Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,078 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,666 μηνύματα σε 74,624 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ασκήσεις στην C

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 21:54, 15-11-09:

#1
οποιος γνωριζει απο dev c ++ ας με βοηθησει εχω κολλησει σε μια ασκ... (στειλτε μου πμ)

ασκ
Να γραφεί πρόγραμμα που θα υπολογίζει τα ρέστα που πρέπει να δώσει ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 0.75€. Ο αλγόριθμος θα δέχεται το ποσό που πληρώνει ο πελάτης και θα επιστρέφει τον αριθμό των κερμάτων με αξία 2€, 1€, 0.50€, 0.20€ 0.10€ και 0.05€. Ο αλγόριθμος πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα ρέστα να δίνονται με τον μικρότερο δυνατό αριθμό νομισμάτων.

-----------------------------------------
κπς-κπ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 00:51, 16-11-09:

#2
Που την βρήκες αυτή; Άσκηση στη σχολή;


Έτοιμη άσκηση δεν είναι και πολύ καλό να σου δώσουμε, ξεκίνα εσύ και όπου κολλήσεις βλέπουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mariosxania (Μάριος)

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Mariosxania
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 537 μηνύματα.

O Mariosxania έγραψε στις 00:59, 16-11-09:

#3
Αρχική Δημοσίευση από nefi
οποιος γνωριζει απο dev c ++ ας με βοηθησει εχω κολλησει σε μια ασκ... (στειλτε μου πμ)

ασκ
Να γραφεί πρόγραμμα που θα υπολογίζει τα ρέστα που πρέπει να δώσει ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 0.75?. Ο αλγόριθμος θα δέχεται το ποσό που πληρώνει ο πελάτης και θα επιστρέφει τον αριθμό των κερμάτων με αξία 2?, 1?, 0.50?, 0.20? 0.10? και 0.05?. Ο αλγόριθμος πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα ρέστα να δίνονται με τον μικρότερο δυνατό αριθμό νομισμάτων.

-----------------------------------------
κπς-κπ??
Ελα ρε συ εύκολο είναι αυτό.Που αρκιβώς κολλάς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Φιλιον_Τερας

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Φιλιον_Τερας
Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,981 μηνύματα.

O Φιλιον_Τερας έγραψε στις 01:17, 16-11-09:

#4
Αρχική Δημοσίευση από nefi
οποιος γνωριζει απο dev c ++ ας με βοηθησει εχω κολλησει σε μια ασκ... (στειλτε μου πμ)

ασκ
Να γραφεί πρόγραμμα που θα υπολογίζει τα ρέστα που πρέπει να δώσει ένα αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 0.75?. Ο αλγόριθμος θα δέχεται το ποσό που πληρώνει ο πελάτης και θα επιστρέφει τον αριθμό των κερμάτων με αξία 2?, 1?, 0.50?, 0.20? 0.10? και 0.05?. Ο αλγόριθμος πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα ρέστα να δίνονται με τον μικρότερο δυνατό αριθμό νομισμάτων.

-----------------------------------------
κπς-κπ??
το dev δεν ειναι ο compiler?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 17:35, 16-11-09:

#5
δεν την θελω ετοιμη αλλα να με βοηθησετε να ξεκολλησω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Meddle

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Meddle
Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 56 μηνύματα.

O Meddle είναι γαμάτος έγραψε στις 18:36, 16-11-09:

#6
Το DevC++ που κολλάει με την ΑΕΠΠ; (btw άθλιο "IDE") Ασχολείσαι με C ή C++; Αν όχι, τότε μόνο και μόνο το γεγονός ότι σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορείς να γράψεις ΓΛΩΣΣΑ στο DevC++ σημαίνει πως πρέπει να ξαναδιαβάσεις το σχολικό και να πάρεις χαμπάρι το τι γίνεται.... Αν πάλι ασχολείσαι, κλείσε μουσικές, πισιά κτλ και σκέψου ήρεμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 18:58, 16-11-09:

#7
#include <stdio.h> main() { int e,z,r,h,k,w,c,f,g,j,l,x,re; float poso; scanf("%f",&poso); if (poso==0.75) {printf("δεν εχεις ρεστα");} if (poso<0.75) {printf("δεν συμπληρωνεται το ποσο");} if (poso>0.75) { poso-0.75=re; re*100=re; re/200=e; re%200=c; c/100=z; c%100=f; f/50=r; f%50=g; g/20=h; g%20=j; j/10=k; j%10=l; l/5=w; l%5=x; } printf("τα %d%d%d%d%d%d ρεστα ειναι",e*2+z*1+r*0.5+h*0.2+k*0.1+w*0.05); getchar(); getchar();}
τα e=2ευρα z=μονοευρα r=50λεπτα h=20λεπτα k=10λεπτα w=5λεπτα

re=ρεστα,
poso=τα λεφτα που βαζει κπς για το εισητηριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 19:08, 16-11-09:

#8
Ωραία.
Για αρχή τις παρατηρήσεις που καλό θα ήταν να τις έχετε όλοι:

1. Βάζουμε ονόματα μεταβλητών που δηλώνουν, τουλάχιστον έμεσα στο τι αναφέρονται.
Πχ, την μεταβλητή για τα μονόευρα δεν χρειάζεται να την δηλώσεις σαν z, μπορείς κάλλιστα να την δηλώσεις oneEuroCoin, one_euro_coin, coin_of_one_euro κτλ.

2. Βάζουμε στηλοθέτες (tabs).
Κακό παράδειγμα κώδικα (πέραν του δικού σου)

int function () { printf("this is a function"); return 0; } καλό παράδειγμα

int function () { printf("this is a function"); return 0; } Βάζε σχόλια. Στην αρχή σε κάθε γραμμή. Όπως τον εχεις γράψει ο κώδικας σου δεν διαβάζεται απο άνθρωπο, απλά. Αν μεθάυριο τον ξανακοιτάξεις ούτε η ίδια θα ξέρεις τι έγραψες και γιατί.


Έπειτα, το πιο σημαντικό λάθος όλων.
Το σύμβολο = στην C σημαίνει ανάθεση
και όχι ισότητα.

Δεν μπορείς να γράψεις:
poso-0.75=re; Αν θες η re να πάρει την τιμή poso - 0.75 την γράφεις ως:
re = poso - 0.75; Κάνε το ίδιο σε όλες.

Edit:

Άλλο ένα πεταχτό: δήλωνε τύπο στις συναρτήσεις σου.

Το
main() κάντο:

int main(int argc, char **argv) και κάτω κάτω πριν το τελευταίο } βάλε ένα:

return 0; Edit 2: Άλλο ένα πολύ βασικό

Το [re] είναι integer και πας να του βάλεις τιμή float.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 19:17, 16-11-09:

#9
παλι λαθος μου βγαζει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 19:20, 16-11-09:

#10
Έκανες τις αλλαγές που σου είπε ο Eruyomo? Δεν σου είπε την λύση, σου είπε τον τρόπο που πρέπει να γράψεις ώστε να καταλήξεις στην λύση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 19:20, 16-11-09:

#11
Αρχική Δημοσίευση από nefi
παλι λαθος μου βγαζει....
Κάνε post τον νέο σου κώδικα καθώς και copy/paste το λάθος που σου βγάζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 20:19, 16-11-09:

#12
#include <stdio.h> main() { int e,z,r,h,k,w,c,f,g,j,l,x,re; float poso; scanf("%f",&poso); poso=poso*100; if (poso==75) {printf("dn exeis resta");} if (poso<75) {printf("dn symplhronetai to poso");} if (poso>75) { re=poso-75; re=re*100; e=re/200; c=re%200; z=c/100; f=c%100; r=f/50; g=f%50; h=g/20; j=g%20; k=j/10; l=j%10; w=l/5; x=l%5; printf(" %dn",c); printf(" %dn",z); printf(" %dn",r); printf(" %dn",h); printf(" %dn",k); printf(" %dn",w); } getchar(); getchar(); getchar();} -----------------------------------------
το βρηκααααα!


[code]#include <stdio.h>
main()
{
int e=0,z=0,r=0,h=0,k=0,w=0,c,f,g,j,l,x,re;
float poso;
printf("rikse lefta");
scanf("%f",&poso);
poso=poso*100;
if (poso==75) {printf("δν εχεις ρεστα");}

if (poso<75) {printf("δν συμπληρωνεται το ποσο");}
if (poso>75)
{
re=poso-75;
e=re/200;
c=re%200;
z=c/100;
f=c%100;
r=f/50;
g=f%50;
h=g/20;
j=g%20;
k=j/10;
l=j%10;
w=l/5;
x=l%5;
printf(" τα ρεστα ειναι: %d 2eura, %d 1eura, %d 50lepta, %d 20lepta, %d 10lepta, %d 5lepta", e,z,r,h,k,w);
}
getchar();
getchar();
getchar();}[code\]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 21:39, 16-11-09:

#13
Και ο Eruyomo μιλάει σε τοίχο μάλλον
Που είναι βρε όλες οι συμβουλές καλής συγγραφής κώδικα που σου έδωσε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 21:43, 16-11-09:

#14
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Και ο Eruyomo μιλάει σε τοίχο μάλλον
Που είναι βρε όλες οι συμβουλές καλής συγγραφής κώδικα που σου έδωσε;

τρεχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 21:45, 16-11-09:

#15
Το να γράφεις καλό κώδικα είναι θέμα συνήθειας, ξεκίνα από τώρα αλλιώς θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 21:46, 16-11-09:

#16
οκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 22:01, 16-11-09:

#17
Δες μια πιο καλλωπισμένη έκδοση και σύγκρινε μόνη σου.

int main(int argc, char **argv) { int 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins, change; float poso; /* Εισαγωγή χρημάτων. */ printf("Ρίξε λεφτά.n"); scanf("%f", &poso); poso = poso * 100; /* Εάν το ποσό είναι ακριβές, δεν υπολογίζονται ρέστα. */ if ( poso == 75 ) { printf("Δεν έχεις ρέστα.n"); } /* Εάν το ποσό δεν επαρκεί, τυπώνεται αντίστοιχο μήνυμα. */ else if ( poso < 75 ) { printf("Δε συμπληρώνεται το ποσό.n"); } /* Αλλιώς, υπολογίζονται τα ρέστα. Ξεκινάμε με τα κέρματα μεγαλύτερης αξίας για να ελαχιστοποιήσουμε τον αριθμό των κερμάτων */ else { change = poso - 75; 2eurocoins = change / 200; change = change % 200; 1euroCoins = change / 100; change = change % 100; 50centCoins = change / 50; change = change % 50; 20centCoins = change / 20; change = change % 20; 10centCoins = change / 10; change = change % 10; 5centCoins = change / 5; change = change % 5; /* Εκτύπωση ρέστων */ printf("Τα ρέστα είναι: %d 2ευρα, %d 1ευρα, %d 50λεπτα, %d 20λεπτα, %d 10λεπτα, %d 5λεπτα", 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins); } return 0; } Έχει και newline στο τέλος eru

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 22:05, 16-11-09:

#18
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Δες μια πιο καλλωπισμένη έκδοση και σύγκρινε μόνη σου.

int main(int argc, char **argv) { int 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins, change; float poso; /* Εισαγωγή χρημάτων. */ printf("Ρίξε λεφτά.n"); scanf("%f", &poso); poso = poso * 100; /* Εάν το ποσό είναι ακριβές, δεν υπολογίζονται ρέστα. */ if ( poso == 75 ) { printf("Δεν έχεις ρέστα.n"); } /* Εάν το ποσό δεν επαρκεί, τυπώνεται αντίστοιχο μήνυμα. */ else if ( poso < 75 ) { printf("Δε συμπληρώνεται το ποσό.n"); } /* Αλλιώς, υπολογίζονται τα ρέστα. Ξεκινάμε με τα κέρματα μεγαλύτερης αξίας για να ελαχιστοποιήσουμε τον αριθμό των κερμάτων */ else { change = poso - 75; 2eurocoins = change / 200; change = change % 200; 1euroCoins = change / 100; change = change % 100; 50centCoins = change / 50; change = change % 50; 20centCoins = change / 20; change = change % 20; 10centCoins = change / 10; change = change % 10; 5centCoins = change / 5; change = change % 5; /* Εκτύπωση ρέστων */ printf("Τα ρέστα είναι: %d 2ευρα, %d 1ευρα, %d 50λεπτα, %d 20λεπτα, %d 10λεπτα, %d 5λεπτα", 2euroCoins, 1euroCoins, 50centCoins, 20centCoins, 10centCoins, 5centCoins); } return 0; } Έχει και newline στο τέλος eru
Κόβεσαι.

Αλλα στην περίπτωση που δεν κοβόσουν, ο κώδικας σου διαβάζεται.

@nefi, αν δούλεψε, έχεις κάνει την μισή δουλειά (να το μεταφράσω, το μισό βαθμό).
Μετέτρεψε τον κώδικα σου σαν αυτόν του anarki (απλά δεν ξεκινάς με νούμερα τις μεταβλητές) και θα πάρεις και τον άλλο μισό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 22:09, 16-11-09:

#19
Είναι demo πιο όμορφης εμφάνισης απλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 22:11, 16-11-09:

#20
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Είναι demo πιο όμορφης εμφάνισης απλά.
Και το newline τι το βαλες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 22:11, 16-11-09:

#21
Εσωτερικό αστείο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 23:17, 16-11-09:

#22
Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο θα δέχεται σαν είσοδο έναν ακέραιο αριθμό και θα εμφανίζει το αποτέλεσμα της διαίρεσης του αριθμού με το τελευταίο του ψηφίο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 23:25, 16-11-09:

#23
"Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις συμβουλές παιδιά."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 23:29, 16-11-09:

#24
Το πρόβλημα εδώ είναι το :

y=x%10

(????)

scanf("%d",&x);
y=x%10;
result=x/y;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 23:41, 16-11-09:

#25
????:what:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 23:54, 16-11-09:

#26
Το υπόλοιπο της διαίρεσης ενός αριθμού με το 10, σου δίνει το τελευταίο ψηφίο του αριθμού.
Παρακαλώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rania.

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Rania.
H Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.

H Rania. Και το κεφι μου θα κανω. έγραψε στις 11:43, 17-11-09:

#27
Ειναι οφ τοπικ αυτο το ποστ. Μην το διαγραψετε, ανοιχτε το σποιλερ οσοι θετε, απλα για να μην εκανα ξεχωριστο θρεντ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tebelis13

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη tebelis13
Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,244 μηνύματα.

O tebelis13 έγραψε στις 12:24, 17-11-09:

#28
Πες και ενα ευχαριστω σε αυτους που σε βοηθησαν εννοει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Iliaso

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Iliaso
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 5,464 μηνύματα.

O Iliaso έγραψε στις 12:56, 17-11-09:

#29
Nαι καλέ τόσες ασκήσεις έχεις βάλει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

harrym (Χάρης)

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη harrym
Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.

O harrym έγραψε στις 13:26, 17-11-09:

#30
Rania αν και δεν έχω ιδέα από Pascal οπότε συντακτικά, δε ξέρω αν έχεις κάνει κάποιο λάθος..
το <> απ' ότι είδα είναι έτσι...
αλλά έχεις βάλει κανονική διαίρεση με το 10, ενώ θέλουμε μόνο το υπόλοιπο της διαίρεσης με το 10 (% στη c++).. νομίζω mod στην pascal?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 13:45, 17-11-09:

#31
Ορίστε μια δικιά μου σε 2+ γλώσσες (το ίδιο πρόγραμμα)
#include<stdlib.h> cat /*dev/null;echo"w="$1"%10;scale=4;"$1"/w"|bc; cat <<*/ /*dev/null | cat > /dev/null */ (char * number) { printf("%fn", ( atof(number)) / (atoi(number) % 10));} int main(int argc, char **argv){cat(argv[1]); return 0;} Όπως βλέπετε έχει σημασία και το πως παρουσιάζεις τον κώδικα, όχι μόνο το να τρέχει

Υ.Γ. Δυστυχώς για την δεύτερη γλώσσα, μόνο σε linux (και ότι άλλο έχει cat, bc και /dev/null). Αλλα δεν χρειάζεται compile

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rania.

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Rania.
H Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.

H Rania. Και το κεφι μου θα κανω. έγραψε στις 15:04, 17-11-09:

#32
Αρχική Δημοσίευση από harrym
Rania αν και δεν έχω ιδέα από Pascal οπότε συντακτικά, δε ξέρω αν έχεις κάνει κάποιο λάθος..
το <> απ' ότι είδα είναι έτσι...
αλλά έχεις βάλει κανονική διαίρεση με το 10, ενώ θέλουμε μόνο το υπόλοιπο της διαίρεσης με το 10 (% στη c++).. νομίζω mod στην pascal?
Μωρε το υπολοιπο ειναι mod, oμως γιατι θελω το υπολοιπο της διαιρεσης? Διαιρω τον αριθμο με 10, παιρνω το τελευταιο ψηφιο του και με αυτο διαιρω παλι τον αρχικο αριθμο. Αυτο δεν ζηταει? Αυτο ζηταει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 15:19, 17-11-09:

#33
Αρχική Δημοσίευση από Rania.
Μωρε το υπολοιπο ειναι mod, oμως γιατι θελω το υπολοιπο της διαιρεσης? Διαιρω τον αριθμο με 10, παιρνω το τελευταιο ψηφιο του και με αυτο διαιρω παλι τον αρχικο αριθμο. Αυτο δεν ζηταει? Αυτο ζηταει.
Διαίρεση διά 10 δεν μας δίνει το τελευταίο ψηφίο.
xmod10 (x%10) μας το δίνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 15:23, 17-11-09:

#34
Το τελευταίο ψηφίο ενός αριθμού είναι το υπόλοιπο της διαίρεσης του με το 10.
π.χ. το τελευταίο ψηφίο του 12 είναι το 2. Το υπόλοιπο της διαίρεσης του 12 με το 10, είναι 2.
Εναλλακτικά μπορείς, αν οι τύποι μεταβλητών είναι ακέραιοι, να διαιρέσεις πρώτα και μετά να αφαιρέσεις από τον αρχικό αριθμό το αποτέλεσμα της διαίρεσης επί τον διαιρέτη.
12 / 10 = 1
12 - 1*10 = 2
Απο τον ορισμό της ακέραιας διαίρεσης με υπόλοιπο προκύπτουν και τα δυο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 15:26, 17-11-09:

#35
Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Το τελευταίο ψηφίο ενός αριθμού είναι το υπόλοιπο της διαίρεσης του με το 10.
π.χ. το τελευταίο ψηφίο του 12 είναι το 2. Το υπόλοιπο της διαίρεσης του 12 με το 10, είναι 2.
Εναλλακτικά μπορείς, αν οι τύποι μεταβλητών είναι ακέραιοι, να διαιρέσεις πρώτα και μετά να αφαιρέσεις από τον αρχικό αριθμό το αποτέλεσμα της διαίρεσης επί τον διαιρέτη.
12 / 10 = 1
12 - 1*10 = 2
Απο τον ορισμό της ακέραιας διαίρεσης με υπόλοιπο προκύπτουν και τα δυο
++. Βαριόμουν να το αναλύσω. xD Εύγε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 15:29, 17-11-09:

#36

........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 15:32, 17-11-09:

#37
Έχουν γίνει τουλάχιστον 5 ποστ με τη λύση αυτής της άσκησης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 15:33, 17-11-09:

#38
οκ τωρα τ ειδα sorry

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 15:37, 17-11-09:

#39
(περιμένω ποστ του Anarki: )

δεν κάνει τίποτα ^ 4

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rania.

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Rania.
H Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.

H Rania. Και το κεφι μου θα κανω. έγραψε στις 15:42, 17-11-09:

#40
Αι καλααααα, δεν ξερω τι επαθα και μπλοκαρα ε.
Μην καθεστε να μου εξηγειτε mod και div, τα ξερω απλα κατι μπλοκαρε στον εγκεφαλικο εγκεφαλο.
Α, δευτερη ερωτηση!
Υπαρχει συναρτηση στην Pascal οπως η Α_Μ(χ) που κραταει ακεραιο μερος στη ΓΛΩΣΣΑ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 15:59, 17-11-09:

#41
Αρχική Δημοσίευση από Rania.
Αι καλααααα, δεν ξερω τι επαθα και μπλοκαρα ε.
Μην καθεστε να μου εξηγειτε mod και div, τα ξερω απλα κατι μπλοκαρε στον εγκεφαλικο εγκεφαλο.
Α, δευτερη ερωτηση!
Υπαρχει συναρτηση στην Pascal οπως η Α_Μ(χ) που κραταει ακεραιο μερος στη ΓΛΩΣΣΑ?
Ναι, η Trunc().

Αρχική Δημοσίευση από Anarki
Έχουν γίνει τουλάχιστον 5 ποστ με τη λύση αυτής της άσκησης.
6.
Εμένα ήταν διπλή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Anarki (Αλέξης)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Anarki
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 2,928 μηνύματα.

O Anarki έγραψε στις 15:59, 17-11-09:

#42
Και η Floor(X) το ίδιο δεν κάνει; Απλά λογικά δεν κάνει μετατροπή σε ακέραια μεταβλητή μόνη της. Λέω εγώ τώρα, δεν έχω ιδέα απο pascal.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 16:31, 17-11-09:

#43
Η Floor και η Int κάνουν το ίδιο πράγμα. Η διαφορά τους με την Trunc είναι οτι η Trunc επιστρέφει ακέραιο.

Υ.Γ. Ούτε εγώ, Google ftw

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 18:27, 21-11-09:

#44
η συναρτηση exit() σε ποια βιβλιοθηκη περιλαμβανεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 18:36, 21-11-09:

#45
stdlib.h (στην στάνταρ βιβλιοθήκη... όπως είναι λογικό...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 18:41, 21-11-09:

#46
ευχαριστωωωωω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 18:44, 21-11-09:

#47
(το ξέρεις ότι η απάντηση ήταν ένα googlarisma away?)

exit() function c++

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 18:44, 21-11-09:

#48
ρε συ οταν βαζω την συναρτηση κ την βιβλιοθηκη μου βγαζει κατι περιεργα...γτ?
-----------------------------------------
Αρχική Δημοσίευση από djohn
(το ξέρεις ότι η απάντηση ήταν ένα googlarisma away?)

exit() function c++
οχι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Unkown-User

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Unkown-User
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,038 μηνύματα.

O Unkown-User έγραψε στις 18:49, 21-11-09:

#49
Αρχική Δημοσίευση από nefi
ρε συ οταν βαζω την συναρτηση κ την βιβλιοθηκη μου βγαζει κατι περιεργα...γτ?
Τι ακριβώς "περίεργο" σου βγάζει ... (?) Θες να μας στείλεις το κώδικά σου (?)

Να εχεις πρόβλημα στην exit() μου φαίνεται λιιιγο παράξενο...(!!!) Τέσπα, ας αρχίσουμε με το τι παράξενο σου βγάζει αυτός ο κακός κύριος κομπαηλερ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 18:55, 21-11-09:

#50
[code]/*
* stdlib.h
* This file has no copyright assigned and is placed in the Public Domain.
* This file is a part of the mingw-runtime package.
* No warranty is given; refer to the file DISCLAIMER within the package.
*
* Definitions for common types, variables, and functions.
*
*/
#ifndef _STDLIB_H_
#define _STDLIB_H_
/* All the headers include this file. */
#include <_mingw.h>

#define __need_size_t
#define __need_wchar_t
#define __need_NULL
#ifndef RC_INVOKED
#include <stddef.h>
#endif /* RC_INVOKED */
/*
* RAND_MAX is the maximum value that may be returned by rand.
* The minimum is zero.
*/
#define RAND_MAX 0x7FFF
/*
* These values may be used as exit status codes.
*/
#define EXIT_SUCCESS 0
#define EXIT_FAILURE 1
/*
* Definitions for path name functions.
* NOTE: All of these values have simply been chosen to be conservatively high.
* Remember that with long file names we can no longer depend on
* extensions being short.
*/
#ifndef __STRICT_ANSI__
#ifndef MAX_PATH
#define MAX_PATH (260)
#endif
#define _MAX_PATH MAX_PATH
#define _MAX_DRIVE (3)
#define _MAX_DIR 256
#define _MAX_FNAME 256
#define _MAX_EXT 256
#endif /* Not __STRICT_ANSI__ */

#ifndef RC_INVOKED
#ifdef __cplusplus
extern "C" {
#endif
#if !defined (__STRICT_ANSI__)
/*
* This seems like a convenient place to declare these variables, which
* give programs using WinMain (or main for that matter) access to main-ish
* argc and argv. environ is a pointer to a table of environment variables.
* NOTE: Strings in _argv and environ are ANSI strings.
*/
extern int _argc;
extern char** _argv;
/* imports from runtime dll of the above variables */
#ifdef __MSVCRT__
extern int* __cdecl __p___argc(void);
extern char*** __cdecl __p___argv(void);
extern wchar_t*** __cdecl __p___wargv(void);
#define __argc (*__p___argc())
#define __argv (*__p___argv())
#define __wargv (*__p___wargv())
#else /* !MSVCRT */
#ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
extern int* _imp____argc_dll;
extern char*** _imp____argv_dll;
#define __argc (*_imp____argc_dll)
#define __argv (*_imp____argv_dll)
#else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
__MINGW_IMPORT int __argc_dll;
__MINGW_IMPORT char** __argv_dll;
#define __argc __argc_dll
#define __argv __argv_dll
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#endif /* __MSVCRT */
#endif /* __STRICT_ANSI__ */
/*
* Also defined in ctype.h.
*/
#ifndef MB_CUR_MAX
#ifdef __DECLSPEC_SUPPORTED
# ifdef __MSVCRT__
# define MB_CUR_MAX __mb_cur_max
__MINGW_IMPORT int __mb_cur_max;
# else /* not __MSVCRT */
# define MB_CUR_MAX __mb_cur_max_dll
__MINGW_IMPORT int __mb_cur_max_dll;
# endif /* not __MSVCRT */
#else /* ! __DECLSPEC_SUPPORTED */
# ifdef __MSVCRT__
extern int* _imp____mbcur_max;
# define MB_CUR_MAX (*_imp____mb_cur_max)
# else /* not __MSVCRT */
extern int* _imp____mbcur_max_dll;
# define MB_CUR_MAX (*_imp____mb_cur_max_dll)
# endif /* not __MSVCRT */
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#endif /* MB_CUR_MAX */
/*
* MS likes to declare errno in stdlib.h as well.
*/
#ifdef _UWIN
#undef errno
extern int errno;
#else
_CRTIMP int* __cdecl _errno(void);
#define errno (*_errno())
#endif
_CRTIMP int* __cdecl __doserrno(void);
#define _doserrno (*__doserrno())
#if !defined (__STRICT_ANSI__)
/*
* Use environ from the DLL, not as a global.
*/
#ifdef __MSVCRT__
extern _CRTIMP char *** __cdecl __p__environ(void);
extern _CRTIMP wchar_t *** __cdecl __p__wenviron(void);
# define _environ (*__p__environ())
# define _wenviron (*__p__wenviron())
#else /* ! __MSVCRT__ */
# ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
extern char *** _imp___environ_dll;
# define _environ (*_imp___environ_dll)
# else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
__MINGW_IMPORT char ** _environ_dll;
# define _environ _environ_dll
# endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#endif /* ! __MSVCRT__ */
#define environ _environ
#ifdef __MSVCRT__
/* One of the MSVCRTxx libraries */
#ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
extern int* _imp___sys_nerr;
# define sys_nerr (*_imp___sys_nerr)
#else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
__MINGW_IMPORT int _sys_nerr;
# ifndef _UWIN
# define sys_nerr _sys_nerr
# endif /* _UWIN */
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#else /* ! __MSVCRT__ */
/* CRTDLL run time library */
#ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
extern int* _imp___sys_nerr_dll;
# define sys_nerr (*_imp___sys_nerr_dll)
#else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
__MINGW_IMPORT int _sys_nerr_dll;
# define sys_nerr _sys_nerr_dll
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#endif /* ! __MSVCRT__ */
#ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
extern char*** _imp__sys_errlist;
#define sys_errlist (*_imp___sys_errlist)
#else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
__MINGW_IMPORT char* _sys_errlist[];
#ifndef _UWIN
#define sys_errlist _sys_errlist
#endif /* _UWIN */
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
/*
* OS version and such constants.
*/
#ifdef __MSVCRT__
/* msvcrtxx.dll */
extern _CRTIMP unsigned __cdecl int* __p__osver(void);
extern _CRTIMP unsigned __cdecl int* __p__winver(void);
extern _CRTIMP unsigned __cdecl int* __p__winmajor(void);
extern _CRTIMP unsigned __cdecl int* __p__winminor(void);
#ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
# define _osver (*__p__osver())
# define _winver (*__p__winver())
# define _winmajor (*__p__winmajor())
# define _winminor (*__p__winminor())
#else
__MINGW_IMPORT unsigned int _osver;
__MINGW_IMPORT unsigned int _winver;
__MINGW_IMPORT unsigned int _winmajor;
__MINGW_IMPORT unsigned int _winminor;
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#else
/* Not msvcrtxx.dll, thus crtdll.dll */
#ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
extern unsigned int* _imp___osver_dll;
extern unsigned int* _imp___winver_dll;
extern unsigned int* _imp___winmajor_dll;
extern unsigned int* _imp___winminor_dll;
#define _osver (*_imp___osver_dll)
#define _winver (*_imp___winver_dll)
#define _winmajor (*_imp___winmajor_dll)
#define _winminor (*_imp___winminor_dll)
#else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
__MINGW_IMPORT unsigned int _osver_dll;
__MINGW_IMPORT unsigned int _winver_dll;
__MINGW_IMPORT unsigned int _winmajor_dll;
__MINGW_IMPORT unsigned int _winminor_dll;
#define _osver _osver_dll
#define _winver _winver_dll
#define _winmajor _winmajor_dll
#define _winminor _winminor_dll
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#endif
#if defined __MSVCRT__
/* although the _pgmptr is exported as DATA,
* be safe and use the access function __p__pgmptr() to get it. */
_CRTIMP char** __cdecl __p__pgmptr(void);
#define _pgmptr (*__p__pgmptr())
_CRTIMP wchar_t** __cdecl __p__wpgmptr(void);
#define _wpgmptr (*__p__wpgmptr())
#else /* ! __MSVCRT__ */
# ifndef __DECLSPEC_SUPPORTED
extern char** __imp__pgmptr_dll;
# define _pgmptr (*_imp___pgmptr_dll)
# else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
__MINGW_IMPORT char* _pgmptr_dll;
# define _pgmptr _pgmptr_dll
# endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
/* no wide version in CRTDLL */
#endif /* __MSVCRT__ */
/*
* This variable determines the default file mode.
* TODO: Which flags work?
*/
#if !defined (__DECLSPEC_SUPPORTED) || defined (__IN_MINGW_RUNTIME)
#ifdef __MSVCRT__
extern int* _imp___fmode;
#define _fmode (*_imp___fmode)
#else
/* CRTDLL */
extern int* _imp___fmode_dll;
#define _fmode (*_imp___fmode_dll)
#endif
#else /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#ifdef __MSVCRT__
__MINGW_IMPORT int _fmode;
#else /* ! __MSVCRT__ */
__MINGW_IMPORT int _fmode_dll;
#define _fmode _fmode_dll
#endif /* ! __MSVCRT__ */
#endif /* __DECLSPEC_SUPPORTED */
#endif /* Not __STRICT_ANSI__ */
_CRTIMP double __cdecl atof (const char*);
_CRTIMP int __cdecl atoi (const char*);
_CRTIMP long __cdecl atol (const char*);
#if !defined (__STRICT_ANSI__)
_CRTIMP int __cdecl _wtoi (const wchar_t *);
_CRTIMP long __cdecl _wtol (const wchar_t *);
#endif
_CRTIMP double __cdecl strtod (const char*, char**);
#if !defined __NO_ISOCEXT /* extern stub in static libmingwex.a */
__CRT_INLINE float __cdecl strtof (const char *nptr, char **endptr)
{ return (strtod (nptr, endptr));}
long double __cdecl strtold (const char * __restrict__, char ** __restrict__);
#endif /* __NO_ISOCEXT */
_CRTIMP long __cdecl strtol (const char*, char**, int);
_CRTIMP unsigned long __cdecl strtoul (const char*, char**, int);
#ifndef _WSTDLIB_DEFINED
/* also declared in wchar.h */
_CRTIMP double __cdecl wcstod (const wchar_t*, wchar_t**);
#if !defined __NO_ISOCEXT /* extern stub in static libmingwex.a */
__CRT_INLINE float __cdecl wcstof( const wchar_t *nptr, wchar_t **endptr)
{ return (wcstod(nptr, endptr)); }
long double __cdecl wcstold (const wchar_t * __restrict__, wchar_t ** __restrict__);
#endif /* __NO_ISOCEXT */
_CRTIMP long __cdecl wcstol (const wchar_t*, wchar_t**, int);
_CRTIMP unsigned long __cdecl wcstoul (const wchar_t*, wchar_t**, int);
#define _WSTDLIB_DEFINED
#endif
_CRTIMP size_t __cdecl wcstombs (char*, const wchar_t*, size_t);
_CRTIMP int __cdecl wctomb (char*, wchar_t);
_CRTIMP int __cdecl mblen (const char*, size_t);
_CRTIMP size_t __cdecl mbstowcs (wchar_t*, const char*, size_t);
_CRTIMP int __cdecl mbtowc (wchar_t*, const char*, size_t);
_CRTIMP int __cdecl rand (void);
_CRTIMP void __cdecl srand (unsigned int);
_CRTIMP void* __cdecl calloc (size_t, size_t) __MINGW_ATTRIB_MALLOC;
_CRTIMP void* __cdecl malloc (size_t) __MINGW_ATTRIB_MALLOC;
_CRTIMP void* __cdecl realloc (void*, size_t);
_CRTIMP void __cdecl free (void*);
_CRTIMP void __cdecl abort (void) __MINGW_ATTRIB_NORETURN;
_CRTIMP void __cdecl exit (int) __MINGW_ATTRIB_NORETURN;
/* Note: This is in startup code, not imported directly from dll */
int __cdecl atexit (void (*)(void));
_CRTIMP int __cdecl system (const char*);
_CRTIMP char* __cdecl getenv (const char*);
/* bsearch and qsort are also in non-ANSI header search.h */
_CRTIMP void* __cdecl bsearch (const void*, const void*, size_t, size_t,
int (*)(const void*, const void*));
_CRTIMP void __cdecl qsort (void*, size_t, size_t,
int (*)(const void*, const void*));
_CRTIMP int __cdecl abs (int) __MINGW_ATTRIB_CONST;
_CRTIMP long __cdecl labs (long) __MINGW_ATTRIB_CONST;
/*
* div_t and ldiv_t are structures used to return the results of div and
* ldiv.
*
* NOTE: div and ldiv appear not to work correctly unless
* -fno-pcc-struct-return is specified. This is included in the
* mingw32 specs file.
*/
typedef struct { int quot, rem; } div_t;
typedef struct { long quot, rem; } ldiv_t;
_CRTIMP div_t __cdecl div (int, int) __MINGW_ATTRIB_CONST;
_CRTIMP ldiv_t __cdecl ldiv (long, long) __MINGW_ATTRIB_CONST;
#if !defined (__STRICT_ANSI__)
/*
* NOTE: Officially the three following functions are obsolete. The Win32 API
* functions SetErrorMode, Beep and Sleep are their replacements.
*/
_CRTIMP void __cdecl _beep (unsigned int, unsigned int);
_CRTIMP void __cdecl _seterrormode (int);
_CRTIMP void __cdecl _sleep (unsigned long);
_CRTIMP void __cdecl _exit (int) __MINGW_ATTRIB_NORETURN;
/* _onexit is MS extension. Use atexit for portability. */
/* Note: This is in startup code, not imported directly from dll */
typedef int (* _onexit_t)(void);
_onexit_t __cdecl _onexit( _onexit_t );
_CRTIMP int __cdecl _putenv (const char*);
_CRTIMP void __cdecl _searchenv (const char*, const char*, char*);

_CRTIMP char* __cdecl _ecvt (double, int, int*, int*);
_CRTIMP char* __cdecl _fcvt (double, int, int*, int*);
_CRTIMP char* __cdecl _gcvt (double, int, char*);
_CRTIMP void __cdecl _makepath (char*, const char*, const char*, const char*, const char*);
_CRTIMP void __cdecl _splitpath (const char*, char*, char*, char*, char*);
_CRTIMP char* __cdecl _fullpath (char*, const char*, size_t);
_CRTIMP char* __cdecl _itoa (int, char*, int);
_CRTIMP char* __cdecl _ltoa (long, char*, int);
_CRTIMP char* __cdecl _ultoa(unsigned long, char*, int);
_CRTIMP wchar_t* __cdecl _itow (int, wchar_t*, int);
_CRTIMP wchar_t* __cdecl _ltow (long, wchar_t*, int);
_CRTIMP wchar_t* __cdecl _ultow (unsigned long, wchar_t*, int);
#ifdef __MSVCRT__
_CRTIMP __int64 __cdecl _atoi64(const char *);
_CRTIMP char* __cdecl _i64toa(__int64, char *, int);
_CRTIMP char* __cdecl _ui64toa(unsigned __int64, char *, int);
_CRTIMP __int64 __cdecl _wtoi64(const wchar_t *);
_CRTIMP wchar_t* __cdecl _i64tow(__int64, wchar_t *, int);
_CRTIMP wchar_t* __cdecl _ui64tow(unsigned __int64, wchar_t *, int);
_CRTIMP wchar_t* __cdecl _wgetenv(const wchar_t*);
_CRTIMP int __cdecl _wputenv(const wchar_t*);
_CRTIMP void __cdecl _wsearchenv(const wchar_t*, const wchar_t*, wchar_t*);
_CRTIMP void __cdecl _wmakepath(wchar_t*, const wchar_t*, const wchar_t*, const wchar_t*, const wchar_t*);
_CRTIMP void __cdecl _wsplitpath (const wchar_t*, wchar_t*, wchar_t*, wchar_t*, wchar_t*);
_CRTIMP wchar_t* __cdecl _wfullpath (wchar_t*, const wchar_t*, size_t);
_CRTIMP unsigned int __cdecl _rotl(unsigned int, int) __MINGW_ATTRIB_CONST;
_CRTIMP unsigned int __cdecl _rotr(unsigned int, int) __MINGW_ATTRIB_CONST;
_CRTIMP unsigned long __cdecl _lrotl(unsigned long, int) __MINGW_ATTRIB_CONST;
_CRTIMP unsigned long __cdecl _lrotr(unsigned long, int) __MINGW_ATTRIB_CONST;
#endif
#ifndef _NO_OLDNAMES
_CRTIMP int __cdecl putenv (const char*);
_CRTIMP void __cdecl searchenv (const char*, const char*, char*);
_CRTIMP char* __cdecl itoa (int, char*, int);
_CRTIMP char* __cdecl ltoa (long, char*, int);
#ifndef _UWIN
_CRTIMP char* __cdecl ecvt (double, int, int*, int*);
_CRTIMP char* __cdecl fcvt (double, int, int*, int*);
_CRTIMP char* __cdecl gcvt (double, int, char*);
#endif /* _UWIN */
#endif /* Not _NO_OLDNAMES */
#endif /* Not __STRICT_ANSI__ */
/* C99 names */
#if !defined __NO_ISOCEXT /* externs in static libmingwex.a */
/* C99 name for _exit */
void __cdecl _Exit(int) __MINGW_ATTRIB_NORETURN;
#ifndef __STRICT_ANSI__ /* inline using non-ansi functions */
__CRT_INLINE void __cdecl _Exit(int status)
{ _exit(status); }
#endif
typedef struct { long long quot, rem; } lldiv_t;
lldiv_t __cdecl lldiv (long long, long long) __MINGW_ATTRIB_CONST;
__CRT_INLINE long long __cdecl llabs(long long _j)
{return (_j >= 0 ? _j : -_j);}
long long __cdecl strtoll (const char* __restrict__, char** __restrict, int);
unsigned long long __cdecl strtoull (const char* __restrict__, char** __restrict__, int);
#if defined (__MSVCRT__) /* these are stubs for MS _i64 versions */
long long __cdecl atoll (const char *);
#if !defined (__STRICT_ANSI__)
long long __cdecl wtoll (const wchar_t *);
char* __cdecl lltoa (long long, char *, int);
char* __cdecl ulltoa (unsigned long long , char *, int);
wchar_t* __cdecl lltow (long long, wchar_t *, int);
wchar_t* __cdecl ulltow (unsigned long long, wchar_t *, int);
/* inline using non-ansi functions */
__CRT_INLINE long long __cdecl atoll (const char * _c)
{ return _atoi64 (_c); }
__CRT_INLINE char* __cdecl lltoa (long long _n, char * _c, int _i)
{ return _i64toa (_n, _c, _i); }
__CRT_INLINE char* __cdecl ulltoa (unsigned long long _n, char * _c, int _i)
{ return _ui64toa (_n, _c, _i); }
__CRT_INLINE long long __cdecl wtoll (const wchar_t * _w)
{ return _wtoi64 (_w); }
__CRT_INLINE wchar_t* __cdecl lltow (long long _n, wchar_t * _w, int _i)
{ return _i64tow (_n, _w, _i); }
__CRT_INLINE wchar_t* __cdecl ulltow (unsigned long long _n, wchar_t * _w, int _i)
{ return _ui64tow (_n, _w, _i); }
#endif /* (__STRICT_ANSI__) */
#endif /* __MSVCRT__ */
#endif /* !__NO_ISOCEXT */

#ifdef __cplusplus
}
#endif
#endif /* Not RC_INVOKED */
#endif /* Not _STDLIB_H_ */[code\]
-----------------------------------------
σε εστειλα?...λολ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • ΑΕΠΠ Βοήθεια/Απορίες στην ΑΕΠΠ - Ασκήσεις - Από katergaris
      Το θέμα έχει λάβει 2482 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 11-06-17 στις 05:40.
    • Απορίες/Ασκήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Από active_F
      Το θέμα έχει λάβει 107 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σχολές-Τμήματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-06-17 στις 19:08.
    • ΑΕΠΠ Προτεινόμενες ασκήσεις στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 181 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 21-10-14 στις 12:38.
    • Αλγεβρα Ασκήσεις στην Τριγωνομετρία - Από mostel
      Το θέμα έχει λάβει 52 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Γενική Παιδεία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-07-12 στις 13:19.
    • ΑΕΠΠ [2007 - 2008] Ασκήσεις στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 132 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-09-08 στις 14:59.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους