Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,109 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,356 μηνύματα σε 74,666 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Μπολονέζ

commie

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη commie
H commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 370 μηνύματα.

H commie έγραψε στις 03:26, 15-07-08:

#1
Μακαρόνια μπολονέζ :
Υλικά:

½ κιλό κιμά χοιρινό
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 καρότο
1 κλωναράκι σέλερι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ
½ φλ. λευκό κρασί
1 κοφτή Κ. σ. θυμάρι
1 κοφτή Κ. σ. βασιλικό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
¼ φλιτζ. Ελαιόλαδο
παρμεζάνα
500 γρ. μακαρόνια σπαγγέτι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα λαχανικά και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε Τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τον κιμά και τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί σβήνουμε με το κρασί.
Μετά από 3-4 λεπτά ρίχνουμε τα ντοματάκια και λίγο αλάτι.
Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Palladin

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Palladin
H Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,368 μηνύματα.

H Palladin έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει, έγραψε στις 09:24, 15-07-08:

#2
ωραία η συνταγή της commie, αλλά εγώ βάζω μόνο μοσχαρίσιο κιμά, τον χοιρινό γενικά τον αποφεύγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

commie

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη commie
H commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 370 μηνύματα.

H commie έγραψε στις 11:13, 15-07-08:

#3
Αρχική Δημοσίευση από Palladin
ωραία η συνταγή της commie, αλλά εγώ βάζω μόνο μοσχαρίσιο κιμά, τον χοιρινό γενικά τον αποφεύγω
εγώ αποφεύγω το μοσχαρίσιο νομίζω ότι είναι πολύ βαρετός ο μοσχαρίσιος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Oralee
H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,264 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε στις 12:31, 17-07-08:

#4
Δοκιμάστε κιμά από κοτόπουλο και θα με θυμηθείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Palladin

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Palladin
H Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,368 μηνύματα.

H Palladin έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει, έγραψε στις 12:35, 17-07-08:

#5
Αρχική Δημοσίευση από kajira
Δοκιμάστε κιμά από κοτόπουλο και θα με θυμηθείτε
αυτός είναι τέλειος και για μπιφτέκια

πάντως εγώ το χοιρινό το αποφεύγω και για λόγους υγείας, είναι πολύ πιο λιπαρός από τον μοσχαρίσιο και έχει πολλές τοξίνες. Έτσι και φάω χοιρινό το δέρμα μου γίνεται χάλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους