Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,092 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,047 μηνύματα σε 74,648 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Γεμιστά

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 15:16, 19-08-11:

#1
Το κλασικό φαγητό του καλοκαιριού.....
Σε όλα τα μαγαζιά τα γεμιστά έχουν την τιμητική τους.....και σε όλα τα νοικοκυριά και σπίτια ...γιάμι.....

Μπορούμε να γεμίσουμε
ντομάτες
πιπεριές (κλασικές πράσινες και κέρατο)
μελιτζάνες
κολοκύθια
κολοκυθοανθούς
μανιτάρια
κρεμμύδια
πατάτες

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00067.jpg
Εμφανίσεις:  169
Μέγεθος:  630,4 KB
Υλικά
ρύζι (νυχάκι ή καρολίνα ή τα ειδικά σκευάσματα που λένε ότι το ρύζι προορίζεται για γεμιστά)
κρεμμύδι φρέσκο και ξερό
σκελίδες σκόρδο
μαϊντανός
άνηθος
προαεραιτικά μάραθος...κάποιοι δεν αντέχουν την έντονη μυρωδιά και γεύση που δίνει στο φαγητό
δυόσμος
βασιλικός
όλα τα υλικά που ανοιγουμε για να τα γεμίσουμε, δηλαδή τη σάρκα της ντομάτας, της μελιτζάνας ... να μην έχει πολλά κουκουτσάκια, του κολοκυθιού, πιπεριές καλά αλεσμένα
προεραιτικά καρότο
αλάτι
πιπέρι
λάδι όσο πιο πολύ τόσο πιο καλό....
ξερό δυόσμο
θυμαρι
ρίγανη
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί αλεσμένα και έτοιμη η γέμιση...δεν χρειάζονται αναλογίες....ότι προτιμά ο καθένας

Συνημμένο Αρχείο 39138
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00065.jpg
Εμφανίσεις:  107
Μέγεθος:  822,2 KB
Τα τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί (αν είναι "ψηλές" οι πιπεριές και εξέχουν, τιε γέρνουμε στο πλάι για να μαγειρευτούν και ψηθούν καλά μεσα στο ζουμί) τα γεμισμένα λαχανικά
κόβουμε πατάτες σε μεγάλο σχήμα...κυδωνάτες και τις ρίχνουμε πλάι στα γεμιστά
μια ντομάτα καλά αλεσμένη την ρίχνουμε πάνω από τα γεμιστά
ρίχνουμε λάδι πάνω στα γεμιστά
νερό από το πλάι του ταψιού
αλάτι
πιπέρι
και
γαλέτα πάνω στα γεμιστά
Συνημμένο Αρχείο 39140
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00069.jpg
Εμφανίσεις:  203
Μέγεθος:  503,4 KB
Καλό ψήσιμο στους 180 με 200 βαθμούς για μία ώρα να πιουν το νερό τους να μείνουν με το λάδι τους....
και καλή μας όρεξη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη venividivici : 30-11-16 στις 22:16.
7 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

KnightRider

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη KnightRider
Ο KnightRider αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 959 μηνύματα.

O KnightRider Τι, εδώ πρέπει να γράψω..?? έγραψε στις 15:24, 19-08-11:

#2
Εμένα τώρα το καλοκαίρι μ'άρεσουν κρύα... Θέλω κάποτε να δοκιμάσω πολίτικα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ρανιααααα

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη ρανιααααα
H ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα.

H ρανιααααα mpourmpoulh8res!!!! έγραψε στις 15:29, 19-08-11:

#3
μου ανοίξατε την όρεξη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 21:41, 19-08-11:

#4
Πριν το φάγωμα!!!!
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  gemista1.jpg
Εμφανίσεις:  86
Μέγεθος:  462,0 KB

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  gemista.jpg
Εμφανίσεις:  110
Μέγεθος:  483,7 KB

Λαχταριστά;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

7 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,049 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 22:25, 19-08-11:

#5
Αρχική Δημοσίευση από iGiannis
Εμένα τώρα το καλοκαίρι μ'άρεσουν κρύα... Θέλω κάποτε να δοκιμάσω πολίτικα..
Τι διαφορά έχουν τα πολίτικα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 22:30, 19-08-11:

#6
Έχουν κουκουνάρι, σταφίδες μαύρες και λευκές και κανέλα.... και είναι κι αυτά ορφανά!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

mariophys (Μάριος)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη mariophys
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών , επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.

O mariophys έγραψε στις 22:33, 19-08-11:

#7
Ερμ συγγνώμη έχω μια ερώτηση. Όλα αυτά τα μυρωδικά τα βάζεις ταυτόχρονα; Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ο βασιλικός και ο δυόσμος μου φαίνονται πολύ βαριά για τα γεμιστά. Στα πολίτικα απ' όσο γνωρίζω προσθέτεις επιπλέον κουκουνάρι και σταφίδα μαύρη και λευκή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 22:39, 19-08-11:

#8
Αν τα γεμιστά δεν έχουν χορταρικά.. τότε τρως νερομπλούμ νερόβραστο ρύζι λαπά... ίσα ίσα ο δυόσμος είναι απαραίτητο μυρωδικό για τα γεμιστά.. και θα τον δεις σε όλες τις συνταγές που κυκλοφορούν στο internet αλλά και σε όλα τα βιβλία μαγειρικής , αλλά κι αν ρωτήσεις παλιές κλασικές μαγείρισσες

Μαιντανός, άνηθος και δυόσμος απαραίτητα για γεμιστά.... ο δυόσμος είναι ένα μυρωδικό που προσθέτει extra γεύση και μυρωδιά στα φαγητά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Ηρώ
H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε στις 21:57, 30-11-11:

#9
Εγώ κάθε φορά που φτιάχνω γεμιστά, γεμίζω και πατάτες αλλά και με την ίδια γέμιση τυλίγω ντολμαδάκια και τα στρώνω κάτω από τα λαχανικά.
Μου παίρνει κανά 2ωρο τουλάχιστον η διαδικασία, αλλά το αξίζουν τα άτιμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ceres Victoria

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Ceres Victoria
H Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,717 μηνύματα.

H Ceres Victoria censored έγραψε στις 02:09, 01-12-11:

#10
και εμένα μου φαίνονται λίγο φορτωμένα με μπαχαρικά Εγώ βάζω μόνο αλάτι, λάδι, μαιντανό, κρεμμύδι, ρύζι, μαύρο πιπέρι, ελάχιστη τριμμένη ντομάτα και κιμά. Επειδή βαριέμαι να τα ψήνω τόση ώρα, τηγανίζω το κρεμμύδι, με λάδι, με τον κιμά και το πιπέρι και όταν γίνει ο κιμάς προσθέτω το ρύζι, τον μαιντανό, την τριμμένη ντομάτα, το αλάτι και όσο νερό χρειάζεται για να βράσει το ρύζι. Μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώνω την φωτιά στο 1 ή 2 μέχρι να γίνει το ρύζι και μετά γεμίζω τις πιπεριές, τις ντομάτες, κτλ, τα βάζω σε ταψί, ρίχνω λίγο λάδι και νερό και τα ψήνω μέχρι να γίνουν οι πιπεριές (αν πεινάω και δεν μπορώ να περιμένω, τα ψήνω μόνο για 10 λεπτά). Τα συνοδεύω πάντα με σάλτσα αυγολέμονο. Αν βαριέμαι ή δεν έχω χρόνο, ψήνω τις πιπεριές μόνες τους, κομμένες σε λωρίδες στον φούρνο, και τις ανακατεύω με το ρύζι... η γεύση είναι ίδια με γεμιστά, απλά αλλάζει λίγο η εμφάνιση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Sofaki Loony

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Sofaki Loony
H Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 113 μηνύματα.

H Sofaki Loony έγραψε στις 14:12, 09-12-11:

#11
Γεμίστα με κιμά έκανα προσφατα και βγήκανε πολύ ωραία....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

mindcircus

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη mindcircus
H mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών . Έχει γράψει 4,626 μηνύματα.

H mindcircus Open Mind, Open Heart έγραψε στις 14:51, 09-12-11:

#12
Δε μου πολυαρέσουν πια τα γεμιστά... ενώ παλιά τα έτρωγα...
Γιατί;
Who knows

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

enrose

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη enrose
H enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 589 μηνύματα.

H enrose με υπέροχη διάθεση έγραψε στις 15:36, 09-12-11:

#13
Ποτέ δεν τα συμπάθησα, εκτός απο τον τελευταίο καιρό που τα τρώω με γιαούρτι!! Μιαμ μιαμ είναι τέλεια έτσι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Ηρώ
H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε στις 14:11, 02-10-12:

#14
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ
Εγώ κάθε φορά που φτιάχνω γεμιστά, γεμίζω και πατάτες αλλά και με την ίδια γέμιση τυλίγω ντολμαδάκια και τα στρώνω κάτω από τα λαχανικά.
Μου παίρνει κανά 2ωρο τουλάχιστον η διαδικασία, αλλά το αξίζουν τα άτιμα!
Για του λόγου το αληθές, μιας και έφτιαξα σήμερα φάτε μάτια ψάρια :

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCF8820.jpg
Εμφανίσεις:  74
Μέγεθος:  568,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCF8822.jpg
Εμφανίσεις:  84
Μέγεθος:  546,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCF8827.jpg
Εμφανίσεις:  64
Μέγεθος:  574,8 KB  

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCF8828.jpg
Εμφανίσεις:  71
Μέγεθος:  631,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCF8836.jpg
Εμφανίσεις:  80
Μέγεθος:  611,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSCF8831.jpg
Εμφανίσεις:  78
Μέγεθος:  739,9 KB  

10 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,879 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 15:10, 02-10-12:

#15
Πω πω παναγία μου και πείνασα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Oralee (Κωνσταντίνα)

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Oralee
H Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 5,264 μηνύματα.

H Oralee living, laughing and loving, έγραψε στις 16:14, 03-10-12:

#16
Πόσους ταίζεις καλή μου Ηρώ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Backdrop

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη Backdrop
H Backdrop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 477 μηνύματα.

H Backdrop έγραψε στις 16:19, 03-10-12:

#17
Κι εμείς γεμιστά έχουμε σήμερα!!!

Πατάτα γεμιστή ε? Καλή ιδέα!!! Θα πω στο boss να το φτιάξει!!
Εμείς κάνουμε και κρεμμύδια γεμιστά , τα οποία είναι πολύ ωραία.. σου αφήνουν μια γλυκιά απαλή γεύση!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Ηρώ
H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε στις 17:47, 03-10-12:

#18
Αρχική Δημοσίευση από Oralee
Πόσους ταίζεις καλή μου Ηρώ;
E αφού μπαίνω στη διαδικασία, κάνω να υπάρχουν
Κατά τ' άλλα για δύο τα φτιάχνω, αλλά όλως τυχαίως όταν μερικοί μαθαίνουν ότι έκανα γεμιστά πλακώνουν για το μερίδιό τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Πατρεύς (Πέτρος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Πατρεύς
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 2,714 μηνύματα.

O Πατρεύς με φόβο και πάθος έγραψε στις 17:55, 03-10-12:

#19
Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι τὸ συγκεκριμένο φαγητὸ (μαζὶ μὲ τὶς φακὲς ἴσως καὶ τὴ φασολάδα) διατηρεῖται πολὺ καλὰ καὶ μάλιστα εἶναι πιὸ νόστιμο ὅταν εἶναι κρύο καὶ ἔχει μείνει μία-δύο μέρες στὸ ψυγεῖο (γιὰ ὅσους βέβαια τὰ τρῶνε γιατὶ ἐγὼ μὲ τὰ γεμιστὰ δὲν ἔχω καλὲς σχέσεις.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 17:57, 03-10-12:

#20
Εμένα μου αρέσει μόνο η γέμιση, το γύρω γύρω το πετάω αλλά θέλω να υπάρχει γιατί αλλιώς δεν πετυχαίνει η γεύση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Δαλιδά (Cortana)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Δαλιδά
H Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ . Έχει γράψει 4,221 μηνύματα.

H Δαλιδά έγραψε στις 18:33, 06-10-12:

#21
Και εγώ τσιγαρίζω στο τηγάνι το ρύζι, τις σάρκες των λαχανικών ψιλοκομμένες ρίχνω λίγο νεράκι και το ψιλοβράζω για κανα 10λεπτο.
Δε ρίχνω άνιθο. Μόνο μαιντανό και λίγο δυόσμο, αν έχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Εχέμυθη

Περιβόητο Μέλος

Το avatar του χρήστη Εχέμυθη
H Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,061 μηνύματα.

H Εχέμυθη who is waiting for the miracle.... έγραψε στις 19:46, 06-10-12:

#22
Kιομως ειναι το φαγητο που "εμαθα να το τρωω "πριν ενα μηνα (και δεν ειναι το μονο). Ειχαμε παει για φαγητο στη γιαγια η οποια ειχε κανει και ξεχωριστο φαγητο για εμενα και τα αδερφακια μου. Εκει που ετρωγαν , ετσι απο περιεργεια , πηρα μια μπουκια γεμιστα απο το πιατο της μαμας. Ηταν τοσο νοστιμα...τοσο λαχταριστα.Μια εκριξη γευσεων και μυρωδιας. Τα ειχε ψησει στα ξυλοκαρβουνα για μπολικη ωρα και αυτο τα εκανε ακομα πιο γευστικα. Τρελαινομαι για ντοματα και κοκκινη πιπερια , η πρασινη δε μου αρεσει τοσο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,793 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 21:48, 06-10-12:

#23
'Εκανα σήμερα γιατί ζήλεψα, αλλά δεν είχε ώριμες ντομάτες εδώ στο χωρίο οπότε γέμισα μόνο πιπεριές και τις σφιχτες ντομάτες απλά τις έκανα νιανια στο μπλέντερ αφού τις ξεφλούδισα και έβγαλα τα σπόρια. 'Ηταν τόσο γρήγορο έτσι, που το ονόμασα "τα γεμιστά της αργόσχολης".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους