Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 82,477 εγγεγραμμένα μέλη και 2,834,187 μηνύματα σε 81,006 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 340 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki.

Εγγραφή Βοήθεια

Φουρνάκι - Ρομποτάκι

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,796 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 22:29, 08-01-12:

#1
Μου είπαν πρόσφατα για αυτό το φουρνάκι και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες από όποιον το έχει, γιατί στο Google που έψαξα μόνο μαγαζιά που να το πουλάνε βρήκα και μερικους να λένε ότι είναι καλό. Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω από χρήστες διάφορα πράγματα πριν το αγοράσω, όπως αν ψήνει καλά, αν ψήνει γρήγορα, αν βολεύει γενικά κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,814 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 00:31, 09-01-12:

#2
Ψήνει καλά, ψήνει γρήγορα και γενικά βολεύει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

6 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,796 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 18:56, 09-01-12:

#3
Δηλαδή βάζεις ο,τι θέλεις μέσα? Εχω ακούσει ότι ψήνει κρέατα, αλλά κάνει για πχ ψάρια, γεμιστά, μουσακά και τέτοια? Χρησιμοποιείται αρκιβώς σαν φούρνος δηλαδή? Εχω μπερδευτεί γιατί μερικοί λένε ότι τηγανίζεις και πατάτες εκεί ή κάνεις σούπες. Πράγματι λοιπόν κάνει για όλα αυτά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

wolfe4ever

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη wolfe4ever
H wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,791 μηνύματα.

H wolfe4ever έγραψε στις 19:58, 09-01-12:

#4
Ναι ναι, το έχουμε και εμείς. Για σούπες δε ξέρω, πατάτες και κρέατα μια χαρά πάντως ψήνει!
Ψάρια και τα υπόλοιπα που ανέφερες (μουσακά κτλ) ούτε γι αυτά γνωρίζω. Μπορείς, όμως, να τα ζεστάνεις.
Σαν να 'χεις φούρνο μικροκυμμάτων ξέρω γω.
Άσε που βγάζει και τα πιο πολλά λίπη στο ψήσιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 20:14, 09-01-12:

#5
τα παντα ψηνει
με αυτο ριξαμε σε σπιτι με 3 ατομα το λογαριασμο απο 1200 σε 1000 κιλοβατωρες την τετραμηνια
τωρα πια καταργησαμε ουσιαστικα το μεγαλο φουρνο και τον εχουμε μονο για κανα μεγαλο ταψι σπανια,,ή για κανα γλυκο που ψηνονται πιο ομοιομορφα στο φουρνο με αερα.

κρεας,ψαρι γεμιστα μουσακαδες τα παντα τελεια και γρηγορα,,θα ξεχασεις τον κανονικο φουρνο.. τα κρεατα ειδικα μπριζολες μπιφτεκια κοτοπουλα ολοκληρα(το χωραει και αυτο στα 1200 γρμ. αλλα χωρις πατατες) κλπ τα ψηνει πολυ καλυτερα απο το μεγαλο φουρνο που τα ξερενει,,σαν σχαρας στα καρβουνα να καταλαβεις..

και μηδεν προθερμανση..

το μονο που δεν ψηνει καλα ειναι πίτες,,γιατι δυσκολευεται να τις ψησει απο κατω και δεν μπορεις να τις γυρισεις γιατι διαλυονται
αλλα φρατζολακια ψηνει αψογα αν τα γυρισεις,,και τυροπιτακια κλπ

για τις πατατες,,δεν τις τηγανιζει,,απλα αν τις κοψεις ψιλές,,και τις αλειψεις ελαχιστα με λαδι,,και τις ξεροψησει μπορει να ειναι περιπου σαν τις τηγανιτες,,αλλα πιο νοστιμες,,αλλα τραγανιστες σαν τη φριτεζα δεν γινεται,,

δεν τηγανιζει το μηχανημα,,απλα ενα σκετο αεροθερμο ειναι,,σε πολυ μικρο χωρο,,αρα οικονομικο

και αφου ψησεις,,-μονιμα σε παγκο το εχω- μολις κρυωσει,,απλα με ενα πανι υγρο σκουπιζεις το πυρεξ απο τα λαδια,,οπως ειναι..

με αλλα λογια πάρτο!θα γινει ο κυριος φουρνος σου και ο μεγαλος φουρνος δευτερευων.. και ειναι υγειινο ,οχι σαν τον μικροκυματων που εχεις χιλιους κανονες ασφαλειας- απλα ενα καπακι με μια λαμπα αλογονου εχει-σαν αυτη στις σομπες των 20 ευρω -και εναν ανεμιστηρα,,πιο απλο δεν γινεται,,γνωστη τεχνολογια,,

εγω πηρα απο το καρφουρ το izzy 50 ευρω και εχω γλυτωσει,,αυτα τα λεφτα πολλες φορες απο τη δεη..
αυτο με το πυρεξ ειναι καλο γιατι βλεπεις τι ψηνεις..

τωρα σε χρονο μηδεν ριχνω μεσα δυο μπριζολες ή μπιφτεκια -και αξεπαγωτα αμα λαχει- και τα ψηνει..

με το φουρνο βαριομουν μονο για να ξεκινησω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

christinelle

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη christinelle
H christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,796 μηνύματα.

H christinelle δεν είχε τι να κάνει και έγραψε στις 20:35, 09-01-12:

#6
Ευχαριστώ πολύ Αγγελε, ήμουν λίγο αρνητική στην αρχή γιατί δεν έχω και πολύ χώρο στον πάγκο, αλλά με έπεισες, θα το πάρω. Ο φούρνος μου έτσι κι αλλιώς μούφα είναι, θέλω 2-3 ώρες για τα περισσότερα φαγητά. Οπότε πιστεύω θα με βολέψει.
Εχεις σκεφτεί καριέρα σε πωλήσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 00:17, 10-01-12:

#7
Εχεις σκεφτεί καριέρα σε πωλήσεις?
οχι..
μου το εχουν πει και αλλοι αυτο..
γιατι ?

θέλω 2-3 ώρες για τα περισσότερα φαγητά.
,,σε τοση ωρα ψηνεις 2-3 κοτοπουλα στο φουρνακι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nastria

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη nastria
H nastria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H nastria έγραψε στις 00:47, 10-01-12:

#8
Το ρομποτάκι είναι καταπληκτικό! όσα κάνει είναι και υγιεινά και πεντανόστιμα. Το μυστικό είναι όμως στον τρόπο που θα τα μαγειρέψεις δηλ. το κάθε είδος φαγητού θέλει αντίστοιχα και χρήση διαφορετικής σχάρας και διαφορετικό χρόνο και θερμοκρασία ψησίματος. Οι οδηγίες χρήσεις θα σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και για ότι άλλο χρειαστείς πες μου να σε ενημερώσω. Είναι ιδανικό και για δίαιτα παρεπιμπόντως!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

captnemo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη captnemo
Ο captnemo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 6 μηνύματα.

O captnemo έγραψε στις 17:58, 19-05-12:

#9
Χαιρετώ την παρέα.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρω συνταγές(υλικά,ποσότητες,χρόνοι ψησίματος)για το ρομποτάκι.
Θα ήμουν υπόχρεος για κάθε πληροφορία και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 18:37, 19-05-12:

#10
δεν χρειαζεται καμια συνταγη

πραγματικα
βαλε μεσα οτι βαζεις και στο φουρνο
το δοχειο ειναι πυρεξ οποτε βλεπεις ποτε ψηνεται το φαι και δεν το καις

τα περισσοτερα φαγητα βασικα ολα θελουν ψησιμο στη χαμηλη σχαρα.γιατι εκει απλωνεται καλα ο αερας-θερμοκρασια 175 βαθμους το αφηνω εγω για ολα και φτανει
ενω στην ψηλη καιγονται στο κεντρο τα φαγητα,-ειναι μονο για γρηγορο ζεσταμα ή πολυ χαμηλη θερμοκρασια-150 βαθμοι πχ

και χρειαζονται αλουμινενια ταψακια με χειλος για να μπορεις να τα βγαλεις με την μασιά που σου δινουν μαζι,,-πανισχυρη,,και κοτοπουλο σηκωνει

ο σταθερος φουρνος ειναι δυσκολος να τον μαθεις χειρισμο κλπ

το φουρνακι
ειναι και για τον πιο αχρηστο..
και όπως εγραψα και απο πάνω

μόνο πίτες και καμια ταρτα ισως δεν ψηνει καλα το φουρνακιγιατι δεν παει αρκετος αερας απο κατω,,και δεν γυριζουν,,αλλα διαλυονται

ολα τα αλλα ψηνονται,,απο τυροπιτακια γεμιστα κρεας ψαρι,,τα παντα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

captnemo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη captnemo
Ο captnemo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 6 μηνύματα.

O captnemo έγραψε στις 18:50, 19-05-12:

#11
Άγγελε σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.Επειδή δεν υπάρχει καθόλου προηγούμενη εμπειρία στο θέμα μαγειρική,σύμφωνα με τα γραφόμενα σου πρέπει να βρω συνταγές(υλικά,ποσότητες,χρόνοι ψησίματος) για φούρνους κανονικούς.Άρα αυτό θα ψάξω να βρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 19:25, 19-05-12:

#12
,,,,α,,και το κυριοτερο,,μην ξεχνας να γυριζεις μπιφτεκια και μπριζολες για να ψηθουν καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

captnemo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη captnemo
Ο captnemo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 6 μηνύματα.

O captnemo έγραψε στις 19:36, 19-05-12:

#13
Άγγελε επειδή ως φαίνεται το κατέχεις το θέμα να σε ρωτήσω,μπορώ να φτιάξω λαχανικά(φασολάκια,κουνουπίδι,μπριάμ,κολοκυθάκια...);
Αν ναι με ποιο τρόπο;(Στο ταψάκι;Θέλει νερό,λάδι,θέλουν γύρισμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 01:35, 20-05-12:

#14
τα βαζεις κανονικα στο ταψακι..με σαλτσα νερο οχι κατι ιδιαιτερο
μπριαμ κλπ -βάλε αρκετονερο σαλτσα κλπ για να βρασουν μονο..
(ρωτησα τη μανα μου τωρα και λεει οτι καλυτερα το μπριαμ τα βραζεις πρωτα σε χυτρα,,και μετα το ψηνεις,,αλλα πιστευω οτι με νερο και ισως ακομα καλυτερα κλειστο με αλουμινοχαρτο πανω,το ταψι,,θα βρασει τελεια

το μπριαμ ειναι λιγο περιεργο φαι..θελει ατμους,,να βρασει,,στη γαστρα γινεται,,αρα και το φουρνακι..


και χωρις σκεπασμα μια χαρα ψηνονται και ξεροψηνονται,λογω μικρου χωρου που κραταει τους υδρατμους μεσα

και το πολυ πολυ τα ανακατεβεις οταν πρεπει για να ξεροψηθουνε πληρως

τελοιοι πχ στο φουρνακι γινονται γιγαντες ψητοι

βαλε οτι θες μεσα,,και με λιγοτερο νερο απο οτι θαβαζες στο φουρνο
ολα θα ψηθουν αψογα
αυτο ειδα,,
η μονη συνταγη που ειναι παντελης αποτυχια ειναι οι κλασσικες πιττες,ή ισως κεικ ταρτες κλπ,γιατι δεν ψηνονται απο κατω και μετα για να τις γυρισεις τις διαλυες
ολα τα αλλα δοκιμασε αφοβα,,
γεμιστα αψογα..οτιδηποτε με λαχανικα κρεας τα παντα
βαλε οτι θελεις μεσα,,δεν εχει ιδιαιτερους κανονες στο ψησιμο
εκτος απο το να τα βαλεις ολα αυτα στην κατω σχαρα για ομοιομορφο ψησιμο
βασικα δεν βραζει τιποτα,,δεν ειναι ατμομαγειρας,,απλα ψηνει τα παντα και καλυτερα,,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άγγελος : 20-05-12 στις 01:46.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

captnemo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη captnemo
Ο captnemo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 6 μηνύματα.

O captnemo έγραψε στις 13:29, 20-05-12:

#15
Σε ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Isiliel (Φεγγάρω)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Isiliel
H Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,814 μηνύματα.

H Isiliel Salus populi suprema lex esto έγραψε στις 16:09, 24-05-12:

#16
Μια καλή ιδέα για το φουρνάκι είναι η ακόλουθη:

Αν σας έχουν μείνει μακαρόνια και σάλτσα από την προηγούμενη μέρα, τα βάζετε μέσα σε μεταλλικό μπολ και πασπαλίζετε με μπόλικο κίτρινο τυρί.
Βάζετε στο φουρνάκι, σε δυνατή θερμοκρασία, για περίπου 15 λεπτά κι έχετε πεντανόστιμα και μοσχομυριστά μακαρόνια φούρνου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

skylofili

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη skylofili
H skylofili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών , επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 253 μηνύματα.

H skylofili έγραψε στις 16:36, 24-05-12:

#17
είχαμε παλιά αλλά η μαμά μου δεν με άφηνε να το χρησιμοποιώ συχνά γιατι φοβόταν μην το σπάσω (ήταν λίγο βαρύ εδώ που τα λεμε)

δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαινόντουσαν πιο "υγιεινά" και πολύ πιο νόστιμα τα φαγητά απο εκεί.. ειδικά οι πατάτες.

την τελευταία φορά είχα κάνει παστίτσιο,μια χαρά βγήκε, και μάλιστα ηταν ψημένο πιο "ομοιόμορφα" σε αντίθεση με τον κλασικό φούρνο.

πάρτο, αν δεν έχεις γονείς μες το σπίτι να σου απαγορεύουν να το χρησιμοποιείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 15:34, 18-10-12:

#18
Παδιά και ειδικά ΑΓΓΕΛΕ, μου δείχνετε μια φωτογραφία από αυτό το ρομποτάκι φουρνάκι να καταλάβω ποιο είναι?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

captnemo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη captnemo
Ο captnemo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 6 μηνύματα.

O captnemo έγραψε στις 16:00, 18-10-12:

#19
Αρχική Δημοσίευση από Gilda
Παδιά και ειδικά ΑΓΓΕΛΕ, μου δείχνετε μια φωτογραφία από αυτό το ρομποτάκι φουρνάκι να καταλάβω ποιο είναι?
Το δικό μου είναι αυτό : http://www.skroutz.gr/s/347849/Singer-Vita-Cook.html
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 16:05, 18-10-12:

#20
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
Είσαι ευχαριστήμένος?
Είναι εύκολο να το καθαρίσεις?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

captnemo

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη captnemo
Ο captnemo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 6 μηνύματα.

O captnemo έγραψε στις 16:14, 18-10-12:

#21
Αρχική Δημοσίευση από Gilda
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
Είσαι ευχαριστήμένος?
Είναι εύκολο να το καθαρίσεις?
Παρακαλώ.
Ευχαριστημένος είμαι,δεν κάνω ιδιαίτερα φαγητά και δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το καθάρισμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,ο κάδος λίγο,λόγω μεγέθους.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 16:15, 18-10-12:

#22
Αρχική Δημοσίευση από captnemo
Παρακαλώ.
Ευχαριστημένος είμαι,δεν κάνω ιδιαίτερα φαγητά και δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το καθάρισμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,ο κάδος λίγο,λόγω μεγέθους.
Να σαι καλά, σ ευχαριστώ και πάλι.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 16:50, 18-10-12:

#23
http://www.skroutz.gr/s/347823/Izzy-...ulti-Cook.html

αυτο εχω.
ειναι μπενρουμπη βασικα,,50 ευρω απο το καρφουρ το πηρα..
βασικα ηταν ιδεα της μανας μου ,,καιγω ειμουν σκεπτικος,,λεω μια μπουρδα της μοδας ειναι και θα μεινει αχρησιμοποιητο

και τελικα εμεινε αχρησιμοποιητος ο φουρνος

για 2-3 ατομα αντικαθιστα τελειως το φουρνο

για το καθαρισμα απλα οταν ειναι λιγο ζεστο ακομα περνας το πυρεξ με ενα ζεστο πανι,,χωρις να το βγαλεις..ειναι βαρυ και θα σπασει..
το εχει μονιμα στον παγκο,,και κανεις τη δουλεια σου..
τα φαγητα και ταψια-ταιριαζουν αλουμινιου πχ σαν αυτο
και ολα που εχουν αυτια στο ανοιγμα για να πιανει η λαβιδα που εχει μαζι,,
ετσι βγαζεις και βαζεςι στο φουρνο χωρις να καεις..

επισης δεν ψηνει 2 ταψια ταυτοχρονα,,,δεν φτανει ο αερας,,απλα βαζεις ενα κατω,,και ψηνεται,,
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άγγελος : 18-10-12 στις 17:04.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 09:58, 19-10-12:

#24
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
http://www.skroutz.gr/s/347823/Izzy-...ulti-Cook.html

αυτο εχω.
ειναι μπενρουμπη βασικα,,50 ευρω απο το καρφουρ το πηρα..
βασικα ηταν ιδεα της μανας μου ,,καιγω ειμουν σκεπτικος,,λεω μια μπουρδα της μοδας ειναι και θα μεινει αχρησιμοποιητο

και τελικα εμεινε αχρησιμοποιητος ο φουρνος

για 2-3 ατομα αντικαθιστα τελειως το φουρνο

για το καθαρισμα απλα οταν ειναι λιγο ζεστο ακομα περνας το πυρεξ με ενα ζεστο πανι,,χωρις να το βγαλεις..ειναι βαρυ και θα σπασει..
το εχει μονιμα στον παγκο,,και κανεις τη δουλεια σου..
τα φαγητα και ταψια-ταιριαζουν αλουμινιου πχ σαν αυτο
και ολα που εχουν αυτια στο ανοιγμα για να πιανει η λαβιδα που εχει μαζι,,
ετσι βγαζεις και βαζεςι στο φουρνο χωρις να καεις..

επισης δεν ψηνει 2 ταψια ταυτοχρονα,,,δεν φτανει ο αερας,,απλα βαζεις ενα κατω,,και ψηνεται,,
Άγγελε σ ευχαριστώ πάρα πολύ.
Παίρνει και σχαρίτσα για εμάς τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής?
Στον ατμό πως μαγειρεύει?
Δέχεται υποδοχή νερού?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 11:30, 19-10-12:

#25
Παίρνει και σχαρίτσα για εμάς τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής?
σου δινει μαζι,,μια ψηλη και μια κοντη,,ολα πανω σε αυτες τα βαζεις

Στον ατμό πως μαγειρεύει?
καλυπτεις το φαι-ταψι με αλουμινοχαρτο λαδοκολλα για να βρασει ,-οι μπριζολες και κοτοπουλα γινονται ωραιες ετσι

δεν ειναι ατμομαγειρας,,μια λαμπα αλογονου (με αυτην και εχει φως για να δεις και θερμαινει πολυ πιο γρηγορα απο την αντισταση του φουρνου) σαν αντισταση εχει και ενα ανεμιστηρακι..
τοσο απλα..απλα ειναι σε μικρο χωρο..και ετσι γρηγορο και οικονομικο,,και διατηρει ατμους..ενω επειδη ειναι γυαλινο δεν το ανοιγεις,,και δεν χανεις..

Δέχεται υποδοχή νερού?
τιποτα τετοιο
απλα ενα μικροαεροθερμο ειναι.
δεν ειναι ατμομαγειρας

γιατι και δεν εχει ιδιαιτερους κανονες,,οτι θελεις ριχνεις μεσα,,και ψηνει..
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 11:47, 19-10-12:

#26
Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 11:56, 19-10-12:

#27
αντε

καλη ορεξη

σκεφτομαι συχνα ενω το πηρα πριν κανα 2 χρονια,,ποσες φορες το εχω κανει ηδη αποσβεση με 200 κιλοβατωρες το τατρεμηνο..

αυτο σημαινει επενδυση..και τωρα ψηνω μπριζολες και μπιφτεκια οποτε εχω ορεξη,,πριν ,,πού βραδιατικα πχ να αναψεις ολοκληρο φουρνο,,και να ψησεις μια μπριζολα με πατατες ή καλαμποκι πχ?..

τωρα,,τα ευχαριστηθηκα

α,,και ενα αλλο για οικονομια ακομακαι για φουρνακι ειναι αυτο για ψησιμο καλυτερα σε γκαζι..
ψηνεις μπιφτεκια ψαρια στο λεπτο
αλλα τα ξεροψηνει λιγο,ενω το φουρνακι τα κανει οπως ακριβως πρεπει στους 175 βαθμους παντα..

είμαι φαγάς τι να κανουμε?




α,και κατι αλλοπου μου ρθε
αυτο καιει στα 250 βαθμους 1400βατ στο μισο 170 περιπου που θα το εχεις συνεχεια,, περιπου 700 (σαν θερμαστρα αλογονου σκεψου το)

γιαυτο σε οποια πριζα γραμμή το βαλεις μήν αναψεις μαζι αλλη συσκευη με αντισταση γιατι θα αναψει το κυκλωμα.(καφετιερες πχ τοστιερες,,)τα ηλεκτρονικα λαπτοπ κλπ ειναι ψιχουλα
ανεμιστηρας παλι οκ..και εννοειται οχι κουζινα στα 2000w που ειναι συνηθως..
αν η ασφαλεια γραφει 10αμπερ (10 αρα που λεμε) αντεχει 10 επι 220 βολτ ρευμα 2200 βατ..
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άγγελος : 19-10-12 στις 12:03.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 12:00, 19-10-12:

#28
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος
αντε

καλη ορεξη

σκεφτομαι συχνα ενω το πηρα πριν κανα 2 χρονια,,ποσες φορες το εχω κανει ηδη αποσβεση με 200 κιλοβατωρες το τατρεμηνο..

αυτο σημαινει επενδυση..και τωρα ψηνω μπριζολες και μπιφτεκια οποτε εχω ορεξη,,πριν ,,πού βραδιατικα πχ να αναψεις ολοκληρο φουρνο,,και να ψησεις μια μπριζολα με πατατες ή καλαμποκι πχ?..

τωρα,,τα ευχαριστηθηκα

α,,και ενα αλλο για οικονομια ακομακαι για φουρνακι ειναι αυτο για ψησιμο καλυτερα σε γκαζι..
ψηνεις μπιφτεκια ψαρια στο λεπτο
αλλα τα ξεροψηνει λιγο,ενω το φουρνακι τα κανει οπως ακριβως πρεπει στους 175 βαθμους παντα..

είμαι φαγάς τι να κανουμε?
Ναι ωραία είναι η γκριλιέρα, την έχω ήδη δύο χρόνια.
Και ατμομάγειρα έχω.
Αλλα το φουρνάκι μου αρέσει γιατί θα ψήνω ψάρια χωρις να μυρίζει όλος ο φούρνος!
Γι αυτό μ αρέσει.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Άγγελος

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Άγγελος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών , επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 9,893 μηνύματα.

O Άγγελος έγραψε στις 12:07, 19-10-12:

#29
Αλλα το φουρνάκι μου αρέσει γιατί θα ψήνω ψάρια χωρις να μυρίζει όλος ο φούρνος!
ναι,τελειο.σε 15 λεπτα,,κανω τσιπουρες ωραιες..
μολις παει να ξεροψηθει,,το βγαζω,και ειναι λουκουμι-(ριχνω και μια σαλατα απο πανω κρεμμυδι ντοματα και γινεται πιο μαλακο
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη Gilda
H Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

H Gilda Ας διάβαζες να πέρναγες.. έγραψε στις 12:30, 19-10-12:

#30
αααα θα σε στείλω στο Master Chef!!!
Και σε μπριζόλες είναι ωραίο αυτό, μόλις τις βγάλεις,να ρίξεις πανω τους ψιλοκομμένη ντομάτα, να περιμένεις λίγο, και μαλακώνει πολύ το κρέας, γίνεται τέλειο.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dorita772

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη dorita772
H dorita772 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H dorita772 έγραψε στις 15:15, 11-02-13:

#31
καλησπέρα!

έχω ένα φουρνάκι ρομποτ και θα ήθελα να μάθω σε τι θερμοκρασία ψήνει την πίτσα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

dimitris94k (Δημήτρης)

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη dimitris94k
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Μας γράφει απο Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 37 μηνύματα.

O dimitris94k έγραψε στις 21:26, 16-08-13:

#32
Και πώς ακριβώς θερμαίνεται το φαί; Που γίνεται με την λάμπα αλογόνου είναι υγιεινό;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

eya95 (Εύα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη eya95
H Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 181 μηνύματα.

H eya95 official cat lady έγραψε στις 00:47, 17-08-13:

#33
Βολευει πολυυ... εχω να αναψω φουρνο .. πολυυυ πολυυυ καιρο..! Κανει και οικονομια και χρονου και χρηματος..!! Παρτο αν ειναι να μαγειρευει για λιγα ατομα .... ειναι πολυ πρακτικο !

Την πιτσα εγω την ψηνω στους 200 περιπου για μιση ωρα.. αλλα νταξει το παρακολουθω κιολας.. δεν περιμενω παντα να κλεισει μονο του.

Το δικο μου φουρνακι , και τα περισσοτερα νομιζω , δουλευει με αντισταση κανονικα !!!
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη venividivici : 17-08-13 στις 18:17. Αιτία: cutgreek
2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

DanaiPsa

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη DanaiPsa
H DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια . Έχει γράψει 78 μηνύματα.

H DanaiPsa Tumblr: http://danaeps.tumblr.com/ έγραψε στις 22:55, 14-09-13:

#34
Το ΑΝΚΑ μας (έτσι λέγεται το ρομποτάκι-φουρνάκι μας) ψήνει σε μισή ώρα τα πάντα! Βέβαια οι μερίδες είναι για δύο με 3 άτομα. όχι παραπάνω. Είναι όμως οικονομικό πολύ.
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους