Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,093 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,064 μηνύματα σε 74,651 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Κανελόνια ογκρατέν με κιμά και φρέσκο τυρί κρέμα PHILADELPHIA

Kakerlak

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Kakerlak
H Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών . Έχει γράψει 1,379 μηνύματα.

H Kakerlak μας γράφει με ένα αμαρετάκι δίπλα της έγραψε στις 11:51, 28-04-09:

#1
Κανελόνια ογκρατέν με κιμά και φρέσκο τυρί κρέμα PHILADELPHIA


Για 4 άτομα
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ½ ώρα

Υλικά
500 γρ. κανελόνια
250 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα PHILADELPHIA
2 κρόκοι αυγών
250 γρ. κιμά μόσχου
250 γρ. κιμά χοιρινού
1 κρεμμύδι
250 γρ. χυμό τομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
100 ml ελαιόλαδο
12 γρ. αλάτι
8 γρ. πιπέρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Προετοιμασία
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον κιμά μόσχου και χοιρινού, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το χυμό τομάτας. Ανακατεύουμε και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Γεμίζουμε με τον κιμά τα κανελόνια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το PHILADELPHIA, τους κρόκους και το μοσχοκάρυδο. Αλατοπιπερώνουμε και καλύπτουμε την επιφάνεια του ταψιού. Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 170º C.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

6 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους