσει". Έχεις μια επιλογή λοιπόν εδώ: Ή θεωρείς ότι η καράφλα είναι πιο σημαντική από τα άλλα χαρακτηριστικά του, ή όχι. Αν είναι πιό σημαντική, τότε άστονε τον άνθρωπο να πάει σε καμιά άλλη κοπελιά που θα τον εκτιμήσει περισσότερο στους άλλους τομείς. Αν όχι, προχώρα και μη σκέφτεσαι σα το παιδάκι που το δικό του αμαξάκι είναι κίτρινο ενώ των άλλων είναι κόκκινα.

Είσαι μικρή σε ηλικία; Μου φαίνεται ότι κάνεις τα εύκολα δύσκολα.

Παράθεση

crazy lover

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη crazy lover
H crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 163 μηνύματα.

H crazy lover έγραψε στις 20:07, 07-01-07:

Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να περνας καλα!!!!!
Αν περνας καλα μη δινεις σημασια κ κουασιμοδος να ειναι ο αλλος...!(Που λεει ο λογος δλδ γιατι πρεπει να σου αρεσει εστω κ λιγο....)Εγω λεω να προχωρησεις παντως!.....

Παράθεση

Cristina

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Cristina
H Cristina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 69 μηνύματα.

H Cristina έγραψε στις 21:59, 07-01-07:

Σε λίγο καιρό βλέπω να λατρεύεις τα ξυρισμένα κεφάλια και να δηλώνεις τρελλά ερωτευμένη!

Παράθεση

Founes

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Founes
Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,634 μηνύματα.

O Founes έγραψε στις 22:07, 07-01-07:

Αρχική Δημοσίευση από Cristina
Σε λίγο καιρό βλέπω να λατρεύεις τα ξυρισμένα κεφάλια και να δηλώνεις τρελλά ερωτευμένη!
...αυτό... ή να του ζητάς να δοκιμάσει να αλλάξει λίγο στύλ

Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.

• (View-All Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    omgzzz111

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους