Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,083 εγγεγραμμένα μέλη και 2,387,770 μηνύματα σε 74,631 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Αφαίρεση ελιάς

fockos

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη fockos
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,375 μηνύματα.

O fockos έγραψε στις 23:47, 18-08-12:

#51
Αρχική Δημοσίευση από Balthazor
Και εγω εκανα τετοια εγχειρηση πριν απο 2 μηνες...Αφου εκλεισε η πληγη ο γιατρος μου ειπε να βαλω για ενα μηνα την κρεμα kelosoft,
Σε πιο σημείο την έκανες την εγχείρηση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Balthazor

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Balthazor
Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 979 μηνύματα.

O Balthazor έγραψε στις 23:52, 18-08-12:

#52
Στο θωρακα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη fockos
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,375 μηνύματα.

O fockos έγραψε στις 00:08, 19-08-12:

#53
Η κρέμα αυτή επιταχύνει την επούλωση (είναι αρκετά δημοφιλής αλλά επειδή είναι μη συνταγογραφούμενη πιάνει μόνο το χώρο της επιδερμίδας και όχι υποδόρια. Εφόσον δεν είναι σε σημείο που είναι σε κοινή θέα (π.χ. πρόσωπο) δε πιστεύω ότι είναι επικτατική ανάγκη να γίνει άμεσα η επιδιόρθωση (οπότε και να χρησιμοποιήσεις την κρέμα), το χρώμα θα φτιάξει έτσι και αλλιώς μόνο του μετά από 6-9 μήνες βάλει δε βάλεις την δέρμα, αν θα γίνει πλήρης αποκατάσταση (ιδρωτοποιοί, σμηγματογόνοι αδένες θύλακοι) εξαρτάται από το πάχος (αν φτάνει ή όχι στο υποδόριο) του δερματος που προσβλήθηκε και από την τεχνική της ραφής και ελάχιστα από την κρέμα (μαλλον καθόλου).

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το βλέπει όσο το δυνατοτερο λιγότερο ο ήλιος τουλάχιστον το 1ο μηνα.

Εγώ που είχα μια ελιά στην κοιλιά και την έβγαλα όταν ήμουν 21 χρονών (έκανε πάνω από χρονο) για να αποκατασταθεί είχε για αρκετούς μήνες μια ροδαλή γραμμη στο σημείο της ουλής αλλά τώρα είναι σχεδον αόρατο. (μονο εγώ το διακρίνω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fockos : 19-08-12 στις 00:22.
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

anastasis-13

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη anastasis-13
Ο anastasis-13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O anastasis-13 έγραψε στις 07:29, 28-11-12:

#54
δες εδώ που αφαιρούν ελιές από το πρόσωπο http://www.youtube.com/watch?v=Vz9gpZXWhYQ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

mavramar

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη mavramar
H mavramar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H mavramar έγραψε στις 16:24, 07-12-12:

#55
γεια σας!ειμαι 15 χρονων κΑΙ εχω μια μικρη ελια πανω απο το χειλος..περιπου στο μεγεθο μιας φακης,και θελω να την βγαλω οπωσδηποτε γιατι εχω τρομερο κομπλεξ και δεν μαρεσει κιολας! θελω να ειναι το προσωπο μου καθαρο χωρις την ελια!γινεται να την βγαλω σε αυτη την ηλικια? και αν γινεται οχι με χειρουργιο..προτιμω σε δερματολογο με λειζερ ή μηπως υπαρχει καμια αλοιφή που να την αφαιρει .?? ευχαριστω! :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Balthazor

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Balthazor
Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 979 μηνύματα.

O Balthazor έγραψε στις 14:23, 06-05-13:

#56
Γινεται να αφαιρεσει καποιος ελια στο προσωπο που ειναι μικρη και επιπεδη?(δεν προεξεχει καθολου, σαν εσωτερικη δλδ). Υπαρχει κινδυνος? Και αν γινεται, πώς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 15:51, 06-05-13:

#57
Για να βγει με λέιζερ η ελιά πρέπει να μην έχει καθόλου ρίζα, να είναι στην ουσία σαν πανάδα. Σε περίπτωση που έχει ρίζα χρειάζεται χειρουργείο, αλλά είναι πολύ απλή διαδικασία...με τοπική νάρκωση και σε 15 λεπτά έχει τελειώσει. Ανάλογα το δέρμα, το σημείο και την ηλικία, μπορεί να σχηματιστεί χηλοειδές (για αυτό δίνουν κρέμες με την λέξη "kelo" στο όνομα, ΟΧΙ για "επούλωση" και χαζομάρες). Το πρόσωπο, ο λαιμός και οι ώμοι σε σκουρόχρωμα δέρματα και νεαρές ηλικίες είναι πολυ επικίνδυνα για χηλοειδές. Μετά μπορούν να γίνουν κάποιες διορθώσεις στην ποιότητα του ιστού, αλλά σαν κανονικό δέρμα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αν πρόκειται για μικρή ελιά, δεν έχει σημασία γιατί δεν θα φαίνεται τίποτα σπουδαίο.
Ο μόνος "κίνδυνος" είναι η μόλυνση δε περίπτωση που δεν ακολουθήσεις σωστή υγιεινή και δεν προσέχεις τον ήλιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Balthazor

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Balthazor
Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 979 μηνύματα.

O Balthazor έγραψε στις 17:37, 06-05-13:

#58
Οι ελιές στο προσωπο ειναι πολύ μικρές σαν παναδες όπως είπες. Αρα με λέιζερ θα αφησουν σημάδι; Επίσης, είχα κάνει περίπου πριν απο 1 χρόνο αφαίρεση χειρουργικως 2 ελιών στο θώρακα, και δυστυχώς έκανε χηλοειδες, όχι τρομερό αλλά εμφανές... Πριν απο 1 μήνα έκανα μια συνεδρια με ενέσεις κορτιζονης και κρυοπηξια αλλά ελάχιστη βελτίωση... Θα συνεχίσω τις συνεδρίες ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα... Το θέμα ειναι ότι θα ήθελα και να αποχρωματιστει γιατί ακόμα ειναι κοκκινο( εξου και αντιαισθητικο)... Τι να πω, η αλήθεια ειναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 22:36, 06-05-13:

#59
Mην χαλάς τα λεφτά σου, δεν πρόκειται να γίνει σαν κανονικό δέρμα ποτέ. Εγώ έχω χηλοειδές 10 χρόνια και είναι ακόμα κόκκινο (έχει αποχρωματιστεί ελάχιστα). Θεωρητικά μπορείς να κάνεις πλαστική, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο πως δεν θα ξαναγίνει χηλοειδές. Εμένα δηλαδή πλαστικός μου την έβγαλε και υποτίθεται καλός.
Αφού οι ελιές σου είναι τόσο μικρές δεν βλέπω λόγο να τις βγάλεις, αλλά αμα σε ενοχλούν καλύτερα να περιμένεις μέχρι να περάσει η πολλή ζέστη, εκτός κι αν έχεις την δυνατότητα να προφυλαχτείς πλήρως από τον ήλιο και να μην ιδρώνεις (με άλλα λόγια πάντα στη σκιά, αντιηλιακό συνέχεια, πάντα καθαρή η περιοχή, κλπ). Δεν νομίζω να αφήσουν σημάδι πάντως (εφόσον προσέχεις).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη fockos
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,375 μηνύματα.

O fockos έγραψε στις 23:04, 06-05-13:

#60
Αρχική Δημοσίευση από Balthazor
Οι ελιές στο προσωπο ειναι πολύ μικρές σαν παναδες όπως είπες. Αρα με λέιζερ θα αφησουν σημάδι; Επίσης, είχα κάνει περίπου πριν απο 1 χρόνο αφαίρεση χειρουργικως 2 ελιών στο θώρακα, και δυστυχώς έκανε χηλοειδες, όχι τρομερό αλλά εμφανές... Πριν απο 1 μήνα έκανα μια συνεδρια με ενέσεις κορτιζονης και κρυοπηξια αλλά ελάχιστη βελτίωση... Θα συνεχίσω τις συνεδρίες ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα... Το θέμα ειναι ότι θα ήθελα και να αποχρωματιστει γιατί ακόμα ειναι κοκκινο( εξου και αντιαισθητικο)... Τι να πω, η αλήθεια ειναι ότι φοβάμαι ότι δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση...
ο μοναδικός τρόπος για να να επουλωθεί είναι να κόψει γύρω γύρω υγείή ιστό και στο ράψει με ειδική τεχνική ραφής ώστε να μείνει το μικρότερο δυνατό σημάδι

Στο πρόσωπο αν είναι όπως τα περιγράφης δε θα αφήσουν κανένα σημάδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 23:09, 06-05-13:

#61
Αρχική Δημοσίευση από fockos
να κόψει γύρω γύρω υγείή ιστό και στο ράψει με ειδική τεχνική ραφής
Στον Φρανκενστάιν θα πάει? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό, το χηλοειδές για να φύγει θέλει απόξεση, κάψιμο με λέιζερ, μετά ραδιοθεραπεία και ενέσεις, κρέμες και είναι πιθανό να μην φύγει ούτε τότε. Δεν είναι ρούχο να το μπαλώσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη fockos
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,375 μηνύματα.

O fockos έγραψε στις 23:29, 06-05-13:

#62
Αρχική Δημοσίευση από christinelle
Στον Φρανκενστάιν θα πάει? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό, το χηλοειδές για να φύγει θέλει απόξεση, κάψιμο με λέιζερ, μετά ραδιοθεραπεία και ενέσεις, κρέμες και είναι πιθανό να μην φύγει ούτε τότε. Δεν είναι ρούχο να το μπαλώσεις.
Σε ιατρό να ξαναδημιουργήσει το τραύμα και να το ράψει σωστά για να μην δημιουργηθεί χυλοειδές.

σημάδι πάλι θα υπάρχει αλλά θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Balthazor

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Balthazor
Ο Balthazor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 979 μηνύματα.

O Balthazor έγραψε στις 23:34, 06-05-13:

#63
Νομίζω ειναι πολύ επίφοβο να κανω εγχείρηση, γιατί καλλιστα μπορεί να ξαναδημιουργηθει χηλοειδες... Αλλωστε όσο καλός και αν ειναι ο ιατρός, ειναι και θέμα του δέρματος....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη fockos
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,375 μηνύματα.

O fockos έγραψε στις 23:40, 06-05-13:

#64
Αρχική Δημοσίευση από Balthazor
Νομίζω ειναι πολύ επίφοβο να κανω εγχείρηση, γιατί καλλιστα μπορεί να ξαναδημιουργηθει χηλοειδες... Αλλωστε όσο καλός και αν ειναι ο ιατρός, ειναι και θέμα του δέρματος....
Nαι αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχεις καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα αν ξαναδημιουργηθεί χυλοειδές δε θα χάσεις αισθητικά τίποτα εφόσον το αποτέλεσμα που έχεις τώρα δε σου αρέσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iJohnnyCash : 07-05-13 στις 17:40. Αιτία: split
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 00:19, 07-05-13:

#65
Αρχική Δημοσίευση από fockos
Nαι αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχεις καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα αν ξαναδημιουργηθεί χυλοειδές δε θα χάσεις αισθητικά τίποτα εφόσον το αποτέλεσμα που έχεις τώρα δε σου αρέσει.
Tελείως λάθος, το χηλοειδές αμα ξαναβγεί (πολύ πιθανό), θα είναι διπλάσιο και τριπλάσιο από το αρχικό. Χρειάζεται όπωσδήποτε συμπληρωματική θεραπεία και το αποτέλεσμα όπως ξαναείπα μπορεί να είναι ίδιο με πριν ή ελάχιστα καλύτερο/χειρότερο. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές και όταν σκεφτείς το κόστος και την ταλαιπωρία, δεν αξίζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fockos

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη fockos
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 10,375 μηνύματα.

O fockos έγραψε στις 01:07, 07-05-13:

#66
Αρχική Δημοσίευση από christinelle
Tελείως λάθος, το χηλοειδές αμα ξαναβγεί (πολύ πιθανό), θα είναι διπλάσιο και τριπλάσιο από το αρχικό. Χρειάζεται όπωσδήποτε συμπληρωματική θεραπεία και το αποτέλεσμα όπως ξαναείπα μπορεί να είναι ίδιο με πριν ή ελάχιστα καλύτερο/χειρότερο. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές και όταν σκεφτείς το κόστος και την ταλαιπωρία, δεν αξίζει.
Η θεραπεία των χηλοειδών είναι με χορήγηση κορτικοστεροειδών ή καταστροφή με laser
Ότι και να κάνεις στον ινώδη ιστό ζωντανός ιστός δεν γίνεται. Το laser προσπαθεί να καταστέψει το χηλοείδες απο έξω προς τα εσω και σε περίπτωση που δε ξεπερασε η αλλοιωση καποιο όριο τότε έχει εξαιρετικά αποτελέσματα χειρότερα όμως αποτελέσματα από χειρουργική επέμβαση.

. Με την χειρουργική εξαίρεση ο ινώδης ιστός φεύγει και ξαναδημιουργείται επούλωση που αν συνδιαστεί με σωστό ράμμα και σωστή φροντίδα τότε τα αποτελέσματα είναι άριστα.

να και μια έρευνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fockos : 07-05-13 στις 01:31.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 10:14, 07-05-13:

#67
Ουάου, φοβερή έρευνα! Τα 2 χηλοειδή δεν ξέρουμε τι απέγιναν και τα υπόλοιπα ξερουμε πως δεν είχαν υποτροπή μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Ετσι κι αλλιώς το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό, δεν μας λέει ηλικίες, χρώμα δέρματος, σημείο στο σώμα, πόσο καιρό το είχαν...Αμα ήταν 50άρηδες, λευκοί και το είχαν στο αφτί, ευχαριστώ πολύ. Εννοείται πως θα έφευγε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

scootmosq61

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη scootmosq61
Ο scootmosq61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3 μηνύματα.

O scootmosq61 έγραψε στις 15:31, 06-09-13:

#68
Καλησπερα. εψαχνα στο google για αφαιρεση σπιλων κ γενικως. Δεν βρηκα πουθενα μια απορια.. μ .
so η απορια αν αφαιρεθει η ελια στο σημειο (μουστακι) θα ξεναβγει τριχα .. γτ εχω 2 μικρες ελιες μια στο μαγουλο κ δεν μ ενοχλει,, κ η αλλη μια στο μουστακι τελειως δεξια .. στην ακρη η οποια με ενοχλει 1.αισθητικα κ 2. για το ξυρισμα ..
Γνωριζει καποιος ποια μεθοδο πρεπει να ακολουθησω ? laser πχ. .ουτως ωστε να ξαναβγει τριχα στο σημειο αυτο.. ?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scootmosq61 : 06-09-13 στις 15:38.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Stamatopoulos (Κωστής Σταμόπουλος)

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Stamatopoulos
Ο Κωστής Σταμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 32 ετών , επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 21 μηνύματα.

O Stamatopoulos έγραψε στις 21:41, 08-01-14:

#69
γενικά προσοχή με τις ελιές. Αν ο ιατρός σου λέει ότι είναι επικύνδινη βγάλτην όσο γίνεται πιο γρήγορα. Με το μελάνωμα δεν παίζουμε. Όσο για το σημάδι, όταν αφαιρείς κάτι από το δέρμα θα αφήσει πάντα κάτι. Το πόσο μεγάλο θα είναι εξαρτάται από τον τύπο του κολλαγόνου σου (κάνεις εύκολα ουλές) και από το πόσο καλός είναι ο ιατρός σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

scootmosq61

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη scootmosq61
Ο scootmosq61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3 μηνύματα.

O scootmosq61 έγραψε στις 17:40, 02-06-14:

#70
Ευχαριστώ doc.
όχι δεν επικίνδυνη από ότι ειπε ο δερματολόγος.
και αποφάσισα να μην την αφαιρέσω, δεν μ 'ενοχλεί πια! :weird!:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ovelix360

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη ovelix360
Ο ovelix360 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 21 μηνύματα.

O ovelix360 έγραψε στις 19:51, 03-08-14:

#71
Κλείνω ραντεβού σε γνωστή οικογενειακή φίλη δερματολόγο. Της εξηγώ πως έχουν τα πράματα και τι πέρασα. Μου λέει καταρχάς μπράβο (το είχα κι αυτό ανάγκη να το ακούσω), πως ο χειρούργος μου έκανε καλή δουλειά, πως έτυχε αυτό που συνέβη και πως έκανα καλά που δεν ακολούθησα καμμία μέθοδο διότι (όπως είχα κι εγώ σκεφτεί ΧΩΡΙΣ να είμαι γιατρός!!) αφού αντέδρασε μία, γιατί να μη αντιδράσει δέυτερη; Μου προτείνει μια κρέμα (πανάκριβη) κι ας δούμε πως θα πάει και έπειτα βλέπουμε.
Αντε λέω εδώ που φτάσαμε ας την πάρω.

Μασάζ για 3 μήνες, πρωι βράδυ ιεροτελεστία. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό! Η υπερτροφία εξαφανίστηκε! Εγινε επίπεδη, το χρώμα της έστρωσε, ούτε φαγούρα ούτε κάψιμο! Την έχω διακόψει περίπου 5 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το όνομα της κρέμας μιας και άτομο του οικογενειακού περιβάλοντος μου έχει μια παρόμοια υπερτροφική ουλή στην πλάτη η οποία του προκαλεί καθημερινή φαγούρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ovelix360

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη ovelix360
Ο ovelix360 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος . Έχει γράψει 21 μηνύματα.

O ovelix360 έγραψε στις 10:15, 19-07-15:

#72
Αρχική Δημοσίευση από ovelix360
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το όνομα της κρέμας μιας και άτομο του οικογενειακού περιβάλοντος μου έχει μια παρόμοια υπερτροφική ουλή στην πλάτη η οποία του προκαλεί καθημερινή φαγούρα.
Κάποια απάντηση pls...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

koukimanster

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη koukimanster
H koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 254 μηνύματα.

H koukimanster ή έγραψε στις 19:06, 19-07-15:

#73
Αρχική Δημοσίευση από ovelix360
Κάποια απάντηση pls...?
Δοκίμασε να στείλεις προσωπικό μήνυμα στην κοπέλα καθώς θα το δει σίγουρα, το θέμα ίσως να μην το ανοίγει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

GeorgeChania

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη GeorgeChania
Ο GeorgeChania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 34 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O GeorgeChania έγραψε στις 23:55, 11-09-16:

#74
Γεια σας. Εδω και 1 με δυο χρονια εχο παρατηρήσει οτι ενα μικρο σημαδακι που ειχα πανω στη μυτη μου εχει ξεκινησει και μεγαλωνει. Προεξεχει λιγο και μερικες φορες μοιαζει σαν σπυρακι αλλα αν το πιεσω δεν βγαζει τιποτα.
Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να το αφαιρεσω, ποσο κοστιζει η αφαιρεση του και τελος αν το καλυπτει η ασφαλιση μου (Ειμαι φοιτητης). Ευχαριστω πολυ!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Nelliel

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη Nelliel
H Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 713 μηνύματα.

H Nelliel έγραψε στις 07:39, 12-09-16:

#75
Δεν μπορουμε να σου πουμε αν μπορεις να το αφαιρεσεις γιατι δεν ειμαστε ειδικοι και ακομα και αν ειμασταν, απο μακρια δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη. Να πας σε δερματολογο να σου πει τι ειναι, αν χρειαζεται να αφαιρεθει και ποσο κοστιζει η αφαιρεση του. Μη παιζεις με την υγεια σου.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους