Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,080 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,709 μηνύματα σε 74,627 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ασκήσεις στην C

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 14:57, 10-01-10:

#101
οχι. μονο το πρωτο ερωτημα ειναι σωστο. τα υπολοιπα τρεχουν κανονικα αλλα ειναι λαθος. απο το δευτερο ερωτημα και μετα κολλαω. α! και κατι ακομα. το pdf που θελω να ανεβασω ειναι 127 k.b αλλα δεν το ανεβαζει. γιατι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 15:12, 10-01-10:

#102
Την συνάρτηση add δεν την έχεις υλοποιήσει.
Γιατί γράφεις
printf("n");
χωρίς το slash \ ?

Επίσης σε άλλο σημείο λες
else printf("%dn%dn%dn",pinakas[i][j]);
Ένα στοιχείο θα τυπώσεις, άρα γιατί 3 φορές το %?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 15:18, 10-01-10:

#103
γι αυτο δεν τα βαζω σε code tags γιατι δεν εμφανιζει πουθενα τα \ .εγω τα βαζω! οσο για το δευτερο εχεισ δικιο απλα εχω κανει αρκετεσ προσπαθειεσ και ξεχασα να σβησω τα υπολοιπα. αλλα οπωσ και να εχει ε τρεχει σωστα ετσι. το pdf πως να σου το στειλω;
-----------------------------------------
βαλτο να τρεξει να δεισ πωσ τρεχει! αυτο με την προσθεση των πινακων γινεται με αλλο πιο ευκολο τροπο αντι να ορισω τους πινακες α και β; και πως θα αντικαταστησω τον πινακα c με την τριτη στηλη του πινακα ωστε να φτιαχτει ο τελικοσ πινακας; και το ιδιο εννοειται και για το τριτο ερωτημα. και οταν λεει να αθροισεισ τα στοιχεια τησ πρωτης και δευτερης στηλης στα αντιστοιχα στοιχεια της τριτης, σιγουρα εννοει να προσθεσω τα στοιχεια των δυο πρωτων στηλων και να τα αντικαταστησω με την τριτη, ή να προσθεσω τα στοιχεια και των τριων και να αντικαταστησω με το αποτελεσμα την τριτη στηλη;
-----------------------------------------
να γινει συναρτηση που δεχεται σαν ορισμα 1 συμβολοσειρα και την αντιστρεφει. και την εκτυπωνει αντεστραμμενη.

οποιος ξερει ας βοηθησει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 20:20, 10-01-10:

#104
Στην δεύτερη, αφού διαβάσεις το string, χρησιμοποιείς την strlen για να μετρήσεις το μήκος του και δημιουργείς έναν πίνακα με μήκος strlen. Και μετά απλά βάζεις pinΑ[0]==pinΒ[strlen-1], pinΑ[1]==pinΒ[strlen-2] κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 21:00, 10-01-10:

#105
#include<stdio.h>
#include<string.h>
void reverseString (char a[], int n)
{
int i,temp;
for(i=0;i>n/2;i++)
{
temp=a[i];
a[i]=a[n-i-1];
a[n-i-1]=temp;
}
}
int main(void)
{
int i=0;
int n;
char a[n];
printf("Dwse thn symboloseira:\n");
scanf("%s",a);
printf("H symboloseira antestrammenh einai:\n");
reverseString(a,n);
puts(a);
system("pause");
}



εγω εανα αυτο. τι δεν παει καλα; η συναρτηση ειναι ενταξει; γιατι λεει να κανεισ συναρτηση που να αντιστρεφει!
-----------------------------------------
απλα μετα δεν την τυπωνει αντεστραμμενη και δεν ξερω πως να το κανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 21:12, 10-01-10:

#106
Στο n δεν έχεις δώσει τιμή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chara3

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Chara3
H Chara3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H Chara3 έγραψε στις 22:00, 10-01-10:

#107
#include<stdio.h>
#include<string.h>
void reverseString (char a[], int n)
{
int i,temp;
for(i=0;i>n/2;i++)
{
temp=a[i];
a[i]=a[n-i-1];
a[n-i-1]=temp;
}
}
int main(void)
{
int i,n;
char k[n];
printf("Dwse thn symboloseira:\n");
scanf("%s",k);
n=strlen(k);
reverseString(k,n);
for(i=0;i<n;i++)
{
printf("%s\t",k[n-i-1]);
}
system("pause");
}



παλι δεν τρεχει ετσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 23:02, 10-01-10:

#108
int i; //deixnei stin prwti thesi
int l; //deixnei stin teleftaia thesi, strlen(string) -1
char temp;
for(i=0, l = strlen(string)-1; i<= l; i++ ,l--)
{
temp=str[i];
str[i]=str[l];
str[l]=temp;
}
Για δοκίμασε κάτι τέτοιο για να κάνεις την αντιστροφή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rania.

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Rania.
H Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.

H Rania. Και το κεφι μου θα κανω. έγραψε στις 00:02, 14-01-10:

#109
Γεια σας. Μετα απο λιγο διαβασμα C, αποφασισα να γραψω το πρωτο μου προγραμμα.

#include <stdio.h> main() { int a, b; float mo; printf("δωσε δυο αριθμους.n"); scanf(" %d %d ", &a &b); mo=(a+b)/2.0; If (mo>=10) printf("μεσος ορος μεγαλυτερος απο το δεκα: %d.n",mo); else printf("μεσος ορος μικροτερος απο το δεκα: %d.n", mo); } exit(0); Βεβαια μεχρι το κεφαλαιο που εχω διαβασει δεν μου ξεκαθαριζει με ποια εντολη τερματιζω τελικα ενα προγραμμα. Σε κατι παραδειγματα εβαζε exit(0) παντως, οποτε. :p
Φυσικα προκειται για ενα υψιστης σημασια προγραμμα που θα διευκολυνει την ανθρωπινη ζωη.
Και εχει και νιουλαην!
(για καποιο λογο δεν μου βγαζει την καθετο στο \n μεσα στα κοουντ ταγκζ, εβαλα τελεια αντ'αυτου.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Zed

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Zed
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 29 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.

O Zed Lie to me... έγραψε στις 00:07, 14-01-10:

#110
Αρχική Δημοσίευση από Rania.
(για καποιο λογο δεν μου βγαζει την καθετο στο n μεσα στα κοουντ ταγκζ, εβαλα τελεια αντ'αυτου.)
Ναι, δεν το κάνει...

Μπορείς να βάλεις και
system("pause");
για να παγώνει, ή έστω τον μπακάλικο τρόπο, να περιμένει να διαβάσει από το πληκτρολόγιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 00:43, 14-01-10:

#111
Αρχική Δημοσίευση από Rania.
Γεια σας. Μετα απο λιγο διαβασμα C, αποφασισα να γραψω το πρωτο μου προγραμμα.

#include <stdio.h> main() { int a, b; float mo; printf("δωσε δυο αριθμους.n"); scanf(" %d %d ", &a &b); mo=(a+b)/2.0; If (mo>=10) printf("μεσος ορος μεγαλυτερος απο το δεκα: %d.n",mo); else printf("μεσος ορος μικροτερος απο το δεκα: %d.n", mo); } exit(0); Βεβαια μεχρι το κεφαλαιο που εχω διαβασει δεν μου ξεκαθαριζει με ποια εντολη τερματιζω τελικα ενα προγραμμα. Σε κατι παραδειγματα εβαζε exit(0) παντως, οποτε. :p
Φυσικα προκειται για ενα υψιστης σημασια προγραμμα που θα διευκολυνει την ανθρωπινη ζωη.
Και εχει και νιουλαην!
(για καποιο λογο δεν μου βγαζει την καθετο στο n μεσα στα κοουντ ταγκζ, εβαλα τελεια αντ'αυτου.)
1. H return (ή exit) πρέπει να ναι ΜΕΣΑ στην main. Δεν έχει νόημα να ναι απέξω (θα σου πετάξει error και όλας γιατί πας να δηλώσεις συνάρτηση με τύπο ορίσματος ένα αριθμό, δεν στέκει)

2. Η return έχει νόημα μονάχα όταν η συνάρτηση έχει μια τιμή να επιστρέψει. Έτσι όπως έχεις δηλώσει την main θεωρείται void (χωρίς τύπο) και άρα δεν επιστρέφει τιμή.

Επίσης το if είναι με μικρό i. Α, και ξέχασες ένα κόμμα ανάμεσα στα &a και &b στην scanf

Για το \n και τα codetags, γράφε το ως \\n για να το παίρνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Rania.

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Rania.
H Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλεται Άνεργος/η . Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.

H Rania. Και το κεφι μου θα κανω. έγραψε στις 00:53, 14-01-10:

#112
.
Απαξιω για ολα εκτος απο το (2). Νιωθω σαν να μου μιλας κινεζικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Eruyomo (Μάνος)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Eruyomo
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,477 μηνύματα.

O Eruyomo monsters under your bed έγραψε στις 01:04, 14-01-10:

#113
Αρχική Δημοσίευση από Rania.
.
Απαξιω για ολα εκτος απο το (2). Νιωθω σαν να μου μιλας κινεζικα.
Γιατί απαξιείς; Σου λέω οτι αυτό το πράγμα που έγραψες δεν κάνει καν compile και σου εξηγώ γιατί...

Όταν δηλώνεις μια συνάρτηση ως

int function (){...}

ο compiler περιμένει οτι θα επιστρέψει μια ακέραια τιμή με χρήση της return (ή της exit) και άρα κάπου μέσα χρειάζεται να έχεις ένα return κάτι ή exit(κάτι)

όταν τώρα εσύ γράφεις:

main () {...}
αυτό μεταφράζεται ως

void main() {...}
όπου void σημαίνει οτι η συνάρτηση σου δεν επιστρέφει κάτι, άρα δεν χρειάζεται (θα σου πετάξει warning, ή error) συνάρτηση επιστροφής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Liakouras

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Liakouras
Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 382 μηνύματα.

O Liakouras έγραψε στις 16:10, 12-11-10:

#114
Καλησπέρα, καλησπέρα...

Λοιπόν έχω κατεβάσει το devc++ και έγραψα ένα υπεραπλοϊκό προγραμματάκι για να δώ πως δουλεύει το πρόγραμμα. Όμως ενώ το κάνει compile η εκτέλεση του διακόπτετε. Ξέρει κανείς γιατί;

Ορίστε το "τύπου" πρόγραμμα

#include <stdio.h>

int main(void)
{
int num;
num=100;
printf("to Num einai %d, num");

return 0;
}

Ορίστε και ένα screenshot:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Bill
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε στις 16:26, 12-11-10:

#115
Μήπως τρέχει και τερματίζει και γι αυτό νομίζεις ότι διακόπτεται;
Βάλε scanf("%d",num) μετά την print ώστε να σταματήσει η ροή για να διαβάσει το χαρακτήρα που θα δώσεις και να μην τερματίσει το παράθυρο που τρέχει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill : 12-11-10 στις 16:43.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Liakouras

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Liakouras
Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 382 μηνύματα.

O Liakouras έγραψε στις 16:31, 12-11-10:

#116
Τώρα οκ
Όμως γιατί συμβαίνει αυτό; Τρέχει απλά εξαιρετικά γρήγορα; Και γιατί γράφει κάτω στο πρόγραμμα "Η εκτέλεση διακόπηκε;"

Επίσης αντί να μου βγάζει με αυτή την εντολή printf("to Num einai %d, num") αυτό: to Num einai 100, μου βγάζει to Num einai 4077456. Γιατί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Liakouras

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Liakouras
Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 382 μηνύματα.

O Liakouras έγραψε στις 16:50, 12-11-10:

#117
#include <stdio.h>

int main(void)
{
int num;
num=100;
printf("to Num einai %d", num);
return 0;
}

Έτσι παίζει σωστά, τελικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Liakouras

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Liakouras
Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 382 μηνύματα.

O Liakouras έγραψε στις 16:10, 30-11-10:

#118
Πως γίνεται να εισάγω ένα τελεστή στο πρόγραμμα (ας πούμε +) κι αυτό να το αναγνωρίσει κι να κάνει πρόσθεση με δύο αριθμούς που θα ζητήσει μετά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bill

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Bill
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,195 μηνύματα.

O Bill έγραψε στις 18:24, 30-11-10:

#119
Θα κοιτάξεις πως δουλεύει η scanf.
Εκεί θα διαβάζεις το χαρακτήρα της πράξης που θες. Η είσοδος σου θα είναι "+" ή "-" κλπ

Οπότε εσύ έπειτα πρέπει να διακρίνεις την πράξη που βρίσκεσαι. Οπότε θα κοιτάξεις τα if-else if statements για να ελέγξεις μέσα από τον κώδικα που θα γράψεις ποια πράξη θα υλοποιήσεις.

Αν δηλαδή έχεις διαβάσει τον τελεστή της πρόσθεσης "+" ως είσοδο από το χρήστη, τότε στον κώδικα σου θα έχεις την πράξη x+y.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Liakouras

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Liakouras
Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 382 μηνύματα.

O Liakouras έγραψε στις 13:42, 01-12-10:

#120
Παιδιά ξέρει κάποιος πως υπολογίζουμε το παραγωντικό στην c;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 13:57, 01-12-10:

#121
Πρόγραμμα 20
(Υπολογισμός του παραγοντικού ακεραίων αριθμών με τη χρήση

συνάρτησης της C)
/*


Υπολογισμός του παραγοντικού ακεραίων αριθμών με τη χρήση
συνάρτησης */
#include <stdio.h>
double parag(int);
int main()
{
int i,nmin,nmax;
printf("dose arxikh kai telikh timh \n");
/*


Χρήση της scanf για την ταυτόχρονη καταχώρηση δυο μεταβλητών
*/
scanf("%d%d", &nmin, &nmax);
for (i=nmin;i<=nmax;i++)
if(parag(i)==-1)
{
printf("Arnhtikos akeraios %d\n",i);
continue;
}
else printf("%d \t %.lf \n",i,parag(i));
return 0;
}
/*


Συνάρτηση υπολογισμού του παραγοντικού
Αν ο ακέραιος είναι αρνητικός η συνάρτηση επιστρέφει
το -1 ως ένδειξη ότι ο υπολογισμός δεν ημπορεί να
γίνει αφού το παραγοντικό υπολογίζεται μόνο για
θετικούς ακεραίους */
double parag(int n)
{
double p=1;
int i;
if(n<0) return -1;
/*


Το (double) υποχρεώνει την μετατροπή του i σε
διπλής ακρίβειας μόνο για τον συγκεκριμένο υπολογισμό */
else if (n>1) for(i=1;i<=n;i++) p*=(double)i;
return p;
}

δες εδώ περισσότερα
http://www.mpipks-dresden.mpg.de/~hs...1/Programs.pdf

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nefi

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη nefi
H nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,078 μηνύματα.

H nefi έγραψε στις 18:26, 10-12-10:

#122
hi παιδια , εχω μια εργασια η οποια με δυσκολευει δεν ξερω καν απο που να αρχισω και ποτε δεν μας εδειξε κατι παρομοιο ο καθηγητης μας,αν μπορειτε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολυ!
http://www.megaupload.com/?d=WODQYP4H

http://www.freeupload.cn/download.php?file=623169

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 00:39, 29-01-14:

#123
Γεια σας...είμαι καινούργιος εδώ και αν γινόταν θα ήθελα μια βοήθεια σε μια άσκηση προγραμματισμού...
Γράψτε κώδικα σε c τον αναδρομικό αλγόριθμο εύρεσης ελαχίστου αριθμού σε έναν μη ταξινομημένο
μονοδιάστατο πίνακα Τ με n θέσεις. Ως έξοδο να επιστρέφει εκτός από την τιμή του ελαχίστου στοιχείου (a)
και τη θέση του (index) στον πίνακα Τ.
Αυτή είναι ακριβώς η εκφώνηση..Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 01:10, 29-01-14:

#124
καλο θα ηταν να γραψεις τη προσπαθεια σου και το κομματι που σε δυσκολευει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 04:08, 29-01-14:

#125
int i; int min=T[0]; // Θετεις ως ελάχιστο στοιχείο του πίνακα το πρώτο του στοιχείο int index=0; for (i=1;i<n;i++) // Τρέχεις τον πίνακα { if (T[i]<min) // Αν βρεις μικρότερο απ'το ελάχιστο κρατάς τη θέση και την τιμή του { min=T[i]; index=i; } } printf("To mikrotero stoixeio tou pinaka T einai to %d sti thesi %d\n",min,index);

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Imadlak : 31-01-14 στις 17:58. Αιτία: προσθήκη κώδικα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

vassilis498

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη vassilis498
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 5,782 μηνύματα.

O vassilis498 έγραψε στις 04:22, 29-01-14:

#126
αναδρομικά λέει η άσκηση. Το πιο απλό που μπορώ να σκεφτώ είναι σπας τον πίνακα στα 2 και σε κάθε κλήση απλά υποδιπλασιάζεις το μέγεθος των 2 υποπινάκων, μέχρι να συγκρίνεις 2 αριθμούς. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να του το δώσουμε έτοιμο εφόσον ζητά μόνο βοήθεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 04:31, 29-01-14:

#127
Ποοο ούτε καν είδα το αναδρομικά, αναδρομικά γίνεται εύκολα και με static μεταβλητές, με κάθε κλίση αυξάνεις το i κατά ένα και κάνεις το ίδιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 11:16, 29-01-14:

#128
int minimum (int T[], int *elaxisto , int *thesi,int n) { static int i=1; if (T[i]<*elaxisto) { *elaxisto = T[i]; *thesi = i; } if (i==n-1) { return(); } else { i++; minimum(T[],elaxisto,thesi,n); } return(); } Η Συνάρτησή σου δέχεται 4 ορίσματα τον πίνακα Τ, τις θέσεις του πίνακα (n), και τις διευθύνσεις μνήμης των μεταβλητών elaxisto και thesi. Θέλεις τις διευθύνσεις τους και όχι τις ίδιες τις μεταβλητές για να μπορείς να τις αλλάξεις μέσα στη συνάρτηση (μπορείς επίσης να κάνεις και αναφορική κλήση στις μεταβλητές αυτές (call by reference) αν δε θες να χρησιμοποιήσεις δείκτες αλλά είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα . Το i το δηλώνεις ως static έτσι όταν καλείς νέα συνάρτηση αυτό δεν χάνει την αξία του και μπορείς να το κάνεις ++. Αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις static, θα πρέπει να περνάς το i στη συνάρτηση κάθε φορά που την καλείς ως παράγοντα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Imadlak : 31-01-14 στις 17:59. Αιτία: προσθήκη κώδικα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 13:29, 29-01-14:

#129
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498
αναδρομικά λέει η άσκηση. Το πιο απλό που μπορώ να σκεφτώ είναι σπας τον πίνακα στα 2 και σε κάθε κλήση απλά υποδιπλασιάζεις το μέγεθος των 2 υποπινάκων, μέχρι να συγκρίνεις 2 αριθμούς. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να του το δώσουμε έτοιμο εφόσον ζητά μόνο βοήθεια.
αυτο πιστευω θα ηταν πιο αποδοτικο αν ηταν ταξινομημενος
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος
Ποοο ούτε καν είδα το αναδρομικά, αναδρομικά γίνεται εύκολα και με static μεταβλητές, με κάθε κλίση αυξάνεις το i κατά ένα και κάνεις το ίδιο
εχω την εντυπωση οτι βγαινει και χωρις static. το λεω γιατι το παιδι μπορει να μην εχει ιδεα τι ειναι το static... Αλλα ας παραθεσει τη προσπαθεια του να τον βοηθησουμε οσο μπορουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 13:49, 29-01-14:

#130
Την αναδρομή ως έννοια και ως θεωρία την έχω καταλάβει...Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πως την γράφουμε σε κώδικα..Εγώ έγραψα κάτι το οποίο είναι λάθος...Αν θέλετε το στέλνω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 13:56, 29-01-14:

#131
ανεβασε τον κωδικα σοου βαζοντας τον μεσα σε καταλληλο tag ([code]κωδικας[προσεχε αυτο->/code])

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 16:44, 29-01-14:

#132
#include <stdio.h> #include "simpio.h" #include "genlib.h" #define n 50 double min(double T[], int m,int *index); int main(void) { double T[n]; double a; int m; int index; int i; printf("Poses theseis apo ton pinaka na desmeutoun? "); scanf("%d", &m); printf("Dwse ta stoixeia tou pinaka T \n"); for(i=0;i<m;i++) { scanf("%d",T[i]); } a = min(T,m,&index); printf("To elaxisto einai to %ld kai vrisketai sthn %dh thesh",a,index); system("pause"); } double min(double T[],int m,int *index) { double a; int i; for(i=0;i<m;i++) { if(i=0) { a = T[i]; *index = i; } else { if(a < T[i]) { a = min(T, m, index); } } } return a; } Το πρόβλημα το έχω στην συνάρτηση min(double T[],int m,int *index)... Δεν ξέρω πως να την κάνω με αναδρομή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Imadlak : 31-01-14 στις 18:01. Αιτία: προσθήκη κώδικα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 17:03, 29-01-14:

#133
Αρχική Δημοσίευση από 1993giannis
#include <stdio.h> #include "simpio.h" #include "genlib.h" #define n 50 double min(double T[], int m,int *index); int main(void) { double T[n]; double a; int m; int index; int i; printf("Poses theseis apo ton pinaka na desmeutoun? "); scanf("%d", &m); printf("Dwse ta stoixeia tou pinaka T \n"); for(i=0;i<m;i++) { scanf("%d",T[i]); } a = min(T,m,&index); printf("To elaxisto einai to %ld kai vrisketai sthn %dh thesh",a,index); system("pause"); } double min(double T[],int m,int *index) { double a; int i; for(i=0;i<m;i++) { if(i=0) { a = T[i]; *index = i; } else { if(a < T[i]) { a = min(T, m, index); } } } return a; } Το πρόβλημα το έχω στην συνάρτηση min(double T[],int m,int *index)... Δεν ξέρω πως να την κάνω με αναδρομή..
αρχικα, φτιαχνω το κωδικα σου για να μπορει να διαβαζεται
και πριν μπουμε στα του κωδικα σου και δεδομενου οτι εχεις κατανοησει την εννοια της αναδρομης. Για ποιο λογο καλεις ξανα την min μεσα στο body της min ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 17:51, 29-01-14:

#134
Αρχική Δημοσίευση από 1993giannis
Την αναδρομή ως έννοια και ως θεωρία την έχω καταλάβει...Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πως την γράφουμε σε κώδικα..Εγώ έγραψα κάτι το οποίο είναι λάθος...Αν θέλετε το στέλνω..
Στην ουσία όταν χρησιμοποιείς αναδρομή θες η κάθε κλήση της συνάρτησης να αντιπροσωπεύει και ένα στάδιο μιας επανάληψης.

Δηλαδή αν θες για παράδειγμα να αντικαταστήσεις μια for με αναδρομή, κάθε κλήση της αναδρομικής συνάρτησης θα είναι και μια επανάληψη της for, άρα σε κάθε κλήση το i θα είναι διαφορετικό. Στο σώμα της συνάρτησης έχεις ότι έχεις και στο σώμα της for καθώς και μια εντολή που ξ ανακαλεί την ίδια τη συνάρτηση καθώς και μια συνθήκη που θα τερματίσει τη στοίβα των συναρτήσεων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 23:43, 29-01-14:

#135
Αναδρομικός αλγόριθμος δεν είναι αυτός που περιέχει τουλάχιστον μια κλήση του εαυτού του;
Γι αυτό...λογικά είναι λάθος, αλλά δεν κατάλαβα πως γίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 23:53, 29-01-14:

#136
Σωστα, γενικοτερα η φιοσοφια της αναδρομης ειναι να σπας ενα προβλημα σε υποκομματια, αρα η κληση της min μεσα στη συναρτηση soy θα πρεπει να χρησιμοποιειται για να αντιμετωπισει το ενα υποπροβλημα.

Παμε στο επομενο ζητημα. Σκεψου οτι αν μια συναρτηση καλει τον εαυτο της επ απειρον απλα το προγραμμα σου θα τρεχει μεχρι να crashαρει. Αρα χρειαζεσαι μια συνθηκη τερματισμου η οποια θα λεει "δε μπορω να σπασω το προβλημα σε αλλο μικροτερο υποπροβλημα, γυρνα πισω". Εσυ ποια συνθηκη εχεις στον κωδικα σου που να αποτρεπει το προγραμμα να τρεχει για παντα ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 00:08, 30-01-14:

#137
Μέχρι να βρεθεί το ελάχιστο..Δηλαδή μέχρι να μην ισχύει το if(a < T[i])

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 00:17, 30-01-14:

#138
Αν το T[1] ειναι το μοναδικο στοιχειο το οποιο ειναι μεγαλυτερο του T[0] ποτε θα τελειωσει να τρεχει το προγραμμα ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 00:23, 30-01-14:

#139
Εεε ποτέ ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 01:12, 30-01-14:

#140
Το ετρεξες ή μονο σε χαρτι το κανεις ;
Η κληση min ποιο υποπροβλημα καλειται να λυσει ; Για ποιο λογο θες να τη καλεις ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 11:58, 30-01-14:

#141
Την έχω τρέξει κιόλας, αλλά την βγάζει λάθος....εγώ τη min την καλώ για την εύρεση ελαχίστου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 12:05, 30-01-14:

#142
Αρα οταν πρωτοκαλειτε η min εχει σκοπο την ευρεση ελαχιστου σε ολο τον πινακα, τη 2η φορα εχει τον ιδιο σκοπο, την 3η τον ιδιο, ... με αλλα λογια ενα απειρο πραγμα. Καθε κλση της προσπαθει να λυσει το ιδιο προβλημα, το αρχικο, και οχι ενα μικροτερο προβλημα.

Η αναδρομη εχει αυτο το σκοπο.
π.χ

Προβλημα _______λυση προβληματος
| _______________|
υποπροβλημα __ λυση υποπρο.
| ______________ |
υποπροβλημα ---->/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 13:59, 30-01-14:

#143
Δηλαδή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 15:06, 30-01-14:

#144
Δηλαδη, πρεπει πρωτα να καταλαβεις την σκοπιμοτητα της αναδρομης ωστε να τη χρησιμοποιησεις μεσα σε κωδικα. Δεν ειναι απλα μια ή περισσοτερες κλησεις μεσα στη συναρτηση. Αποψη μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

1993giannis

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη 1993giannis
Ο 1993giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O 1993giannis έγραψε στις 15:23, 30-01-14:

#145
Αχα μάλιστα...εσύ πως λες να την κάνω την άσκηση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 15:24, 30-01-14:

#146
Λεω να σκεφτεις πως το προβλημα ευρεσης του ελαχιστου σε ενα πινακα θα το σπασεις σε επιμερους υποπροβληματα και επειτα ξεκινα ο κωδικας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • ΑΕΠΠ Βοήθεια/Απορίες στην ΑΕΠΠ - Ασκήσεις - Από katergaris
      Το θέμα έχει λάβει 2482 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 11-06-17 στις 05:40.
    • Απορίες/Ασκήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Από active_F
      Το θέμα έχει λάβει 107 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σχολές-Τμήματα.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-06-17 στις 19:08.
    • ΑΕΠΠ Προτεινόμενες ασκήσεις στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 181 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 21-10-14 στις 12:38.
    • Αλγεβρα Ασκήσεις στην Τριγωνομετρία - Από mostel
      Το θέμα έχει λάβει 52 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Γενική Παιδεία.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-07-12 στις 13:19.
    • ΑΕΠΠ [2007 - 2008] Ασκήσεις στην ΑΕΠΠ - Από Γιώργος
      Το θέμα έχει λάβει 132 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 30-09-08 στις 14:59.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους