×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,023 μέλη και 2,416,017 μηνύματα σε 75,328 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 526 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Γαρίδες Σαγανάκι

perastikos

Νεοφερμένος

Ο perastikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2 μηνύματα.

O perastikos έγραψε: στις 10:55, 07-08-09:

#1
Γνωρίζει κανείς πώς γίνονται οι γαρίδες σαγανάκι ?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

cibyllian (Μπούι)

Περιβόητο Μέλος

H Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών . Έχει γράψει 1,123 μηνύματα.

H cibyllian τραβώντας τις κοτσίδες της......... έγραψε: στις 13:19, 07-08-09:

#2
Αρχική Δημοσίευση από perastikos
Γνωρίζει κανείς πώς γίνονται οι γαρίδες σαγανάκι ?
Λοιπόν,

1ον: Αν είναι κατεψυγμένες τις αποψύχεις, αν είναι φρέσκιες τις ξεπλένεις και τις στραγγίζεις και κόβεις τα μουστάκια για να μην σου μπλεχτούν με τα τυριά μετά.
2ον: Ψιλοκόβεις 1 κρεμμυδάκι και 1-2 σκελίδες σκόρδο.
3ον: ζεσταίνεις λάδι στο τηγάνι ή σε μία κατσαρόλα ρηχή.
4ον: σωτάρεις εκεί το κρεμμυδάκι και το σκορδάκι ελαφρά
5ον: βάζεις τις γαρίδες και φέρνεις 1-2 βόλτες, ίσα ν' αρχίσει ν' αλλάζει το χρώμα
6ον: αν χρησιμοποιήσεις πελτέ βάζεις μια κουταλιά και φέρνεις πάλι 1-2 βόλτες, μην ανησυχήσεις αν κολλήσει λίγο στον πάτο
7ον: "σβήνεις" με ένα ποτηράκι λευκό κρασί ή ούζο και αφήνεις 1 λεπτό να εξατμιστεί
8ον: εδώ προσθέτεις την τομάτα, φρέσκια τριμμένη ή pumaro (εγώ όταν δεν χρησιμοποιώ φρέσκια, βάζω πούμαρο με κομματάκια- κον κασέ το λένε). Αν έχεις χρησιμοποιήσει πελτέ, προσέχεις να μη βάλεις και πολύ από την φρέσκια ή το πούμαρο.
9ον: Φέρνεις πάλι 1-2 βόλτες
10ον: Σε αυτό το σημείο ρίχνεις αλάτι (αν μετά προσθέσεις φέτα ή άλλο αλμυρό τυρί να είσαι συγκρατημένος με το αλάτι), πιπέρι φρέσκο, λίγο μπούκοβο αν θες (γίνεται πικάντικο) και τα μυρωδικά σου. Εγώ βάζω μαϊντανό ψιλοκομένο και βασιλικό.
11ον: Χαμηλώνεις τη φωτιά και τα αφήνεις μέχρι ν' αρχίσει να δένει η σάλτσα.
12ον: Προσθέτεις το τυράκι της επιλογής σου και αφήνεις 1-2 λεπτά για να λιώσει λίγο.
Έτοιμος.
8 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια