×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,044 μέλη και 2,411,745 μηνύματα σε 75,392 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 240 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Συνταγές για ντολμαδάκια

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,077 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε: στις 17:05, 28-05-09:

#1
Έφτιαξα σήμερα ντολμαδάκια και ήρθα να το μοιραστώ μαζί σας.
Μοιάζουν πολύπλοκα, αλλά είναι πανεύκολα!


Ντολμαδάκια
1 βάζο αμπελόφυλλα (μόνο στο Βασιλόπουλο έχω βρει)
1 ποτήρι ρύζι
1 κρεμμύδι
1 λεμόνι
μαϊντανό, δυόσμο, άνιθο


Διαδικασία
Βγάζετε τα αμεπλόφυλλα από το βάζο και τα ξεπλένετε λίγο με νερό.
Βάζετε σε ένα μπολάκι το ρύζι, προσθέτε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι το μαϊντανό, δυόσμο, άνιθο , αλατοπιπερώνετε και βάζετε 4-5 κουταλιές λάδι.

Βάζετε 1-2 κουταλιές του γλυκού από αυτό το μίγμα στο αμπελόφυλλο και τυλίγετε.

Κάνετε στρώσεις με ντολμαδάκια στην κατσαρόλα, ρίχνετε μπόλικο λαδάκι, το χυμό λεμονιού και νερό μέχρι να καλύψει πλήρως τα ντολμαδάκια.
Καπακώνετε με ένα πιάτο για να μην επιπλέουν και σε κανα τέταρτο είναι έτοιμα!!
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,889 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 17:12, 28-05-09:

#2
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ
1 βάζο αμπελόφυλλα (μόνο στο Βασιλόπουλο έχω βρει)
Πολλές φορές πωλούν φρέσκα και στη λαϊκή.
5 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,077 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε: στις 17:18, 28-05-09:

#3
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Πολλές φορές πωλούν φρέσκα και στη λαϊκή.
Όταν είναι η εποχή τους

Η μάνα μου επειδή έχουμε αμπέλια, τα βάζει στην κατάψυξη και τη φτάνουν για ένα χρόνο.
Είναι φυσικά πολύ καλύτερα, αλλά από το τίποτα
5 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Estartu (τρελή κι αλλοπαρμένη)

Εκκολαπτόμενο Μέλος

H τρελή κι αλλοπαρμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών , επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα.

H Estartu (e)friends call me "Jok" .... έγραψε: στις 12:44, 29-05-09:

#4


και η δική μου τα κάνει κονσέρβες που κρατάνε ολόκληρο χρόνο !!

τα ζεματάει , τα τυλίγει σε δεματάκια όπως αυτά στις κονσέρβες του εμπορίου και μετά τα κλείνει σε
αποστειρωμένα βαζάκια όπως είναι !! στεγνά!! ... τώρα τι μαγικό κάνει και διατηρούνται χωρίς άλμη δεν
έχω καταλάβει ακόμα

το σίγουρο είναι ότι είναι ακριβώς όπως τα φρέσκα!!
(αυτά του εμπορίου είναι μάλλον σκληρά και συνήθως χρειάζομαι 2-3 συσκευασίες για να ξεχωρίσω τα
"καλά" φύλλα μονο)



tip:

για να μην αρπάξει η κάτω στρώση, στρώνουμε τον πάτο της κατσαρόλας με δυο-τρία από τα ποιο τραχιά
φύλλα (κι αν δεν έχουμε την ίδια δουλειά κάνει και τα φύλλα μαρουλιού ή λάχανου)

αν όμως στη γειτονιά υπάρχει κανένας κήπος με κληματαριά και κλέψουμε μερικές κορυφές (τους τρυφερούς
βλαστούς στο επάνω μέρος του κλήματος) και τους στρώσουμε μαζί με μερικά (επίσης) κλεμμένα φυλλαράκια,
τότε η νοστιμιά του φαγητού δεν περιγράφεται !!!!


(μόνο που τότε θέλει προσοχή με το λεμόνι γιατί οι τρυφεροί βλαστοί είναι από μόνοι τους όξινοι)







και μόλις μου ανοίξατε την όρεξη - προβλέπω για το απόγευμα ντολμαδοθεραπεία!!!
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Estartu : 29-05-09 στις 12:51.
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Neraida (Bitch...)

Επιφανές Μέλος

H Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.

H Neraida Twisted Mind... έγραψε: στις 22:40, 29-05-09:

#5
Πω πω, πως τα τρωτε χωρις κιμα?

Ειχε φτιαξει η μητερα μου μια κατσαρολα μονο με ρυζι και μια με κιμα-ρυζι...ε τα γιαλαντζι δεν τρωγονταν...αγευστα ρε παιδι μου.
Ευτυχως που τρωω αρκετο ψωμι και πηγαιναν κατω...
Αλλα οποιος δοκιμασει με κιμα-ρυζι και μπολικο αυγολεμονο στο τελος, δε θα ξαναφαει γιαλαντζι
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

jrot6

Διάσημο Μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 38 ετών , επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Π.Γ.Δ.Μ. (Ευρώπη). Έχει γράψει 651 μηνύματα.

O jrot6 is far away.. έγραψε: στις 23:13, 29-05-09:

#6
Kαλα νεραιδα πλακα κανεις? Ντολμαδακια με κιμα? Ελεος..

Αλλα δυστυχως στην Ελλαδα εχουμε την κακη συνηθεια ολα τα φαγητα να τα μπουκωνουμε με κρεας..

Παντως τα ντολμαδακια ειναι το αγαπημενο μου φαγητο απο μικρος..Μετρανε ασχημα..
4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Neraida (Bitch...)

Επιφανές Μέλος

H Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.

H Neraida Twisted Mind... έγραψε: στις 23:16, 29-05-09:

#7
Αρχική Δημοσίευση από jrot6
Kαλα νεραιδα πλακα κανεις? Ντολμαδακια με κιμα? Ελεος..

Αλλα δυστυχως στην Ελλαδα εχουμε την κακη συνηθεια ολα τα φαγητα να τα μπουκωνουμε με κρεας..

Παντως τα ντολμαδακια ειναι το αγαπημενο μου φαγητο απο μικρος..Μετρανε ασχημα..
Καθολου πλακα...ειναι πεντανοστιμα και μη φανταστεις να ειναι σκασμενα στον κιμα ντε! Μια ιδεα απλα...
Και το λεω εγω που γενικως δεν τρωω κρεας...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioakos

Νεοφερμένος

H ioakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών . Έχει γράψει 58 μηνύματα.

H ioakos ακυρο έγραψε: στις 10:04, 30-05-09:

#8
Αρχική Δημοσίευση από Neraida
Πω πω, πως τα τρωτε χωρις κιμα?

Ειχε φτιαξει η μητερα μου μια κατσαρολα μονο με ρυζι και μια με κιμα-ρυζι...ε τα γιαλαντζι δεν τρωγονταν...αγευστα ρε παιδι μου.
Ευτυχως που τρωω αρκετο ψωμι και πηγαιναν κατω...
Αλλα οποιος δοκιμασει με κιμα-ρυζι και μπολικο αυγολεμονο στο τελος, δε θα ξαναφαει γιαλαντζι
Έχεις δίκιο το ίδιο και τα γεμιστά μου έλεγε μια φίλη γεμιστά με κιμά? δεν υπάρχει χειρότερο φαγητό. Δοκιμάστε το πρώτα............
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

H Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,450 μηνύματα.

H Γίδι υπό τις διαταγές της Μπριάμ έγραψε: στις 11:13, 30-05-09:

#9
Ενώ δεν είμαι του κιμά, τα έφαγα από τα χεράκια Κων/πολίτισας με ελάχιστο (αν είχαν at all) ρύζι και κανέλα... ΓΙΑΜ.
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,229 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 19:53, 24-04-12:

#10
Αποφάσισα να φτιάξω πρώτη φορά στην ζωή μου ντολμαδάκια όταν είδα πως ξεκίνησαν να βγαίνουν φρέσκα αμπελόφυλλα στην αγορά. Επειδή είμαι γνωστή πειραματίστρια, έκανα τα μισά κανονικά (δλδ με ρύζι και μυρωδικά) και τα άλλα μισά με κινόα, λαχανικά και μυρωδικά. Ωραία βγήκαν και τα δύο, αλλά προτιμώ αυτά με την κινόα! Προειδοποιώ (αν δεν το ξέρετε ήδη) πως είναι ΠΟΛΥ μπελαλίδικη συνταγή που θα σας πάρει ώρες - μην μου γκρινιάζετε!

Υλικά:


200 γρ φρέσκα αμπελόφυλλα
1 ματσάκι άνιθο
1 ματσάκι δυόσμο
Αρκετό μαιντανό
Μπολικο βασιλικό
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα (αν έχετε μπορείτε να βάλετε και ξερά, εγώ δεν είχα)
2 λεμόνια
1 μεγάλη κούπα ρύζι
1 μεγάλη κούπα κινόα
1 καρότο
1 μικρή μελιτζάνα
μαρούλι ή λάχανο για τον πάτο της κατσαρόλας για να μη κολλήσουν τα ντολμαδάκια
αλάτι, πιπέρι

Λάδι και λεμόνι (ή και γιαούρτι) για το σερβίρισμα (εγώ ποτέ δεν μαγειρεύω το λάδι, βάζω πάντα φρέσκο στο πιάτο μου όταν τρώω)

Εκτέλεση:

Πλένετε τα αμπελόφυλλα στον νεροχύτη που έχετε γεμίσει νερό. Προσεκτικά με απαλές κινήσεις για να μη σπάσουν. Μετά τα βάζετε σε νερό που βράζει για μερικά δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά μέχρι να είναι πιο κυπαρισσι στο χρώμα - όχι ένα ένα φυσικά, αλλά ουτε και όλα μαζι, σε 2 ή 3 δόσεις.
Πλένετε και ψιλοκόβετε όλα τα μυρώδικα (άνιθος, δυοσμος, μαιντανός, βασιλικός, κρεμμυδάκι) στο μούλτι.
Τα χωρίζετε στη μέση σε δύο λεκανίτσες και στην μία ρίχνετε το ρύζι, στιβετε το ένα λεμόνι και αλατοπιπερώνετε.
Στην άλλη προσθέτετε το κινόα, χυμό από ένα λεμόνι επίσης και τρίβετε στον τρίφτη την μελιτζάνα και το καρότο.
Πλένετε τα μαρουλόφυλλα και τα τοποθετείτε στον πάτο της κατσαρόλας.
Ξεκινάτε να τυλίγετε τα ντολμαδάκια - τα πρώτα δέκα είναι δύσκολα, μετά θα αποκτήσετε ροή. Τα βάζετε προσεκτικά το ένα δίπλα στο άλλο και τα στριμώχνετε ώστε να μην ανοιξουν καθώς θα βράζουν. Το κλείσιμο το βάζετε πάντα προς τα κάτω για τον ίδιο λόγο.
Εγώ έβαλα σε ξεχωριστές κατσαρόλες τα ντολμαδάκια με το ρύζι και τα ντολμαδάκια με κινόα για να τα ξεχωρίζω. Εσείς αν θέλετε μπορείτε να τα βάλετε όλα σε μια κατσαρόλα. Ρίχνετε νερό που βράζει μέχρι να καλυφθούν και τοποθετείτε ένα πιάτο αποπάνω όσο βράζουν για να πιέζονται και να μην ανοίξουν.
Βράζετε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 40 λεπτά και σερβίρετε με λάδι και λεμόνι ή λάδι και γιαούρτι μόλις κρυώσουν ελαφρά. Καλή επιτυχία!



Αν θέλετε να δείτε φώτο από κάθε βήμα, κάντε κλικ εδώ.
4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

diotima

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,828 μηνύματα.

O diotima έγραψε: στις 19:56, 24-04-12:

#11
Κωνσταντίνα....τι είναι το κινόα;
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,229 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 20:02, 24-04-12:

#12
Η κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι του τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα: άσπρο, κόκκινο, μαύρο αλλά και μπλε. Η επιστημονική του ονομασία είναι Chenopodium quinoa και ανήκει στα ψευτοδημητριακά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική.
Η Κινόα είχε μεγάλη διατροφική σημασία για τους προ-Κολόμβιους πολιτισμούς των Άνδεων. Ήταν η δεύτερη κύρια τροφή μετά την πατάτα και ακολουθούνταν από το καλαμπόκι.
Σήμερα χαίρει υψηλής εκτίμησης για τη διατροφική του αξία και τα Ηνωμένα Έθνη το έχουν κατατάξει ως υπερτροφή για την υψηλή του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (13%).
Σε αντίθεση με το ρύζι ή το σιτάρι, τα οποία έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λυσίνη, η κινόα περιέχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε ουσιώδη αμινοξέα για τους ανθρώπους, κάνοντας το ασυνήθιστα πλήρες είδος διατροφής.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερη πρωτεΐνη κινόα από πρωτεΐνη σιταριού για τις ανάγκες μας. Μολονότι στην πράξη είναι ένας σπόρος, η κινόα θεωρείται πλήρες δημητριακό και μια καλή πηγή φυτικών ινών.
Η κινόα επιπλέον περιέχει Ωμέγα 3 λιπαρά, τα οποία δε βλάπτουν την καρδιά. Επίσης είναι καλή πηγή φωσφόρου και έχει πολύ μαγνήσιο και σίδηρο. Δεν έχει γλουτένη και χωνεύεται εύκολα.

Πηγή
Δεν έχει ιδιαίτερη γεύση και στην υφή μοιάζει με κους κους, οπότε συνίσταται αντί για ρύζι σε περιπτώσεις δίαιτας ή απλώς γιατί περιέχει μεγάλες ποσότητες φυτικής πρωτείνης
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,889 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 20:18, 24-04-12:

#13
Πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα με την κινόα!!!
Δεν έχω φτιάξει ποτέ ντολμαδάκια, αλλά όλο το σκέφτομαι κι ίσως έχει έρθει η ώρα!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,077 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε: στις 20:25, 24-04-12:

#14
Κωνσταντίιιιιιινα τα μισά τα έχει τυλίξει λάθος!
Θέλει η αδρή τους πλευρά να είναι από μέσα και η γυαλιστερή απ΄έξω.
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,889 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 20:44, 24-04-12:

#15
Μπα; Δεν είναι ντούμπλουφας; Δεν το ήξερα!
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,229 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 22:01, 24-04-12:

#16
Δεν ήξερα κι εγώ πως έχουν πλευρές
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,077 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε: στις 09:53, 25-04-12:

#17
Ναι έχουν. Δες τι ωραία που γυαλίζουν όσα κατά λάθος τα πέτυχες
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,229 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 12:15, 25-04-12:

#18
Η φώτο έχει επικεντρωθεί σε ένα ντολμαδάκι, τα άλλα δεν φαίνονται καλά. Αυτό έχει λάδι ή λεμόνι επάνω του ή και τα δύο- να μιλήσουμε γι αυτό καλύτερα;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,077 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε: στις 12:21, 25-04-12:

#19
Kαλέ, λέω για τις φωτογραφίες που έχεις βάλει εδώ
Εκεί που έχεις όλα τα ντολμαδάκια μέσα στην κατσαρόλα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,229 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 12:29, 25-04-12:

#20
Α είπα κι εγώ, το βιονικό μάτι έχεις;

Έχεις δίκιο, έχουν διαφορά!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια