Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 66,096 εγγεγραμμένα μέλη και 2,388,093 μηνύματα σε 74,654 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

Κοτόπουλο γλυκόξινο

смертной пилюле

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη смертной пилюле
Ο смертной пилюле αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 73 μηνύματα.

O смертной пилюле έγραψε στις 07:44, 18-02-12:

#1



^^ την είδα φάκινγκ ράμσεϋ.


Μια φανταστική συνταγή
από το orexhnaxeis.

Το μαγείρεψα χθες
κι έγινε η νέα λατρεία.

τα πλεονεκτήματα άφθονα:

1. φτιάχνεται με χαρακτηριστική ευκολία από τον καθένα.
2. ο,τι πρέπει για φοιτητές, εργένηδες και βιαστικές νοικοκυρές.
3. τα υλικά, ελάχιστα:
α. δύο φιλέτα στήθος κοτόπουλου
β. μία σάλτσα UNCLE BEN (με λαχανικά)
γ. μία ή δύο πιπεριές ό,τι χρώμα θέλουμε (εγώ έβαλα μια κόκκινη)
δ. αλατοπίπερο + ελαιόλαδο
(εγώ έβαλα και κομμένα φρέσκα μανιτάρια σαμπινιόν)
ε. τηγανητές πατάτες ή ρύζι για συνοδευτικό
4. ακολουθείς κατα γράμμα τα βήματα της συνταγής,
η επιτυχία είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

ΕΔΩ η συνταγή.



^^ έλα να τα ακονίζουμε


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

parafernalia (Νίκος)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη parafernalia
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,394 μηνύματα.

O parafernalia έγραψε στις 13:39, 18-02-12:

#2
Αρχική Δημοσίευση από смертной пилюле



1. φτιάχνεται με χαρακτηριστική ευκολία από τον καθένα.
2. ο,τι πρέπει για φοιτητές, εργένηδες και βιαστικές νοικοκυρές.



^^ έλα να τα ακονίζουμε


Καλέ μου смертной пилюле....

Όντας μόνος στο σπίτι, δοκίμασα κι εγώ τη συνταγή σου αφού πρώτα εξόρμισα στο Sklaveniti για τις απαραίτητες προμήθειες.

Η γαστρονομία - όπως και ο έρωτας - είναι τέχνη και η τέχνη κρίνεται στη λεπτομέρεια. Δεν μπορούμε να απλουστεύουμε τα πράγματα χάριν ευκολίας. Βασική αρχή: τίποτα δεν είναι εύκολο για το ευ ζειν (εκτός αν είσαι βλάκας).

Λεπτομέρεια 1
: Όταν ρίχνεις νερό για να ασπρίσει, πόσο ρίχνεις; Εγώ έριξα παραπάνω και όταν έβαλα μετά το ελαιόλαδο συνειδητοποίησα ότι δεν τσιγαρίζεται σωστά. Έχυσα λοιπόν το νερουλιασμένο λάδι απ΄ το τηγάνι, έβαλα ξανά λαδάκι και το τσιγαρίστηκε μια χαρά.

Λεπτομέρεια 2: Τι κοτόπουλο; Νωπό ή κατεψυγμένο; Αν είσαι μαζί με την γκόμενα, πάρε καλύτερα νωπό γιατί κόβεται ευκολότερα. Αν όμως είσαι μόνος και δεν θες να γίνεις τετράπαχος, θα πρέπει να προμηθευτείς κατεψυγμένο που διατηρείται περισσότερο. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις και τις τρεις κομματάρες που έχει το κεσεδάκι. Δύο είναι υπερ των δέων. Ναι αλλά μετά πως θα το κόψεις σε φετάκια;

Σιγά μην το βγάλω απ' το πρωί να ξεπαγώσει (θέλω ένταση την θέλω τώρα αμέσως ), το έβαλα λίγο στο τηγάνι να πάρει μια φουρνιά και άρχισα να το τεμαχίζω επί τόπου. Τα κατάφερα αλλά είμαι σίγουρος πως η αδερφή μου π.χ. που δεν τα πάει καλά με τα μαχαίρια, αν το επιχειρούσε, θα εκσφενδονίζονταν οι κοτοπουλιές μέχρι τις γάτες στον κήπο!

Λεπτομέρεια 3: Ωραία το έφτιαξα, έδεσε η σαλτσούλα (είναι εύκολο να το καταλάβεις), το έβαλα σε ένα βαθύ πιάτο και άρχισα να τσιμπολογάω μέχρι να ετοιμαστεί το συνοδευτικό. Η γεύση μου φαινότανε σαν φρούτο. Μήπως έβαλα παραπάνω γλυκόξινη; Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν τρώω κάθε μέρα τέτοιες γεύσεις, το σκέπασα καλά - καλά . Ένα λάθος εδώ ήταν ότι φοβήθηκα να βάλω αρκετό αλατοπίπερο με αποτέλεσμα η γλυκόξινη γεύση να σκεπάζει τις υπόλοιπες. Ήταν όμως μόνο αυτό το λάθος; Πως θα το σώσω τώρα;

Λεπτομέρεια 4: Το συνοδευτικό! Γιατί το υποτιμούμε, αφού στο τέλος όλα θα ανακατευθούν στην κοιλιά μας. Είχα δει στις φωτό ότι τα κοτοπουλάκια ήταν σαν κυβάκια, γι' αυτό επέλεξα τις πρωτηγανισμένες πατάτες McCain Bravas που μοιάζουν στο σχήμα (ακανόνιστα κυβάκια). Εβαλα λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι (λιγουλάκι) και τις τσιγάρισα μέχρι να ροδίσουν. Μετά μου ήρθε μια διαστραμμένη ιδέα! Ξαναρίχνω το μπολ με το γλυκόξινο κοτόπουλο στο τηγάνι! χιχι... Τα ανακατεύω όλα, χύμα στο κύμα και βουαλά....

Η γλυκόξινη γεύση ισορρόπησε με την αμυλώδη και το αποτέλεσμα ήταν turbo duracel!

Λεπτομέρεια 5: Το καλό κρασί!

Λεπτομέρεια 6: Άλλος να πλύνει τα πιάτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Have a nice day

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Have a nice day
Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 53 μηνύματα.

O Have a nice day έγραψε στις 13:50, 18-02-12:

#3
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αν το επιχειρήσω η γλυκόξινη θα μου βγει ξινή; :>

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη venividivici
H venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16,737 μηνύματα.

H venividivici έγραψε στις 14:25, 18-02-12:

#4
Αρχική Δημοσίευση από Have a nice day
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αν το επιχειρήσω η γλυκόξινη θα μου βγει ξινή; :>
Ενώ θα ήθελες να βγει γλυκιά;;;;

Με τη συνταγή πάντως (επειδή την έχω φτιάξει κι εγώ με μια μικρή παραλλαγή)...γλυκόξινη είναι η σαλτσα που προκύπτει.....
Και είναι καλύτερα σε κομματάκια το κοτόπουλο για να γεμίζει όλο το κομμάτι του κρέατος με τη σαλτσα σαν κυβάκι... αν είναι ολοκληρο το κοτόπουλο θα ειναι απλά σαν σαλτσα από πάνω.....
Αυτή τη συνταγή μπορεί κανείς να την κάνει και με χοιρινό....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Have a nice day

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Have a nice day
Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 53 μηνύματα.

O Have a nice day έγραψε στις 14:27, 18-02-12:

#5
Αρχική Δημοσίευση από venividivici
Ενώ θα ήθελες να βγει γλυκιά;;;;

Με τη συνταγή πάντως (επειδή την έχω φτιάξει κι εγώ με μια μικρή παραλλαγή)...γλυκόξινη είναι η σαλτσα που προκύπτει.....
Και είναι καλύτερα σε κομματάκια το κοτόπουλο για να γεμίζει όλο το κομμάτι του κρέατος με τη σαλτσα σαν κυβάκι... αν είναι ολοκληρο το κοτόπουλο θα ειναι απλά σαν σαλτσα από πάνω.....
Αυτή τη συνταγή μπορεί κανείς να την κάνει και με χοιρινό....
Εγώ με το ζόρι κάνω μια μακαρονάδα!Νομίζω δεν είμαι ο κατάλληλος για τέτοια κόλπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

love_angel (vik-vik!)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη love_angel
H vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών , επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 4,571 μηνύματα.

H love_angel is addicted to love!♥ έγραψε στις 15:42, 18-02-12:

#6
Τόσο γρηγορα ψήνεται το κοτόπουλο? Και δεν είναι σκληρό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

yperoxi

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη yperoxi
H yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 465 μηνύματα.

H yperoxi Wake up, rise up έγραψε στις 02:02, 19-02-12:

#7
Πάντως εγώ που έχω μια ασχετίλα στη μαγειρική αφενός κ πολύ γουστάρω κοτόπουλο κ ειδικά γλυκόξυνο - στυλ κινέζικο αφετέρου λέω να τη δοκιμάσω αφού είναι απλή! Έτσι κ αλλιώς μόνο στα απλά τα καταφέρνω! Απάλευτο πράγμα η μαγειρική!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη prinCess.
H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 5,644 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε στις 02:26, 19-02-12:

#8
Τη γλυκόξινη σάλτσα, πέρα από το έτοιμο, πώς τη φτιάχνουμε; Ή έχει πολλές παραλλαγές; Είναι δύσκολη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

смертной пилюле

Εκκολαπτόμενο Μέλος

Το avatar του χρήστη смертной пилюле
Ο смертной пилюле αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 73 μηνύματα.

O смертной пилюле έγραψε στις 09:17, 19-02-12:

#9
Όταν ρίχνεις νερό για να ασπρίσει, πόσο ρίχνεις;
μια κούπα, και περιμένεις να το "πιει".
Έπρεπε να δυναμώσεις τη φωτιά (αφού έκρινες ότι έβαλες πολύ νερό)
μέχρι να στεγνώσει και κατόπιν να βάλεις το λαδάκι.
Ο λόγος που γίνεται αυτό (δηλ πρώτα το νερό κι ύστερα το τσιγάρισμα
στο λάδι) είναι για να παραμείνουν ζουμερές οι κοτομπουκιές και μαλακές,
και κατόπιν να τσιγαριστούν.
Αν βάλεις πρώτα το λάδι κι ύστερα το νερό,
θα στεγνώσει (είναι που είναι στεγνό το στήθος)
και θα είναι πιο στυφό.


Τι κοτόπουλο; Νωπό ή κατεψυγμένο;
φρέσκο καλύτερα γιατί κόβεται με ένα ψαλίδι (κουζίνας)
πανεύκολα.
Προφανώς το κατεψυγμένο θέλει
απόψυξη εκτός και είσαι χειριστής πριονοκορδέλας.
Η απόψυξη καλό είναι να γίνεται μέσα σε ένα μπωλ
με χλιαρό νερό και βουτώντας τα κατεψυγμένα φιλέτα
καλά μέσα.
Σε 1-2 ωρίτσες, θα είναι διαχειρίσιμο,
ειδάλλως το ξεπαγώνεις από την προηγούμενη
(ακόμα καλύτερα).



το έβαλα λίγο στο τηγάνι να πάρει μια φουρνιά και άρχισα να το τεμαχίζω επί τόπου.
ρε συ, ταλαιπωρήθηκες.
Χώρια που η μέθοδος να αποψυχθεί σε φούρνο
για να μπορέσεις να το κόψεις, είναι χρονοβόρα και ανορθόδοξη.
Χάνεις υγρά, άρα και γεύση.

Τα κατάφερα αλλά είμαι σίγουρος πως η αδερφή μου π.χ. που δεν τα πάει καλά με τα μαχαίρια,
αν το επιχειρούσε, θα εκσφενδονίζονταν οι κοτοπουλιές μέχρι τις γάτες στον κήπο!



Η γεύση μου φαινότανε σαν φρούτο. Μήπως έβαλα παραπάνω γλυκόξινη;

ίσως λόγω του ανανά
(μήπως αγόρασες τη συσκευασία με έξτρα ανανά?
έχει δύο με λαχανικά ο Uncle Ben, μια "γλυκόξινη", και μια με εξτρα ανανά)
Εγώ για κάπου 20 κομμάτια έβαλα το μισό βαζάκι, δηλ 250 γρ.,
αν έκανες για 2 άτομα και έβαλες ολόκληρο βαζάκι, τότε έβαλες πολύ, νομίζω.
Αντιγράφω συστατικά σάλτσας:
τομάτες (17%)
ζάχαρη, κρεμμύδια, ανανάς (6%)
ξύδι, καρότα (5%)
άμυλο καλαμποκιού,
κόκκινες πιπεριές (3%)
σέλινο, πράσινες πιπεριές (3%)
βλαστοί μπαμπού (2%)
χυμός φυτού tamarind,
αλάτι, εκχύλισμα πάπρικας,
καρυκεύματα.


επέλεξα τις πρωτηγανισμένες πατάτες McCain Bravas που μοιάζουν στο σχήμα
με φρέσκες τηγνητές πατάτες,
είναι άλλη φάση.


Το καλό κρασί
ένα μοσχάτο ή το φθηνό το κόκκινο
του ΑΒ σε γυάλινο είναι ό,τι πρέπει.


Ενώ θα ήθελες να βγει γλυκιά;
όσοι θέλουν πιο έντονη γλύκα,
κανείς δε τους εμποδίζει στη φάση που ρίχνουν
την κοτοπουλάδα μέσα, να προσθέσουν μια κουταλιά του γλυκού,
καφέ ζάχαρη (ώστε να διαλυθεί) για να βοηθήσουν
τη γλύκα του καρότου και του κρεμμυδιού της σάλτσας
να "αναπτερωθεί".

Καλά τα λες VVV, και με χοιρινό γίνεται,
σπάλα δίχως κόκαλο (μιαμ).



Τόσο γρηγορα ψήνεται το κοτόπουλο? Και δεν είναι σκληρό?
ναι πάρα πολύ γρήγορα δεδομένου ότι
το νωπό φιλέτο κοτόπουλου είναι πάρα πολύ τρυφερό και πενταμάλακο
κι επίσης είναι τόσο μικρά τα κομμάτια
που βράζει σε ελάχιστο χρόνο.
Μην ξεχνάς ότι ΚΑΙ το βράζεις ΚΑΙ το τσιγαρίζεις
και είναι tini mini.


Τη γλυκόξινη σάλτσα, πέρα από το έτοιμο, πώς τη φτιάχνουμε; Ή έχει πολλές παραλλαγές; Είναι δύσκολη;

κόβεις 2 καρότα, 1 κρεμμύδι, 1 κόκκινη και μια 1 πράσινη πιπεριά,
τα τσιγαρίζεις σε λάδι,
βάζεις και μερικά μικρά κομμάτια ανανά από κομπόστα,
λίγο σέλινο, σβήνεις με ξύδι, προσθέτεις ζάχαρη, 1 κ.σ. ΓΛΥΚΕΙΑ πάπρικα
και αποφλοιωμένα τοματάκια, μισή κούπα νερό
βράζεις για καμιά ωρίτσα σε χαμηλή φωτιά
(με κλεισμένο καπάκι), αλατοπίπερο
και

βουαλά.


(θες 2 ώρες, εγώ βαριέμαι)


yperoxi
yperoxi, να τη φτιάξεις, είναι υπέροχη



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Ηρώ (Μαρούλι)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Ηρώ
H Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.

H Ηρώ πλέκει μενεξέδες και έγραψε στις 12:26, 19-02-12:

#10
Αρχική Δημοσίευση από love_angel
Τόσο γρηγορα ψήνεται το κοτόπουλο? Και δεν είναι σκληρό?
Το κοτόπουλο όσο πιο πολύ το λιβανίζεις (ψήνεις) τόσο πιο σκληρό γίνεται, ειδικά όταν μαγειρεύεται με αυτόν τον τρόπο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Alejandro Papas (Alive in Illusion)

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Alejandro Papas
Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Επαγγέλεται Ηθοποιός . Έχει γράψει 2,642 μηνύματα.

O Alejandro Papas Roses in a glass dead and wilted... έγραψε στις 12:35, 19-02-12:

#11
μην μ τα βλεπω αυτα και πειναω

θα το κανω καποια στιγμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

prinCess.

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη prinCess.
H prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 5,644 μηνύματα.

H prinCess. έγραψε στις 13:23, 19-02-12:

#12
Αρχική Δημοσίευση από смертной пилюле
κόβεις 2 καρότα, 1 κρεμμύδι, 1 κόκκινη και μια 1 πράσινη πιπεριά,
τα τσιγαρίζεις σε λάδι,
βάζεις και μερικά μικρά κομμάτια ανανά από κομπόστα,
λίγο σέλινο, σβήνεις με ξύδι, προσθέτεις ζάχαρη, 1 κ.σ. ΓΛΥΚΕΙΑ πάπρικα
και αποφλοιωμένα τοματάκια, μισή κούπα νερό
βράζεις για καμιά ωρίτσα σε χαμηλή φωτιά
(με κλεισμένο καπάκι), αλατοπίπερο
και

βουαλά.


(θες 2 ώρες, εγώ βαριέμαι)
Ααα γι' αυτό όλοι χρησιμοποιούν το έτοιμο καλε.
Εκτός από ώρα θέλει και πολλά υλικά.
Νόμιζα ότι το μέλι και το μπαλσάμικο θα ήταν αρκετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

  • Παρόμοια Θέματα
    • Κοτόπουλο μπυράτο - Από elenaki92
      Το θέμα έχει λάβει 3 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 01-09-10 στις 14:10.
    • Τηγανίτες από κοτόπουλο - Από self-instructive depressing
      Το θέμα έχει λάβει 2 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-06-09 στις 23:22.
    • Κοτόπουλο με μπαλσάμικο και μέλι - Από Γίδι
      Το θέμα έχει λάβει 1 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 05-11-07 στις 21:50.
    • Φαχίτας κοτόπουλο - Από Maggie
      Το θέμα έχει λάβει 6 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 20-03-07 στις 16:22.
    • Κοτόπουλο με κάρρυ - Από Oralee
      Το θέμα έχει λάβει 0 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Μαγειρική.
      Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 22-11-06 στις 12:19.
  • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους