Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,083 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,815 μηνύματα σε 74,635 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Αραβική κουζίνα: Λαχματζούν

travel_lover

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη travel_lover
H travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 528 μηνύματα.

H travel_lover έγραψε στις 00:05, 11-10-06:

#1
αράβικη κουζίνα για όσους δεν έχετε δοκιμάσει να γλείφετε τα δάκτυλά σας...

Λαχματζουν: πάρτε μικρά πιτάκια (εκτός κ αν γουστάρετε να ανοίξετε την ζύμη μόνοι σας -είναι σαν ζύμη πίτσας) και ετοιμάστε την γέμιση που είναι η ακόλουθη:
1/2 κιλό κιμα (για περίπου 30 λαχματζουν
ψιλοκόψτε 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2-3 μεγάλες ντομάτες (ψιλοκομμένες), μαιντανό, λίγη δάφνη, (αν γουστάρετε τα βαριά κ 1 σκορδάκι δεν βλάπτει), αλάτι, μαύρο κ οπωσδήποτε κόκκινο πιπέρι, λίγο λαδάκι. ζυμώστε τα με τον κιμά καλά και απλώστε σε κάθε πιτάκι για να καλύψει την επιφάνεια του. βάλτε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί κ ψήστε στο φουρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ψηθεί...
σερβίρετε είτε με λεμονάκι είτε με γιαούρτι από πάνω... χάρμα!!!

@γιδάκι: ταμπουλέ είναι τρομερό, φατους έχεις φάει; εκείνο είναι όλα τα λεφτα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Γίδι
H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,605 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε στις 00:19, 11-10-06:

#2
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover
αράβικη κουζίνα για όσους δεν έχετε δοκιμάσει να γλείφετε τα δάκτυλά σας...

Λαχματζουν: πάρτε μικρά πιτάκια (εκτός κ αν γουστάρετε να ανοίξετε την ζύμη μόνοι σας -είναι σαν ζύμη πίτσας) και ετοιμάστε την γέμιση που είναι η ακόλουθη:
1/2 κιλό κιμα (για περίπου 30 λαχματζουν
ψιλοκόψτε 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2-3 μεγάλες ντομάτες (ψιλοκομμένες), μαιντανό, λίγη δάφνη, (αν γουστάρετε τα βαριά κ 1 σκορδάκι δεν βλάπτει), αλάτι, μαύρο κ οπωσδήποτε κόκκινο πιπέρι, λίγο λαδάκι. ζυμώστε τα με τον κιμά καλά και απλώστε σε κάθε πιτάκι για να καλύψει την επιφάνεια του. βάλτε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί κ ψήστε στο φουρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ψηθεί...
σερβίρετε είτε με λεμονάκι είτε με γιαούρτι από πάνω... χάρμα!!!

@γιδάκι: ταμπουλέ είναι τρομερό, φατους έχεις φάει; εκείνο είναι όλα τα λεφτα!!!
Καλά, αύριο κιόλας το μαγειρεύω!! Ενθουσιάστηκα!!

Για πε, για πε άλλα αραβικά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους