×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,044 μέλη και 2,411,750 μηνύματα σε 75,392 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 354 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

[Άσκηση] Να βρεθεί η f που ικανοποιεί την σχέση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,880 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 13:59, 02-02-07:

#1
Λοιπόν στην παρακάτω άσκηση δεν μπορώ να σκεφτώ τπτ να την λύσω, όποιος μπορεί ας την λύση ... (πλς μην χρησιμοποιηθούν ολοκληρώματα)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: pdf Άσκηση.pdf (25,5 KB, 127 αναγνώσεις)
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iJohnnyCash : 02-02-07 στις 14:01. Αιτία: γκαου γκαου! Ταμπ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,413 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 13:59, 02-02-07:

#2
Ξέχασες την άσκηση
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,880 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 14:02, 02-02-07:

#3
Ηθικό δίδαγμα: Τα μαθηματικά προκαλούν πρόωρο αλτσχάιμερ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,880 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 14:24, 02-02-07:

#4
Την έλυσα

Σορρυ για την κακή μορφοποίηση αλλά το openoffice δεν με βοήθησε καθόλου
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: pdf Άσκηση.pdf (40,4 KB, 101 αναγνώσεις)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,413 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 14:28, 02-02-07:

#5
Είναι λάθος.
Πρώτον (cosx)' = -sinx όχι sinx
και δεύτερον όταν καταλήγεις οτι [f(x)/cosx] = [f(x)/cosx]' δεν σημαίνει οτι f(x) = ae^x, σημαίνει οτι f(x)/cosx = ae^x
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,413 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 14:33, 02-02-07:

#6
Άκυρο το πρώτο! Απλά είχα κάνει την ίδια λύση και μετά μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι ήταν λάθος, τελικά ήταν σωστή και των δυο μας. Το δεύτερο που λέω πάντως ισχύει, είναι f(x) = ae^xcosx
Πρέπει να φύγω για μάθημα!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,880 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 14:37, 02-02-07:

#7
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Άκυρο το πρώτο! Απλά είχα κάνει την ίδια λύση και μετά μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι ήταν λάθος, τελικά ήταν σωστή και των δυο μας. Το δεύτερο που λέω πάντως ισχύει, είναι f(x) = ae^xcosx
Πρέπει να φύγω για μάθημα!
δεύτερον όταν καταλήγεις οτι [f(x)/cosx] = [f(x)/cosx]' δεν σημαίνει οτι f(x) = ae^x, σημαίνει οτι f(x)/cosx = ae^x
Δεν καταλάβα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,908 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 20:10, 02-02-07:

#8
Ήρθε ο γιατρός 8)


Λοιπόν, έχουμε:

f'(x)cosx + f(x)sinx = f(x)cosx

<=> f'(x)cosx - f(x)(cosx)' = f(x) cosx [θυμίζω (cosx)' = - sinx]

<=> [f'(x)cosx - f(x)(cosx)']/(cosx)^2 = f(x) / cosx (*)

<=> [f(x) / cosx]' = f(x) / cosx



Τότε από εφαρμογή σχολικού στη σελ. 252 θα ισχύει:

f(x) / cosx = c * e^x


Η συνέχεια δική σου





(*) εφόσον x ε (-π/2 , π/2) => cosx>0 => cosx<>0 ("<>" είναι το "διάφορο"), άρα μπορείς να διαιρέσεις με cosx.


0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,880 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 20:31, 02-02-07:

#9
Εγώ τι έκανα λάθος;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,908 μηνύματα.

O Γιώργος Hunt or be Hunted. έγραψε: στις 20:37, 02-02-07:

#10
Η Λία έκανε λάθος, όχι εσύ



Btw δεν έγραψες για ποιον λόγο το cosx είναι μη μηδενικό
Πού πας ρε Καραμήτρο και διαιρείς έτσι;




Σοβαρά τώρα, αυτό κόβει! (ένα μόριο περίπου)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,880 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 20:46, 02-02-07:

#11
Χαχα έχεις δίκαιο, αλλά ξέρεις πόσο σπαστικό είναι γράφεις εξισώσεις στο υπολογιστή όποτε προσπαθώ να γράψω όσα λιγότερα μπορώ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,413 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 21:58, 02-02-07:

#12
Ακριβώς αυτό εννούσα, ο Πάνος έγραψε σκέτο f(x)=ae^x, χωρίς το cosx.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

iJohnnyCash (Panayotis Yannakas)

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Επιχειρηματίας . Έχει γράψει 15,880 μηνύματα.

O iJohnnyCash έγραψε: στις 22:02, 02-02-07:

#13
Αρχική Δημοσίευση από Michelle
Ακριβώς αυτό εννούσα, ο Πάνος έγραψε σκέτο f(x)=ae^x, χωρίς το cosx.
Αν εννοείς αυτό που γράφω στην γραμμή που ξεκινάει στο "Ξέρουμε ότι αν" ... Εκεί εγώ γράφω πως ισχύει γενικά ο τύπος, όχι πως ισχύει στην άσκηση αυτή
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,413 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 22:23, 02-02-07:

#14
Έχεις δίκιο... Μα τι στο καλό, στραβή ήμουν πριν;
Πάντως αν το έγραφες στις πανελλήνιες καλύτερα να μην χρησιμοποιούσες f(x) για να το γράψεις και αυτό, γιατί μπορεί αν το διάβαζε γρήγορα ο διορθωτής να το έπαιρνε λάθος.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια