×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,030 μέλη και 2,416,233 μηνύματα σε 75,346 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 349 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Γκουρμέ σαλάτα μαρούλι

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,238 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 23:25, 19-11-08:

#1
Eγώ πάντως όταν τσιγαρίζω κρεμμύδια, δεν περιμένω να κάψει πρώτα το λάδι. Τα ρίχνω όλα μαζί κατευθείαν και τα έχω σε χαμηλή φωτιά, ώστε απλά να ψιλοτηγανιστούν και να μείνουν μαλακά χωρίς να κάουν.

Επίσης έφτιακα χτες μια σαλάτα μαρούλι πολύ γκουρμεδιάρικη

Υλικά:
Μαρούλι
Αβοκάντο
Παρμεζάνα
Λάδι, ξύδι μπαλσάμικο, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι
Κύβοι κνορ άνηθου ή αυτούς που είναι και καλά για σαλάτα (υποθετω κι ο φρέσκος άνιθος θα κάνει, αλλά σε λίγη ποσότητα να μην έχει έντονη γεύση πολύ)
Καρύδια

Εκτέλεση:
Πλένετε και ψιλοκόβετε (ή χοντροκόβετε) μαρούλια. Προσθέτετε το αβοκάντο, παρμεζάνα σε φλίδες κατά βούληση και μπόλικα καρύδια. Χτυπάτε το λάδι με ΛΙΓΟ ξύδι μπαλσάμικο και μουστάρδα και τον κύβο. Περιχύνετε, ανακατεύετε και τρώτε.
(Αν βάλετε κυβάκι, προσοχή στο αλάτι, γιατί συνήθως είναι ήδη αλμυρά αυτά)

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια