Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,100 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,180 μηνύματα σε 74,655 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Χταποδάκι ψητό

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 00:34, 04-12-10:

#1
Θέλω να κάνω χταπόδι ψητό. Αγόρασα κατεψυγμένα πλοκάμια. Όλες οι συνταγές λένε ότι πρέπει πρώτα να το χτυπήσεις για να μαλακώσει. Παίζει αυτά να είναι ήδη χτυπημένα; Αν όχι, πώς να το κάνω αυτό; Δεν έχω σφυρί κρέατος που λένε οι συνταγές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Isiliel : 23-08-11 στις 13:25. Αιτία: split για νέο θέμα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 00:48, 04-12-10:

#2
Ρώτησα τη μαμά μου επειδή κάνει συχνά.
Μου είπε πως το κατεψυγμένο δε θέλει χτύπημα.
(Τα υπόλοιπα τα ξέρεις; Mη γράφω άδικα )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 00:56, 04-12-10:

#3
όχι φυσικά....δεν χρειάζεται να το χτυπήσεις απλά το βάλεις σε νερό και ξύδι
και καλύτερα να παίρνεις ολόκληρο χταπόδι ή μοσχιούς
εγώ προτιμώ να το βράζω λίγο με νερό και ξύδι να πετάω το νερό
και μετά να το κάνω είτε κοκκινιστό
είτε απλά βραστό και μετά να ρίξω ξύδι και λάδι σκέτο και μπορείς να το φυλάξεις και σε αεροστεγές μπουκάλι...μεζές από τους λίγους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 01:03, 04-12-10:

#4
Εμείς δεν το βάζουμε σε ξύδι.
Μου είπε πως το βάζει σε μια κατσαρόλα, χωρίς νερό, σε χαμηλή θερμοκρασία για κανένα δεκάλεπτο να βράσει. Βγάζει από μόνο του νερό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

moonlight

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη moonlight
H moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,526 μηνύματα.

H moonlight έγραψε στις 08:13, 04-12-10:

#5
οσο για το κτυπημα σε περιπτωση που χρειαστειτε λεμε να κτυπησετε κατι εγω χρησιμοποιω τον πλαστη. βαζει το υλικο που θες ειτε σε σακουλακι πλαστικο, ειτε κατω απο αντικολλητικο χαρτι και το βαρας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 14:38, 04-12-10:

#6
Ευχαριστώ πολύ! Άρα το γλιτώνω το χτύπημα

Για συνταγή μου φάνηκε καλή αυτή: http://www.grouprecipes.com/37444/oc...d-octopus.html
Πώς σας φαίνεται;

Παιδιά μη μου λέτε για βραστό και κοκκινιστό και τέτοια, στη σχάρα θέλω να το κάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 15:05, 04-12-10:

#7
Aπλά αν το βράσεις λίγο, χωρίς νερό όπως σου είπα, γίνεται πιο μαλακό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chemwizard (Αγνός Χημικός)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Chemwizard
Ο Αγνός Χημικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,274 μηνύματα.

O Chemwizard παντού μαζί-σε οποιαδήποτε κατάσταση έγραψε στις 15:14, 04-12-10:

#8
Αρχική Δημοσίευση από theodora
Εμείς δεν το βάζουμε σε ξύδι.
.
Ούτε εγώ.Το έχω αρκετή ώρα όμως αρχικά στην κατσαρόλα.

Αρχική Δημοσίευση από moonlight
οσο για το κτυπημα σε περιπτωση που χρειαστειτε λεμε να κτυπησετε κατι εγω χρησιμοποιω τον πλαστη. βαζει το υλικο που θες ειτε σε σακουλακι πλαστικο, ειτε κατω απο αντικολλητικο χαρτι και το βαρας!
Αυτά είναι για τα λετεπίλεπτα πλάσματα.Οι αγριάνθρωποι σαν τον Chem αν λάχει κάνουν αγώνα τζούντο με ολόκληρο το κοτόπουλο πάνω στο τραπέζι προκειμένου να φάνε κοτόσουπα.Φοβερές λαβές όχι αστεία
Αρχική Δημοσίευση από Subject to change
Ευχαριστώ πολύ! Άρα το γλιτώνω το χτύπημα
Ναι δεν παίζει,μόνο αν το πάρεις φρέσκο απο τον ψαρά ίσως χρειάζεται,αν δεν το κάνει αυτός.


Αρχική Δημοσίευση από Subject to change
Για συνταγή μου φάνηκε καλή αυτή: http://www.grouprecipes.com/37444/oc...d-octopus.html
Πώς σας φαίνεται;

Παιδιά μη μου λέτε για βραστό και κοκκινιστό και τέτοια, στη σχάρα θέλω να το κάνω
Καλή,αλλά συνεχίζω να το προτιμώ κρασάτο ή με μακαρονάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 15:40, 04-12-10:

#9
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το χταπόδι χωρίς νερό (μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται θα αρχίσει να βγάζει το ζουμί του). Προσθέτουμε λίγο ξύδι. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Το ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκρίλ σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο ρίχνουμε λάδι, δάφνη, σκόρδο, πιπέρι
Όταν είναι έτοιμο, το κόβουμε σε κομματάκια και το σερβίρουμε με λαδόξυδο.....

Ε!! κάνε μια δοκιμή... μάλλον την πρώτη φορά θα σου βγει λίγο σκληρό ....όλοι όταν είμασταν πρωτάρηδες κάναμε δοκιμές.....αλλά συνέχισε την επόμενη θα γίνει ακόμη καλύτερο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,663 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 16:45, 04-12-10:

#10
ψητο,με ξυδι και χοντρα πιπέρια και πολληηη ριγανη στη γαστρα ειναι εξαιρετικο(και χωρις γαστρα παλι καλο),,καλυτερα ομως να μαριναριστει σε ξυδι πρωτα..
το ξυδι σπαει τις ινες..
και με πατατες μαζι ακομα καλυτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 20:27, 06-12-10:

#11
Αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή τη συνταγή που βρήκα, με τη διαφορά ότι πρώτα θα το βράσω (αντί να το χτυπήσω που λέει). Πόση ώρα το βράζετε εσείς;

ΥΓ: Το έχω ήδη στην κατσαρόλα και βράζει, οπότε όπως καταλαβαίνετε η ερώτηση επείγει λίγο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 20:29, 06-12-10:

#12
Κανένα δεκάλεπτο.

Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 20:31, 06-12-10:

#13
Ευχαριστώ!

Μόνο; Ήδη το έχω κανά μισάωρο και δε μου φαίνεται να έχει μαλακώσει και πολύ. Πώς καταλαβαίνω ότι μαλάκωσε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 20:35, 06-12-10:

#14
Το έβρασες πάρα πολύ, κλείστο.
Το πολύ τέταρτο πρέπει. Δεν ξέρω πως το καταλαβαίνεις, έτσι μου είπε πάντως η μαμά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 20:36, 06-12-10:

#15
Ωχ, και τώρα τι κάνω αν το έβρασα πάρα πολύ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Katerina192
H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε στις 20:39, 06-12-10:

#16
Βασικά δεν βράζουμε το χταπόδι για να μαλακώσει, γιατί του αφαιρούμε γεύση... Αλλωστε, δεν χρειάζεται να είναι τελείως μαλακό, γιατί θα χάσει στο ψήσιμο την ωραία κρουστή του υφή...Λια, βάλε λίγο λάδι και βαλτο να ψηθει...Δεν πρεπει βασικα να σε προλαβα και να το έχεις βάλει ήδη....Ψηστο σε χαμηλη φωτια για αρκετη ωρίτσα, περίπου 20 - 25 λεπτα. Θα το βάλεις στο φούρνο για ψησιμο?? Αν ναι, στείλε μου να σου πω πως....Εχει κολπο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 20:40, 06-12-10:

#17
Ε, φαντάζομαι το ψήνεις τώρα. Απλά άλλη φορά μέχρι τέταρτο άστο.

@ Katerina
Είσαι σίγουρη; Και στο ιντερνετ που είδα λέει ότι με το βράσιμο γίνεται πιο μαλακό και μάλιστα κάπου είδα πως το κατεψυγμένο θέλει καλή απόψυξη και βράσιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Boom : 06-12-10 στις 20:52.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chemwizard (Αγνός Χημικός)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Chemwizard
Ο Αγνός Χημικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,274 μηνύματα.

O Chemwizard παντού μαζί-σε οποιαδήποτε κατάσταση έγραψε στις 20:55, 06-12-10:

#18
Αρχική Δημοσίευση από Subject to change
Ευχαριστώ!

Μόνο; Ήδη το έχω κανά μισάωρο και δε μου φαίνεται να έχει μαλακώσει και πολύ. Πώς καταλαβαίνω ότι μαλάκωσε;
Δε νομίζω πως κάνεις καλά Λια που το κρατάς.Αν ήθελες να το κάνεις βραστό φαγητό με σάλτσα,το βράζεις μια ώρα στην αρχη τουλάχιστον (για να μαλακώσει).Αλλά αν το προορίζεις για σχάρα,ρώτησα τη μάνα ( ) και λέει πως γενικά όσο το βράζεις τόσο του φεύγει η γεύση.Δεν ξέρω αν της εξήγησα 100% σωστά τι θέλεις να κάνεις κι αν κατάλαβα κι εγώ,ανάλογα και τι θα προσθέσεις μετά.

Καλή επιτυχία

Αρχική Δημοσίευση από Katerina192
Βασικά δεν βράζουμε το χταπόδι για να μαλακώσει, γιατί του αφαιρούμε γεύση...
Ακριβώς
Αρχική Δημοσίευση από Katerina192
Αν ναι, στείλε μου να σου πω πως....Εχει κολπο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 20:57, 06-12-10:

#19
Δεν το ψήνω τώρα παιδιά, τώρα το έβαλα στη μαρινάδα με το ξύδι και το λάδι και το έχω στο ψυγείο, όπως έλεγε η συνταγή. Έλεγα να το αφήσω overnight, όχι;

Κατερίνα, δεν έχω σκοπό να το κάνω στο φούρνο, αλλά πες το το κόλπο να βρίσκεται, μπορεί να το χρειαστεί κάποιος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chemwizard (Αγνός Χημικός)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Chemwizard
Ο Αγνός Χημικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,274 μηνύματα.

O Chemwizard παντού μαζί-σε οποιαδήποτε κατάσταση έγραψε στις 21:00, 06-12-10:

#20
Αρχική Δημοσίευση από Subject to change
Δεν το ψήνω τώρα παιδιά, τώρα το έβαλα στη μαρινάδα με το ξύδι και το λάδι και το έχω στο ψυγείο, όπως έλεγε η συνταγή. Έλεγα να το αφήσω overnight, όχι;
Οχι.Ανάλογα,ασε το να ξεπαγώσει,κι αν θέλεις να το μαλακώσεις λίγο βάλε το για κανένα δεκάλεπτο,αλλά όχι και πολύ δυνατά,δεν είμαι σίγουρος γιατί μόνο βραστό το έχω κάνει.Εκεί θέλει πολλή ώρα βράσιμο αλλά η διαφορά είναι πως τα υγρά μένουν πρώτον,και δεύτερον έχεις τόσες γεύσεις,οπότε δεν είναι αυτή του χταποδιού που θέλεις τόσο έντονη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:01, 06-12-10:

#21
Chemwizard, το έχω βράσει, επί κανά μισάωρο. Το έγραψα παραπάνω. Μετά το βράσιμο το έβαλα στη μαρινάδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chemwizard (Αγνός Χημικός)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Chemwizard
Ο Αγνός Χημικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,274 μηνύματα.

O Chemwizard παντού μαζί-σε οποιαδήποτε κατάσταση έγραψε στις 21:05, 06-12-10:

#22
Αρχική Δημοσίευση από Subject to change
Chemwizard, το έχω βράσει, επί κανά μισάωρο. Το έγραψα παραπάνω. Μετά το βράσιμο το έβαλα στη μαρινάδα.
Μην παρεξηγείς είμαι λίγο αλλού.

Οπότε το αν θα το αφήσεις αναφέρεται στη μαρινάδα.Ιδέα δεν έχω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Katerina192
H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε στις 21:06, 06-12-10:

#23
@ theodora

Δεν ξέρω, απλά σε ένα σεμινάριο της σχολής που πήγα, που εισηγητης ήταν ο Χ.Πέσκιας, μας είπε πως όταν βράζει το χταπόδι πριν το ψήσιμο, αποκτά μαστιχωτή υφη και γίνεται αγευστο...

Οπως νομίζετε όμως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 21:07, 06-12-10:

#24
Στο τέλος θα με δείρει η μάνα μου.
Kαι όλο το βράδυ να το αφήσεις δεν πειράζει.

@Κατερίνα,
Ok, βασικά και εγώ άσχετη είμαι, τη μαμά μου ρώτησα που κάνει συχνά.
Σίγουρα υπάρχουν παραλλαγές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:08, 06-12-10:

#25
Οκ! Ωραία, θα σας ενημερώσω αύριο για το πως πήγε το εγχείρημα

Σας ευχαριστώ όλους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Katerina192
H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε στις 21:10, 06-12-10:

#26
Λια τι έχει μεσα η μαρινάδα? Αν το αφησεις overnight θα πάρει πολυ γευση απο αυτα που έχεις βαλει μεσα και επιπλέον θα μαλακώσει μεσα στο ψυγειο...Αναλογα όμως το τι έχει μεσα η μαριναδα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:11, 06-12-10:

#27
Το γράφει η συνταγή που δημοσίευσα παραπάνω. 1 φλυτζάνι ξύδι, 3/4 φλυτζάνι λάδι, σκόρδο, πιπέρι, ρίγανη, αλάτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Chemwizard (Αγνός Χημικός)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Chemwizard
Ο Αγνός Χημικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 2,274 μηνύματα.

O Chemwizard παντού μαζί-σε οποιαδήποτε κατάσταση έγραψε στις 21:11, 06-12-10:

#28
Αρχική Δημοσίευση από Subject to change
Οκ! Ωραία, θα σας ενημερώσω αύριο για το πως πήγε το εγχείρημα

Σας ευχαριστώ όλους!
Θέλουμε πλάνο από το πιάτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:12, 06-12-10:

#29
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard
Θέλουμε πλάνο από το πιάτο
Χαχα οκ, αλλά δεν θα καταλάβετε και πολλά: Και χάλια να βγει, και σούπερ να βγει, η εμφάνιση λογικά ίδια θα είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Katerina192
H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε στις 21:14, 06-12-10:

#30
Αν είναι εντελως βυθισμενο μέσα στη μαριναδα όχι παραπάνω απο 6 ώρες... Σε πρήζω απλα θα κανεις ματιά απο την ξυδίλα αν το αφησεις τόσο πολύ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:15, 06-12-10:

#31
Αρχική Δημοσίευση από Katerina192
Αν είναι εντελως βυθισμενο μέσα στη μαριναδα όχι παραπάνω απο 6 ώρες... Σε πρήζω απλα θα κανεις ματιά απο την ξυδίλα αν το αφησεις τόσο πολύ....
Δε με πρήζεις καθόλου, ευχαριστώ πολύ!!

Άρα θα το βγάλω κατά τις 12 που θα γυρίσω από έξω και θα το μαγειρέψουμε βραδιάτικα, λολ, πλάκα θα χει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Katerina192
H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε στις 21:20, 06-12-10:

#32
Πριν φυγεις για εξω, ανακάτεψε 200ml λάδι και μια λιωμενη σκελιδα σκόρδο και αστα στο ψυγείο...Σουρωσε το μετά και πέτα το σκορδάκι.Μετά πάρε ρίγανη (όχι πολύ γιατί θα πικρίσει) και ανακατεψε τη με το λάδι και λίγο καλό ξυδι, καλύτερα κόκκινο (περίπου 50ml) και πιπέρι πράσινο(αν έχεις). Και μόλις το κάνεις όλο αυτο, βάλτο πάνω στη χταποδάρα σου και θα γίνει μπουκιά και συχώριο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 18:59, 08-12-10:

#33
Λία, ζεις;
Το χταπόδι τελικά πως σου βγήκε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,049 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 21:17, 08-12-10:

#34
Κατερίνα δεν μας είπες το κόλπο του ψησίματος... Δεν ξεχνάμε εμείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 21:32, 08-12-10:

#35
Sorry, ξέχασα να σας γράψω

Λοιπόν, δεν ήταν καθόλου σκληρό, μια χαρά μαλακό ήταν μόνο που είχε χάσει λίγο τη γεύση του και είχε πάρει αρκετή ξυδίλα (κάτι που σε μένα άρεσε γιατί λατρεύω τα ξινά, στο φίλο μου όχι και τόσο). Για πρώτη φορά πάντως, βγήκε σούπερ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 33 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,663 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 22:05, 08-12-10:

#36
ηθελε λιγοτερο ξυδι,,το παρασκοτωσε το χταποδι το οξυ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Boom

Αποκλεισμένος χρήστης

Το avatar του χρήστη Boom
Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 7,202 μηνύματα.

O Boom έγραψε στις 22:09, 08-12-10:

#37
Και εμένα η μία φλυτζάνα πολύ μου φάνηκε αλλά είπα να μην πω καμιά κοτσάνα.

Μπράβο Λια, την επόμενη φορά θα το πετύχεις καλύτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Subject to change (Λία)

Founder

Το avatar του χρήστη Subject to change
H Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer . Έχει γράψει 9,471 μηνύματα.

H Subject to change έγραψε στις 22:11, 08-12-10:

#38
Αν δεν είχε χάσει τη γεύση του από το τόσο βράσιμο, μια χαρά θα ήταν. Εμένα κι έτσι μου άρεσε, μακράν καλύτερο από αυτό που μας είχε σερβίρει ο Ζέρβας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Katerina192
H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε στις 23:49, 09-12-10:

#39
The Octupus Top Secret


1 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι κρασί

Το ψήνουμε περιπου 1 ώρα στους 200.Προσθέτουμε μυρωδικά, ότι μας αρέσει. Εγώ πάντως για εξτρα χρώμα βάζω λιγάκι κρόκο Κοζάνης... Για να γινει μαλακό πιο γρήγορα αν θέλετε σκεπάστε με αλουμινόχαρτο για να μην εξατμιζονται τα υγρα του και να βράζει μέσα σ' αυτα...

(σιγά το μυστικό βασικα...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ceres Victoria

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Ceres Victoria
H Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,717 μηνύματα.

H Ceres Victoria censored έγραψε στις 21:55, 18-12-10:

#40
Αρχική Δημοσίευση από Katerina192
The Octupus Top Secret


1 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι κρασί

Το ψήνουμε περιπου 1 ώρα στους 200.Προσθέτουμε μυρωδικά, ότι μας αρέσει. Εγώ πάντως για εξτρα χρώμα βάζω λιγάκι κρόκο Κοζάνης... Για να γινει μαλακό πιο γρήγορα αν θέλετε σκεπάστε με αλουμινόχαρτο για να μην εξατμιζονται τα υγρα του και να βράζει μέσα σ' αυτα...

(σιγά το μυστικό βασικα...)
ο κροκος ομως δεν δινει μια ελαφρια μυρωδια; Θα μπορουσε να αντικατασταθει με turmeric?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Katerina192 (Κατερίνα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη Katerina192
H Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 266 μηνύματα.

H Katerina192 I'm safe, up high, nothing can touch me έγραψε στις 23:04, 18-12-10:

#41
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan
ο κροκος ομως δεν δινει μια ελαφρια μυρωδια; Θα μπορουσε να αντικατασταθει με turmeric?
Βασικά το τουρμέρικ χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο του κρόκου,αφού είναι φθηνότερο... Ξέρω όμως ότι δίνει περισσότερο χρώμα παρά άρωμα... Τώρα τι να σου πω....Κατα προτίμηση κρόκο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους