Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,106 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,276 μηνύματα σε 74,663 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Προγραμματισμός Java

Ποιο Java IDE προτιμάτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)
Intellij IDEA
3
100,00%
Eclipse
0
0%
NetBeans
0
0%
JDeveloper
0
0%
Android Studio
0
0%
Άλλο
0
0%

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη maria....
H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε στις 21:26, 11-08-10:

#1
Καλησπερα.εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας .εχω win7 64bit και προσπαθω να περασω την εφαρμογη της java αλλα δυστυχως δεν κανει κατι.μου αναφερει μη εγκυρη ψηφιακη υπογραφη και με πεταει εξω πρωτου αρχισω την εγκατασταση.το προσπαθησα και με firefox και με explorer αλλα δυστυχως δεν κατεστει δυνατη η εγκατασταση.αν ξερει καποιος η εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα θα ηθελα λεπτομερεις οδηγιες για την εγκατασταση.την εφαρμογη την κατεβαζω απο το site της java.com που ειναι ο επισημος ιστοτοπος αλλα δεν γινετε κατι.ευχαριστω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 22:31, 11-08-10:

#2
Ποια έκδοση προσπαθείς να βάλεις;
Δοκίμασε αυτή, είναι το μόνο που βρήκα στο internet ως προτεινόμενη λύση. Δοκίμασε και πες μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη maria....
H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε στις 23:26, 11-08-10:

#3
Δυστυχως δεν κανει τιποτα.Αυτη η εκδοση που μου παραθετεις πρεπει να ειναι για 32bit.Εγω εχω 64bit,αλλα και παλι μου ζηταει αδεια ψηφιακης υπογραφης την οποια δεν ξερω που θα βρω!Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 23:47, 11-08-10:

#4
Δοκίμασες κάτι αντίστοιχο από το ελεύθερο λογισμικό; Βρήκα αυτό αλλά είμαι λίγο άσχετη οπότε δεν ξέρω κατά πόσο σε βοηθάω.
OpenSSO
https://opensso.dev.java.net/
Το έργο OpenSSO παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ταυτοτήτων χρηστών για την απλοποίηση της διαδικασίας διαφανούς μονής πιστοποίησης (SSO) σε μια δικτυακή υποδομή. Επίσης, παρέχει τη βάση για την ενοποίηση διαφορετικών διαδικτυακών εφαρμογών που μπορεί να βρίσκονται σε ανόμοια αποθετήρια ταυτοτήτων και φιλοξενούνται σε πληθώρα πλατφορμών και διαδικτυακών εξυπηρετητών. Το OpenSSO παρέχει πλήρη διαχείριση πρόσβασης και ασφαλείς διαδικτυακές λειτουργίες, ενώ ταυτόχρονα βοηθά τους οργανισμούς στην προσπάθεια διαχείρισης ασφαλών εφαρμογών, τόσο εταιρικών όσο και B2B. Η εφαρμογή, χρησιμοποιώντας ένα κεντρικό σημείο πιστοποίησης, έλεγχο πρόσβασης που βασίζεται σε ρόλους και μονή πιστοποίηση παρέχει ένα κλιμακωτό μοντέλο ασφαλείας, το οποίο απλοποιεί την ανταλλαγή πληροφοριών συναλλαγών, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια ζωτικών πληροφοριών ταυτοτήτων. Το έργο αυτό βασίζεται στον πηγαίο κώδικα του Sun Java System Access Manager, που είναι προϊόν πιστοποίησης ταυτοτήτων της Sun Microsystems
από εδώ.

Sorry αν είπα βλακεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη maria....
H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε στις 23:53, 11-08-10:

#5
Κοιτα αυτο που μου περιγραφεις ειναι κατα καποιο τροπο η λειτουργεια της java το οποιο δεν με βοηθαει σε κατι.εγω δεν μπορω να κανω εγκατασταση καθολου.τον τροπο αναζητω ωστε να κανω την εγκατασταση.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου αλλα αν βρεις κατι στειλτο μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 23:57, 11-08-10:

#6
Έχει και ένα download εκεί, δεν κάνει;
Θα ψάξω πάλι αλλά αν πω βλακεία συγγνώμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

koum

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη koum
Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Συνταξιούχος . Έχει γράψει 875 μηνύματα.

O koum έγραψε στις 00:07, 12-08-10:

#7
Εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς. Παίζει ρόλο η έκδοση του browser σου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη maria....
H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε στις 11:49, 12-08-10:

#8
Αρχική Δημοσίευση από theodora
Έχει και ένα download εκεί, δεν κάνει;
Θα ψάξω πάλι αλλά αν πω βλακεία συγγνώμη.
Αρχική Δημοσίευση από koum
Εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς. Παίζει ρόλο η έκδοση του browser σου.

Ελπίζω να βοήθησα.
Σας ευχαριστω και τους δυο σας για την βοηθεια...θα κανω αυτα που μου ειπατε και θα σας πω τι εγινε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 14:40, 31-08-10:

#9
Τελικά βρέθηκε λύση; Αν ναι, ποια;
Να ξέρουμε και εμείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

maria.... (Μαρία)

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη maria....
H Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.

H maria.... έγραψε στις 20:30, 01-09-10:

#10
Αρχική Δημοσίευση από theodora
Τελικά βρέθηκε λύση; Αν ναι, ποια;
Να ξέρουμε και εμείς.
Βρέθηκε!!!Επρεπε να κατεβασω τον internet explorer 64bit ωστε να εγκαταστησω το java διαφορετικα δεν μπορουσα να κανω κατι!
Ευχαριστω παντως ολους σας για τη βοηθεια σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

moxa15

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη moxa15
Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 2,493 μηνύματα.

O moxa15 oooleee έγραψε στις 01:54, 28-12-11:

#11
εχω windows xp 32bit και δεν μπορω να βαλω την βασικη βιβλιοθηκη της java


δλδ να γραφω το προγραμμα(εντολες) και μετα να μπορω να κανω
javac,class κτλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 15:58, 22-04-14:

#12
Εχω φτιάξει αυτη τη κλάση
public class Ena {

public void displayMessage(String name)
{
System.out.println("Your name is: " + name);

}



}

και θέλω να την εισάγω σε άλλη που χρησιμοποιεί τη μέθοδο main:

import java.util.*;

public class Duo {

public static void main(String[] args)
{
Scanner key = new Scanner(System.in);
Ena onoma = new Ena();

System.out.println("Enter your name: ");
String yourName = key.nextLine();

onoma.displayMessage(yourName);


}

}

Το λάθος που μου βγάζει είναι αυτό:
Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problems:
Ena cannot be resolved to a type
Ena cannot be resolved to a type

at Duo.main(Duo.java:9)

Γιατί?? (είμαι newbie)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Fast

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Fast
Ο Fast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Barman/Barwoman . Έχει γράψει 1,397 μηνύματα.

O Fast έγραψε στις 17:15, 22-04-14:

#13
Τo cmd μου το τρέχει κανονικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 17:31, 22-04-14:

#14
Πως γίνεται?
Βασικα παταγα import package.Ena και δεν δουλευε...
Τελικα εκανα δεξι κλικ στο παραθυρο Package explorer στα αριστερα του Eclipse, μετα "Import" ---> General ---> Existing projects into Workspace.
Μετα διάλεξα το σωστό directory, και μόλις ανοιξε, έσειρα το αρχείο στο πακετο που είναι και το duo.
Τα κατάφερα δλδ,αλλά μπερδεμένο...και γιατι σε σενα να παίζει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Fast

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Fast
Ο Fast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Barman/Barwoman . Έχει γράψει 1,397 μηνύματα.

O Fast έγραψε στις 19:29, 22-04-14:

#15
Ε. γιατί λοιπόν χρησιμοποιείς ολόκληρο IDE στα ξεκινήματα. NP++ και cmd μέχρι να μάθεις.
Δε δούλευε γιατί άθελα σου έφτιαξες 2 διαφορετικά πακέτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 01:36, 23-04-14:

#16
Πως γίνεται να τα έχω στο ίδιο πακέτο??
Ευχαριστώ για την απάντηση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Fast

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Fast
Ο Fast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Barman/Barwoman . Έχει γράψει 1,397 μηνύματα.

O Fast έγραψε στις 17:07, 23-04-14:

#17
Μην φτιαχνεις καινουργιο προτζεκτ για την δευτερη κλαση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 17:22, 23-04-14:

#18
Αρχική Δημοσίευση από tazos87
Πως γίνεται να τα έχω στο ίδιο πακέτο??
Ευχαριστώ για την απάντηση!
πανω στο πακετο πατα new->class και θα μπει στο ιδιο πακετο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 20:43, 23-04-14:

#19
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τώρα κατάλαβα και τι έκανα πριν...
Τα λέμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 13:40, 04-05-14:

#20
Σε αυτό το προγραμματάκι απο κάτω πχ, ρωτάω τον χρήστη να εισάγει 10 φορές μία απο τις προεπιλεγμένες τιμές.
Το θέμα είναι ΑΝ δεν εισάγει μια απο τις 2 τιμές, πως μπορώ να κάνω να επαναλαμβάνεται η ερώτηση μέχρι να εισάγει μια απο τις δύο επιλογές? (εδω πχ το 1 ή το 2).

Σημείωση: Εχω μάθει if,else, while, τελεστές (++χ κλπ), αντικείμενα κλάσης,είμαι αρχή δηλαδή.
Απλά από το βιβλίο που διαβάζω είχε στο τέλος του κεφαλαίου μια παρόμοια άσκηση και σύμφωνα με αυτά που έχω μάθει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.

Ο κώδικας:

package analysis; import java.util.*; public class Analysis { public static void main(String[] args) { Scanner input = new Scanner(System.in); int pass = 0; int fail = 0; int count = 0; int result; while (count < 10) { System.out.println("Enter the result (pass = 1, failure = 2) : "); result = input.nextInt(); if (result == 1) pass += 1; else if (result == 2) fail += 1; else //τι κανω εδώ? count += 1; } System.out.println("The passes are " + pass); System.out.println("The failures are " + fail); if (pass >= 8) System.out.println("Congratulations!"); } }

Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 13:53, 04-05-14:

#21
import java.util.Scanner; int answer = 0; do{ System.out.print(" Bale eisodo: "); Scanner in = new Scanner(System.in); answer = in.nextInt(); }while(answer != 1 && answer != 2); καλη αρχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 15:02, 04-05-14:

#22
Ευχαριστώ πολύ!
(Σημείωση: Είδα κάπου οτι μπορώ όταν είναι διάφορο του 1 ή του 2, να βάζω τον μετρητή count να μειώνετε κατά 1 έτσι ώστε να επαναλαμβάνεται η ερώτηση για εισαγωγή)

Ωραία γλώσσα,πολύ διάβασμα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 15:56, 04-05-14:

#23
Επισης, για να κάνω έναν ατέρμων βρόγχο όπου να εμφανίζει πολλαπλάσια του 2 (2,4,8,16,32 κλπ)?

public class epi { public static void main(String args[]) { int count = 1; int poso = 1; int total; while (count > 0) { total = poso * 2; System.out.println(total); poso = total * 2; //ή poso = poso * 2 ++count; } } }
Με αυτά μου εμφανίζει 0.
Δεν θα έπρεπε να αποθηκεύει τη τιμή στο "poso" μόλις το ξανα εκτελεί?
Υπόψιν,δεν έχω κάνει τον for.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazos87 : 04-05-14 στις 16:03.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 16:13, 04-05-14:

#24
υπαρχουν 2 αθη στο προγραμμα σου

1. Λογικο λαθος: Αν εξεραισεις το πρωτο αποτελεσμα που γινεται διπλασιασμος, στην υπολοιπη εκτελεση τετραπλασιαζεις !
2. Λαθος τυπων μεταβλητων: Χρησιμοποιεις τον τυπο int(integer) για την αποθηκευση και των υπολογισμο των αποτελεσματων. Ψαξε να δεις πληροφοριες για τη μεγιστη και ελαχιστη τιμη που παιρνει εναs int.

Extra hint: Θες ατερμων βροχο και δε προλαβαινεις να δεις αποτελεσματα ακομα και να διορθωσεις τα παραπανω παλι θα προλαβαινεις να δεις μηδενικα ή ακυρες τιμες. Ψαξε για μια συναρτηση που κανει sleep το συστημα και βαλε την σε καταλληλο σημειο. Ετσι θα δεις τι παιζει !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 16:39, 04-05-14:

#25
Ευχαριστώ και πάλι!
Έβαλα στο τέλος της while το
if (total >= 100000000)
(εσοχή) break;

τότε μου εμφάνισε κανονικά!
Άρα δεν χρειάζεται να αλλάξω σε long τη μεταβλητή ε?
(Είχες δίκιο,πριν μου εμφανίσει τα 0 πριν,για κλάσματα δευτερολέπτου μου εμφάνιζε τους αριθμούς,αλλά τόσο γρήγορα που είναι αδύνατον να δει κάποιος καθαρά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 16:44, 04-05-14:

#26
Σου εχω ηδη απαντησει Τασο
Ψαξε να δεις πληροφοριες για τη μεγιστη και ελαχιστη τιμη που παιρνει εναs int.
Μπορεις να κανεις ενα ατερμων και καθε για παραδειγμα ενα χ αριθμο αποτελεσματων να σε ρωταει "Θες να συνεχισεις; " συνδιαζοντας την παραπανω απορια σου. Γενικα παιξε και αν κατι το προσπαθησεις και δεν καταφερεις κατι ποσταρει κομματια της αποριας σου και οποιος μπορει βοηθαει. . . Καλο το βιβλιο αλλα ετσι παει ο προγραμματισμος μεχρι τωρα, τουλαχιστον για μενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 17:27, 05-05-14:

#27
Σαν άσκηση κάνω και καλά κωδικοποίηση ενός εισαγόμενου αριθμού...

Απλά αφού προσθέσω 7 σε καθε ψηφίο και πάρω το υπόλοιπο της διαίρεσης του με το 10,
μετά δεν μπορώ να το επαναφέρω (το κάθε ψηφίο, όχι ολόκληρο τον αριθμο) στην αρχική του τιμή!

Υ.Γ: Κάνω πολύ χρήση του System.out.println για να βλέπω το αποτέλεσμα

Κώδιξ:


package secret; import java.util.*; public class secret { public static void main(String args[]) { Scanner input = new Scanner(System.in); int number; System.out.println("Enter the number: "); number = input.nextInt(); // Παίρνω μεμονωμένα τα ψηφία απο τον εισαγόμενο αριθμό int ena = (number / 1000) % 10; int duo = (number / 100) % 10; int tria = (number / 10) % 10; int tessera = number % 10; System.out.println(ena + " " + duo + " " + tria + " " + tessera); // Κρυπτογράφηση και καλά!!! int newEna = (ena + 7) % 10; int newDuo = (duo + 7) % 10; int newTria = (tria + 7) % 10; int newTessera = (tessera + 7) % 10; System.out.println(newEna + " " + newDuo + " " + newTria + " " + newTessera); // Και αλλάζω και τη σειρά System.out.println(newTria + " " + newTessera + " " + newEna + " " + newDuo ); // Μετατρέπω σε String String i = "" + newTria+""+newTessera+""+newEna+""+newDuo; System.out.println(i); // Μετατρέπω από String σε Int int mi = Integer.valueOf(i).intValue(); System.out.println(mi); /* Πως κάνω με κωδικοποίηση πάλι να επιστρέψει τον αρχικό αριθμό? * Δηλαδή κυρίως πως να επαναφέρω το κάθε ψηφίο μετά τη μετατροπή του με το '(ena + 7) % 10' */ } }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 22:19, 05-05-14:

#28
Δεν νομίζω πως μπορείς, για να επανέλθεις στην αρχική πρέπει να γνωρίζεις τον αρχικό πολλαπλασιαστή. Όταν κάνεις (ena-7)%10 θα πάρεις το ακέραιο υπόλοιπο της διαίρεσης της παρένθεσης με το δέκα. Έστω ότι η παρένθεση είναι 42 άρα θα πάρεις το 2. Αν από το δύο αφαιρέσεις το 7 θα πάρεις -5 δηλαδή 5 με μια δεκάδα λιγότερη. Δεν μπορείς όμως να ξέρεις πόσες δεκάδες έκανες % εξ αρχής, μπορεί π.χ να ήταν 45 ή και 85. Αυτό συμβαίνει διότι δεν υπάρχει πράξη αντιστροφής στο % όπως είναι το * στο /, καθώς το % είναι πράξη που αγνοεί τις ν-άδες που είναι μεγαλύτερες του αριθμού δεξιά του %. Έτσι 82%10 == 22%10 == 1453452%10. Ο μόνος τρόπος να επανέλθεις είναι να κρατήσεις σε ξεχωριστή μεταβλήτη τις ν-άδες (backupena = (ena-7)/10) Αν θες μια απλή κρυπρογράφhση δοκίμασε κρυπτογράφηση XOR

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hack3r : 05-05-14 στις 22:24.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 22:55, 05-05-14:

#29
Θες να κανεις αποκωδικοποιηση και ζητας ενα μερος αυτης. Οταν η αλγεβρα δε βοηθαει τοτε προσωπικα παω σε ενα χαζο αλλα κατ εμε αποτελεσματικο τροπο, καποιες φορες

Ψαχνωντας το μοτιβο !
(0+7)%10 = 7
(1+7)%10 = 8
(2+7)%10 = 9
(3+7)%10 = 0
(4+7)%10 = 1
(5+7)%10 = 2

Μια ιδεα ακολουθει, κανε μια προσπαθεια με το παραπανω και επειτα ανοιγεις το spoiler να ριξεις μια ματια !!!



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 23:04, 05-05-14:

#30
Γιώργο το θέμα είναι πως το μοτίβο θα επαναλαμβάνεται κάθε 10 αριθμούς οπότε δεν θα μπορέσει να βρει ποτέ τον αρχικό με αυτό τον τρόπο. Το ε[0,9] δεν είναι το ζητούμενο ψηφίο, αυτό το παίρνεις εύκολα αφαιρώντας το 7 από το result. Το ζητούμενο ψηφίο είναι οι ν-άδες οι μεγαλύτερου βαθμού του ε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 14:02, 06-05-14:

#31
Είχα γράψει κάτι πριν σχετικά...
Το προγραμματάκι κάνει τα εξής 2 πράγματα:
1) Παίρνει τον 4ψήφιο κωδικό που εισάγει ο χρήστης,τον κωδικοποιεί και τον ανακατεύει και τον προβάλλει στην οθόνη.
2) Στη 2η κλάση που εισάγω ως constructor τη 1η κλασση, δεν μου παίρνει τη μέθοδο setNumber().
Θα πρέπει να εμφανίζει τον "κωδικοποιημένο" αριθμό στην αρχική μορφή που έβαλε ο χρήστης.
Οτι και να δοκιμάσω,το βγάζει λάθος...

Η κλάση με constructor:

package secret; import java.util.*; public class secret { Scanner input = new Scanner(System.in); private int number; public secret(int theNumber) { theNumber = number; } public void setNumber(int theNumber) { theNumber = number; System.out.println("Enter the number: "); number = input.nextInt(); // Παίρνω μεμονωμένα τα ψηφία απο τον εισαγόμενο αριθμό int ena = (number / 1000) % 10; int duo = (number / 100) % 10; int tria = (number / 10) % 10; int tessera = number % 10; // Κρυπτογράφηση και καλά!!! int newEna = (ena + 7) % 10; int newDuo = (duo + 7) % 10; int newTria = (tria + 7) % 10; int newTessera = (tessera + 7) % 10; String teliko = newTria+""+newTessera+""+newEna+""+newDuo; // Μετατρέπω σε String number = Integer.valueOf(teliko).intValue(); } public int getNumber() { return number; } public void displayMessage() { System.out.println( getNumber() ); } } Η 2η κλάση που εισάγω τις μεθόδους (αλλά βγαίνει λάθος εκτος απο το getNumber() ):

package secret; public class secreTest { public static void main(String[] args) { secret mySecret = new secret(); mySecret.setNumber(); mySecret.getNumber(); // Εδώ και κάτω θα έκανα τη μετατροπή του "κωδικοποιημένου" αριθμού στον αρχικό int a = (newEna + 3) % 10; int b = (newDuo + 3) % 10; int c = (newTria + 3) % 10; int d = (newTessera + 3) % 10; String teliko = ""+a+""+b+""+c+""+d; // Μετατρέπω σε String int telos = Integer.valueOf(teliko).intValue(); // Μετατρέπω σε Int System.out.println(telos); } }

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazos87 : 06-05-14 στις 14:17.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 17:19, 06-05-14:

#32
Γιατί απλά δε συνεχίζεις στο προηγούμενο ποστ και φτιάχνεις καινούργιο? Είναι και το ίδιο πρόγραμμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Giorgos199666

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Giorgos199666
Ο Giorgos199666 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,310 μηνύματα.

O Giorgos199666 έγραψε στις 09:23, 09-05-14:

#33
Επειδη μολις τελειωσω θελω να αρχισω και εγω να μαθαινω μια γλωσσα προγραμματισμου θα μπυ προτινατε την java:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 10:00, 09-05-14:

#34
Θα σου προτεινα να συμβαδιζει η γλωσσα με τις αναγκες σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 13:26, 09-05-14:

#35
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666
Επειδη μολις τελειωσω θελω να αρχισω και εγω να μαθαινω μια γλωσσα προγραμματισμου θα μπυ προτινατε την java:
Ξεκίνα με C και μετά C++. Είναι αρκετά πιο δύσκολες από JAVA αλλά θα αποκτήσεις καλύτερη γενική εικόνα του προγραμματισμού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 00:22, 15-05-14:

#36
Είμαι αρχάριος,οπότε συγχωρείστε με για όποιο χάος δείτε.
Εχω μάθει while,if,switch και κάποια βασικά μεθόδων + constructor.

Θέλω να κάνω σαν κουίζ που έχει πολλαπλές απαντήσεις...
Είδα κάπου οτι για να το κάνω αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσω arrays, είδα και γι'αυτά οπότε...ωστόσο δεν νομίζω να έκανα καλή χρήση των arrays στο πρόγραμμα που θα δείτε.

Το ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι οτι δεν μου πιάνει για σωστές τις απαντήσεις.
πχ είτε γράψω "b" είτε "Obama" (χωρις εισαγωγικα) στη πρώτη ερώτηση, δεν αυξάνεται ο μετρητης για τις σωστές απαντήσεις που έχω βάλει(correct++).
Γιατί? (ή αν έχετε εναλλακτικό τρόπο -αλλά οχι πολύ προχωρημένο- για τη καταμέτρηση των απαντήσεων)

package quizAdvanced; import java.util.*; public class quizAdvanced { public static void main(String[] args) { Scanner input = new Scanner(System.in); String[] a = new String[5]; String[] b = new String[5]; String[] c = new String[5]; int count = 0; String answer; int correct = 0; int wrong = 0; a[0] = "G. Bush Jr."; a[1] = "Obama"; a[2] = "Lincoln"; a[3] = "Washington"; a[4] = "Papandreou"; b[0] = "Apple"; b[1] = "Motorola"; b[2] = "Lenovo"; b[3] = "Sony"; b[4] = "Google"; c[0] = "Doha"; c[1] = "Boha"; c[2] = "Al Khtor"; c[3] = "Loha"; c[4] = "Dammam"; while (count < 3) { switch (count) { case 0: System.out.printf("%s\n \na) %s\nb) %s\nc) %s\nd) %s\ne) %s\n %s\n", "Who is the president of U.S.A?", a[0],a[1],a[2],a[3],a[4], "Enter the answer: "); answer = input.nextLine(); if (answer == "b" || answer == "Obama") ++correct; else ++wrong; break; case 1: System.out.printf("%s\n \na) %s\nb) %s\nc) %s\nd) %s\ne) %s\n %s\n", "Which company of the following created Android software?", b[0],b[1],b[2],b[3],b[4], "Enter the answer: "); answer = input.nextLine(); if (answer == "e" || answer == "Google") ++correct; else ++wrong; break; default: System.out.printf("%s\n \na) %s\nb) %s\nc) %s\nd) %s\ne) %s\n %s\n", "What's the capital of Qatar?", c[0],c[1],c[2],c[3],c[4], "Enter the answer: "); answer = input.nextLine(); if (answer == "a" || answer == "Doha") ++correct; else ++wrong; break; } ++count; } System.out.println("Results: "); if (correct == 3) System.out.println("Congrats! 3 out of 3."); else if (correct == 2) System.out.println("Good,but you could be better."); else System.out.println("You failed!"); System.out.println(correct +" - " + wrong); } } Όποιες προτάσεις έχετε και διορθώσεις, δεκτές!
Θα είχα περιέργεια πως γίνεται οι ερωτήσεις (αν είχα 100 ας πούμε αντι για 3) να ανακατεύονται καθώς και οι απαντήσεις! Δηλαδή σε μια ερώτηση να μην είναι η σωστή απάντηση πάντα στο b,να πηγαίνει και σε άλλη θέση.

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 01:54, 15-05-14:

#37
Γράψε if (answer == a[1]) και δες αν δουλεύει

Αν θες να έχεις 100 και να ανακατεύονται φτιάχνεις ένα πίνακα string erotiseis[100] με τις ερωτήσεις, και ένα πίνακα string apantiseis[100][4]. Ο δευτερος είναι δυσδιάστατος πίνακας με 100x4 θέσεις όπου σε κάθε θέση θα αποθηκεύεις τις 4 απαντήσεις της κάθε ερώτησης, δηλαδή η erotiseis[0] θα εχει τις απαντισεισ apantiseis[0][0], apantiseis [0][1].... κτλ.

Αν θες να ανακατεύονται οι ερωτήσεις δεν θα βάλεις switch θα βάλεις μια for με 100 επαναλλήψεις καθώς και μια μεταβλητή int tuxaio = rand() % 100; αυτό καταχωρεί στη μεταβλητή μια τυχαία τιμή από 0 ως 99. Η rand() είναι συνάρτηση της C όχι Java γκοογκάρε την αντίστοιχη της Java.

Μετα απλά κάνεις system.out ( %s, erotiseis [tuxaio]);

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hack3r : 15-05-14 στις 02:04.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 18:53, 17-05-14:

#38
πως θα μπορουσα να βρω ποσο χωρο καταλαμβανει ενα hashmap ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 20:28, 17-05-14:

#39
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s
πως θα μπορουσα να βρω ποσο χωρο καταλαμβανει ενα hashmap ;
Αν δεν κάνω λάθος κάνεις System.out.println("Size of HashMap : " + hMap.size());

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

g1wrg0s (01001)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη g1wrg0s
Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 9,584 μηνύματα.

O g1wrg0s Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! έγραψε στις 20:40, 17-05-14:

#40
τελικως αυτο θα χρησιμοποιησω αλλα δεν ηθελα αυτο στην ερωτηση μου. Αυτο δινει #entries αλλα εγω ηθελα τροπο να βρω το memory usage ολου του hashmap.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

hack3r

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη hack3r
Ο hack3r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , επαγγέλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.

O hack3r έγραψε στις 20:58, 17-05-14:

#41
Δύσκολο βλέπεις η Java δεν έχει τελεστή sizeof όπως η C που να επιστρέφει το μέγεθος που πιάνει στη μνήμη μια δομή, καθώς είναι εκτός της φιλοσοφίας της γλώσσας να ασχολείται ο προγραμματιστής με το memory management. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει το memory profiler, δες εκεί ίσως έχει και το μέγεθος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

akikos (Ανδρέας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη akikos
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,758 μηνύματα.

O akikos έγραψε στις 22:10, 17-05-14:

#42
Αρχική Δημοσίευση από tazos87
Είμαι αρχάριος,οπότε συγχωρείστε με για όποιο χάος δείτε.
Για να συγκρίνεις τις τιμές δυο string μεταξύ τους μη χρησιμοποιείς το == αλλά τη μέθοδο equals p.x. answers.equals("Obama"). Πρόσθεσε ακόμα ένα στοιχείο σε κάθε πίνακα που θα έχει την σωστή απάντηση και τροποποίησε το κώδικα έτσι ώστε να μην επαναλβάνεις το κώδικα με μικροδιαφορές κάθε φορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη venividivici : 17-05-14 στις 22:18. Αιτία: προσθήκη spoiler
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 12:33, 27-05-14:

#43
Μαθαινοντας java και εχοντας ως στοχο το android,θελω να ρωτησω πως κανω ενα απλο πραγμα:

Πως αρχιζω ενα προτζεκτ με τον κωδικα που εχω γραψει σε java??

Εχω εγκαταστησει το Android sdk και εχω τρεξει στη συσκευη το default προγραμμα που εμφανιζει "hello world". Ξεκιναω ως android project(eclipse εχω) αλλα μετα....
Δεν ηξερα που να αντιγραψω τον κωδικα!(αν πρεπει να το κανω αυτο)

Παρακαλω διαφωτιστε με.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Tasos09

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Tasos09
Ο Tasos09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 150 μηνύματα.

O Tasos09 έγραψε στις 12:52, 27-05-14:

#44
Τον κώδικα τον αντιγράφεις κάτω από το φάκελο src, όπου θα δεις ένα αρχείο MainActivity java.
Αλλά πιθανότατα το πράμα δε θα δουλέψει όπως περιμένεις, καθώς το Android έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες όσον αφορά την ανάπτυξη.
Καλά κάνεις και μαθαίνεις java, αφού σε αυτή θα γράφεις τις εφαρμογές, αλλά σου προτείνω να κοιτάξεις λίγο πώς δημιουργείς γραφική διεπαφή στο Android, τι είναι Activity, fragment κτλ κτλ. Θα βρεις πολύ υλικό στο ιντερνετ για να ξεκινήσεις. Αν θέλεις να σου στείλω κάποια e-books που έχω στείλε μου ένα μήνυμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

tazos87

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη tazos87
Ο tazos87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 14 μηνύματα.

O tazos87 έγραψε στις 13:31, 27-05-14:

#45
Ευχαριστώ συνονόματε!
Βασικά που ακριβώς να βάλω τον κώδικα, είχα ανοιχτο το MyActivity(αντι για main) και εμφανίζεται έτσι:
package com.and.myapp; import android.os.Bundle; import android.support.v4.app.Fragment; import android.support.v7.app.ActionBarActivity; import android.view.LayoutInflater; import android.view.Menu; import android.view.MenuItem; import android.view.View; import android.view.ViewGroup; public class MyActivity extends ActionBarActivity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_my); if (savedInstanceState == null) { getSupportFragmentManager().beginTransaction() .add(R.id.container, new PlaceholderFragment()).commit(); } } @Override public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) { // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present. getMenuInflater().inflate(R.menu.my, menu); return true; } @Override public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) { // Handle action bar item clicks here. The action bar will // automatically handle clicks on the Home/Up button, so long // as you specify a parent activity in AndroidManifest.xml. int id = item.getItemId(); if (id == R.id.action_settings) { return true; } return super.onOptionsItemSelected(item); } /** * A placeholder fragment containing a simple view. */ public static class PlaceholderFragment extends Fragment { public PlaceholderFragment() { } @Override public View onCreateView(LayoutInflater inflater, ViewGroup container, Bundle savedInstanceState) { View rootView = inflater.inflate(R.layout.fragment_my, container, false); return rootView; } } } Εχω αυτό το βιβλίο για Android: http://www.papasotiriou.gr/product/a...-me-to-android αλλά όσο είδα δεν γράφει κάτι για επεξεργασία κώδικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

akikos (Ανδρέας)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη akikos
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,758 μηνύματα.

O akikos έγραψε στις 13:54, 27-05-14:

#46
Bάλε το βιβλίο στη βιβλιοθήκη και δες το tutorial. Ακολούθησε το βήμα βήμα υλοποιώντας ότι κάνει.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Tasos09

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Tasos09
Ο Tasos09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 150 μηνύματα.

O Tasos09 έγραψε στις 18:03, 27-05-14:

#47
Δε μπορώ να σου απαντήσω στο που να βάλεις τον κώδικα, γιατί δεν υπάρχει απάντηση! Εξαρτάται από τις λειτουργίες που εκτελεί. Θα σου προτείνω το ίδιο με τον akiko, να δεις κάποια tutorials, κυρίως στο κομμάτι που αφορά το Android και μετά θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις τη java που έμαθες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

itlover

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη itlover
H itlover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 15 μηνύματα.

H itlover έγραψε στις 21:43, 01-06-14:

#48
Υλοποιήστε την κλάση αυτή, με όνομα MultipleChoiceQuestion, που θα περιλαμβάνει για κάθε στιγμιότυπο:
• το κείμενο της ερώτησης (ως μια σειρά χαρακτήρων),
• το πλήθος των απαντήσεων (ακέραιος αριθμός, λογικά μεγαλύτερος από το 1 για να έχει νόημα η επιλογή ορθής απάντησης) και
• ένα πίνακα (που θα έχει μέγεθος ίσο το πλήθος των απαντήσεων) με τα κείμενα των απαντήσεων
Μέσα στην κλάση αυτή θα πρέπει να υλοποιήσετε τους παρακάτω δημιουργούς:
• public MultipleChoiceQuestion(), που αρχικοποιεί ένα στιγμιότυπο με κενή ερώτηση (δηλαδή σειρά χαρακτήρων που δεν περιλαμβάνει τίποτα, ήτοι την "") και δύο (2) απαντήσεις: "Σωστό" και "Λάθος"
• public MultipleChoiceQuestion(String question, int noOfAnswers), που αρχικοποιεί ένα στιγμιότυπο με την ερώτηση question, τον αριθμό απαντήσεων με το noOfAnswers και τον πίνακα των απαντήσεων με ένα πίνακα μεγέθους noOfAnswers που περιέχει κενές απαντήσεις
Επίσης μέσα στην κλάση θα πρέπει να υλοποιήσετε τις μεθόδους:
• public String getQuestion(), που επιστρέφει το κείμενο της ερώτησης
• public String getAnswer(int noOfAnswer), που επιστρέφει το κείμενο της απάντησης με αριθμό noOfAnswer
• public void setQuestion(String question), που θέτει την ερώτηση στην παράμετρο question
• public void setAnswer(int noOfAnswer, String answer), που θέτει την απάντηση με αριθμό noOfAnswer στην απάντηση answer (εάν ο αριθμός noOfAnswer είναι εκτός ορίων, τότε η μέθοδος δεν κάνει τίποτα)
• public void pose(), που θέτει την ερώτηση, δηλαδή τυπώνει στην οθόνη την ερώτηση και τις απαντήσεις αριθμημένες (δηλαδή, με τον αριθμό τους να προηγείται του κειμένου), σε χωριστές γραμμές την κάθε μία.
Κυρίως πρόγραμμα
Προκειμένου να δοκιμάσετε την κλάση σας υλοποιήστε μια άλλη κλάση με όνομα QuestionTester που περιέχει μόνο την μέθοδο main() η οποία:
• διαβάζει από το χρήστη το κείμενο μιας ερώτησης τύπου σωστό ή λάθος, δημιουργεί ένα κατάλληλο στιγμιότυπο ερώτησης πολλαπλών απαντήσεων και θέτει την ερώτηση σε αυτή που έδωσε ο χρήστης
• διαβάζει από το χρήστη το κείμενο μιας ερώτησης πολλαπλών απαντήσεων και το πλήθος των απαντήσεων, δημιουργεί ένα κατάλληλο στιγμιότυπο ερώτησης πολλαπλών απαντήσεων και στη συνέχεια διαβάζει και θέτει τα κείμενα των απαντήσεων
• θέτει τις δύο ερωτήσεις (δηλαδή, τα τυπώνει στην οθόνη τις δύο ερωτήσεις, μαζί με τις απαντήσεις τους)
Εκτελέστε το πρόγραμμά σας, τουλάχιστον δύο φορές και δώστε ενδεικτικές ερωτήσεις και απαντήσεις (με τουλάχιστον 4 απαντήσεις για την δεύτερη ερώτηση). Αντιγράψτε σε ένα αρχείο κειμένου (με copy&paste) τα αποτελέσματα της εκτέλεσης του προγράμματος (για όλες τις δοκιμές).
Κλάση για ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων με ένδειξη της ορθής απάντησης
Υλοποιήστε την κλάση, με όνομα MultipleChoiceQuestionWithCorrectAnswer, που κληρονομεί από την MultipleChoiceQuestion, και επιπλέον περιλαμβάνει τον αριθμό της ορθής απάντησης.
Μέσα στην κλάση αυτή θα πρέπει να υλοποιήσετε τους παρακάτω δημιουργούς:
• public MultipleChoiceQuestionWithCorrectAnswer (), που αρχικοποιεί ένα στιγμιότυπο όπως και η αντίστοιχη της κλάσης MultipleChoiceQuestion, και θέτει τον αριθμό της ορθής απάντησης στο ένα (1)
• public MultipleChoiceQuestionWithCorrectAnswer (String question, int noOfAnswers), που και αυτή αρχικοποιεί ένα στιγμιότυπο όπως και η αντίστοιχη της κλάσης MultipleChoiceQuestion, και θέτει τον αριθμό της ορθής απάντησης στο ένα (1)
Εννοείται πως ο αριθμός ένα (1) ως ορθή απάντηση, θα τροποποιηθεί αργότερα ώστε να περιέχει τον αριθμό που πραγματικά αντιστοιχεί στην ορθή απάντηση. Στους παραπάνω δημιουργούς δεν είναι γνωστή η ορθή απάντηση (καθώς λείπει η ερώτηση ή οι απαντήσεις) και έτσι επιλέγεται αυθαίρετα η αρχικοποίηση της ορθής απάντησης στο ένα(1).
Επίσης μέσα στην κλάση αυτή υλοποιήστε τις επιπλέον μεθόδους:
• public int getCorrectAnswer(), που επιστρέφει τον αριθμό της ορθής απάντησης
• public void setCorrectAnswer (int correctAnswer), που θέτει τον αριθμό της ορθής απάντησης στην τιμή correctAnswer
• public boolean checkAnswer(int answer), που ελέγχει εάν η απάντηση με αριθμό answer είναι ορθή ή όχι, τυπώνει σχετικό μήνυμα και αν είναι λάθος τυπώνει και τη σωστή απάντηση (προσοχή μήπως ο αριθμός της ορθής απάντησης είναι, λανθασμένα βέβαια, εκτός ορίων και δεν υπάρχει κείμενο απάντησης για να τυπωθεί), και επιστρέφει true εάν η απάντηση είναι ορθή ή false αν είναι λάθος
Τροποποιημένο κυρίως πρόγραμμα
Τροποποιήστε την μέθοδο main() της κλάσης QuestionTester, ώστε μετά από την ανάγνωση των στοιχείων της κάθε ερώτησης να διαβάζει τον αριθμό της ορθής απάντησης, και μετά την εκτύπωση της κάθε ερώτησης να διαβάζει την επιλογή του χρήστη και να τυπώνει τα αποτελέσματα του ελέγχου της επιλογής αυτής. Έτσι το κυρίως πρόγραμμα θα πρέπει να:
• διαβάζει από το χρήστη το κείμενο μιας ερώτησης τύπου σωστό ή λάθος, δημιουργεί ένα κατάλληλο στιγμιότυπο ερώτησης πολλαπλών απαντήσεων με ένδειξη της ορθής απάντησης και θέτει την ερώτηση σε αυτή που έδωσε ο χρήστης
• διαβάζει από το χρήστη τον αριθμό της ορθής απάντησης (1 για σωστό και 2 για λάθος) και θέτει ανάλογα την αντίστοιχη μεταβλητή της ερώτησης
• διαβάζει από το χρήστη το κείμενο μιας ερώτησης πολλαπλών απαντήσεων και το πλήθος των απαντήσεων, δημιουργεί ένα κατάλληλο στιγμιότυπο ερώτησης πολλαπλών απαντήσεων με ένδειξη της ορθής και στη συνέχεια διαβάζει και θέτει τα κείμενα των απαντήσεων
• διαβάζει από το χρήστη τον αριθμό της ορθής απάντησης (1 για σωστό και 2 για λάθος) και θέτει ανάλογα την αντίστοιχη μεταβλητή της ερώτησης
• θέτει την πρώτη ερώτηση (δηλαδή, τα τυπώνει στην οθόνη την ερώτηση, μαζί με τις απαντήσεις της)
• διαβάζει από το χρήστη τον αριθμό της επιλογής του, και ελέγχει την απάντησή του
• θέτει την δεύτερη (δηλαδή, τα τυπώνει στην οθόνη την ερώτηση, μαζί με τις απαντήσεις της)
• διαβάζει από το χρήστη τον αριθμό της επιλογής του, και ελέγχει την απάντησή του
• τυπώνει το πλήθος των ορθών επιλογών
Παραπάνω οι ενέργειες που είναι με πλάγια γράμματα υπάρχουν ήδη από το προηγούμενο κυρίως πρόγραμμα. Προσοχή όμως καθώς, σε κάποια από αυτά τα τμήματα θα πρέπει να τροποποιηθεί η δημιουργία των στιγμιότυπων των δύο ερωτήσεων, ώστε να δημιουργούνται στιγμιότυπα της κλάσης για τις ερωτήσεις με ένδειξη της ορθής απάντησης.
Εκτελέστε το πρόγραμμά σας, τουλάχιστον τέσσερις φορές και δώστε ενδεικτικές ερωτήσεις και απαντήσεις (με τουλάχιστον 4 απαντήσεις για την δεύτερη ερώτηση και επιλογές που είναι άλλες φορές ορθές και άλλες λάθος). Αντιγράψτε σε ένα αρχείο κειμένου (με copy&paste) τα αποτελέσματα της εκτέλεσης του προγράμματος (για όλες τις δοκιμές).



απλα εχω χαθει ισως καποιος εμπειρος με βοηθουσε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πληροφορικάριος

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Πληροφορικάριος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

O Πληροφορικάριος έγραψε στις 09:51, 02-06-14:

#49
Που έχεις κολλήσει? ουσιαστικά δεν έχεις να σκεφτείς κάτι η εκφώνηση στα λέει όλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

itlover

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη itlover
H itlover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 15 μηνύματα.

H itlover έγραψε στις 15:32, 02-06-14:

#50
public void setAnswer(int noOfAnswer, String answer), που θέτει την απάντηση με αριθμό noOfAnswer στην απάντηση answer (εάν ο αριθμός noOfAnswer είναι εκτός ορίων, τότε η μέθοδος δεν κάνει τίποτα) πως θετουμε την απαντηση ...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Βιβλίο για Java ή C++ - Από thanos523
      Το θέμα έχει λάβει 5 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-01-10 στις 10:42.
    • Απορίες στη Java - Από teo
      Το θέμα έχει λάβει 7 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-12-09 στις 19:52.
    • Αρχάριος στην Java - Από billthevampire
      Το θέμα έχει λάβει 11 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Προγραμματισμός.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 07-10-05 στις 02:41.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους