×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,047 μέλη και 2,411,803 μηνύματα σε 75,395 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 569 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Ατομικά κέικ με ανθότυρο και γλυκό κρασί

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 265 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε: στις 19:55, 28-06-10:

#1
Ατομικά κέικ με ανθότυρο και γλυκό κρασί

Θερμίδες ανα μερίδα:334

Υλικά (για 6 μερίδες):

300 γρ. ανθότυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, λιωμένο με το πιρούνι
160 γρ. σταφίδες
80 γρ. γλυκό σαμιώτικο κρασί
5 αυγά, προτιμάμε βιολογικά
40 γρ. κορν φλάουρ
150 γρ. καστανή ζάχαρη


Διαδικασία:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ανθότυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, τις σταφίδες και στο τέλος το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Γεμίζουμε 6 ατομικές πυρίμαχες φόρμες για κέικ και ψήνουμε για 15 - 20 λεπτά. Σερβίρουμε το γλυκό κατά προτίμηση χλιαρό.



πηγή
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Isiliel : 28-06-10 στις 20:50. Αιτία: προσθήκη πηγής
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια