×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,030 μέλη και 2,416,233 μηνύματα σε 75,346 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 347 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Απορίες μαγειρικής

Subject to change (Λία)

Founder

H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,465 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε: στις 00:34, 04-12-10:

#1
Με αφορμή μια δική μου απορία, ανοίγω το παρόν ώστε να μπορούμε να ρωτάμε διάφορα περί μαγειρικής χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε ξεχωριστά θέματα.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Isiliel : 23-08-11 στις 13:25. Αιτία: split για νέο θέμα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε: στις 21:30, 18-12-10:

#2
Να σας ρωτήσω...Ξέρει κανείς πως μπορούμε να διατηρήσουμε την σοκολάτα για φοντύ αν δεν διαθέτουμε το κατάλληλο σκεύος;;;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

moonlight

Διακεκριμένο μέλος

H moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,526 μηνύματα.

H moonlight έγραψε: στις 12:39, 17-02-11:

#3
ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις πως μπορω να υπολογισω ποση ποσοτητα ζελατινης σε σκονη θα βαλω στην κρεμα που θελω να κανω που να αντιστοιχει σε 4 φυλλα ζελατινης. δυστυχως εψαξα και δεν βρηκα ζελατινη σε φυλλα, μονο σε σκονη και δεν ξερω τωρα ποση ποσοτητα να βαλω..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,648 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 13:06, 17-02-11:

#4
γιατι ζελατινη?

στην κρεμα η μανα μου τουλαχιστον μονο κορν φλαουερ βαζει..

η ζελατινη ειναι απο λιπος ζωικο τρελες αγελαδες κλπ..
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

moonlight

Διακεκριμένο μέλος

H moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,526 μηνύματα.

H moonlight έγραψε: στις 13:10, 17-02-11:

#5
αφου ετσι λεει η συνταγη.. ειναι κρεμα με ινδοκαρυδο και γαλα καρυδας.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,238 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε: στις 14:31, 17-02-11:

#6
Σε γενικές γραμμές ισχύει ότι για ένα λίτρο υγρού μείγματος χρησιμοποιούμε από 2 έως 5 γρ. ζελατίνης, ανάλογα και με την εφαρμογή που θέλουμε να κάνουμε και το πόσο πηχτό θέλουμε να είναι το μείγμα μας. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως, είναι προτιμότερο να διαβάζουμε τις οδηγίες χρήσης επάνω στο κουτί και να ακολουθούμε την προτεινόμενη δοσολογία
Πηγή
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 14:41, 17-02-11:

#7
Ζελατίνη παίρνεις από ζαχαροπλαστείο.
Το ίδιο με τη kajira λέει και εδώ.

Βρήκα κάτι.
Καλημέρα,μου έφεραν χθες ένα σακουλάκι με χύμα ζελατίνη σε κόκους!
Μήπως γνωρίζει κάποιος την αντιστοιχία σκόνης με φύλλα ζελατίνης?
Π.χ. 1 φύλλο ζελατίνης αντιστοιχεί σε ? κουταλιά σκόνη.
Περιμένω με αγωνία γιατί σήμερα υποσχέθηκα πανακότα στους άντρες μου!!!!!!!!
5-6 φυλλα ζελατινης αντιστοιχουν με ενα φακελακι σκονη 12γρ.

Ελπιζω να βοηθησα!
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Boom : 17-02-11 στις 14:57.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

moonlight

Διακεκριμένο μέλος

H moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,526 μηνύματα.

H moonlight έγραψε: στις 01:45, 18-02-11:

#8
ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις πληροφοριες!θα το δοκιμασω αυριο ή μεθαυριο και θα σας πω!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 19:07, 18-02-11:

#9
Περιμένω δεματάκι με το γλυκό.
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε: στις 20:17, 16-03-11:

#10
Θέλω να μάθω να φτιάξω την παρακάτω τούρτα μέχρι τον Ιούνιο που είναι τα γενέθλια μου...Ξέρει κανείς/καμία να την φτιάχνει;
Συνημμένο Αρχείο 37022
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Noisette : 06-11-12 στις 12:42.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

katalinos

Δραστήριο Μέλος

Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 445 μηνύματα.

O katalinos έγραψε: στις 20:22, 16-03-11:

#11
όχι , αλλά ξέρω να την φάω
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε: στις 20:25, 16-03-11:

#12
Αρχική Δημοσίευση από katalinos
όχι , αλλά ξέρω να την φάω
εγώ πάλι δυσκολεύομαι και σε αυτό...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,040 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 20:25, 16-03-11:

#13
Αυτή η επικάλυψη λέγεται "ζαχαρόπαστα". Δεν έχω φτιάξει ποτέ (εννοείται ) αλλά αν ψάξεις εδώ, θα βρεις πιστεύω αρκετές οδηγίες για τη λογική επεξεργασίας της ζαχαρόπαστας. Το σχέδιο... θα πρέπει να το φτιάξεις όπως το βλέπεις μάλλον.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 20:26, 16-03-11:

#14
Τι φανταστική τούρτα!
Κρίμα ρε συ να την φάτε, κάνε κάτι απλό και κάνε με μη φαγώσιμα υλικά αυτό το σχέδιο για να σου μείνει.
Τζάμπα κόπος.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,825 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε: στις 22:26, 16-03-11:

#15
Άμα πας σε κάποιο προχώ ζαχαροπλαστείο (τουρτατζίδικο);
Θα στο φτιάξουν λογικά, αλλά θα την πληρώσεις χρυσή, οπότε καλύτερα αρκέσου στην φωτό, στη τελική μια τούρτα είναι, και πάρε μια πλαστική ή χάρτινη τέτοια.

Στη τελική κάνε add τον Παρλιάρο στο facebook και ρώτα τον.
Πάντως δεν είναι για φάγωμα :/
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Noisette (Φωτεινός Θάλαμος)

Επιφανές Μέλος

H Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης . Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

H Noisette Love is our resistance. έγραψε: στις 22:51, 16-03-11:

#16
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^
Άμα πας σε κάποιο προχώ ζαχαροπλαστείο (τουρτατζίδικο);
Θα στο φτιάξουν λογικά, αλλά θα την πληρώσεις χρυσή, οπότε καλύτερα αρκέσου στην φωτό, στη τελική μια τούρτα είναι, και πάρε μια πλαστική ή χάρτινη τέτοια.

Στη τελική κάνε add τον Παρλιάρο στο facebook και ρώτα τον.
Πάντως δεν είναι για φάγωμα :/
Έχω ενημερωθεί από "προχώ" ζαχαροπλαστείο για τέτοιου είδους τούρτες και τις κάνουν σίγουρα πάνω από 3 κιλά και περίπου 20-25ευρώ το κιλό... Δεν λέει λοιπόν για ένα κέικ με ζαχαρόπαστα να δώσεις τόσα λεφτά!

Θα την δοκιμάσω να την φτιάξω και ότι βγει!!!
3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,040 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε: στις 23:11, 16-03-11:

#17
Θα περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες!!! Πιάνει το χέρι σου εσένα, άρα καλή θα βγει.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

lady31ath

Εκκολαπτόμενο Μέλος

H lady31ath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών . Έχει γράψει 83 μηνύματα.

H lady31ath έγραψε: στις 20:44, 20-03-11:

#18
Ειναι παρα πολυ στη μοδα το design στις τουρτες....Η κορη ενος κοντινου μου προσωπου το κανει σαν δουλεια....αλλα μενει στο εξωτερικο..... φτιαχνει τουρτες σε διαφορα σχεδια αναλογα με το επαγγελμα του ανθρωπου και το τι ζηταει.....τις πιο πολλες ιδεες τις βρηκε στο youtube και ετσι εχει ενα εισοδημα.....απο στομα σε στομα η δουλεια της παει καλυτερα....Και δεν μιλαμε για τις τουρτες που απλα βαζουν το ζελεδακι με το σχεδιακι ...αλλα εχουν ογκο.....

Φωτογραφιες
Εδω εχει φωτογραφιες video απο διαφορες τουρτες...
http://www.youtube.com/watch?v=g9aSd...eature=related

Τουρτα τσαντα
Εδω δειχνει τα βασικα για φτιαξεις το σχεδιο της τουρτας ...σαν κατασκευη πως κοβεις το "πατρον" για την τουρτα
Δεν λεει τα υλικα για τη βαση ή τις κρεμες....αυτα τα υλικα πιστευω να τα βρεις σε καποιο βιβλιο μαγειρικης ή εαν κανεις αναζητηση στο google
Επισης καλο video ειναι και αυτο για τα βασικα ....
http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS...layer_embedded

Ζαχαροπαστα
Τελος εδω δειχνει πως να φτιαξεις τη ζαχαροπαστα....
http://www.youtube.com/watch?v=vndU4...layer_embedded

Ελπιζω ολα να πανε καλα και να τα καταφερεις....Κανε ενα δοκιμαστικο πριν την βασικη τουρτα....Μου αρεσε παρα πολυ η ιδεα σου να φτιαξεις κατι τοσο ιδιαιτερο......Καλη επιτυχια!
4 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,131 μηνύματα.

O Boom έγραψε: στις 23:57, 20-03-11:

#19
Ξέρετε πώς μπορώ να κάνω καραμελωμένα pop-corn;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,648 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε: στις 00:11, 21-03-11:

#20
πολυ ζαχαρη ρε παιδι μου..
εγω τα προτιμω σκετα..
(κανω μπολικα στη χυτρα..)

κατι προχειρο..
Γεια σου space monkey. Μπορείς να φτιάξεις καραμελωμένο ποπ-Κορν. Οι αλλαγές είναι αυτές: 1.Φτιάχνεις το ποπ-Κορν κανονικά αλλά αντί για αλάτι βάζεις ζάχαρη. 2.Μετά γεμίζεις ένα Μπρίκι μέχρι την μέση Με νερό και προσθέτεις 3 κουτάλια της σούπας ζάχαρη και 4 μέλι. 3.Αφού βράσει το Περι χ****ς στα έτοιμα ποπ-Κορν. Για ό, τι χρειαστείς Κρίστη
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Ιδιωτικό ΙΕΚ μαγειρικής - Από alekos123asd
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία ΙΕΚ & Κολλέγια.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 08-03-18 στις 10:31.
    • Tips Μαγειρικής - Από Γίδι
      Το θέμα έχει λάβει 74 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 11-06-15 στις 01:35.
    • ΙΕΚ Μαγειρικής Praxis - Από Bilikas
      Το θέμα έχει λάβει 1 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία ΙΕΚ & Κολλέγια.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 22-08-12 στις 15:25.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα