×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,044 μέλη και 2,411,745 μηνύματα σε 75,392 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 218 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Φιλέτο πέρκα στο φούρνο

Κακή Επιρροή (Αναστασία)

Επιφανές Μέλος

H Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,639 μηνύματα.

H Κακή Επιρροή εχμ... είπε γεια ...κι έγραψε: στις 11:01, 01-04-06:

#1
και επειδή είμαι σε μεγάλα κέφια θα γράψω άλλη μία συνταγή.....

με τα ψάρια πως τα πάτε???? από θέμα μαγειρικής είμαι σίγουρη .... χάλια ε? ΕΕΕΕ σας βρήκα την ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ συνταγή για να φάτε επιτέλους και σεις ψαράκια και να μην περιμέτε την μαμά σας

ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑ (ή γλώσσα) στο φούρνο!! (Εγώ προτιμώ την πέρκα )

ΥΛΙΚΑ
1 ταψί
1 ΠΑΚΈΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΑ Η ΛΕΠΙΑ Πέρκα απ το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς (περίπου 700γρ)
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι μαϊδανό
Λάδι
αλάτι
πιπέρι
σκόρδο σκόνη
1 λεμόνι προεραιτικά

ξεπαγώνετε το ψάρι (μέσα σε σακούλα σε ζεστό νερό ξεπαγώνει πιο γρήγορα)
το πλένετε και το βάζετε μέσα στο ταψί
ψιλοκόβετε τον μαϊδανό και τα κρεμμυδάκια και τα ρίχνετε και αυτά στο ταψί
πασπαλίζετε το ψάρι και απ τις δύο πλευρές με αλάτι, πιπέρι και σκόρδο τριμμένο και ανακατεύετε με τα χέρια να πάνε παντού τα χορταρικά
ρίχνετε και λάδι από πάνω που θα πάει παντού (και κυρίως να είναι σε όλα τα φιλέτα)

βάζετε το ταψί στο φούρνο στους 200 βαθμούς (αν υπάρχει και αέρας φούρνου καλό είναι να μπει σε λειτουργία!)επίσης..... η σιγανή φωτιά στον φούρνο μπορεί να είναι πιο χρονοβόρα στο μαγείρεμα αλλά τα κάνει ΟΛΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ!!
Μόλις το δείτε να έχει σχεδόν γίνει απ τη μια μεριά, γυρίζετε το ψάρι και απ την άλλη και το αφήνετε να ψηθεί και απ αυτή τη πλευρά!
Θέλει περίπου μια ώρα ψήσιμο.... ανάλογα βέβαια και τα γούστα ψησίματος καθώς και τον φούρνο!

Σερβίρεται ζεστό και αν θέλετε βάζετε από πάνω και λεμονάκι.... ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Kakerlak

Περιβόητο Μέλος

H Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών . Έχει γράψει 1,364 μηνύματα.

H Kakerlak μας γράφει με ένα αμαρετάκι δίπλα της έγραψε: στις 08:30, 07-05-09:

#2
πως θα κάνω απόψυξη γρήγορα την πέρκα μου? κάτω απο ζεστο νερό? μέσα στην σακούλα η να την βγάλω απο αυτήν ? ή σε φούρνο μικροκυμάτων?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioakos

Νεοφερμένος

H ioakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H ioakos ακυρο έγραψε: στις 08:34, 07-05-09:

#3
Καλημέρα κακε νομίζω πως το καλύτερο είναι λίγο χλιαρό νεράκι μέσα στην σακούλα, πέρκα είναι ξεπαγώνει εύκολα
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

moonlight

Διακεκριμένο μέλος

H moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,521 μηνύματα.

H moonlight έγραψε: στις 09:31, 07-05-09:

#4
φυσικα το καλυτερο ειναι να τα ξεπαγωνουμε απο το βραδυ στο ψυγειο αλλα καμια φορα ειναι και αποφασεις της στιγμης οποταν ουτε καν ζεστο νερακι... απλα κατω απο τη βρυση με νερακι και σιγα σιγα θα φυγει ο παγος εξωτερικα, αφησε το λιγο και ξανα παλι....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια